brak logo

Polifolia

Poniatowa

Opinie o Polifolia

PREZES 2016-02-08 20:00:41
Na wiosnę będą zwolnienia w naszym zakładzie zostaną zwolnione osoby które mówią za dużo... więc to co pisze kolega o zwolnieniach to prawda zresztą za bramą czeka dwadzieścia osób na każde miejsce które się zwolni... co dzień jest składanych kilkanaście CV więc jest naprawdę w czym wybierać !!!
Marian 2016-02-09 16:57:02
Bawi mnie a zarazem śmieszy nie wiedza nie których pracowników naszego zakładu którzy nie wiedzą co się dzieje u nas :-D nikt nie będzie głośno mówił że szykują się zwolnienia :-D tak jak kolega wspomniał w którymś z postów zostaną zwolnione osoby które za dużo mówią i po prostu cwaniakują Prezes wie o wszystkim co się mówi i dzieje są osoby które mu donoszą jest już lista osób do zwolnienia to znaczy osób którym nie przedłużą umowy o prace jeszcze tej listy nie widziałem ale jestem na bieżąco więc jak mi się uda to opublikuje kto zostanie zwolniony ale bez nerwów osoby spokojne i pracujące nie mają się czego bać .
Pozytywna Magda :-) 2016-02-09 17:33:04
Ja się bardzo cieszę z tych zwolnień żeby zwolnili FACETÓW CWANIAKÓW NIEROBÓW I te stare prukwy typu podmyj miedze i nie sap :-) niech krowy idą na pole wypasać a nie młodym miejsca pracy blokować :-)BRAWO PANIE PREZESIE TAKIE PORZĄDKI SĄ U NAS POTRZEBNE :-)Z POWAŻANIEM DLA WSZYSTKICH UCZCIWYCH PRACOWNIKÓW I PANA PREZESA POZYTYWNA MAGDA :-)
stary nowy pracownik 2016-02-10 17:07:20
Co z tego ze na kazde miesce pracy czeka 20 kandydatow skoro oni rowniez przekonaja sie jak firma traktuje swoich pracownikow! I myslicie ze co,ze beda robic za te marne grosze ha. Wystarczy popatrzec co sie dzieje,ile ludzi juz sie tu przwinelo. Przychodza i odchodza co chwile,wkoncu limit sie wyczerpie panie prezesie. Ci ktorzy sie tak ekscytuja dobrymi warunkami to najwidoczniej pupilki szefostwa ktorzy nie wiele maja wspolnego z uczciwa praca! Obecne zarobki sa na poziomie zarobkow z przed 8 lat. Pan prezes ewidentnie msci sie za zalozenie ZWIAZKOW ZAWODOWYCH ktore jakze uprzykszaja mu zycie. Brnie pan w zlym kierunku,ludzie nie sa idiotami!Poprostu czasami nie maja wyjscia i musza tyrac za ta jalmuzne jaka jest oferowana w tej firmie. Pan prezes za 1600zl wymaga od nas abysmy nie brali urlopow,nie chorowali,ale za to tyrali i sluchali jego polecen. A temat podwyzek jest omijany jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na drodze! Nowy pan dyrektor jak widac tez juz odsunal sie w cien samego siebie,zapewne presja pana prezesa zrobila swoje.Juz nie wspomne o niektorych wypadkach spowodowanych nieodpowiednimi warunkami pracy kiedy to probowano przekupywac poracownika zlotowkami aby nie zglaszal dalej sprawy zeby nie zaszkodzic firmie.Zdziwieni? Owszem bywaly takie sytuacje i nie boje sie o tym pisac.Niech wiedza inni,i niech bedzie to przestroga dla tej jakze dlugiej kolejki kandydatow na BIAŁEGO MURZYNA Polifolii.
Wyliczne sa nam jakies durne roczne normy gdzie nawet nie sa brane pod uwage istotne aspekty takie jak stan maszyn,na ktorych niestety niekiedy trzepany jest tuzinami odpad bo nie chce sie nikomu porobic tego co trzeba zeby produkcja normalnie szla. Ale przeciez my mamy wyczarowac cos z niczego. Folii natrzepane pod sam las ale przeciez kryzys jest ;o) Pracownik jest traktowany jak pomyje i to sie juz niestety na tej firmie nie zmieni.Zapewne moj post zostanie wkrotce usuniety z oczywistych wzgledow ;o)
rzetelna opinia 2016-02-10 17:20:27
Jesli chcecie pracować w polifoli to odradzam ja pracuje na foliach i mam 6 zł za godzinę za miesiąc pracy biorę około 1ooo zł na rękę jest to praca w szkodliwych warunkach bardzo ciężka i niewdzięczna do tego bardzo nie przyjemne osoby z którymi się pracuję w prawie każde większe święto trzeba iść do pracy o czymś takim jak niedziela można zapomnieć i gdy bym nie mieszkał w pobliżu to napewno bym tu nie pracował Z PEWNOŚCIĄ JEST TO JEDEN Z NAJGORSZYCH ZAKŁADÓW PRACY W NASZYM REGIONIE ODRADZAM SKŁADANIE TAM CV zresztą i tak nikogo nowego nie przyjmują a pozatym słyszałem że mają zwalniać niepokornych i cwaniaczków starałem się jak najlepiej oddać atmosferę panującą w tym zakładzie
Andrzej 2016-02-10 18:02:29
To wszystko prawda że jest tu bardzo zle ja też tu pracuje kilka lat polifolia jest jak wielkie smierdzace [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w które jak się raz wejdzie przylepia się do buta i trudno je odlepić ale w obozach koncentracyjnych też ludzie pracowali cały czas mam przed oczami widok płaczących ludzi w naszym zakładzie którzy już nie wytrzymywali tego wszystkiego... stanowczo odradzam w polifoli prace
ODDANY PRACOWNIK PANA PREZESA 2016-02-10 18:28:05
PANIE PREZESIE NAJWYŻSZY CZAS ZWOLNIĆ CZĘŚĆ TYCH NIE WDZIĘCZNYCH PRACOWNIKÓW W NASZYM ZAKŁADZIE NIE ZASŁUGUJĄ NA PRACE U NAS JESLI PENSJA JEST DLA NICH ZA MAŁA TO ICH USUNĄĆ I ZATRUDNIĆ JAKICHŚ SYRYJCZYKÓW KTÓRZY BĘDĄ SIĘ CIESZYĆ Z TEJ PENSI Z POWAŻANIEM PRACOWNIK DAREK
Sara 2016-02-10 18:43:07
Cześć czy trzeba mieć książeczkę zdrowia żeby pracować w polifoli ? proszę niech ktoś odpisze na moje pytanie :-)
Stary nowy pracownik 2016-02-10 19:26:51
Niewdzieczna to jest firma,za ciężko wykonana prace normalnego rzetelnego pracownika który zasuwa za marny hajs i musi znosić kaprysy i zachcianki szefostwa które tańczy pod dyktando pana M.S.
stary nowy pracownik 2016-02-10 20:08:38
Ludzie boja sie tu pisac z wiadomych powodow o wielu rzeczach,wykroczeniach zastosowanych przez firme Polifolia ktore w odpowiedni sposob zatruwaja nasze zycie.Lamane sa tu prawa pracownika na codzien,i na chwile obecna nie ma sie tym kto zajac. A pan prezes siedzi wygodnie w fotelu i mysli jakby nas tu obedrzec jeszcze bardziej z tych. Ludzie ktorzy chodzili pytac o podwyzke slysza zawsze te same slowa z ust GENERALA..."Nie pasuje,to wypad.Na miejsce kazdego z nas jest kolejka" Czy to jest podejscie normalnego czlowieka zarzadzajacego firma?! Wstyd i zenada! A te lamusy ktorza kryja jego fotel,wiadomo dlaczego to robia! Bo siedza na upasionej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w wygodnym fotelu i odliczja tylko dni do kolejnej tlustej wyplatki.
Jola krejzola 2016-02-11 14:54:32
Co do wiosennych zwolnień to może do nich dojść jedynie na kubkach a nie na produkcji folii bo doskonale pan dyrektor produkcyjny wie ze operatorzy robią co do nich należy gdzie tego samego nie można powiedzieć o warunkach w jakich pracują! Także szanowna firmo straszenie ludzi zwolnieniami nie popłaca a jedynie stawia was w złym świetle! Było już kilku nowych operatorów i co? I [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo poznali warunki i podziękowali. Można powiedzieć ze trzyma się tego bagna tylko stara brygada bo nowi są przerażeni!
ja 2016-02-11 17:30:43
0 nagrody dla pracowników bedoncych na zwolnieniu nie liczy sie ze sie pracowalo caly rok liczy sie tylko wpis w liste. pan prezes ma nas gzies my go tez....
Związkowiec 2016-02-11 21:05:00
No to w czym problem? Do boju ludzie,pokażmy teraz panu prezesowi ze mamy go głęboko w du..ie tak jak on nas. A tymi nagrodami niech się udlawi! Dał na święta w tamtym roku parę groszy to w tym roku wszystko co było możliwe zabrał! Skapiec a nie prezes! Zero podejścia do pracownika,i jeszcze się dziwi ze ludzie jakieś skargi mają. Zresztą co on może wiedzieć o tym kto zasługuje a kto nie,przecież to co do niego dochodzi jest tylko oparte na donosach wyszczególnionych osób do tego zadania. Są różne "KOZAKI" na firmie.☺ Poza tym TERMOFORMOWANIE vs PRODUKCJA FOLII to dwie inne firmy,inaczej traktowane finansowo.
1111 2016-02-12 09:12:06
w tej firmue "psełdo"KIEROWNICY dbajo tylko o swoje cztery litery szarego pracownika mają daleko gdzieś.
PREZES 2016-02-12 13:47:02
DZIEN DOBRY OSOBY PRACUJĄCE NIEWYDAJNIE I SZKODZĄCE... MOJEJ FIRMIE ZOSTANĄ ZWOLNIONE JEŚLI KOMUŚ NIE ODPOWIADA PRACA W NASZEJ FIRMIE TO NIECH SIĘ SAM ZWOLNI NIKOGO TU NIE TRZYMAM WIEM ŻE WIELU OSOBOM NIE ODPOWIADA PENSJA WIĘC ZACZYNAM SIĘ ZASTANAWIAĆ CZY JEJ NIE Z OBNIŻYĆ DO POZIMU NAJ NIŻSZEJ KRAJOWEJ PENSI MINIMALNEJ PAŃSTWA WYPOWIEDZI GODZĄ W DOBRE IMIĘ FIRMY I DAŁY MI WIELE DO MYŚLENIA A JEŚLI CHODZI O ZWIĄZKI ZAWODOWE TO ZAWSZE JESTEM GOTÓW NA DYSKUSIE Z NIMI PROSZĘ NIE ZAMIESZCZAĆ OPINIJ KTÓRE SZKODZĄ FIRMIE NA FORUM ZAPRASZAM DO MOJEGO BIURA NA INTELIGĘTNĄ DYSKUSJE Z POWAŻANIEM PREZES ZARZĄDU
1
Seba 2016-02-13 13:03:11
Co Obniżyć do minimalnej nie wiem czy pan prezes zauważyl ale my pracujemy w tej firmie i nawet nie mamy pensji minimalnej . Mniej się już nie da zarobić. Nie ma poco się starać i tak nic z tego nie mamy odwalić swoje i do domu.
Wujek Władek 2016-02-13 16:57:16
Prezes ma racje a założenie związków zawodowych i ciągłe upszykszanie mu życia tylko nie potrzebnie go sprowokowało jeśli by tego wszystkiego nie było to na pewno dostali byśmy premie na święta i były by jakieś (może niewielkie) podwyżki są u nas tacy zakładowi zadymiarze (przeważnie są to osoby które długo tu pracują)którzy to wszystko nakręcają myśle że ich usunięcie z terenu naszego zakładu wszystkim wyjdzie na dobre zresztą każdy wie kto to jest i Prezes też :-)
1
Hahaha 2016-02-13 18:11:49
Kolego sympatyczny...widocznie za krótko pracujesz w tej firmie,bo wierzysz w bajki że prezes by dał pare zloty,nikt nie chce gòry pieniedzy,tylko żeby godnie zapłacili. byłoby tak jak dawniej gdyby coś podnieśli,a jeśli nie to się stało,co się stało.
Hahaha 2016-02-13 18:21:28
Powiedz mi kolego jeszcze...kto by pracowal w tej firmie jak nie stary pracownik...od kogo sie cos nauczyłes-(chyba że samouk jesteś) to przepraszam.wiec skiń głowę I podziękuj za naukę...
Anna Grodzka 2016-02-13 19:15:53
Prezes ma racje ?! Serio? Potraktowal 3/4 pracownikow jak scierke do podlogi! Brygadzisci dostali nagrody zeby nas pilnowac,proste! Ot takie inteligentne zagranie "Pana i Wladcy". Wiadomo,nie wszyscy ale niektorzy napewno beda dalej lizac posladki i salutowac na dzien dobry zeby tylko pensyjke niezla oblizac. I gdzie to sie ma do tych calych jakze smiesznych rocznych podsumowan?! No gdzie kur... jego mać! Ahh no tak zapomnialam ze to tylko papierek,ktorym mozna sobie podetrzec zad. Te smieszne wyliczanki i zabawa w kotka i myszke z uczciwymi pracownikami niedlugo skoncza sie strajkiem,a wtedy pot na plecach poczuje Allah ktorego tak wielbicie!
Ps. A to co szefostwo ciagle demonstruje na tym forum i w praktyce firmy Polifolia,to sie nazywa MOBBING! A to juz moze zapachniec prokuratura szanowni przedstawiciele :o)
( usunięte przez administratora )
Bandziorek 2016-02-13 20:13:22
OJ tak to prawda związkowcy przesadzają związkowi zadymiarze gdy by nie te dymy na zakładzie było by lepiej !!!
Lojalna Jola 2016-02-13 20:42:19
BANDZIOREK co ty bredzisz chłopaku,związki są zbyt krótko żeby wogole mówić o jakichkolwiek efektach,a ty wyjechałes ze dymia ha ha ha zabawne. Ale rozumie twój przekaz,nie ma to jak judzic! Żałosne.
Beata 2016-02-13 20:46:53
Myśle że sa dwie strony medalu jedni popierają Pana Prezesa i świetnie na tym wychodzą :-)a drudzy związki zawodowe ja osobiście popieram Pana PREZESA :-) I jestem dobrze zarabiającym tego przykładem :-)
LUKSUSOWA PANIENKA 2016-02-13 21:09:17
Ja też nie narzekam na pensie grosze mają Ci co marnie pracują taka jest prawda w tym roku udało mi się troche zaoszczedzic i nawet byłam na wakacjach z tej pensi żyje mi się na przyzwoitym poziomie:-)
Kargul 2016-02-13 21:39:47
Powiem tak zły to ptak co w swoje gniazdo sra cieszcie się że macie prace jak by postawili polifolie w stan likwidacji tak jak EDA to napewno byscie bronili zakladu pensja podstawowa już wam nie wystarczy ? ile byście chcieli ? wielu moich znajomych chciało by tam pracować ale bardzo cięrzko tam się dostać JAK WAM TAK ZLE TO DO POSREDNIAKA TAM WAM DADZA PRACE ZA TRZY TYSIACE MIESIĘCZNIE !!!
Sabina 2016-02-14 11:23:21
Ludziom już odbija na maksa ta pensja która macie jest wystarczająca jak na Poniatowe to normalna pensja wyluzujcie kite kupcie sobie wino za 5 zł i cieszcie się że macie prace ja też wcale niemam rewelacyjnej pensji ledwo mi starczaja te 2 tysiące na życie
GENERAŁ 2016-02-14 17:44:58
Do Lojalna Jola takimi wypowiedziami jak twoje i tobie podobnym osobnikom mówie zdecydowanie nie !!! wasze wypowiedzi to strzał w kolano a najgorsze ze nie tylko dla was ale i dla uczciwych pracowników naszego zakładu jestem brygadzistą i dobrze wiem co mówie
Shooter 2016-02-17 21:57:18
Do GENERAŁ,wiesz pamiętaj ze lizaniem czyjegoś zada nikt jeszcze daleko nie zaszedł! Przyjdzie pora i na fałszywego doktora
ja i on to jedno 2016-02-18 17:44:11
czytam i czytam i się śmieje z waszych wypowiedzi. Jesteście inteligentnymi ludźmi. Was jest większość, macie związki, i możecie poszarpać się z prezesem tylko trzeba chcieć. Czekam z niecierpliwością jak to się rozwinie ale myślę ze polowa ludzi się obesra i będzie dalej narzekać na forum. Strajk to możeprzesada ale grupa wzmocniona (czyli duża) i na rozmowe do M.S. i nie bać sie niczego lub zbiorowe zwolnienia, przejscia do innych firm. To da mu do myslenia. Powodzenia wam zycze i ciesze sie ze ja mam to juz za soba. Pozdrowienia dla TM.
Gruby Benek :-) 2016-02-19 14:32:38
Grupowe zwolnienia ? NIKT nie chce zwolnien grupowych ja chcesz się zwolnić to się sam zwolnij i nie ciągnij innych osób za sobą na dno nie strajkujcie nic nie zyskacie na tym tylko tyle ze zostaniecie zwolnieni nie warto tak się narażać a po zatym zwolnia zwykłych pracowników a nie związkowych liderów bo ich obronią zwiazki zawodowe takie bunt trzeba obalać jak naj szybciej nie ufajcie pseudo związkowcom i tym którzy namawiają do buntu smieją się bo wiedza ze sa przegrani zwykłe szpicle zakładowe :-)
Gocha 2016-02-19 15:03:09
Gruby Benek masz racje większość tych zadymiarzy działa na nie korzyść zwykłych pracowników próby takich większych zadym powinny być zgłaszane przez szybkie meldunki do biura prezes potrafi nagradzać dobrych pracowników NAMAWIAM DO OBRONY SWOICH MIEJSC PRACY ALE PRZEZ SZYBKIE MELDUNKI
Polska Alexis Polifoli 2016-02-19 15:29:27
Gruby Benek i Gocha mają racje zresztą to obowiazek donieść o przestępstwie . Szykują się większe zwolnienia Z naaszego zakładu i NIKOGO NOWEGO Z ZEWNĄTRZ NIE PRZYJMUJĄ DO PRACY głośno o tym na zakładzie zresztą kto ma uszy niechaj słucha :-)
Renatka 2016-02-19 15:53:20
Tak to prawda że nie przyjmują nikogo nowego do pracy pracownicy tu zarabia się 5 zł na godzinę lepiej iść do sklepu odradzam to wstyd tu pracować nie polecam nikt nie wytrzymuje tu dłużej niż kilka miesięcy generalnie nie polecam żenada moja pensia w tym miesiącu to 934 zł i 34 grosze i pytam jak za to żyć :-(
AA 2016-02-20 12:01:40
Jebać kablarzy takich ludzi powinno się tępić. ludzie jak walice nadgodziny to nie nie narzekacie inni nie maja nawet najnizszej krajowej tylko ciekawe co bedzie jak nie bedzie nadgodzin . Prezes powinien sie wstydzić zeby nawet nie dac ludziom 1850zl . JAKA PŁACA TAKA PRACA........
biu 2016-02-20 12:26:14
Wiem ile firma zarobiła w tamtym roku i niech prezes nie mówi na spotkaniach z pracownikami ze nie ma pieniędzy. Powinien podnieść ludziom do najniższej krajowej wkońcu dzięki nim ma te pieniadze.Wstyd
misio 2016-02-20 19:04:19
pracuję w polifolii kilka miesięcy potwierdzam wszystko co piszą starzy pracownicy wyzysk wyzysk wyzysk młodzi nie zbliżajcie się do tej firmy szkoda zdrowia ja też wymiękam kończę tam karierę bo żebym poją wszystko a nawet więcej to nie ma znaczenia 1680 brutto na umowie o pracę a robimy jedna osoba za dwóch zapraszam serdecznie do mordowni za jałmużną
Salma Hayek 2016-02-21 19:38:53
Sami wyciagnijcie wnioski,i nie dajcie sie nabrac tych obroncow firmy bo oni nie robia tego napewno za psie pienadze! Zarabiaja wiecej,sporo wiecej i dlatego bronia tak mocno swojego stanowiska oraz firmy! Poza tym jak mozna kusic kogos do strzelania z ucha pana M.S. no ku.. jak?! Za duzo w dup... macie i dlatego takie przemowienia falszywe glosicie!
Patryk 2016-02-27 17:18:39
Witam wszystkich bardzo serdecznie w pierwszych słowach mojej wypowiedzi chciał bym zwrócić uwagę na nie uczciwych pracowników którzy w naszym zakładzie szukają tylko kłótni z Prezesem i z zarządem firmy są to osoby których postawa jest wysoce naganna jeśli ktoś wie o takich osobach zapraszam do biura na miła rozmowę przy kawie takie osoby przychodzące do biura z własnej woli zostaną nagrodzone wysoką nagrodą finansową Pozdrawiam Patryk
Hahaha 2016-02-28 08:30:30
Kolego...a kto z prezesem moze spokojnie porozmawiac,przeciez on ma zawsze racje.byly przeciez dziewczyny u niego bo byly ibrazane itp.to przeciez ich olał ciepłym moczem.
Danka 2016-02-28 14:17:54
Prezes ma zawsze racje a komu się nie podoba w Polifoli niech sam odejdzie jest wielu z odpowiednim wykształceniem na to miejsce poprostu biorą za dużo kasy Ci zadymiarze urwać pół pensji i skończą się głupie pomysły na strajki i kłótnie w naszym zakładzie jest za dobrze lub trzeba zwiekszyć obowiazki zeby nie mieli czasu plotkowac to sa ludzie gorszego sortu zawsze cos im sie nie podoba
Ziom 2016-03-10 16:28:31
To żeś tym pytaniem wsadzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w pokrzywy Haha jesteś oszust i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brygadzisci maja racje i prezes maja racje mówcie prawde w biurze a na dobre wam to wyjdzie zostaniecie finansowo wynagrodzeni prezes wam grosza nie po skąpi
Hahaha 2016-03-18 11:28:14
,,,jeszcze zeby sezon maliniwo-wisniowo-jablkowy dobrze sie zaczął,,cenowo,, to by bylo ok...pozdrawiam
Księżyc 2016-03-18 12:54:42
Czytam i czytam i powiem Wam, że pracuję w podobnej firmie, choć daleko od Was, w Ożarowie Mazowieckim w firmie BITTNER i jest identyczne dziadostwo. Zupełnie niczym się nie różni. Ludzie zaczynają odchodzić, a właściciel niczym nie różni się od Waszego. Myśli, że ukraińców zatrudni, bo oni będą pracowali za grosze....
wejjk 2016-04-08 16:46:56
tak trzega mieć książeczke zdrowia od psychjatry , bo pracujesz cały czas z wariatami jak i na samej górze tak i na termoformowaniu
Mniam 2016-04-26 12:47:26
To nie chodzi o prace, bo prace trzeba swoją wykonać.tylko o godziwą zapłate za nią! my juz przesiąkliśmy ty zakładem,ale mlodym życzę lepszych perspektyw życiowych.panie prezesie obudź się pan, my też byśmy chcieli godnie żyć I pracować.pozdrawiam.
Rowy 2016-05-26 13:21:08
Dzis wielkie swieto,,Boże ciało,, przypominam :-) :-)ze jedno z większych świąt w roku,,a my kurw.....w robocie,,, dookoła firmy maja wolne a my co ? Roboty.dziekujemy zarzadowi...
jakubek883 2016-09-14 14:49:35
gdzie jest lepiej pracować? na termoformowaniu czy produkcji folii ?
Padlina 2016-09-18 12:42:38
panie prezesie pytamy gdzie sa obiecane podwyzki,ktore slubowal pan pol roku temu ze na jesieni beda nastepne?! Pozwalniali sie ludzie,czesc sam pan zwolnil! Na termoformowaniu i produkcji folii(w szczegolnosci) sa takie braki pracownikow ze zdzieramy sobie piety i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby ta folia jakos szla! Juz nie mowiac o zniszczonej psychice i nerwach! Nogi nam niedlugo poodpadaja od biegania od linii do linii zeby nadzorowac proces produkcji a przy tym nie krecic odpadu! Nie mozemy chodzic na urlopy bo brakuje ludzi,pracownicy chodza na zwolnienia bo im stawy siadaja! Czy to wkoncu zostanie zauwazone i docenione czy kolejny raz zrobi pan z geby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ominie temat jak lajno na drodze?! Chcemy to co nam sie uczciwie nalezy! Szykuja sie nastepni do zwolnienia bo juz nie daja rady w takich warunkach! Pytamy wiec gdzie sa obiecane podwyzki! Na rozbudowe hali,nowy monitoring i inne rzeczy jak widac hajs jest! Kolejny raz oklamuje pan wlasnych pracownikow pokazujac ze nie szanuje ich pan!!
Alibaba 2016-09-19 12:17:07
Właśnie przechodzi bez echa,jak zawsze ma w du... pracowników którzy dają z siebie wszystko żeby narzekań nie było! Niedługo przekona się ze popełnia błąd,ale będzie juz za późno. Otóż panie prezesie braki będą jeszcze większe niż obecnie,bo ludzie maja dość tyrania w takich niekorzystnych warunkach! Wypadki i czynniki szkodliwe które jakże sprytnie są omijane przez "wiersze" pana Machaja! Czy wy macie nas za idiotów?! No brawo panie prezesie,znalazły się pieniądze żeby dać posadę(zbędna) żonie pana Machaja oraz jakże "potrzebna" posadkę w ciepłym foteliku dla żony pana Idzikowskiego,przecież stanowiska które dostały te baby to kpina i jakiś żart! Jest wymówka na podwyżki! Bravo ty!!!
er 2016-09-19 14:01:08
Idealnie jest szansa u nich na odpowiednie szkolenia @ilo, bo przecież ważne jest to, że są w stanie zadbać o stabilne zatrudnienie, bo umowa jest respektowana.
Zostaw swoją opinię o Polifolia - Poniatowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polifolia