brak logo

Quad-Winkowski sp. z o.o.

Wyszków

Opinie o Quad-Winkowski sp. z o.o.

anonim 2008-10-17 20:24:50
Słowa kojarzące się z tą firmą to (np:zapierdol, hamstwo Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .[slowo niecenzuralne admin] Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .[usunięte przez moderatora] Od jakiej stawki można negocjować pensję? Najbardziej w tej firmie podobało mi się: ... .tempo-niedowytrzymania Najbardziej w tej firmie nie podobało mi się w: ... .WSZYSTKO jedna wielka [slowo niecenzuralne admin]
1
anonim 2009-03-30 16:01:24
Kto tu nie pracował to na pewno słyszał o tym zakładzie, a raczej [usunięte przez admina]. Warunki [usunięte przez admina], nie ma żadnych mośliwości awansu, płace na poziomie najniższym, brak ludzi do pracy, produkcja złej jakości (liczy się sztuka a nie jakość). [usunięte przez admina] i reszta kierownictwa to [usunięte przez admina] wystarczy spojrzeć na ich [usunięte przez admina]. Z dnia na dzień jest coraz gorzej. Miłego dnia.
mr X 2010-01-13 12:13:51
tak jedna wielka banda co sie ta wyprwia brak slow najchetniej wszystkich kierowniczkow i brygadzistow pod sciane i rozstrzelac
nikt 2010-04-19 19:53:41
Dziadostwo jakiego brak w Polsce.Brak szacunku dla drugiego człowiek
tu ludzie to pracują chyba z musu kierownictwo tu to jest [usunięte przez moderatora] warte jakiś dziwne zasady. Człowiek w tej firmie jest niczym brak słów
ja 2010-05-20 08:14:00
zgadzam się z opiniami zostałam zwolniona ,dobrych pracowników się zwalnia a zostawia tych co nic nie potrafią
kkkkk 2010-05-20 08:45:13
to jest prawda co ludzie piszą pracowałam w tej firmie około3 lat ,na zwolnieniu nie byłam ani razu ,byłam dobrym pracownikiem a zostałam zwolniona ,zapytałam się dlaczego to niemieli nic do powiedzenia ,tylko że zwalniają te osoby które chodzą na zwolnienia ,i chodzi o bus pracowniczy że nie będzie dowoził do pracy,a ja przez 3 lata pracy nie byłam na zwolnieniu ,a bus jak jeździł tak jeździ dalej, po prostu dobrych pracowników ma się za nic ,nie wiem co jest grane zwalniają ,a cały czas ogłaszają się ze potrzebują ludzi do pracy na produkcji
1
bubu 2010-06-21 13:50:51
same [usunięte przez moderatora] tam pracuja sobie podwyzki i wynagrodzenia daja a ludzia kit wciskaja ze nie maja kasy a dla siebie maja.Nie warto tam przychodzic bo quad wykancza psychiczne maja swoich piesków zeby ludzi gnebic
1
bubu 2010-06-21 13:53:38
teraz ci co w pile zadzili kierowniką liderą itd.. to bardzo dobrze bo właziliscie amerykana w tyłki a sami was zwalniaja brawo ciekawe ile zgarnieci za [usunięte przez moderatora] pracowników do konca
Lopez 2010-07-21 23:29:35
Wyszków nie martwcie się przychodzą wnet ludki z Piły do opru.Będzie wesoło.Pozdrawiam !!!!!!!!!
aw 2010-08-22 12:22:47
Normalny człowiek to tam zbyt długo nie wytrzyma..
agaf 2010-08-23 13:24:13
Prawda jest taka, ze trudno o prace gdyz pracodawcy szukaja fachowcow albo takich , ktorzy sa kreatywni , maja jakas kulture i chca naprawde pracowac. A obraz mlodych polskich pracownikow kojarzy mi sie z NOGAMI NA STOLE, piwkowaniem i [usunięte przez moderatora] na kazdym kroku. / "Czas surferow"- idealny obraz/ Najwazniejsze wasze pytania : za ile? A tak naprawde to jak ta praca wyglada, moj Boze! Pracowalem 15 lat w podobnej firmie. Co jeden to madrzejszy. Wiedzy zero. Markowanie pracy. A wymogi? No i te kablowania, wazeliniarstwo. Nauczcie sie wreszcie porzadnej pracy, jak wasi rodzice i wtedy wymagajcie.
1
uzi-Piła 2010-09-25 14:28:28
Na kilkaset osób zdecydowało sie kilkanascie,tak wiec szału nie bedzie.
najemca 2010-10-28 23:06:37
Witam,
od 4 lat wynajmuję pokoje pracownikom [usunięte przez moderatora] w Wyszkowie
począwszy od grudnia zwalnia się jeden z pokoi co oznacza że będę posiadał wolny pokój do wynajęcia

dobra lokalizacja 300m od drukarni

w promieniu 300m także TESCO, Polo, kościół
50m pływalnia i hala sportowa
25m sklep spożywczo-chemiczny i apteka

w pokoju między innymi przyłącze TV, dostęp do internetu przez wi-fi,

zainteresowanych proszę o maila na adres [usunięte przez moderatora]
obca 2012-03-31 15:46:05
bubu - 2010-06-21 13:50:51

same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y tam pracuja sobie podwyzki i wynagrodzenia daja a ludzia kit wciskaja ze nie maja kasy a dla siebie maja.Nie warto tam przychodzic bo quad wykancza psychiczne maja swoich piesków zeby ludzi gnebic
...albo właśnie normalnie zostają...
anonim 2012-05-09 13:50:31
c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo i [usunięte przez moderatora] osmieszanie ponizanie [usunięte przez moderatora] zastraszanie a na koncu i tak wywala z pracy bo maja nowych [usunięte przez moderatora] co nie wiedza w co sie pakuja
ka 2012-11-28 13:46:09
PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED STUDENTEM I [usunięte przez moderatora] !!! PRZESTRZEGAM , GDYŻ NA PEWNO WIELU LUDZI ZNAJDUJĘ SIĘ W SYTUACJI PODOBNEJ DO MOJEJ - POTRZEBUJĘ PIENIĘDZY , ZAŁAMANIE , DEPRESJA . . . OT NAGLE NADARZA SIĘ PRACA . . . W [usunięte przez moderatora] . PIERWSZA NADZIEJA - BĘDĘ MIEĆ PRACĘ , PIENIĄDZE . . . ZGASŁA JAK ISKRA , KIEDY USŁYSZAŁAM O WYNAGRODZENIU . . . 5 ZŁ DO RĘKI ZA DŹWIGANIE PRZY MASZYNACH ( NA 12 GODZ. PRACY 25 MIN. PRZERWY ) . PO CAŁYM DNIU KRĘGOSŁUP BOLAŁ TAK , ŻE ZNALAZŁAM SIĘ PRYWATNIE ( ZA PIENIĄDZE , KTÓRYCH NIE MIAŁAM ) U NEUROLOGA - PRZECIĄŻENIE KRĘGOSŁUPA ( ZA 5 ZŁ NA GODZ. ! ) . PRACA W SYSTEMIE AKORDOWYM . KOLEJNA NADZIEJA . TU ZAROBIĘ WIĘCEJ , BO IM WIĘCEJ ZROBIĘ TYM WIĘCEJ ZAROBIĘ PRZECIEŻ , NIE ? PRACA PO 8 GODZ. ALE BĘDĘ ZOSTAWAĆ NA CAŁY DZIEŃ TO NA PEWNO TROCHĘ WYCIĄGNĘ . NIC BARDZIEJ MYLNEGO . . . PŁATNE OD 7-20 ZŁ ZA ZROBIONE 1000 SZTUK GAZET !!! WYOBRAŻACIE SOBIE ZROBIĆ 1000 SZT. ? ILE TO CZASU ? WNIOSEK PRZEZ 8 GODZIN NIC NIE ZAROBIĘ , MUSZĘ CHODZIĆ DO PRACY NA CAŁY DZIEŃ . PRACUJĄC WIĘC 12 GODZIN UDAWAŁO MI SIĘ ZROBIĆ OD 40 - 50 ZŁ . OCZYWIŚCIE W ATMOSFERZE , KTÓRA ZABIERA CZŁOWIEKOWI CHĘCI DO ŻYCIA I NISZCZY PSYCHIKĘ . CZŁOWIEKA TRAKTUJĘ SIĘ GORZEJ NIŻ BEZDOMNEGO PSA NA ULICY . . . [usunięte przez moderatora] , BRAK KULTURY , NIE SZANOWANIE GODNOŚCI LUDZKIEJ . CZŁOWIEK TO BRYGADZISTA , KONTROLER I INNI WAŻNIEJSI . . . A MY ZWYKLI PRACOWNICY , KTÓRZY ROBIĄ TE GAZETKI , MY NIE JESTEŚMY LUDŹMI . . . NAS SIĘ WYZYWA , GNĘBI , NA NAS SIĘ KRZYCZY , NAS SIĘ PONIŻA , NAM SIĘ UBLIŻA . . . NAM MOŻNA JESZCZE ZA CAŁY DZIEŃ PRACY NIE ZAPŁACIĆ W OGÓLE !!! TAK JA RAZ MIAŁAM ! I TO ZABOLAŁO NAJBARDZIEJ . . . ŻE Z CHORYM KRĘGOSŁUPEM , BY ZAROBIĆ GROSZE NA CHLEB RYZYKOWAŁAM ZDROWIE . . . JAK SIĘ OKAZAŁO MOJA PRACA ZOSTAŁA UDAREMNIONA , A ZROBIONE PRZEZ CAŁY DZIEŃ MOJE 1710 SZT. GAZETY ZOSTAŁO MI PRZEKREŚLONE , BY MÓC BYĆ DOPISANE KOLEŻANCE MĘŻCZYZNY , KTÓRY MI TAK ZROBIŁ ( NAZWISKA NIESTETY NIE ZNAM , BO BYM WAS PRZESTRZEGŁA PRZED TĄ OSOBĄ ) . SPRAWIEDLIWOŚCI ZATEM NIE MA , ALE MAM NADZIEJĘ I SZCZERZE WIERZĘ , ŻE OSOBA , KTÓRA MNIE TAK POTRAKTOWAŁA ZNAJDZIE SIĘ KIEDYŚ W TAKIEJ SAMEJ ŻYCIOWEJ SYTUACJI , W JAKIEJ JA SIĘ ZNALAZŁAM I WTEDY LOS MU ZA TO ZAPŁACI . BO RAZ NA WOZIE , RAZ PO WOZEM . . . JAK MAWIALI RZYMIANIE .
1
Adzio 2013-03-25 14:01:47
ŚWIĘTE SŁOWA DODAC JESZCZE TRZEBA ŻE KABLOWANIE [usunięte przez moderatora] TO NORMA ZABIERAJA PREMIE BO KTOS WIDZIAŁ JAK PO GŁOWIE SIĘ DRAPIESZ ALBO OKULARY POPRAWIASZ,DODAM ŻE JEST NORMĄ ZWALNIANIE BEZ PODANIA PRZYCZYNY TAK JAK W MOIM PRZYPADKU,PRAWDA JEST TAKA ZE [usunięte przez moderatora] NIEDOSZŁEMU KAPRALOWI BRYGADZISCIE ZE ZMIANY C UDOWODNIŁEM ŻE JEST GAMOŃ A NIE KIEROWNIK JAK SIĘ MIANUJE,MAM NADZIEJE ŻE JESZCZE SIĘ TRAFI NA WYSZKOWIE BEZ ŻONY ALBO DZIECKA WTEDY SOBIE WYJASNIMY PEWNE KWESTIE.
1
siema koniu 2013-08-16 20:56:08
[usunięte przez moderatora] z patatajni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] atmosfera [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i syf [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie i kierownicy sram na nich
tokaj 2014-04-16 20:08:27
tak, tylko z drugiej strony to chyba nie ma co liczyć, aby w takiej drukarni nagle zrobiło się wiele wolnych etatów...
1
olp 2014-05-01 15:38:43
(usunięte przez administratora)Naweet bylam swiadkiem jak pija w pracy!,,! A brygadzisci razem z nim pija!! To sie nazywa praca!!!! Ludzie omijajcie ten zaklad szerokim lukiem
erzum 2014-05-02 00:11:24
ludzie piją w pracy? to skandal! chyba CV do was wyślę bo to praca idealna:)
Ja były 2014-09-28 23:47:24
Prawda z mojej strony opisana, będzie bardzo obiektywna ( tylko w kilku słowach). Jak ktoś siebie nie ceni i nie ma wielu aspiracji w życiu, powinien zatrudnić sie właśnie w tej firmie, pozwoli mu zrealizować, właśnie to tego co oczekuje od życia. Zwykle lądują tam etatowi pracownicy, którzy nie maja wyjścia, i muszą zarabiać jakieś pieniądze, nawet kosztem poniżania. Zwykle przy maszynach śpi kadra tej firmu, która przeznaczona jest do obsługi maszyn. Są to z reguły chłopki roztropki, tzw. maszyniści, których IQ odbiega od przeciętnego standardu. Niewielu z nich posiada wykształcenie powyżej zawodowego, są to zwykli prostacy bez zadnej znajomości kultury osobistej. I takie osobniki kreują wartość produkcyjną,ponieważ bez żadbych refleksji działąją, jak tępe tryby w maszynie. Obsługa wszysztkich maszyn w drukarni jest prosta jak obsługa cepem, ale dla nich priorytetem i nadrzędną wartoęcią w życiu.
Krótko: dla inteligentnych i rozumnych ludzi, praca w tym zakładzie jest samookaleczeniem a może nawet eutanazją życiowa.
Off road fan 2014-11-06 21:55:39
helia jeśli interesuje Cię praca na produkcji jako pomocnik lub operator w tej firmie to lepiej daruj sobie! Kasa jaką tam zarabim to około 1400 do 1700 netto jako operator pracownicy pomocniczy mają mniej a traktowanie przez przełożonych jest po niżej godności człowieka. Na przykład gdy zmarł mój dziadek chciałem dzień wolny ( należy się ustawowo 1 dzień) to usłyszałem w odpowiedzi " a co to ku..a bez ciebie nie pochowają!" A dzisiaj się dowiedziałem od kierownika że urlopu niedostane kiedy ja potrzebuje tylko kiedy oni będą mieli taką potrzebę. A ciąganie palet po 1500 kilo i więcej ręcznym paleciakiem przez kobiety i mężczyzny to standard ale jakby co to musisz koniecznie się stosować do przepisów BHP , ISO itp. Jeśli czegoś nie wiesz albo padnie hasło że jest problem to nim cokolwiek powiesz dalej to już będzie darcie mordy że jak mogłeś do tego dopuścić używając przy tym bardzo dużo słów wulgarnych i jakim ty jesteś deb..em! A na rozmowie kwalifikacyjnej tak pięknie mówili ile to będę zarabiać i że będę miał umowę o pracę ale nie dodali że co roku będę miał z inną firmą krzak. Takich przykładów można by dużo przytoczyć. Dobrze radzę przemyśl to sobie bo może jeśli pójdziesz wyżej niż operator może będzie trochę lepiej ale nie miał bym co do tego wielkich nadziei. Pozdrawiam wszystkich pokrzywdzonych przez tą firmę!
TILT 2014-12-21 04:19:05
Jaka jest struktura pracowników na produkcji? (chodzi mi dokładnie o to jak mogą przebiegać poszczególne szczeble awansu i jakie są obowiązki na każdym szczeblu)
Refleksje 2015-01-06 01:52:52
Charakterystyka tej firmy i jej pracowników na wyższych szczeblach jest uzależniona od tego jak się ją odbierze, i od realnego widzenia świata. W kadrze zarządzającej pracują zwykle typowe bufony, mówię wprost, typowe ludziki bez większego wykształcenia. Dobierani zwykle charakterologicznie, tzn. im większy cwaniaczek i prostaczek, który ma sobie coś do udowodnienia, to zrobi wszystko dla swojej pozycji,jak prawdziwy kapo w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] To właśnie jest kadra do pracy w tej firmie. Bezrefleksyjny typowy kark na stanowisku zarządzającym to standard. Oczywiście zdarzają się wyjątki, ale rzadko. Zaobserwowałem pracę jednego z maszynistów, tj: przez 8 godzin pracy dbał o swoje wyżywienie, następne dwie godziny zajmował się swoja edukację, studiując gazetki z programem telewizyjnym, i artykułami z wywiadów o gwiazdach z ekranu. To jest typowe dla firm, które chcą kadrę w tego typu zakładach, którzy nie potrafią konstruktywnie myśleć, ale są ukierunkowane na celach, które są od nich wymagane. Niektórzy z nich są już tak upojeni swoim znaczeniem w tej firmie, że interpretują to, (mój cytat)," dać rolnikowi cep, a teraz ma do dyspozycji młocarkę, która sama zrobi robotę". Jest też w tej firmie sporo wyjątkowych ludzi, przepraszam, za swoje komentarze.
Na sam koniec, skoro firma dba o bezpieczeństwo każdego pracownika, to ważna sugestia. A mianowicie, dlaczego nie są zabezpieczone przejścia p. poż pomiędzy halami z wydzieleniami pożarowymi? Po co są bramy pożarowe. Nie znam charakterystyki obiektu, ale podobno, może wylecieć w powietrze pół Wyszkowa ( tak usłyszałem na szkoleniu :)))))).
aaaa 2015-02-05 02:05:16
drukarnia zużywa 2 razy więcej gazu niż wyszków..
2
Refleksje 2015-02-10 21:06:50
i co z tego. Rozwiń swoją myśl. Postawiłeś tezę, dalej chłopie...
Inka 2015-02-11 15:31:58
Interesuję mnie jak wygląda praca na ul Stolarskiej? Jaki jest system? i ile rzeczywiście można tam zarobić? Czy taki pracownik, w ogóle ma szansę na osiągniecie czegoś w tej firmie? jakiś awans?
pixel 2015-02-26 15:55:57
Nie pracowałem w Wyszkowie jednak zastanawiałem się nad złożeniem CV gdyż pracowałem wcześniej w QuadGraphics w Sussex USA co do tego co piszecie mogę porównać w ten sposób iż praca podobnie bardzo ciężka a o jakimkolwiek siedzeniu i nie pracowaniu nie byłomowy różnica taka że tam była zupełnie inna kultura organizacyjna przełożeni traktowali Cie jak człowieka spokojnie można było porozmawiać i w razie problemów służyli pomocą , nie wspomnę nawet o wynagrodzeniu które tam miałem odpowiednio podstawowe 12$ nadgodziny 16$
3
Batman 2015-03-02 11:43:31
Ja też tam złoże to popijemy sobie w robocie z kierownikami;)
anonim 2015-03-06 20:21:43
DRukarnia byłai dobrze byllo puki nie wspuscili amerykaninów do spółki to drukarnia isniala taka prawda były pracownik pudzian
Robo 2015-04-20 17:50:24
Szukam jakiejś informacji na temat pracy w Quad Graphics w Radzyminie jako maszynista offsetowy ,godziny pracy,jaki sprzęt ,zarobki etc.. Ktoś,coś ?
2
CRT 2015-08-06 16:56:04
Już podczas samego procesu rekrutacji osoba reprezentująca firmę pokazuje swoją obłudę i zakłamanie. To niestety sugeruje, że firma może być jedną wielką patologią. No coż w polsce to niestety standard. Tak więc mimo że nie zdarzyło mi się pracować tam, to mimo tego już mam wyrobioną bardzo negatywną opinię na temat firmy.
aplikujący 2016-08-23 14:15:21
Proces rekrutacyjny to chyba jakiś żart. Trwa on ponad dwa miesiące, a z działem HR kontakt jest praktycznie niemożliwy. Odbierają jeden telefon na 15 wykonanych połączeń. Nikt nic nie wie. Umawiają się na konkretny termin, po czym kompletnie go nie dotrzymują. Brak jakiegokolwiek zainteresowania aplikującym (zero informacji na temat tego na jakim etapie rekrutacji znajduje się zgłoszenie). Oczywiście jak ktoś ma tzw, "plecy" to dostaje pracę w ciągu tygodnia. Niestety taka jest rzeczywistość. Nie polecam.
Adam 2016-08-31 21:28:44
U mnie rekrutacja trwała łącznie parę godzin. Najpierw rozmowa telefoniczna i umówienie się na spotkanie. Podczas spotkania rozmowa z inżynierami i HR. Też czekam na odpowiedź, miała się pojawić do trzech tygodni. Albo nie dotrzymują terminów albo nie są zainteresowani, a spodziewałem się jednak jakiejkolwiek odpowiedzi (firma tej wielkości powinna dbać o swój wizerunek). Co do chętnych to chyba niewielu bo dzisiaj znowu pojawiła się w internecie oferta na którą aplikowałem.
babilon 2016-09-16 14:48:07
Wiadomo coś o nowym w biurze w Bydgoszczy? Już otwarte?
kij 2016-09-16 23:07:31
W sumie to sie cały czas rozwijają, to nic dziwnego, że są tak popularni. Ostatnio to widziałem nawet ogłoszenie, że jest poszukiwany młodszy specjalista ds. księgowości z językiem rosyjskim. Ale wiadomo jak przebiega rozmowa rekrutacyjna? Pozdrawiam.
Victus przewoznik 2016-10-24 22:36:03
Slowa ktore cisna sie na usta to chamstwo, olewanie, totalny brak jakichkolwiek reguł. Mozna napisac w trzech slowach -chamstwo bydło dno!!Nikomi nie chce sie tutaj pracowac, kazdego trzeba prosic zeby wzial sie za swoje obowiazki. Wozkowi to po prostu najgorsza swolocz, ktora ma w zyci ze stoisz i czekasz az laskawie cie rozladuja. Po prostu zenada po calosci i to jest amerykanski koncern chyba totalnego upadku.
Zostaw swoją opinię o Quad-Winkowski sp. z o.o. - Wyszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quad-Winkowski sp. z o.o.