brak logo

Agencja Pracy Refinanse

Bydgoszcz

Opinie o Agencja Pracy Refinanse

Raflik 2016-05-25 16:14
Pierwsza agencja pracy która mnie nie rżnie na wypłacie. Z tego powodu polecam!
Marta 2016-06-18 19:22
Z przyjemnością napiszę pozytywną opinie, bo mi pomogli, a wcale nie musieli. Można na nich polegać. Polecam. :)
Robert K. 2016-08-10 16:33
Pracuje w Refinansach na produkcji jako tymczasowy od 6miesięcy i jestem na tyle zadowolony, że pierwszy raz w życiu piszę pozytywną opinie. Robie to dlatego, że uczciwie mnie potraktowali i zasłużyli na dobre słowo. Polecam Agencje Pracy Refinanse. Pozdrawiam serdecznie Refinanse!
Konieczka M 2016-10-10 14:52
Dziękuje za prace! Pozdrawiam Refinanse
Monika 2016-11-02 17:03
Są całkiem spoko. Starają się być bardzo pomocni. Jak jest potrzeba to dają zaliczki z wynagrodzenia z czym się wcześniej nie spotkałem. Na razie pracuje u nich 3 miesiąc i jest ok.
Staszek 2017-01-24 09:39
Niby są pomocni a mi zaliczki nie dali bo jak twierdzą pracuje tylko 10 dni. A jaka różnica ??!!!!Skoro wypracowałem to mogli by dać jak mam tak ważna sprawę. Po za tym praca jest Ok.
Klaudiusz 2017-03-25 20:04
No może być ale tyłka nie urywa. Nie ściemiają to fakt wiec raczej jest Ok. He he dlatego to pisze :)
Radek 2017-04-19 14:28
Płacą, nie ściemniają i można się z nimi dogadać. Jak pasują warunki pracy to śmiało można podpisać umowę. Cała reszta taka sama jak w innych agencjach.
Syla 2017-04-24 14:52
W końcu normalna Agencja Pracy która traktuje ludzi poważnie poczynając od rozmowy o prace i kończąc na samej pracy. Na razie wszyscy ich chwalą i mam nadzieję, że nie uderzy im woda sodowa do głowy. Pozdrawiam wszystkich
Zioło 2017-07-26 10:06
Pracuje w Sichert dzięki Refinanse i praca jest super. Z przyjemnością wstaje rano do pracy. Pozdrawiam cały Sichert i Refinanse.
Zostaw swoją opinię o Agencja Pracy Refinanse - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Refinanse