brak logo

Inter Royal SA

Gdańsk

Opinie o Inter Royal SA

anonim 2011-02-07 07:40:27
byłam na rekrutacji ,ładna firma ,ładne biura ,duże wymagania ,tylko dla doświadczonego pracownika ,kasa jak na początek ok .
anonim 2011-05-24 20:17:47
Jestem zaskoczona głupim pisaniem i uczciwie nie dziwie się Prezesowi jeżeli szuka odpowiedniej osoby bo wie co robi .Poznałam charakter tej pracy osobiście dość krótko .Rzeczywiście praca tylko dla osoby pracowitej i dobrze zorganizowanej tak jak w ogłoszeniu . To plac budowy ,odpowiedzialność ,remonty .Dlatego omawianie i złośliwe pisanie o firmie jest niewłaściwe ponieważ to trudna ,ale dobrze płatna praca .Firma zapłaciła mi wszytko tak jak ustaliliśmy bardzo rzetelnie .Trzeba mieć trochę honoru w omawianiu
anonim 2011-05-24 20:45:59
JAK PRACUJE W FIRMIE INTER ROYAL KILKANAŚCIE LAT I BRZYDZĘ SIĘ OSOBAMI ,KTÓRE NIE OTRZYMAŁY PRACY W TEJ FIRMIE I PISZĄ SAME KŁAMSTWA NA TEMAT PREZESA ,FIRMY . OBSERWUJĘ KTO PRZYCHODZI DO PRACY DO BIURA I NIESTETY WIĘKSZOŚĆ Z TYCH PAŃ TO NIEPOWAŻNE MŁODE OSOBY NIE MAJĄCE DOŚWIADCZENIA WCALE I NAJGORSZE BRAK CHĘCI DO PRACY . SIEDZĄ I NIE NIE ROBIĄ CAŁY DZIEŃ PISZĄ SMS-Y ,INTERNET PRYWATNIE I DO DOMU .PREZES NIE LUBI TAKICH PRACOWNIKÓW DLATEGO OGŁOSZENIA JEGO SĄ PRECYZYJNE NASTAWIONE NA CECHY CHARAKTERU .JA TO ROZUMIEM .TYLKO KANDYDATKI NIE ROZUMIEJĄ ŻE SZUKA SIĘ NORMALNYCH OSÓB DO PRACY CHCĄCYCH WYKONYWAĆ PRACĘ .
doświadczona 2011-05-24 22:07:14
Te informacje złośliwe na temat firmy Inter Royal i prezesa to od osób które wiecznie szukają pracy i zmieniają firmy co miesiąc inna .
Widocznie się nie nadają do niczego w tych firmach .Proszę nie ufać osobom które same sobą nie wiele reprezentują i nie szanują pracodawców i współpracowników w pracy bo to widać na temat firmy Inter Royal tylko mają wysokie oczekiwania brać i nie wiele z siebie dać .Cała o tym prawda .
Biorących i oczekujących jest dużo ,a dających mało .
Doświadczona
wiarygodny 2011-05-24 22:19:23
Pracowałem w tej firmie kilka lat .Nie mogę złego słowa powiedzieć na firmę i Prezesa .Cały zespół ludzi tez ok . wynagrodzenie godziwe ,ale trzeba było zadania wykonywać pilnowali mocno to fakt .
Warunki socjalne bardzo dobre .Obiady gratis .paczki świąteczne i dodatkowe premie uznaniowe .Dużo się nauczyłem .Polecam .Nie mogłem tam dalej pracować bo mnie ścigał komornik i zabierał mi kasę
z wynagrodzenia .Zawsze pensja był na czas na koncie .Nie mogłem narzekać .piszę szczerze .
anonim 2011-05-25 08:35:16
Te które nie dostały się do pracy lub niewiele sobą reprezentują te panie piszą złośliwości .Jestem pracownicą w Inter Royal i sobie chwale prezesa i firmę .Pracy dużo, a panny nowe nic nie potrafią zrobić tylko siedzieć cały dzień. Prezes ma racje że wymaga bo przecież płaci to chyba logiczne .Tylko te kobietki przychodzą być a nie pracować
Nie lubię pozorów w pracy Ciągłego udawania to dopiero nuda
poszukujaca 2012-02-23 22:14:14
Ja także byłam na rozmowie , a przede wszystkim czytałam wielokrotne ogłoszenia pisane przez Prezesa. Co zastanawiające opinia biorąca w obronę Prezesajest tak samo jak ogłoszenia ,pisana wielka literę- czy to coś mówi ??
były pracownik 2013-03-26 14:38:18
Nie będę się rozpisywał , bo wszystko zostało już napisane wcześniej (wpiszcie interroyal, bez spacji).
Napisze tylko że pierwsza myśl która przyjdzie do głowy po przeczytaniu przedziwnych treści ogłoszeń o prace tej firmy, trafnie opisuje standardy pracy która czeka "szczęśliwca". A są to standardy z czasów PRL. Niestety nic na lepsze się nie zmieni póki Pan [usunięte przez moderatora] jest u władzy w firmie.
pracownica 2014-05-13 20:10:18
pracuje z ta firma inyer royal i jestem z wspolpracy z firma bardzo zadowolona wyplata na czas co do pracy placa to i maja prawo oczekiwac do pracy idzies by pracowac nie siedzie w domu to mozesz robic polecam ta firme
Pozytywny 2014-12-01 22:21:45
pracowałem w firmie było bardzo dobrze i poszanowanie ludzi nie mogę nic złego powiedzieć , pieniądze dobre i na czas
korba 2015-01-31 23:27:28
nie no ja to tą atmosferę w pracy to stawiałbym raczej na drugie miejsce niż na pierwsze raczej. bo atmosferę zawsze prościej zmienić niż pensje, przynajmniej tak do tego podchodzę. ale czy tu znajdę kogoś kto wie ile konkretnie płacą w Inter Royal za miesiąc na ręke? powiedzcie mi jeśli tylko coś wiecie, będę wdzięczny
pracowity 2015-03-17 11:25:45
Witam zainteresowanych pracą w interroyal .Pracowałem w różnych firmach .Mam porównanie .W interroyal otrzymuje godziwe i pewne wynagrodzenie .Mogłoby być nieco większe ale warunki mamy dobre .Pracuje jako operator na magazynach .Mamy wózki widłowe bardzo dobre jungheinrich taki mercedes we wózkach .Mamy obiady codziennie w pracy .Bardzo dobry klimat w pracy . Natryski ,szatnie ok. Premie na święta otrzymujemy dwa razy w roku . Dodatkowo Paczki pełne smakowitości zawsze na święta wielkanocne i boże narodzenie .Nie można narzekać ani na firmę Interroyal ani na Prezesa to porządny człowiek .Oby wszystkie inne firmy w polsce i zagranicą były takie porządne .Wiem bo trochę ich widziałem .Dlatego nie narzekam .To co piszą niektórzy to same złośliwości i pomówienia bez podstaw .Trzeba szanować pracę ludzi i pracodawców bo to oni tworzą miejsca pracy a nie złośliwi anonimowi kłamcy .
pracowity 2015-05-11 16:33:39
Szkoda że tacy w nazwie hehehe jak piszący złośliwie Nie pracujący w firmie Inter Royal jak ja .
Nie przyjdą zobaczyć naprawdę kupione nowe wózki widłowe .Tylko obrażają pracodawców w tym
Prezesa .
kobieta 2015-06-26 10:14:10
ludzie są różni i wg mnie pracując tutaj to naprawde można sobie na wiele pozwolić, w razie czego wyjść wcześniej bo ma się wizytę u lekarza itd. nieraz slyszę że w innych firmach nie ma takiego czegoś jak wyplata na czas, nie mozna sie zwalniac bo cos wyskoczylo. pracują u nas naprawde osoby ktore chcą pracować a nie tylko dostac pracę i nic nie robić. potwierdzam to w 100% bo tu pracuje juz od dawna.
utt 2015-08-06 09:42:17
Taka sam sytuacja była w roku 2000. ( usunięte przez administratora ). Potwierdzam do napisane zostało powyżej. Nie polecam.
Mikel 2016-05-15 15:30:16
No firma się trzyma dobrze, a działa na rynku od 1994 roku, więc to jest już trochę czasu @deo. W dodatku spółka posiada najwyższe międzynarodowe Certyfikaty Wiarygodności Biznesowej, co potwierdza, że są porządną firmą.
Zostaw swoją opinię o Inter Royal SA - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Royal SA