ELTAP

• Wola Czolnowska
  • Dębczyna
  • Ułęż
  • Sobieszyn

3. Opinie o pracodawcach Baranów
  5. Opinie o ELTAP Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka Komandytowa

Opinie o ELTAP Baranów

Nie przegap nowości o ELTAP Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka Komandytowa!

02.02.2022 15:03

Dziękujemy bardzo za każdą konstruktywną opinię na temat naszej firmy. Wszystkie informacje są dla nas cenne. Mamy zamiar stale się rozwijać i poprawiać warunki pracy w firmie ELTAP, dlatego zachęcamy do wyrażania swojej opinii oraz do bezpośredniego kontaktu z nami poprzez adres [email protected]. Jesteśmy otwarci na wszystkie sugestie dotyczące pracy w naszej firmie.

Będziemy brać czynny udział w wątkach poruszanych na tej stronie. Chcemy zaznaczyć, że nie pozwolimy na publikowanie nieprawdy lub bezpodstawne oczernianie firmy oraz naszych pracowników.
    Jeśli jesteś zainteresowany podjęciem pracy w firmie ELTAP zapraszam na stronę kariera.eltap.pl. Znajdziesz tam wszystkie wolne stanowiska pracy. Zachęcamy do przyjemnej i szybkiej aplikacji.
    Zapraszamy również do odwiedzenia naszej strony eltap.pl gdzie znajdziesz naszą bogatą ofertę produktową. Odmień swoje wnętrze z ELTAP!
    Marta

11.04.2022 11:17

Praca w Eltap bardzo na plus. Wszystko sprawnie załatwione, pensja zawsze na czas. Można dogadać się z przełożonymi i omówić szczegóły obowiązków czy jakieś zmiany. Nie mogę narzekać na pracę w tej firmie. Polecam
    Kesja

05.01.2023 19:55

Chyba przesadziłaś opinia z kwietnia 2022? Mamy dopiero styczeń 2022!!!!
    xyz

10.01.2023 12:35

mamy styczeń 2023 XD
    odp

18.10.2021 08:54

Praca od poniedziałku do piątku plus ewentualnie dwie soboty. Jedna zmiana. Wypłaty na czas, atmosfera jak ok
    Nie polecam

30.07.2025 14:38

Nie polecam kandydowania na stanowisko grafika 3D. Ogłoszenia pojawiają się od roku, jak widać tworzenie darmowych wizualizacji podczas rekrutacji firmie się opłaca :)

08.09.2025 12:14

Szkoda, że tych zadań rekrutacyjnych nawet nie otwieracie na poczcie :)

Mimi

21.10.2025 11:11

Test powinien sprawdzać umiejętność, nie produkować gotowy content... To realna praca, nie test.

29.09.2025 11:18

24 października uczestniczyliśmy w Targach Pracy w Namysłowie, które były skierowane dla uczniów szkół średnich.
    To dla nas ważne, aby już na etapie edukacji wspierać młodzież w planowaniu ścieżki zawodowej, opowiedzieć o możliwościach rozwoju w naszej firmie i pokazać, że praca może łączyć się z pasją.
    Dziękujemy wszystkim uczniom za otwartość, ciekawe pytania i rozmowy – mamy nadzieję, że udało nam się zainspirować Was do dalszego rozwoju!
    Odwiedź naszą stronę http://www.kariera.eltap.pl i zapoznaj się z aktualnymi ofertami pracy.

29.09.2025 11:13

1 września, czyli pierwszy dzień szkoły! To nie tylko początek nowego roku szkolnego, ale również finał naszego Konkursu Kosmiczny Salon Przyszłości.

Dzieci przez cały miesiąc dzieliły się swoimi niezwykłymi pomysłami o przyszłości – pełnymi wyobraźni, kreatywności i kosmicznej energii.
    Wyniki konkursu:
    I miejsce – Alicja Szynk
    II miejsce – Marcel Makowski
    III miejsce – Dawid Adamski

Gratulujemy zwycięzcom i dziękujemy wszystkim uczestnikom za udział!
    Niech nowy rok szkolny będzie dla Was pełen odkryć, pasji i odważnych marzeń!

29.09.2025 11:11

Z dumą informujemy, że firma ELTAP była sponsorem Turnieju Piłki Ręcznej Dzieci o Puchar Prezesa ELTAP! To wyjątkowe wydarzenie zgromadziło młodych, utalentowanych zawodników, których pasja, energia i sportowy duch były dla nas wszystkich ogromną inspiracją. Wierzymy, że wspieranie sportu wśród dzieci to inwestycja w ich zdrowie, rozwój i przyszłość. Dlatego z radością wspomagamy inicjatywy, które promują aktywność fizyczną i integrację młodego pokolenia. Serdeczne podziękowania dla wszystkich uczestników, trenerów, rodziców i organizatorów – stworzyliście niesamowitą atmosferę!
    Zdjęcie 2

06.08.2025 13:53

Wspaniała firma. Wrzucają od roku cały czas ogłoszenie na grafika 3D. Zrobisz długie darmowe zadanie rekrutacyjne i nawet się nie odezwą. Usuwają opinie z tej platformy

11.09.2025 20:04

Odniesiecie się jakoś do tego, że nawet nie przeglądacie zadań? Jaki jest sens marnowania czasu ludzi skoro nie szukacie pracownika?

22.09.2025 11:19

Dziękujemy za wszystkie opinie i podzielenie się swoimi doświadczeniami. Przykro nam, że proces rekrutacyjny został przez Państwa odebrany w taki sposób – absolutnie nie było naszym celem marnowanie czasu kandydatów. Sprawdzamy każde przesłane zadanie. Możliwe, że w niektórych przypadkach zabrakło od nas odpowiedzi zwrotnej – i to jest nasz błąd, za który przepraszamy. Pracujemy nad tym, by taka sytuacja więcej się nie powtórzyła, a każdy kandydat otrzymał wiadomość zwrotną. Nigdy nie wykorzystywaliśmy przesłanych zadań w celach komercyjnych – były one wyłącznie częścią procesu rekrutacyjnego. Jeśli w którymkolwiek przypadku zabrakło odpowiedniej komunikacji, przepraszamy za tę sytuację. Dziękujemy za szczere uwagi – to dzięki nim możemy poprawiać nasze działania i budować bardziej transparentny oraz sprawny proces rekrutacyjny.
    MM

06.05.2025 18:22

Dzień dobry . Czym zajmuje się u was pomocnik tapicera ? Chcę zmienić branżę z pomocnika stolarza właśnie na pomoc tapicera i ciekawi mnie jak to wygląda. Dodam że nie jestem pracownikiem firmy a zainteresowana pracą u Was

07.05.2025 07:32

Dzień dobry, praca na stanowisku pomocnik tapicera polega na piankowaniu stelaży tapicerskich. W razie dodatkowych pytań zachęcam do kontaktu telefonicznego.
    Bocian

25.04.2025 23:44

Witam, chciałbym zapytać czy firma ELTAP może zaoferować zakwaterowanie na początek dla tapicera z wieloletnim doświadczeniem z południa kraju?

28.04.2025 08:20

Dzień dobry, proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny w celu ustalenia szczegółów.
    Rekrutacja

15.04.2025 19:46

Czy ktoś wysyłał CV na grafika 3D i dostała jakąkolwiek odpowiedź? Z komunikacją z nimi jest ogólnie słabo czy to tylko u mnie tak?
    Rekrutacja

24.04.2025 18:48

Niestety nie mam jeszcze żadnej dalszej odpowiedzi

25.04.2025 08:07

Jeśli nie uzyskali Państwo odpowiedzi prosimy o ponowne przesłanie maila na adres [email protected]
    Michał

01.04.2025 17:41

Witam. Mam zapytanie, a mianowicie. Czy jest możliwośc podjęcia pracy u Państwa w firmie na stanowisko tapicer do przyuczenia?? Dziękuję z góry za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie

02.04.2025 08:02

Tak, przyjmujemy osoby na stanowisko tapicer do przyuczenia
    Alex

29.03.2025 00:40

W jakich programach Państwo pracują na stanowisku grafika 3D? Blender czy 3Ds Max?

01.04.2025 13:00

Pracujemy w programie 3Ds Max
    Zofia

12.03.2025 16:19

Witam chciałbym się dowiedzieć jakie zarobki są realne na pomocnika tapicera oraz czy to jest stawka godzinowa czy akord czy jest 1 zmiana czy 2

20.03.2025 09:52

Dzień dobry, praca jest w systemie akordowym na 1 zmianę. Zarobki podane w ogłoszeniu są realnymi zarobkami pracowników.
    inevitable

09.10.2024 10:06

@Pracodawca Dzień dobry, Znalazłem Państwa ofertę na portalu OLX na stanowisko E-commerce manager. Zauważyłem, iż oferują Państwo pracę zdalną. Czy praca ta jest w 100% zdalna, czy wymaga od pracownika zjawienie się w siedzibie firmy? Jeżeli fizyczna obecność na miejscu jest konieczna, to w jakiej częstotliwości? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź. Proszę także o informację, czy przewidziany jest etap szkoleniowy - jeżeli tak - jak długo on trwa i jaki zakres obejmuje?

09.10.2024 11:27

Dzień dobry, jak najbardziej jest możliwość pracy zdalnej. Obecność w firmie jest konieczna, gdy np. odbywa się konferencja dla pracowników w siedzibie firmy, ma to miejsce 2-3 razy w roku. Po więcej szczegółów zapraszam do kontaktu mailowego lub telefonicznego. Zachęcam do złożenia CV.

07.09.2024 09:19

Witam czy polecacie pracę w dziale sprzedażowym? jaka atmosfera panuje w biurze ?
    Pan ok

29.07.2024 14:47

Witam. Chciałbym złożyć podanie o pracę na stanowisko magazynier. I tu moje pytania: w jakich godzinach i jakie dni odbywa się praca na tym stanowisku? Ile czasu wynosi okres próbny? Dlaczego skoro to praca na umowę i pełny etat podana jest stawka godzinowa, a nie stawka miesięczna? Czy po pozytywnie przepracowanym okresie próbnym i stałym zatrudnieniu stawka wzrasta? Pozdrawiam

30.07.2024 11:39

Witam, praca rozpoczyna się o godzinie 6 rano, od poniedziałku do piątku. W celu poznania większej ilości informacji zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub do złożenia CV, a następnie porozmawiania na umówionej rozmowie.
    Pan ok

30.07.2024 11:58

Dziękuję za informację. Pozdrawiam
    @Pracodawca

29.06.2024 21:17

Ciągle wiszą ogloszenia że szukacie tapicerów ze szukacie tapicerów nawet ba przyuczenie wysłałem swoje CV od 2012 roku praca magazynowe produkcyjne itd itp ostatnie 5 lat jako tapicer i z waszej strony cisza a ogloszenia ciągle odświeżane to jakich wy pracownikow szukacie skoro szukacie na przyuczenie a pracownika z doświadczeniem olewacie

02.07.2024 09:46

Witam, zgadza się szukamy zarówno tapicerów z doświadczeniem, jak i tapicerów do przyuczenia. Wysłał Pan do nas CV 26.06, a opinia została wystawiona 29.06. Do osób, którymi jesteśmy zainteresowani odzywamy się zazwyczaj w ciągu 2 tygodni. Pozdrawiam.
    Michał

28.04.2024 07:13

Czy można dostać się tutaj na staż?

29.04.2024 15:00

Przyjmujemy osoby na staż, w celu omówienia szczegółów proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny.
    Samanta

28.04.2024 13:51

Z tego co widziałam na firmowej stronie, firma chętnie przyucza osoby bez doświadczenia. Taką osobą właśnie bym była, z tego co piszecie, ponad 6000 tysięcy to kwota gwarantowana wynagrodzenia. Zastanawia mnie samochód, napisano w ogłoszeniu, że wymagane jest prawo jazdy, a samochód służbowy do użytku dla pracowników jest?

29.04.2024 14:57

Posiadamy samochody służbowe.
    Człowiek

23.04.2024 08:56

Czytając forum w poszukiwaniu info na temat pracy przedstawicieli handlowych widziałem, że ktoś napisał o widełkach podanych w ofercie na to stanowisko, że to średnia z wynagrodzeń PH, którzy utrzymują się tam już dość długo. No dobra a ja np w ogóle nie mam doświadczenia, jako taki swieżaczyna ile realnie mógłbym na początek zarabiać?

26.04.2024 14:46

Podstawa na tym stanowisku na początek wynosi 6110zł brutto + możliwość uzyskania premii.
    Boni

25.04.2024 18:09

Witam.Praca tapicer.Wieloletnie doświadczenie.Jaka stawka na początek .Jaka umowa i na jak długo .Czas pracy 8 godzinny czy inny . Pozdrawiam.

23.02.2024 09:59

Jakie narzędzia pracy zapewnia Eltap Sp. z o.o. sp.k.? Można liczyć na telefon? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?

08.04.2024 11:45

Dziękujemy za pytanie, nie na wszystkich stanowiskach jest potrzebny telefon służbowy. Jeśli na danym stanowisku będzie potrzebny, to jak najbardziej pracownik otrzyma telefon.
    Kaja

11.04.2024 20:34

Telefon, ale korzystam poza nie mozesz

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ELTAP?

Kontakt - ELTAP Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka Komandytowa

Pałacowa 50 63-604 Baranów

NIP:6192050823

KRS:0000819333

Branża główna: Meble
    Miecio

08.04.2024 19:22

Od czego może zależeć, czy jako Specjalista ds. fakturowania i reklamacji otrzymam 6116 zł brutto wynagrodzenia, czy też 6777 zł brutto? Bo taki zakres znalazłem na firmowej stronie.

09.04.2024 08:32

Wynagrodzenie zależne jest od doświadczenia na danym stanowisku.

03.04.2024 11:22

Ja na stronie poczytałem sobie trochę ofertę dla magazyniera i chciałbym złożyć cv, tylko mam pytanie odnośnie umowy. Oferują stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę i chciałbym wiedzieć na jaki czas można ją dostać jako doświadczony magazynier. Ta stawka 36,40 brutto to jest stała czy wraz z czasem mógłbym starać się o podwyżkę?

05.04.2024 15:35

Pierwsza umowa jest na okres próbny. Oczywiście jest taka możliwość, aby ubiegał się Pan w późniejszym czasie o podwyżkę.
    kandydat

15.03.2024 11:41

Nie polecam. Firma bez spotkania omawiającego stanowisko oraz jego obowiązków i przywilejów, daje do zrealizowania zadanie rekrutacyjne, które jest naprawdę obszerne. Wiele rzeczy do zrealizowania w dość krótkim czasie. Po oddaniu zadania, żadnego feedbacku od strony firmy. Nie chodzi o to, żeby każdy przechodził pozytywnie rekrutacje, ale skoro został poświęcony czas na jego realizacje (kosztem swojego czasu prywatnego) to miło by było otrzymać jakikolwiek feedback od firmy, a nie takie zignorowanie. Podsumowując, jeśli ktokolwiek otrzyma zadanie do zrealizowania, to nie polecam jego wykonywania, bo nie otrzymacie żadnej informacji zwrotnej. Ani mówiącej o statusie rekrutacji ani o ocenie rozwiązania.

21.03.2024 09:42

W naszej firmie staramy się zapewnić jak najbardziej profesjonalną obsługę kandydatów, co obejmuje także udzielanie informacji zwrotnej po zakończeniu każdej rekrutacji. Przepraszamy za wszelkie pominięcia w komunikacji podczas procesu rekrutacyjnego. Będziemy pracować nad poprawą naszych procedur, aby zapewnić lepszą komunikację w przyszłości. Twoje uwagi są dla nas bardzo cenne i pomogą nam doskonalić nasze działania w obszarze rekrutacji.
    Sławek

15.03.2024 17:49

Mam pytanie odnośnie do ogłoszenia o (usunięte przez administratora) dla pakowacza mebli. Czy chodzi tu faktycznie o samo pakowanie, czy w grę wchodzą jeszcze dostawy czy montaż u klienta? Niby nie było o tym wzmianki w ogłoszeniu, ale lepiej zapytać.

21.03.2024 09:21

Witam, chodzi o samo pakowanie mebli.

01.11.2023 22:39

Witam, może orientujecie się jaka jest rotacja na staownisku przedstawiciela handlowego w firmie? Szukają teraz takiej osoby do pracy, tak widzę na olx. Dolne widełki zaczynają się niby od ok. 6000 pln, czyli tyle sama podstawa wynosi? I czy oprócz ubezpieczenia grupowego są jakieś inne benefity jeszcze?

09.02.2024 13:41

Podstawa to 6110zł brutto plus dodatkowo dochodzą premię do wynagrodzenia

09.02.2024 14:31

Premia jest powiązana z osiąganymi wynikami. Zarobki wynoszą między 6110zł-10000zł brutto. Zachęcamy do złożenia CV i kontaktu z nami.
    Magazynier

10.10.2023 19:03

Dzień dobry. Pojawiła się oferta na stanowisko magazynier. Stawka wynosi 32 brutto i więcej. Stawka jest realna, czy jest to tylko chwyt, żeby znaleźć ludzi do pracy? Praca po ile godzin/ w jakich godzinach? Soboty pracujące?
    Magazynier

11.10.2023 10:01

Od 6 do 16 czy 14?
    Xx

08.12.2023 11:43

Jakby takie stawki były to by się ludzie nie zwalniali.

11.10.2023 01:16

Czy szwaczka, podobnie jak tapicer (niżej tu było napisane) pracuje na akord? Chciałabym wiedzieć, jak wyliczają tu wynagrodzenie, żeby sobie porównać z innymi ofertami. Gdyby ktoś mógł przybliżyć mi jeszcze zarobki to już w ogóle by było super.

11.10.2023 09:24

Tak, szwaczka pracuje na akord. Oferta z kwotą dostępna jest na OLX https://www.olx.pl/oferta/praca/szwaczka-w-branzy-meblowej-CID4-IDBCbFR.html?bs=olx_pro_listing Zapraszam też do kontaktu telefonicznego.

07.09.2023 14:09

07.09.2023 14:15

CV można przesłać przez stronę kariera.eltap.pl lub na maila [email protected]
    Ttt

10.07.2023 14:07

Czy firma zapewnia zakwaterowanie lub pomaga w znalezieniu . Na jaką wypłatę może liczyć Tapicer i ile narożników na dzień musi otapicerowac ?

11.08.2023 09:59

Stawka 25zł/h jest to stawka na początek, później przechodzi się na akord

11.08.2023 10:00

Jest to stawka brutto
    Roxa

10.07.2023 20:10

Cześć. Nie ma nic w ofercie Magazynier, żeby jakaś wielka krzepa fizyczna była potrzebna. Jaki jest procent kobiet w zakładzie mniej więcej, dużo tam pracuje? Dają radę?

11.07.2023 08:35

Jeśli chodzi o stanowisko magazynier, to na tym stanowisku w naszej firmie pracują mężczyźni.

17.05.2023 07:41

Czy w Eltap jest możliwość odbycia rozmowy rekrutacyjnej w formie zdalnej?

17.05.2023 14:09

Tak, na wybranych stanowiskach istnieje taka możliwość.
    Ola

06.04.2023 17:21

Wie ktoś może czy przy pracy zdalnej są odgórnie narzucone stałe godziny czy raczej są elastyczne? I jakie stawki - najniższa krajowa czy można liczyć na więcej?

21.04.2023 08:43

Oferta skierowana jest do osób z całej Polski. Oferujemy szkolenia rozwijające i poszerzające umiejętności z danej dziedziny.

05.05.2023 10:55

Specjalista ds. zakupów pracuje stacjonarnie. Widełki cenowo znajdują się na naszym OLX https://www.olx.pl/oferta/praca/specjalista-ds-zakupow-CID4-IDTPkHK.html
    Alina

10.04.2023 22:34

Czy praca jako przedstawiciel handlowy jest możliwa również w formie hybrydowej ? I pytanie czy częściowo zwrot kosztów za dojazdy do pracy zapewnia pracodawca ? Może ktoś z tego stanowiska po krotce napisze swoją opinię i podzieli się doświadczeniami ????
    Jolanta

13.03.2023 22:39

Znalazłam ofertę pracy na business managera. Wszystko wygląda fajnie, ale nie ma w ogłoszeniu informacji odnośnie sprzętu do pracy. Czy firma zapewnia na tym stanowisku samochód służbowy?

14.03.2023 10:14

Zapewniamy samochód na wyjazdy służbowe.

07.04.2023 11:45

Praca na stanowisku New Business Manager w naszej firmie nie polega na codziennych wyjazdach, w związku z tym samochody są dostępne także dla innych pracowników.
    Ola

06.04.2023 20:05

Czy są oferowane jakieś benefity?

02.07.2021 18:56

Janusz

08.07.2021 13:40

O jakiej stawce mowa o ile to nie tajemnica, ale bardziej można wziąć to za przestroge dla innych
    Tapicer.

24.01.2023 15:27

Na temat stawki i ubezpieczenia może niech się wypowie firma przecież śledzą wpisy. Chyba że to tajemnica

27.12.2022 11:10

Czy Eltap Sp. z o.o. sp.k. organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

23.01.2023 12:13

Dzień dobry, jak najbardziej takie szkolenia są organizowane.
    Rekru

16.09.2022 03:25

Mało profesjonalna kadra zarządzającą rekrutacją. Dziwne zasady oraz standardy z lat 90.

16.09.2022 07:05

Dziękujemy za opinię. Muszę zapewnić iż kadra zarządzająca rekrutacją nie ma pojęcia jakie były zasady i standardy rekrutacji w latach 90.
    Random

10.01.2023 11:44

To że nie wiedzą, nie znaczy ze ich nie stosują…
    Osoba już nie pracująca

16.11.2022 13:36

Zakład okej atmosfera pracy dobra, wypłaty na czas. Względny spokój od kierowników, przez co jest ogólny haos na zakładzie i między działami, dodatkowo kierowników tyle, że połowa jest niepotrzebna. Całością zakłady rządzi dyrektor, kierownik bez jego zgody nie może podjąć sam decyzji przez co nieraz błahe rzeczy czekają bardzo długo na odpowiedź. Ja magazynach brak ogrzewania magazyny namiotowe więc niestety temperatura panuje tam podobna jak zimą. Szefostwo ( lub kierownictwo) próbuje zrobic z zakładu korporacje, co za tym idzie, wszystko musi być na papier bez papieru nie można nic przepchnąć a to rodzi problemy w produkcji. Wypłaty raczej bez szału trochę ponad najniższa i to razem z premią ( mowię o stanowiskach pomocnik magazyniera/tapicera) Pracownik z Ukrainy jest traktowany lepiej jak Polak. Gdy zakład zmieni nieco politykę to będzie okej.

05.08.2021 10:56

03.02.2022 10:52

Dziękujemy za pytanie. Oczywiście udostępniamy niezbędny sprzęt do pracy zdalnej.

Zostaw merytoryczną opinię o ELTAP Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka Komandytowa