Schrader Internationale Logistic Sp. z o.o

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 61 ocen.

Schrader Internationale Logistic Sp. z o.o
3 61 6 1

Opinie o Schrader Internationale Logistic Sp. z o.o

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

depesz

Jeszcze co mnie wkurzyło i nie podaruje ...pożegnanie na eme Pana Romana Boraka..któremu pozegnanie należało sie jak nikomu bo gość tyle kasy zaoszczędził dla firmy 25 lat a gość placki musiał samemu(śmiech) do firmy przywieź a wiadomo że Roman auta nie miał nigdy,żal jak na to sie patrzyło z boku .Dziś Michał szedł na eme a był z nami 10 lat pożegnał go M. Piesik ...u nas w firmie to jak w plusie nowy może wiecej niż stary !!!

Terminator
@depesz 26.01.2018 23:29

Popieram

Amigos
@depesz 26.01.2018 23:29

Slychać ze dyrekcja tej firmy nie zna podstawowych zasad KULTURY WYCHOWANIA I SZACUNKU w obec pracownikow o sory robotow ktore maja zarabiac na ich pensje i przynosic zyski firmie. Czyli nic sie niezmienilo od kiedy sie zwolnilem. ZAL. Trzymajcie sie i walczcie o godne zycie i zarobki.

CórkaBob'aMarley'a
@depesz 26.01.2018 23:29

To już żałosne, że po tylu latach tak Romka pożegnali! !Ale można się było spodziewać. Żałosne, ale świadczy o dyrekcji. Uciekający z tamtad bo tylko życie wam ucieka, a za 30 lat potraktuja was jak Romka.Zeby mieć w szredim w miarę dobrze to trzeba donosic na współpracowników, albo mieć powiązania rodzinne. BRAWO dla tych , którzy budują swoją karierę na krzywdzie innych.Ale spoko karma wraca ten się śmieje kto się śmieje ostatni ????pozdrawiam przyjaciół, a wrogom w twarz się śmieję.

ryba
@Amigos 27.01.2018 10:48

dyrektor nie zna szacunku ten wogule i że pracownicy też mają rodziny i też chcą godnie zarabiać , a dyrektor siedzi sobie na czterech literach i wielce zapracowany i nie ma pojęcia o pracy w magazynie

ryba

firma schreder nie polecam (usunięte przez administratora) i nic dodać !!! a dyrektor to....... i nic więcej złotówa tak oceniają go pracownicy , omijaj tą firmę z daleka

ryba

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ3yJKtfhiXj5i_Ffsi-fZ-TUf_ASsAK17UnG-fJjzj9bSCc2yj tacy ludzie składały cv. pozdro

Urszula

@Werto, jak rozumiem podjąłeś już ostateczną decyzję co do aplikowania do Schrader Internationale Logistic? @XxX, dziękuje za odpowiedź. Czy mógłbyś powiedzieć nam coś na temat możliwości rozwoju w firmie? Czy dla pracowników organizowane są szkolenia lub kursy podnoszące ich kwalifikacje? @Broda, dziękuje za opinię na temat systemu zmianowego w firmie. Na pewno będzie ona bardzo przydatna dla użytkowników forum.

Werto

Mam pytanko jaki system pracy jest w firmie? Może ktoś mi powiedzieć czy można liczyć na jakie benefity i czy weekendy sobota i niedziela są pracujące. Jak to dokładnie wygląda? Jestem potencjalnym kandydatem i proszę o odpowiedź kogoś kto wie coś na ten temat. POZDRAWIAM.

Broda
@Werto 13.06.2018 11:11

Praca trzyzmianowya, soboty i niedziele nadgodziny,teoretycznie nieobowiązkowe. Sobota zmiana 1 i 2 (dyżury 4 osobowe)płatne 100%, niedziele 1 i 3 zmiana, płatne 200%.

Werto
@Broda 14.06.2018 11:18

Dziękuję bardzo to jednak się nie skuszę, widzę że praca bez przerwy, no i te dyżury... Dzięki za odpowiedź.

Urszula

Posiadacie wiedzę na temat benefitów pozapłacowych w firmie Schrader Internationale Logistic? Czy ktoś może odpowiedzieć użytkownikowi @Werto? @Werto, na jakie stanowisko chciałbyś aplikować? A może wysłałeś już swoją aplikację? Jeśli tak, co skłoniło Cię by wysłać swoje CV właśnie do Schrader Internationale Logistic?

XxX
@Urszula 13.06.2018 21:23

Premia kwartalna (uzależniona od wyrządzonych szkód, L4 itp.), premie świąteczne, a ostatnio karta multisport i fundusz socjalny.

Urszula

@Dsyy, czy jesteś już pracownikiem firmy? Opowiesz nam jak przebiegała Twoja rozmowa kwalifikacyjna? Czekamy na Twoją relację. @ryba, czy pracujesz aktualnie w Schrader Internationale Logistic? Czy powiesz nam coś na temat benefitów pozapłacowych w firmie?

Cud

Wszyscy narzekają a do pracy grzecznie przychodzą

Janusz Kołdyka -dyrektor

Kiedyś postanowiłem, że nie będę brał udziału w tych rynsztokowych dyskusjach i nie będę reagował na pomówienia, które zostawiam sobie na drogę sądową z pożytkiem dla potrzebujących. Teraz jednak, raz jeden jedyny, zrobię wyjątek i ponieważ ten wpis nie zaliczam do tych rynsztokowych zajmę stanowisko. Zajmę stanowisko bo nie zgadzam się z autorem a także choćby dla tych którzy są z „zewnątrz” a są potencjalnymi naszymi pracownikami. Na początku muszę także napisać, podobnie jak „anonymous”, że „praca na jedną zmianę jest więcej niż „ok” (…) a praca na dwie zmiany to też nic nienaturalnego”. Sam też uważam, że noc jest od spania i od innych przyjemniejszych zajęć, powiedziałem to całkiem wyraźnie. Jesteśmy jednak firmą usługową w stosunku do naszych klientów, musimy zapewnić obsługę w ruchu ciągłym. Podobne stanowisko, dzięki Bogu, mają lekarze, pielęgniarki, salowe, kierowcy autobusów, policjanci, strażacy, hutnicy i cała masa innych. Nie uważają się za zniewolonych a ich egzystencja nie traci sensu. Każdy wie doskonale, że zaległości można likwidować tylko zwiększonym wysiłkiem. Zaproponowałem grafik pracy w nadgodzinach aby pracownicy nie byli zaskakiwani na ostatnią chwilę koniecznością pracy dodatkowej. Mówiłem wyraźnie, że ten okres ograniczamy do 1 tygodnia dla rozładowania zaległości. Logicznym jest, że jeżeli znaczna część załogi jest na zwolnieniu lekarskim to praca przewidziana dla nich musi zostać wykonana przez innych. Także w czasie dodatkowym. Nie możemy spowodować wstrzymania produkcji u klienta z powodu naszych opóźnień. To chyba jest jasne dla każdego kto trochę myśli logicznie. Nikt nie zaprzeczy, że były propozycje wprowadzenia innych systemów pracy po to aby nie trzeba było pracować cyt. „po barbarzyńsku”. Efekt rozmów był taki: „to niech już zostanie tak jak jest”. Nie będę polemizował ze stwierdzeniem „ZMUSZANIE DO NIEWOLNICZEJ PRACY i OGROMNA GŁUPOTA” oraz z „objawami DYKTATURY”. Odsyłam do definicji tych pojęć i do historii. Dla rozjaśnienia horyzontów myślowych polecam zapoznanie się z pojęciem „dzień wolności podatkowej”. Podam w skrócie, że w roku 2017 przypadał on na dzień 9 czerwca 2017. Oznacza to ni mniej, ni więcej, tylko tyle, że każda złotówka zarobiona od 1 stycznia do 8 czerwca była oddawana do państwa w formie różnych danin i podatków. Dopiero od tego dnia zarabiamy dla siebie i naszych rodzin. To dopiero jest „BARBARZYŃSTWO”. Daje to niewątpliwie do myślenia. Może warto pretensje skierować w inną stronę? Obecna sytuacja w kraju rozbudza nieuzasadnione aspiracje w „braniu” i „rozdawaniu”. Tak może robić tylko ktoś, kto nie odpowiada za kasę firmy ( Państwo to też jest wielka firma). Jak kiedyś zabraknie pieniędzy w kasie lub nastąpi dekoniunktura to zawsze można podnieść podatki. Pozwólcie w tym miejscu na cytat z Margaret Thatcher. Ta mądra kobieta powiedziała kiedyś: „Socjalistyczne rządy zawsze robią bałagan w finansach. Zawsze wydają cudze pieniądze. To dla nich charakterystyczne. Socialist governments traditionally do make a financial mess. They always run out of other people’s money. It’s quite a characteristic of them.” Ktoś kto jest odpowiedzialny może dzielić tylko to co wypracuje. Tak też jest w naszych budżetach domowych ale także i w każdej firmie, również naszej firmie. Nie jest sztuką wydawać więcej niż się zarabia i doprowadzić do plajty. Nie zatrudniamy nikogo z wyrokiem i nakazem sądowym. Każdy ma prawo sam decydować, wbrew temu co twierdzi anonymous nie ma niewolnictwa. Może w sposób wolny zmienić pracę. Kodeks pracy daje każdemu taką możliwość. Są stosowne okresy wypowiedzeń zawartych umów. Trzeba tylko pamiętać i mieć na uwadze, że „wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma”. To stare porzekadło ma sens. Docierają do nas głosy, że ci co odeszli teraz trochę żałują a nawet wycofują wypowiedzenia. W innych centrach logistycznych pracuje się również w nadgodzinach, w soboty i niedziele, ale często zamiast wypłacać pieniądze za poświęcony czas udziela się dnia wolnego w tygodniu. Jesteśmy otwarci na wszystkie propozycje jednak zamknięcie firmy na weekend i praca na 2 zmiany nie wchodzi w rachubę. I na koniec: miejcie odwagę nie pisać bzdur anonimowo a podpisać się z imienia i nazwiska, to zmusza do rzeczowości i uwalnia od rynsztokowego języka. Sztuką jest rzetelna, rzeczowa dyskusja niekoniecznie w internecie. Każdy może przyjść osobiście lub w osobie koleżeństwa z Rady Pracowniczej, omówić i ZAPROPONOWAĆ konkretne ciekawe rozwiązania możliwe do przyjęcia i wprowadzenia w życie. Będzie to idealne rozwiązanie choć już teraz wiem, że nie wszystkich się zadowoli. Pozdrawiam wszystkich

Dsyy
@Janusz Kołdyka -dyrektor 17.04.2018 13:01

Jeśli można zapytać ponieważ chciałem aplikować do firmy jaki jest system pracy dokładnie, po ile godzin i ile dni w tygodniu, czy nadgodziny są obowiązkowe czy też nie, czy jeżeli ktoś np w tygodniu chciałby zostać kilka godzin dłużej aby sobie dorobić czy jest taka możliwość. Proszę o odpowiedź kogoś, byłbym wdzięczny.

ryba
@Dsyy 06.05.2018 22:37

caly czas sie (usunięte przez administratora) a pieniadze marne bo dyrektor ma gdzies pracownikow taka prawda jest!!! kazdy pracownik powinien zarabiac 2.500 na reke i do tego nadgodzinki i by bylo git i kazdy zadowolony by byl

ryba
@Dsyy 06.05.2018 22:37

nie sa nadgodziny obowiazkowe ale wtedy marna placa jest smiech na sali

Dsyy
@ryba 08.05.2018 03:56

Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam.

Magik

Są tu i tacy co ci rękę podadzą a po czasie cię (usunięte przez administratora) Większość czeka z utęsknieniem na Pana emeryturę.

OPTYMISTA

Już tak nie oczerniajmy firmy i dyrekcji, tylko zaczekajmy co zarząd zadecyduje w sprawie podwyżek ( może docenią nasz wkład w rozwój i funkcjonowanie firmy) przecież bez pracowników magazynu firma by nie istniała. To my powodujemy ze firma funkcjonuje i przynosi dochody właścicielowi. W Poznaniu w Wielkopolsce jest najniższe bezrobocie w Polsce i każdy kto by się zwolnił bez problemu znajdzie prace w krótkim czasie za wyższe wynagrodzenie miesięczne ,w roli magazyniera, bez pracy w weekendy , wiec dyrekcja powinna docenić przywiązanie pracowników do firmy ich profesjonalizm i dyspozycyjność. Zarządzie firmy lata 2000-2015 minęły gdzie to pracownik biegał za pracodawcą. Teraz pracodawca musi mieć czym przyciągnąć bądź zatrzymać pracownika ,a wiadomo ze nic lepiej nie kusi jak odpowiednie i konkurencyjne wynagrodzenie... Każdy idzie tam gdzie dadzą więcej ....!!!

Hrabia Dracula

Niestety to tylko sen.

Hrabia Dracula

Gdyby wszyscy pracownicy mieli taki sam sen w którym zarabiali by tyle co Pan dyrektor, to nasz Szemud szefowi sen zmieniły się w koszmar.

Hrabia Dracula

Zgadzam się z przedstawioną projekcją innej rzeczywistości. Ja również pozwoliłem sobie na nutkę fantazji. W czasie realnym, gdy poświęcamy dużo czasu w pracy, by w większym lub mniejszym stopniu sprostać podstawowym potrzebom egzystencji, warto choć na chwilę zatrzymać się w miejscu i wyobrazić sobie co by było , gdyby wszyscy byli równi.

CBM
@OPTYMISTA 24.02.2018 22:08

OBIECANKI CACANKI , A GŁUPIEMU RADOŚĆ $$$$!

Kubik

Myślę że juz na temat firmy i panującej tam atmosfery wiemy wszystko,decyzje każdy powinien podjąć sam. Praca jak praca

RUDOBRODY

Magazyn pęka w szwach od towaru, ale nasza genialna dyrekcja i tak zawsze twierdzi ze nie ma pieniędzy na podwyżki, bo magazyn ledwo zarabia na siebie, a wręcz notorycznie przynosi straty. Jeżeli z działalności nie ma pieniędzy Schrader, nie mają pracownicy w postaci godnej wypłaty, to kto ma te pieniądze? A systemem pracy w tej firmie, to powinien zając się odpowiedni urząd, praca po 3 tygodnie non stop, potem łaskawe dwa dni wolnego i od nowa 3 tygodnie zapieprzania, wszelkie normy nadgodzin złamane i słynny tekst "ale przecież weekendy nie są obowiązkowe" dyrekcji/kierownictwa. System w tej firmie opiera się tylko i wyłącznie na wyzysku. Tylko jeśli nie robisz weekendów to zapomnij o wypłacie, która pozwoli ci przeżyć miesiąc. Ostano dyrekcja stwierdziła ze robimy za dużo nadgodzin, ale nasz czas wolny to maja w (usunięte przez administratora) po prostu stwierdzili ze za dużo zarabiamy. Pracujemy grubo ponad 200h miesięcznie a i tak płaca ledwo przekracza 2500. A jak kiedyś nie chcieliśmy robić nadgodzin to nasz genialny J.K. nam dokładnie wyliczył ile pracujemy, ile tracimy na dojazdy oraz sen i że zamiast poświecić czas rodzinie, to powinniśmy zrobić coś dla dobra firmy, po czy zawiną się do chaty. O każdą podwyżkę toczy się kilku miesięczną batalia, a dostajemy co najwyżej 10-20gr do godzinówki, przy jednoczesnym ucięciu premii.

Młody
@RUDOBRODY 25.01.2018 10:33

Dużo racji w tym co piszesz kolego

depesz

a ja lubię wentyla :) ...nie które wpisy nie miejsce nie czas :) Pozdrawiam robokopów :) piąteczek piontunio :) Ale naprawde was podziwiam !!! Maciej Deppe

Terminator
@depesz 26.01.2018 21:50

Brawo Maciej.

Bajerka
@depesz 26.01.2018 21:50

Wszyscy w tej firmie piz...ją nadgodziny oprócz kolegi od branż motoryzacyjnej...widac tyle lat minęło a interes nadal się kręci...brawo dla szefostwa ktore pozwala samemu pracownikowi przeprowadzać inwenture..tekie żeczy tylko w SILu..

CórkaBob'aMarley'a
@depesz 26.01.2018 21:50

Ja tez lubię Wentyla ,ostatni sprawiedliwy! !!

CBM
@CórkaBob'aMarley'a 08.03.2018 17:56

I Depesze też lubię bo normalny kolega jest, a nie sprzedawczk jak wielu w tej firmie.

Riposta

odpowiedz na " nie nowy nie stary" ponoć za miesiąc pracy z dwoma sobotami i jedna niedzielą ktoś dostał 3000 zl na rączkę , to dziwne bo ja za 2 niedziele i jedna sobotę ,( gdzie niedziela jest jeszcze raz tyle płatna co sobota ) dostałem około 2700zl matematyka jest zaskakująca resztę domyślcie się sami . Ktoś próbuje ratować dobre imię firmy. Niestety nieudolnie i bez logiki. pozdro.

CBM
@Riposta 15.03.2018 22:59

Super, że chociaż Ty inteligentny jesteś bo ile byś nie robił to tam zawsze jest tyle samo. Jak podwyżka to bez premii i odwrotnie wiec tak czy siak na koncie tyle samo. Fajnie, że chociaż Ty myślisz.

Benek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jaka atmosfera w pracy?

X
@Benek 15.03.2018 15:36

Poczytaj opinie to się dowiesz.

Sumienie
@Benek 15.03.2018 15:36

Dobra rada omijaj szerokim łukiem chyba, że masz ambicję garba się dorobić. Pozdrawiam

sumienie

I cisza w eterze bo podwyżka jest. .brawo Wy! !!

Łukasz

Inflacja jest . Teraz trzeba złożyć pismo o podwyżkę co by się załapać na ten rok!!! Was to jeszcze bawi ? Złotówka powinna być co roku jako inflacja a tu rok proszenia i co mamy ??? My też mamy rodziny i chcemy godnie żyć przy 40 godzinach pracy tygodniowo jak Ty !

sumienie
@Łukasz 06.03.2018 17:00

Jak ty czyli kto?

Taki tam
@Łukasz 06.03.2018 17:00

Łuki spokojnie PIS też za takich się weźmie bo jak można pracować za 4 euro dla Niemca gdzie w niemczech za 7 żaden uchodźca by mu nie przyszedł... kwestia czasu

Piękna blondyneczka

Uwaga na złodziei Kiedyś z lodówki zniknęła mi ryba konkretnie makrela

Sumienie
@Piękna blondyneczka 06.03.2018 11:38

A co ma do tego makrela? ?? Jak za długo leży to śmierdzi jak SIL.

Pracowniikk

Jest podwyżka 1,50 brutto do godzinówki kpina :(

cbm
@Pracowniikk 05.03.2018 17:33

Brawo Szredi! Porażka

Porażka
@Pracowniikk 05.03.2018 17:33

Pismo o podwyżkę złożone w sierpniu ubiegłego roku ,podwyżka dopiero teraz. Podwyżka ,która miesięcznie da nam na rękę 160 złotych... niestety ,ale w tej firmie się człowiek uwstecznia. Czy taka ,podwyżka' zatrzyma starych pracowników i w związku z nią zatrudnią się nowi,którzy potrafią pracować ,a nie takie mongoły jakie przychodzą dotychczas co pojęcia o pracy nie mają? Czas zwinąć żagiel i go rozłożyć na innym statku bo w SIL zbyt daleko nie dopłyniemy

Irena

Miałam spokojną pracę ale przyszedł ten mały garbaty w okularach i się wszystko zes..ało wprowadził firmę sprzątającą bo niby za duże koszty robiliśmy ???? a z tego co wiem to jeszcze większy bałagan. Pozdrawiam 2 koleżanki które cały czas donosiły na mnie .

Kolezanki
@Irena 26.01.2018 08:35

Tak to jest jak się pije w pracy

ira
@Irena 26.01.2018 08:35

z tobą nie piłam...

Kolezanki
@ira 26.01.2018 19:56

Ze mną nie, ale wyrzucili Cię z pracy za pijaństwo moją drogą. .

mąż Iry
@Kolezanki 26.01.2018 20:04

skup się książę na pracy łysy w tych pe..dalsk..ich białych słuchawkach bo na Ciebie tez mam haka ...

Kolezanki
@Kolezanki 26.01.2018 20:04

Niestety tak jest jak ktoś wylewa swoje prywatne żale a nie pisze rzetelnej opinii. Tak przy okazji 'łysy w słuchawkach ' to nie ten trop.

Detektyw Monk
@Kolezanki 26.01.2018 22:20

JK podszywa się pod koleżanki.A to dobre :)

LECH POZNAŃ
@Kolezanki 26.01.2018 22:20

No pewnie że nie Tylko Stare małżeństwo z Murowanej najpierw Obgadanie potem (usunięte przez administratora) a na końcu Robota.

CórkaBob'aMarley'a
@Irena 26.01.2018 08:35

Cześć Ircia jestem ciekawa, które koleżanki? Te same co się mnie pozbyły? ? No nie powinnaś przychodzić pod wpływem do pracy, ale to musiał być planowany atak na Ciebie bo jak inni wczorajsi przychodzili to zawsze jakimś cudem dostawali urlop na żądanie i zamienione pod dywan.

antykoleźanka
@LECH POZNAŃ 05.02.2018 01:11

No na bank tak jest +hunta -kinte w pakiecie. .

CBM

Nie masz plecow jesteś nikim Ręka rękę myje przez układy ukladziki , Obłuda i fałsz, a to z prostych przyczyn za śrubki pracować na konto Koł . ..ki.

CórkaBob'aMarley'a

,,IM KTO MNIEJ WART TYM WYŻEJ GŁOWĘ NOSI" ... resztę dopiszcie sobie sami...

CBM

Inspekcja pracy powinna im zrobić mega nalot i NIK też przeryc wszystko od a do z .Przecież to niemożliwe, że większość pracowników (tych bez pleców ) czuje się pokrzywdzonych i wykorzystywanych ,i że tak jest od wielu lat, a nikt z tym nic nie robi! ! ! !

CórkaBob'aMarley'a

Lipa straszna teraz nie mam czasu , ale mam dużo do powiedzenia.

Robert G.

Jak ktoś ma problem to możemy go rozwiązać i sobie powiedzieć po pracy za bramą,prywatnie na co pewnie Cie nie stać.Dotyczy komentarza z 14.02.18 godz.19.27. I nie wpier...... kogoś w swoje interesy,bo nie należę do tych osób co ich wszystko interesuje!!!

Pracowniik
@Robert G. 17.02.2018 21:53

Co robercik prawda boli jesteś zwykłą parówom a twoje suche żarty wszyscy znamy

koleżanka twojej bitch
@Robert G. 17.02.2018 21:53

A w dodatku twój stary spuścił się na gnój i słońce Cię wychodowalo hahaha

Borsuk

Niepolecam !!! Atmosfera i kierownictwo to żenada. Pracujesz 20 dni pod rząd a pensja marna.

Nie nowy nie stary
@Borsuk 10.02.2018 08:20

To nieprawda. Piszecie bzdury, ja jestem zadowolony. Trochę lat tam już robię. Firma nie jest zła, pewnie są i lepsze ale jest sporo gorszych. Można pracować w nadgodzinach i je wypłacają sumiennie. Żadnych odpracowań i odpłaty dniem wolnym w tygodniu. Przychodzę w 2 soboty i 1 niedzielę a na wypłatę odbieram 3 tysiaki do rączki. Ktoś w te soboty musi pracować i niedziele, klienta trzeba zadowolić i towar wysłać. Premia to 330 zeta a kwartalkę za brak uszkodzeń wypłacili 951.

Nie głupi ,umiejący liczyć
@Nie nowy nie stary 12.02.2018 10:50

Premie podajesz brutto ! Pochwal się ile jest na rączkę bez nad godzin? Pochwal się co się dzieje jak wypada święto w miesiącu ???? pochwal się jak wygląda magazyn i wytłumacz mi dlaczego się starzy pracownicy zwalniają ? Zapraszamy na magazyn czasami nie popatrzeć ale porozmawiać z ludźmi. Jak będziesz miał te 3 tysie to na pewno będziesz wypoczęty i mi odpowiesz a od kierowników za dużo nie wymagające !

Nie szybki nie wolny
@Nie nowy nie stary 12.02.2018 10:50

Potem się dziwicię że wydajność robola ???? spada jak na 2 wykwalifikowanych roboli przychodzi 1 robol ( jest wypoczęty i nie zna się na systemie tejże firmy logistycznej ... czytaj atuty) tak to wygląda ale zawsze można przestrzegać zasad B.P . Robol też człowiek . Ale ogólnie firma ok można się dorobić ,nie szybko ale można

ULTRAS
@Nie szybki nie wolny 13.02.2018 20:02

Można się dorobić garba co jedynie.

Niedziela
@Nie nowy nie stary 12.02.2018 10:50

Tej kimkolwiek jesteś to proszę podejdź do mnie w jakiś dzień i mi to oblicz jak z jedną niedzielą i dwoma sobotami masz trójkę na łapę.

Lech Jarosław

Jaka jest różnica pomiędzy kłamstwem a P.Kujawą.....? Żadna. Jedno i drugie ma krótkie nogi:)

ADMINISTRATOR
@Lech Jarosław 05.02.2018 01:18

a co to ma do opini na temat pracy? Pragnę poinformować iż administrator ma prawo udostępnić IP osoby ktora dodala komenatarz a jest on zniewaga lub znieważeniem w momencie gdy zacznie sie wobec niego toczony proces . Artykuł 216 Kodeksu karnego brzmi: ,, § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności"

Pracownikk
@Lech Jarosław 05.02.2018 01:18

Gorzejewski przestań wypisywać te słabe żarty o lizaku też wiemy ze to ty

Waldas

Można zarobić jeżeli przepracujesz 230 godzin a tak lipa ... dyrektor z innej planety lata z radarem przed firmą ... Czy to jest obiekt pracy chronionej?

...
@Waldas 19.10.2017 05:31

Kiedyś jeździł taryfą ,może mu się marzy teraz radiowóz :)

ryba
@... 13.12.2017 13:16

niech dyrektor kupi sobie osła bo to jego kolega od fachu i wciska swoje kity rodzince a nie pracownikom

ryba
@... 13.12.2017 13:16

dyrektor to (usunięte przez administratora) i tyle .......

ryba
@ryba 24.01.2018 17:50

jak chcesz pracowac w (usunięte przez administratora) to zloz papiery do schredera robisz za grosze a do tego za darmoche na zupke z unilevera nie starczy chyba ze dyrektor sie dolozy. . . kpina a nie zarobki

ryba
@ryba 25.01.2018 00:17

jak chcesz dobrze zarabiac tak jak nie ktorzy musisz byc kofidentem i lizac (usunięte przez administratora) dyrektorowi i rowek z czekolady

ADMINISTRATOR
@ryba 24.01.2018 17:50

Schrader Internationale Logistic Sp. z o.o

ADMINISTRATOR
@ryba 25.01.2018 06:39

Pragnę poinformować iż administrator ma prawo udostępnić IP osoby ktora dodala komenatarz a jest on zniewaga lub znieważeniem w momencie gdy zacznie sie wobec niego toczony proces . Artykuł 216 Kodeksu karnego brzmi: ,, § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności"

Bystry A

Czy Andrzej wie jak smakuje nieogolona ci..a??? Jak lizak spod szafy. Smacznego Panie Andrzeju:)

ADMINISTRATOR
@Bystry A 05.02.2018 01:30

a co to ma do opini na temat pracy? Pragnę poinformować iż administrator ma prawo udostępnić IP osoby ktora dodala komenatarz a jest on zniewaga lub znieważeniem w momencie gdy zacznie sie wobec niego toczony proces . Artykuł 216 Kodeksu karnego brzmi: ,, § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności"

Lukaso

Oj Panie Dyrektorze. A pan sie dziwil ze ludzie do vwagena uciekaja, i to przez posrednika. Ale tam przez posrednika mozna zarobic a w schraderze? Dziwie sie chlopakom ze jeszcze tam siedza.

Zostaw opinię o Schrader Internationale Logistic Sp. z o.o - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schrader Internationale Logistic Sp. z o.o