Pekabex S.A.

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 162 ocen.

Opinie o Pekabex S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pekabex S.A.

Betoniarz

Ile płacą w Poznaniu na prefabrykacji ?

zbzbdcbz

Cześć, jaki warunki dla montera?

asdf
@zbzbdcbz 01.08.2017 14:56
Cześć, jaki warunki dla montera?

praca cały czas w delegacji. Średnio 10-11 h/dzień. Kasa(usunięte przez administratora) na rękę /miesiąc zależy od miesiąca i zrobionej roboty

anonymous

pierdoły piszecie ukier zarabia tyle co my

Zwykły

mamy kilku bhpowców, pracują tu już od paru lat, ale wiadomo mają pracę odpowiedzialną

Noy
@Zwykły 12.09.2017 06:56
mamy kilku bhpowców, pracują tu już od paru lat, ale wiadomo mają pracę odpowiedzialną

Jak wyglądają warunki pracy w Poznaniu? Jakie zarobki itp?

..

Czego oczekiwać na stanowisku inspektor bhp i ppoż Jakie warunki

kolega
@.. 01.09.2017 22:26
Czego oczekiwać na stanowisku inspektor bhp i ppoż Jakie warunki

uważaj zjedzą Cię

Stary pracownik

Czesc gdzie teraz mieszkacie w Stockstadt poprawily sie warunki

Jozek B

Co to za usuwanie niewygodnych wpisow? Prawda w oczy kole? A co z chłopakiem z magazynu z Poznania?

kolega
@Jozek B 31.03.2017 16:30
Co to za usuwanie niewygodnych wpisow? Prawda w oczy kole? A co z chłopakiem z magazynu z Poznania?

Józek jeśli to Ty , to chyba nie powinieneś się wypowiadać...

Jozek B
@kolega 11.06.2017 17:46
Józek jeśli to Ty , to chyba nie powinieneś się wypowiadać...

Tak to ja.

anonim

(usunięte przez administratora)

on

Kolego, Narzekać zawsze łatwo. Widać, że firma inwestuje i rozwija się więc jest okazja żeby się czegoś nauczyć i awansować. U nas w Mszczonowie po tym jak przyszedł Pekabex poprawiło się.

on

to jaka jest ta praca w pekabex warto się zatrudnić?

1800 euro na miesiąc netto

Witam dzisiaj dzwonili do mnie w sprawie pracy z PEKABEX . Wiec sie zapytałem ile płacą w Niemczech wiec Pani odpowiedziała ze 1800 euro netto czy to możliwe. PROSZĘ o odpowiedzi bo opinie są różne

asystent projektanta

Witam, może ktoś wie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna i zarobki na stanowisku kreślarz/asystent projektanta ? z góry dzięki za odpowiedź

Inżynier

Cześć :) Powiedzcie mi, jak jest z pracą dla inżyniera na produkcji. Wie ktoś może jak wyglądają zarobki, po ile godzin dziennie, czy soboty też itd. ? Jak atmosfera? I czy lepiej pracować w Poznaniu, czy oddziały też spoko? Pozdrawiam.

ja

Jaka atmosfera jest w księgowości - Poznań; widzę, że pojawiła się oferta pracy . Czy pracownicy księgowości wysyłani są na szkolenia merytoryczne? Czy inwestuje się w pracownika czy tylko wymaga?

Kazik

Witam jakie warunki pracy w pekabex dla ciesli ?

abc
@Kazik 02.01.2017 18:03
Witam jakie warunki pracy w pekabex dla ciesli ?

hmm warunki, to zależy z czym porównać, napewno dla cieśli z budowy praca tam to wyzwanie (dla stolarzy tym bardziej), syf, bałagan, liczy się przerób/wydajność, dużo wymagają a mało dają w zamian. trochę jest to wina mało wykwalifikowanych pracowników, podwykonawcy przyjmują wszystkich, liczy się sztuka a co najgorsze ludzie od zamiatania a nawet do tego się nie nadający mają czasem większe stawki niż fachowcy z tym że u większości podwykonawców tylko "na czarno". Na plus napewno zarobki, jeśli jesteś dobry w tym co robisz i się cenisz to można zarobić. Bezpośrednio w pekabex stawki niskie ale odrazu umowa o prace, premia i możliwość nagrody, dobrze płatne soboty niedziele i nadgodziny, po 8h nie zarobisz ale po 10 + jakieś soboty to już można. U podwykonawców stawki 13-15- 20/h. Napewno nie jest to praca dla ludzi nerwowych i stresujących się pracą.

czy warto

czy warto tam jechac do niemiec i czy mozna zarobic przy 240 godz jaka stawka godz

zygmunt

W mszczonowie zarobki u pośredników 18-20zl za godzinę do ręki. Zbrojarze cieśle betoniarze. Przez Pekabex max 16zl w łapę. Teraz sporo podnieśli bo ludzie coraz mądrzejsi i za niewolników nie chcą robić.

mike

Oferta pracy się pojawila na operatora suwnic zastanawiam się nad aplikacją mam wszystkie uprawnienia i doświadczenie. Wiecie może jakie stawki proponują na tym stanowisku. ?

anonim

(usunięte przez administratora)

xxx

Jesli interesuje CIebnie prana na prefabrykacji to zapraszam,przy tych godzinach i jako fachowiec 2000 wyciagniesz spokojnie

zbrojarz

witam mam pytanko ile teraz mozna za robic w PEKABEX jako zbrojarz albo na wkładaniu zbrojenia do form. Czy np za 250 godz wyciągnie sie 2000euro 2200 prosze o odpowiedz

xxx
@zbrojarz 21.05.2016 10:11
witam mam pytanko ile teraz mozna za robic w PEKABEX jako zbrojarz albo na wkładaniu zbrojenia do form. Czy np za 250 godz wyci...

Jesli interesuje CIebnie prca na prefabrykacji to zapraszam,przy tych godzinach i jako fachowiec(zbrojarz lub ciesla-betoniarz,a jeszcze lepiej stolarz- 2000 wyciagniesz spokojnie

leon

Powiem tak, rekrutacja to w tej firmie porażka, mówię o stanowiskach szczebla wyższego kierowniczego. Umawiasz się na coś a potem taki (usunięte przez administratora)nie raczy telefonu odebrać ani oddzwonić pomimo sms'ów. A ty gonisz na drugi koniec Polski się z kimś spotkać. Telefon odebrać czy oddzwonić to kultura by nakazywała nie koniecznie obowiązek służbowy.

elektryk

Jakie zarobki oferuje pracodawca na stanowisku kierownika robót??

xyz

pracuję w pekabex pół roku jako cieśla i nie narzekam, od razu umowa o pracę, najpierw na 3msc okres próbny, potem na 5lat. Atmosfera pracy to już zależy na jakie stanowisko się trafi i od ludzi z którymi się pracuje, zarobki przy 8h bez sobót koło 2000, realne zarobki z nadgodzinami i jakieś soboty 3000-3500.

aaaaa

właśnie, czy wypowie się ktoś kto tam pracuje i jest po politechnice?

stefan

Próba wyciskania z kilograma nie powiodła się w Mszczonowie ! Za 6 zeta/h nie znajdą pracownika(usunięte przez administratora)

Breżniew

Witam serdecznie ,pracowałem na werkach na prefabrykacji w Siegen,Stoskstadt lekko nie było,pracowników mają za nic,tylko pociotki majstrowe czują się dobrze,zarobki spadły maks 1600 dla "najlepszych",dla jednego z majstów ze Stockstadt z tego co słyszałem szykują się baty od " pamiętających ",teraz pracuje w Polsce i jakoś daje rade nigdy więcej kontrakt,pozdrawiam.

Ja

O jakich pieniądzach wy piszecie?! 1800euro?zapomnijcie!na stawce A (po roku LUB 2lata)jak się wykarzesz 1640

Ja

O jakich pieniądzach wy piszecie?! 1800euro?zapomnijcie!na stawce A (po roku LUB 2lata)jak się wykarzesz 1640

Ja

1600ma x

Oferty Pracy

BETONIARZ-ZBROJARZ Pekabex Pref Sp. z o.o. 2015-12-29 Żródło: Gowork.pl zagranica ( ) Jesteśmy fidoświadczonym producentem prefabrykatów żelbetowych i sprężonych w Polsce. Poszukujemy wykwalifikowanych pracowników na staonowisko zbrojarz- betoniarz do pracy w Niemczech.   Obowiązki: Przygotowanie, montaz i rozbiórka szalunków' Prace związane z produkcją elementów prefabrykowanych Zalewanie form betonem z wibrowaniem elementu Montowanie zbrojeń w formach Zbrojenie elementów budowlanyc

ws
@Oferty Pracy 13.01.2016 19:14
BETONIARZ-ZBROJARZ Pekabex Pref Sp. z o.o. 2015...

2300 butto max. Oczywiście nie na start

Janek
@ws 13.04.2016 09:05
2300 butto max. Oczywiście nie na start

Chyba po 12 godzin dziennie i wszystkie soboty to 3 tyś wyciagniesz bo ja dostałem 15 zl brutto N godz

kale

Za tydzień mam rozmowę na stanowisko Inżynier Budowy - Inżynier Montażu. Jakie są warunki pracy inżynierów w PEKABEX'ie (ile godzin, jakie zarobki, jaka atmosfera, czego najbardziej oczekują od inżynierów). Chcę się dobrze przygotować do rozmowy kwalifikacyjnej, dlatego proszę o jakieś opinie.

Nowy
@kale 16.09.2015 09:23
Za tydzień mam rozmowę na stanowisko Inżynier Budowy - Inżynier Montażu. Jakie są warunki pracy inżynierów w PEKABEX'ie (i...

Hej. Jakie warunki pracy jako inżynier budowy-montażu? Dzwonili do mnie i nie wiem na co się nastawiać.

podwykonawcą

czy to prawda że pekabex wszedł na giełdę i sztucznie zwiększa obrót by zwiększyć cenę akcji i jest to kosztem jakości wykonywanych prac i będzie poszukiwał oszczędności wszędzie? zastanawiam się czy szukać współpracy z tą firmą...

nikt

tak jak jestes pupilem i kapusiem

dziki

Stop głupim gadkom. Płacą ok 1800 eur. Ci co chcą pracować zarobią.

adam

dlaczego nikt nie napisze ze nie ma platnych urlopów nie płaca nadgodzin z pensji potracaja na zus 1800 to duza przesada

edek

Okolo 1800 e

koles

tak sobie

mirek

jak wyglądają aktualne zarobki na prefabrykatach w niemczech

robol

wie moze ktos czy jak nie przerobiłem całego miesiąca i musiałem isc na L4 to bedzie ono płatne

adi

nowego kierownika utrzymania ruchu nadal szukają :)

elektryk

ile zarabiają inż w pekabex?

Rafik

Ludzie to co tu piszecie, w pale mi się nie mieści. Atmosferę w pracy kreują pracownicy a nie majstrowie. Lecz pracownicy muszą być ze sobą solidarni. Wszystkich na raz do domu nie wyślą. Tylko trzeba wyczuć moment w całej produkcji. A podpier...aczy się bezlitośnie tępi psychicznie! do zera, do łez... Nie robigów i cwaniaczków też. Bo niestety jedni pracują rzetelnie żeby jednak zrobić troche roboty. Inni nie.

anonim

(usunięte przez administratora)

dariusz

Medyk ty masz ale z deklem....

anonim

(usunięte przez administratora)

xxx
@Przyjaciel 15.05.2016 15:06
W padebornie zaczeli zwalniać sie fachowcy w ten piontek złożyło 8 osób wypowiedzenia 2 tygodniowe a jeszcze wcześniej złożyło...

Zainteresowanych praca na prefabrykacji (tylko produkacja-betony)moge przyjac do pracy 5-17(2000 euro)oczywiscie fachowcy,zadni sciemniacze i marudy,pijacy itd.Zakwaterowanie -mieszkania.

kerak15
@xxx 19.05.2016 21:15
Zainteresowanych praca na prefabrykacji (tylko produkacja-betony)moge przyjac do pracy 5-17(2000 euro)oczywiscie fachowcy,zadni...

Jestem zainteresowany,gdzie i jak ?

Gwiazda

ok

xxx

Witam. Dostałem oferte z PEKABEX w poznaniu jako betoniarz czy mogłby ktoś napisań jak tam jest z zarobkami.

majka

Czy ktoś mógłby napisac jak pracuje się w Zigen gdzie produkują wiatraki u kierownika Grzegorza z góry dziękuję

mariusz

napiszcie prosze jak wyglada praca zima.Jest zastoj czy normalnie sie robi?

Bigs

Pytanie jak jest z kierowcami czy z operatorami kop,a dokł w Poznaniu?jakie zarobki czy ktoś się orientuje,chciałbym podjąc tam prace,piszcie słownie ile..

as

Witam dostałem ofertę pracy na betoniarza, i mógłby ktoś opisać coś wiećej jak na dzień dzisiejszy praca w Niemczech wygląda. Chodzi mi ile godzin sie pracuje a za ile płacą stawki jakie oferują, jak z warunkami mieszkaniowymi, z urlopami. Czy opinie z wcześniejszych lat potwierdzają sie nadal? Prosze o szybka odp.

anonim

(usunięte przez administratora)

Leszko

tak i jeszcze na dojazd do pracy niektórzy by musieli dać jedna ,trzecia wypłaty w samym poznaniu z 300 zł bilet miesięczny a jak ktoś pod poznaniem to ma drugi dojazd bo przy takich pieniądzach o dojazdach autem nie ma co morzyć

MAGDA
@Leszko 09.12.2014 01:28
tak i jeszcze na dojazd do pracy niektórzy by musieli dać jedna ,trzecia wypłaty w samym poznaniu z 300 zł bilet miesięczny a j...

Sieciówka w Poznaniu kosztuje 99 zł

Zostaw opinię o Pekabex S.A. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pekabex S.A.