POLAK MEBLE Sp. z o.o. Sp. K.

2 Dodaj merytoryczną opinię
baner wywiady

Opinie o POLAK MEBLE Sp. z o.o. Sp. K.

Justyna Nowy wpis

Ktos kiedyś pyta o przyczynę rotacji ale nie spotkał się z odp. Miała ona faktycznie jakiekolwiek miejsce? Na stronie widze ogłoszenia na wiele stanowisk i interesowałoby mnie zatrudnienie się jako krawcowa. Widziałam szansę na umowę o pracę na okres próbny. Zazwyczaj każdemu udaje się przez niego przejść? Nie mam doświadczenia ale widziałam, że jest ono mile widziane. Na jakie przyuczenie w takim razie mogę się nastawiać?

Pytanie Nowy wpis

Z jakich powodów pracownicy kończą współpracę z POLAK MEBLE Sp. z o.o. Sp. K.? Czy sami rezygnują ze współpracy, czy są zwalniani?

Anonimowa Nowy wpis
@Pytanie

Odchodzą to mało powiedziane. Uciekają i nie oglądają się za siebie.

Rumburak Nowy wpis
@Anonimowa

A możesz napiasać, dlaczego uciekają? Myślałem o zatrudnieniu w tej firmie i ciekaw jestem, czego się spodziewać.

Marko

Dowiedziałem się że jest (usunięte przez administratora) praca po 10 godzin i (usunięte przez administratora)przyjęcia są tam stale widać że rotacja pracowników duża.

Kuba
@Marko

Praca po 10h plus soboty!! (usunięte przez administratora)Jeden plus- wypłata zawsze na czas. Od ponad miesiąca nawet nie ma kontrolera jakości na zakładzie ???? (usunięte przez administratora)Praca dla osób o silnych nerwach (usunięte przez administratora)

Janusz z Polski
@Marko

Oczywiście przy zapytaniu o pracę to wszystko git. Same ochy i achy, a w środku bangladesz, skąd my to znamy. ☹️

On tam był
@Kuba

10godzin jedna sobota ostatnia wolna co do kasy zawsze na czas atmosfera taka jak wszędzie trzeba pracować żeby zarobić na akordzie nigdzie nie ma leżenia zawsze pracę można zmienić co do ludzi ja trafiłem na pomocnych ale to internet sprawdzić można samemu czy polecam hmm w tym rejonie dobra praca (usunięte przez administratora)

Rotacja bardzo duża. Jednak wcale mnie to nie dziwi. Nie wypłacają wynagrodzenia na jakie się umawiają, atmosfera też nie najlepsza. Jedni odchodzą, drudzy przychodzą Są lepsze firmy w okolicy .

Jakie zadania lub pytania rekrutacyjne otrzymałeś od rekrutera w firmie POLAK MEBLE Sp. z o.o. Sp. K. na stanowisko PRACOWNIK GOSPODARCZY? Czy były zgodne z wymaganiami wskazanymi w ogłoszeniu? Kiedy otrzymałeś odpowiedź zwrotną?

Czy firma ma wogole jakiś dobry tapicerów.

Olka

(usunięte przez administratora) odpowiedni ludzie na stanowiskach kierowniczych. Szczególnie w biurze dzięki pani M. Atmosfera jest bardzo (usunięte przez administratora)przyjemna. (usunięte przez administratora)liczą się ludzie i ich zdanie.

markus

witam prosze powiedziec jaka panuje atmosfera w firmie ile godzin sie pracuje czy soboty wszystkie trzeba robic i jaki zarobek dla magazynier .

Piszecie kompletne bzdury. Nie jest idealnie, ale jest o wiele lepiej niż w firmach w okolicy. Ciekawe czy potrafilibyscie powiedziec to tym ludziom w twarz - cala magia internetu. Firma ok, trochę jest do poprawienia, ale widać ze sie starają i reagują na to co mówią ludzie z produkcji.

Pupcia

Jeżeli nie ma surowców dostępnych i z czego robić to po cholere maja trzymać ludzi na siłę? jakby nie było pracy, a kazali by chodzić do pracy to byś pewnie i tak marudził po co tu przychodzić itd.

Joga

Niektóre firmy zamykają sie na kilka dni bo nie maja z czego robić i ludzie nie robią z tego problemów.

Piotr

Twoja wypowiedź jednoznacznie stwierdza, że doszło do zmiany w firmie Polak Meble L. & M. & D. Polak na stanowisku prezesa. Może, zanim zadam pytanie ściśle związane z pracą w tej firmie, to napiszesz mi, co było w ogóle powodem podjęcia takiej decyzji o zmianie osoby na stanowisku prezesa? Zachęcam Cię do odpowiedzi.

Ona

Wszystko gra

Jaki cep

Po (usunięte przez administratora)starej kadry firma skoczyła bardzo w górę wiec nie rozumie takiego wpisu!!!

Czy całość wypłaty jest przelewana na konto?

zainteresowany

Jak nastroje w firmie bo kryzys z pandemią z pewnością spowolnił również firmę?

Max

najlepsze są te dzwonki na przerwy;p i ogród na dachu

admin

Nowych informacji brak, ale pracownicy nadal są zatrudniani. Może ktoś z Was będzie chciał się podzielić swoimi wrażeniami odnośnie aktualnych warunków pracy?

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o POLAK MEBLE Sp. z o.o. Sp. K. - Kępno

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w POLAK MEBLE Sp. z o.o. Sp. K.?

Zobacz opinie na temat firmy POLAK MEBLE Sp. z o.o. Sp. K. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 8.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w POLAK MEBLE Sp. z o.o. Sp. K.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

POLAK MEBLE Sp. z o.o. Sp. K.
Przejdź do nowych opinii