brak logo

Przedsiębiorstwo Arkop Sp. z o.o.

Bukowno

Opinie o Przedsiębiorstwo Arkop Sp. z o.o.

gosc1 2014-12-10 19:41
omijajcie z daleka.truja cale bukowno i okolice
6
gosc1 2014-12-10 19:42
omijajcie z daleka.truja cale bukowno i okolice
3
Ulak 2015-04-10 14:34
Ludzie uważajcie na tą firmę i wystrzegajcie się. Niewolnictwo i wyzysk. Pracownik to służący za 5 zł netto na godz. Zarządzający bez jakiejkolwiek empatii. Nie polecam!!!
4
ochona brama 2016-06-08 21:14
tam wchodza normalni a wychodza wampiry z przekrwionymi patrzałkami
9
w miarę zadowolony 2016-08-17 14:50
Zatrudniłem się w arkopie 3-4 miesiące temu. Na początku lipa, kasa 1600 netto (nie wiem kto pisał głupoty typu 5zl/h bo pytałem i nigdy tak nie było) , żonglerka miejscem pracy (różne "instalacje" oczywiście były). Po tych 3 miesiącach skakania zaproponowali mi egzamin u prezesa, trochę się pouczyłem, trochę wytłumaczyli i dziś mimo pełnych gaci przed, jestem po egzaminie.

Teraz netto 2200-2500 w zależności od przepracowanych godzin. Jak dla mnie jest ok. Zaczynam widzieć zmiany, które są na lepsze. Trochę inne podejście do pracownika. Oby tak dalej.
Mateo 2016-10-10 16:04
Moglbys napisac jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna?
3
nickleback 2017-02-24 18:48
Na bramie ZGH miałeś lepiej ,no ale ten alkohol ... i wychwalasz syf w arkopie pod niebiosa .Widać kto tam pracuje ,bo świecą w nocy jak latarnie od tej chemii .
4
pepor84 2017-04-28 00:16
Pracowalem tam kilka lat. Na produkcji oraz magazynie. Gralem w piłkę - byla nawt reprezentacja firmy która. zdobyła. 2 tytuły. WICEMISTRZA POLSKI w pilke halowa. Praca-jak wszędzie- tylko roboty- nie trzeba sie bac i nie sluchac innych.
Kasa tez zawsze była ok.-
Te opinie o firmie sa niesprawiedliwe.
Dozor-ok....ludzie-co wy tam idziecie do pracy czy przyjaznie zawiazywac.
Może kiedys tam wroce
1
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Arkop Sp. z o.o. - Bukowno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Arkop Sp. z o.o.