Czy widzieliście nowe ogłoszenie o pracę Emka S.A. na stanowisko Kierowca b? Pojawiło się 11 kwietnia na GoWork.pl. Planujecie na nie aplikować?
W necie widziałem ze szukają pracownika utrzymania ruchu. Ktoś szerzej napisze jakie warunki bo w ogłoszeniu podany jest tylko kontakt do składania CV. Na ile zmian praca? Trzeba mieć wykształcenie techniczne żeby się dostać? Wymagają dużego doświadczenia?
Dzień dobry, bardzo dziękujemy za zainteresowanie ofertą pracy. Zapraszamy do złożenia swojej aplikacji. Podczas rozmowy rekrutacyjnej z wybranymi kandydatami przedstawimy wszelkie niezbędne informacje. Oczywiście wykształcenie techniczne oraz doświadczenie są mile widziane u kandydata, nie są jednak warunkiem niezbędnym. Z wyrazami szacunku.
Bardzo jestem zadowlona z obslugi Pani Maryli J. Oddaje się swojej pracy całym sercem. Polecam z całego serca .????????????
Firma godna polecenia. Współpraca bez zarzutów,miła i rzetelna obsługa,Pan Piotr Gregorczyk jest miłą, kompetentną i komunikatywną osobą ,wyróżniającą się profesjonalizmem i poczuciem humoru
Profesjonalne usługi. Szczególnie Pan Cezary z Wrocławia. Miło i fachowo.
Od kilku lat współpracujemy z firmą Emka i Panem Krzysztofem - prezesem. To co najbardziej nam odpowiada to wysoka jakość usług, merytoryka i dbałość o klienta. Dobry wizerunek firmy w naszym odczuciu kształtuje od samego początku współpracy Pan H. Kopaszewski. Zawsze na płaszczyźnie oferowanej usługi zauważana elastyczność podejmowanych działań i dużą chęć pomocy. Polecamy i dziękujemy.
Firma godna polecenia. Od kilku lat współpracujemy z Panem Krzysztofem - Prezesem Firmy Emka. Duża otwartość, merytoryka i kompatybilność działań. To co najbardziej nam odpowiada, to elastyczność współpracy. Ogólne zadowolenie i dobry wizerunek firmy od lat kształtuje bezpośrednia współpraca z Panem H. Kopaszewskim, który dba o jakość świadczonej usługi i spójność ustaleń z działaniami. Polecamy i dziękujemy.
Widzę wysyp opinii od klientów, a mi zależy żeby się dowiedzieć jak się tam pracuje :( W zeszłym roku było pełno nowych ofert, a w 2023 cisza, ciekawi mnie z czego to wynika. Szukam pracy w okolicy i poluję na oferty, fajnie jakby ktoś napisał gdzie ewentualnie firma się ogłasza :) I czy nadal panuje tam taka nieprzyjemna atmosfera jak pisaliście?
Współpraca z Panem Michałem M. ze Słupska na wysokim poziomie, zawsze kulturalny i na czas. Polecam.
Witam serdecznie!!! Współpraca z firmą Emką zawsze przebiega pozytywnie a kierowca P. Jacek Koch niezastąpiony. Zawsze pogodny, miły pomocny. Życzymy sobie aby wszyscy pracownicy byli tacy jak P. Jacek
Bardzo dobra firma. Polecamy ???? Bożena J. Zapraszamy
Super firma , bardzo dobra obsługa. Polecamy ???? Sekretariat Bożena J.
Super współpraca najlepsza firma na rynku ????
Firma godna polecenia. Sprawnie i kompleksowo. Szczegolne uznania dla Pani Jadwigi R. Zetelnosc uprzejmość pełna fachowość.
Bardzo polecam firmę Emka S. A. Bardzo dobre podejście do klienta i profesjonalna obsługa, szczególne podziękowanie dla Pani Maryli J, za cierpliwość i wyrozumiałość
Polecam współpracę z firmą Emka SA świadczącą usługi na bardzo wysokim poziomie a wszczególności z Panem Mirosławem S który jest osobą bardzo komunikatywną posiada umiejętności szybkiego rozwiązywania problemów ,zaangażowania i nawiązywania pozytywnych relacji z klientami.
Firma Emka S.A. Świadczy usługi na bardzo wysokim poziomie. Koordynator Mirosław S. Jest bardzo kompetentną i komunikatywną osobą. Polecam korzystanie z usług tej firmy.
Firma Emka wysoki standard usług przemili kompetentni pracownicy a w szczególności Pan Mirosław S. który wyróżnia się pozytywnym nastawieniem , fachowością oraz umiejętnością szybkiego rozwiązywania problemów.
Współpraca z firmą Emka S.A. przebiega na najwyższym poziomie. Pracownicy służą pomocą, szczególnie duża wiedzą i profesjonalnoscia cechuje się Pani Agnieszka Purzycka. Bardzo dziękuję za Pani profesjonalizm i pomoc :)
Polecam w/w firmę kazdemu, kto ceni sobie wysoki standard. Szczególnie cenie sobie współpracę na poziomie z Panem Michałem Gołębiewskim z Płocka. Szczerze polecam!!!!!
Jak się pracuje w Emka S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Emka S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 15.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Emka S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 12, z czego 11 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!