WTÓRPOL
2 627 6 1

Opinie o WTÓRPOL

Irek

A co powiecie o Annie P. z Butów ?? lata po hali jak by była kimś szczególnym , zwraca uwagi jak jakaś Kierowniczka i nic tylko włazi w (usunięte przez administratora) Głownym kierowniczką . I te jej nie uzasadnione Kontrole Pokaż Torbę , za kogo ona się uważa ?? Myśli że jak się Bawi w Klubach i Barach z Księżniczkami z Wtórpolu już wszystko może ?? Porażka z Ta Kobietą i jej Ustami . Docenisz Pracę z Ludzmi jak cię wypier... z Wtórpolu

ania
@Irek 13.12.2018 18:13

wszystkim ze śmietanki już się (usunięte przez administratora) w główkach nie wiedzą co mają z kasą robić to wypełniają sobie usta zamiast mózgu...nie długo na głowach będą chodzić bo już same nie wiedzą co mają ze sobą zrobić...skromność to podstawa a nie z głową w chmurach chodzić, ale nic dziwnego jak mają tyle czasu wolnego w pracy to głupie i puste pomysły przychodzą do "głowy" szefie...czas na zmiany!!!!

Pracownica
@ania 13.12.2018 20:14

Na wszystkich przyjdzie pora, trafi kosa na Kamień. Spotkamy się w innych okolicznościach jeszcze...

Brodaty_26cm
@Pracownica 14.12.2018 12:28

Ludzie co wy gadacie, w każdym zakładzie jest kadra, a z tego co widzę od kilku lat, każda brygadzistka/brygadzista wam przeszkadza. Ktoś musi kontrolować was bo byście na głowę weszli i robili co chcieli. A to co ktoś robi z zarobionymi pieniędzmi to już jego sprawa, wam nikt nie ukradł.

Zołza
@Irek 13.12.2018 18:13

Pani Ania P???Skoro już o niej mowa,jest kimś szczególnym bo nie każdy może być rodziną z Blachą (dla niewtajemniczonych były Pan Kierownik ).Gdyby nie on nikt by nawet nie wiedzial o jej istnieniu,pewnie przy wigilijnym stole będą mieć tematy do rozmowy "co nowego u STAREGO ".To jak się teraz panoszy po zakładzie świadczyc musi o tym ze sytuacja materialna musiała się poprawić. I nie ingerujmy juz w jej wygląd, każda niech się szpeci na swój sposób. Wesołych Świąt ????

Szybki

Śmieszy mnie ten cały Gabryś myśli że jest nie wiadomo kim i zwalnia kto mu do oka nie wpadnie. Trafisz na swojego to cie z butów (usunięte przez administratora)

Zośka
@Szybki 13.12.2018 16:08

Co ty chcesz od tego Gabrysia takie ma zadanie i myślisz że chciał by kogoś zwolnić to jest nakaz odgórny

potencjalny współpracownik

Witam, obecnie firma poszukuje pracownika na stanowisko Koordynator sieci sklepów. Praca w delegacji, własna działalność, własny samochód, wynagrodzenie pow. 8000zł. Czy ktoś pracuje lub może pracował na takim stanowisku, chciałbym prosić osoby faktycznie mające wiedzę w tym zakresie o informację jak to w rzeczywistości wygląda, co faktycznie należy do obowiązków, jak wyglądają koszty przy formie działalności (koszty paliwa, noclegów - usłyszałem, że wyjazdy tygodniowe), ile zostaje na rękę pop wszystkich odliczeniach. Czy warto w ogóle jechać na rozmowę? Będę wdzięczny za jakiekolwiek przydatne informacje.

Nina

Jutro zwroty????

Irek
@Nina 12.12.2018 19:24

Pt zwroty 280 Ton

Zoska
@Irek 13.12.2018 10:43

A co z przyszlym tyg?

Irek
@Zoska 13.12.2018 15:57

pracujemy po 8 h

ajentka

Witam czy ktoś się orientuje kiedy będzie wykładka mamy we wtorek a wigilia i sylwester w poniedziałek czy wiecie jak będzie w tym roku

Ktoś
@ajentka 25.11.2018 13:10

Wykladka w sobotę przed wygilia i później w sylwestra

IZA

Wie ktoś jak aktualnie wygląda praca ajentki? Wynagrodzenie, godziny pracy?

Kama

Marzenia to dobra rzecz.Mówią że towaru nie ma ale jak bluzki są zasypany już nie powiem nic co się dzieje na dziecku A tu marzycie dziś o zwrotach.

Gama

Lepiej żeby były zwroty jutro

Kama

O to dobre pytanie czy ktoś zna odpowiedź ciężko określić co oni myślą

Maloplska

Słyszał ktoś o jakichś podwyżkach dla Ajentek od nowego roku? Przecież nasze współpracownice jak przejdą na małe zusy będą zarabiały niewiele mniej niż my albo nawet tyle samo jak maja wyższa podstawę - bez żadnej odpowiedzialności, bez stresu czy przyjdzie ktoś na towar czy nie itd itp. My przez refakturowanie nie mamy szans na maly Zus. Zastanawiam się czy jakoś to rozwiążą.

Pracownica

Mariusz K. Pracuje dobrze nikomu to z Kierownictwa nie przeszkadza. Najwidoczniej są osoby co im przeszkadza że wszedł na czyjeś miejsce, widocznie Kierownictwo zauwazylo że się obijacie i dali Uczciwie pracującego Chłopaka a nie Ciepłe Kluchy co wypisują tylko swoje wypociny. Druga sprawa Świnski Blondyn skoro się odchodzi bo jedzie zarobić i wraca po kilku dniach to powinien zaczynać od 1go sortu, a nie po znajomości. Krążą po zakładzie słuchy że wrócił bo bal się o swoja ukochana Karolinę (kto by chciał takiego Klucha) porażka ogarnij się chłopie...

Maniek
@Pracownica 07.12.2018 15:47

Weź nie żartuję.

Wtajemniczony
@Pracownica 07.12.2018 15:47

Co wy chcecie od Karoliny to fajna dziewczyna dajcie jej spokój !!! Już nie macie kogo się czepiać tylko jej!! A co do 10 godz to będziemy pracować na 100% ukraińcy muszą zarobić na wyjazd!!

????
@Pracownica 07.12.2018 15:47

Jak taki dobry jest to dlaczego go (usunięte przez administratora) z każdego sortuj?????

...

I jak wiadomo coś o tygodniu po 10 h?

Pracownica
@... 07.12.2018 14:38

Brak towaru z dnia na dzień jest ciężko więc raczej po 8h będzie

...
@Pracownica 07.12.2018 15:39

Dobrze by było po 8h

Jogin
@... 07.12.2018 14:38

Pozyjemy zobaczymy. Ale musimy miec dobre mysli

?????

Widziałam dziś Mariusza na starej wycenie znów slizgal się od roboty chłopaki zapierdzielają w koszulkach upoceni a ten frejer w bluzie lazil w koło taśmy współczuję temu chłopakowi co z nim dziś pracował może kierownictwo zobaczy że chłop do niczego się nie nadaje!!!!!!!

Znudzona
@????? 06.12.2018 16:16

W tej firmie każdy się slizga jak może inaczej po tygodniu, to z człowieka wrak by został, tu ewidentnie ktoś ma bardziej osobisty problem do Mariusza tylko c*pk* woli jechać po nim na forum, gdzie ci mężczyźni... Takie rzeczy to się kiedyś na parkingu załatwiało, a druga sprawa to swinski blondyn, wyjechał, sprubowal nie udało się i h*j co wam do tego, nie macie swojego życia ludzie, mi po tej pracy by się nie chciało zajmować takimi pierdolami, ale skoro już jestem to nie uważacie że te 10 h, które mają nadejść to przesada?

Życzliwa

Nie wiem czyje to widzimisię z tymi zwolnieniami, przesadzaj powinni ich tak przed świętami zwolnić,ciekawe jak by się poczuly

Irena
@Życzliwa 06.12.2018 11:16

Słyszałam że nie ma Towaru i zwalniają bo roboty nie będzie

Kama

No i znów zwolnienia ile tym razem osób zwolniły bo coś nawet mówią że jednego dnia 20 osób coś mi się zdaję że to nie możliwe

Daniel

Najlepszy to świński blondyn ze spodni za granicę pojechał na 2 dwa dni bo myslał że będzie lezał a tu kapa a po drugie to musiał wracać żeby mu blond (usunięte przez administratora)nie ukradli

Jo
@Daniel 01.12.2018 14:23

Haaaa dobre!????

tak.
@Daniel 01.12.2018 14:23

no powiem szczerze, że ludzie tutaj chyba nie mają własnego życia xdd

Rybka

Ludziska co myślicie o pracy po 10 godz czy to w ogóle tak będzie......jeszcze jedno pytanie czemu tak rzucają ludzi na inne sorty co się dzieje jakaś zmiany obsady sortów ??? co o tym myślicie jestem ciekawy waszych opinii

Niki
@Rybka 04.12.2018 21:51

Myślę że jak będziemy wychodzić po 10 godzinach to tylko na kolanach????

Niki
@Niki 05.12.2018 15:12

Jak teraz ledwo się wychodzi po 8 godzinach nogi bolą ręce a jeszcze jak tak będą sypać to będziemy naprawdę wychodzić na kolanach .Szczerze?nie wyobrażam sobie tego

Denis Rozrabiaka

Nowe Roszady Świnski Blondyn nie dawał rady to go przenieśli. Jak się ma dwie lewe ręce tak jest najlepiej jak by poszedł za Cięcia tam by mu pasowało stać palić nic więcej. Chłopie co to za Dzieucha Cię wzięła też pewnie wie lewe ręce ma Dwa Ciepłe Kluchy....

Władimir
@Denis Rozrabiaka 04.12.2018 14:43

Na Ciecia facet się nie nadaję, bo niestety Ciecie też coś robią

Misio

Żeby to tylko jedna osoba tam sprzedawała innych to by było dobrze Ale tam więcej takich osób jest jedną osoba na drugą przecież każdy tam jedzie ma tym samym wózku.

Biała dama

Jak patrzę na te komentarze to aż mi się śmiać chce z was. Macie coś do chłopaków to śmiało podejdź pogadaj z nimi w cztery oczy oczy a nie jak te c*** na Internecie.

Xxxx

Uważajcie na Mariusza bo jest (usunięte przez administratora) Patrzy tylko kogo sprzedać Grabi mu się już od dawna

Jolo
@Xxxx 02.12.2018 12:14

No to o tym kazdy wie i każdy przy nim mało co mówi bo zaraz poleci i sprzeda już nie raz taka sytuacja miała miejsce. Typ jest fałszywy i dwólicowy strasznie zero godności i zasad, a zasada nie sprzedaj kolegów i nie popierdzielaj im (usunięte przez administratora) zupełnie jest mu obca.

Jolo

No tu rozmowpa tylko o nim jest.

Pracownik
@Xxxx 02.12.2018 12:14

A ty patrzysz na Niego a sam jesteś Frajerem skoro tu na niego piszesz. Powiedz mu to w twarz a nie wypisujesz tu swoje wypociny. Żałosny Xxxx

Pracownica

Takiego oszołoma jak ten Mariusz co jest od 2 dni u nas na bluzkach to chyba nie ma w całym zakładzie, opowiada jakieś nie stworzone rzeczy i do roboty też się nie rwie gościu weź się ogarnij i się zwolnij albo niech cię zwolnią

Pracownik
@Pracownica 29.11.2018 17:38

Najlepsze jest to że gościu ma ogarnięta robotę wszystkie worki puste. Pani Alicja nie narzeka na niego bo by już dawno go zmieniła to takie głupoty piszą. Wyjdź do niego i mu to powiedz prosto w twarz to Cię sponiewiera po podłodze a nie jak ciotka na necie :) Gościu jest spoko.

Pracownica
@Pracownik 30.11.2018 07:31

Ty Panie Mariuszu jesteś ogarnięty?? Z każdego sortu Pana przenoszą, oprócz roznoszenia plotek i opowiadania niestworzonych historii to Pan nic nie umie. Radzę zmienić pracę

Admin
@Pracownik 30.11.2018 07:31

Dodawanie opinii na swój temat jest zabronione.

Pracownik
@Pracownik 30.11.2018 07:31

Tak bo ktoś nie widzi łazi żali sie, że jak to (usunięte przez administratora) ciekawe czemu go z rozładunku wywalili w ten sam dzień co poszedł na bluzki. Nie jeden zna go mniej, a nie jeden kilkadziesiąt lat i każdy wie jaki on jest. A co najlepsze każdy to potwierdzi

zyczliwa

widze ze ANNA FAM.... po zwolnieniu trafila na ciecie,powinni tą kure..ę dawno zwolnic do niczego sie ona nie nadaje.Zastanawiam sie jak jej maz z nia wytrzymuje dawno powinien ja w du.. kopnąć.podobno chwali sie na prawo i lewo ile to ona pieniedzy zarabia,jest ich az tyle ze nie wie na co wydac.przyjdzie czas ze trafi na te osoby,ktorym tylki obrabiala,wtedy no aniu chowaj sie....

Misio

Czy to prawda że Ani z pierwszego już nie ma ???????

misia
@Misio 23.11.2018 16:09

I bardzo dobrze !!! Pracowników miała za nic, porównywała nas do kur grzebiących w ziemi... w głowie się nie mieści jak w ogóle taka osoba mogła zostać brygadzistką...hańba dla kierownictwa!!!!! ale w sumie czego się po nich też spodziewać hahaha :D

Ciekawy

Są jeszcze przyjęcia dla mężczyzn?

Kolo
@Ciekawy 26.11.2018 11:29

Tylko po znajomości, tak jak niektórzy co furory zagranicą nie zrobili. Bo mają 2lewe ręce.

Herszt Orków

Porządna firma . Dobrze że tych gangsterów pozamykali

Klaudia97

(ciąg dalszy)... I to był mój ostatni dzień. Przyszłam do pracy i na początku trafiały mi się same małe, cienkie ubrania. Przez jakieś trzy godziny zrobiłam chyba z pięć worków. Co chwilę przychodziła kierowniczka i oczywiście mnie poganiala i była zła. Później podeszła (z tego co pamiętam byla to kierowniczka o nazwisku Urban) i powiedziała dokładnie 'no dzisiaj to Ty nawet na chleb nie zarobisz'.. nie wiedziałam nawet co odpowiedzieć bo mnie zatkało. Jak można tak komuś powiedzieć?? Nie dość że pracowałam najszybciej jak mogłam to jeszcze takie słowa. (Wogolw to było bez sensu bo tak czy siak płacą za godziny a nie za worki więc nie wiem po co ta baba tak powiedziała, chyba mają to już we krwi żeby traktować innych jak śmiecia). Później na przeciwko mnie przyszła pani, która mi przerzucała te ubrania do wyceny. Rzucała mi duże rzeczy - szlafroki, bluzy i tak dalej. Pod koniec pracy miałam 17 worków (więcej niż pani obok, która już długo tam pracowała) na koniec podeszła kierowniczka i powiedziała, że 'no widzisz, później podgonilas te worki' i postanowiła, że mnie zatrudni. Powiedziałam jej, że nic dziwnego skoro najpierw nikt przede mną nie stał i nie rzucał mi samych takich ubrań, dopiero potem jak przyszła jakaś pani to się ruszylo. Więcej już tam nie przyszłam. Dodam jeszcze że jest tam tak brudno, że nie warto tam pracować tez ze wzgledu na swoje zdrowie. Po kilku godzinach człowiek ma ten kurz dosłownie wszędzie. Pod prysznicem spływa z ciała czarna woda. W dodatku mój chłopak dostał wysypki na całych plecach. Miał poranione ręce od ciągania tych ciężkich worów. Ostatnią rzeczą, o której jeszcze wspomnę jest atmosfera w tym (usunięte przez administratora). Nie dość, że kierowniczki traktują ludzi jak zwierzęta i cały czas tylko krzyczą, to niektórzy pracownicy wcale nie są lepsi. Te babska najpierw są dla Ciebie miłe a później równo obgadują za plecami. Widziałam raz jak panie miło sobie rozmawiały, a kiedy jedna gdzieś poszła to odrazu obrobily jej (usunięte przez administratora) dlatego nie warto tam nikomu ufać. Nawet za te pieniądze nie warto tam być nawet godziny. To było tylko sześć dni i tyle nerwów, to ja nie wiem jak inni to wytrzymują. Żadnych plusow. NIE POLECAM

Klaudia97

Pracowałam tam w wakacje i odradzam wszystkim, którzy są zainteresowani!!!!!! To będzie długa opinia ale warto przeczytać, jeśli chcecie się dowiedzieć jak to naprawdę wygląda i jakie to jest chore. Przez trzy dni mieli sprawdzić czy się nadaje. Kiedy przyszłam pierwszego dnia jedna z kierowniczek dala mnie odrazu na przerzucanie tych łachów. Nic mi nie wytłumaczyła, postawiła mnie na stanowisku i wszystko musiała mi mówić pani, która była obok mnie. Pani była w trakcie pracy, a jako ze trzeba tam nieźle zapie*dalac, nie miała czasu żeby mi na spokojnie wytłumaczyć co gdzie wrzucać. Co z tego wynikło, nie wiedziałam kompletnie co robić i byłam totalnie zagubiona. Wokół mnie stało kilkanaście worów. Jeden na ubrania dla dzieci, drugi na szaliki trzeci, czwarty, piąty i dwudziesty na jeszcze inne rzeczy. Ważne było podobno to, żeby nie mylic rzeczy, które wrzucają do cięcia i na odpady. Tylko, że pani kierownik nie raczyła mi wytłumaczyć/przeszkolić mnie jakie dokładnie rzeczy tam idą. Kiedy praca się skończyła kierowniczka podeszła i powiedziała coś w stylu: 'chyba wolno Ci to idzie'... Naprawdę? A może byłam tam pierwszy raz i WCALE nie zostałam przeszkolona więc jak mogło mi to iść? Tak jak osobom, które pracują już tam kilka lat? Nie wiem czego to babsko ode mnie oczekiwało. Drugiego dnia tez byłam na tak zwanym przerzucaniu. To co się tam dzieje jest nie do opisania. Kierowniczki dosypują tony ubrań na taśmy a pracownicy nie nadążają tego wszystkiego powrzucać do odpowiednich worków. Drą mordy na pracowników i poganiają. Jeśli nie nadążaliśmy wszystkiego wrzucać, ubrania trzeba było zrzucać na podłogę, pod swoje nogi. Nie wspomniałam jeszcze, że jedno stanowisko jest tak małe że dwie osoby by tam nie weszly, ponieważ odrazu po bokach i z tyłu stoją wory. Żeby wejść na swoje miejsce trzeba było się przeciskać przez worki albo je przesuwać!!!! Tego dnia kiedy przyszłam po przerwie nie wierzyłam co się tam dzieje. Na moim stanowisku miałam górę, dosłownie jedną wielka górę ubrań!! Praca się już zaczęła a ja stałam i nie wiedziałam co mam zrobić, jak mam tam wejść i pracować. Metalowe podpory (nie wiem jak to nazwać), na których były zawieszone te worki były dość ciężkie do przesunięcia, więc musiałam się na to wdrapać i przeskoczyć. Normalnie szok. Przez ostatnie godziny musiałam stać krzywo na ubraniach i tak pracować, wyobrazacie sobie to? Ubrań było tyle, że nie mogłam ich sobie poprostu odsunąć i zrobić miejsca na podłodze żebym mogła stać i pracować jak człowiek. Kilka godzin stałam na kopie ubrań i tak ciężko mi się pracowało że aż chciało mi się płakać. I co usłyszałam pod koniec pracy? Że chyba mi ciężko tam i że jutrp przeniosą mnie na wycenę... Trzeciego dnia kierowniczka podeszła ze mną do stanowiska gdzie wycenia się ubrania. Powiedziała mi dosłownie dwa zdania. Że tu jest pistolecik, którym przekłuwa się metki a tu monitor, na którym wybiera się rodzaj ubrań i cenę. Oczywiście co sekundę musiałam pytać się pani obok, do jakiej kategorii dokładnie zaliczyć daną rzecz. Musiałam ogarnąć ten monitorek, co gdzie jest i tak dalej więc normalne, że nie szło mi to szybko, musiałam się zastanowić co wybrać bo nie byłam jeszcze dokładnie pewna i nie chciałam popełnić błędów. Ale co oczywiście mogłam innego tego dnia usłyszeć niz: 'wolno Ci idzie', 'szybciej', 'musisz zrobić minimum trzynaście worków jak chcesz tu pracować' (tego dnia zrobiłam ledwo trzy) i tak dalej. Na dodatek pani obok musiała mi pomagać z pistoletem bo kierowniczka nie powiedziała mi oczywiście jak wymieniać w nim tak zwane 'osci'. Nie wspomnę o tym, że cały czas się zacinał a każda sekunda w tej chorej robocie się liczy. Dlatego nie rozumiałam jak te głupie pindy mogą mi mówic że wolno mi idzie. Oczekiwaly, że przyjdę stanę i będę sama wszytko ogarniać i pracować z prędkością światła już pierwszego dnia. To miał być ostatni dzień na próbę ale postanowiły żebym przyszła jeszcze kolejnego. Nie wspomniałam jeszcze, że nikt nie powiedział mi, że jeśli skończy się robić worek, trzeba podpisać karteczki odpowiednimi kolorami markerów i przypiąć je do worków... Świetna praca. Nikt mi nic nie wytłumaczył a później mają pretensje. Wszytko musiała mi mówić pani obok, która też powoli się denerwowała bo też najwidoczniej nie rozumiała że pracuje na tym stanowisku pierwszy dzień i nikt mi niczego nie wytłumaczył to skąd ja mogę wiedzieć te rzeczy. W dodatku jak przyszłam kolejnego dnia, nie miałam na stanowisku tych karteczek, markerów, i nowych worków do wymiany. Jak spytałam się pani obok to z oburzeniem powiedziała mi, ze samemu sobie trzeba przynieść z dolu. AHA. (usunięte przez administratora) że kierowniczka mi o tym powiedziała, no skąd ja to miałam wiedzieć? Później przyszła inna kierowniczka, która okazała się być jeszcze gorsza. Oczywiście krzyki, że jak ja mogę robic tak mało tych worków. Ale kazała przyjść jeszcze raz... I to był mój ostatni dzień. (Kontynuacja znajdzie się w następnym komentarzu, ponieważ nie wystarczyło mi znakow)

Misio

Dziś kolejne osoby zwolnione ???????

Niunia
@Misio 20.11.2018 16:52

Życzę kierowniczce i kontrolnym zwolnienia i życia w ubustwie Amen

Ela
@Niunia 20.11.2018 21:08

Dobre dobre.........

Byla pracownica

Ta firma jest ie normalna pod każdym kątem. Pracowalam w niej kilka lat i traktowanie bo straszne. Traktuja czlowieka jak nic ie warte scierwo. Same zakazy i do tego proszenie sie i wolne bezpłatne Pan Sokołowski kierownik regionalny potrafi tylko ublizac a jaj potrzebuje czegos dalby rade wejsc w (usunięte przez administratora) A kierownik Jagiello (usunięte przez administratora) nad hamami jeszcze cicho gadaja zeby dziewczyny nie nagrywaly ich bo potrafia tak zwyzywac czlowieka. Dlatego na sklepie jest zakaz telefonów a jak sie nie pojdzie na rekr potrafia puscic człowieka bez wyplaty.... Moje sugestie dla WTÓRPOL: Zeby zaczeli traktowac ludzi z szacunkiem

Zostaw opinię o WTÓRPOL - Skarżysko-kamienna

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WTÓRPOL