WTÓRPOL

Skarżysko-kamienna

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 585 ocen.

Opinie o WTÓRPOL

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WTÓRPOL

Z bulwersowana

Też to widziałam . Dawniej nie było tak jak teraz , nie idzie tego pieprzone go bajzra ogarnąć . Jak mi wiadomo to wy powinnyscie ze szczotami latać i sprzątać tak było to ustalone z góry już dawno . Ależ gdzie tam jak przyrząd pracy kłuje w ręce i nie pasuje do wizerunku pewnej grupy pań . Nie płacą nam po godzinach i proszę nie zmuszać ludzi bo to jest karalne i w końcu miarka się przebierze !!!

izunia

Co to za zamiany, skoro i tak się nic nie zmienia. Był kierownik, teraz go nie ma a i tak jest ten sam syf. @dygbn najlepszy wpis! A ja widziałam jak w sobotę wychodziło jedno za drugim z pracy, prawie się za rączki trzymali.

Gyja222

Jak wam sie podoba zamiana czterech pań kontrolnych?

wkurwiona!!

Mam już dość!! Orientuje się ktoś kiedy ma nastąpić kolejna zmiana kierowników??

Niepolecam

Nie polecam pracy w tym dyskoncie. Pan kierownik S wparował do sklepu jak to ma w swoim zwyczaju i oskarżył nas przy wszystkich klientach, że brakuje nam 3000 zł w terminalu. Zaczął krzyczeć czy nas okradli czy co i wyszedł. Klienci zaczęli nas pocieszać, ze na pewno się pomylił, jedna Pani powiedziała, że w życiu nie pracowałaby u takiego "psychola". Pracuje 25 lat w handlu i powiedziałam, że nikt z nas złodziei robił nie będzie, ze takie sprawy nie tak się załatwia, uważam, że powiedziałam mu to, co powinnam. Następnego dnia dzwonił do ludzi od terminala i jak się okazało wszystko nam grało, ale Szanowny Pan Kierownik S oczywiście się do tego nie przyznał, udawał, że nie było sprawy, jak zreszta zawsze. Wieczorem już nie pracowałam, bo Panu S było to nie na rękę, chociaż utargi były coraz większe itd. Co do rozładunku, dobrze że zabrałam męża i chrześniaka, bo za zniesienie (dyskont jest na 1 piętrze) i wniesienie łącznie prawie 200 worów-trochę ponad 5 ton dostali po 75 zł oczywiście z wielką laską. Podsumowując, nie życzę nikomu pracy w takim mobbingu i poniżaniu, bo każdy ma swoją godność.

dygbn

Pogoda jest zmienna jak nasza kierowniczka Magda,, zmienia facetów, ostatnio przezywa nowy romans, brakło kierownika to znalazła sobie nowego faceta. Teraz to widomo po co tyle czasu spedza na rozladunku zamiast pilnowac produkcji to flirtuje z przemusiem

Kto tam ? Komornik !!!

A te dwie kukiełki które zakład nazywają cyrkiem , dla mnie i tak pozostaną Ośmiornica i Macka .

Szczesciara

Pan S. to osoba, która myśli, że jest pepkiem świata, wszyscy będą latać mu wokół du.py i wykonywać każdą jego zachcianke :) Kręci niesamowicie, zastrasza, wymusza krzykiem :) Robi pod siebie i nie dba o swoich "pracowników" a raczej o firmy, z którymi współpracuje :) Zgaduje, ze każdy z nich postępuje tak samo ;) Jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szkoda gadać :)

Goooo
@Lalu21 2 tygodnie temu
Sokolowski to najlepszy z kierownikow i tyle w tym temacie :-)

Trafne spostrzeżenie ;)

ula
@Lalu21 2 tygodnie temu
Sokolowski to najlepszy z kierownikow i tyle w tym temacie :-)

Ta Pani dobrze gada, polać jej!!! ;)

madziapolak77

No i podwyżka okazała się plotką a przy obecnym tonażu to chyba by się należała co?z dnia na dzień coraz więcej i więcej. Dlaczego nie ma pracy w piątki albo niech wrócą 9 h to wtedy się to jakoś wyrówna a tak zarabiamy coraz mniej za większą pracę gdzie sens i logika?

Eliss

Czy ktoś wie ile zarabia sie w biurze w Skarżysku ??

ddd
@Eliss 13.09.2017, 14:47
Czy ktoś wie ile zarabia sie w biurze w Skarżysku ??

nie.

Pracować?

Jaką opinie ma Sokołowski?

Sssssarnaaaa
@ROBOL 24.09.2017, 21:33
no pytam kto to jest bo nie wiem na poważnie... to jakiś problem z wyjaśnieniem kto to jest i o co z Sokołowskim chodzi ? Wyżej...

Wnioskuje, że pracujesz bardzo krótko w tej firmie ;) Pan Sokołowski to prokura samoistna-jednoosobowa w firmie Wtórpol. Pozdrawiam

była ajentka
@ROBOL 20.09.2017, 21:08
KTO TO JEST SOKOŁOWSKI ???

Sokołowski to jest taki gość, że jak kopnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to aż się łamie kość. Byłam ajentką w tej firmie przez 6 m-cy, wydawało mi się, że pewne rzeczy umkną ich uwadze. Zostałam zwolniona przez tego Pana, ale nie mam o to żalu, ponieważ musicie wiedzieć jedno, że kraść trzeba umieć, a jeśli ktoś nie umie tego robić, to następuje przykre zderzenie z rzeczywistością, włącznie z brakiem kasy.

annabo

Czy ktoś wie na czym polega praca pracownika biurowego w firmie WTÓRPOL w Skarżysku?

Pfff
@annabo 07.09.2017, 14:48
Czy ktoś wie na czym polega praca pracownika biurowego w firmie WTÓRPOL w Skarżysku?

Na unikaniu zapewne wszelkiego kontaktu gdy jest jakiś problem ????????????

madziapolak77

Witam słychać nowe plotki w firmie czy ktoś słyszał o podwyżce?oraz o tym że będziemy pracować po 4 dni za stawkę 30 zł/h a od września po 9 h i do czwartku/?zastanawiam się nad odejściem jedynie co może zatrzymać to jeszcze podwyżka bo norma wyrabiana od jakiegoś czasu to nieporozumienie to co robiliśmy do piątku tera wyrabiamy do środy , czy to wariactwo się skończy wreszcie?

Zainteresowana
@madziapolak77 30.08.2017, 15:28
Witam słychać nowe plotki w firmie czy ktoś słyszał o podwyżce?oraz o tym że będziemy pracować po 4 dni za stawkę 30 zł/h a od...

A skąd masz informacje o podwyżkach ??

oleiks

może ktoś powiedzieć coś na temat pracy w biurze we wtórpolu? :)

Cxcccc

Dziewczyny czy macie już wypłaty ?

spłukana123

Eej a ja mam pytanie czy którys ze sklepów otrzymał juz wynagrodzenie w tym miesiącu?

Liszka
@spłukana123 21.08.2017, 11:34
Eej a ja mam pytanie czy którys ze sklepów otrzymał juz wynagrodzenie w tym miesiącu?

Tak, my dostałyśmy w zeszłym tygodniu

ewa
@spłukana123 21.08.2017, 11:34
Eej a ja mam pytanie czy którys ze sklepów otrzymał juz wynagrodzenie w tym miesiącu?

my też

ferrari

Znowu zmiany????? Oby tak dalej. Gratulacje dla Pań kierowniczek.Ha Ha Ha śmiechu warte!!!

doswiadczona

u nas w firmie coraz lepiej, starzy pracownicy odchodzą a w zamian tego przyjmowani sa nowi którzy prace znają z telewizji lub z opowieści starszych , ale mimo to brygadzistki są zadowolone bo '' sztuka się zgadza.jak tak dalej pojdzie to ten zakład będzie następnym pustostanem jak np.;zakłady metalowe. tak dalej, dobrze wam idzie

yyyyy...

Zadowolone z dzisiejszych zmian ??

Ona
@yyyyy... 16.08.2017, 21:38
Zadowolone z dzisiejszych zmian ??

Co się znowu zmieniło?

Ania

Nie ma dnia żeby ktoś nie zrezygnował z tej wspanialej pracy tam się nigdy nic nie zmieni na korzyść pracownika tonaz musi zejść i koniec moim zdaniem strajk tu nic nie zmieni może byłoby dobrze przez kilka dni a później powtórka z rozrywki.

niezadowolona

uderz w stoł a nożyce się odezwą.no tak strajk nie n raczke bo co by wtedy damy zrobiły , musiałyby użyc inteligencji której nie posiadają i zrobić coś żeby zachęcić ludzi do pracy a jak widać słabo im to wychodzi bo codziennie ktoś odchodzi z tego dobrobytu

Ania

Dlaczego w przyszłym tygodniu na sklepach nie odbieramy wolnego, skoro wolne jest za rozladunek. To że jest dzień ustawowo wolny od pracy niczego tu nie zmienia. Skoro wolne jest za rozladunek to niech będzie wolne. Albo nie róbcie rozladunkow w tych tygodniach kiedy jest dzień wolny

Lola
@Ania 11.08.2017, 14:02
Dlaczego w przyszłym tygodniu na sklepach nie odbieramy wolnego, skoro wolne jest za rozladunek. To że jest dzień ustawowo woln...

Właśnie też chciałabym to wiedzieć.. Chamstwo i oszustwo w biały dzień. Wolne się nam należy!!! Święto jest świętem a my za rozładunek mamy mieć dzień wolny. Może niech jeszcze zaczną liczyć niedziele jako dzień wolny za razładunek.. Kobierzyny..!

rozpylacz

Nie wiecie czy jutro pracujemy ?

Gosc
@rozpylacz 11.08.2017, 12:15
Nie wiecie czy jutro pracujemy ?

Pracujemy

niezadowolona

widze że w dyskusję wtr ąciła się osoba na wyższym stanowisku lub po prostu jakiś 'szlachetny dupowłaz'

postronny obserwator

"a to tylko przez to ze na to pozwalamy" w tym tkwi sedno. oni są w stanie zrobić z każdym tylko tyle na ile ten ktoś wyrazi zgodę. Jeśli któraś ze stron umowy czuje się niezadowolona zawsze może próbować negocjować warunki, bądź zmienić miejsce pracy. Pora skończyć z mentalnością ciemiężonego ludu pracy. Podejrzewam że nikt tam nie znalazł się wbrew własnej woli.

niezadowolona

wszystkie chwyty dozwolone. pomyśl co oni robią żeby wyjść na swoje. robią z nami co chcą, jak z małpkami w cyrku. a to tylko przez to ze na to pozwalamy.pora z tym skończyć

michalina

Byłam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej w sprawie prowadzenia dyskontu odzieżowego. Wszystko kusząco brzmiało,ale jak czytam te komentarze to już sama nie wiem czy się podjąć :( Pracy się nie boje,ale boje się,że mogę zostań z ręką w nocniku . Jak to jest z tymi Dyskontami?

postronny obserwator

widzę, że bolszewickie nawyki w tym kraju chyba nigdy się nie skończą. pomysł na strajk ludzi prowadzących działalność i związanych umowami B2B to ewenement na skalę światową. by żyło się lepiej!

niezadowolona

no słabo coś. wszyscy mówia że im się nie podoba w tym zakładzie a jak można coś zmienić to cisza. ja mówie poważnie o tym strajku

Jaka

Nie ma chetnych na działalnościach do pracy.

yyyy

A co to się stało, że kazali nam mężczyzn na rozładunek szukać ??

Rozczarowana
@yyyy 09.08.2017, 21:18
A co to się stało, że kazali nam mężczyzn na rozładunek szukać ??

Podobno nie wszystkich poinformowali,ze maja sobie szukać facetów na rozładunki. Niektóre ajentki dowiedziały się od innych, nawet kierownicy nie raczyli ich poinformować, ciekawe kiedy im powiedzą, pewnie dzień przed ze maja sobie szukać ludzi... aniestety w dzisiejszych czasach nie ma ludzi chętnych do pracy

niezadowolona

ja proponuje strajk , wszystkich nie zwolnią a może wkoncu będzie po ludzku

Wrwr

Adela pod jakim nick jesteś

jaka

Jak dalej będzie praca tylko na działalnościach to nie będzie komu pracować.

Katarina

Co to się dzieje z kierowcami? Mamy sobie załatwić facetów żeby towar rozładował z auta i zwrot spakowali ? Podobno jakaś afera byla z kierowcami? nawet godziny wejścia na sklep kierowców zmienili na 18 co się chyba nikomu nie podoba..

WESOLA
@Katarina 08.08.2017, 22:04
Co to się dzieje z kierowcami? Mamy sobie załatwić facetów żeby towar rozładował z auta i zwrot spakowali ? Podobno jakaś afe...

Na jednych o 18 a e soboty o 15. To jest jakas totalna bzdura . zaraz nie bedzie komu nawet tych szmat wykladac. My bylysmy spakowane w pol godz a tu z towarem echo. Jakis kolejny bzdurny wymysł tej firmy. Oni chyba mysla ze kazdy z nas tak jak oni żyją tylko pracą i mogą w niej siedzieć całą dobę. Więc i tak żaden kierownik pewnie tego nie przeczyta. LUDZIE BĄDŹCIE LUDŹMI

Wredna

Ludzie ta praca to jakaś pomyłka kontrolne to p-ojebane pi-zdy które drom r-yja non stop. Mają tyle na godzinę to niech za-pie-rdalaja przy taśmie a nie lansują się po nich. Leszek pół twojego towaru dobrego jest w odpadzie i kontrolne o tym wiedzą bo same każą wyrzucać po kryjomu. Więc radzę ci wyrzucić na zbity ry-j te kontrolne bo przez nie nie będziesz miał ludzi do pracy .Nawet 26 zł na godzinę ludzi nie zatrzyma. Tonaż jest wyssany z palca i niemożliwy do przerobienia chyba, że pół towaru pójdzie w odpad tak jak się to robi na 3 sortach. Wielkie damy biorą się do roboty tylko jak szef chodzi bo po co robić cały dzień i pomagać się ludzią podnieść jak można porobić 10 min i drzeć się na kobiety żeby szybciej robiły. Nie panięta krowa jak cielęciem była i sama tyle nie robiła.

Pracownica
@Wredna 08.08.2017, 21:18
Ludzie ta praca to jakaś pomyłka kontrolne to p-ojebane pi-zdy które drom r-yja non stop. Mają tyle na godzinę to niech za-pie-...

Tyle majom płacone żeby darły ryja na nas bo oto chodzi bo jak kota brak to myszy grasują a można by wymieniać ale co to zmieni zawsze tak było

Maniek

Kobietoczytaj co ludzie piszą napisała dziewczyna że wszyscy pracują ciężko coś się tak czepila tego drugiego sortu każdy jest zawalony nikt tam nie siedzi tylko pracuje jak mrówki się uwijamy i każdy chce dobrze ale po prostu tego się nie da ogarnąć a ona nikogo nie straszy może i dobrze ze nagrał ktoś film niech się martwią ci co maja coś na sumieniu albo boją sie o swoje tyłki bo ludzie którzy tam pracują to chyba dobrze wykonują swoją pracę

Kto tam ? Komornik !!!

Uf ! Ledwie do domu przyszłam , tyle na wynosilam towaru za bramkę . A kasy to znalazłam tyle że się sama nie mogę doliczyć ! Nie wyglądasz mi na osobę z wykształceniem , może do matury podejdziesz trzeci raz . Bo ani wykształcenia ani wychowania , poprostu . P.... D.o!!!! Dzieci to się wychowuje a nie chowa !

Ajentka

Wszystko jest nie tak jak być powinno gdzie jest kierownik który był ? On chociaż wiedział co ma robić i jak ma to wszystko wyglądać nie to co one teraz .

Ania

Jakbyś była trochę inteligentna to bys trochę pomyślała jak można nagrać film pracując pustaku od razu paszcze bys darła rozmawiać przez telefon nie wolno a co dopiero nagrywać parę godzin i przez kilka dni to jest ktoś kto sie za was weźmie i to porządnie miło nam że gonisz nas tak do roboty jak bydło wpadniesz kiedyś ty ze stoleczka i będzie ci przykro każdy tam pracuje ponad siły bo jak nie to się nie nadaje i do domu

Leszek

Nawet nie płacą normalnie ludziom ciekawe tylko czy same mają wypłatę w terminach.. znając życie jako pierwsze....

Zuzel

Jeszcze nie rozumiecie to w końcu zrozumcie że nie dla was ma byc dobrze tylko dla firmy a wy pracuje i cicho sza a jak wam nie pasuje do możecie odejść nic na siłe

Ajentka

A zacznie sie bunt w sklepach jak sie rozniesie wiesc ze dziewczyny na jednych sklepach dostaly podwyzki a na innych nie. W zaleznosci od widzimisie kierownika

Ww

Co tu tak ostro. Bunt na pokładzie? Na hali się buntują? Kierowcy się już chyba zbuntowali. Jeszcze tylko rewolta na sklepach i trzeba będzie firmę zamknąć. Brawo panie Wojteczek i spółko. Oby tak dalej. Chyba że o to chodzi żeby zgłosić upadłość i nową firmę założyć. Było dobrze. Wystarczyło tylko zapewnić godne warunki pracownikom to się zachciało wprowadzenia wlasnych działalności dla każdej osoby pracujacej w firmie i lawina ruszyła. Tylko jak to lawina ciągnie w dół i sieje spustoszenie. Brawo wy

Aga

To ze jesteśmy zasypane jest zależne tylko od Agnieszki

Kontrolna

Widzę koleżanka z 2 proszę weź się za robotę a nie będziesz jakiś film nagrywać właśnie pokazujesz jak pracujesz. A potem bo jesteście zasypane po uszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do roboty wszyscy jesteśmy na tych samych warunkach więc czemu mamy jeszcze dodatkowo iść i wam pomagać. Do roboty!!!!!!

Xxxxxx

Ania nie tylko pani Ania ta rozdarta Agnieszka tez się wzięła za robotę. Przypuszczam że było jej głupio ze kierowniczka pracuje a ona nic nie robi tylko telefony odbiera.

Ania

Pani Ania dzisiaj wzięła się do pracy mimo tego że nie ma pojęcia liczą się chęci.

Szef

Ciekawe co szef powie na zwolnienia tych ludzi... chyba nie będzie szczęśliwy... szefa nie ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dorwały się do władzy ciekawe tylko jak długo. Jeszcze trochę i same będę pracować na taśmie pytanie tylko czy sobie poradzę po miesiącach czy latach nic nie robienia . Nie pozostaje nic innego jak tylko wezwać jakaś kontrolę do tego cyrku.

Wiesia

To dlatego 2 zaje..y po uszy!!! Weźcie się za robote na tym 2 a nie grzebiecie i narzekacie!

Zostaw opinię o WTÓRPOL - Skarżysko-kamienna

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WTÓRPOL