WTÓRPOL

Skarżysko-kamienna

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 606 ocen.

Opinie o WTÓRPOL

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WTÓRPOL

Kutyla

Chroni braci i bociana bo się go boii a tak szczerze to jest dobrze niema co narzekać dobrze się pracuje norma zrobiona do 12 a potem laba można z chłopakami pogadac

Ktos pracujący

Witam praca jak każda trzeba pracować ciężko za darmo nikt nie płaci .Kierownicy są w porządku jeśli my jesteśmy tez wobec nich .Osoby które chcą pracować nie boja się pracy to jest wszystko do ogarnięcia tylko potrzeba trochę chęci . Polecam

Nikos

Oj żeby tylko w soboty

@@@

A jak tam kierownik na koleleii nadal pozwala tak pic i chroni swoich braci bo jak pamietam to w soboty nie bylo o 9 godzinie z kim gadac bo caly zaklad byl juz ugotowany i odpowiedz starego niema

Siergiej

Chciałbym zwrócić uwagę niektórych osób pracujących w tej firmie. Domyślam się , że niektórzy ludzie wygrali prawo jazdy w Leysach ale to nie zobowiązuje was do takiego parkowania na dwóch miejscach. Wszyscy mężczyźni muszą parkować na Żwirowni, ponieważ brakuje miejsc parkingowych dla klientów. Nauczcie się parkować!!!

Dragon

Co wy gadacie robota dobra troche sie trzeba usmarkać i dalej ogień:-)

Uczciwa

Najgorsza firma w której dotychczas pracowałam Ajentki myślą że są wyższością nad innymi pracownicami i robią z ludźmi co chcą. (usunięte przez administratora) = WTÓRPOL

ja

nie zaczynaj!!!!

Gambon

Numer najlepszy jest jak Pan Właściciel wchodzi. Każdy myśli, że to kierowniczki tak siebie bronią. Ten Pan nie chce widzieć bałaganu, a Panie muszą jego wolę spełnić. On krzyczy na kierownika, kierownik na Panie kierowniczki, kierowniczki na kontrolne ale w tym momencie sygnał słabnie i nabiera żartu????????????????

Piotrek

Kontrolna krzyczy, że więcej sklepu, mniej odpadu i się śmieje. Każdy ja w (usunięte przez administratora) ma, wszyscy zadowoleni. To za co tych ludzi się zwalnia którzy pracują a starzy się śmieją i kieszenie trzecią. Wszystko gra

Piotrek

Praca ok. Ale kolezenwtwo między kierowniczkami, kontrolnymi i niektórymi pracownikami robi swoje. Uwłacza to innym osobom, tym bardziej ze tyle osób tam pracuje i wszyscy wszystko wiedzą. Bez koelsiostwa Panie i więcej empatii, dystansu i profesji. Bo Was zgonią i pójdziecie......

Zaba
@Piotrek 05.04.2018 00:55

Troche sprawiedliwosci Panie kontrolne...

Paździoch

Czy ktos wie do kiedy pracujemy?

anonim

(usunięte przez administratora)

nick
@Kryształ 26.03.2018 19:54

jak z praca ? da sie wytrzymac

Aga

Ja to tu czegoś nie rozumiem każdy płacze narzeka a dalej pracuje przecież nikt tam nikogo nie trzyma na siłę nie pasuje odchodzę i dowidzenia wszędzie są luzusy i kable czy tu czy gdzie indziej ja pracuje już we wtorpolu parę lat raz jest gorzej raz lepiej ale robię swoje i na wszystko mam wyj..... A co do znalezionej kasy jak się coś znajdzie to się uchowa żeby nikt nie widział a nie trabi się na cały zakład bo jedna drugiej oczy by wydrapala za złotówke nie powiem są fajne dziewczyny ale to jest garstka praca ogólnie ciężka ale da się wytrzymać moja rada robić swoje w miarę dobrze bo idealnie to się nie da pozdrawiam

zainteresowana

Drodzy wtorpolowcy!!! Proszę o szczerą wypowiedź jak tam u was jest atmosfera, praca domyślam się ze ciężka i jak to jest na tej własnej działalności czy to się opłaca? Wole podpytac was bo na rozmowie wiadomo będą mówić same plusy. Pozdrawiam

Anonymous
@anonymous 23.03.2018 23:14

Słyszałam że praca dobrze płatna a na własnej działalności można odejść samemu chyba że można udawać że się pracuje i mieć zapłacone do czasy dopóki ktoś cię wykuła ale na miejscu więcej wiadomości bajek i podjudzania innych co chcą pracować

Laalu

jedna na spodniach znalazła wielką kasę,wbili jej ciemnote że ktoś przyjedzie jej szukać odzyskać, to ona zadzwoniła po męża żeby je zabrał do domu. Żenada!! Nie każdego stać by za znalezne wysłać córkę na wymarzone wczasy .....

zdziwiona
@Anonim 19.03.2018 18:21

A dlaczego ktos miał by się dzielić znaleźnymi pieniędzmi ? " idę z koleżanką ulicą, znajduję 100 zł - też mam się z nią podzielić ? bo co ? bo z nią szłam " ZAZDROŚĆ LUDZKA NIE ZNA GRANIC !!!

była pracownica - zadowolona

Nie wiem dlaczego wy tak narzekacie na tą pracę. Nie jest aż taka zła. Dobrze płacą - to i wymagają. Każdy niech się zajmnie tym co ma robić i nie będzie spięć. Ja niestety musiałam odejść bo zaszłam w ciąże ale tam jeszcze wrócę.

anonymous

Od kiedy bedzie zeszyt do wpisania wyjscia do klopa? Zenada.

anonym

wie ktoś co z tym chłopakiem który miał wypadek wczoraj?

anonymous

Pracujemy w czwartek? A co to za pier....z jakimis umowami od nowego roku?

Frania
@anonymous 20.03.2018 19:33

Nie wiadomo

anonymous

Moim zdaniem jak ktoś sobie grzebie niech grzebie byle by dobrze pracował i jak to mówią nie op. ...się tam już tyle ludzi pracowało że nikt by tego nie zaliczył jedni odchodzą drodzy przychodzą i tak jest w kółko utrzymuje się tylko rodzinka i kolezaneczki oraz lizusy zakład funkcjonuje jak za komuny dobrze maja tylko wybrani a reszta niestety musi na nich robić żal na to patrzeć trzeba przynosić ciasteczka placuszki kawusie wino cukiereczki i skarżyć jedna na drugą i latać czy któraś czegoś nie wynosi bo pewnie jest co taka zawsze się utrzyma choćby była najgorszym nierobem pracownica

Mała mi

#tematdlauwagi

Pomocny

Sasalowa z pierwszego jedna wielka (usunięte przez administratora) ! Nic więcej do czego Ty się (usunięte przez administratora) nadajesz. ? Te szmaty na taśmie wyglądają lepiej niż Ty . Weź się za robotę a nie odbieranie telefonów.

SiwaToJa

Szukam informacji na temat pozwu zbiorowego (ajentek) jeśli macie jakieś info na temat czy odbyła się taka rozprawa proszę o wiadomość Siwa_1987-16@wp.pl . Pozdrawiam

Ti ti

Paniusie z wyceny powinny poznać prawdziwą pracę za 26 zł na godzinę. Na sortach !! Jeszcze bardziej by im wargi opadły, zobaczyły by jak to jest . Pracować czy się relaksować . Jeszcze jedno w workach nie ma tyle co powinno być wagi !!!!

Lili

Co za Renia ?? Trochę więcej szczegółów.

Aniasrania

No i pytałam, która brygadzistka jaka szkole skończyła czy studia. No i cisza. Moi drodzy DZIŚ PIONTEK! Przyznać sie, która taka wyuczona hahahhahah

Baba jaga
@Aniasrania 19.01.2018 09:27

:-) hahaha

zainteresowana

Witam ja mam pytanie do zarządzających firmą jak to jest z dojazdami, ponieważ na busach przewoźników pisze że ,,zapewniamy dowóz,, ale z tego co się orientuję to nie wszyscy mają taki transport zapewniony Ci co dojeżdżają własnymi samochodami mają jakieś dopłaty do paliwa?jak to jest?bo chyba nie do każdej miejscowości takie busy dojeżdżają?jestem zainteresowana pracą

Baba jaga
@zainteresowana 23.02.2018 18:59

Nie doplacaJezdza za swoje..

anonymous

STRACIŁEM WIARĘ W LUDZI.

E

Mi tam się dobrze współpracuje z firmą. Jeszcze trochę i na emeryturkę spadam;)

anonymous

Przecież każdy pisze i wie tam się liczą tylko lizusy co chodzą z prezencikami i unia się podlizać człowiek który pracuje uczciwie jest śmieciem wogole nie docenianym nie daj boże wyrazić swoje zdanie bo zaraz jesteś zwolniony pracujesz zastraszany ponizany ponad swoje siły bo norma musi być wyrobiona nieważne jak aby było zrobione bo kierowniczka ma takie ambicje i musi być po jej myśli pokazać co ona nie potrafi i się da zrobić nie jedna już była kierowniczka i kontrolna i wylądowała na taśmie lub opuściła zakład takie kolezaneczki a jedna drugiej szpile wbija gdzie się da a później się nasmiewaja jedna z drugiej to wszystko jest chore

anonymous
@anonymous 16.02.2018 16:10

Zmień nick.

Zostaw opinię o WTÓRPOL - Skarżysko-kamienna

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WTÓRPOL