WTÓRPOL

Sandomierz - Wtórpol
Sanok - Wtórpol
Skarżysko-Kamienna - P.P.H.U. WTÓRPOL ZPCHR

3. Opinie o pracodawcach Skarżysko-kamienna
  5. Opinie o WTÓRPOL Sp. z o.o.

Opinie o WTÓRPOL Skarżysko-kamienna

Nie przegap nowości o WTÓRPOL Sp. z o.o.!

Były/a

12.02.2024 15:41

Nie polecam zaczynać współpracy z tą firmą na stanowisko koordynatora lub ajenta sklepu gdzie kierownikiem jest Krzysztof (usunięte przez administratora) Albo zarząd zmieni podejście do zatrudniania pracowników albo sektor sklepów upadnie bo nie będzie miał kto pracować. Podpisanie umowy z nim to na ten moment podpisanie wyroku na siebie, zrujnuje twój portfel, psychikę i życie prywatne. Ten człowiek naprawdę nie wie co robi .

25.02.2024 22:44

Wszystkie umowy podpisywać pod okiem adwokata.To taka moja sugestia.
    Michal

04.02.2024 16:02

Dzień dobry, ostatnio pojawiła się seria ogłoszeń z całego kraju dla kierowców do obsługi pojemników z niewiarygodnymi zarobkami 20tys netto.Czy ktoś może przybliżyć warunki pracy na stanowisku?
    Tomek

19.02.2024 13:36

Mozesz podac troche wiecej informacji? Jakie sa realne zarobki ?
    Tomek

19.02.2024 19:45

Zaproponowali 20 tys od zapełnionego BDF-a więc nie tak źle. Zobaczymy ile się zbierze na terenie.

17.02.2024 12:06

Paulina

19.02.2024 09:40

Chyba czytają, bo właśnie natrafiłam na ogłoszenie, że szukają kierownika/koordynatora sklepów.
    Ajentka

14.02.2024 14:48

Odradzam współpracę z Panem Krzysztofem. Człowiek który zatrzymał się w latach 90 . Jest hamulcem do tej firmy. Już wyjaśniam jak wygląda praca , albo robisz to co Pan każe albo(usunięte przez administratora). Masz problem z lokalem twoja sprawa towar ma się sprzedać. Nie masz wody trudno w Afryce też jej nie mają . Nie masz ogrzewania ale nie ma już mrozów. Nie masz prądu to niech sklep będzie czynny do póki na dworze jest jasno . Za te pieniądze można sobie spokojnie znaleźć normalną pracę w normalnym zespole.
    Przemek

09.02.2024 10:09

Jakie są warunki pracy na koordynatora?
    Iiiii

07.02.2024 09:48

Odniesie się ktoś w końcu sensownie na temat warunków pracy i płacy na stanowisko koordynatora? Jak to wszystko wychodzi w praniu????
    Aniaania

04.02.2024 12:44

Kiedy będzie podwyżka dla Polek ? Jak wiemy ukraina dostala od stycznia a my co?

20.01.2024 08:34

To ile macie tam na tej hali teraz stopni, że takie pytana w firmie padają? Raczej każdy ma dostęp do termometru? Ona tak w ogóle w jaki sposób teraz jest wyposażona? Czy możecie ja bardziej szczegółowo opisać?

20.01.2024 16:20

Bywa chłodniej ale bez przesady że tak znowu zimno,odniose się w ten sposób"niektórym to w maju zimno,i na krzesełku nie wygodnie"...
    Dodi1

11.01.2024 16:49

I dalej na tej hali jest zimno.Co ci palacze robią.??

28.12.2023 04:29

Tymi

11.01.2024 16:48

Widzisz co wycena wyprawia gadają gadają i nikt uwagi im nie zwróci A na taśmie to tylko się coś zapytasz i już jest "nie gadajcie "wycena do wymiany bo inni co są na taśmie to powinny być na wycenie im tez sie należy odpoczynek dziewczyny co bardzo ciężko pracują na taśmie odwalają całą robotę i nie lekką czekamy na zmiany a wyceną na taśmę i zobaczą co to jest ciężka praca

28.11.2023 21:44

Mam pytanie czemu na hali jest zimno czy szef tego nie widzi że dziewczyny na mieszance i różnym stoją jak (usunięte przez administratora)obabulone że żal patrzeć to jest chore skoro przychodzimy do zakładu jest w miarę ciepło a po godzinie robi się zimno w takich warunkach nie da się pracować pytam gdzie zwykle człowieczeństwo do pracownika proponuję otworzyć szeroko oczy i troszkę ciepła dla ludzi bo przyjdą mrozy i zmarzniemy a do Tajlandii za daleko i za drogo żeby się ugrzac Dziewczyny czapki uszatki i to futrzane rękawiczki po łokcie ciepłe kalesony i damy radę pozdrawiam wszystkich co marzną

19.12.2023 16:22

Wchodząc na górę z dołu jest tak gorąco że aż nieprzyjemnie,ale jest zima więc pora sama za siebie mówi,po co tyle nerwów.

06.12.2023 14:40

A powie ktos jakie sa zarobki

03.12.2023 19:11

JJJx

04.12.2023 11:35

A co ma rodzaj umowy do (usunięte przez administratora) Mozna zalozyc sprawe niezależnie od umowy przeciez. Jak wszyscy są tam tak krzywdzeni, to bardzo dziwne, że ludzie pracują tam po kilkanaście lat, a tu wieczny lament tych samych dyzurnych dwoch osob z kilkuset. Chyba nie pracujecie tak ciezko, skoro macie czas bez przerwy siedziec tutaj na dyzurze obrazajac kolezanki z pracy ktorym zazdroscicie. Ciekawe co bedzie jak wyplynie kto wypisuje tu te kometarze i to w godzinach pracy. Pewnie okaze sie ze to w kolko ta sama osoba :D Moze pora poszukac innej roboty i obrabiac tylek komus innemu, bo (usunięte przez administratora) to jest raczej to co tutaj robicie, nekacie niektore kierowniczki, wyzywacie i jest to wlasnie (usunięte przez administratora) i to karalny. Jak wreszcie ktoras kierowniczka o ktorej wypisujecie te bzdury zalozy wam sprawe o nekanie i hejt w internecie to bedziecie mialy cieplo, bo gowork wtedy szybko ujawni wasze dane. Robota jest jak kazda inna, ludzie pracuja latami i sie ciesza ze jest stabilna praca w Skarzysku, a jak dwie osoby sa niezadowolone to proponuje zamiast marnowac czas na forum isc gdzie indziej albo zalozyc wlasna firme i zaproponowac lepsze warunki, wszyscy do was przejda.
    katarzynka

02.12.2023 18:55

Dla mnie najbardziej żenujące w tej firmie jest to jak sklep typu ciucholand może być czynny do godziny 20 (nawet w sobote) Kilkakrotnie byłam świadkiem braku ludzi na sklepie. Więc jaki to ma sens? Biedne dziewczyny w soboty siedza po 12h zamiast ten czas spędzić z rodziną. Firma jedynie dla kobiet nie mających dzieci. Właściciele kompletnie nie rozumieją, że to zbytnio żadnych większych korzyści nie przynosi jedynie kara dla dziewczyn po całym tygodniu ciężkiej pracy.
    Bruno

23.11.2023 04:31

Zmiany zmiany na dobre wszędzie wycena powinna być wymieniona bo co nie które to stoją latami w jednym miejscu aż się w głowie im poprzewracało brawo
    Mała mi

18.10.2023 17:52

W szczytnie w końcu coś wartego uwagi , panie kierowniczki bardzo miłe , służą pomocą , obsługa na wysokim poziomie , sklep czysty, zadbany , panie wkładają całe swoje ❤️ W to , co robią
    Kwiatek

18.10.2023 17:55

Tak , to prawda , znam obie Panie i podziwiam ich zaangażowanie w ten sklep , zawsze uśmiechnięte , jedyny minus to brak przymierzalni ale dla chcącego nic trudnego .
    Ls

09.10.2023 14:54

Witam. Zastanawiam się nad podjęciem się zajęcia ajentki. Mam pytanie za co odpowiedzialny jest ajent ? Komu płaci ? Ile mogę zarobić ? Z rozmowy telefonicznej nie dowiedziałam się za wiele. Bardzo proszę o odp

10.10.2023 08:40

Wszystko to co ci mówią przez tel to kłamstwo.Podpiszesz umowę i jesteś oszukiwana.
    Wiesia

09.10.2023 10:56

Czy można w czwartek na wymianie towaru,nie wylozyc całego towaru,zostawić kilka workow np na kolejne dni?Czy jest za to jakaś kara?
    Była Ajentka

06.10.2023 13:38

O pracy w tej firmie można pisać długo zarówno jak i o osobie odpowiedzialnej za zarządzanie czyli "11 królu Pilski". Praca sama w sobie jest ok, co prawda trzeba być nastwionym na przeróżne zmiany które mają być wprowadzone na już czy się da czy nie. Ogromna odpowiedzialność. Kierownik J jest bardzo specyficzny ale to chytry i cwany lis. Póki mu pasuje to jest ok ale jak ma zły chumor to czepia się o wszystko co jest zrobione na jego polecenie i wtedy już jest źle i drze się kto to kazał tak zrobić.. jeśli ma w zamiarze pozbyć się kogoś lub całej ekipy ze sklepu szuka dwuznacznych sytuacji na monitoringu że ktoś kradł czy to pieniądze czy coś innego, straszy policja i prokuratura jeśli po kozazaniu owych nagrań nie podpisze się oświadczenia o winie i zrzeczeniu wynagrodzenia za przepracowany okres. Oczywiście sam się tym nie zajmuję tylko robi to ktoś inny na jego rozkaz. Człowiek który nie liczy się z ludźmi, czy to pracownicy czy klienci. Ktoś bardzo musiał go skrzywdzić w dzieciństwie ze chodzi taki człowiek po tym świecie i jest bezkarny. Dopóki on jest w tej firmie to nic się nie zmieni i będzie wykorzystywał ludzi
    Tygrys

05.10.2023 22:40

Pewnie że najleprzy ma głowę na karku i kulturę po co te kierowniczki do czego zamieszanie tylko robią .

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WTÓRPOL?

Kontakt - WTÓRPOL Sp. z o.o.

żurawia 1 26-110 Skarżysko-kamienna

Branże: Gospodarka odpadami i utylizacja
    Regionalny

03.10.2023 09:50

Dzień dobry. W serwisie olx widnieja ogłoszenia na koordynatora regionalnego. Zastanawia bardzo krótki opis i stawka 22 000 netto. Czy ktoś ma doświadczenie we współpracy jako koordynator? Może coś opowiedzieć o współpracy? Ilu pracowników zatrudnia koordynator i ile z tej kasy zostaje realnie? Dziękuję.
    Zastępca ajenta

26.09.2023 08:58

Dzień dobry Mam koncepcje zrobienia reportazu o firmie Wtorpol jak zatrudnia ajentki które regularnie nie płacą za przepracowane godz nie płacą lub zaniżają kwoty za wykladki .chce poruszyć wiele nieciekawych a może odwrotnie operacji wzbogacania przez ajentki.. .Mam barwne postacie w donoszeniu na innych przeznaczając faktyi .Firma tj pan Jagiełło.zna sytuację i nic z tym nie robi .Historia się powtarza stąd zamysł reportażu .ps znalazłam kilka osób jednak to.xa mało ,będę poszukiwać na innych forach i przez znajomych pozdrawiam do zobaczenia
    Agent

29.09.2023 09:49

Zgadzam się w 100% Dobrze to liczyć cudze pieniądze, ale nie widzę problemu proszę stanąć na tym stanowisku i zobaczyć jak to smakuje
    Zastępca ajenta

29.09.2023 17:00

Pracowalam kilka lat mam sporo ofiar tj.pracowników którzy zostali oszukani na pieniądze tjnie otrzymali w dalszym ciągu należnego wynagrodzenia.(usunięte przez administratora)należy reagować taki imperatyw kategoryczny .
    Klient

28.09.2023 18:51

Może Panowie" U GORY"zainteresują się tym,w jaki sposób nowe ajentki prowadzą sklep.Samowolka,poprostu samowolka.Robia co chcą,bo myślą, że sklep jest ich własnością.Po co na sklepach są kamery??Klientow traktują jak zło konieczne.Przeciez gdyby nie my,klienci,sklepy świeciły by pustkami,prawda??A jak są traktowane pracownice przez nie....Niektóre dziewczyny pracują kilka lat,ale przyjdzie taka NOWA AJENTKA i myśli że wie wszystko i tylko rozkazy wydaje.Szkoda słów,naprawdę szkoda...
    Mody

19.09.2023 11:37

Tragedia ciuchów coraz mniej i jakość coraz gorsza jak popadnie ceny coraz droższe nowe sklepy otwierają a w starych nic nie ma nie chodzę nawet po 7 zł
    Małgośka

23.08.2023 07:50

Pracuję na tyle długo kilka lat że mogę coś n ten temat powiedzieć. .Postawa pana Jagiełło nie zawsze bywa zrozumiana to fakt ale nie powinno to być powodem ażeby go tak oczerniać nie słyszałam.i.niebylam.swiadkirm ażeby się odnosił chamsko co jest mu zarzucane a zamieszanie robią ajentki chcą się szybko dorobić wykorzystując pracowników .
    Była Ajentka

25.08.2023 21:05

Pracowałam tam na tyle długo aby wiedzieć, że ten człowiek czerpie przyjemność z dręczenia ajentek i ich pracownic.
    No wa

19.09.2023 11:26

Ja miałam styczność z panem Jagiełło i mogę powiedzieć że nawet jest bardzo chamski przy klientach potrafisz się wydzec. Moja klientka mi powiedziała tak cytuje. " gdyby nie Panie to oni by wgl nie istnieli, ja bym (usunięte przez administratora) tym wszystkim i odrazu wyszła. Takie ma podejście Pan Jagiełło do ajentek. Cham (usunięte przez administratora) i tyle
    Doris

07.09.2023 21:13

Cześć, po jakim czasie podpisywana jest umowa tutaj, ile trwa cały proces rekrutacji, szkoleń? Chodzi o ogłoszenie na sortowanie odzieży. Ktoś pisał, że odbył szkolenie, i nadal czeka na odpowiedź, to ciekawa jestem, bo wszędzie gdzie szłam do pracy to od razu była umowa podpisywana po pozytywnej odpowiedzi, a szkolenie potem. Płatne jest?

09.09.2023 04:54

Chcesz pracować .Musisz jeszcze spełnić jeden wariant rekrutacji.Napewno się dogadamy..
    An

05.09.2023 11:54

Witam. Czy po odbytym szkoleniu, z niby pozytywną opinią czekał ktoś z Państwa na pracę i się nie doczekał?
    JuliaCh

31.08.2023 07:03

Witam, opinie nie są zaciekawe a ja bym chciała zasięgnąć opinii o Koszalinie. Jest możliwość podjęcia współpracy w moim mieście czy ten słynny pan J również tutaj urzęduje czy to jakoś podzielone jest.
    Kołek

24.08.2023 21:22

Do tej Tajlandii to co trzeba zrobić żeby pojechać ??
    Kołek

13.08.2023 17:55

Dlaczego podwykonawcy firmy Wtòrpol Tekstylowo nie mają zawartych umów.Kontraktów.??
    Zdenerwowana

10.08.2023 16:57

Jedna wielka porażka. Jagiełło uważa się za najmądrzejszego a jak przychodzi co do czego to nawet nie umie dobrze rozliczyc kasy, stosuje (usunięte przez administratora), nie wypłaca pieniędzy pracownikom. Zdalnia bez powodu. Nie zatrudniajcie się tam. Jak oni czegoś nie dopilnują, nie płacą w terminie jest dobrze, ale jeżeli wina leży po Twojej stronie wylatujesz
    Ajentka

09.08.2023 22:41

To co się dzieje w tej firmie to jedna wielka porażka. Zanim zastanowienie się czy chcecie tam pracować , przeczytajcie opinie, skądś się one biorą. Mam nadzieję że króla Polski ktoś w końcu dojedzie albo zdechnie sam . Nie pozdrawiam
    Sajgonka

18.07.2023 16:21

Firma jak najbardziej polecam.!!44 zl ma godzine kierownictwo miłe i uprzejme dla pracowników.Szef wyrozumiały dla pracowników.Są podwyżki płac reguralne!.Polecam!!
    trag

28.06.2023 06:47

Współczuje wszystkim pracownikom... Niektóre osoby z tej firmy są tak nie słowne,ludzie boją się Pana J jak by był nie wiadomo kim.. Praca na działalności niby jesteś sam sobie szefem ale dzień pracy to 10godz często po 12 Kontrola co godzine a zmiany planów co 5 min tragedia
    Luśka

14.06.2023 20:34

Witam, chciałabym nawiązać kontakt z kimś ze Śląska bądź małopolski aby dowiedzieć się więcej na temat samej współpracy z ta firmą jak i doświadczeniami. Pozdrawiam serdecznie
    Mody

06.06.2023 12:18

w Środę przed bożym ciałem wszystko jest po 7 zł?
    pracownicq

06.06.2023 22:19

tak
    Anna.turosz

04.06.2023 11:05

Witam . Czy wszystkie Panie pracujące w Waszych sklepach sobie pozwalają aby obrażać klientów czy zwracają uwagę klientom że ktoś się wypowiedział słusznie na temat jego pomyłki czy zachowania ? Spotkała mnie bardzo niemiła sytuacja na zakupach w sklepie w Lesku . Ajentka pomyliła się i chciała mnie oszukać na zakupach. Przy kasie sprawdzałam z P. Kierowniczką zakupy i wyszła ewidentna jej wina to rzucała hasłami w moją stronę i potrafiła mi zwrócić uwagę " proszę nie pozwalać sobie czy Pani przegina " bo ktoś zwrócił jej uwagę... Przepraszam bardzo ale jak masz problem żeby się przyznać do błędu to zmień pracę.
    Maliqu

25.05.2023 13:49

Dzień dobry Chciałbym się dowiedzieć dlaczego firma ciagle szuka kierowników koordynatorów na sklepy. Bo z tego co zrozumiałem dają dość wysokie wynagrodzenie i nie wiem czy ze względu na duża rotacje te ogłoszenia czy na rozwój sieci . Chciałbym zmienić dotychczasowa prace ale nie wiem czy iść w ta stronę. Bardzo proszę o przedstawienie faktów .
    była ajentka

25.05.2023 18:21

Nie wiem co chcecie od Pana KJ ale to człowiek ze swoimi zasadami i wedle nich postępuje. Najgorzej jak ktoś spotkał na swojej drodze rzekomego kierownika Wiatraka, który nic nie wiedział a się mądrzył i wysyłał małpki na grupie z bykami ortograficznymi, a na koniec jak nie wiedział co powiedzieć to wysyłał emotki kupy na grupie na (usunięte przez administratora) W dodatku to żadnym kierownikiem nie był, a tylko kazał tak na siebie mówić, takie ma wybujane EGO.
    Obecna Ajentka

25.05.2023 21:06

Tak masz rację Pan Krzysztof ma swoje zasady których się trzyma od lat zniszczyć i zgnoić każdego z koordynatorów a na końcu ich zwolnić. Wcześniej był Wiatrak który nic nie wiedział a teraz jest Ulka która kompletnie nic nie wie. Podsumowując Wiatrak miał emotikony na grupie a Ula ma w głowie.
    Martin

26.04.2023 09:28

Nie polecam współpracy w tej firmie. Kierownik główny P. Jagielo to totalny (usunięte przez administratora), świadomie z premedytacją działa na złość osobom z którymi współpracuje. Firma ma opóźnienia w dokonywaniu wypłat. Panie na sklepach (Ajentki) są wyrzucane ze sklepów za nic, w myśl zasady że pracowników trzeba zmieniać. W firmie panuje ogólny chaos i dezinformacja. Wszystko kręci się wokół jednego starszego Pana który w zależności od swojego nastroju robi ludziom mniej lub bardziej na złość. Jeśli sądzisz że ktoś pochwali Cie za cokolwiek w tej pracy to się mylisz. Co byś nie zrobił/nie zrobiła to jest źle. Omijać szerokim łukiem. Były kierownik regionalny.
    Agent

26.04.2023 10:18

Zgadzam się w 100% z panem , w tej firmie pracuje się tylko po to żeby zarobić pieniądze a nawet źle napisane z tą firmą bo każdy z nas jest na własnej działalności, (usunięte przez administratora)
    Mati

08.04.2023 19:23

W Cieszynie co niektóre kasjerki miny mają jakby pracowały za karę tam. Obsługa nie miła jest. Na ziemi pełno wieszaków, (usunięte przez administratora)
    Marta

23.04.2023 20:06

Masz rację, śmieci na podłodze, ciuchy pomieszane damskie z męskimi i jeszcze obsługa sfochowana.

Zostaw merytoryczną opinię o WTÓRPOL Sp. z o.o.