WTÓRPOL

Sandomierz - Wtórpol
Sanok - Wtórpol
Skarżysko-Kamienna - P.P.H.U. WTÓRPOL ZPCHR

3. Opinie o pracodawcach Skarżysko-kamienna
  5. Opinie o WTÓRPOL Sp. z o.o.

Opinie o WTÓRPOL Skarżysko-kamienna

Nie przegap nowości o WTÓRPOL Sp. z o.o.!

MrBasia

15.04.2023 16:51

Czemu pani brygadzistka z butów tak dużo wynosi ? Ostatnio myślałam że ledwo wyrobi się do samochodu tak zapierniczała ???????? Nikt tego nie widzi ? Szef tego nie kontroluje ? Przecież już dawno by ją wywalili jak to robią z innymi. A do pracy to nie wiem gdzie ona się nadaje bo najprędzej to chyba tylko do robienia loda ????????

12.04.2023 10:20

Dlaczego nikt nie reaguje na to, co się dzieje na sklepach?
    Loczek

04.04.2023 01:04

Co trzeba zrobić żeby zostać portierem w tej firmie??

04.04.2023 20:48

Ty nie wiesz? Jak byłeś w firmie to duze rzeczy znikało bez śladu. Co niektórzy do tej pory to praktykują
    Loczek

05.04.2023 23:02

Gilu zapomniałeś już jak to robiłeś!Smakowało!?
    pracownica sklepu

05.04.2023 21:48

Czy jako ze teraz ajent musi byc zawsze na zmianie to wplacac pieniadze tez tylko on moze?
    Kaja

05.04.2023 17:21

Witam, ile teraz płacą za godzinę przy sortowaniu?
    SylVio

31.01.2023 12:25

Ukraińska dyktatura Polak jest gorzej traktowany niż upadliniec i to za 2300 netto , praca ciężka , nieprzyjazne warunki i (usunięte przez administratora) dookoła
    Zuuu

03.02.2023 13:27

Żeby tak polki patrzyły co i jak sortują. Bez przesady. Nie trzeba oglądać dokładnie każdej rzeczy po kolei, bo pracując tam jakiś czas już biorąc daną rzecz do ręki wiesz co to jest bez oglądania.
    Ona

01.04.2023 03:00

Nie każda rzecz jest taka sama mogą mieć dziurki lub dziury sowak zepsuty rozerwana brudna oto. Bo dla Ukrainy wszystko jedno jaki towar rzucają bo oni to lenie i nieroby. Chcieli by lerzec i pieniądze brać niech mieszkania posprzątają syfiarze
    Zainteresowana

03.02.2023 12:40

Witam, chciałam zapytać jak wygląda praca na wykładaniu towaru. Ogólnie wiele nie idzie się dowiedzieć, jak godzinowo wychodzi i jakie pieniążki? Czy stawką pomiędzy sklepami się różni, czy jest stała?
    AgA

29.03.2023 10:50

To mówcie, że stawka jest niższa! To, że zatrudniasz dziewczyny na czarno nie oznacza, że możesz je (usunięte przez administratora) Poza tym stawka jest 0,30gr za wywieszone kg to dlaczego nie płacicie za zrzucanie,pakowanie starego asortymentu oraz za sprzątanie?

29.03.2023 11:33

Widzę że dalej nie rozumiesz . My nie zatrudniamy dziewczyn na czarno bo chcemy tylko dziewczyny chcą robić na czarno. Więc ktoś musi zapłacić ten podatek za te dziewczyny . Wystaw fakture za zarobione pieniądze i dostaniesz pełna kwotę, jaki masz problem ?? A czemu nie płacimy za zrzucanie i sprzątanie ? Bo to jest wliczone w tą stawkę ( i nie jest to mój wymysł tylko firma to ustaliła). Nie wiedziałeś o tym podejmując pracę na wykładce ?
    B..

03.03.2023 04:24

Ktoś chętny do biura na miejsce Wiatraka??
    Wiatrak

27.03.2023 15:26

Dlaczego ktoś usuwa komentaże że jestem operatorem rencznej maszyny sprzontającej?

28.03.2023 19:12

Biuro siedzi u usuwa szkodliwe dla nich komentarze … o uleczce tez nie ma jak ja hejtuja
    C

25.03.2023 20:06

Jaka jest stawka za wykladke?
    Kasia

23.03.2023 05:33

Jako Ajentka mogę powiedzieć że nie polecam .Zero organizacji jak ma się 5 osób decyzyjnych zawsze jest bałagan... Niby zarobki dobre ale nie pozwolę się tak traktować przez chamowó dlatego odeszłam...
    Buty

20.12.2022 07:28

A to jak ta Magda z butów lubi młode towarzystwo to może by zorganizowala sylwestra u siebie dla nas, lokale drogie tak to u niej by się posiedziało Napiło, miejscowka za darmo a ona była by zadowolona, odmłodniała by się a my jakoś zniesiemy siedzenie z nią hahah
    Ddd

21.12.2022 14:32

A co Cię to obchodzi zajmij się swoim (usunięte przez administratora) ta lubi takie towarzystwo ta takie , a ty jakie lubisz bo z tego co czytam to lubisz obgadywać byłaś na rekolekcjach u spowiedzi Czy twoje całe życie to ploty u siebie belki nie widzisz ,a u kogoś drzazgę dostrzegasz Ty durna babo plotkaro ,a widzę że z plotami za pan brat.
    Beti

23.12.2022 19:50

Tutaj nie ma normalnych ludzi ,wszyscy są tacy sami ,w tej firmie normalni ludzie nie pracują,zrozumcie to !!

18.03.2023 15:07

Pracowałam jako ajent. Kasa się zgadza. Praca niewymagająca, nieciężka tylko duużo godzin. Co do minusów: szefostwo nie liczy się z ajentkami, nie słucha naszych opinii i porad a przecież my też chcemy działać dla dobra firmy. I pracując jako ajentka musisz mieć świadomość, że mogą twój sklep zamknąć dosłownie w ciągu kilku godzin (rano dostajesz telefon, że sklep zamykasz za 6 godz i proszę spakować towar)
    Ewa

09.03.2023 18:06

Czytam komentarz na temat Aśki i śmiać mi się chce no dziewczyny ze spodni trochę to kultury same wchodzilyscie w (usunięte przez administratora) Asi kupując jej drogie prezenty złote łańcuszki bransoletki i zegarki po to tylko aby się utrzymać na spodniach no i oczywiście nie mówiąc o imprezach moim zdaniem wszystkie powinny być wymieniane bo co niektóre za długo już stoją i się panoszą czas na zmiany panie kierowniku!!!!! A poza tym zostawcie Aske w spokoju co sobie nagrabila to jej sprawa

10.03.2023 10:59

Dokładnie. Za jej dobro to ma. Nie była wredna, nie krzyczała to teraz każdy jej odpłaca.
    Ktoś

06.03.2023 15:13

Mam pytanie dlaczego niektórzy muszą mieć przezroczyste torby a inni noszą jakie chcą. Jeśli wprowadzacie jakieś głupoty to chociaż od wszystkich wymagajcie tego samego A co do wynoszenia rzeczy to wy myślicie ze ludzie w torbach tylko wynoszą popatrzcie na Ukrainę jakie wypchane mają staniki i majtki co niektóre.

06.03.2023 17:32

Torby to pół biedy ale teraz to przegięcie podobno Pani Ania na butach zabroniła termosów i pojemników z jedzeniem brać a może w ogóle przestaniemy jeść pić herbatę oczywiście palić tylko będziemy zapieprzac oj chyba coś w końcu wybuchnie czas zgłosić to Szefowi bo wątpię oby to był jego wymysl a po drugie Pani Aniu we Wtorpolu pracują też normalne kulturalne dziewczyny a nie jakieś prostaki na których można się wyżywać więc mam nadzieję że Pan Wojteczek to przeczyta a jak nie to chętnie kogoś wysłucha na hali bądź poza halą bo dłużej tak nie można pracować!!!!!!! Jeszcze nam trzeba zabronić chodzić to toalety .A Ukraina góra i dalej niech kradną ile się da bo im wszystko wolno Brawo wy. A my Polki tylko do roboty!!!! I tak trzymać a zostanie sama Ukraina ????

08.03.2023 17:47

W tej pracy to brygadzistka myślą ,że ludzie tam pracujący to są bidokami i nic nie mają ale jak zwykle się mylą .
    Ola

28.02.2023 17:22

Zastanawiam się jak można wymyślić tak bezsensowny czas pracy pracujemy do 12,50 Pytam czy nie można pracować do 13,45 tak jak kiedyś było ogarnąć w miare normalnie ten balagan czy szef tego nie widzi co się dzieje . W ogóle po co płacić za nie przepracowane godziny po to tylko by latem to odrabiać czemu nikt nam nie powie prawdy o co tu do cholery chodzi. Niech nam płacą tylko za przepracowane godziny mamy już dość tego kombinatorstwa . I może w końcu ktoś nam powie dlaczego Ukraina ma płacone 100 zł za dni które nie pracujemy przecież my musimy zapłacić ZUS podatek i księgowa. I jak tu żyć porażka

28.02.2023 18:21

Dokładnie. Po cholere płacą za te godziny, których faktycznie nie przerabiamy?Potem będziemy jak ci (usunięte przez administratora)robić w lato. Czy nie można normalnie?

03.02.2023 10:00

Na jaką formę wsparcia mogą liczyć kobiety w ciąży w Tekstylowo (Wtórpol)? Czy firma przestrzega ich prawa, które wynikają z Kodeksu pracy?
    kkk

19.02.2023 16:47

Robią co chcą i nie patrzą na nikogo, wszystko w białych rękawiczkach. Tak mają skonstruowane umowy.
    była ajentka

28.02.2023 10:57

mylisz się, bo to fikcyjne samozatrudnienie. Cechy stosunku pracy: podporządkowanie pracownika kierownictwu pracodawcy, odpłatność wykonywanej pracy praca wykonywana osobiście przez pracownika praca wykonywana w miejscu i czasie wyznaczonym przez pracodawcę Art. 22. [Stosunek pracy] § 1. Przez nawiązanie stosunku pracy pracownik zobowiązuje się do wykonywania pracy określonego rodzaju na rzecz pracodawcy i pod jego kierownictwem oraz w miejscu i czasie wyznaczonym przez pracodawcę, a pracodawca - do zatrudniania pracownika za wynagrodzeniem. § 11. Zatrudnienie w warunkach określonych w § 1 jest zatrudnieniem na podstawie stosunku pracy, bez względu na nazwę zawartej przez strony umowy. § 12. Nie jest dopuszczalne zastąpienie umowy o pracę umową cywilnoprawną przy zachowaniu warunków wykonywania pracy, określonych w § 1.
    Franczyzobiorca

18.02.2023 00:35

Piszę posta ponieważ chciała podzielić się swoją historią. Z wtorpolem zaczelam współpracować w 2018 roku, były to ciężkie cztery lata. Mimo że człowiek starał się, był uczciwy to zawsze szukali dziury w cały. Praca była pod ciągła presją, kiedy złapałam się na tym że ciągle patrzę w stronę drzwi czy któryś kierownik nie wchodzi zrozumiałam że jestem już w jakieś dziwnej (usunięte przez administratora), zrozumiałam również że czas na zmiany. Pomimo że nie wspominam źle tego etapu w moim życiu nigdy do niego nie wróciłabym. (usunięte przez administratora)

21.02.2023 10:20

Jak się można z Tobą skontaktować w sprawie otworzenia żabki ? Tez mam dość już wtorpolu
    Była Ajentka

21.02.2023 18:02

Szybko. Wystarczy się skontaktować z partnerem ds rekrutacji w danym regionie. Tylko uwaga. Do żabki nie biorą byle kogo i nie jest łatwo się tam dostać,musisz zdac na końcu egzamin ale jesteś do wszystkiego przygotowana w sklepie trenerskim. Jakie województwo jesteś?
    Stała klientka.

17.02.2023 08:21

Dzień dobry. Czytam te komentarze i mam mieszane uczucia.Jestem wierną klientką od lat i kupuję w sklepie w Nowym Targu.Pamiętam juz parę ajentek ale z to co widzę teraz nie pasuje mi do wizerunku firmy z tych wpisów.Ajentka ktora jest przychodzi sobie regularnie 8:30 do pracy.Nie dej Boże że uda jej się otwierać sklep to jest to 8 lub 8:15. Przychodzę w różnych porach bo mam do pracy na rano i na popołudnie.W piątek gdy jest blondynka sklep wygląda w południe jak pobijowisko ale przy drugiej pani jest pukładany.Mam wrażenie że tam jednemu wolno więcej niż innemu.Nie wspominajac o opowieściach pani blondynki o swoich dzieciach i wychodzeniu bardzo często na zaplecze z telefonem. Tak samo dziewczyny gonią gdzie tylko mogą i są naprawdę pomocne i bardzo miłe a jedna mam wrażenie żyje w swoim świecie i ma zdecydowanie w nosie co się dzieje wokoło ale podobno jest ulubienicą pani blondynki to chyba naprawdę jednym wolno więcej niż innym. Z tego co się orientuję to kierowniczki mają jakiegoś szefa nad sobą i on tego nie widzi?
    Emil

29.10.2022 21:20

Nie oficjalnie dochodzą nas słuchy ze Ukraińcy przechodzą na działalności i maja płacić za mieszalnia, to chyba pora się pożegnać, ale nie macie się co matrwić w Ukrainie tez jest sporo roboty ;)
    Taa

05.01.2023 09:18

Jak masz znajomosci to moze i awans dostaniesz
    Uu

05.02.2023 13:20

Właśnie że nie pozwalają pracować na działalności, tylko umowa zlecenia
    taka Prawda

19.01.2023 15:51

Tutaj lepiej są traktowani Ukraińcy jak Polacy , robota ciężka i brudna , zarobki 2300 - 2600 netto
    Odp

26.01.2023 09:00

Tu nie ma urlopu tylko dzień wolny od pracy nawet teraz nie ma 6 tylko ledwo 4

26.01.2023 18:16

Tak urlop bezpłatny, jesteś na działalności a o twoim urlopie decyduje kierowniczka,jeszcze nie znasz dnia ani godziny kiedy Cie wyrzucą z pracy bo kierowniczce może nie spodobać się twój usmiech haha

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WTÓRPOL?

Kontakt - WTÓRPOL Sp. z o.o.

żurawia 1 26-110 Skarżysko-kamienna

Branże: Gospodarka odpadami i utylizacja
    Lola

26.11.2021 17:36

Witam zamierzam starać się o posadę ajentki w firmie,czy są jakieś wady umowy która mam ewentualnie podpiąć z firmą?na co zwrócić uwagę?
    Kamaa

29.12.2022 17:29

Wada jest taka że loteria na ile trafisz do pracy ???? pracowałam rok i nagle bez niczego zostałam zwolniona przyjechał kierownik i dał wypowiedzenie, nie tylko ja z innych sklepów też... Więc nie warto rezygnować z pracy stałej dla tego cyrku ! Nie polecam !
    marylane

25.01.2023 21:40

A w którym że sklepów tak było? Czy pracowałas na etacie czy na działalności?
    Edyta

25.12.2022 21:43

Cześć, Wtórpol wystawił jakiś czas temu ogłoszenie na Kierownika Rejonu. Można poznać szczegóły, jaki rejon obejmuje dokładnie to stanowisko? Może ktoś pracował tam i może w sumie opowiedzieć, co i jak.
    byla ajentka

05.01.2023 10:02

Na regionalnych tylko chłopy. I trzeba być chamem, bo Ci co byli ludzcy i wporządku pracowali może z miesiąć.
    koko

16.01.2023 19:14

Ludzcy i empatyczni kierownicy albo zostają wyjebani albo sami się zwalniają :D jesteś chamem = jesteś kierownikiem wedle zasad tej firmy

03.01.2023 09:57

aa

15.01.2023 12:07

Tekstylowo to marka wtorpolu i maja sklepy. Sklepy i zaopatrzenie jest ich. B2b jest tylko, żeby ajentki nie miały urlopów i żadnych innych przywilejów pracowniczych. Otrzymują miesięczne wynagrodzenie niezależne od dochodow sklepu. Umowa jest ze wtorpolem. Wiec teksylowo i wtorpol to jedno.
    ...

16.01.2023 19:00

No nie będziecie mieć żadnych przywilejów. Wielce urlop az tydzien na rok który itak odbębnicie potem w innym terminie. Nie możecie zachorować, mieć dziecka tylko najlepiej zamieszkać w sklepie i odbierać telefony nawet w dniu wolnym. Taka polityka tej pięknej firmy. Na szczęście już mnie tam nie ma.
    hala1

12.01.2022 14:41

wiatrak ty pało, naucz się w końcu pisać. ale jak to mawia pradawne przysłowie: najbardziej szefa zadowala, ten kto dobrze(usunięte przez administratora)

16.01.2022 19:10

Ja to tu tylko zostawię a każdy niech zinterpretuje jak chce: „Kiedy ktoś nie może manipulować Tobą, manipuluje innymi, aby źle o Tobie myśleli” Pozdrawiam wszystkich
    Kaśka

09.01.2023 18:21

W tej pracy nie ma ludzi którzy potrafią napisać coś bez błędów, kierowniczki i brygadzistki to pracowały wcześniej w polu i potrafią tylko drzeć gęby jak na konie wioooooooo !!!!! Panie wiooooo!!!
    Maliwa

16.12.2022 12:52

Pozdrawiam wszystkich kabli na zakladzie karma wraca
    Gilu

02.01.2023 21:59

Dziekuje za pozdrowienia.Nadmnieniam że Kowalik też donosi.
    Mati1#

04.01.2023 20:59

Do nie których wolno wraca więc nie rozumieją a nieroby znowu w pracy ale dobrze że na pierwszym to Lipa odpocznie
    Zainteresowana

04.11.2022 08:30

Witam. Widziałam na stronie ogłoszenie że szukają kogoś na sortowanie ubrań. Na stronie jest napisane że praca jest od 6:00 do 14:00. Czy ktoś z was pracuje na sortowniku ubrani mógłby mi powiedzieć coś więcej. Chodzi mi głównie o stawkę, czy są nadgodziny, pracujące soboty i tak dalej. Z góry dziękuję za informację i pozdrawiam.

14.12.2022 20:00

Prawda !!!
    Miśka

19.12.2022 16:00

Zgadzam się taśma powinna wejść na wycenę i zobaczyć jak to jest a wycena na taśmę tylko wszyscy bez wyjątku...a dziewczyny na układaniu to są nie do ruszenia??na zwrotach cały czas i te same osoby zostają niech tez idą i zobaczą jak to jest bo nie którzy to tam korzenie zapuściły może kierowniczki zwrócili by uwagę jak panie pracują
    Ciekawa

15.12.2022 21:04

Karolina tatus i mamusia cala rodzinka robotna tatus po 10x w kiblu na dzien papieroski pali bo sie nudzi pod bluzkami mamusia tez sie dobrze rusza a karolina to dalej mysli ze to wycena tylko na drugim (: Cyrk prosze panstwa
    Magda

15.12.2022 14:29

A ta Karolinka z wyceny przeszła na drugi sort i co ??? Wciąży jest ?Może chora ? Czy ma układy z brygadzistkami ze stoi i nic nie robi, brygadzistki nawet nie zwrócą jej uwagi ,weźcie ją do biura bo My na sorcie stare baby (usunięte przez administratora) i nie mamy ochoty pracować za księżniczkę
    Piotrek

12.12.2022 17:22

No i oczywiście nic nie powiedzieli Ukrainkom o przejściu przez ulicę bez pasów, znów włażą pod samochody co za
    Miki Miki

12.12.2022 08:48

Ta Magda to gdzie się na piwo nadaje , zaraz zgon by był , chce popisać się przed młodymi, zawsze młodych zaczepia, denerwujące to jest ale każdy chce być miły i nie zwraca jej uwagi o to
    Klientka

11.12.2022 23:37

Czemu w Rawie mazowieckiej jest zamknięty sklep
    Nikt ważny

10.12.2022 08:44

Magda z butów to próbuje się odmłodzić w pracy zamiast zająć się praca to zagaduje małolaty chce na piwo wychodzić , przypomnę ci że to nie ta kategoria wiekowa, zajmij się swoją rodziną a nie będziesz na siłę wchodzić w młode towarzystwo, bez przesady
    Nikt ważny

10.12.2022 17:05

A wogole na butach to paniusie korzenie zapuściły wszędzie zmieniają wymieniają A na butach chlają

10.12.2022 18:27

Nie tylko na butach...na 3sorcie na wycenie panie w księżniczki się zamieniaja,.
    Piotrek

10.12.2022 10:36

Post dla Ukrainy Może brygadzistki i kierowniczki które tak dbają o zdrowie i bezpieczeństwo Ukrainy bardziej niż Polaków Wytłumaczą lub przeszkolą Ukrainki ze jeśli nie ma przejścia dla pieszych TO NIECH NIE WCHODZĄ POD MASKI SAMOCHODOW które chcą wyjechać z parkingów i bocznych ulic !!!! Pchają się jak KROWY I NIE ZWRACAJA UWAGI NA JADACY SAMOCHOD, nie można wyjechać bo kierowcy czekają aż przejadą samochody to znowu Krowy pod maską i znów samochody!!!! Ku..a !! na pasach trzeba uważać na pieszych ale pasów nie ma to ja ciągle nie będę uważał, żeby chociaż przechodzili za samochodem ale Nie pchaja się pod maskę!!!!! Może na Ukrainie inne przepisy ? Więc weźcie głowy do góry i otwórzcie oczy Ukrainki i WŁAZCIE pod samochody !!!!!!
    Tania

28.02.2022 13:19

Nieoficjalnie dochodzą nas słuchy o zwolnieniach Polakach Nierobów a przyjmowaniu Braci Siostr z Ukrainy . Jest nam bardzo miło z tego powodu że Prezes i założyciel Firmy chce dać pracę Ukraińca jak i dać dach nad głową . Prawda jest taka że Polskie kobiety nie chcą pracować po godzinach jak i nie szanują Kierownictwo Firmy .
    jkl

24.11.2022 11:21

Bo Ukraince sa nierobami zeby nie Polacy to by ich zasypal towar .Dlaczeo stoja znimi Polacy niech sami pokarza co potrafia.Umia tylko narzekac i ruki ich bola z nierubstwa i wezcie sie za sprzatanie tam gdzie mieszkacie bo brudem zarastacie
    jkl

09.12.2022 08:14

Polacy by walczyly o swoj kraj jak teraz walcza o wasz kraj ile Polakow zginelo na waszej wojnie ale podziekowaniae nie mam .Wasza rakieta spadla na Polske i zabila dwoch Polakow a wasz prezydent nie umial przeprosic rodzine tych polakow.Wy umiecie tylko brac. Za ta pomoc co rodziny Polskie wam pomogly to powiniscie umyc nogi Polakom i wode wypic a nie ciagle wam malo byscie tylko rali . Ile waszych mezczyzn tchorzy ucieklo do Polski i do innych krajoe zeby tylko nie walczyc .Ja sie was nie lituje bo jak wasz kraj napadl na Polske to tez to samo robili wasi żolnierze z Polskimi kobietami i dziećmi. Przecież nie na całej Ukrainie jest wojna dlaczego nie poszliscie do swoich bo by wam nie pomogly tacy sa ukraincy
    Prac

07.12.2022 14:24

Może jakieś zmiany na tych bluzkach na kremie? Chyba zbyt dobrze tej Martynce
    niewidzialna

02.12.2022 21:46

Karolina która się zwolniła to była dziewczyna która coś wnosiła w życie jak i w prace zawsze pozytywny humor. potrafiła rozmawiać z ludźmi i mieć do nich podejście , była bardzo lubiana przez osoby w pracy , bardzo przykro się patrzy na zazdrość osób które życzyły jej źle i robiły jak najgorszą opinie to , że zawsze miała dobry humor i kontakt z innymi była ładna i mądra to was tak bardzo bolało , nie mogłyście sobie z tym poradzić , że pod każdym względem była lepsza od was chociaż nigdy się nie wywyższała i nie uważała się za lepszą , to była dziewczyna która coś wnosiła w życie szkoda że tracicie takie osoby.

04.12.2022 11:22

Ta Karolina z butów o Boże ile zakład stracił
    Ty

07.12.2022 05:31

Odeszła i sama pisze o sobie, w tym zakładzie nie ma takich osób żeby tak serdecznie opisywały drugie osoby
    Wiola

06.12.2022 08:33

Moze ktos przyjsc z alkomatem na kurtki jeden chlop na bani raczej
    Nudu

25.11.2022 13:25

Karolinko z butów weź ty zamknij w końcu tą buźkę bo ty nie jesteś u siebie w domu , ileż można cię słuchać, cały dzień darcie.... Jak widać że nie szanujesz pracy ani ludzi wokół, Boże żal mi ciebie, skrzywiona to ty równo jesteś ...
    Anonima96

29.11.2022 19:48

Dziewczyna ładna fajna , osoby które tak piszą tylko zazdroszczą … zamknijcie się swoim życiem ! Najwidoczniej macie kompleksy :D
    Kaśka

06.12.2022 05:03

Kompleksy to mają kierowniczki biała kierowniczka i czarna bo stoją rano i patrzą na dziewczyny które pracują na wycenie i zazdrość zżera Je bo pracują w pieknym makijazu ubrane ładnie i przy komputerach, mogą patrzeć w telefon kiedy chcą, mogą w czasie pracy jeść pic i rozmawiać przez telefon.TO KIEROWNICZKI ZAZDROSZCZĄ ale niestety nie WSZYSTKIE można przenieść z komputerów na sort. NIECH DALEJ RANO PATRZĄ HAHAHA
    Tomek

06.09.2022 17:01

Jak wam tak źle to idźcie do konkurencji i zapieprzać za grosze a nie piszecie głupoty, Rynek pracy jest otwarty nikt was nie zmusza, a to co piszecie jest poniżej krytyki... Nie pasuje wont
    123#Anka

29.09.2022 17:57

Jak trafisz na drugi sort to będzie super tam garść tu garść i wejdź w układy z Kontrolna M….ą a nie stracisz a zyskasz
    Aga

29.11.2022 23:24

Nowa

22.11.2022 02:11

Witam mam pytanie wysłałam CV w sprawie pracy na stanowisku kasjer/ekspedientka Chciała bym się dowiedzieć jak to tak naprawdę działa na własnej działalności. Co będzie należało do moich obowiązków I czy wypłaty są na czas
    Nowa

23.11.2022 14:41

2 dni temu ale nie dostałam jeszcze odpowiedzi
    Obserwator ????

23.11.2022 19:29

Tak wypłaty na czas

Zostaw merytoryczną opinię o WTÓRPOL Sp. z o.o.