WTÓRPOL

Sandomierz - Wtórpol
Sanok - Wtórpol
Skarżysko-Kamienna - P.P.H.U. WTÓRPOL ZPCHR

3. Opinie o pracodawcach Skarżysko-kamienna
  5. Opinie o WTÓRPOL Sp. z o.o.

Opinie o WTÓRPOL Skarżysko-kamienna

Nie przegap nowości o WTÓRPOL Sp. z o.o.!

ktoś22

14.11.2022 17:28

Witam, czy ktoś może napisać jakie zadania, obowiązki są na stanowisku koordynatora sieci sklepów? Słyszałem kiedyś, że nawet jakieś ulotki po domach trzeba rozrzucać itp. Ktoś wie na czym polega praca koordynatora w tej firmie.

07.11.2022 18:41

Czy jutro też szykują się zmiany?

08.11.2022 15:49

A na układaniu tez będą zmiany tylko wszędzie na układaniu a nie na jednym sorcie bo co nie które panie to korzenie tam zapuściły
    Pracownik 12

09.11.2022 20:59

Ale zmiany
    Miki

08.11.2022 14:01

Najbardziej nie profesjonalne podejście ,przez panów kierowników rejonu ,do ewentualnych pracowników ,jakie do tej pory było mi spotkać ,brak konkretnych wytycznych ,każdy z ajentów mówi co innego ,a w rzeczywistości wynika zupełnie inny obraz pracy ,współpracy ,urządzanie kastingu na pracownika sklepu ,wykluczanie osób +40 wstyd ,ktoś wyżej powinien bardziej przyjrzeć się rekrutacji robionych przez panów kierowników,
    Nadia

07.11.2022 15:35

Hej dlaczego nie ma faktur ani przelewów czy ma ktoś już fakturę

07.11.2022 17:09

Kasa już jest
    Gosia

12.10.2022 16:28

Zgadzam sie pani Joanna jest niewinna to wstretne pomowienie i tyle taka dama na tak wysokim poziomie kultury nie jest w stanie myslec o takich rzeczach a co dopiero obrócic to w czyn...
    Misiaczek

24.10.2022 09:31

Ktoś chyba jeszcze się na Asi nie poznał zapewne ktoś kto jej w ty(usunięte przez administratora).... ona tylko z takimi trzyma sztame. Asia to nie dama tylko babo chlop kobieta której kasa do głowy dobiła.... Kobieta ze wsi której słoma z butów wystaje. Za dobrego męża ma już dawno powinien ją zostawić.
    Misiaczek

10.10.2022 16:07

Co się dzieje z Panią Joanna ze spodni? Raz jest raz nie ma... Chyba znowu ma problem ze sobą ???? bardzo nie miło bo często w poniedziałki jej nie ma, a jak człowiek się rozchoruje i potrzebuje wolny poniedziałek to zaraz karza oddać bransoletkę, bo niby człowiek popil w weekend. Ach kto bogatemu zabroni????

11.10.2022 19:35

I proszę bardzo i takie osoby są na danym stanowisku śmiech na sali rozwalić komuś związek i chodzić dumnym po zakładzie oj nie ładnie pani Asiu nie ładnie

13.10.2022 04:28

Każdy pracuje i to ciężko każdy ma swoje za uszami ? No chyba nie każdy zdradza swojego męża a widocznie ty tak skoro tak piszesz następna niewinna
    Olczi

05.10.2022 08:25

Wszystkiego zakazują ale na papierosy to można chodzić i siedzieć po 20 min a wyjść i wody nabrać sobie to już nie ...
    Prac

12.10.2022 17:40

Nie wolno, ale brygadzistki mogą wychodzić i brać wolne kiedy chcą ale jak ktoś ma potrzebe to już tego nie rozumie

09.10.2022 10:04

Jaka jest kultura pracy w WTÓRPOL?
    1234# A

09.10.2022 23:47

Oj tam nie ma kultury tam jest brak kultury musisz przyjść i zobaczyć
    Pracownica

10.08.2022 13:38

Czy ktoś wie co się dzieje z Moniką Z. z ostojowa jej mama pracuje a ona ? Podobno została zwolniona
    BRYGADZISTka

05.09.2022 17:11

Wróci Wróci już nie bawem , jeszcz bedziwcie mieli jej dość . Odliczamy dni minuty do jej powrotu ( koniec września ) . Eryk będziesz mógł ją uściskać a nie tylko Śledź jej Kwiaty do domu a Ona Nic hahaha
    nowa

30.09.2022 12:00

Bo taka jest prawda. Wszędzie tak jest, że mało operatywne osoby zajmują się kimś, a nie wykonywaniem w pracy obowiązków.
    Cichy11

10.11.2020 17:08

Najwyższy czas wymienić kontrolne zostawić renie z cięcia która nadaje się do życia i płynie z niej ciepło

12.10.2021 16:58

Ogólnie na cięciu jest ciepło hahaha
    nowa

30.09.2022 11:54

bo jest nie na temat i sugeruje sprawy (usunięte przez administratora) jak również odpowiedzi na ten post.
    Beti

04.09.2022 12:12

Witajcie czy zgadzają wam się faktury ???czy wszyscy dostali zaległą dniowke co brakowało bo niektórym osobą nie wyrównali i znów musimy czekać co oni w tym biurze robią
    Kopciuch

23.08.2022 10:40

KIEDY PRZYJDĄ PRZELEWY ZA LIPIEC?!
    Bbbbb

08.08.2022 11:13

Dostał ktoś już przelew? zaczyna mnie to niepokoić, że nadal nie ma
    Bbbbb

17.08.2022 21:41

Właśnie zaczęłam tak przypuszczać… nie wie Pani jak długo mogą tak kombinować?
    Kopciuch

23.08.2022 10:40

Ja nadal nie dostałam przelewu, zrezygnowałam z pracy wraz z kończąca mi się umową 30.07. Czy to jest normalne ze nikt nie potrafi określić kiedy dostanę swoje własne pieniądze?!
    stały klient

17.08.2022 21:53

Witam jestem Waszym stałym klientem kilka pięknych lat. Musiałam odwiedzić Wasza stronę, żeby Wam napisać co mi się nie podoba. Konkretnie chodzi o ajentkę z Pszczyny, która tylko przesiaduje na przerwach i gada przez telefon. Obserwuję ją długi już czas i bardzo mi się to nie podoba. Żadna ajentka ,która tam pracowała nigdy tak nie robiła , pracowała równo z pracownikami .
    @

17.08.2022 18:39

Co to dzisiaj było? Ledwo żyje...
    Anka

19.05.2022 21:27

Ja (usunięte przez administratora) le , dlaczego nie zamienili pracowników którzy pracują na jednym sorcie 5 lat czy 10 tylko tych co pracują krótko??????? Przecież te z wycen co tkwią tyle lat na jednym sorcie to nie mają pojęcia jak się pracuje na innych, a te co pracują parę miesięcy latają wszędzie. Niech np. pozamieniaja z bluzek te co pracuja 5 lat na pościel i odwrotnie
    Karolina 1

26.07.2022 23:26

Trafione przynosiła bo jeździła ze mną do pracy ale za to jak wychodziła to ooo

14.08.2022 00:09

Dokładnie masz rację nie ogarniają Pracy Dzieci . leniwe Zapatrzone Tylko i wyłącznie w Siebie

08.08.2022 16:40

Nie polecam firmy TekStylowo w Rumi na ulicy Henryka Dąbrowskiego. Miałam zacząć tam prace na 3/4 etatu i wszystko było by fajnie gdyby kierowniczka nie zadzwoniła do mnie kilka dni pozniej, ze albo biore cały etat (który wychodził 200h) albo bierze osobę która przyjdzie na rozmowę w tamtym dniu… Stawka 22zl/h wiec się zgodziłam. Niestety przez bite 10h musiałam przesuwać wieszaki, bo z góry patrzą. Zrezygnowałam z pracy. Kilka dni pozniej przyszłam po pieniążki, które były nie adekwatne do stawki, która była mi mówiona na samym poczatku + bez żadnej umowy i bez poinformowania o jakimkolwiek okresie próbnym - także bez umowy. Kierowniczka nic za mnie nie płaciła, ale ściągnąć było trzeba. Bardzo nie polecam pracy u tej Pani.
    pracowica sklepu

04.08.2022 19:49

Tępe (usunięte przez administratora) ze sportu nauczcie sie ze sukienka to nie odzież sportowa bo non stop nam ją wpierdalacie na sklepy
    Nana

15.07.2022 15:52

Te lalunie nowe na butach to niech się wezmą za pracę a nie robią co chcą jak Anki nie ma, nie dość że wynoszą towar to bolca szukają, tak jest wpuścić małolaty do pracy i między chłopów. Ani wiecznie nie ma i każdy robi co chce. Najlepiej dać na dziecko na taśmę to nie będą mieć czasu na głupoty.
    Kwiatek

15.07.2022 16:37

Na dziecko lepiej nie dawać takich bo w ogóle się nie będą mogli podnieś z tej kopy na środku juz teraz ledwo dają radę to jak przyjdą takie lalunie to co one zrobią proponuję dać ich na spodnie tam nauczą ich pracy hehehe
    Anna1#

28.07.2022 19:17

Do nas na spodnie U nas zmiany zastępstwo za Asiu i ktoś przyszedł i się popisuje po co to pani S
    XXX

26.07.2022 19:32

I gdzie te soboty do 17? Firma lubi mydlić oczy, gdy trzeba przedłużać umowy na kolejne pół roku. Coraz dziwniejsze zasady i pomysły, coraz bardziej zagmatwane zasady. PRL już był.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WTÓRPOL?

Kontakt - WTÓRPOL Sp. z o.o.

żurawia 1 26-110 Skarżysko-kamienna

Branże: Gospodarka odpadami i utylizacja

27.06.2022 08:49

Nie polecam pracy w sklepie Tekstylowo. Zarządzenie firmą jak za PRLu, dodatkowo kierownicy kłamią na każdym kroku. Ajenci sklepów zwalniają się bądź są zwalniani nagminnie. Zostają tylko Ci którzy są potulni jak baranki. Przed podjęciem pracy ajenta sprawdzajcie jak często zmieniał się ajent na danym sklepie. Jeżeli często to przed podjęciem pracy kierownicy naopowiadają wam samych kłamstw żebyście tylko zostali, bo inaczej jak nie ma ajenta to oni sami muszą prowadzić ten sklep, a potem jak wyjdzie prawda to Was zwolnią.
    Sajgonka

03.07.2022 05:29

Bez zmian personalnych jest tylko w Skarzysku K.
    No weź

23.07.2022 01:45

Wiem coś na ten temat i do tego rozmawiałam z kilkoma byłymi ajentkami. Kłamią wprowadzają jakieś chore zasady których nie ma w umowie a jak się na to nie zgodzisz to zwolnienie. Nie jesteś ich partnerem jako ajent tylko wołem do roboty. Zero poszanowania .Branie nowych ajentek na 3 dniowe bezpłatne szkolenia które wyglądają jak praca w kieracie czyli darmowe ręce do roboty. Zero weryfikacji tych niby nowych ajentek tylko branie jak leci bo i tak taka popracuje 3dni za darmo i nie da rady.Odradzam bo szkoda zdrowia .
    Xxx

22.07.2022 15:46

Dosłał ktoś przelew?
    $$$$

21.07.2022 17:37

Dostał ktoś przelew?
    Anka

04.07.2022 15:36

HEJ, co się dzieje w tym Wtorpolu to jest szok!! Znów przyjmują studentów i odrazu ma wycenę, te kobietki które są na wycenie od dawna i robią normę zastąpili studentkami które jeszcze tydzień nie będą robiły normy, i oczywiście teraz to się nie drą brygadzistki WIECEJ SKLEPU !! jakoś im pasuje że nie będzie normy. A dlaczego to studentki nie zaczną od sortowania ????? rączki będą bolały??
    Ksenia12

06.07.2022 23:57

Właśnie dzisiaj krzyczały więcej sklepu jak codzień chyba nie słyszałaś tylko czemu pretensje do studentek gdzie nie wszystkie nimi są skoro dziewczyna stoi na wycenie przechodzi na taśmę i nie wie co rzuca a pracuje bardzo długo w firmie i czyja to wina a drugi ogarnia tak samo jak pierwszy a trzeci sprząta po nich i musi to rozsortować
    Beti

07.07.2022 23:26

Garść tu garść tam trzeba się jakoś ratować a widzą i nic nie mówią to gdzie problem
    Do Ajentek

05.07.2022 08:37

Dziewczyny wiecie coś więcej o nowych zasadach zatrudniania pracownicy głównej? Dziewczyna się pyta ile dostanie gdy założy działalność, a ja nie wiem co jej powiedzieć bo w firmie każdy mówi coś innego.

06.07.2022 19:08

U nas to samo każdy co innego mówi i czekamy na konkrety podparte umową , bo tak na słowo to ciężko podjąć decyzję
    Zainteresowana

27.06.2022 11:36

Witam. Czy niedziela handlowa w czerwcu jest płatna?
    Darek

21.05.2022 13:28

A miałem rozpocząć tu prace w tej firmie, ale jak czytam opinie to zrezygnowałem.
    Gabryś

10.06.2022 19:32

Dawaj na portiera!Tam sie nic nie robi
    zainteresowany

23.06.2022 22:11

@Gabryś czy są przyjęcia na portiera?
    I.B.

10.06.2022 23:08

Szczere podziękowania i pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn z zakładu,a w szczególności z działu o nazwie sport.Jestem bardzo wdzięczna za pamięć i dziękuje za prezent.W zamian życzę wam wszystkiego najlepszego i powodzenia w każdym dniu pracy w zakładzie.
    A..

02.03.2022 18:15

Do kierownictwa,bardzo was proszę,nie zwalniajcie Polaków tylko dlatego żeby zrobić miejsce dla Ukrainy,to niezwykle upokarzające,a wierze że nie chcecie nikogo upokarzać,nie też bez powodu, zróbcie bardziej ostre osobiste kontrolę kradzieży,ten komu zależy na pracy nie ukradnie,a nudzić się na pewno nie będziecie,(podkreślam,że to prośba)Ukraina też musi mieć za co żyć,rozumiemy to,ale i my musimy,mamy dzieci rodziny,.wierze że rozegracie to z pomyślnością dla wszystkich,i tak jest nam ciężko bo polski ład nam zniszczył praktycznie marzenia,ale praca nadal jest potrzebna.pozdrawiam.

03.06.2022 19:18

Monia masz racje .W 1943 roku Ukraina zaatakowala Polske i zolnierze ukrainscy to samo robily z Polskimi kobietami i dziecmi co Ruskie robia z nimi karma wrocila. Jak nie wierzycie to zapytajcie sie babci i dziadkow. Oni nie sa naszymi rodakami to sa zli ludzie .pracowac się niechce tylko pieniadze chca .Nam by oni nie pomogli
    Gabryś

10.06.2022 19:30

O czym Ty piszesz kobito!!
    Lukasz

06.06.2022 09:35

nie polecam pracy w firmie , szybkie tempo pracy przerwa nie płatna zarobki po dniach próbnych to 160zl dzień po odliczeniu zusu i podatkach zostanie tyle co w innych pracach w których jest lżej i jest czas na prace i normalne funkcjonowanie nie w biegu.
    Leszek

31.05.2022 11:17

Powinni zamknàç ten gu£ag w (usuniéte przez administratora).
    Mk016

25.05.2022 14:46

Proszę o informację czy wynagrodzenia w tej firmie są systematycznie wypłacane za dany miesiąc?
    Mk16

26.05.2022 22:19

Jak jest z urlopami na umowie agencyjnej? Bo jeśli firma oferuje 5500 tys netto miesięcznie to czy podczas urlopu otrzymam taką kwotę czy jest pomniejszana? Czy jest odpowiedzialność majątkowa - (usunięte przez administratora)? Z góry dziękuję za odpowiedź ????
    Ajentka

29.05.2022 21:30

Podczas Twojej nieobecności ktoś musi zastąpić Cię w sklepie, więc musisz tej osobie zapłacić, a co za tym idzie zarobisz mniej. A dłuższego urlopu przysługuje Ci tydzień w ciągu roku.
    Lolo

11.05.2022 14:37

Szef to powinien zrobić nalot incognito to by się zdziwił jakie cyrki się tam dzieją...

20.05.2022 08:15

Po takiej pracy i to wydłużonej powinniśmy mieć wolne soboty. Przecież pracownik jest tak wykończony że i mało wydajny ????

20.05.2022 16:44

To co tam się dzieje to jakaś porażka! Jak możecie walić tyle towaru, którego No nie da się wybrać za Chiny ludowe, wszystkie sorty są zawalone(delikatnie mówiąc), i śmiecie drzeć się na ludzi którzy pracują ciężko, żeby pracowali jeszcze szybciej.polecam postać obok nas dzień w dzień przez te 8h i zobaczymy. Okey jest to wykonalne, ale po pierwsze zróbcie coś z tym nawiewem, bo albo działa za mocno, albo nie działa w ogóle, a po drugie puszczajcie mniej towaru. Nie zmniejszajcie ilości towaru przy szefie, bo bidny nie wie co tam się dzieje.
    Nikt

05.05.2022 10:09

Czy ta Monika z tych bluzek to zamknie tą gębę w końcu i weźmie się za robotę... A Patrycja to niech zacznie pilnować pracowników bo robią co chcą. Nikt za nią robić nie będzie

08.05.2022 06:31

Wszędzie gadają a na bluzkach nie można U nas na drugim cały dzień mogą gadać i nikt nie zwraca na to uwagi
    ...

11.05.2022 15:24

A to nie pilnuje
    pracowniczka

11.04.2022 10:55

Wiadomo coś jak pracujemy w wielką sobote?
    Pracownica

28.04.2022 18:44

Jaki szacunek w tej firmie kobieto tutaj każdy chce każdemu dogryźć ,dokopać ,obgadać ,ale podlizywać się umieją właśnie te małolaty które nie pracują tylko się śmieją bo i tak kasa się zgadza

30.04.2022 15:16

Masz pretensje do ludzi którzy pala a co powiesz na te lalunie które w ubikacj siedzą 20 minut myją się czeszą i malują. To jest zakład pracy a nie rewia mody .Jak ktoś jest brzydki to tapeta nie pomoż.
    K.

29.04.2022 19:01

Cześć dziewczyny jak tam ile ton miałyście na sklepach dzis? Ich chyba powaliło... nie ma już nawet na czym i gdzie tego wieszac.... to jest nie do przerobienia
    Dorota

29.04.2022 13:25

Witam czy w Chorzowie są przyjęcia do pracy

23.04.2022 13:45

Dziewczyny czy dostaliście przelewy na sklepie proszę napiszcie

23.04.2022 23:54

Tak , był we czwartek

26.04.2022 14:07

Za pierwszą fv
    Nowiutka

19.04.2022 17:12

Witam. Ile teraz płacą na godzinę na sortowni? Czy wychodzi się na swoje po odliczeniu zusow, podatku i księgowej? Czy wiadomo coś o autobusach, tak jak było przed pandemią? Zastanawiam się nad chwilowym powrotem ale nie wiem czy będzie to opłacalne.
    Ajentka

16.04.2022 08:01

Po czasie mogę dodać opinie. Praca płatna dobrze, co dla wielu ludzi było rekompensata tego co się tam dzieje (w tym dla mnie). Teraz , gdy mam normalna prace , której nie biorę do domu, pracuje 8 h, zero mobingu i spokój psychiczny SZCZERZE żałuje, ze firma Wtorpol stanęła na mojej drodze. Może zarabiam 3 tys na rękę ale zaczęłam żyć… Ale skutki zostały. Leczę się z nerwicy , której nabawiłam się tam przez 4 lata… Sama praca w sobie była ok, lubię kontakt z ludźmi. Ale cała reszta? Teraz wiem, ze żaden z pożal się Boże kierowników nie miał prawa mnie nękać , straszyć i stawiać tak ogromnej presji w taki sposób , ze teraz muszę to normować… Kolejna sprawa. Firma miesięcznie ma potężne utargi, w czasie pandemi NIELEGALNIE I NIEUCZCIWE kilkukrotnie obniżyli faktury , nie liczyli dni jak trzeba /czego skutkiem była strata prawie 1500 zł którego do dnia dzisiejszego nie ujrzałam. Gdyby właściciel zatrudnił ludzi , którzy byliby dla ludzi i szanowali by drugiego może inaczej by to wyglądało. Ale zapewne jest tak, ze zatrudnia kogoś , kto sam bezie go przypominał! NIE POLECAM
    Ja....

16.04.2022 08:23

CALA PRAWDA,ŚWIĘTA PRAWDA.
    Iwona

17.04.2022 19:56

Sama tam pracowałam parę lat i wiem jak było. Byłam już wyczerpana psychicznie ciągłym krzykiem ze strony brygadzistek, ciągle mało i za wolno. Nie jedna osoba mnie tam zna, że pracowałam solidnie. Odeszłam z dumą zostawiając im zegarek i kluczyk do szafki.

Zostaw merytoryczną opinię o WTÓRPOL Sp. z o.o.