WTÓRPOL

Sandomierz - Wtórpol
Sanok - Wtórpol
Skarżysko-Kamienna - P.P.H.U. WTÓRPOL ZPCHR

3. Opinie o pracodawcach Skarżysko-kamienna
  5. Opinie o WTÓRPOL Sp. z o.o.

Opinie o WTÓRPOL Skarżysko-kamienna

Nie przegap nowości o WTÓRPOL Sp. z o.o.!

Uuuuffff

16.04.2022 03:31

A co wy myślicie,że będzie lepiej.Będzie jeszcze gorzej i jak zwykle za te waszą harówke będziecie tylko coraz bardziej pomiatani.Odwalamy naprawde ciężką robotę i nie powinno mieć miejsce takie traktowanie,bo odechciewa się wszystkiego nawet za takie stawki jakie są płacone.Szkoda zdrowia psychicznego o fizycznym już nie wspomne.
    Marcelina

15.04.2022 18:42

I gdzie ta wypłata co miała być przed świętami ja się pytam?! Bo chyba ku...a ślepa jestem ????

13.04.2022 15:31

10.04 niedziela handlowa jest płatna?
    Ajentka

12.07.2018 20:47

Pracuje w firmie już prawie 10 miesiecy i jestem zadowolona. Teraz , kiedy skrócili godziny jest w ogóle super! Wiadomo , ze trzeba się narobić , za coś płacą... Jeśli ktoś trzyma się zasad jest super. Z ich strony nigdy nie potykało mnie nic złego. Mam nadzieje , ze tak zostanie. Irytuje mnie tylko fakt, ze trzeba się prosić o wolne , nie ma zamiany dniami. Gdyby nie to...:(
    Anka

02.04.2022 12:56

Urlopy po 2 tygodnie są dla dobrych koleżanek i rodzin brygadzistek,na jednym sorcie są urlopy po 2 tyg a na bluzkach urlopy są tydzień a dla " Pupilkow" 2 tyg. To jest cholernie niesprawiedliwe!!a raczej brygadzistka niesprawiedliwie traktuje człowieka!!! Brak słów
    Tak oczywiscie!!

12.04.2022 21:21

Musisz dać w ła÷e.To bedziesz tez mieć urlopik.Gabrys bierze najmniej!
    ciekawa

29.03.2022 21:37

Mam oferte pracy na sklepie w Tarnowie. Kierownik mowi ze praca lekka max 180h w miesiacu, bardyo elastyczny grafik. 7500zl brutto. na reke wychodzi 5500zl netto. Powiedzcie jak ma sie to w rzeczywistosci. Pozdrawiam
    Oczko

04.04.2022 10:26

Stanowczo odradzam. Byłam agentem przez 2lata . Przy niskim ZUSie ok, ale podatek odprowadzasz z całej puli przyznanej na prowadzenie sklepu plus wykladki. Więc sobie policz 17% . Do tego ciągłe naloty że strony tych tzw, ważnych i traktowanie jak śmiecia. Wykladki do pierwszej w nocy. A potem na 8rano do pracy.
    pracowniczka

04.04.2022 13:48

lekka ???? to będzie pani zdziwiona

29.03.2022 16:54

Czy niedziele handlowe za kwiecień będą płatne?
    Ajent

04.04.2022 13:22

Myślę że jeśli będzie płatna to jedna. Druga będzie tak jakby,, za" Poniedziałek Wielkanocny.

29.03.2022 14:41

Szefie skoro pandemii już nie ma to można chyba by było pomyśleć na autobusami dla pracowników jak to było wcześniej

29.03.2022 15:27

Teraz to będą pociągi ????????????????
    Maks

29.03.2022 17:28

I co jeszcze chcecie za darmo ??? Cały dzień zamiast pracować to tylko śmiechy gadanie latanie na papierosa co pół godziny najpierw wejście się za pracę
    Anka

02.03.2022 18:08

Moniko z 2 sortu, przestań lamentować i straszyć ludzi historiami wyssanymi z palca. Ostatnie wpisy są spowodowane tym że chodzisz po taśmie i mówisz że szykują się zwolnienia. Jak się nie opamiętasz to będzie wojna we wtórpolu.
    jkl

18.03.2022 11:57

Anka przestań robić bajki ,Monika na taśmie nic takiego nie mówi , druga kontrolna z drugiego sortu tak mówi do swoich koleżanek z drugiego sortu Monika jest uczciwą kontrolną, prezencików nie bierze o pracowników
    AnnaMaria

24.03.2022 20:55

Jaka umowa? Umowa to tylko dla Ukrainy. Polacy muszą mieć swoją działalność gospodarczą. Zarobki były by super gdyby nie zabijały Nas te Zusy i podatki. A praca? Hmm...jak to ująć delikatnie... Brak szacunku do pracowników, no chyba, że jesteś z elity,ciągła presja itp.itd. I nawet nie potrafią powiedzieć odpowiednio wcześniej, że jest wolne czy coś. Ciągłe pospieszanie, mimo, że dajesz z siebie wszystko, a niektórzy mają to totalnie w d...ie,bo przecież nie mogą,, naszym braciom"uwagi zwrócić, a nawet jak zwrócą uwagę to tamci mają ich w d...pie. To tak totalnie w skrócie...
    Marlena

16.03.2022 08:03

Moniko z Bluzek rusz Du.e i zageszczaj ruchy , przenieśli cię to ruszaj się a nie oglądasz się na innych chłopów .
    Yyy

16.03.2022 19:53

Ależ Ci Monika na odcisk nadepnęła.... Zazdrość tak bardzo boli , prawda? :)
    1wtf praca

17.03.2022 16:56

Czemu kogoś oczerniasz masz odwagę pisać na kogoś to się podpisz powinna być całkowita wymiana sortu bluzki na dziecko albo spodnie dziecko na kurtki i etc etc ciekawe co wy na to (usunięte przez administratora) pracownice które odnajdą się wszędzie

10.03.2022 10:07

10.03.2022 11:44

@Romano Przeniesiona została na Bluzki za niewłaściwe zachowanie w stosunku do przełożonych
    Noe

10.01.2022 20:33

Ile jest teraz na godzinę płatne?
    Aga

06.03.2022 18:29

Podwyżki były na pewno
    AjentkaAgentka

08.03.2022 11:47

Ja dostałam ale w lutym, nie w styczniu.

02.03.2022 14:20

Czy niedziela handlowa za styczeń była płatna?

02.03.2022 10:16

Dziś zostały poinformowane 4 osoby, że pracują do końca tygodnia Młode dziewczyny. Muszą zrobić miejsce innym osoba potrzebującym , osoby które zostały przeniesione na inne sorty które pracują krócej niż 3 miesiące Wy będziecie kolejne tak potwierdziły kontrolne . Tu nie ma przyszłości , szukajcie sobie pracy już teraz żebyście nie Płakały jak Ja i inni.

24.02.2022 11:12

28.02.2022 13:51

Znajdź sobie inną kandydatkę , ta Pani nie widzi końca swojego nosa . Nic dziwnego że Cię odrzuca najwidoczniej ma duże wymagania Kilo tapety i botoksu na Twarzy. Niech zrobi miejsce młodym Ukrainkom które chcą pracować i żyć
    annamaria

24.02.2022 17:20

Od powietrza, głodu, ognia i wojny, wybaw nas Panie
    Wykorzystywana

09.08.2020 19:51

Czy kierownictwo mogło by się zainteresować wypłatami obsługi sklepów???Pracujemy wiele więcej niż pół roku temu, za marne grosze.Tak jest od kiedy Ajentki zarządzają kasą.Jest pewna pula pieniędzy na sklep, ale one biorą sobie 3/4 z tego a ochłapy dają pracownikom.To my zapieprzamy na sklepie ,a one stoją przy kasie z nosem w telefonie!Obsługa jest na sklepie 6 razy w tygodniu, a Ajentki zrobiły sobie wolne soboty!A w tygodniu pracują po 6-8 godzin.To jest SKANDAL!!! Czy naprawdę firma ma to w (usunięte przez administratora)
    również wykorzystana

04.01.2022 21:14

to prawda, ale z tego co widzę, kierownictwo się tym nie interesuje

18.02.2022 03:32

Serio wydaje Ci się że pracownik jest wykorzystywany. Proponuję podjąć pracę jako ajent w tej firmie i możemy porozmawiac. Żenada. Pozdrawiam.
    Margaret

10.10.2021 12:41

Kiedy się zmieni ajent w Opolu lubelskim bo tam się już nie da chodzić ? Baba nie miła, burczy coś pod nosem zamiast normalnie odpowiedzieć !!!! Poza tym raz słyszałam jak mówi że powybijała by te bachory patrząc na dzieci stojące przy zabawkach czy tak się zachowuje normalny kierownik ??
    Klientka

07.11.2021 17:18

Haha wcale sie nie dziwię, ja jako klient czesto musze wyjsc ze sklepu nie robiąc zakupow bo nie można wytrzymac przy tych dzieciach. Ganiaja sie, placza sie pod nogami, zrzucaja ubrania, piszcza i wrzeszcza, a mamusie oczywiście nie reaguja

18.02.2022 02:55

Zgadzam się, niektóre matki w ogóle zero zainteresowania swoimi dziećmi masakra
    Agata

14.11.2021 07:47

Kto mądry tak wycenia? Np. Sweter 50 zł, stary biustonosz 30zł, spodnie używane 70 zł, buty 80 zł a na nich cena, że nowe też kosztowały 80 zł itd...
    Wycena 3

16.11.2021 23:02

Piszesz bzdury my nie mamy takich cen na monitorze wiec wyssane z palca .Nadgorliwa czy jak ? Czemu piszesz nie prawdę

18.02.2022 02:53

Masz rację, niektóre rzeczy przewyższają swoją wartość ale to jest ich biznes i ich sprawa czy sprzedają po 5 zł czy po 50. Pozdrawiam.
    Do ajentek

16.12.2021 09:35

Dziewczyny ale nas zrobili znowu z tymi wypłatami za grudzień. Znów niedzielę handlowe robimy gratis. I jeszcze próbują nam wcisnąć że płacą nam wigilię choć mamy wolną . Tylko że jakby tego nie liczył to i tak nam wychodzi pełna wypłata nawet bez wigili i Bożego Narodzenia więc albo ja nie umiem liczyć albo oni. Normalnie ludzie na święta dostają premie w postaci dodatkowych pieniędzy w tej firmie działa to odwrotnie. Ręce opadają...
    Pr

23.12.2021 06:26

Ja poważnie pytam, który Pan Kamil bo z tego co wiem w firmie jest więcej niż 1. Są nawet tacy, którzy mają nazwiska na tą samą literę.

18.02.2022 02:40

Zwolnij się. Tyle firm czeka tylko na Ciebie, na co czekasz, marnujesz się w ten firmie. Zastanów się i się zwolnij!!!!

07.01.2022 03:09

Ł.Zięba powinieneś oddać swoją funkcję kierowniczą Gabrysiowi bo Ty się do niczego w tej firmie nie nadajesz!Porażka!!Dziękujemy Gabryś za tą podwyżkę co nam obiecałeś!

09.02.2022 06:29

Chodzi po tym zakładzie tak jakby w pory narobił..!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WTÓRPOL?

Kontakt - WTÓRPOL Sp. z o.o.

żurawia 1 26-110 Skarżysko-kamienna

Branże: Gospodarka odpadami i utylizacja
    Spodnie

20.12.2021 07:56

Czy to prawda że od stycznia wraca Asia na spodnie? Fajnie by było
    Spodnie 12€

07.02.2022 16:50

Asia wróci i będzie na spodniach bo Gosia odchodzi chyba widać ze czas rozwiązania się zbliża Kasiu a ty odpoczywaj w domu daj Asi spokój
    Spodnie

08.02.2022 23:29

Oj chyba wyobraźnia tutaj kogoś za bardzo ponosi haha
    Loool

08.02.2022 07:12

Co to za nowy koleś jeździ po sklepach i udaje kierowniczka? Ja rozumiem kopiowac wiatraka, ale on to już przesadza. Trzeba mieć też własny styl -.-
    Aaaaa

07.02.2022 11:56

Czy dostał ktoś przelew ?

07.02.2022 17:57

Czy jakaś ajentka dostała przelew ?
    pracownica

05.02.2022 11:44

Niedziela handlowa za styczen jest platna?

27.01.2022 12:13

Czy w styczniu będzie płatna niedziela handlowa

27.01.2022 16:32

Tak w styczniu to wszystkie niedziele i soboty nawet te które nie będą pracujące i teraz na godzinę ma być nie 34.10 tylko 55 zł także do roboty ????????????????????
    Zniesmaczona

04.02.2022 17:47

A to nie da się odpowiedzieć normalnie ? Na wejściu trzeba być chamskim?

28.01.2022 04:08

Karmel

31.01.2022 18:48

Co się stało?
    Kors

31.01.2022 20:36

Bywa tak już dawno

20.01.2022 17:16

Do Alicji jesteś super odpowiednia osoba na danym stanowisku po dzisiejszym dniu gratulacje !!! Kobieta konkretna opanowana zachowała zimną krew ratując Dime proszę z niej brać przykład a nie tylko stać i patrzeć brawo pani Alu !!!
    pracownica

21.01.2022 19:01

Też Ali dużo zawdzięczam jesteś naprawdę super kobietą mało takich osób na zakładzie ty rozumiesz drugiego człowieka jak nikt inny

23.01.2022 11:59

Chyba tylko umie się drzeć
    Potencjalny

18.01.2022 23:31

Witam, jakie opinie o pracy na sklepie w Rzeszowie, Sedziszowie Małopolskim, Dębicy oraz Przemyślu?
    Ciekawa

18.01.2022 04:43

Ja jestem ciekawa,czy za to zostawanie po godzinach będą nam placić...czy nic nie dostaniemy i jawnie będą nas okradać?
    Ciekawa

18.01.2022 17:03

Codziennie do 14:30 za darmo
    Poirytowany

04.01.2022 23:05

Czy ktoś wie czemu w Rawie zmieniają się tak te pracowniki
    Tiktok

06.01.2022 02:30

Ponieważ nikt z Rawy nie chce pracować ???? Muszą dobierać z innych miast. A to mało opłacalne by codziennie dojeżdżać.
    Aaaaa

05.01.2022 12:26

Czy dostał ktoś przelew ?

03.01.2022 01:04

Gabrys dziekujemy ci że załatwiłes tą podwyżkę!!
    zodiana

31.12.2021 09:38

Jak to jest z wolnymi , że jedni nie mogą się doprosić o jeden dzień wolny a inni dostają sobie nagle wolne na dwa tygodnie z jakiej paki ? Dla mnie to jest chore panie kierowniczki zrobicie z tym porządek my też mamy rodziny i chcemy z nimi spędzać czas ale bez przesady że dwa tygodnie wolnego niektóre osoby dostają zarówno w grudniu jak i w wakacje .
    Ojjjj

31.12.2021 21:54

To jest możliwe jeśli jesteś z rodziny lub dobrym znajomym A reszta nie dostaje wolnego nawet w wakacje zamiast 7 dni dostaje tylko 5 bo jak oni to mówią wszyscy tak mają
    Zniesmaczona:)

31.12.2021 16:55

Panie ze spodni...może zaczniecie zachowywać się tak jakbyście były w pracy,a nie tylko śmianie, że słychać was na całej hali. Każdy rozumie wszystko ale bez przesady!
    Ania

31.12.2021 18:27

Jak brygadzistka na to pozwala to tak jest
    @@@@

29.12.2021 04:33

Będzie podwyżka tyle dobrego
    Zdenerwowana

03.12.2021 21:42

Kiedy zmiana pracowników i ajentki Opole Lubelskie? (usunięte przez administratora) o nic zapytać nie można bo odejdą bez odpowiedzi albo odrazu chamska odzywka, od ajentki czasami czuć alkohol. Naprawdę dziwne ze przez taki czas nikt sie tym nie zainteresował. Chyba czas na zmianę!!
    ByJ

13.12.2021 20:03

Piszesz i sama sobie odpisujesz ? Słabe :D

24.12.2021 01:10

Jak takie (usunięte przez administratora) przychodzi na zakupy to się nie dziwię ze drze się ile razy można powtarzać jedno i to samo do tych samych ludzi.. Nauczcie się kultury a później wymagajcie jej od innych..
    Praco

16.12.2021 23:35

do której pracujecie w sylwestra?

23.12.2021 14:57

Sylwester powinien być wolny !!!
    Paulina

23.12.2021 19:39

Sylwester pewnie jak w tamtym roku do 16....w tamtym roku i wigilia była pracująca ... ????????????

16.12.2021 23:34

Hej dziewczyny jak radzicie sobie na sklepach z klientami przy limitach?

18.12.2021 07:07

U nas jest tak, że mamy wyliczone koszyki i każdy kto wchodzi musi wziąć. Chociaż i tak często ktoś przemknie bez. Ogólnie ciężko jest tego dopilnować jak przecież na sklepie jest co robić i nie mamy możliwości non stop pilnować wejścia.
    Hala

16.12.2021 09:19

coraz więcej w styczniu będzie do płacenia zus w górę, wszystko w górę tylko pieniądze i charówa ta sama. Dobrze że z inwestycji w Krakowie plynął pieniądze. lewinvest ma się dobrze?
    Do Ajentek

30.10.2021 16:40

Dziewczyny czy nie uważacie, że od stycznia powinnyśmy dostać podwyżki? Koszta systematycznie rosną. Od stycznia kolejny raz wzrasta najniższa krajowa a co za tym idzie również ZUS. Utrzymanie pracowników uzupełniających też wyjdzie nam drożej po stawka wzrośnie o około 1,50 zł na godzinę. A żeby było sprawiedliwie trzeba też dać podwyżki pełnoetatowym, więc dla nas zostanie mniej niż dla pracownic.
    Ajent 666

28.11.2021 16:39

Święta prawda.
    Skuteczna

29.11.2021 13:56

Tak to prawda. Czekamy na podwyżki, które podobno mają nadejść bo zostały podwyższone ceny...

Zostaw merytoryczną opinię o WTÓRPOL Sp. z o.o.