logo Bank Millennium SA

Bank Millennium SA

Warszawa

Opinie o Bank Millennium SA

Mille 2015-04-25 19:40:51
Rekrutacja na Infolinię w centrali w Warszawie jest dwuetapowa. Jest spory odsiew, ponieważ zatrudniają ludzi z doświadczeniem. Praca jest zmianowa, bo infolinia jest czynna 24 h 7 dni w tygodniu. Podstawa 2500 zł brutto/mc, umowa o pracę na początku na 3 mc, a potem na rok. Ładne biuro, sympatyczni ludzie ale sama praca ciężka, człowiek szybko się wypala.
Nick 2015-04-27 19:33:30
Jakieś opinie o dziale IT tego banku? Chodzi mi o rozwój oprogramowania, analizy systemowe itp.
wdzięczna studentka 2015-04-28 18:17:51
Kochane osoby, które pracują jeszcze w banku - bardzo was proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej działalności szkoleniowej w Millennium.

Będę ogromnie wdzięczna za poświęcony czas!!

http://ankiety.interaktywnie.com/ankieta/553fabe092c28/
Pracus 2015-04-30 20:12:02
GRZECH WOŁAJĄCY O POMSTĘ DO NIEBA TO ZATRZYMYWANIE ZAPŁATY PRACOWNIKOM. A tak nagminnie dzieje się na cc sprzedazowym. Wystarczy że kilka rozmów w miesiącu na kilkaset przeprowadzonych z klientami zostanie ocenionych przez monitoring poniżej 70 procent , Twoja premia wyniesie 0 zł czyli NUL. Kryteria oceny są bardzo ogólne, nie sa jednoznaczne ani nigdzie jasno sprecyzowane stąd za 1 rozmowę dostaniesz 0 % bo nie cisnąłeś klienta a za 2 rozmowę też 0 % bo cisnąłeś klienta...., albo zabrakło drobnego szczegółu w twojej rozmowie ... i po premii. Ktoś kto to wymyślił kary za sprzedaż miał podpowiedź z dna piekła. Niewolnicy sprzedaja, kasa płynie dla banku, a koszty pracownicze są znikome, większość jest pozbawiona premii albo bierze ja mocno okrojoną z powodu tych zasad. Są one mocno niszczące ludzi, którzy bardzo ciężko pracują. ODBIERZ PREMIĘ ZA SPRZEDAŻ TO ŚWIETNIE ZNIECHĘCISZ DO PRACY ZNIENAWIDZI JĄ masz to jak w banku. Brak premii budzi: frustrację, zniechęcenie, gniew oraz marzenie żeby znaleźć sobie przyzwoitą robotę. Posuwasz cały miesiąc , przynosisz firmie kilka -dziesiąt –set tysięcy ze sprzedaży a Tobie należy się jedynie chuda podstawa za harówę. I musisz mieć jeszcze poczucie winy, że nie dostaniesz premii bo to TWOJE rozmowy monitorig ocenił ponżej 70%. Stąd jest prowadzona ciągła rekrutacja a zanim nowy się zorientuje, że premii nie będzie oglądał już jest świezo wyszkolona nowa grupa. Niech dotrze to do kogoś decyzyjnego co myśla ludzie z CC w związku z odbieraniem im wypracowanych premii za sprzedaż I JAKĄ TO RODZI FRUSTRACJĘ. Ludzie nienawidzą monitoringu za pozbawianie premii a powinni dyrektora ktory o tym zdecydował. Może należałoby podnieść jakość szkoleń lub dać jednoznaczne wymagana co do rozmów a nie robić z nich półłapki na pracownika
3
Pracus 2015-04-30 20:13:42
Cha cha cha skąd wziełaś 2500?????? jest o kilkaset zlotych mniej podstawy na inolinii, może ty masz taką i sobie chwalisz
it 2015-06-05 17:23:49
Czy moze sie ktos wypowiedziec jaka atmosfera panuje w dziale rozwoju aplikacji ?
Mark 2015-06-23 14:49:44
Z rok chyba bezskutecznie poszukiwali klikacza testowego na umowe zlecenie do tych ich starych topornych systemów (kto dziś jeszcze używa visual basic?) Teraz zaś oferują umowę o pracę na czas określony. Fajnie, absolwenci na pewno się ucieszą
1
Lea 2015-09-15 21:50:11
Nareszcie tekst z którym się w pełni zgadzam. Najgorszy okres w moim życiu to wtedy jak pracowalam w banku. Wszedzie jest tak samo.Ta praca nie służy człowiekowi. Bank robi tylko jedno szuka sposobów aby jak najwiecej wycisnac efektywnosci z pracownika. Ci na górze tworza piekne tabelki, przyznaja sobie premie za to jak bardziej wyzyskać twoj czas pracy. Dodają coraz to nowe parametry do twojej oceny, kolejne warunki do premi. Praca na infolinii jest psychicznie i fizycznie wyczerpujaca. Po pewnym czasie uświadamiasz sobie ze jej nienawidzisz. Bo czujesz podswiadomie jak jestes wyzyskiwany, ponizony. Ciagla kontrola i ocena, telefon jeden za drugim, wiecznie wkurzeni klienci ktorzy traktuja cie jak śmiecia. Uciekajcie z banków,infolinii. Dla wlasnego zdrowia i godnosci.
1
Lea 2015-09-15 21:50:13
Nareszcie tekst z którym się w pełni zgadzam. Najgorszy okres w moim życiu to wtedy jak pracowalam w banku. Wszedzie jest tak samo.Ta praca nie służy człowiekowi. Bank robi tylko jedno szuka sposobów aby jak najwiecej wycisnac efektywnosci z pracownika. Ci na górze tworza piekne tabelki, przyznaja sobie premie za to jak bardziej wyzyskać twoj czas pracy. Dodają coraz to nowe parametry do twojej oceny, kolejne warunki do premi. Praca na infolinii jest psychicznie i fizycznie wyczerpujaca. Po pewnym czasie uświadamiasz sobie ze jej nienawidzisz. Bo czujesz podswiadomie jak jestes wyzyskiwany, ponizony. Ciagla kontrola i ocena, telefon jeden za drugim, wiecznie wkurzeni klienci ktorzy traktuja cie jak śmiecia. Uciekajcie z banków,infolinii. Dla wlasnego zdrowia i godnosci.
Zrobiony w balona 2015-09-26 12:58:39

Sposobem zarządzania w call centre jest wzbudzanie strachu, za wszystko możesz być ukarany a praktycznie nie dostaniesz prowizji z tego co sprzedałeś, wszystko zagarnia bank . Przekroczysz czas zamykania kontaktów, zadajesz koordynatorowi pytania przez co może odkryć jego niewiedzę - jest kara - masz obniżoną subiektyną ocenę kierownika, która odbiera część premii. Kier , który tego nie robi jest zły. Jest też ocena monitoringu nawet jeżeli sprzedałeś za milion zł. przy ocenie jakości pracy poniżej 70% dostajesz 0 zł. Przekręcisz nazwisko klienta czy nie zaprosisz ponownie do banku tylko powiesz do widzenia , nawet jeżeli sprzedałeś mu za milion dostajesz 0 zł. Konsultant ma się bać i być trzymany krótko za pysk – tak działa „dobry” koordynator akceptowany przez panie wyżej. Jezeli kier ma zaburzony sposób komunikowania się z pracownikami jest dobry. Świadczy to o niskiej jakości zarządzania call centre, jeżeli tylko strach i upokarzanie ludzi jest sposobem na zmuszanie do większej pracy, Oznacza to, że wyższe kierownictwo nie ma pomysłu i wiedzy jak pozytywnie zachęcać ludzi do pracy. Siermiężny styl zarządzania i niski poziomu kultury organizacyjnej w tym miejscu pracy. Preferowane metody zarządzania tylko kijem. Call centre jest zaprzeczeniem nowoczesnego zarządzania ponieważ zabija entuzjazm pracowników
merlin 2015-10-03 13:15:48
Czy wie ktoś może jaka jest kwota szkolenia zewnętrznego w banku millennium jeśli złożę wypowiedzenie przed upływem 24 miesięcy?? W aneksie do umowy mam zapis o zwrocie kosztów, ale niestety nie ma tam uwzględnionej kwoty.
anonim 2015-10-09 18:40:46
Kwota szkolenia zewnętrznego znajduje się na wniosku szkoleniowym (na pewno na fakturze), trzeba się dopytać. Zwrot kosztów jest liczony proporcjonalnie do wspomnianych 24 miesięcy.
Adriashi 2015-10-19 20:10:46
Cześć.
Pracuję w WUK'u na sprzedaż.
Zalety:
umowa o pracę, pewne 1500pln na rękę, pełne ubezpieczenie ENEL-MED, bogaty pakiet multisport wymienny na 12 biletów do kina. Praca pon-sob 9-17 i 12-20. Cały tydzień ta sama godzina. Można spóźniać się ile wlezie, a nawet czasem nie przyjść - po prostu się odrobi. Jak jest premia to już są kwoty po +2500pln na rękę i spokojnie co 2 miesiące się je osiąga. Jest już cel indywidualny - można mieć premię bez celu zespołowego. Atmosfera w zespołach miła. Kierownik - różnie, zależy gdzie się trafi... lecz jest się przez nich wybieranym pod względem charakteru.
Wady: monitoring może zabrać premię (lecz łatwo rozmawiać pod nich, tak aby dostać 100%, do tego oni serio nie chcą ucinać premii, więc każda sytuacja sporna jest na naszą korzyść), nie zawsze można brać nadgodziny, oddziały podkradają klientów, trzeba chodzić w casual business.
1
Asystent 2015-10-22 22:04:10
kto takie rzeczy powypisywał ???? napewno nie sprzedaje w cc, może rządzi. Spóźniac sie nie wolno, za spóźnianie są nieprzyjemne uwagi od kordo oraz odebrają część premii (jeżeli ją wogóle dostaniesz ). 2500pln premii brutto ??? gdzie ??/, chyba łącznie na 12 miesięcy. Atmosfera w zespołach jest przygnębiająca. Kordo mają tu wyjątkowe prawo, jeżeli nie obowiązek traktowania ludzi "z buta", zamiast pomagać zniechęcają cię do pracy. Pod monitoring każdy stara się rozmawiać ale w finale kończy się, że masz oceny poniżej70% i rozstajesz się z premią, a jak masz 75% to dostaniesz połowę z tego co sobie wypracowałeś przez miesiąc. Zostało to opisane powyżej. Nawet pocztę służbową musisz sprawdzać na swojej przerwie prywatnej 50 min lub w czasie kilkunasto sekundowych zamknięć kontaktów. Przekroczenie przerwy obrywa ci premie i tak w koło. 70% ludzi chce sobie znaleźć nową robotę. Nie przyjść do robo ???? gdzie może tak może kierownik, nie tyrająca słuchawka. Nawet urlop na żądanie powoduje fochy.
2
dosyc 2015-11-06 18:07:45

Na sprzedaży horror zwalniaja najlepszych sprzedawców, ponieważ trzeba zrobić miejsca nowo wyszkolonym frajerom, co myślą ,że będą dostawali premie. I koszmarna forma wyprowadzania zwolnionych na oczach wszystkich. ludzie co tu się dzieje ? Czy koordynatorzy nie są zbyt bezkarni w poniewieraniu ludzmi, ? krzyki niektórych niby-szefów słychać do połowy Sali.Gdzie ja pracuję ?maja cechy psychopatów to jest miejsce kaźni, jakie to ma przełożenie na standardy banku ??? jak można godzić się na takie zarządzanie infolinią sprzedażową ? to duże nieporozumienie
1
Mimi 2015-11-09 11:19:03
Witam, byłam na rozmowie w banku millenium do działu windykacji. Nagle okazało sie , iż za chwile będę przepytana z j.angielskiego, mimo, iz jest to windykacja... Pani w okularach (wiek ok 25 lat) stwierdziła, iż "dłużej nie będzie mnie męczyć" i wyszło, na zakończenie mówiąc jeszcze na moje "do widzenia""być może do zobaczenia". Mimo, iż praca była bez j. angielskiego w ogłoszeniu, to usiłowano na siłę, mimo mojej średniej znajomości tego języka, mnie z tego pytać. Cóż... za te 1700 zł netto jakbym umiała j. angielski to bym nie szukała pracy w windykacji :-D ale jak widać Mordor az tu dotarł. Warszawa, centrala. pozdrawiam
Artek681 2015-11-25 19:33:17
Hej, mielem rozmowe rekrutacyjna do oddzialu w poniedzialek, jak dlugo mam czekac na odpowiedz? podobno jest podstawa okolo 2500 netto?
2
Anja 2015-12-02 21:58:31
Ja mialam wczoraj 3 etap, niby ostatni i czekam teraz na telefon.
Co do 2 etapu to nastepnego dnia zadzwonili do mnie z rekrutacji z centrali
Radeei 2015-12-10 00:12:51
ja tez mialem 3 etap 2.12 i do tej pory cisza....
Robot 2015-12-12 00:16:55
na te stanowiska jest ciągła rekrutacja ;) jeżeli teraz się nie zgłosisz to zdążysz w kazdym kolejnym miesiącu. Czy rozumiesz co to oznacza, że rekrutacja jest non stop na te same stanowiska. Jest olbrzymia rotacja
michałek 2015-12-15 12:52:01
hejka, możecie powiedzieć jaki są zarobki na stnowisku asystent kiletna w millenium w oddziale??? z tego co wiem to jest podstawa i premia za sprzedaż, ale z doświadczenia wiem, że w tym naku bardzo rzadko wciskają ludziom jakieś niepotrzebne rzeczy, nawet starają się nie namawiać, wiec jak to w koncu jest???
Rafaeek 2016-01-05 20:36:44
nie polecam, na początku masz okres ochronny, a potem już plan do zrobienia, który jest ciężko osiągalny - nie robisz to zwalniają
1
baowejkks 2016-01-11 22:22:08
czy ktoś może wypowiedzieć się na temat odpowiedzialności majątkowej w banku millenium?? oraz pare słów o szkoleniu??
psikpsik 2016-01-13 19:09:03
no więc proponują 2800 plus premia wyrobiona za oddział i indywidualne, pakiet multisport, medyczny, ubezpieczenie, produkty banku na preferencyjnych warunkach. Umowa na 12 miesięcy. z tego co wiem jest odpowiedzialność majątkowa. Szkolenie w Wa-wie 3 tyg, od pon do piatku od 9-17, na weekendy wracasz do domu, zwracają koszty dojazdów, hotel zapewniają dla ludzi spoza Wawy + sniadanie i dieta delegacyjna. Już zaczynasz od 25 wiec nie szkolisz się za darmo. Aplikowałem na asystenta klienta w oddziale. Pozdrawiam
3
Świeży 2016-01-14 13:53:07
Hej, czy ktoś może coś powiedzieć o Departamencie Rozwoju Aplikacji? Jak atmosfera, szefostwo, zarobki?
kaprysik 2016-01-18 17:03:45
z tego co wiem jest w regulaminie pracy odpowiedzialność majątkowa, a co do zwrotów kosztów szkolenie to zwracasz tylko 320 zł (proporcjonalnie zmniejszana kwota wraz z upływem czasu pracy) za szkolenie zewnętrzne dot. rozpoznawania pieniędzy, gdy chcesz sie zwolnic wcześniej przed upływem 12 miesięcy.
Mam pytanie odnośnie zakawterowania podczas szkolenia, w jakich hotelach kwaterują?? i w mejlu napisali ze pokoje dwuosobowe, tzn ze bede w pokoju z obca osobą?? ktoś wie??
1
Alfred 2016-01-27 22:05:45
Z tego co wiem to kwaterunek masz w Novotelu w centrum. Co do bycia z kimś w pokoju to tak jesteś z obcą osobą.
1
Wieloletni pracownik 2016-02-08 07:57:43
2800 brutto nie jest złą podstawą pod warunkiem, że się dostaje premię. O premii indywidualnej zapomnij, jeżeli target oddzialowy nie zostanie wyrobiony. Bank tnie koszty jak tylko może i niech nie mylą was raporty finansowe. Czasami ma się wrażenie, że w Banku robi się wszystko aby płacić jak najmniejsze premie. Najlepiej o tym wiedzą pracownicy CC. Oferta pracownicza? Śmiech na sali. Lepszą ofertę dają inne Banki dla nieswoich pracowników, a nizeli Bank Millennium dla swoich. Poprostu Bank stara się zarobić również na swoich pracownikach. Co do socjalna to ujdzie. Swego czasu Bank zwalnial pracowników, którzy chcieli korzystać z dopłat do urlopu. Ogólnie w tej firmie nie szanuje się pracownika. Ciekawe dlaczego tylu pracowników centrali ucieka do konkurencji???
5
Wieloletni pracownik 2016-02-08 08:02:14
Vito zależy co rozumiesz przez dobrą pensję. Rzeczywiście podobno Bank nowym pracownikom nie płaci tak źle. Ale starych pracowników wcale nie docenia. Premie w centrali są w dużej większości kwartalne i z każdym kwartalem niższe mimo iż wyniki finansowe większe.
Wieloletni pracownik 2016-02-08 08:11:03
Nie polecam pracy na Call Center. Akurat tam traktują pracowników jak bydło. To chyba lepiej już u Solorza pracować. Podstawa niska, a robi się wszystko aby tylko premii nie wypłacić. Premia sprzedazowa nie jest zależna od sprzedaży
4
Tomek 2016-02-08 17:01:15
Witam,
Ja byłem na rozmowie kwalifikacyjnej w oddziale. Trafiło mi się że w tym dniu jakiś dyrektor regionalny był w oddziale i rozmowa była dwuetapowa. Najgorsza rozmowa jaką w życiu przechodziłem. Pan dyrektor po pięć razy informuje i podkreśla jakieś kwestie. Nie dociera do niego że rozumiesz przekaz i nie masz żadnych pytań. Przykładowo zostałem poinformowany pierdylion razy że jest odpowiedzialność majątkowa na tym stanowisku. Oczywiście była scenka sprzedażowa. "Chodzi o kreatywne myślenie" (w sprzedaży bezpośredniej mam kilku letnie doświadczenie) ale Pan dyrektor słysząc moje argumenty podczas sprzedaży ciągle odpowiadał "nie, nie, nie" non stop. W szoku byłem. Podejżewam że on sam nie potrafi sprzedawać a te jego "nie" to coś w stylu mantry lub testu "ciekawe ile wytrzyma"... finalnie nie otrzymałem propozycji współpracy ale i tak bym t odrzucił. Rozmowa była kosmicznie nie miła i nie profesjonalna. O zarobkach i atmosferze niestety nic nie powiem bo nie wiem. Jedynie co można się domyślać po rozmowie kwalifikacyjnej to jest duża presja z strony dyrektora.
2
mariusz 2016-02-10 15:42:40
fghjk, widziałem na Pracuj.pl 2 ogłoszenia od nich na stanowisko Testera. Do dwóch różnych działów, w jednym ogłoszeniu oferują Umowę o pracę, w drugim tylko umowę-zlecenie.

Złożyłbym do nich CV gdyby nie to, że jedno z tych ogłoszeń odświeżają non-stop conajmniej od sierpnia co pokazuje, że nowi Testerzy szybko uciekają...

Ciekawe dlaczego tak się dzieje- wyjaśni ktoś?
antek 2016-02-20 11:28:38
Anja - i jak to się dalej potoczyło??? Kiedys dostalas jakies info zwrotne?
zainteresowany 2016-03-02 01:20:11
Witam,
Prosiłbym o informacje i opinie na temat pracy jako asystent klienta do oddziału detalicznego. Chodzi mi głównie o to na jakie wynagrodzenie można liczyć ? i czy jako osoba po studiach humanistycznych (mgr), ale z doświadczeniem - w handlu bezpośrednim z klientem i jako konsultant telefoniczny - w sumie ok. 3 lat, mam wgl szansę, aby otrzymać taką pracę ? Od kilku miesięcy jestem bez pracy i zastanawiam się na zaaplikowaniem. Niby w wymaganiach nie ma wykształcenia typowo bankowego, ale może jest ktoś, kto ma podobne wykształcenie do mojego, nie miał wcześniej styczności z pracą w banku i udało mu się dostać do Millennium ?
zadowolony_milleludek 2016-03-15 22:57:22
Dlatego zachęcam Cię do spróbowania swoich sił, mam nadzieję, że na długo Ci ich wystarczy...
Bank organizuje też akcje promujące konta osobiste na uczelniach w kraju, to teraz wyobraź sobie, że jesteś pracownikiem oddziału i musisz dojechać na taką akcję ze 100 km, potem twoim zadaniem jest wzięcie umów, ulotek jakichś gadżetów (poza długopisem i notesem nie licz na więcej) i zasuwasz po korytarzach uczelni i bawisz się w akwizytora i błagasz, żeby założyli jakieś konto, mniejsza o to, czy będzie używane, liczy się sztuka...i pamiętaj obyś przywiózł ich jak najwięcej! Chodzisz, zaczepiasz ludzi, uśmiechasz się przy tym od ucha do ucha...jeśli takie akcje Cię również nie zniechęcają to się staraj. Pal licho, że ludzie mają Ciebie za jakiegoś naciągacza, dla mnie jest to po prostu antyreklama Banku, bo wiem, jak to się odbywa - zero profesjonalizmu...

Jedno Ci powiem, w BM w oddziale jesteś od wszystkiego, nie ma tu podziału na kr. hipot., na gotówki, inwestycje itd. Ty robisz wszystko, nawet obsługujesz dłużników...ale na pewno po przygodzie w BM będziesz miał spore doświadczenie i z tego co wiem, to Ci, którzy odchodzą, a jest ich sporo, bez problemu znajdują pracę w innych bankach. Jeszcze raz życzę dużo sił i cierpliwości i obyś się dostał do BM :)
3
jacenty 2016-03-16 14:46:15
Mały, trudno powiedzieć jaką umowę oferują, można co najwyżej sobie powróżyć :)

Ja szukam obecnie pracy jako Tester i z tego co widzę mają 3 różne ogłoszenia do 2 lub 3-ech różnych działów. 2 z nich mówią o pracy na podstawie UoP, w jednym napisane jest że oferują tylko umowę-zlecenie.

Chciałem do nich zaaplikować ale nie zdecyduję się
Zaniepokoiło mnie to, że te same ogłoszenia w niezmiennej formie ponawiają średnio co 2-3 miesiące mimo że do jednego z działów poszukują samodzielnego testera, a nie dodatkowej osoby do zespołu.

Wiecie może dlaczego tak się dzieje? Dlaczego testerzy tak szybko stamtąd uciekają? W czym tkwi problem?
Andir 2016-04-17 23:38:11
nie zgadzaj się na smieciówkę tylko niewolnicy godzą się na poniewierkę
3
Andir 2016-04-17 23:38:37
nie zgadzaj się na smieciówkę tylko niewolnicy godzą się na poniewierkę
5
qwerty 2016-04-27 21:41:17
Sprawdź na swoim profili w Milleludziach albo po prostu zapytaj swojego opiekuna kadrowego.
qwerty 2016-04-27 21:41:57
Sprawdź na swoim profili w Milleludziach albo po prostu zapytaj swojego opiekuna kadrowego.
gaja 2016-07-05 17:17:38
Nie wiem jak to wygląda w Millenium, ale w Stefczyku umowa o pracę jest oferowana już przy starcie współpracy, a wiadomo, że zawsze lepiej się pracuje, mając choć troszkę bezpieczne zatrudnienie.
ania 2016-07-16 14:26:43
Pracę w millennium polecam dla młodych osób po studiach. Można nauczyć się sprzedaży i tym samym kontaktu z klientem. Niestety na zespół nie można liczyć, każdy ma dużo pracy i raczej na naukę nie ma czasu. Samemu trzeba się uczyć. No i oczywiście sprzedaż sprzedaż tylko to się liczy. Dużo sprzedajesz to się liczysz, niestety wcześniej czy później każdy się wypala i tyle cię pamiętali.
Piotr 2016-07-19 15:12:02
Brawo popieram twoją wypowiedź w całej rozciągłości - to bagno, absolutnie nie polecam !!!!!
1
oszukana 2016-09-20 09:24:34
Witam kochani pracownicy milenium mam taki problem zakupiłam na jednym z portali przedmiot za który dokonałam wplaty na konto podane mi w esku oczywiście przedmiotu nigdy nie ujrzałam a dane adresowe fałszywe wiem tylko tyle że numer konta jest z milenium i teraz do was kochani prośbą pomóżcie na priv szewczykowie13@wp.pl podeślij cie mi dane (usunięte przez administratora)nie chodzi już nawet o kasę ale o zasadę każdy z was może zostać oszukany proszę o pomoc
Kiri Kili 2016-09-30 07:19:34
ogromna rotacja... duze cisnienie sprzedazowe.. dyrektorzy regionalni o kant t... potluc zero szacunku do czlowieka.. premie slabe ze hej .. multisport tak ale chyba sa tylko dwa rzuty w roku kiedy mozna sie zapisywac.. dlugo sie czeka :) opieka zdrowotna w enelmedzie bez szalu czesto gesto dlugo sie czeka. Szkolenie w centrali trwa trzy tyg okolo podpisujesz lojalke o zwrocie kasy za kurs kasjerwa walutowego przed uplywem 2 lat pracy jesli postanowilbys sie zwolnic... cale szkolenie tez o kant t.. potluc niewiele wnosi grupa szkoleniowa urwana z choinki . Kolega sie zwolnil po 8 latach pracy bo mial taka sama stawke jak na poiczatku o czyms to swiadczy
FabKrK 2016-10-11 09:20:41
Czy wie ktoś jak wygląda praca i warunki pracy na infolinii przychodzącej?
fasola 2016-10-14 12:33:55
hej, pracuje obecnie w innym banku jako doradca klienta, ale zastanawiam się nad zmianą. Czy możecie mi powiedzieć na jakie zarobki można liczyć na podobnym stanowisku- podstawa/ premia?
1
ciekawy 2016-10-23 02:54:26
Czy można dostać zaraz po studiach chociaż te 4 tysiące na rękę?
Kuki 2016-11-04 12:10:01
Wynagrodzenie Warszawa: 3300 brutto premie są wysokości do 300 zł netto na osobę cele sprzedazowe zostały bardzo podniesione. Na szkoleniu nie nauczycie się niczego jeśli jesteście pierwszy raz w branży to wpolczuje będzie wam bardzo ciężko. Podpisujesz lojalke ze za każda różnice na kasie zwracasz z własnych pieniedzy. Poza tym jeśli się zwolnisz w ciągu 2 lat to oddajesz kase za szkolenie
Pracownik 2016-11-04 21:17:45
Hahahaha
Zostaw swoją opinię o Bank Millennium SA - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bank Millennium SA