logo Bank Millennium SA

Bank Millennium SA

Warszawa

Opinie o Bank Millennium SA

była pracownica 2017-06-26 16:48
Podstawa zalezy od regionu i od tego co wynegocjujesz. Jestem z małego miasta i dostałam 2800 brutto plus premie . Na wysokie premie nie ma co liczyć .
Ola 2017-06-29 14:21
czy gdzieś w banku są jeszcze ludzkie warunki pracy?
tak śledzę wypowiedzi i patrzę na tą właśnie i tak samo było jak pracowałam w Eurobanku- totalny obóz pracy- wyrabiałam plany i nie dostawałam premii bo placowka nie wyrabiala 75 % :-/
teraz chce wrócić do pracy po przerwie związanej z wychowywaniem dziecka i nie wiem co mam wybrać..
szukam ofert w innych bankach ale może całkiem to odpuszczę. .Może praca u pośrednika byłaby lepszym rozwiązaniem...ehhh
mała 2017-06-29 17:14
też jestem ciekawa jak to wygląda w centarli?
odradzam 2017-07-01 09:12
bankowość elektroniczna ...
brak kompetencji duże obietnice zerowy rozwój
Ewunia 2017-07-02 20:26
Najlepsze co możesz zrobić to poszukać w innej branży,w bankach mają coraz większy problem z rekrutacją,że zawsze możesz wrócić. Jako matka pracująca w oddziale widzę kilka minusów,to nigdy nie jest praca 8h więc problem z odbiorem z przedszkola bo niby jak masz wyjść jak masz klucze,poza tym weź l4 na dziecko i już pretensje byly o 3dni robocze! Na prawdę centrala powinna zwrócić uwagę na to jak przestrzeganie są prawa pracowników zwłaszcza matek.
2
Fiona 2017-07-02 21:52
Czy pracując w Banku Millennium na stanowisku opiekuna klienta da się godziwie zarobić? Czy firma ma do pensji dodatek socjalny lub coś innego? Słyszałam ostatnio sporo dobrego o firmie i mam zamiar aplikować. Podpowiedzcie kilka wiadomości. Z góry dziękuję.
Angel 2017-07-08 20:45
Pracowałam w BN na słuchawce jakiś czas temu prawie rok i jeszcze teraz muszę odreagować swoją gehennę. Wydawało mi się, że otrzymanie pracy w Banku to szczęście , zawiodłam sie mocno bo było to nieszczęście.
Jestem b.db handlowcem więc nastawiam sie na robienie planu i zgarnięcie prowizji. A tu rozczarowanie bo w interesie innych pracowników banku było pozbawić cię tej premii. Przekraczałam plany lub wykonywałam je w 100% a premii nie oglądałam , dlaczego ??? a dlatego:
- na infolinii dział monitoring sprawdzał jakość rozmów, ja jestem fanką jakości rozmów i rzetelnego informowania klienta, nigdy nic nie sprzedałam wprowadzając kogoś w błąd. To oczywiście było bez znaczenia. Monitoring obejmował wszystkie rozmowy nawet te przed weryfikacją, czyli potwierdzeniem danych klienta, które nie mogły się skończyć sprzedażą. Wystarczyło w ramach tej ogólnej rozmowy nie doprecyzować drobnego szczegółu i już to obniżało prowizję ze sprzedaży o 25%, lub 50%, 3 drobne błędy – zostajesz pozbawiony prowizji całkowicie.
Perfidii dodaje fakt , że o ocenie dowiadywałaś się na koniec pracy ostatniego dnia miesiąca, Kordo nie informował przez cały miesiąc a dostawał informację na bieżąco , po to aby osoba nie wiedziała o tym, że jest skasowana przez monitoring i zaiwaniała dalej, jak naiwniak.
- subiektywna ocena twojego kordo – on na zasadzie lubię/ nie lubię cię oceniał co miesiąc i jeżeli pozostały ci grosze do wzięcia z wypracowanej prowizji po monitoringu , on z tego co pozostało zabierał nawet do 50% (a sam w pracy siedział głównie na kompie z WP).
- no i wisienka – miałam raz ocenę po monitoringu 100% i przekroczony plan ale dostałam 0 zł prowizji ponieważ sprzedałam klientowi, który był do weryfikacji w oddziale, było to zaznaczone drobnym drukiem , w zakładce , rozmowy wpadały jedna po drugiej, co kilkanaście sekund, więc była to pułapka, w którą wpadło wiele słuchawek. Sprzedaż takiemu kasowała ci prowizję do 0 zł.
- jeżeli nie był zrobiony plan działowy lub wydziałowy też nic nie oglądałeś ze swojej sprzedaży.
Przez rok pracy wykonując plany sprzedażowe nie otrzymałam nawet 1000 zł !!!! prowizji na rękę.

Wypracowane pieniądze a szczególnie w banku nigdy nie giną, ktoś je zgarnia. Stąd tak duża rotacja aby pozbyć się światków wyzysku w pracy.
6
Miki 2017-07-09 21:34
Tak rzeczywiście wyglądają realia pracy na infolinii więc ci sprytniejsi po miesiącu szkolenia szli na wielomiesięczne zwolnienia lekarskie i mieli kołchoz z głowy....
3
Zxc 2017-07-10 15:47
Dostalam zaproszenie na rozmowe jako opiekun klienta na infolinii.Czy wymagaja okazania swiadectwa ukonczenia szkoly?
1
Nauczyciel 2017-07-10 21:26
Tak , koniecznie musisz okazać świadectwo ukończenia szkoły podstawowej czyli , że przeszłaś przez 6 klas.
1
Kier 2017-07-11 22:50
To masz pretensję do banku, że masz dziecko ??? i chciałabyś: brać kasę co miesiąc, wcześniej wychodzić z pracy i chodzić na zwolnienia lekarskie a inni w placówce mają za ciebie robić, bo ty masz dzieciaka ????, do kogo masz pretensje , bank to nie przedszkole. Wynajmij opiekunkę i do roboty lub siedź na 500+
1
Kier 2017-07-11 22:50
To masz pretensję do banku, że masz dziecko ??? i chciałabyś: brać kasę co miesiąc, wcześniej wychodzić z pracy i chodzić na zwolnienia lekarskie a inni w placówce mają za ciebie robić, bo ty masz dzieciaka ????, do kogo masz pretensje , bank to nie przedszkole. Wynajmij opiekunkę i do roboty lub siedź na 500+
4
Nowy 2017-07-14 11:50
Czy mógłby ktoś wyjaśnić mi jaki jest powód, że bank ma tak długą listę ofert? Czy to jakiś nowy projekt czy może otwierają jakąś nową placówkę? Generalnie szukam pracy w banku jako opiekun klienta, może to byłoby miejsce dla mnie? Proszę o kilka zdań .
Ewunia 2017-07-15 12:58
Haha. Chciałabym wychodzić po 8h lub móc faktycznie odbierać nadgodziny a nie je robić i nic z tego nie mieć a co do l4 czasami się tak zdarza,nie mówię o oszukiwaniu tylko o faktycznie chorobie a skoro uważasz to za wykorzystywanie to świadczy o Tobie jak bardzo korpo sprało Ci mózg i jak przedmiotowo traktujesz ludzi.
Życie to nie tabela z wynikami w Excelu. Roznie jest i wtedy powinno sie byc ludzkim bo Tobie tez sie moze przytrafic choroba.Twoja wypowiedź w całej okazałości pokazuje jak się traktuje w tym banku ludzi i jak nie rozumiesz mojej wypowiedzi,przeczytaj to co napisalam a nie fafleń się.
6
Minia 2017-07-19 11:29
Ja mam dobre odczucia z pracy w banku Millennium, polecam.
Bsnkow unikaj jjak ognia!! 2017-07-25 20:45
Zwolnienie. Szkolenie tylko z programu a wiedza potrzebna olbrzymia i nie licz na to , xe ktos ci pomoże. Z...ki od kierow ika regionalnego. Poczytaj sobie o tajemniczym kliencie. Nawet nie chce mi sie podac wiecej. To praca dla desperatow.
Fredi 2017-07-25 21:35
Praca w banku jest bardziej stresująca niż gdzie indziej i może nie wszystkim odpowiada. Ale to nie jest powód żeby oskarżać firmę.
. 2017-08-08 14:13
Jak myślicie jakie jest prawdopodobieństwo, że po rozmowie z dyrektorem regionalnym zdecydują się?
Ala 2017-08-08 15:37
50 na 50, cieszę się że pomogłem.
Piotr 2017-08-13 08:42
Słyszałem o banku sporo dobrego. Mam zamiar aplikować i bardzo proszę o kilka informacji. Jak się wam pracuje? Czy w firmie są dodatki typu socjalnego? Jak przedstawia się sprawa szkoleń? Czy są jakieś specjalne wymagania stawiane kandydatowi na starcie?
Zadowolony 2017-08-17 08:20
A ja napiszę tak.

Bank jako taki jest dużą firmą i oferuje różne stanowiska o zróżnicowanym poziomie wynagrodzenia i wymaganych kwalifikacji. Nie trudno jest domyśleć się iż aplikując do pracy w oddziale detalicznym nie będziesz mieć dyrektorskiego wynagrodzenia. Faktem jest iż jest ono dość niskie ale według mnie, bank zakłada iż są to stanowiska, które przynajmniej w części będą szybko rotować ze względów podawanych przez wszystkich poprzednich piszących, czyli głównie - KASY. Kasa jest ważna ale zależy co chcesz osiągnąć poprzez tę pracę. Jeśli studiujesz pedagogikę i chcesz potem pracować w banku i zarabiać kokosy...może to być trudne aczkolwiek nie jest niemożliwe. Jeśli nawet pracujesz na, w twojej ocenie poślednim stanowisku to możesz to wykorzystać jako atut podczas kolejnych procesów rekrutacji albo rotacji w ramach banku - i tak jest to możliwe. Ja zaczynałem pracę w banku na słuchawkach - infolinia telefonów przychodzących, jednak po około półtora roku przeniosłem się w ramach banku do innego departamentu dość kluczowego dla banku. Z mojego zespołu wiele osób w ten sposób rotowało, każdy próbował przenieść się tam, gdzie kierowały go zainteresowania - dep. produktów hipotecznych, ryzyka, MIS, nawet szef call center rotował :)
Jeśli masz coś do zaoferowania jako osoba i widać, że ci się chce, nie jesteś malkontentem, nie narzekasz ciągle to jesteś w stanie znaleźć sobie ciekawe miejsce w banku. Ja po kolejnych 3 latach przeniosłem się do innego departamentu a po 10 latach pracy w banku odszedłem.
Jeśli Twoim jedynym celem jest kasa i postawa roszczeniowa, to zawsze będziesz niezadowolony niezależnie od firmy, w której będziesz pracować. Ja w banku zaczynałem z wynagrodzeniem na poziomie 1100PLN brutto - praca na pół etatu, potem przy pełnym etacie 2200PLN, bez żadnych premii, karnetów, mutlisportu, opieki medycznej, jedynie przed Świętami Bożego Narodzenia wpływała ekstra kasa jakieś 250PLN. Sześć lat temu kończąc swoją współpracę z bankiem zarabiałem średniomiesięcznie ponad 11tyś. brutto - 10 razy tyle co na początku - czy to było mało? Nie, po prostu wybrałem inną drogę, zmieniłem branżę, znów stałem się początkującym w tym co robię ale zaczynałem też z innego pułapu finansowego, znacznie niższego niż wynagrodzenie w banku ale dziś znów mogę powiedzieć, że moje dochody wzrosły prawie 10 krotnie i 90% czasu pracuję zdalnie z domu, mam więcej czasu dla rodziny i żeby nie było nie miałem żadnych pleców. Na początku po szkole średniej też myślałem, że pracodawcy czekają na mnie z otwartymi rękoma i że dostanę górę kasy...życie to szybko weryfikuje a po każdej kolejnej rozmowie kwalifikacyjnej...no cóż. Zaraz rzucą się ludzie, że przecież trzeba z czegoś żyć itp., tak ja miałem małe dziecko i żonę na wychowawczym i finanse ratowałem innymi sposobami, musieliśmy się trochę przemęczyć i zaciskać pasa ale nie oczekiwaliśmy, że od razu będzie nas stać na willę z basenem, dużym ogrodem w centrum dużego miasta.

Ja jestem zadowolony z pracy w millennium, choć nie zawsze było łatwo ale kto powiedział, że będzie? Ta instytucja dała mi niezłą szkołę życia i utwardziła charakter czego i Wam życzę.
5
Monika 2017-08-17 09:05
@Zadowolony Bardzo merytoryczna wypowiedź, można sobie wyrobić swoją opinie o firmie. Podobnie jak Ty miałam również ja. Tak przebiega niemalże u każdego początkowa droga kariery zawodowej, bank jest spoko !!
1
ONA 2017-08-24 16:32
Jestem po 3 etapie i czekam na decyzję. Podobno mają zadzwonić niezależnie od decyzji. Po jakim czasie od ostatniego etapu odezwali się do Was?
1
Fredek 2017-08-24 23:00
Widzę, że mają bardzo długą listę ofert pracy. Takie braki osób do pracy zmusi firmy do podnoszenia zarobków żeby ściągać ludzi. Jeszcze trochę i zaczną ludzie wracać z zagranicy bo u kraju można będzie dobrze zarobić! Ja się z tego cieszę nie wiem jak wy?
fan BAnku Milenium 2017-08-25 21:32
hr owcu daj spokój.. jaka podwyźka?? zaraz przejmą DB Polska koszty trza ciąć..Ofert dużo bo leszczy coraz mniej do dymania za g..nie pieniadze..
MK 2017-08-30 13:39
To ja opiszę moją przygodę w rekrutacją na stanowisko kierownicze w centrali. Zadzwoniła do mnie pani z HR, wypytała o sprawy formalne , rozmawiałyśmy około 10minut, po czym umówiła za mną spotkanie na 10:30 na najbliższy poniedziałek (rozmowa była w środę). Do wyboru miałam tylko piątek lub poniedziałek, co jest trochę dziwne, ale ok... Minął czwartek i piątek a ja nadal ani nie otrzymałam maila potwierdzającego spotkanie, ani w rozmowie nie otrzymałam adresu, pod jaki mam się udać, słowem: nie podano mi żadnych szczegółów. W czwartek i piątek zadzwoniłam łącznie 3x do pani rekruterki, jednak ani nie odebrała ani nie oddzwoniła, więc uznałam poniedziałkowe spotkanie za nieważne. Co za brak profesjonalizmu! Wstyd po prostu, takie zachowania w takiej organizacji... Dobrze, że nie jestem waszym klientem, skoro nawet kandydata do pracy nie umiecie potraktować z szacunkiem!
Irena 2017-08-31 21:03
Ja otrzymalam informacje,ze wywiad telefoniczny nie gwarantuje współpracy czy zaproszenia na rozmowe, wyslalam cv na Kierownika Infolini i tez zadzwonila. Pani byla bdb przygotowana i mila, pokrywa sie to z Twoim czasem rekrutacji MK ale ja mam dobre zdanie, na te chwile otrzymalam zaproszenie i przede mna rozmowa, dostalam @ po rozmowie i nawet instrukcje z mapa gdzie mam sie udac na kogo powolac. Moze cos zle zrozumialas, bo nie podziele Twojej opinii zobaczymy co bedzie po rozmowie:)na pewno napisze.
3
Mk 2017-09-01 08:58
Ciężko czegoś nie zrozumieć w ustaleniu spotkania, gdzie umawiamy się na 10:30 w najbliższy poniedziałek. W mojej rozmowie nie było info o jakichś gwarancjach czy ich braku, po prostu zostało umówione spotkanie. Oczywiście gdyby padła informacja, że to tylko wstępna rozmowa bez umawiania spotkania to spoko, ale tak nie było. Obciach straszny. Uważam też, że nieodebranie i nieoddzwonienie, to okrutny brak kultury w relacjach zawodowych. Oczywiście pracą już zainteresowana nie jestem.
4
Ulka 2017-09-02 19:15
Jestem zdziwiona, że sytuacja z tym spotkaniem ma miejsce. Ale z drugiej strony to jest tylko pracownik, któremu coś się nie chce!
Sayuki 2017-09-05 11:33
Hej, czy po 3 etapie odezwał się ktoś do Ciebie ?
Klara 2017-09-05 20:51
Wydaje mi się, że ogólny brak ludzi do pracy zaczyna dotykać różne firmy nawet banki. Jeszcze do niedawna można było marzyć o takiej pracy a teraz jest w zasięgu ręki.
pracownik 2017-09-07 06:53
Witam
Ja też chcę się podzielić opiniami. Pracuję w tym banku 7 miesięcy i proszę mi wierzyć w 14 letniej karierze w bankowości nie spotkałem bardziej poukładanego banku. Na wszystko są procedury , które w mojej ocenie chronią pracownika ;-). Nadgodziny, zawsze mam za nie płacone nawet jeśli jest to 15 minut. Jeśli chodzi o chorowanie na 100% jest to pracodawcy nie na rękę, ale w mojej ocenie nikt szczególnie za to nie jest gnębiony, ja chorowałem 2 miesiące i nie byłem nękany telefonami, pozwolono mi chorować spokojnie. Pensja też nie jest najgorsza, największy plus to to, że przez cały dzień na biurku nie dzwonią telefony, jedyny minus pracy polega na codziennym oczekiwaniu na tajemniczego klienta. Przełożony jasno komunikuje cele, przez cały okres zatrudnienia nie spotkałem się z objawami nękania, ani mojej osoby, ani współpracowników. Ja polecam pracę w Millennium ( dobra opieka medyczna, fajne świadczenia pracownicze, dużo rozwijających szkoleń) i wszystkim co wybierają się na rozmowy kwalifikacyjne życzę powodzenia.
1
Bercik 2017-09-07 13:38
Doradca prestige, jakie sa widelki wynagrodzenia? Jak wyglada rekrutacja?
Mk 2017-09-07 17:52
do mojej historii powstał sequel :) kilka dni po opinii na Go Work zadzwoniła Pani z HR , aby poinformować mnie o zakończeniu rekrutacji na aplikowane stanowisko oraz przeprosiła za nieporozumienie ze spotkaniem. Bardzo ładnie i z twarzą! Dziękuję.
Redstar 2017-09-11 12:05
Ponieważ bank ma swoje oddziały w całym kraju to ta długa lista ofert pracy w rzeczywistości wcale nie jest taka długa. Jak przeczytałem wpisy na forum i widzę, że są całkiem przychylne dla Banku Millennium
Świeżak 2017-09-12 11:55
Wypłata na czas, jednak trzeba się spodziewać obowiązkowych nadgodzin i 0 premii przez pół roku
Kier 2017-09-13 00:44
Dziwię się jak mogli ciebie zatrudnić, może sprytnie oszukiwałaś. I to potwierdza regułę jak osoba z dzieciakiem jest roszczeniowa i nie chce jej się robić, ma pretensje do wszystkich, tylko wcześniej wychodzić siedzieć na zwolnieniach i olewać klientów. Pisząc w ten sposób sama sobie wiążesz pętlę, nawet nie nadajesz się do pracy w biedronce. Właśnie tak piszące osoby zniechęcają pracodawców do pracownic , które tylko myślą o zrobieniu baby i pójścia na L-4. A inni uczciwi mają pracować za siebie i za nieobecną. Nie usprawiedliwiaj się w żenujący sposób. Leń będzie leniem.
2
pl 2017-09-15 07:17
Pracownico, to przyjdź w takim bądź razie do PKO Bank Polski.Zobaczysz co to ciężka praca za śmieszne pieniądze.
1
Kosmos 2017-09-18 11:28
Praca jak praca - jedni się do niej nadają, inni nie. Piszę o pracy na Infolinii przychodzącej, o oddziałach wypowiedzieć się nie mogę. Jeśli jesteś w miarę ogarnięty - z łatwością wyrobisz prawie najwyższą premię jakościową (ktoś wcześniej pisał, że jest to trudne i rzadko spotykane, że w większości łapał się na najniższy próg (u mnie było odwrotnie, ale wszystko zależy od... wiedzy i chęci, o dziwo). Jakiś czas temu zmieniło się podejście do formy pracy, jest większy nacisk na sprzedaż, w związku z tym, żeby dostać podwyżkę trzeba być dobrym sprzedawcą. Jeśli jesteś dobry jakościowo, może być ciężej (zarobki zależą od sprzedaży - samą jakością możesz uzbierać wynagrodzenie miesięczne w przedziale 2500 -3200 netto, ze sprzedażą więcej). Pewne jest, że praca konsultanta nie jest pracą na lata - albo rotujesz wyżej i odchodzisz do innego działu, albo odchodzisz całkiem. Tak, jest ciężko - ciągłe nadgodziny (bo ludzie, którym się wydawało, że będzie łatwo biorą uz lub L4), duże obciążenie linii i kolejki. Jest to norma dla pracy na słuchawce, ale po przerobieniu różnych miejsc muszę przyznać, że to contact center jest najlepiej funkcjonującym, jakie znam. Co dostaniesz w zamian za cierpliwe wykonywanie obowiązków i zaangażowanie? Inne stanowisko. Nie po miesiącu czy dwóch - jeśli jesteś bardzo dobry i chcesz zacząć tutaj musisz się przygotować na kierat na najbliższy rok - półtora. Ci, którzy są nieźli, ale gdzieś niedomagają, dostaną swoją szansę po dwóch - trzech latach. Dla wszystkich, którym wydaje się to długim okresem czasu - jak myślicie jaką wiedzą i doświadczeniem może pochwalić się pracownik z półrocznym doświadczeniem? Odpowiedź: pół roku wystarczy, żebyś DOBRZE wykonywał swoje obowiązki, nic więcej. Jeśli komuś marzy się szybszy awans w jakiejkolwiek firmie, powodzenia. Jeśli ktoś chce pracować za realne pieniądze i szuka swojej drogi rozwoju, a chce spróbować w bankowości - zapraszam. :) Nie mogę też pominąć faktu, że w pracy panuje świetna atmosfera, a Bank zapewnia dobry pakiet socjalny. A nie samą pracą człowiek żyje. :)
1
chris_80 2017-09-21 08:08
Dzień dobry, czy mogę prosić o opinię osobę pracującą jako Doradca Prestige w Warszawie jakich zarobków można się spodziewać brutto - podstawa + premia (m-c, kwartał, czy jest odcięcie po osiągnięciu jakiegoś progu) ? Pracuję w inwestycjach w innym banku ale zaczynam się rozglądać za nowymi wyzwaniami no i lepszą kasą, bo nie pracujesz za dziękuję :) Słyszałem dużo negatywnych opinii więc chciałbym się dowiedzieć od kogoś pracującego co i jak. Moja poczta betrayedheart@o2.pl jeśli tu nie chce ktoś pisać. Z góry dziękuję
Al 2017-09-24 10:22
No to pokazali Państwo tą wypowiedzią poziom kadry menedżerskiej.
1
Amelia 2017-09-26 17:34
A kto byl kierownikiem oddziału?
Majka 2017-09-28 20:15
Jeżeli chodzi o pracę w oddziale to mogę się zgodzić że atmosfera zawsze zależy od menadżera. Sam pracodawca jako bank jest myślę jednym z lepszych na rynku. Wynagrodzenie na wstępie ok. 3100 brutto w każdym mieście nie tylko dużym. Świadczenia świąteczne przed Bożym narodzeniem, karta multi sport , darmowe leczenie z kartą enel med. Premie kiepskie nawet jeśli oddział wyrobi duży plan to o 1000 netto można pomarzyć , najczęściej to kwoty od 150 do 500 zł. max. miesięcznie . Plan jest na oddział i nie jest mały więc trudniej jest wykonać założenia. Więcej plusów nie ma pracy naprawdę ogrom i to też zależy od oddziału czy jest jeszcze starego typu czyli kasy + stanowiska konsultanckie czy już w nowej odsłonie wszyscy maja kasę. W obydwu przypadkach zapieprz i wielka odpowiedzialność. Rankingi i ocena sprzedaży na każdym kroku. Walka o klienta i pozycję w rankingach. Straszny stres związany z Tajemniczym klientem obsługa jest nagrywana i później ją odsłuchuje i kierownik placówki jak również kierownik regionu, wynik ma wpływ na to czy zespół otrzyma premię tą wyrobioną oczywiście . Nikt się nie spodziewa że w banku jest tyle pracy i wielka odpowiedzialność. Ogólnie pensje są w bankach marne zważywszy na to że dzisiaj w marketach spożywczych otrzymujesz więkzą pensje na starcie :( Odpowiedzialności nie da się porównać
1
ONA 2017-09-29 15:57
Hej. Dostałam odpowiedź pozytywną. Co prawda dopiero po miesiącu ale było to spowodowane czynnikami niezależnymi od firmy. W październiku zaczynam :)
Fredek 2017-10-03 21:17
Jeśli ktos czuje się na siłach pracować w banku to z całą pewnością powinien aplikować. Bank Millennium to spoko firma.
Kier 2017-10-03 23:23
Bardziej tą wypowiedzią odzwierciedlam opinię zespołu, który nie ma zamiaru pracować za dwóch ponieważ ktoś uważa, że się jej wszytko należy tylko z tego powodu, że ma dziecko. Inni też chcą szanować swój czas i własne siły !
Zatrudniajàca sie....... 2017-10-11 23:13
Kochani napiszcie jakie zarobki w oddziałach na stanowisku Opiekun Klienta.
Nie Wien ile moge negocjować.
Dziekuje.
Matheoo 2017-10-15 21:04
Powiedzcie jakich pytan mniej wiecej sie spodziewać na rozmowie z dyrektorem regionalnym....PILNE !!!!
Fredek 2017-10-16 22:08
Może ktoś napisać jaki jest powód , że Bank Milenium potrzebuje aktualnie tak dużo osób do pracy.?
Karla 2017-10-18 09:15
wszelakich ;) jestem po rozmowie z dyrektorem regionalnym i miałam nawet pytanie pt ile wynosi 5% z 20 ;)
Zostaw swoją opinię o Bank Millennium SA - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bank Millennium SA