Bedzie jakis dodatek do wypłaty na swieta??
Ferrero przewiduje jakieś dodatki pieniężne dla pracowników na święta?
Nie Polecam pracy w tej firmie. Ludzie, Admosfera pozostawia wiele do życzenia oraz podejście do pracowników. Nie kompetentni menagerowie.
Nie pozdrawiam Dagmary N. z KBW, która lata za każdym facetem z d...ą, żeby awansować i nie tylko ;)
Łatwo się kogoś ocenia nie znając go. Zazdrość ludzka to podła rzecz a mówić nie prawde to najprostsze co może być. Nie pozdrawiam. Daga bądź sobą
Zazdrość ludzka nie zna granic . Chorobę się wyleczy A zazdrości nie . Zawiść. Darusia jesteś super. A te złośliwe komentarze to Irokez inteligencji równy zeru . Tych co ta głupotę wymyśli.
Halo halo, może ktoś się wypowiedzieć na temat działu Kinder Joy? Jacy kierownicy? Brygadzistki?
Jak praca na bready? Jak szefostwo z najwyższego "szczebla"?
Ooojoj wyczuwam niespełnione ambicje niektórych ???????????? Stąd te wpisy ???? Pan G. to jeden z Kierownikow który broni siie pracą i dlatego trzeba Go zgnoić w inny sposób .? LUDZIE weźcie się za rzetelną pracę a produkcja Kinder White i Kinder Beuno będzie Nam lepiej szła.????za coś do cholerybierzemy ???????????? Szanujmy się Pozdrawiam Wieloletnia Pracownica ????????????????
Dokładnie jeśli ktoś jest zbyt dobry to trzeba mu dowalić z innej beczki tak zwany,, ból (usunięte przez administratora) zazdrośników KBW,, kierownik Marcin G to wspaniały człowiek, ugodowy nigdy nie ma żadnego problemu czego nie można powiedzieć o kierowniczce Ewelinie S.... tą osoba to już dawno powinien się ktoś zainteresować jak traktuje ludzi, wystarczy poczytać jakie ma opinie z poprzedniego miejsca pracy. Gardzi ludźmi którzy wykonują ciężko pracę.. Gdy inni ciężko pracują ona przegląda Facebooka w biurze, nie ma pojęcia o pracy na produkcji.. uważa się za kogoś lepszego tylko dlatego iż obejmuje wyższe stanowisko..
Masz rację Pracowałam i na Kb3 i Kbw z tym kierownikem i jest to uczciwy , sprawiedliwy i docenia za pracę Czy starsze czy młodsze osoby traktuje równo . Dlatego nie mogę pojąć zawiści ludzi którym nic się może nie udaje . Praca i jeszcze raz ciężka praca A pilnowanie linii to właśnie jest jego ATUT White się poprawil i to nie jest tylko puste gadanie tylko STATYSTYKI to pokazują Niech będzie na tej linii jak najdłużej, bo znów wrócą stare nawyki i nie jakość ale ql będą najważniejsze
Pracowałam z kierownikiem na linii KB3 nie było nigdy z nim problemu , wszytsko dopilnowane , nigdy nikogo nie wywyższal więc nie wiem skąd takie komentarze , człowiek ugodowy zawsze wszytsko można z nim było załatwić oby więcej takich kierowników jak on
Pracowałem u niego bardzo długo. Nigdy nie widziałem żeby krzyczał albo kogoś poniżał. Jak lecisz w kulki to ci to powie po męsku, ale nie chamsko. Jeśli ktoś wykazywał potencjał to pomagał takiej osobie. Ale jeśli ktoś jest tępy i do tego zakapior to niech ma pretensje do matki i ojca, niestety takie osoby najbardziej dra gęby i o własne niepowodzenia mają pretensje do innych.
Ja w 2016 roku pracowałam. Z nim na Raffaello . Nic podobnego się nie działo. . Nie wiem z kąd te złośliwe komentarze . Papier wszystko przyjmie. Wspominam to jako bardzo uczynnego człowieka. Jako kierownik zawsze można by było na niego liczyć. Pomagał bardzo .
Nie narzekajcie bo w ferro jest super pracowałam 5lat i gdyby nie okoliczności pracowała bym do dziś. Źle jest tylko próżniaką co się nie chce robić tacy wiecznie narzekają i najwięcej się kłucą.Pozdrawiam Raffaelloi figurę.
Narzekają a i tak wracają do Ferrero jak bumerang. Ludzie mówią że figura najgorsza, ale po tych wpisach widać że Bueno jest na prowadzeniu.
Ferrero jest super robta nie jest ciężko i można zarobić dobre pieniądze przychodząc na nadgodziny ale wiadomo komu się nie chce robić lub nie przychodzić na nadgodziny to nie zarobi nic za darmo trzeba mieć chęć to i się zarobi
Jedna wielka kategoryzacja pracowników, jednym słowem są równi i równiejsi. Dziś na stołówce na B-Ready chciałem zjeść golonkę, w odpowiedzi usłyszałem, ze nie mogę jej kupić bo jest na następny dzień wyłącznie dla „szefostwa”. Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem, generalnie jest to żałosne, ze traktują zwykłych pracowników jak plebs. Szlachta zajada goloneczki, a dla plebsu nie ma.. jedno wielkie dno.
Jedna wielka kategoryzacja pracowników, jednym słowem są równi i równiejsi. Dziś na stołówce na B-Ready chciałem zjeść golonkę, w odpowiedzi usłyszałem, ze nie mogę jej kupić bo jest na następny dzień wyłącznie dla „szefostwa”. Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem, generalnie jest to żałosne, ze traktują zwykłych pracowników jak plebs. Szlachta zajada goloneczki, a dla plebsu nie ma ???????? jedno wielkie dno.
Podobno zamówienia spadają i firmy postednicze mają zostać odwołane całkiem
Znowu seksaferka na zakładzie? ????
Bo to nie pierwsza i zapewne nie ostatnia. Najwidoczniej mają swoje potrzeby????????
A co chętny jesteś?
Zapytaj się sprzątaczek one wiedzą na których działach co się dzieje, kto z kim i gdzie
Niby kto ?
Pozdro dla całej zmiany Pani Iwonki z Rafaello(pozdro muflony)????
Co to za oblech molestował dziewczynę na ugp 5?
Które działy na tę chwilę pracują w godzinach 7-15,7-19 ?
Kinder cards biredi bueno white bueno zwykle 2 bueno multipak na 15 narazie żaden dział nie pracóje
Firma dziadowska.Nikt nie szanuje pracownika.Kolhoz .każdy robi co chce wieczne awantury o byle co. Maszyny ciągle się psują nikt nad tym nie panuje najgorsze schematy. Pseudopraca
Wieczne awantury? Ciekawie musi być. Kto się z kim kłóci, pracownicy z przełożonymi czy to raczej tak między soba?
A co wchodzi tutaj w skład tych często psujących się maszyn? Ciekawa jestem jak drogie muszą być, że nie mogą zainwestować w coś nowszego
Czy zawsze na weekend musi brakować wody będziemy padać jak muchy pić się chce a (usunięte przez administratora) trzeba
Najwiekszy (usunięte przez administratora) to jest na ugp 5 ten kto tam jest to wie :) kolezenstwo ,znajomosci,osoby z zewnatrz dostaja od razu umowe ferrero,co tu wiecej pisac przyjdz i zobacz sam:) jest ferrero i ugp 5 (NASZ DRUGI DOM)
Czy polecacie pracę w laboratorium?
Dzień dobry wszystkim bym chciała się zatrudnić do firmy Fererro czy by mógł mi ktoś pomoc bo dzwoniłam do nich telefonicznie podano mi stronę i nic na ten temat nie znalazłam. Z góry dziękuję
Jak się pracuje w Ferrero Polska Sp.zo.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Ferrero Polska Sp.zo.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 288.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Ferrero Polska Sp.zo.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 185, z czego 34 to opinie pozytywne, 41 to opinie negatywne, a 110 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Ferrero Polska Sp.zo.o.?
Kandydaci do pracy w Ferrero Polska Sp.zo.o. napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.