brak logo

Ferrero Polska Sp.zo.o.

Belsk Duży

Opinie o Ferrero Polska Sp.zo.o.

Fachowiec 2016-12-08 18:39
Jak wygląda praca elektryka w tej firmie ?
Ile można zarobić ?
Łukasz 2016-12-15 12:52
Witam. Czy są wolne miejsca na taśmie w ferrero proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam
miron 2016-12-28 20:15
Dziadostwo jak wszędzie.
1$ 2017-01-04 14:13
Czy jest praca w ferrero na taśmie
16
mała 2017-02-09 08:53
jak atmosfera na dziale rochera?
8
Alko 2017-02-09 10:56
Witam. Orientuje się ktoś może czy są przyjęcia na operatora wózka do ferrero w Belsku? I jak mniej więcej się tam pracuje?
12
Kinia 2017-02-17 14:04
przyjemna :)
Kinia 2017-02-17 14:05
przyjemna :)
Joanna 2017-03-01 12:17
Zamierzacie aplikować do firmy Ferrero Polska Sp.z o.o.? Jak przygotowujecie się na rozmowę o pracę?
3
nicek 2017-04-12 12:17
Witam,
Czy ktoś wie jakie są zarobki Specjalisty w Logistyce?
Lola178 2017-04-19 16:55
Jak sie pracuje na Kinder Bueno 2?? Bo mam tam iść do pracy. Jakie opinie o ludziach kierownikach i brygadzistach???
Bardzo proszę o odpowiedź
Nowa 2017-04-23 19:58
Witam. Pracuje od niedawna i ujdzie. Jak w każdej pracy trzeba się wkręcić. Mam jednak jedno ale... Nieraz mam nieszczęście usiąść za lub przed dwiema PANIAMI przez duże p chyba z Brzostowca. No błagam.. W XXI wieku nie używać jakiegoś dezodorantu czy już nawet uprac to ubranie raz na ruski rok w proszku z biedronki. Taka sytuacja...
3
Joanna 2017-04-24 10:58
@Nowa chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach z pracy w Ferrero Polska. Rozumiem, że praca w firmie Ci odpowiada. Na jakim stanowisku obecnie pracujesz? Jak wyglądało wdrażanie Cię do pracy?
Bardzo jednak proszę o nieużywanie forum do komentowania konkretnych osób.
Czarny 2017-05-11 01:33
No jak robiles po 120 h to napewno wziąłeś 1600 ja wyrabiam norme +2-3 sobotu i mam na reke 3200. Stawka brutto to 16 zl. Wiec jak mi powiesz gdzie daja więcej chetnie tam pójdę
Joanna 2017-05-11 10:24
@Czarny jesteś więc zadowolony z pracy w Ferrero Polska? Mógłbyś powiedzieć pracy na jakim stanowisku dotyczy Twój komentarz? Będzie to bardzo ważna informacja dla osób szukających konkretnych informacji na temat pracy w firmie. Co więcej możesz powiedzieć o pracy swojego działu?
10
Aksa 2017-06-24 18:35
hej na jakim dziale można tyle zarobić?
sam 2017-06-24 21:20
Hej jak wyglądają warunki pracy?pracuje sie w 4brygadówce czy tygodniami?jak to wygląda?
Koleś 2017-06-25 19:14
Czy Ferrero ma jakieś nowe oferty pracy? Słyszałam sporo dobrego
Aksa 2017-06-26 21:27
Cześć
jak wygląda system pracy chodzi się od poniedziałku do piątku? czy w czerobrygadówce?
Aksa 2017-06-29 21:53
hej odpiszcie proszę:)
D 2017-06-30 15:32
To wszystko zależy na jakim dziale pracujesz . Zazwyczaj różnie się pracuje czyli np miesiąc po 12h a potem jakiś czas na 3 zmiany. Czterobrygadówki tez są.
aksa 2017-07-04 15:15
A dział kontroli jakości jest?jak tam się pracuje?na 3 zmiany?możesz odpisać?
Aksa 2017-07-06 13:43
A jak pracuje dział kontroli jakości?
Joanna 2017-07-06 13:55
@Koleś
dalej chcesz pracować w Ferrero Polska? Nadal aktywne są oferty pracy na stanowisko Specjalista/Specjalistka w Dziale Jakości Rynkowej oraz Asystent/-ki ds. Materiałów POS. W obu przypadkach jest to praca w Warszawie.
Może ktoś z obecnych pracowników firmy może coś doradzić osobom zainteresowanym właśnie tymi stanowiskami?
Neska 2017-07-06 14:06
Jak wygląda praca na produkcji w weekendy?
Tabaluga 2017-07-06 19:15
Witam. Ja pracowałem tam w 2007 roku i też zarabiałem wtedy 1700 max na rękę. Już wtedy każdy facet miał każdą kobietę. Pracowałem wtedy na dziale przygotowalni lub inaczej preparacji.A poza tym miałem kierownika KORZEŃ kawał dziada. Zwolnił mnie za to że o swoje nie zapłacone nadgodziny się upomniałem. pozdrawiam tych którzy w tym roku też tam pracowali.
4
Aksa 2017-07-08 17:17
Ponawiam pytanie: jaki jest system pracy?
wujek 2017-07-13 14:57
Są dwa systemy pracy:
Pierwszy:
Od poniedziałku do piątku po 8h dziennie (6-14, 14-22, 22-6). Czasem też weekendy (najczęściej zmiana 12h).
Drugi:
Czterobrygadówka (zmiany po 12h), np. Poniedziałek - 6-18; Wtorek 18-6; Środa, Czwartek - wolne; itd.
Pracownik KS 2017-07-15 09:06
Pracuje drugi rok przyjety przez firme zewnętrzna.I tak jak jest kampania pracy jest od zaje.... ze ciezko sobie wolnego zalatwic musisz prosic sie jak nie wiem a jak kampania sie konczy to maja cie gdzies i siedzisz w domu i prosisz sie o prace a jest tylko moze za miesiac moze za miesiac.Przyjeci przez ferrero tez nie maja ciekawie bo choc maja prace caly czas to co jak jeden wybryk ktory nie spodoba sie kierownikowi bo wstanie lewa noga to odrazu po calej premii i tyle widziales jej.Ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] płaczą ze nie maja pracownikow a sami nie umieja o niego zadbac!
Aksa 2017-07-17 14:55
Te dwa systemy pracy od czego zależą, że raz się chodzi tygodniami a raz po 12 godzin?jak jest na kontroli jakości?
Aksa 2017-07-29 20:50
hej odpiszcie,jak pracuje kontrola jakości?jest taki dział pewnie?
antywirusowy 2017-07-30 16:17
Sprawdza się temperatury wypełnia dokumenty i sprawdza ile na godzinkę się zmieści
mała 2017-07-31 15:49
przyjemna bez względu na której zmianie, czy może polecisz która zmiana fajniejsza.
Aksa 2017-07-31 16:04
Hej napisz coś jeszcze a jak ta kontrola pracuje w jakim systemie?ile można zarobić?
onyks 2017-07-31 16:30
Cześć Czarny
możesz napisać na jakim dziale można tyle zarobić?
Ana 2017-08-03 08:09
Hej
napiszcie w jakim systemie pracuje kontrola jakości?co się tam robi?i ile można zarobić? z góry dziękuję.
Ana 2017-08-04 16:46
Cześć odpiszecie na powyższe pytania?
Joanna 2017-08-09 16:43
Na jakie stanowiska najcześciej są poszukiwani pracownicy w tej firmie? To dla wielu osób, które myślą o zatrudnieniu u tego pracodawcy, kluczowa informacja. Czy można liczyć na umowę o prace?
Kandy 2017-08-12 13:21
Witam
napiszcie co się robi w kontroli jakości?proszę o info
Joanna 2017-08-21 11:43
@Kandy, szczegółowe informacje dotyczące zakresu obowiązków na pewno uzyskasz na rozmowie rekrutacyjnej. Nie mniej jednak, na pewno przydałby się informacje ze strony aktualnych pracowników, czy ktoś może się do tego odnieść i pomóc innym w wyborze zatrudnienia?
lklk 2017-08-27 22:00
Czasem weekendy? dobre non stop na nic czasu nie ma
1
Joanna 2017-08-29 21:15
@lklk ale te pracujące weekendy naprawdę są takie obowiązkowe dla każdego pracownika? Możesz wyjaśnić, w jaki sposób Ferrero Polska przedstawia swoim pracownikom konieczność pracy w dodatkowe dni?
Kandy 2017-09-16 15:51
Co robicie w kontroli jakości?
Joanna 2017-09-17 14:23
@Kandy ja nie jestem pracownikiem Ferrero Polska Sp.zo.o., więc niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Nie mniej - ma nadzieję, że znajdzie się osoba, która się do niego ustosunkuje. Jesteś zainteresowany pracą na tym stanowisku?
Kandy 2017-09-19 23:56
Odpiszecie co się robi w tej kontroli?
Piotreek 2017-10-09 02:37
jezusie a co moze robić osoba pracująca w kontroli jakości? zbierać kaktusy? ludzie, opamiętajcie się!
2
Kandy 2017-10-09 23:11
w każdej firmie ta kontrola wygląda inaczej więc dlatego chcę się dowiedzieć
Ferrero 2017-10-14 10:26
Praca w weekendy praktycznie przymusowa , ostatnio na dziale FIGURA CAVA jeśli nie chcesz przyjść w weekend musisz iść do kierownika i podpisać papier i uzasadnić dlaczego nie możesz przyjść . To jest chory zakład .
2
Lukas 2017-10-14 10:49
Ogólnie to kierownictwo myśli że są tam chyba ,,BOGAMI'' co niektórzy chyba nawet się czują jak by ten zakład należał do nich . To jest wręcz aż śmieszne bo chyba BARANY nie zdają sobie sprawy że gdyby nie ludzie którzy ciężko harują na liniach produkcyjnych to by nie mieli swoich premii a nawet pracy . Gdyby właściciel zakładu wiedział co się tu dzieje dzieje to by chyba zawału dostał. Już i tak zakład odczuwa brak ludzi do pracy ale przecież BARANY i tak tego nie widzą i zmuszają ludzi do pracy w weekendy , kto to widział żeby praca w weekend była wręcz przymusowa a o wolne chodzić do kierownika i jeszcze się tłumaczyć . Myślę że może wreszcie się ktoś im weźmie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
Kasia 2017-10-14 10:59
Ferrero nie obchodzi czy Ty chcesz czy możesz czy nie - TY po prostu masz przyjść jeśli nie to wysyłają Cię do kierownika a on idiota mówi że jeśli nie chcesz przyjść w weekend to możesz już wcale nie przychodzić (chodzi o firmy zewnętrzne ) Bo pracownicy którzy są przez Ferrero a nie chcą przyjść to zaraz do biura podpisać papier i uzasadnienie dlaczego nie możesz czy nie chcesz przyjść , ewentualnie Ci premie zabierze . Bo przecież nie interesuje ich że masz rodzinne czy chcesz odpocząć liczy się by PAN I WŁADCA KIEROWNIK miał na koniec roku premie za Twoją prace .
2
Zostaw swoją opinię o Ferrero Polska Sp.zo.o. - Belsk Duży
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o.