CD

Bielsko-Biała - CDSA MIODY

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o CD S.A.

Opinie o CD Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o CD S.A.!

Zainteresowana

01.03.2025 21:40

Hej, piszę zapytaniem jak wygląda praca na stanowisku specjalista ds. jakości ? Mniej więcej na jakie zarobki można liczyć ?

PSZCZELARZ

10.02.2025 16:23

Ktoś się wypowie jak wygląda praca i płaca w tej firmie ? Interesuje mnie praca na magazynie lub pracownik gospodarczy i jak tam ludzi traktują dużo jest przybyszów ze wschodu?
    Nadia

23.03.2024 13:41

Witam. proszę o ocenę warunków pracy asystentki na dziale technologicznym. Jest teraz dostępna ofertą i myślę czy by nie aplikować, zwłaszcza ze doświadczenie nie jest wymagane. ciekawa jestem zarobków, bo piszą o podstawie i premiach, jak wychodzą?

08.11.2024 14:36

Oferta jest nadal aktualna. Wysyłałam kilkakrotnie CV do tej firmy i nic, nawet nie otworzyli mojego CV. Szkoda czasu.

anonimka

26.03.2024 14:20

Czy może się ktoś wypowiedzieć na temat działu technologii i szefostwa. Jakie finanse ?
    Aga

25.03.2024 09:08

Czy praca jest na 3 zmiany?

23.08.2023 21:46

Pracuje się jak w każdej innej prywatnej firmie - trzeba pracować, nie zatrudnia się tu ludzi, którzy przychodzą i chcą jakoś przetrwać te 8 h. Atmosfera przyjazna, charakter pracy zależy oczywiście od działu. Firma cały czas się rozwija, pracy jest dużo, dlatego ciągle poszukiwani są nowi kandydaci. Rotacja pracowników jest jak w każdej innej firmie. Są osoby, które pracują tu wiele lat, więc świadczy to o tym, że ktoś, kto lubi swoją pracę, angażuje się w to co robi, może przepracować w tej firmie aż do emerytury. Niestety w internecie i również na tym portalu jest dużo hejtu. Jeżeli ktoś jest zadowolony, to nie angażuje się w pisanie o dobrych stronach. A wieloletnich pracowników w CD jest naprawdę sporo. To jest też powód, że opinie na tym portalu o tym i pewnie innych pracodawcach są w większości negatywne. Każdy powinien wyrobić sobie własną opinię.
    Zainteresowany

08.08.2023 11:03

Zastanawiam się nad aplikowaniem na stanowisko magazynier. Czego można się spodziewać, jakie zarobki, benefity, możliwości rozwoju, atmosfera w pracy?
    Ka

12.09.2022 18:47

Potrzebuje kontakt prywatny do jakiegoś pracownika, chce dowiedziec się więcej o pracy w tej firmie
    CD

17.09.2022 09:36

Jak coś to pisz na maila [email protected]
    Diego

14.09.2022 09:01

Witam widziałem ogłoszenie na stanowisko Brygadzista zastanawiam się czy aplikować. Powie ktoś więcej na jakie zarobki można liczyć jaka atmosfera itd?

09.08.2022 20:30

Firma szuka samodzielnej księgowej? Ile osób pracuje w dziale księgowym? Jaka jest atmosfera i czy można liczyć na przyzwoite zarobki? Jak z nadgodzinami?

21.08.2020 21:34

Miccki

22.10.2021 16:54

Popieram Twoją opinię. Ja również firmy nie polecam, dokładnie nikt nie szanuje ludzi, bo takich ludzi zatrudniają, więc teoretycznie koło się zamyka. Firma dużo traci w oczach potencjalnych kandydatów, a także i klientów. Szkoda, że zwolniłeś się z poprzedniej pracy, ale mam nadzieję że znajdziesz teraz lepszą, a przede wszystkim lepiej traktującą ludzi
    Zainteresowana

02.07.2021 18:17

Widziałam, ze firma szuka pracownika na stanowisko specjalisty ds. kadr i płac. Jak wyglada praca na tym stanowisku? Jakich zarobków można się spodziewać?
    xxxx

20.04.2021 06:13

Słyszałem że firma robi grafik na tydzień a nie na miesiąc!!!!
    Aleksander

11.01.2021 11:06

W firmie jest naprawdę sporo pracowników, którzy w CD pracują po 5, 10, 15, 20, 25 lat. Świadczy to o tym, że firma docenia i szanuje dobrych pracowników. Ja także pracuję tu ładnych parę lat i nie zamieniłbym tej pracy na inną, bo to naprawdę dobra praca. Owszem zauważam, że zdarza się czasem sytuacja, że przychodzi nowy pracownik, któremu się marzą wczasy w pracy. Ta firma ambitnych i chętnych pracowników docenia i szanuje, a marzycielom po prostu dziękuje.
    Hha

19.02.2021 13:57

(usunięte przez administratora).Bardzo ,bardzo ,bardzo rzadko dają umowę na stałe !!! Zwykle po trzech latach -wynocha ! W firmie albo świerzaki albo stare (usunięte przez administratora),którzy załapali się na inne czasy . (usunięte przez administratora)
    Mag

21.01.2021 16:06

Jakie som zarobki
    KANDYDAT do pracy

30.09.2020 22:25

Teraz zarabiam w innej firmie na ręke 6500 zł netto ( do ręki). Czy tu zarobie wiecej? 7000 zł netto. Oczywiscie za bardzo sie nie lubie przepracowywac ale cos tam kazdego dnia zrobie. Nie lubie dziadostwa i jak tylko zobacze ze walą mnie w plecy to od razu rzucam papierami. Bienkowska powiedziała ze za 6000 zł nie bedzie pracowała. Wziałem sobie to do serca. Wiec ile zarabiacie i na jakim stanowisku? Bo chciałbym byc w tej grupie normalnie zarabiajacych tj 6500 do 7000 zł i prdawca musi odprowadzac skłądki itp itd
    Były robol

21.09.2020 12:21

Wystarczy,że popytacie się ludzi jak jest w tym zakładzie CD to wam powiedzą dlaczego taka rotacja itd.Od siebie nie polecam każdy ucieka począwszy od pracowników produkcji,młynów,magazynierów i mechaników

19.07.2020 10:27

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie CD S.A.?
    Phenom

03.08.2020 08:16

100 pytań do ... Czyli o wszystkim i o niczym .. Na jakie stanowisko aplikujesz ???

02.08.2020 16:19

Praca jak każda - trzeba pracować. To nie jest firma dla ludzi, którym pracować się nie chce. Obiboków tu nie trzymają. Jestem zadowolony, bo pracy się nie boję. Kadra fajna, zarobki mogłyby być wyższe, ale da się żyć. Wypłaty zawsze na czas. Awansować trudno - pracują tu ludzie, którzy przez 20 lat są na tym samym stanowisku, więc tak naprawdę na awans już nie liczę. Trochę brakuje mi imprez integracyjnych jakie miałem w poprzedniej pracy. Tak ogólnie pracuje się dobrze i mam zamiar jeszcze ładnych parę lat w CD popracować.
    Ex

29.06.2020 14:35

Potwierdzam opinie @Byłego. Jednym słowem chaos i mega rotacja. Nie polecam aplikowania do tej Firmy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w CD?

Kontakt - CD S.A.

Krucza 16 lok. 22 00-526 Bielsko-Biała

Branża główna: Artykuły spożywcze
    @BYŁY

29.05.2020 12:43

Nie polecam pracy w firmie CD - było to najgorsze doświadczenie w mojej karierze.

27.05.2020 19:32

odpowiadając na wasze pytania: Benefity: brak. Pensja: najniższa, i gdyby to byóło możliwe to i z tego by wzięli. Szkolenia: brak. Odczuwalna wartość pracownika: zerowa, łatwo się zwalnia wysłużonych pracowników i zastępuje innymi, tanszymi. Atmosfera: chaos,wszędzie chaos.Bardzo duża rotacja pracowników.
    Mały ryś

09.03.2020 16:48

A jak mają PH w tej firmie? Czy duże targety, audyty, ile punktów na dzień do ogarnięcia.
    sztoper

08.03.2020 19:45

Ponawiam pytanie o zarobki .Jak wyglada praca na kremach?
    magda

09.01.2020 12:36

A ja polecam pracę w CD. Pracować trzeba wszędzie, więc tutaj też tego wymagają. Z powodu dobrej atmosfery i przyjaznej kadry mi pracuje się dobrze. Pracowałam w innych firmach, ale w CD przynajmniej nie jest monotonnie. Ogólnie OK. Zarobki średnie, ale akceptowalne.
    olo

11.01.2020 18:49

Napisz na jakim stanowisku pracujesz.
    XXX

21.12.2019 14:24

Dali 100 zł. na święta .Trochę śmiesznie ,ale plus za miły gest
    Doris

16.10.2019 12:16

Witam. Praca w tej firmie była w porządku. Na czekoladach praca łatwa do ogarnięcia,bardzo fajne dziewczyny polki, które były bardzo miłe i pomocne, pozdrawiam ich,ale niestety było ich mało, więcej dziewczyn z Ukrainy. Kierownicy pod zakład nie przyjmują z tego względu, że przyjęli zaś sporo ludzi z Ukrainy, a nas po prostu wyrzucono na bruk. Gwarantując nam stałą pracę, to dziś nam podziękowali. ???? Także nie polecam, wezmą Cie na miesiąc, a nawet i nie i Ci podziękują i dowiadujesz się to na ostatnim miejscu, jeszcze w pracy... Także to jakaś kpina, żeby wyrzucać polaków, a przyjmować tylko osoby z Ukrainy.... Smutne, ale prawdziwe...... Polska spada na dno takim to o to sposobem. Jest to nie fair do Nas, a gwarantowali nam z agencji, że to będzie praca pewna i stała.... Nie mam więcej pytań.....
    Darek

11.08.2019 15:15

Witam. Czy ktoś się posiada jakieś informację na temat stanowiska na utrzymaniu ruchu tej firmie ? Szukają osoby na to stanowisko i bardzo mi zależy zdobyć jakieś aktualne info na temat ludzi , atmosfery
    Bartek

13.09.2019 13:58

Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie, lepiej iść pracować do normalnej firmy niż pracować w haosie p. Zbyszka /szwagra/
    Grazynka

17.03.2019 19:51

Witam jakie zarobki są w tej firmie? Chciałam podjąć pracę i jakie są naj swiezsze opinie wasze
    Była

24.11.2018 19:02

Omijać szerokim łukiem... Ciężka praca za marne grosze. (usunięte przez administratora) buractwo, brak szacunku do pracownika i "ja wiem wszystko lepiej" to norma jeśli chodzi o "górę". Wymagania coraz większe, a płaca bez zmian; warunki pracy również pozostawiają wiele do życzenia, brak jakichkolwiek szkoleń, a potem wielkie pretensje, że czegoś tam się nie potrafi. Sporo fałszywych osób, które niby są miłe i się uśmiechają, a po chwili lecą z każdą pierdołą na skargę. Jedyne plusy, to parę poznanych, bardzo sympatycznych osób.
    ROMMEO

03.10.2018 17:37

nIE POLECAM TAM PRACY PANI MAŁGOŚKA TO WREDNA BABA NA MAGAZYNIE I NA PRODUKCJI RYGOR
    ANITA

19.07.2018 16:15

Firma wg. mnie godna polecenia Nie jest łatwo, ale pracować trzeba wszędzie. Dużym plusem jest bardzo dobra atmosfera w pracy i przyjaźnie nastawiona kadra zarządzająca. W porównaniu do poprzednich firm w których pracowałam to w CD pracuje się najlepiej.
    Olaf

17.01.2018 15:23

1800 Netto na magazyniera? Myślałem ,że wózkowi zarabiają z około 2500.
    maniek

19.12.2017 15:48

Naprawdę dobra firma dla osób, którym chce się pracować i czegoś chcą się nauczyć.

13.10.2017 16:01

Olek

17.10.2017 13:26

Nie zamieszczaj tego typu wpisów w portalu o pracy, bo tego typu wpisy świadczą o braku wiarygodności pisanych tu opinii. Brzmi to jak rozgrywki między konkurencją a nie miejsce tu na to. Żenadą jest, że nawet nie stać Cię na tę odrobinę trudu, by zdania rozpoczynać z dużej litery.
    Neo33

13.08.2017 16:48

Bez jaj...kosmos i paranoja!
    xyz

23.02.2017 16:45

czy to zgodne z prawem że pracodawca odmówił umowy o pracę osobie niedosłyszącej mimo że wcześniej przyjął bez problemów na kilka dni a potem z dniu rozmowy i potwierdzenia umowy mówi że przepraszam ale nie może my pani zatrudnić bo jest pani osobą słabosłyszącą? Przecież wiedzieli o fakcie że mają zamiar zatrudnić osobę z niedosłuchem, nie rozumiem tego:/
    jolo

20.02.2017 15:44

Nie polecam tam pracy. Pracowałam tam na linii produkcyjnej, to jakis koszmar. Poza tym płacą najmniej w Wapienicy
    olo

29.12.2016 21:10

Masakra nie zapłacili mi za przepracowane dni,nie chcieli i nie dali umowy ... w dodatku chamskie ukrainki tam pracuja psychiatryk nie praca
    okss

17.05.2016 16:22

Firma bardzo dobra @kahak, chciałbym w niej pracować, ale nie mam doświadczenia, którego właśnie wymagają

Zostaw merytoryczną opinię o CD S.A.