brak logo

Renox Mirosław Wielechowski

Olsztyn

Opinie o Renox Mirosław Wielechowski

dak 2009-10-26 08:23:50
bałagan ,człowiek jest nikim ,dwie umowy i won, ( usunięte przez administratora ), bo jak ktoś na poziomie ,to zaraz trzęsą sie ze strachu i dąża żeby sie pozbyc( usunięte przez administratora ) ma do nich zaufanie i zwalnia ludzi.Zarobki mogły by być ,ale nie nastawiać się na wdzięczność i liczyć się ze rychłym zwolnieniem.
1
no ja 2009-12-03 12:36:59
no właśnie dziwne jest to ze ja dosłownie od 2 lat co jakis czas widze ogłoszenia od nich do pracy, czyli soc musi w tym byc, skoro jest taka rotacja
no ja 2009-12-03 12:37:11
no właśnie dziwne jest to ze ja dosłownie od 2 lat co jakis czas widze ogłoszenia od nich do pracy, czyli soc musi w tym byc, skoro jest taka rotacja
Tomtk T. 2010-03-26 22:07:04
Witam.
Kiedyś pracowałem, ale wnie wykopali... i to bez powodu, bo mialem wypadek samochodowy,....
Ale w firmie nie jest tak źle, można robić co się chce, bo szefu nie wie co się dzieje... swojskie klimaty
bodo 2010-07-05 14:04:55
A ja tam kocham renox!
niunia 2010-07-06 10:00:00
Pozdrowionka dla przystojnych chłopaków z renoxu
słonko 2010-07-06 20:32:11
a ja pozdrawiam koleżanki i kolegów z renoxu. było fajnie i zabawnie :) windstoper mam i chodzę, czapeczke tez mam :) co wyniosłem to moje.( usunięte przez administratora )
1
to ja 2010-07-14 08:00:59
nie ważne, że jak piszą, ważne, że piszą...
anonim 2010-07-14 09:55:04
byłem tam na rozmowie kwalifikacyjnej, nie przyjęli mnie ale widzę, że firmie się powodzi. Przed drzwiami maybach audi a8 i bmw-ócha
gość 2010-07-21 15:44:23
na forum to koleś jest( usunięte przez administratora )
Nie dajcie sie chlopaki z renoxa sprowokowac ciotom z konurencji
były 2010-07-21 20:56:39
tak tak ten ( usunięte przez administratora ) Tylko udaje że cos robi a nawet mu sie nie chce zajrzeć do umowy jak handlowiec do niego przyjdzie. A jak coś spiepszy to jest oczywiście wina sprzedawcy. I tak wszyscy wiedzą że to on steruje papierkami i podpowiada jak podpisać umowy z pracownikami żeby ich potem wydymać. I jeszcze z tego napewno ma super kase.
Finlay 683 2010-08-06 15:05:24
A ja chciałbym powiedzieć że dzięki mojej pracy w Renox dziś mam dobre profity, co prawda nie wszystko było jak nelaży ale doświadczenie jakie tam zdobyłem jest bezcenne, dzięki niemu dziś naprawdę mogę powiedzić że było warto.
Polecam młodym ludziom którzy chcą złąpać kontakty, doświadczenie w branży, nauczyć się paru dobrych rzeczy, a jak się postarają to i kaska jakaś z tego będzie.
anonim 2011-04-21 09:45:31
a ja to bym chciał aby na renox spadli wszystkie plagi egipskie
2
ot tak:) 2011-10-27 14:05:10
A ja pozdrawiam( usunięte przez administratora )mmmm nowy nabytek renoxu!!!
Grzesiek 2012-12-09 23:38:57
Ktoś tam jeszcze robi po ostatnim zwolnieniu większości ludzi???
Po całej polsce CV posyłali, pogrom w renoxie, a jak jeździli na spotkania o robotę to opowiadali wszedzie jak w tejfirmie naprawdę było...
Te pozytywne wpisy to chyba na zlecenie tuumieszczone.
Omijac z daleka.
BUDDA 2013-08-12 14:53:43
TAK POPRAWIŁO SIĘ I JEST OK
aleksy 2014-05-08 00:47:00
Vito, a słyszałeś kiedyś powiedzenie, że do odważnych świat należy, może czasem warto spróbować i samemu odkryć prawdę o Renox?
szybki i bezrobotny 2015-02-02 16:10:32
świat należy do odważnych i pracujących, a ja póki co jestem niestety tylko odważny. dlatego pilnie szukam zatrudnienia w tej właśnie branży. czy w Renox Mirosław Wielechowski są aktualnie jakiekolwiek wolne miejsca pracy i ewentualnie jakie to stanowiska? ewentualnie proszę dajcie namiar gdzie mogę sprawdzić samodzielnie takie info
2
staryniedxwiedx 2015-04-07 12:39:33
i dobrze nie podejmuj tu pracy bo możesz w coś wdepnąć.... i stracisz czas swój
1
staryniedźwiedź 2015-07-21 17:23:46
dokładnie już z tej firmy kilka a nawet kilkanaście patrząc w skali kilku lat osób odeszło i uważam że dobrych i odejdą kolejni , kwestia czasu, szkoda tracić czasu na umowie śmieciowej , w połączeniu z brakiem szacunku wobec pracownika. wyzysk prywaciarza i nic więcej dorobkiewicz lat 90-tych, bez żadnej koncepcji biznesu ani pojęcia o tym na dzień dzisiejszy, człowiek się zatrzymał w pewnej epoce i myśli że cały czas będzie ten sam złoty środek stosował a tu niestety firma kompletnie nie rozwojowa szkoda czasu, a i też słyszałem , że po sądach go byli pracownicy ciągają.... dno i trzy metry mułu.....
pracownik 2016-02-09 11:42:03
widzę że staryniedźwiedź wszystko wie najlepiej, a nawet nie pracował w RENOX, nigdy nikt nie był zatrudniony na śmieciówki i jeszcze się nie zdarzyło żeby był problem z kasą więc radzę samemu sprawdzić niż wypisywać bzdury.
kamilbeton wyślij CV
pozdrawiam i polecam - pracownik
staryniedźwiedź 2016-02-16 14:47:31
najlepiej to na pewno nie wie wszystkiego i ile pod dywan zamiecione.... śmieciówka mam na myśli za najniższą krajową ( przez lata ) to jak śmieciówka jest , czy pisałem o problemach z kasą ??, by się zagłębił w temat to też by się znalazł argument na kasę tak naprawdę... "uderz w stół to się nożyce ..... " a to czy nie pracował lub nie pracuje to się "pracownik" pyta ? hehe . Podsumowując fakty - są jednoznaczne odchodzenie pracowników , wspólników ( którzy pracowali po wiele lat ) z tej firmy w której "pracownik" pracuje nie świadczy o niczym dobrym - to znaczy że jest coś na rzeczy - nikt przy zdrowych zmysłach nie pozwoli odejść kurze która znosi złote jaja lub chociaż srebrne, bo świadczy to o jednym BRAK całkowitego zainteresowania pracownikiem ( firmą ) systemem motywacji , i zaangażowania w to co się robi. Dlatego szkoda czasu na pracę w takiej firmie chyba że przejściowo jak pojechać na szparagi do Niemiec i wrócić.
pracownik 2016-04-14 22:35:19
hehe śmieszne staryniedźwiedź to chyba stary Robert co nie sprzedał więcej niż jedną maszynę rocznie i tylko same straty w tym dziale, a jakie walił lewizny to tylko on sam wie. pozdrawiam i bez komentarza.
staryniedźwiedź 2016-04-15 11:51:10
nic nie przesadzam Mon - wszystko na najniższych krajowych są umowy czyli dno może i nie znasz tych co zostali co narzekają ale wiadomo tylko ile ich jeszcze zostało na palcach jednej ręki można będzie policzyć..... zostaną oczywiście mniej ambitni , pracowici i leniwi i nic więcej.....ograniczając się do tak zwanego minimum wypłata + prowizja od sprzedaży "pod stołem" po paru latach można sobie wyrobić minimum klientów że ta prowizja "pod stołem" zadowoli miesięcznie ale firma niestety na tym nie skorzysta ale to nie mój cyrk i nie moje małpy....
a co do pracownik - to lepiej patrz na swoje lewizny z łyżkami i z materiałami na hali swojego czasu nie wiem jak dziś.... tez pozdrawiam i bez komentarza
staryniedźwiedź 2016-04-15 19:01:54
a jeszcze do pracownik - nie pamiętamy jak w rok kilka - kilkanaście maszyn się sprzedawało - samo no nie ?!?!? - tylko później co miało się sprzedawać jak najważniejszy w firmie pozwolił aby zabrali DEALER-stwo i sprzedaż maszyn i nic nie zrobione aby coś sprzedawać - to co sprzedawać jak zabrali wyłączność sprzedaży maszyn marki którą się sprzedawało ponad 10 lat . Zabrali właśnie przez opieszałość i BRAK ZAANGAŻOWANIA w firmę interesowania się firmą itp. - a jak pracownik chce wywalać brudy firmy i swoje także to możemy zacząć wypisywać i wylewać wątrobę. skwituję jedno szkoda czasu na pracę w tej firmie i tyle...........
Były pracownik 2016-04-16 08:07:25
Witam, miałem okazję pracować w tej firmie i wyrobić sobie na jej temat zdanie. Wspominam ją z bardzo dużym sentymentem, a w szczególności ludzi tam pracujących. Dlatego na tyle mnie zdziwiły negatywy tam napisane, że postanowiłem się do nich odnieść.
Czytam te wszystkie negatywne wpisy i widzę w nich zrozpaczonych pracowników, którzy mają żal do pracodawcy za to, że zostali przyłapani na kombinowaniu i działaniu na niekorzyść firmy. W firmie jest olbrzymia samodzielność każdy jest dla siebie w pewnym sensie szefem. Sam sobie ustala dzień pracy i w jaki sposób zorganizuje sobie sprzedaż. Samodzielnie pozyskuje klientów i spotyka się z nimi. Nikt nikomu nie pokazuje palcem co ma robić i jak to ma robić. W rozliczeniu ogólnym liczy się cyfra. Zrobiłeś sprzedaż zarobiłeś. Nie zrobiłeś sprzedaży masz gołą pensje. Bardzo zdrowe podejście. Niestety byli i tacy którzy to wykorzystali dla własnych interesów. Wiadomo, że wcześniej czy później takie działania wyjdą na jaw, a to bez względu na to czy to jest Renox czy to jest inna firma kończy się mówiąc prostolinijnie wywaleniem z firmy. Urywa się nagle kasa i zaczynają się pretensje i żale.
Odniósł bym się jeszcze do pensji. Nie można mieć do nikogo pretensji, że podstawa jest taka a nie inna. W końcu to obie strony wyraziły na nią zgodę i przystały na warunki zawarte w umowie. Nikt nikomu nie kazał ani nie zmuszał na siłę do podpisywania takiej umowy. Jest to firma głównie handlowa która żyje ze sprzedaży. Wynagrodzenie więc jest uzależnione od tego ile się sprzeda. Dlatego nie rozumiem żali co niektórych. Pracujesz i sprzedajesz to zarabiasz.
Ci którzy myślą o tym aby podjąć pracę w Renoxie na pewno będą mieli fajną atmosferę, na pewno wiele się nauczą bo sami będą dochodzili do wiedzy, a czy to wykorzystają to już od nich zależy.

Pozdrawiam wszystkich bo ludzie tam pracujący są naprawdę super, a atmosfera niespotykana. Pozdrawiam również największego klauna i zgryźliwca w firmie oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu
:-) :-) :-)
4
ktoś 2016-04-16 11:33:21
Do stary niedźwiedź. Ciekawe czy masz na myśli mówiąc, że sprzedawało się kilkanaście maszyn w ciągu roku tych które miał w swojej ofercie Renox czy te które były sprzedawane przez ciebie wiadomo jak. Wszyscy rozumieją twój żal, że nagle urwały ci się interesy robione poza firmą, brak jakiejkolwiek kontroli zabrany samochodzik służbowy telefonik i komputer z darmowym internetem, wysługiwanie się innymi itd. Żałosne jest to co wypisujesz na byłą firmę w innej by cię wywalili zdecydowanie szybciej. Miejmy tylko nadzieję że u innych pracodawców poznają się na tobie zdecydowanie szybciej.
4
piskorz 2016-05-07 23:08:15
Atmosfera jest dla mnie najważniejszą cecha przyszłej pracy. O tej firmie różne słuchy mnie dochodziły w tym temacie , ale mam nadzieję , że te pozytywne opinie są tymi bliższymi prawdy. Co do tych nadgodzin @inbhn to jest to sprawa do wyjaśnienia z górą
Zostaw swoją opinię o Renox Mirosław Wielechowski - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Renox Mirosław Wielechowski