Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZPC OTMUCHÓW S.A.

zdjecie uzytkownika
dużo wiedzący - 2015-07-09 15:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [33333 - 2015-06-26 21:58:37]:
co za (usunięte przez administratora) ZPC
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-07-09 19:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawdy się boją co ludzie piszą chyba nie znają powiedzenia że prawda w oczy kole. ...
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-07-15 14:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam był zawsze (usunięte przez administratora) go??????
zdjecie uzytkownika
www - 2015-07-16 17:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie nie chodzi (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xx - 2015-07-19 13:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już raz pisałam, (usunięte przez administratora) to dobry pracownik przeszła wszystkie stanowiska na Wcz i prawie na każdym stanowisku doskonale sobie dawała radę. Jak by wszyscy tacy byli to w ZPC było by dobrze. Naprawdę dużo ta dziewczyna dawała od siebie i teraz jak wymaga od innych to znaczy że można to zrobić. Nie piszę to po to żeby się przylizać (usunięte przez administratora) tylko dlatego że uważam że dobrym pracownikom podcinacie skrzydła nie można tylko gnoić ludzi, spędzamy w pracy połowę życia atmosfera jest bardzo ważna, na pewno przy takiej atmosferze jak macie teraz nie chce się Wam chodzić do pracy a to jest straszne żeby przychodzić tu za karę - pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kisiel - 2015-07-19 20:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie napisać trochę jaśniej co takiego dzieje się w ZPC Otmuchów, bo ja jako osoba z zewnątrz nie wiele rozumiem czytając poszczególne imiona, nie wiem czy to problem z pracownikiem, czy jakimś kierownikiem. Nie wspominając już o takich tajemniczych komentarzach jak (usunięte przez administratora) w zakładzie, gdzie nie wiadomo co autor miał na myśli.
zdjecie uzytkownika
*** - 2015-07-23 13:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie dzieje ciekawego dalej bedziemy pracowac (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2015-07-26 13:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ten zakład (usunięte przez administratora) to jak najszybciej
zdjecie uzytkownika
długi - 2015-07-26 16:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla odmiany pozdro dla
rudej co juz nie jest ruda -wracaj
blondynki o usmiechu aniolka
brunetki mamuski
zdjecie uzytkownika
wedkarz - 2015-07-27 13:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora) .Administratorze:usuwaj tylko wulgaryzmy i nazwiska!
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-07-29 05:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś może napisać coś (usunięte przez administratora) ? Pracuje jeszcze w ZPC?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-30 19:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm, pracuje tam jeszcze (usunięte przez administratora) ?
zdjecie uzytkownika
pink - 2015-07-31 00:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na jakim wydziale (usunięte przez administratora) i kim jest ?
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2015-08-02 08:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Lyso - 2015-08-04 10:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam A pracuje wtej firmie taki (usunięte przez administratora) co chodzil po produkcji (usunięte przez administratora) ? Bo chce zeby mi naprawil pralke ;)
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-08-08 12:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z wolnym weekendem bedzie ?
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-08-12 14:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Wolny weekend zostanie usunięty przez administratora tak jak wszystko co niewygodne dla zarządu.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-08-18 23:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja z innej paczki nie wiem czy ktos cos pisal. ale chcialam odbyc staz w firmie ZPC OTMUCHÓW S.A. i moje pytanie brzmi czy po odbytych praktykach/ stazu jest w ogole mozliwosc zatrudnienia pozniej bezposrednio w firmie? bardzo sie zainteresowalem ta firma i jest to zgodne z moim kierunkow studiow ktore przeszlem. z gory dziekuje.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-25 13:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 00:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
3333 - 2015-08-26 00:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czytałam w Nowinach Nyskich że szukają do pracy ludzi 140 osób i że jest spotkanie 26.08.15 z przedstawicielem firmy,bardzo mnie ciekawi co obiecają ludziom na tym spotkaniu. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik z biura - 2015-08-26 21:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracowałem w tej firmie bardzo długo naprawde (usunięte przez administratora) warto szkoda zdrowia przez agencje pracy (usunięte przez administratora) a najlepsze jest to że np. pracują ludzie na maszynie część (usunięte przez administratora) a ci co robią na umowe o prace maja durzo więcej premia (usunięte przez administratora) w tej firmie przez agencje pracy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2015-08-27 22:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szukają 140 osób ok, (usunięte przez administratora) :)
zdjecie uzytkownika
xd - 2015-08-28 11:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: brak odpowiedzi na cv ze strony państwa firmy po studiach się ludzi wysyła na staże gdzie te staże były odbyte w ramach studiów ale pani nawet nie wysiliła się określiła brak doświadczenia kierowanie zespołem badawczym na studiach jest brakiem doświadczenia
Pytania: więc moje pytanie brzmi skoro są stanowiska i wymagania i człowiek poświęca czas na wysłanie cv odnośnie danej oferty po prestiżowej uczelni to chyba powinno się takie rzeczy doceniać i ktoś powinien mieć nad tym nadzór i kompetencje a nie określać przez telefon czy się ktoś nadaje czy też nie
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 14:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-08-28 14:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma umów (usunięte przez administratora) tylko na tydzień
zdjecie uzytkownika
dddddd - 2015-08-28 22:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oczywiście, że na tydzień, a jak się nie sprawdzisz to co, (usunięte przez administratora) w ZPC - A LUDZIE SIĘ PCHAJĄ DRZWIAMI I OKNAMI DO PRACY ZA OBIETNICE DOJAZDU DO PRACY Pozdrawiam i tak wiem że to wytną
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPC OTMUCHÓW S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZPC OTMUCHÓW S.A.?
Zadaj pytanie
alert