Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-10-21 16:48:57 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Z.P.C. Otmuchów - Otmuchów. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Pipucha - 2010-04-19 08:26:34 odpowiedz | cytuj
Od kilku lat, odkąd jest nowy Dyrektor to firma zaczęła dobrze działać. To facet który się zna na tym co robi, tylko chyba nie zawsze mu pozwalają na wszystko.
Jarek - 2010-05-11 18:45:14 odpowiedz | cytuj
Niestety osoby młode i ambitne natychmiast są sprowadzane do parteru, aby nie zagrażać starej kadrze. Cenione są osoby po 50 roku życia które stosują metody z czasów komunizmu, a szkoda bo firma ma naprawdę wielkie możliwości. W szczególności odradzam pracę pod żądami dyrektora LOGISTYKI oraz "kierownika" Magazynu.
janek - 2010-05-18 14:57:20 odpowiedz | cytuj
W sumie coś w tym jest, miałem tą "przyjemność" żeby się z nimi zetknąć, a Tobie jak "nadepneli na odcisk"?
Bala - 2010-05-27 20:23:28 odpowiedz | cytuj
Pracowałam tak trochę czasu ,szkoda że nikt z kierownictwa nie wie co to praca zespołowa ,zapomniałam dodać to fakt że od kiedy jest nowy kierownik magazynu traktuje ludzi jak śmieci ,zwolnień ludzi również najwięcej na tym dziale o i jeszcze jedno logistyka co drugi to kierownik .Firma nie najgorsza ale ludzie jeden drugiemu kłody pod nogi ,Na działach :Chrupki ,Czekolada ,Śniadaniówki ludzie naprawdę zasuwają podziwiam szacun osoby na stanowiskach kierowniczych na tych działach faktycznie bronią swoich pracowników .Fakt Logistyka w firmie tak ja piszą ludzie chamstwo , Magazyn największy bałagan brak kontroli nad załadunkami i ludźmi ,ale za Pani Wiesławy .K chodzili jak szwajcarskie zegarki . Prezes wyrozumiały pozdrowienia dla Pana Bernarda W.
mały - 2010-05-29 21:47:25 odpowiedz | cytuj
na głowę upadliście - nie wiecie o czym piszecie i tylko kłody pod nogi innym rzucacie
MAT - 2010-05-31 08:56:20 odpowiedz | cytuj
Witam to Ty kolego Mały na głowę upadłeś .Ja też miałem do czynienia z tą firmą i pracującymi tam ludźmi .Przede wszystkim nikt nie pisze o płacach najniższa krajowa!!! wymagania od ludzi straszne!! .Chytrość !! firma rozwijająca się w bardzo szybkim tempie bardzo dobry zbyt przede wszystkim 60% markety (biedronka i tp.) a ludziom płacom grosze !!.Zarząd ma płace !!co roku Nowa Fura a ludzikom figa z makiem .A ludzie szybko zapominają wystarczy zrobić popijawę i wyjazd i do następnego roku ! Werbowanie pracowników na wyższych stanowiskach po układach albo w knajpie (zero doświadczenia ,zero szkół o wymaganym kierunku )ODRADZAM PRACĘ LUDZIOM AMBITNYM .
Gruby - 2010-06-01 09:58:37 odpowiedz | cytuj
Tak powinni załatwic pracownikom dojazd odpłatny po cenach busa do nysy,Oni na nich pracuja i powinno im zalezec na pracownikach,ale maja ich w nosie.ciekawe czy to czytaja.Jak tak to panie prezesie zorganizuj pan Fana czy innego busa.Pracownicy beda placic za bilety ale niech maja czym dojechac do Nysy.lepsze to niz wycieczki i popijawy.Ludzie byliby panu wdzieczni.
Miodeko - 2010-06-01 10:39:59 odpowiedz | cytuj
No tak ten kierownik magazynu to dobry kolega lecz niedobry kierownik.Nie umie kierowac ludzmi.Przy piwie w barze duzo sie slyszy.Nie chcialbym pracowac w tym zakladzie gdzie ludzie sie nie licza tylko szychy.Pewno ze mogliby zalatwic ludziom transport do zakladu w innym miescie.Po co maja kupowac benzyne jak mogliby placic za busa a to duzo taniej niz paliwo.Ale oni tego nie zrobia bo maja to gdzies.A moze sie myle.
PitBul - 2010-06-02 00:14:55 odpowiedz | cytuj
Ten dupowłaz nikomu nie pomaga utrudnia prace ludziom w firmie oczywiście wiadomo że chodzi o kierownika magazynu.Donosi na kolegów i na innych pracowników tak jak robił to w( straży granicznej).Zawsze myślał o własnej du...pie dla tego dogadywał się z ulubiona Panią Beatą .M. która traktuje ludzi jak ścierki !!!!!! Odradzam również jakąkolwiek współpracę z Panią Beatą .M !!!! I jej nazistowskie podejście do ludzi .Wiec Panowie zapomnijcie o pracy zespołowej w magazynie ! Kierownik P.B zawsze podrzucał świnie innym .A największy bałagan jest za jego kierownictwa !!! To nie tak jak za Pana Józka .Ś . Sylwestra .D którzy dbali o swoich Pracowników!! Odradzam Prace W ZPC
anonim - 2010-06-02 07:51:10 odpowiedz | cytuj
TYLKO ST�KA� POTRAFICIE !!! ZROBI� WAM POPIJAW� NA WYJEŹDZIE TO ZAPOMNICIE ! ALE TO WASZ WYB�R .Wczoraj by� dzie� Dziecka czy kto� pomy�la� !!! mydl� wam oczy że inwestycje ,kupuj� domy samochody a Wam nic .Zrobimy popijaw� !!! Na wyjeździe.Nic si� nie zmieni�o w tej firmie .Pewno jeszcze wozi� was do pracy ,może do knajpy! Odradzam Prac� w tej Chorej Firmie
Rotrigez - 2010-06-03 08:56:00 odpowiedz | cytuj
Po co wam dojazdy .Macie wyjazd NACHLACIE SIĘ JA ZWYKLE NA WYCIECZCE !!! I ZAPOMNICIE O DOJAZDACH !! PRZECIEŻ SAMI WYPEŁNIALIŚCIE ANKIETY .JUŻ WAM NIE WYSTARCZAJĄ OGNISKA Z RODZINAMI .PRZECIEŻ ZPC TO WASZ 2-gi dom A TAK NIKT NIE BĘDZIE WIDZIAŁ NA MIEJSCU JAK SIĘ ZACHOWUJECIE (BANIA DO UPADŁEGO) :-)
gabi - 2010-06-03 10:51:13 odpowiedz | cytuj
Zgadzam si.e w kwesti dojazdu.Co do kierownika magazynu to nie znam tego pana.Ja i kilka moich koleżanek dojezdżamy z Paczkowa samochodem,składamy sie na paliwo.Wychodzi drozej niz bus ale taniej niz autobus.Mądre byłoby to żeby był zorganizowany dojazd.Pracuja jeszcze dziewczyny z Kozielna i okolic.Napewno to byłoby dobre rozwiazanie.Pozdrawiam pracowników a kierownictwu daje do myslenia.Pomyslcie o nas jak o ludziach a nie jak o maszynkach do waszych pieniedzy.
anonim - 2010-06-04 10:59:04 odpowiedz | cytuj
Pitt Bull ty chyba jestes tym kierownikiem i piszesz sam o sobie.Takie odnosze wrazenie.Nakr�casz ludzi aby pisali o tobie żle bo chcesz sie wyzywac na nich.
anonim - 2010-06-04 10:59:04 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-06-04 19:11:57 odpowiedz | cytuj
bez komentarza przecież wiadomo że w tej firmie 80% to ludzie ze wsi i bez ambicji +donosiciele .Do roboty ,a nie wyjazdy i chlanie i stękanie !!!
witek - 2010-06-05 18:28:44 odpowiedz | cytuj
Ludzie o czym piszecie.Z kim chcecie rozmawiac i prosic o załatwienie czegokolwiek.Z prrezesem(pijak),z Malikową(mysli onastepnym domu) z dyrektorem od magazynu(przywieźli go w walizce)>innych nie znam jestem tylko kierowcą co wozi wasz towar.Robią was w konia na każdym kroku a najwiecej wasz kierownik i ten co nam daje trasy co go z papierni zwerbowali razem z dyrektorem.Wzieli swojoich przewoźnikow i robia nas i was tez w konia.Nam choc płaca za wozenie ale was to robia na cacy.Nic wam nie załatwią.To cienkie Bolki.
Miodeko - 2010-06-07 16:13:47 odpowiedz | cytuj
Pewnie masz racje tak piszac.Nikt nic nie zalatwi i nie pomoze.Wiekszosc z biur podopinalo sie do prezesow i dyrektorow i liza im tylki i im jest dobrze,a roboli maja gdzies.Panie prezesie pokaz pan ze zalezy panu na ludziach i zalatw pan przewoznika zeby ludzie mogli dojechac i wydajnie pracowac.Da pan jakis odzew czy nie.
anonim - 2010-06-08 08:26:58 odpowiedz | cytuj
O JAKIEJ Wydajności mówicie !!! Ludzi co raz więcej na zmianie a roboty wykonanej o wiele mniej kiedyś wystarczył 3 osoby na zmianę a załadunków tyle samo na zmiane !! Za Kaniowskiej norma przekroczona 2krotnie .Wystarczy niech pokaże zeszyt z kursami i załadunkami !!!A miedzy czasie foliowanie .A kierownik P.B Niańczy Wam ! Przerwy po 30min na śniadanie zamykanie rampy ! Gdzie jest ciągłość załadunków !Nie do pomyślenia za Pani K......! Porobili kierowników dyrektorów Logistyki a ludzie po magazynie chodzą jak święte krowy o nockach nie wspomnę Wiec do roboty na rowerach lenie !!
anonim - 2010-06-08 16:26:17 odpowiedz | cytuj
Anonim ty jestes pewnie pracownikiem w tej firmie i to pewnie w magazynie.Widzisz ja nie pracuje tam lecz mam znajomych w tym zakladzie.Zal mi ich jest.Slysze jak mowia ci co pracuja w Nysie i tutaj na miejscu.Ze strony firmy powinno byc jakies dzialanie dla ludzi.Co by ich ucieszylo?Bardziej jakas wycieczka czy to ze firma postarala sie o to zeby zalatwic dojazd poprzez jakiegos przewoznika.Przeciez firme by to nic nie kosztowalo,oni sami by za to placili.Wiesz ilu ludzi by na to poszlo zeby spokojnie dojechac.Nas do Paczkowa na budowe Elektromontaz wozil.Daj to swoim przelozonym poczytac to moze ich to olsni ze warto w to wejsc.Tylko tyle ze ty tego nie zrobisz bo sie boisz.
anonim - 2010-06-08 16:26:17 odpowiedz | cytuj
ALA - 2010-06-09 08:05:47 odpowiedz | cytuj
ODRADZAM PRACĘ JAKOM KOL WIEK !!!! W TEJ CHOREJ FIRMIE !! PŁACĄ GROSZE !! [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !! PREZESI SIĘ DOROBILI NA TANIEJ SILE ROBOCZEJ !!!
ktoś - 2010-06-09 13:45:25 odpowiedz | cytuj
ludzie nie jest aż tak źle :-)
Miodeko - 2010-06-09 16:43:13 odpowiedz | cytuj
Ktos masz naprawde poczucie humoru.Ta buzka to mowi.Nie mowie ze jest zle bo nie wiem jak ogolnie jest,nie pracuje tam.Wiem jednak co mowi sie w miescie,a mowia to ci co pracuja.Z wieloma tematami zgadzam sie.Ludzie to potencjal kazdego pracodawcy.Co by bylo gdyby nagle z jednej firmy odeszlo np.30 osob.W takiej firmie jak ta to jest zastoj i spadek produkcji przez co najmniej 3-4 miesiace,a to juz duze straty.Tak ze w takiej firmie powinni dbac o ludzi i isc na reke.
TAKI - 2010-06-09 23:45:09 odpowiedz | cytuj
Tak ZGADZAM SIĘ Z INNYMI PAN PREZES TYLKO LICZY KASĘ KUPUJE NIERUCHOMOŚCI ŻYJE ZA KASĘ FIRMY ZMIENIA PRAKTYCZNIE CO ROKU SAMOCHÓD TO SAMO PANI BEATA MA TERAZ TYLKO BIEDRONKĘ POD SOBĄ PRACE ROZDZIELIŁA NA INNYCH LEŃ A KASĘ BIERZE TAKĄ SAMĄ CO PAN PREZES. !! A LUDZIOM NISKIE PENSJE . POŻARNEGO KLIMATYZATORA NA PIEKARNIE NIE KUPIĄ ! ŻYJĄ NA KOSZT FIRMY MAŁO TEGO ICH RODZINY RÓWNIEŻ .O WCZASACH ZA PIENIĄDZE FIRMY NIE WSPOMNĘ ODRADZAM PRACE W TEJ FIRMIE !! CIEKAWE JAK TAM INSPEKCJA PRACY DO TEMPERATUR NA PIEKARNI I GODZINACH PRACY!
x