Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPC Otmuchów

Pracowałeś w firmie ZPC Otmuchów i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-10-09 10:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak towarem reprezentującym firmę ZPC OTM.. było i jest znane na cały kraj ptasie mleczko .Dziwie się że nie inwestuje się w te linie które dawno powinny być w muzeum techniki ,a mało tego zwozi się jeszcze stare linie z upadłych firm i próbuje się wskrzesić do życia. Dziwią się że jest awaria za awarią .Brak wydajności na zabytkach kosztem ludzi ?! Ludzie zasuwają jak mogą na produkcji.Na gwałt próbuje się podołać zamówieniom Ludzie z wieloletnim doświadczeniem rozkładają ręce .To jest właśnie wydarcie szkłem ty... Doszło do tego zwożenie ludzi z agenci oni za nic w świecie nie wyrobią tego co doświadczeni pracownicy Lini
zdjecie uzytkownika
bambo - 2014-10-11 14:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na oblewarce z Gorzyczek na BLUMIE czeba się znać zle ustawiona temperatura na temperówce lub na oblewarce będzie zamarzać albo temperowka albo oblewarka od spodu czasami morze nie odcągac czekolady spowrotem do zbiornika a wtedy morze być masakra morze przebrać oblewarka jak my mieli szkolenie w NA POCZĄTKU JAK BLUM BYŁ NOWY POROBILI MY SOBIE SCĄGI Z TEMPERATUR na temperówce i na oblewarce i tego my się czymali i był git
zdjecie uzytkownika
bambo - 2014-10-11 14:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeszcze jedno na oblewarce jest takie coś jak SP1 SP2 SP3 to jest bardzo warzne jak to jest zle ustawione to oblewarka potrafi w ciągu 2 lub 3 godzin całkiem zamarznąc a wtedy długie rozgrzewanie
zdjecie uzytkownika
BB - 2014-10-11 19:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bambo - 2014-10-11 14:59:21]:
dzięki bambo ale idzie coraz lepiej, tylko nowa kadra musi dojść do wprawy a wiesz że to nie osiąga się z dnia na dzień,tylko szkoda że nie wszyscy o tym wiedzą, lub zapomnieli jak zbierali przy pasie. A teraz są oczko wyżej i w główce się przewróciło. Tak jak temu z Nysy - wielki specjalista od produktywności, możne by wrócił na linię i pokazał jak to się robi- to co sam wymyślił
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-10-11 22:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BB - 2014-10-11 19:39:28]:
Bambonapisz gdzie to się znajduje SP1 SP2 SP3 POZDRAWIAM PA
zdjecie uzytkownika
bambo - 2014-10-12 11:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żnajduję się to w lewym górnym rogu czarny wskaznik temperatur całyczas on pokazuje temperature czekolady na tym wskażnlku są dwie szczałki góra dół i tam to jest ukryte jak któras z nich bedzię zła to temperatura wody albo będzie rosnąc wtedy cukierki będą śiwe i miękkie jak będzie za niska to czekoladfa będzie za gęsta i procent oblania będzie za wielki i po pewnym czasie pompa zamarznie w oblewarce co byś jeszcze chciała wiedzieć nara z miła chęcią bym ci to pokazał na oblewarce ale nie ma jak a napiszczy siadka się wam pęga bo unas to było często
zdjecie uzytkownika
nieznajomy 1 - 2014-10-13 11:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dochodzcie sami do wprawy bo nam tez nikt nie pomogl a te guziki o ktorych pisaliscie to wam nic nie da ich przestawienieto w srodku oblewarki jest problem ale do tego musicie dojsc sami
zdjecie uzytkownika
bambo - 2014-10-14 20:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My potrafili tydzień jechać bez rozgrzewania bluma a że oczepywarka jest zarosnięta to jest normalne a na krajalńicy to było normalne że taśma 6 i 9 szarpały wtedy podsypcie je talkiem
zdjecie uzytkownika
Lama - 2014-10-15 08:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To były Pan dyrektor PG się postarał w czasie swoich rządów,jego oszczędności i cięcie kosztów,ściąganie ludzi z agencji nie mających żadnego pojęcia o produkcji rozwaliło ZPC w drobny mak,dużo czasu minie zanim uda się to poskładać.DOBRZE ŻE SIĘ GO POZBYLI.
zdjecie uzytkownika
załamana - 2014-10-15 11:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda że tylko jego się pozbyli(chodzi o byłego dyrektora P.G.)Mogliby się jeszcze wziąść za jedną prowadzącą chyba Bożenę najgorsza ze wszystkich, nieludzko traktuje ludzi.Słyszałam że na jej zmianie ludzie mdleją z wyczerpania a ona nie zatrzyma nawet linii i każe dalej zbierać no co za babsztyl jak tak można?????? Zero współczucia,zrozumienia tylko tony,tony i numerki paranoja jakaś dlaczego nikt się tym nie zainteresuje przecież karetki do zpc do średnio raz na tydzień odjeżdżają spod firmy.Miały być 4 brygady a robimy po 6 dni bez wytchnienia i tylko 1 dzień przerwy.I jeszcze mamy być szybkie i wydajne to może przyjdą i nam pokażą jak one zbierają i jakby dały radę.Wody nie ma krzeseł też albo jak są to nie ma jak na nich siadać.Pas podkręcony na maxa ludzie nie wytrzymują tempa norma nie do wyrobienia,chorować nie wolno.Zmiana grafiku bez żadnego uprzedzenia i pytania nas o zgodę.Panie Węgierek wracaj i ratuj nas.
zdjecie uzytkownika
wiedza kosztuje - 2014-10-15 22:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bambo - 2014-10-14 20:04:03]:
Bambo a kto Cie tego wszystkiego nauczyl ze teraz wiedze i Siebie sprzedajesz
zdjecie uzytkownika
bambo - 2014-10-16 12:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żadnej rady wam nie napisze nara
zdjecie uzytkownika
BB - 2014-10-16 15:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [załamana - 2014-10-15 11:55:41]:
Nie jesteś w temacie , na zmianie Bożeny karetki nie jeżdżą coś wiesz ale nie do końca, niestety takie czasy, wszędzie wydajność, ale przestrzegać przepisów muszą sprawdzić należy czy mogą zmieniać grafiki jak im się podoba.Niech wymagają ale niech płacą a nie minimum krajową , a sami jeżdżą takimi furami- rozumiem prezes ale pozostali.A pan prezes Węgierek to na pewno sam pomocy potrzebuje ,po tym jak został od takiego koryta odcięty,a jak myślicie dlaczego oni nas tak gnębią żeby i oni nie zostali odcięci.
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-10-16 19:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiedza kosztuje - 2014-10-15 22:40:29]:
za prezesury pana Węgierka pracowało się 7 dni w tygodniu to były czasy,
zdjecie uzytkownika
ammmmm - 2014-10-16 23:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie było źle za Węgierka,
porąbany zakład
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-17 18:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez Gorzyczek nie dacie rady wyrobić tych zamówień, będą płacić kary aż w końcu wypadną z Biedronki i Lidla, a wtedy to tylko kłódki powieszą na drzwiach. Pracujcie ciężko, będziecie jeszcze płakać za Gorzyczkami :) bo tych ton to co tam były produkowane wasz zakład nigdy nie osiągnie!!!
zdjecie uzytkownika
******************** - 2014-10-17 20:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-10-17 18:23:55]:
niema ludzi niezastąpionych- a tak niestety myslą byli z Gorzyczek
zdjecie uzytkownika
doda - 2014-10-17 20:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest prawda,dzięki Gorzyczkom my się utrzymali...
zdjecie uzytkownika
******************** - 2014-10-17 21:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doda - 2014-10-17 20:32:12]:
BZDURY I STUKANIE KOTKA ZA POMOCĄ GUMOWEGO MLOTKA - ZAMKNĘLI KONKURENCJE I TYLE I PO TO TO KUPILI ZEBY TO ZAMKNAC
zdjecie uzytkownika
xd - 2014-10-18 18:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech w koncu wezma sie za majstrow i kadry,i zaczna uczciwie rozliczac godziny,wymagacie od ludzi sami nie wypelniacie swoich obowiazkow,ten zaklad
nie dla ludzi z nizszego szczebla
zdjecie uzytkownika
klałn - 2014-10-19 01:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola - 2014-10-01 19:24:43]:
JAKIEŚ JAJA ROBICIE PRACA W ZPC OTMUCHÓW PORAŻKA WYZYSK NAJLEPIEJ TO POZBYĆ SIĘ ŻONY DZIECI PSA URLOPU ITD KAJDANKI I DO PASA NA TAŚMIE A UBIKACJA TO PAMPERSY U LIDERA ZA POZWOLENIEM LUDZIE MDLEJĄ KARETKA ZA KARETKĄ A GDZIE INSPEKTOR PRACY TO JEST CYRK NA KÓŁKACH
zdjecie uzytkownika
EE - 2014-10-19 16:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klałn - 2014-10-19 01:02:38]:
To dlaczego się godzicie, pracować bez przerwy i na takich warunkach,możecie powiedzieć że nie przyjdziecie w kolejną niedzielę, bez wolnego bez 11 godzinnej przerwy miedzy zmianami. Możesz to zrobić jedna czy druga anie tylko gadać a jak każą to pierwsza lecisz
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-10-20 18:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pop - 2014-10-07 12:39:59]:
my mówimy,że nie przyjdziemy w niedziele do pracy to jeden z majstrów mówi to po co wogóle przychodzicie.Chodzi po hali wyżywa się na ludziach,że ludzie nie chcą przyjść.
zdjecie uzytkownika
888888888888888888 - 2014-10-21 20:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lala - 2014-10-20 18:46:50]:
A to JUZ JEST MOBING I TO JEST KARALNE JAK MAJSTER NIEWIE TO PROSZE MU TO POWIEDZIEC
zdjecie uzytkownika
optymistka55555 - 2014-10-21 22:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Mało zarabiam źle, mam możliwość dorobić źle, posłuchajcie się, czego Wy chcecie. Przecież nikt nikogo na siłę ni trzyma. Ja się cieszę że mam możliwość dorobienia.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPC Otmuchów
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x