Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZPC OTMUCHÓW S.A.

zdjecie uzytkownika
kkkkk - 2015-06-23 12:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To jest tak jak w piosence" czego się boisz głupia" a powiedział (usunięte przez administratora) ze tu piszą zdesperowani pracownicy produkcyjni, to czego się obawiają? jak produkcyjni nic nie widzą ani wiedzą
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-06-24 12:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czyżby (usunięte przez administratora) umieją rządzić (usunięte przez administratora) .Oni tylko umieją (usunięte przez administratora) !!!
zdjecie uzytkownika
11111111111 - 2015-06-24 21:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki koniec przecież wracamy do pracy, kraj czeka na mleczko nie tak kiepsko było i wróciło do normy - będzie okej
zdjecie uzytkownika
zaf - 2015-06-24 23:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [obserwator - 2015-06-22 21:45:43]:
Podzielam i jeszcze dodam: (usunięte przez administratora) a dzisiaj oglądacie nasze wpisy przez lupę - (usunięte przez administratora) . Dodam tylko, że wyraz (usunięte przez administratora) jest pod cenzurą więc napewno zostanie usunięte i nie wszyscy zdążą przeczytać. (usunięte przez administratora) Należy domyślać się, że cały blog utworzony został prowokacyjnie w celu pozyskiwania informacji o panujacych wśród załogi nastrojów, dlatego wpisy są okrojone przez - no właśnie kogo .
zdjecie uzytkownika
pink - 2015-06-25 14:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A OD KIEDY DOKLADNIE WRACAMY NA CZEKOLADE ????????????????
zdjecie uzytkownika
ooooooo - 2015-06-25 17:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyciągam wniosek (usunięte przez administratora) była tu kiedyś mądra osoba która mówiła, (usunięte przez administratora) i miała racje. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
*** - 2015-06-25 18:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słowo wracamy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-06-26 15:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wpadamy robić (usunięte przez administratora) ciekawe (usunięte przez administratora) wzywane jak zwykle do ZPC
zdjecie uzytkownika
szock - 2015-06-26 19:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) ... już goście z karetki się zaczynali śmiać, oczywiście to raczej śmiech (usunięte przez administratora) y
zdjecie uzytkownika
33333 - 2015-06-26 21:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora) w firmie która jest na giełdzie i ma wprowadzone wszystkie systemy jakości gdzie identyfikowalność i kontrola jakości. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ROZPACZONY - 2015-06-27 09:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZA PANA (usunięte przez administratora) ZAŁOGE KTÓRA BYŁA IZA MLECZKO KTÓRE BYŁO ROBIONE TO CZPKI ZGŁOWY PANI KIEROWNIK (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) JAKOSCI MLECZKA LICZY (usunięte przez administratora) SIE JAKOSC I BYLY EFEKTY (usunięte przez administratora) NAWET NA AKCJACH SIE ODBIŁO ZNISZCZYLI TO CO TYLE LAT SWIETNIE PROSPEROWAŁO I BYŁY DOBRE WYNIKI SERCE W TEN ZAKŁAD WŁOZYŁO WIELE LUDZI I CO ZROBILI .CI Z GORNYCH PÓŁEK (usunięte przez administratora) TYLKO NIECH NIE ZAPOMINAJA (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-06-27 15:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Powinni ją dać na produkcję wtedy zobaczyłaby (usunięte przez administratora) jakość a (usunięte przez administratora) jak rządzi (usunięte przez administratora) jakość.Powinni (usunięte przez administratora) na ilość...
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-06-27 20:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszesz (usunięte przez administratora) 100procentach niech (usunięte przez administratora) na produkcję niech znami (usunięte przez administratora) i powinni (usunięte przez administratora) dostawać (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pink - 2015-06-27 21:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE WYZYWAJ KOGOS (usunięte przez administratora) SAMA NIE CHCIALABYS BYC TAK NAZWANA SA LUDZIE GRUBI I CHUDZI A MOZE TY TEZ NALEZYSZ DO TYCH (usunięte przez administratora) A SIE TU UDZIELASZ BO NIKT CIE NIE ZNA . MOZNA BY BYLO TO INNYM SLOWEM ZASTAPIC NIE PRZESADZAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
cccc - 2015-06-27 23:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta (usunięte przez administratora) ? Ona zawsze taka była, najlepiej jest być na jej zmianie, bo jej zmiana jest najlepsza
zdjecie uzytkownika
888 - 2015-06-28 02:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pink - 2015-06-27 21:47:23]:
o i odezwała sie koleżanka (usunięte przez administratora) a jest ich nie mało i dlatego dzieje sie tak a nie inaczej
zdjecie uzytkownika
iiiiiiii - 2015-06-28 08:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zmiany (usunięte przez administratora) Oczywiście mowa o produkcji ,sprzedaży . (usunięte przez administratora) .Chyba dało to domyślenia
zdjecie uzytkownika
moniczka - 2015-06-28 12:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
naprawdę myślicie że (usunięte przez administratora) są po stronie kierowników zmian, oni też są (usunięte przez administratora) , więc (usunięte przez administratora) a wszystko zaczyna się na samej górze.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-28 15:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Może o to w tym właśnie chodziło...
zdjecie uzytkownika
iii - 2015-06-30 15:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może (usunięte przez administratora) chyba czas najwyższy
zdjecie uzytkownika
iii - 2015-06-30 20:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będą zmiany w listopadzie i niech nie myślą (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
eew - 2015-07-01 11:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
He.he administrator wrócił z urlopu,niewygodne słowa i wpisy już usunięte.
zdjecie uzytkownika
NN - 2015-07-01 15:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK (usunięte przez administratora) NA KIEROWNIKA TO SAMA SOBIE ZROBI KRZYWDE BO ZNAM ZDOLNOSCI (usunięte przez administratora) I WIEM ZE SOBIE NIEPORADZI A JESZCZE JEDNO TO ZBYT NIE ZALEŻY OD KIEROWNIKA TYLKO OD PRACY (usunięte przez administratora)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: brak odpowiedzi na cv ze strony państwa firmy po studiach się ludzi wysyła na staże gdzie te staże były odbyte w ramach studiów ale pani nawet nie wysiliła się określiła brak doświadczenia kierowanie zespołem badawczym na studiach jest brakiem doświadczenia
Pytania: więc moje pytanie brzmi skoro są stanowiska i wymagania i człowiek poświęca czas na wysłanie cv odnośnie danej oferty po prestiżowej uczelni to chyba powinno się takie rzeczy doceniać i ktoś powinien mieć nad tym nadzór i kompetencje a nie określać przez telefon czy się ktoś nadaje czy też nie
zdjecie uzytkownika
jezus - 2015-07-02 11:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no a nowe stanowiska się mnożą, (usunięte przez administratora) nagle jest potrzebny na wydziale, (usunięte przez administratora) stworzone stanowisko, a ludziom na produkcji (usunięte przez administratora) premie.
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-07-04 16:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak dla mnie to niech zwolnia p Ade z zelek to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] falszywa osoboba jak mozna sie tak zmienic wraz ze zmieniajacym sie stanowiskiem.to kawa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja osobiscie jako do majstra nie mam juz do niej zadnego szacunku
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPC OTMUCHÓW S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZPC OTMUCHÓW S.A.?
Zadaj pytanie
alert