Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPC Otmuchów

Pracowałeś w firmie ZPC Otmuchów i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
VVVVVV - 2015-04-12 20:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może być nasze żelki są mało zjadliwe woda, żelatyna, syrop ,cukier i trochę barwników zostaw je na chwile na stole to suche jak pieprz kto to kupi.Pole działania dla Pani technolog i Marketingu bo jak nie to inne wydziały będą procować na kredyty zaciągnięte pod żelki- brakuje Malikowej
zdjecie uzytkownika
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv - 2015-04-13 20:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może wróci od maja
zdjecie uzytkownika
ha - 2015-04-14 21:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv - 2015-04-13 20:27:23]:
Nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki
zdjecie uzytkownika
fffffff - 2015-04-15 20:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Konsolidacja produkcji, która miała miejsce w ostatnich dwóch latach, czyli dojście z sześciu zakładów do czterech, jeszcze nie wydaje nam się optymalna. Pracujemy nad kilkoma projektami, Prezes ma rację żeby zrobić jeszcze większe oszczędności należy połączyć Nysę z Otmuchowem zostanie jeden Dyrektor i tak wyjeżdża na papierosa to zerknie co się dzieje na innym wydziale a koszt nie bagatelka, można jeszcze zrobić kierowników zmian uniwersalnych, można ich rzucić gdzie jest potrzeba, będą same przody z tego bałaganu. ale co tam napisze się, że zyski duże papier wszystko przyjmie
zdjecie uzytkownika
moniczka - 2015-04-17 11:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawi mnie czy ta konsolidacja na realny wpływ na ilośc pracowników w zpc i także na warunki i komfort ich pracy. pytam bo zastanawiam się czy nie wysłać do nich cv
zdjecie uzytkownika
yyyyy - 2015-04-18 09:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Plotka głosi,że stany magazynowe wysokie że pracownicy idą na urlopy, dlaczego kolejny raz za winy kadry rządzącej mają odpowiadać pracownicy produkcyjni. Proszę nam zapłacić postojowe i to z premii tych co do tego doprowadzili, jak stany rosną to się wcześniej reaguje przecież są pracownicy agencyjni polscy i ukraińscy, dziękujemy i koniec kropka anie liczymy na cud sprzedażowy na wiosnę
zdjecie uzytkownika
łysy - 2015-04-18 10:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyyyy - 2015-04-18 09:41:32]:
no to już podziękowaliście agencyjnym,może jak sami zostaniecie to lepiej wam pójdzie? nie tędy droga to zmiany pozorowane. wywalanie bez litości doświadczonych pracowników,to wstyd tak się z ludźmi nie postępuje ale jak liczy się tylko mamona....
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2015-04-18 10:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
na początku maja będzie walne zgromadzenie zobaczymy jak panowie sobie laurki wystawią i wszystko będzie cudownie...
zdjecie uzytkownika
TAKIE TAM - 2015-04-18 19:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PAN KIEROWNIK OD MECHANIKOW CO WOGOLE NIE POWINIEN GŁOSU ZAWIERAC W SPRAWIE .DAŁ SUPER PROPOZYCJE ZEBY LUDZIE AGENCYJNI POSZLI DO BIEDRONKI I MLECZKO KUPILI TO BEDA MIEC PRACE PANIE KIEROWNIKU PAN MA TA PRACE DZIEKI WŁASNIE TYM LUDZIA MA PAN WIEKSZA PENSJE TO JAK PAN KUPI 2 PUDEŁKA DZIENNIE TO PAN ZAKŁAD UZDROWI POZDRAWIAM.
zdjecie uzytkownika
yogo - 2015-04-19 08:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TAKIE TAM - 2015-04-18 19:35:24]:
Panu od mechaników proszę przekazać,żeby sam przeszedł się do Biedronki i kupił po paczce wszystkiego co nasze, bo w przeciwnym razie w najbliższym czasie będzie szlifował wycieraczki w PUP.
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2015-04-19 14:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciśniemy na maxa aż ludzie mdleją, a potem zaskoczenie, że magazyny pełne ... zamiast robić postojowe to ludzi na wczasy pod gruszą chcą wysyłać, co jest niezgodne z kodeksem pracy, bo o terminie urlopu (wczasów) decyduje pracownik, a pracodawca może się jedynie nie zgodzić na dany termin, ale nie może sam go wyznaczać ... mało kto chce iść na urlop w kwietniu czy maju. Wie ktoś czy w ZPC są w ogóle jakieś związki zawodowe?
zdjecie uzytkownika
mmmmm - 2015-04-19 23:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Są ale mogą tyle co żyd podczas okupacji a po 2 dlaczego się wszyscy wypisali i nikt nie chce się zgodzić rządzić - to dlatego tak macie. Ale jest PIP I TU SIĘ ZGŁASZA NIEPRAWIDŁOWOŚCI a jest ich w tej firmie dużo, ale pracownik możne decydować o połowie swojego urlopu a polowe firma zgodnie z planem urlopowym który powinien być w firmie zrobiony w styczniu. Spytajcie się kierownika jaki jest plan urlopów na 2015
zdjecie uzytkownika
ooo - 2015-04-20 10:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nasz kierownik na Czekoladzie, to albo nic nie wie a jak wie to dla siebie i tyle z tego mamy
zdjecie uzytkownika
cccc - 2015-04-22 22:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patrzcie jak mamy fajnie, jeszcze kilka dni i mamy wolne, chociaż raz możemy podziękować tym na górze ze się do tego przyczynili
zdjecie uzytkownika
ooo - 2015-04-23 13:16:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a od kiedy stajecie?
zdjecie uzytkownika
Kierownik zmiany nn - 2015-04-23 13:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mmmmm - 2015-04-19 23:40:47]:
Ty mmmmm byś się zdziwił bo jest taki plan. niektórzy już w grudniu zaklepują sobie terminy
zdjecie uzytkownika
iiiii - 2015-04-24 00:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, to wszystko zależny dla kogo ten wywiad. A mnie już nic w tej firmie nie zdziwi i na + i na - . Może jak by Donpedro w piątek powiedział że postój odwołany a mleczko wyjechało z magazynu, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-24 11:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo wyjechało. ..
zdjecie uzytkownika
23 - 2015-04-24 15:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pobożne życzenie
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-24 15:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio...
zdjecie uzytkownika
vvv - 2015-04-25 01:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo serio
zdjecie uzytkownika
yuert - 2015-04-25 21:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W końcu wywalili tych co przez kilkanaście lat kradli i wynosili co się da na żelkach i nie tylko .
zdjecie uzytkownika
twoja twarz brzmi znajomo - 2015-04-25 22:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co tu piszecie to nie macie pojęcia o firmie piszą jakieś buraki co przepracowali nie wiem może 2 może 4 lata i strasznie wszystko wiedzą , ja pracuje w tej firmie ponad 11 lat ,wiadomo jest gorzej jak 5-8 lat temu ale nie jest aż tak żle , najgorsze jest to że pozwalniali się ludzie którzy naprawdę wiedzieli o co chodzi , błąd był zatrudniać ludzi z agencji , a najgorsze to ludzi z Ukrainy ale zarząd szuka oszczędności to jest zrozumiałe tylko nie kosztem wartościowych pracowników ,ale zwolnili w trybie natychmiastowym viceprezesa i jest już nowy , trzymajmy kciuki żeby on podniósł firmę na nogi ,także nie opowiadajcie głupot o Zpc , jak się komuś nie podoba to niech się zwolni ,nikt na siłe nikogo nie trzyma .Pozdrwiam.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: brak odpowiedzi na cv ze strony państwa firmy po studiach się ludzi wysyła na staże gdzie te staże były odbyte w ramach studiów ale pani nawet nie wysiliła się określiła brak doświadczenia kierowanie zespołem badawczym na studiach jest brakiem doświadczenia
Pytania: więc moje pytanie brzmi skoro są stanowiska i wymagania i człowiek poświęca czas na wysłanie cv odnośnie danej oferty po prestiżowej uczelni to chyba powinno się takie rzeczy doceniać i ktoś powinien mieć nad tym nadzór i kompetencje a nie określać przez telefon czy się ktoś nadaje czy też nie
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-04-25 22:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zrobili błąd że pozwolili odejść Malik Beacie wiedziała jak się kreci świat
zdjecie uzytkownika
rrr - 2015-04-25 22:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yuert - 2015-04-25 21:30:22]:
Ty buraku jak mogłeś napisać takie bzdury jesteś niepełnosprawny i niema dla Ciebie miejsca w normalnej społeczności
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPC Otmuchów
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZPC Otmuchów?
Zadaj pytanie