Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPC Otmuchów

Pracowałeś w firmie ZPC Otmuchów i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pilot - 2014-11-04 18:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ona akurat była ok. nie wiem co pokaże ten nowy ślamazarny kierownik.
zdjecie uzytkownika
odpowiedz do pilota - 2014-11-05 23:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Basia była ok??????????? hahahahahaha dobre chyba ten zakład całkiem Ci mózg zlasował albo byłaś jej dupolizem to dlatego tak piszesz a tylko tacy byli u niej docenieni jak Pani Basi Basia nie ma pracy to zapraszamy na zbieranie(ponoć ciągle brakuje ludzi) i najlepiej proszę ustawić się na końcu a my podkręcimy pas na fuull i Pani pokaże nam jak się zbiera ok?
zdjecie uzytkownika
BB - 2014-11-06 18:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [odpowiedz do pilota - 2014-11-05 23:09:43]:
Po co ruszać Panią Basie, była poszła na pewno jej kazali się wykazać, ale jest jeszcze Pani Monika -a najstarsi Górale mówią że była liderką na zbieraniu, a to jak z jazdą na rowerze, się nie zapomina.Pokaże Pani jak się zbiera dużo i dobrej jakości, może ma Pani jakąś technikę której my nie znamy.My mamy robić na pracowników agencyjnych,którzy nie mają ani wprawy ani chęci do pracy
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-11-06 20:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pilot - 2014-11-04 18:12:01]:
A skad jest ten nowy kierownik
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-11-06 23:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic się nie martwcie zmienili kierownika to zmienią dyrektora .Będzie tak jak w Nysie zrobili z Przemkiem przyjdzie po układach nowy .I skończy się płakanie stękanie
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-11-07 10:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nn - 2014-11-06 23:05:37]:
Bardzo dobrze że zmienili Przemka,który tylko potrafił ciąć koszty i maksymalnie wykorzystywał ludzi na produkcji,zwalniał osoby z doświadczeniem a przyjmował nic nie umiejących ludzi z agencji,bo tanio.To dzięki niemu macie ludzi z agencji.
zdjecie uzytkownika
dobry - 2014-11-07 13:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaja - 2014-11-07 10:57:30]:
To tak samo jak na czekoladzie w Otmuchowie,tyle dobrych ludzi odeszło ponieważ nikt nic nie zrobił żeby ich zatrzymać.Jakie to oszczędności nowi jeszcze długo nie zrobią tyle co starzy. Ale to czas pokaże. Nowy kierownik zapowiada się nieźle , nie kręci w maszynie , pracownicy z Nysy mówią ze zawsze pomógł jak się do niego poszło z jakaś sprawą
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-11-07 21:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To bardzo dobrze niech zwolnią kierowników dyrektorów i pracowników też i niech przywiozą nowych na linie z okolic Ziębic Ząbkowic skończy się stękanie .Tak samo było w prezesem W latali pisali narzekali a nowemu nic nie stękają nie piszą sms i spokój jak makiem zasiał
zdjecie uzytkownika
zpartwiony - 2014-11-07 23:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego pozwalacie (usunięte przez administratora) na takie zachowanie i takie traktowanie ludzi nie wolno się odezwać ani na nią popatrzeć - stara panna cnota jej na mózg uderza, myśli że my będziemy sobie żyły wypruwać za 9,52 Ona ma na pewno dwa razy więcej, ale niech się boi, prowadzących będzie więcej ponieważ się uczą i potrzebują normalnych a nie takich przez których ludzie uciekają z pracy. Bądźmy normalni przecież spędzamy tu dużo czasu.

zdjecie uzytkownika
dkdsfg;'dfg' - 2014-11-08 14:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zpartwiony - 2014-11-07 23:11:03]:
Piszesz o Renacie a byłaś kiedyś na zmianie u Bożeny otóż wczoraj wróciła z urlopu i zaczęła mieszać ze zdwojoną mocą.Zaczęła urabiać nową majstrową Izę.Ja na szczęście nie jestem u niej na zmianie ale mam koleżankę która u niej robi.I znów pas podkręcony na maxa słowo stop lub raz nie istniało bo chciała się wykazać,pognębić ludzi.Do nakładających mówi "zajebać tych na zbieraniu"ludzie nie dostali swoich wypłat a ona przed portiernią mówi że pewnie nie zapracowałyscie sobie na nie.Traktuje Was jak ścierki do mopów,zastrasza,krzyczy,rozkazuje,poniewiera.I urabia nową majstrową ludzie jak można srać we własne gniazdo?Jak w taki sposób można stworzyć zgrany,silny zespól ludzie chcą pracować ale w ludzkich warunkach jak nieludzkie są zarobki.Ale już 7 osób chce Panią podac o mobbing tak p.Bożeno tak się to nazywa co Pani robi i na to są paragrafy.W dodatku jest jeszcze p.kierownik a ciekawe jak Jego Pani urobi może on nie będzie poddatny na Pani ploty,donosicielstwa bo tylko na tym Pani wypływa w tej firmie.Jest jeszcze inspekcja pracy kótra z pewnością chętnie zaintersuje się Pani przypadkiem a parę osób pod pismem do IP się podpisze poza tym ponoć wkrótce inspekcja ma nas odwiedzić to musi się zmienić kochane jestem z Wami i sama osobiście przekażę to co wiem dla zarządu,p.dyrektór lub wyżej jeśli trzeba.To skandal,ludzie nie chcą przychodzić do pracy,boją się łykają coś na uspokojenie,boją się stać na końcu a jak była u Was na zmianie p.Gosia prowadząca to zrobiłyście 3 tony więcej niż my-można-można!!!! Tylko trzeba mieć podejście,zrozumienie i pozostać człlowiekiem.Nikt nie jest niezastąpiony odeszli Gruszka i p.kierownik niech Pani też nie będzie taka pewna siebie.Bo dziewczyny wkońcu coś z tym zrobią a ja im pomogę
zdjecie uzytkownika
zxcxzc - 2014-11-08 17:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

moze mi ktos udzielic informacji czy sa busy pracownicze do Nysy/Brzegu? Jesli tak to skad jezdza?
Na stronie widnieje ogloszenie, ze szukaja ksiegowej - miejsce pracy - okolice Grodkowa - czyli gdzie?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
mama - 2014-11-09 09:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak zakład w Gorzyczkach produkował
Renata była u nas 2 tygodnie nic nie umiała i na niczym się nie zna a szczególnie na produkcji ptasiego mleczka ani raportu nie umiała wypisać a pracuję tam dlatego że to jest ktoś z rodziny pani dyrektor dlatego tak szaleje
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-11-09 18:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, tak czytam wszystko to i duża większość żeby nie powiedzieć wszystko jest skierowana negatywów w stronę jednej konkretnej osoby, to znaczy że po za tą jedną osobą w przedsiębiorstwie jest ok ? można normalnie funkcjonować i w miarę zarobić ( jakieś oscylacyjne granice ) ? Jak z urlopami ciężko dostać czy raczej nie ma większych problemów ?
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-11-11 20:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirek - 2014-11-09 18:09:46]:
o co pytasz, ile zarobisz na produkcji czy w biurze. Na produkcji minimum krajową a w biurze jak się dostaniesz to na pewno trochę więcej
zdjecie uzytkownika
C.B.A. - 2014-11-14 23:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DAJCIE NAMIAR NA GRUSZKĘ,BĘDĘ DALEJ PRZESTRZEGAŁ JEGO NAIWNYCH PRACODAWCÓW PRZED JEGO CHORYMI PRAKTYKAMI KTÓRE MAJĄ MIANO PRZESTĘPSTWA,DRANIOWI NIC NIE UJDZIE,I NIE ZROBI KARIERY W NASZYM KRAJU,NIE JESTEM WASZYM PRACOWNIKIEM I W TYM TEMACIE JESTEM NIE ZALEŻNY,GRATULUJĘ TYM PANIĄ KTÓRE PO NIM PŁAKAŁY JAK ZOSTAŁ WYJ...BYŁYŚCIE BARDZO ULEGŁE CO DO WASZEGO WIELKIEGO PRZEŁOŻONEGO GNOJKA GRUSZKI,POGRATULOWAĆ INTELIGENCJI I MISTRZOWSKIEMU KIEROWANIU PODWŁADNYMI
zdjecie uzytkownika
BB - 2014-11-16 13:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [C.B.A. - 2014-11-14 23:06:48]:
Co takiego zrobił Ci Gruszka, na pewno cię zwolnił ponieważ byłeś nierobem innej opcji nie widzę
zdjecie uzytkownika
Ktosiu - 2014-11-18 17:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Największy wariat/ka w ZPC to? dopisujcie... Bedzie przynajmniej jakaś zabawa na tym forum:D
zdjecie uzytkownika
onaaaaaa****** - 2014-11-18 19:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty
zdjecie uzytkownika
jatyona - 2014-11-19 11:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zxcxzc - 2014-11-08 17:01:26]:
Piszesz takie rezczy nie widząc tak naprawdę co piszesz, skoro tak was źle traktuja dlaczego nikt tego nie powie tej prowadzącej tylki pisze beznadziejne posty na forum. Tutaj odwagę macie wielką a tak siedzicie cicho. a co do zatrzymywania lini jakiś czas temu było odgórnie ustalone, że nie zatrzymuje się pasa. żal takich ludzi jak Ty, którzy piszą głupoty bo ktoś coś powiedział!
zdjecie uzytkownika
inma - 2014-11-19 11:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zxcxzc - 2014-11-08 17:01:26]:
Z tego co wiem to prowadzaca nie mówi " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tych na zbieraniu" tylko , zeby robiøy odstepy a co do wyplat tez slyszalem co innego. ale niesty ludzie tacy sa nie wiem czy to zazdrosc, brak innych spraw czy poprostu ludzka glupota, Dorosli ludzie a zachowuja sie jak dzieci. A skoro wam tak zle na tej zmianie u tej prowwadzacej przeniescie sie na inna zmiane, i tylko czekac az kolejna prowadzaca bedzie opisana jako ta najgorsza.
zdjecie uzytkownika
Abc - 2014-11-19 15:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zxcxzc - 2014-11-08 17:01:26]:
Śmiać mi sie chce jak czytam takie wypowiedzi. Pomysl sama jaka jestes życiową niedorajda zeby pisać ze ktos komus obrabia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a robi dokładnie to samo tyle ze przez internet. Dodatkowo nie masz jeszcze swojego zdania tylko naiwnie wierzysz w to co ktoś ci powoedzial nie zastanawiając sie czy ma to jaki kolwiek zwiazek z rzeczywistością czy ktoś po prosu toba manipuluje. "Ty na szczęście nie jesteś na jej zmanie" ale wszystko wiesz najlepiej. No po prostu żal takich ludzi. To ze w zakladzie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to wiedza chyba wszyscy. Zarzad sobie nie radzi bo sa nie kompetenti. Nie poteafia planować producji i kierwac kadra. Ryba psuje sie od głowy a prowadzace pewnie tak samo jak ty chcialy by sobie cala zmane stac plotkowac i nqlepiej popjac do tego kawke po czym pójść do domu. Ale niestety sa naciski z gory i kaza pracowac a tak ograniczona jednostka jak ty tego nie rozumie i placze do monitora na jedynego przełożonego z ktorym ma jakis kontakt i obwinia o to ze ci w zyciu nie wyszlo.
zdjecie uzytkownika
12 - 2014-11-19 19:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Abc - 2014-11-19 15:00:21]:
Żenada z innych wydziałów nie piszą,tylko z czekolady przecież wszędzie jest cieczko pracować trzeba za siedzenie nie płacą. Tak więc dajcie na wstrzymanie z tym opluwaniem wstyd mi za was BRC otrzymaliście a mówili że jest bałagan, nie było malowania trawy na zielono tak jak co roku i nie potrzebnej paniki
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-11-23 21:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, co tam teraz słychać w ZPC Otmuchów? Bowiem czytałem, że w kwietniu chcieli zamknąć Gorzyczki w ramach oszczędności, stało się tak? Teraz jak patrze na ich stronę internetowa to maja kilka ogłoszeń o pracę, czy oznacza to, że wyszli na prostą, czy jednak maja jakieś wewnętrzne kłopoty i ludzie odchodzą?
zdjecie uzytkownika
mama - 2014-11-24 05:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorzyczki to historia
zdjecie uzytkownika
xd - 2014-11-24 19:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to syf,dalej na układach,przesuwanie obowiazków majstrów na pracowników dadzą1 zł podwyzki i gra niech hołota zapierdziela za nich robotę,niewiem dlaczego trzymają jeszcze tą nie pamiętam imienia co z byłym
dyr. w nysie skresiali people przyjetych na firmę i przyjmowali przez pośredników,i jeszcze dlaczego na liniach tamgdzie pracuje 2 osoby robi jedna?
cwaniaki,pachołki kapitalistów jednym słowem grabki,i biorą wszystko szatażem bo jak nie to wek,ranking tej firmy spadła na zero,co ja piszę to by było za dobrze,poniżej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPC Otmuchów
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x