Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPC Otmuchów

Pracowałeś w firmie ZPC Otmuchów i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
doda - 2014-10-17 20:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest prawda,dzięki Gorzyczkom my się utrzymali...
zdjecie uzytkownika
******************** - 2014-10-17 21:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doda - 2014-10-17 20:32:12]:
BZDURY I STUKANIE KOTKA ZA POMOCĄ GUMOWEGO MLOTKA - ZAMKNĘLI KONKURENCJE I TYLE I PO TO TO KUPILI ZEBY TO ZAMKNAC
zdjecie uzytkownika
xd - 2014-10-18 18:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech w koncu wezma sie za majstrow i kadry,i zaczna uczciwie rozliczac godziny,wymagacie od ludzi sami nie wypelniacie swoich obowiazkow,ten zaklad
nie dla ludzi z nizszego szczebla
zdjecie uzytkownika
klałn - 2014-10-19 01:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola - 2014-10-01 19:24:43]:
JAKIEŚ JAJA ROBICIE PRACA W ZPC OTMUCHÓW PORAŻKA WYZYSK NAJLEPIEJ TO POZBYĆ SIĘ ŻONY DZIECI PSA URLOPU ITD KAJDANKI I DO PASA NA TAŚMIE A UBIKACJA TO PAMPERSY U LIDERA ZA POZWOLENIEM LUDZIE MDLEJĄ KARETKA ZA KARETKĄ A GDZIE INSPEKTOR PRACY TO JEST CYRK NA KÓŁKACH
zdjecie uzytkownika
EE - 2014-10-19 16:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klałn - 2014-10-19 01:02:38]:
To dlaczego się godzicie, pracować bez przerwy i na takich warunkach,możecie powiedzieć że nie przyjdziecie w kolejną niedzielę, bez wolnego bez 11 godzinnej przerwy miedzy zmianami. Możesz to zrobić jedna czy druga anie tylko gadać a jak każą to pierwsza lecisz
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-10-20 18:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pop - 2014-10-07 12:39:59]:
my mówimy,że nie przyjdziemy w niedziele do pracy to jeden z majstrów mówi to po co wogóle przychodzicie.Chodzi po hali wyżywa się na ludziach,że ludzie nie chcą przyjść.
zdjecie uzytkownika
888888888888888888 - 2014-10-21 20:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lala - 2014-10-20 18:46:50]:
A to JUZ JEST MOBING I TO JEST KARALNE JAK MAJSTER NIEWIE TO PROSZE MU TO POWIEDZIEC
zdjecie uzytkownika
optymistka55555 - 2014-10-21 22:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Mało zarabiam źle, mam możliwość dorobić źle, posłuchajcie się, czego Wy chcecie. Przecież nikt nikogo na siłę ni trzyma. Ja się cieszę że mam możliwość dorobienia.
zdjecie uzytkownika
*********** - 2014-10-23 21:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [optymistka55555 - 2014-10-21 22:01:38]:
to ty nie wygaduj bredni i przypuszczam ze dzieci tez nie masz skoro uwazasz że mozna pracowac 7 dni w tygodniu, a pieniądz to nie wszystko
zdjecie uzytkownika
znudzony udawaniem - 2014-10-24 19:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [*********** - 2014-10-23 21:18:11]:
Jak się zarabia dużo i ma się furę służbowa i komórę a weekendy wolne to można pisać takie bzdury. Oczywiście uciszać wszystkich żeby czegoś nie napisali , a mogli by tu napisać niejedno
zdjecie uzytkownika
pysia - 2014-10-25 06:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokladnie nie jeden napisac by mogł co tak naprawde sie dzieje Liderki majstrowe nic nie robia a prowadzace wcale nie lepsze
zdjecie uzytkownika
fru - 2014-10-26 14:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pysia - 2014-10-25 06:55:46]:
no to jeżeli macie pisać takimi ogólnikami to nikomu przecież takie opinie się nie przydadzą. Jeżeli macie coś ciekawego do powiedzenia na temat pracy w ZPC Otmuchów to to napiszcie. Tylko tak żeby moderator się nie przyczepiał , bo takich wypikanych tekstów to się czytać nie da. Czekam na jakąś ciekawą historię ;)
zdjecie uzytkownika
pysia - 2014-10-26 18:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fru - 2014-10-26 14:06:12]:
oczywiscie chodzi mi o wydział czekoladowy
zdjecie uzytkownika
zoro - 2014-10-27 17:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pysia - 2014-10-25 06:55:46]:
jak już słabną Liderki to jest źle ponoć nic nie robią, niech się zgłosi ktoś na Lidera powie że zrobi więcej niż oni. W Polsce tylko nienawiść i zawiść dlatego tak mamy.
zdjecie uzytkownika
bambo - 2014-10-27 18:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Gorzyczkach było to samo mistrzowie i prowadzące nic nie robiły w tej firmie to jest normalne a pużniej jak chodzi o wydajnnośći to zasługa prowadzących to jest standart w tej firmie że prowadzące nic nie robią w Gorzyczkach prowadzące wszystko wypisywały każdy raport a w Otmuchowie to robią mistrzynie
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-10-28 00:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bambo - 2014-10-27 18:05:31]:
Bambo a jaka jest wielkosc produkcji w Otmuchowie a jaka byla w Gorzyczkach tak dla porownania
zdjecie uzytkownika
&&&&& - 2014-10-28 12:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie zgloscie do PIP,to co sie dzieje w zakladzie.a co myslicie o ?Dawidzie Lampka ? to najgorszy kierownik jaki moze byc.mam nadzieje ze prezes sie dowie co wyprawia z ludzmi!niech on przestanie gnebic i zastraszac pracownikow oraz zwalniac bez powodu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!to najgorszy zaklad,ludzie uciekajcie z tamtad !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
bambo - 2014-10-28 16:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak mówimy o oblewarce i warzelni to warzelnia robiła na zmiane 4700kg aoblewarka 6000kg na zmiane oblewała
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-10-28 17:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bambo - 2014-10-28 16:15:33]:
A w Otmuchowie jak to wyglada
zdjecie uzytkownika
rambo - 2014-10-29 08:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie takie pionki jak kierownik ,dyrektor nie mają nic do powiedzenia !!! Wszystkie decyzjie podejmuje prezes i od niedawna przyjęty Pan który ma podnieść wydajność bez względu na wszystko na rozsypujących się maszynach kosztem ludzi . .Myślicie dlaczego poleciał dyrektor z Nysy P .Najlepiej wysługiwać się innymi i zwalać na innych .Otmuchów czeka to samo . Nie widzicie że kadra w sektora wyższego ucieka .UCIEKAJCIE Z TEJ FIRMY
zdjecie uzytkownika
mama - 2014-10-29 10:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś o godzinie 8-55 powiadomiłam pip co wyrabia kierownik Dawid Lampka przekazałam do pipu że Dawid Lampka zastrasza ludzi i gnębi ludzi i wtedy morze prezes go zmieni a wiecie czego on jest kierownikiem bo swoją najlepszą kolerzankę wygryzł byłą kierowniczkę Agnieszkę a w Gorzyczkach ponoć był lizusem kierowniczki Agnieszki on w Gorzyczkach nic nie robił tylko z kolegom W.K. w kantorku grzejnik podpierali a szczegulnie w soboty i niedziele bo płacili setki za niedługo kontrol z pipu macie na 100%
zdjecie uzytkownika
doda - 2014-10-29 20:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda dziewczyny z Gorzyczek opowiadały ,jak ciężko pracował ....
zdjecie uzytkownika
nieznajomy 1 - 2014-10-29 22:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Gorzyczkach nic nie robił bo mu na to kierowniczka Agnieszka pozwalała na to a jak wyszła kierowniczka z kantorka to jej d... obrabiał to jest kawał chama był przyjęty niby szpec od karmelków
zdjecie uzytkownika
mąż - 2014-10-30 01:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak tam święta na śniadaniówtak ce podobno wszyscy z 1-brygady do roboty a kierownik zmiany ma wolne. Podobno kapitan schodzi ostatki nie
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2014-10-30 23:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wydziałach rozdają druki- żeby głosować na najlepszego pracodawcę roku, macie szanse się wykazać i wybrać naszego - prawie nie zna swoich pracowników . Ciekawe kto z produkcji zagłosuje na niego. Kpiny jeszcze raz kpiny, fundują pracownikom nędze - umowy agencyjne, stresy porażka by się nie ośmieszali
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPC Otmuchów
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x