Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZPC OTMUCHÓW S.A.

zdjecie uzytkownika
irus - 2015-07-07 05:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na temat (usunięte przez administratora) to macie racje jak by z 10 lat conajmniej była (usunięte przez administratora) , (usunięte przez administratora) tylko zeby pakowac to (usunięte przez administratora) i to co było bardzo dobre ludzie z doswiadczeniem na to pracowali i z sercem,a to sami (usunięte przez administratora) weszli w gotowe i to (usunięte przez administratora) jak sa dobrze zespoly prowadzone to sie inaczej pracuje (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-07-07 12:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
widzę że administrator szybko działa
z jakąś godzinę temu byłam w stanie przeczytać co było napisane
a nawet nie było nic obraźliwego ..
no chyba że prawda jest obraźliwa ..

CENZURA!!
zdjecie uzytkownika
wituś - 2015-07-07 14:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pytanie do "pana administratora", ta cenzur treści to na podstawie jakiego punktu regulaminu ... słowa niecenzuralne i dane osobowe np. imiona to wiadomo, ale reszta jest bezpodstawna. Przeczytałem cały regulamin i albo to nadgorliwość "pana admina" lub co bardziej prawdopodobne, to działanie kogoś z ZPC, ale dlaczego portal daje się tak naciskać i prowadza jawną cenzurę to już nie rozumiem.
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-07-07 18:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dobrym ludziom nie przedłużyli umów a teraz brakuje rąk do pracy...zadzwońcie po tych ludzi może zechcą przyjść i będziemy robić po 8godzin a nie po 12godzin przecież my już nie mamy sił robić tyle godzin,zastanówcie się nad tym...
zdjecie uzytkownika
Zniesmaczony - 2015-07-07 23:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A z ta premia która nam zabieracie ciekawe co zrobicie dacie premie majstrowym co nic nie robią czy liderom co sie mają za ważne i tez tylko rozkazuja zamiast wziąść się za robote
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-09 00:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Biorą nas na przeczy manie,uważają że jak będą usuwać wpisy to się wam znudzi i dacie sobie spokój. Tylko kogo się boją????
zdjecie uzytkownika
dużo wiedzący - 2015-07-09 15:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [33333 - 2015-06-26 21:58:37]:
co za syf w ZPC
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-07-09 19:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawdy się boją co ludzie piszą chyba nie znają powiedzenia że prawda w oczy kole. ...
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-07-11 19:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto Ci kazał klikać i ściągać, przecież nawet dziecko wie że to ściema ...a i jak wysłałeś smsa, to jest to Premium SMS i jego koszt to 11,70 zł i z tego co wyczytałem będzie co kilka dni tą kwotę Ci kosić.
zdjecie uzytkownika
www - 2015-07-14 19:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za syf w tym zakładzie !!!
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-07-15 14:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam był zawsze syf a co robi teraz Dawid Lampka wyrzucili go??????
zdjecie uzytkownika
www - 2015-07-15 19:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powinni wypieprzyć panią A..z żelek wszyscy wiedzą o kogo chodzi jaki ona ma szacunek do ludzi żaden.....
zdjecie uzytkownika
pracownik z biura - 2015-07-16 11:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozchodzi się o Agnieszke jak by ktos nie wiedział
zdjecie uzytkownika
www - 2015-07-16 17:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie nie chodzi o Agnieszke tylko o Adę powinni ją dawno wyrzucić
zdjecie uzytkownika
xx - 2015-07-19 13:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już raz pisałam, Ada to dobry pracownik przeszła wszystkie stanowiska na Wcz i prawie na każdym stanowisku doskonale sobie dawała radę. Jak by wszyscy tacy byli to w ZPC było by dobrze. Naprawdę dużo ta dziewczyna dawała od siebie i teraz jak wymaga od innych to znaczy że można to zrobić. Nie piszę to po to żeby się przylizać do Ady tylko dlatego że uważam że dobrym pracownikom podcinacie skrzydła nie można tylko gnoić ludzi, spędzamy w pracy połowę życia atmosfera jest bardzo ważna, na pewno przy takiej atmosferze jak macie teraz nie chce się Wam chodzić do pracy a to jest straszne żeby przychodzić tu za karę - pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kisiel - 2015-07-19 20:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie napisać trochę jaśniej co takiego dzieje się w ZPC Otmuchów, bo ja jako osoba z zewnątrz nie wiele rozumiem czytając poszczególne imiona, nie wiem czy to problem z pracownikiem, czy jakimś kierownikiem. Nie wspominając już o takich tajemniczych komentarzach jak syf w zakładzie, gdzie nie wiadomo co autor miał na myśli.
zdjecie uzytkownika
*** - 2015-07-23 13:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie dzieje ciekawego dalej bedziemy pracowac na 12czy cos sie zmienia jak tam Teresa ze nikt o niej ne pisze i Beacie też cicho sie zrobiło
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2015-07-26 13:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ten zakład schodzi na psy czysty wyzysk pracownika trzeba PIP zawiadomić i to jak najszybciej
zdjecie uzytkownika
długi - 2015-07-26 16:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla odmiany pozdro dla
rudej co juz nie jest ruda -wracaj
blondynki o usmiechu aniolka
brunetki mamuski
zdjecie uzytkownika
wedkarz - 2015-07-27 13:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cenzura,cenzura,cenzura.Administratorze:usuwaj tylko wulgaryzmy i nazwiska!
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-07-29 05:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś może napisać coś o pani Monice Ż. ? Pracuje jeszcze w ZPC?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-30 19:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm, pracuje tam jeszcze taki grzesiek co się uważa za boga?
zdjecie uzytkownika
pink - 2015-07-31 00:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na jakim wydziale ten grzesiek pracuje i kim jest ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: brak odpowiedzi na cv ze strony państwa firmy po studiach się ludzi wysyła na staże gdzie te staże były odbyte w ramach studiów ale pani nawet nie wysiliła się określiła brak doświadczenia kierowanie zespołem badawczym na studiach jest brakiem doświadczenia
Pytania: więc moje pytanie brzmi skoro są stanowiska i wymagania i człowiek poświęca czas na wysłanie cv odnośnie danej oferty po prestiżowej uczelni to chyba powinno się takie rzeczy doceniać i ktoś powinien mieć nad tym nadzór i kompetencje a nie określać przez telefon czy się ktoś nadaje czy też nie
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-07-31 15:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZPC szuka 140 osób do pracy w Otmuchowie, najpierw wyje...li ludzi a teraz szukają, no to POWODZENIA :) ...swoją drogą SUPER polityka kadrowa, a w dziale HR dalej bez zmian, w nim jako pierwszym powinny głowy polecieć.
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2015-08-02 08:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie idcie do tej firmy bo to tylko na sezon lepiej iść ulice zamiatać niż w tej firmie pracować wyzysk człowieka w 100 procentach niech se ukraińców wezną a jaj chcecie tam iść to głęmboko się zastanowić na pewno umowy agencyjne za gówniane pieniądze a Popek będzie ręce zacierał
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPC OTMUCHÓW S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZPC OTMUCHÓW S.A.?
Zadaj pytanie
alert