Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: ZPC OTMUCHÓW S.A.

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-09-24 18:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to się będzie działo. Wolałbym żeby wróciła do nas. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aao - 2015-09-25 20:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O kim piszecie ja, oo i pppp?
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-09-25 22:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to która to
zdjecie uzytkownika
ot - 2015-09-27 16:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie idzie?
zdjecie uzytkownika
on - 2015-09-28 10:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z niej to pożytku już nie będzie miała żadna firma... (usunięte przez administratora) ...lepiej niech się zajmie inną branżą
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-10-11 16:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zamknęli ZPC czy co? zero komentarzy od końca września
zdjecie uzytkownika
bbbbb - 2015-10-11 22:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zamknęli a co ??????????? nie wiesz przyjdź do pracy a się dowiesz co slychac jak zawsze mila atmosfera (usunięte przez administratora) .i co tu jeszcze wymagac , ful wypas nic dodac nic ująć i tak już od lat fajnie jest !!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik z biura - 2015-10-12 19:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bbbbbbbb pozatobą wszyscy zdrowi bo ty się nadajesz (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-10-13 17:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowiny Nyskie ogłosiły konkurs na temat Pracodawca roku możemy zgłosić kandydaturę naszego (usunięte przez administratora) - co wy na to?
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-10-14 13:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak ogłoszą konkurs (usunięte przez administratora) to są duże szanse
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-10-15 00:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak myślałam, ale miałam nadzieję że jednak coś się zmieniło na lepsze
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-10-16 20:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmienilo się na lepsze''checi do pracy i duza pensja 10 każdego miesiąca !!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
spych - 2015-10-18 10:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi mili - nie wiem czego byście się od pracodawcy spodziewali, czy tego, że nagle będzie to dobrobyt na ziemi ? Weźcie pod uwagę gdzie firma jest zlokalizowana i jakie są jej możliwości rozwoju. Lokalnie przecież oni tam osiągnęli wszystko co mogli. Teraz według mnie trzeba byłoby pomyśleć o zupełnie innym produkcie,usłudze...
zdjecie uzytkownika
zawiedziena - 2015-10-19 18:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a gdzie te 2 wpisy w całości wycieli, a były pozytywne w" (usunięte przez administratora) misia'
zdjecie uzytkownika
1112222 - 2015-10-21 12:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy zmiany na szczeblach władzy chyba (usunięte przez administratora) ostro działa
zdjecie uzytkownika
vvvvv - 2015-10-21 17:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To się nazywa przemeblowanie, a Ty misiu pysiu się wyrażaj bo Cie wykasują.Takie wielkie zamówienia, zyski duże to nie będzie zmian. Co zrobi zarząd jak po wyborach (usunięte przez administratora) napewno
zdjecie uzytkownika
vvvvvv - 2015-10-23 13:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co opowiadacie bzdury że w firmie cieniutko skoro szykują dla nas podwyzki i to nie te co obiecują w kampanii wyborczej.To coś znaczy idziemy do przodu tak trzymać, nareszcie coś się zaczyna dziać
zdjecie uzytkownika
onka - 2015-10-28 15:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a się jeszcze załapałam na to zdjęcie, ale nie nasze na pewno, przecież u nas na czekoladzie kiero przecież cisną ostro, na to jak mamy wyglądać na produkcji- naturalnie,bez makijażu i niepomalowane krótkie paznokcie i czyste ręce.
zdjecie uzytkownika
11111 - 2015-10-30 14:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i jak tam koniec miesiąca może jakieś zmiany są u was
zdjecie uzytkownika
pp - 2015-11-05 20:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
tak pracujemy tylko oszczedzamy energie i dlatego ciemno !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik z biura - 2015-11-13 05:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy beda jakieś bony na swięta albo kasa
zdjecie uzytkownika
www - 2015-11-13 22:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pp - 2015-11-05 20:46:46]:
co z ciebie za pracownik z biura ze sie pytasz innych czy bedzie jakas kasa i bony ,taki jestes biurowy jak ja ! obudz sie co piszesz
zdjecie uzytkownika
********** - 2015-11-22 09:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skąd te informacje
zdjecie uzytkownika
********* - 2015-11-22 09:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skąd ta informacja
zdjecie uzytkownika
atro - 2015-11-25 12:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem do końca o co tutaj chodzi i co masz na myśli (usunięte przez administratora) , jakiś czas nie ma mnie w kraju i tak naprawdę nie jestem w temacie... mimo wszystko jednak chciałbym dopytać, czy teraz przypadkiem nie szukają jakiś ludzi do prac w zpc, bardzo mnie to interesuje, z tym że ciężko o jakieś konretne informacje
zdjecie uzytkownika
antycenzura - 2015-11-25 13:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tnij,tnij tnij chłopie tnij, na starość torba i kij
zdjecie uzytkownika
ddD - 2015-11-25 13:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Prezes (usunięte przez administratora) wspaniałym człowiekiem znającyym się na produkcji i dbającym o pracowników...
zdjecie uzytkownika
Staszek - 2015-11-28 09:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wspaniały był .Nie jeden dom w Nysie na górce. W Otmuchowie następny dom , kto da tyle szmalu kto to będzie utrzymywał i spłacał ....
zdjecie uzytkownika
Mirka - 2015-11-29 18:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Staszek (usunięte przez administratora) ,to jest osoba która postwi naszą produkcję wzmocjni jak w Gorzyczkach
zdjecie uzytkownika
blondikadry - 2015-11-30 12:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) naszej produkcji Z.P.C Otmuchów (usunięte przez administratora) .Ale teraz jest porządek miła atmosfera.Pracownicy na mleczku uśmiechnięci i zadowoleni . (usunięte przez administratora) nie jest pracownikiem ZPC Otmuchów. (usunięte przez administratora) z górki Nyskiej też nie pracuje
zdjecie uzytkownika
gull - 2015-12-05 15:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś mógłby mi powiedzieć coś o atmosferze panującej w firmie oraz o zarobkach? :) Niby nie poszukują nikogo aktualnie, ale już kiedyś zastanawiałem się nad pracą u nich, więc tak z ciekawości. Dzięki!
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-12-14 23:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jaka ma być, (usunięte przez administratora) , (usunięte przez administratora) tak jeszcze nie było może by kupić trochę akcji po takiej cenie,ale czy to sie utrzyma
zdjecie uzytkownika
qkaka - 2015-12-15 18:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się @zainteresoana ż się utrzyma. Na razie nie szukają pracowników, to prawda ale od nowego roku będa przyjmować na staż na pewno ludzi, studentów.
zdjecie uzytkownika
Jaco - 2015-12-27 16:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli będą przyjmować studentów na staż od nowego roku to świetnie się składa. Już od jakiegoś czasu zastanawiam się nad stażem u nich. Podobno wiele można się nauczyć i jest warto.
zdjecie uzytkownika
hgre - 2015-12-28 13:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [Jaco - 2015-12-27 16:59:20]:
To już zamiast agencji pracy staże studenckie będą???Nauczysz się dużo,ha,ha na pewno ;)
zdjecie uzytkownika
Odys - 2015-12-29 22:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Staże to zawsze dobra rzecz, w szczególności w tak renomowanej firmie. Obecnie oczekuje się od studentów, by ukończyli staż w jakiejś dobrej firmie, to daje im pewnego rodzaju przewagę na rynku pracy.
zdjecie uzytkownika
vvvvv - 2016-01-19 13:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A co ma do tego (usunięte przez administratora) , nikt nie daje za darmo, na stanowiskach na których nie wymaga się dużych umiejętności lub większego myślenia są stawki minimum krajowe, tak jak w każdym państwie w całej uni. I to nie jest wina zarządu że w Polsce nie bardzo można za to żyć. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Mucha - 2016-01-19 13:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja słyszałem, (usunięte przez administratora) @bolo ale widocznie mamy inne, sprzeczne informacje, no tak czasami już bywa widocznie, aczkolwiek atmosfera na pewno spoko
zdjecie uzytkownika
Elizabet - 2016-01-20 00:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt jeszcze zakładu nie położył, są zyski, sprzedaż nie taka mała, w co drugiej firmie nie zarabia sie tak jak kilka lat do tyłu. Najważniejsze że mamy prace a szefowie podchodzą do wielu spraw ze zdrowym rozsądkiem a to jest ważne na dzień dzisiejszy
zdjecie uzytkownika
Mucha - 2016-01-21 14:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to skoro są zyski to trzeba się tylko cieszyć @Elizabet ja się cieszę, zresztą jestem pogodną osobą. Zdrowy rozsądek zwłaszcza w tej branży są pożądane
zdjecie uzytkownika
Elizabet - 2016-01-21 21:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tej wersji @Mucha się trzymajmy to będzie nam łatwiej przetrwać tą burze
zdjecie uzytkownika
Black Belt - 2016-01-22 19:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Barbie dzisiaj ma urodziny ?? :D
zdjecie uzytkownika
topielec - 2016-01-23 19:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Black Belt - 2016-01-22 19:49:35]:
ech, rozumiem , ze Wy tutaj w dalszym ciagu załatwiacie jakieś prywaty. No to już Wasza sprawa oczywiście... Dajcie znać lepiej czy nie szukają znowu kogoś do pracy tutaj?
zdjecie uzytkownika
nnn - 2016-01-26 23:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto niby ma odpowiedzieć na to pytanie, jesteś zainteresowany to dzwoń do działu kadr
zdjecie uzytkownika
Mucha - 2016-01-27 11:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak @Elizabet najważniejsze to po prostu być uśmiechniętą osobą, ogólnie w ZPC Otmuchow warto wnieść trochę ciepła i zrozumienia, od tego jeszcze nikt nie umarł
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2016-01-28 00:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje, rozpłacz się i płacz,siedź w domu, Pis Ci dołoży. A co (usunięte przez administratora) ma do tego że Biedronka mało bierze towaru , szukać pracy nikt nikomu nie broni,powodzenia
zdjecie uzytkownika
kleo - 2016-02-03 14:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak, uśmiechajmy się, jest super, zapraszamy do ZPC!!!
zdjecie uzytkownika
czek - 2016-02-05 19:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o ZPC OTMUCHÓW to na ich stronie internetowej znalazłem informację o tym, że oferują staże i praktyki dla osób, które mają problem ze znalezieniem pracy, lub są po 50 r.ż/ Według mnie to duża szansa podniesienia kwalifikacji.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: brak odpowiedzi na cv ze strony państwa firmy po studiach się ludzi wysyła na staże gdzie te staże były odbyte w ramach studiów ale pani nawet nie wysiliła się określiła brak doświadczenia kierowanie zespołem badawczym na studiach jest brakiem doświadczenia
Pytania: więc moje pytanie brzmi skoro są stanowiska i wymagania i człowiek poświęca czas na wysłanie cv odnośnie danej oferty po prestiżowej uczelni to chyba powinno się takie rzeczy doceniać i ktoś powinien mieć nad tym nadzór i kompetencje a nie określać przez telefon czy się ktoś nadaje czy też nie
zdjecie uzytkownika
Elizabet - 2016-02-06 17:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje szczególnie te po 50 przed emeryturą maja szanse na poznanie prawdziwej pracy. Ja mam wrażenie ze o tych stażach to pisze osoba dla picu i dla odwrócenia uwagi od rzeczy ważnych.
zdjecie uzytkownika
pszemcio - 2016-02-07 19:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To super, że można znaleźć staż u nich nawet będąc już po 50 roku życia, to zdecydowana szansa dla takich osób, a przecież dobrze mogą zarobić, a wiadomo czy mają też takie same benefity jak inni pracownicy?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPC OTMUCHÓW S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert