Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPC Otmuchów

Pracowałeś w firmie ZPC Otmuchów i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bambo - 2014-08-31 15:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie maa odwagi
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-08-31 16:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Reszta ma mózg...
zdjecie uzytkownika
doda - 2014-08-31 18:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Reszta ma to pewnie ty nie masz?
zdjecie uzytkownika
bambo - 2014-09-01 19:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doda jesteś wielka
zdjecie uzytkownika
bambo - 2014-09-01 19:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doda wielka to za małe slowa jesteś zajebista
zdjecie uzytkownika
doda - 2014-09-01 20:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki ,Ty też jesteś wielki...
zdjecie uzytkownika
'''''''''''''' - 2014-09-02 08:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bambo - 2014-09-01 19:42:58]:
ODPOWIEDZ DLA D I B jestescie glupiutcy i malutcy a inteligencja to juz nie grzeszycie wcale .....- bbbrrrrrrrrrrr takie pierdoly pisac żenada
zdjecie uzytkownika
DJ BLUM - 2014-09-02 19:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam pracy w tej firmie za żadne pieniądze
zdjecie uzytkownika
BEER - 2014-09-04 09:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Co do pracy w tej firmie uciekają ludzie na stanowiskach z wieloletnim starzem !!?? Płace żenujące ,jedyna firma gdzie płace maleją a zakres obowiązków rośnie ! .CYRK . Brak planowania !! Firama to tonąca Costa Concordia i wiadomo kto ucieka pierwszy.
zdjecie uzytkownika
PDP - 2014-09-04 13:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [BEER - 2014-09-04 09:53:09]:
Płace rosną - dyrektorom i prezesowi:)każda stówka mniej dla pracownika to KILKA więcej dla dyrektora,szefowie nie widzą problemu w tym,że odchodzą osoby z ogromna wiedzą i doświadczeniem,przecież wg nich z agencji też się przyuczą,ważne że jest tanio,duża rotacja i agencja (wiemy jaka) ma zysk.
ZPC=PORAŻKA
zdjecie uzytkownika
bambo - 2014-09-04 18:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Oni wszystko inwestują w Odrę Otmuchów prędzej czy póżniej zamkną to jest kwestja czasu do Odry przenoszą reszte maszyn z Gorzyczek to znaczy największą maszynę co zajmuje połowę parteru a was z Otmuchowa puszczą kantem nie życzę wam tego ale tak będzie a jeszcze jedno nazwa ZPC Otmuchów istnieje tylko do końca wrzesnia pozdrowienia dla DODY
zdjecie uzytkownika
Pan z dużą głową - 2014-09-08 12:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bambo - 2014-09-04 18:17:26]:
Chłopcze nie pisz głupot , nie wiesz jakie są plany to sie nie wypowiadaj , nie długo sie przekonasz co firma planuje .
zdjecie uzytkownika
Mentor - 2014-09-08 15:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A co może planować ZPC??? dalsze cięcie kosztów-jeszcze mniejsze płace,jeszcze mniej ludzi, wyzysk tych pracowników którzy jeszcze zostali,zadania wykraczające ponad normę,przecież to normalne w tej chorej firmie.
zdjecie uzytkownika
PRZEDSTAWICIELKA - 2014-09-10 07:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BYŁAM PRZEDSTAWICIELKĄ W TEJ PSEUDO FIRMIE. WYNAGRODZENIA TO SĄ WIĘKSZE CHYBA NAWET NA ZMYWAKU W BARZE MLECZNYM, TOTALNY BRAK POMOCY ZE STRONY PRZEŁOŻONYCH A MOŻE POWINNAM ICH NAZWAĆ BANDĄ ŚCIEMNIACZY. DLA KOGOŚ KTO CHCIAŁBY SIĘ ZWIĄZAĆ Z TĄ FIRMĄ ODPOWIADAM SZKODA CZASU. SAMOCHÓD TO OKLEJONY TRABANT Z ZAKLEJONYMI TYLNYMI SZYBAMI ŻEBY NIC NIE BYŁO WIDAĆ PODCZAS WYJAZDU Z PARKINGU.
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-09-10 09:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracowałem w tej firmie i wielu innych firmach poza województwem . Płaca żenująca sprzątaczka zarabia 2 razy wiecej. Zbieranina ludzi z : agencji pracy , pośredniaka ,starzystów ,oczywiście ludzie zdesperowani .Stanowisko automatyka prawie za najniższą krajową . Praca totalna porażka brak Palowania chaos . Dowiedziałem sie że osoby nawet na wyższych stanowiska zarabiają śmieszne pieniądze . Wielu kierowników i pracowników na wyższych stanowiskach z wieloletnim stażem rezygnuje z pracy za upokażające stawki. To oznacza że coś jest nie tak
zdjecie uzytkownika
888888888888 - 2014-09-10 21:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nowa forma NIEWOLNICTWA bo jakze inaczej nazwac taką harowke za tak marne grosze
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-09-11 15:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A prezes zaciera ręce ze ma takie wielkie zyski a my pracujemy za małe pieniądze a związki zawodowe są tylko na papierku
zdjecie uzytkownika
xd - 2014-09-12 04:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem tylko tyle ze maja byc kontrole inspekcji byl donos lub bedzie
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-09-13 18:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Te kontrole nic nie dadzą bo i tak jak na przykład idziesz z nocki na zmianę 2 to i tak w kompuie piszą inaczej i w całym systemie że miałes 12godzin przerwy między zmianami ZPC zakład pracy cieńko płaconej to znaczy 1680zł brutto śmiech na sali a prezes rączki zaciera a jak był Węgierek on by Gorzyczek nie dał zamkńać on był cały czas za Gorzyczkami pozdrowienia dla roboli za marne pieniądze
zdjecie uzytkownika
kinga - 2014-09-15 20:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PROSZĘ MI POWIEDZIEĆ GDZIE MOGĘ ZAKUPIĆ WASZE WYROBY BO JESTEM BYŁĄ PRACOWNICĄ TEJ FIRMY I NIECH NIKT MI NIE POWIE ŻE MOGĘ DOSTAĆ WASZE WYROBY W BIEDRONCE ,BO NIE INTERESUJE MNIE PTASIE MLECZKO W BOMBONIERCE TYLKO GALARETKA W CZEKOLADZIE,DUETKA,BANANKI-LUZ W OTMUCHOWIE,NYSIE NIGDZIE TEGO NIE MA PROSZĘ O WSKAZÓWKI
zdjecie uzytkownika
zbulwersowana - 2014-09-16 15:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy pisza jak jest zle, niedobrze - nie zastanawialiscie sie tylko, ze to od WAS zalezy jak bedzie dalej ? jezeli kazdy zacznie sie sprzeciwiac, to moze uda sie cos zdzialac. A jesli kazdy milczy, to jak ma byc lepiej? kazdy boi sie o prace, ale nie mozna pozwalac na ponizanie sie! Niewolnictwo w 21wieku! Katastrofa!
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-09-17 20:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak was załatwił Popek
zdjecie uzytkownika
woras - 2014-09-18 02:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zbulwersowana - 2014-09-16 15:36:03]:
ok wszystko ładnie pięknie w Twojej wypowiedzi, ale chyba w fabryce która zajmuje się wytwarzaniem słodyczy nie szukasz teraz bohaterów , którzy rzucą wszystko i pójdą walczyć z kierownictwem ZPC Otmuchów? bo jeżeli taki jest Twój cel to raczej nic z tego. Widocznie ludziom nie jest tak źle jak piszą...
zdjecie uzytkownika
Mumia - 2014-09-18 23:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żonkil - 2014-08-23 22:53:10]:
Żonkil, nie polecam ci żadnej pracy, na żadnym stanowisku w tej firmie - no może tylko na wysokich stołkach. Na stanowiskach specjalistycznych płace są ŻENUJĄCE (już lepiej pracować w biedronce) a odpowiedzialność ogromna, z miesiąca na miesiąc obowiązków przybywa, a wynagrodzenie bez zmian, w wielu przypadkach nawet spada!!! Żenada! Czas pracy w praktyce nienormowany, bo ma być zrobione, nikogo nie interesuje że siedzisz po godzinach, oczywiście za friko. Warunki pracy zależą od zakładu, nie licz na fajerwerki, brak kasy na szkolenia, kiepskie narzędzia pracy. No chyba że nie masz doświadczenia to jest to jakaś szansa dla ciebie, ale jak masz to trzymaj się z daleka. Aha I w tej firmie dobrze jest tylko tym, którzy nic nie robią oprócz włażenia w tyłek przełożonemu i kablowania - jeśli czujesz w sobie potencjał na rasowego (usunięte przez administratora) i potrafisz przekonująco hołdować durnym pomysłom swojego szefa to zapraszamy!!!
zdjecie uzytkownika
dziunia - 2014-09-19 15:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz to dopiero się zaczęło,porobili LIDERÓW a tym to się dopiero w główkach poprzewracało.Dostali trochę władzy i dwa złote więcej i palma odbija.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPC Otmuchów
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x