Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo ZPC OTMUCHÓW S.A.

Opinie o ZPC OTMUCHÓW S.A.

Pracowałeś w firmie ZPC OTMUCHÓW S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-06 15:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Udzielili pewnie sobie premie za wykonanie założeń za 2014, ustalili nowe zadania do wykonania, popili kawy i się rozjechali. Baske zgrilowali wcześniej to co się mogło wydarzyć nowego?
zdjecie uzytkownika
888 - 2015-05-08 09:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Taki był płacz że stany duże w magazynach, a tu proszę wywieźli i pracujemy dalej, w jakim celu ktoś robi nie potrzebny ferment, a my się tylko nie potrzebnie stresujemy
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-08 18:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wywieźli wszystko A mówią o postoju od poniedziałku! !!!??
zdjecie uzytkownika
to ja - 2015-05-09 08:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestws w bledzie.Wywiesc wywiezli,a magazyny pekaja w szwach.Otworz drzwi na magazyn to zobaczysz.Jedz do Niwnicy (tam sa nasi ludzie z produkcji) to zobaczysz.Jedz do Brzegu,albo Krapkowic.Wszedzie jest kupe naszego towaru,ktory juz sie przeterminowuje.Ktos pewnie caluje po rekach przedstawicieli Biedronki,zeby to brala,albo bierze za pol darmo.Wiec nie ciesz sie,ze wywiezli i pracujemy,bo wesolo nie ma.Trzeba miec nadzieje,zeby bylo lepiej,bo teraz nie jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
www - 2015-05-09 15:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znowu postój od 15stego jestem ciekawy czy będą płacić postojowe pewnie nie tylko zabiorą nam urlopy które mamy a potem do widzenia
zdjecie uzytkownika
11 - 2015-05-09 16:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do czy od 15
zdjecie uzytkownika
www - 2015-05-09 16:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 15stego bo teraz idzie linia robią zamówienie do Lidla
zdjecie uzytkownika
+++ - 2015-05-09 17:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie ma być ten postój na jakim wydziale ?
zdjecie uzytkownika
cccc - 2015-05-09 21:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tak nisko stoją akcje na giełdzie 7,60 może myśleli że na walnym podejmą uchwalę o wypłacie dywidendy, a tu nic
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-05-09 21:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [www - 2015-05-09 16:59:18]:
Do 15 jeszcze dużo się może zdarzyć, może przyjdzie zamówienie z Biedronki i jakoś się przeciągnie. Po tym jak pozamiatali Barbarę C to ten nowy będzie bardzo ostrożny ze stanami, aż mu braknie i też go pozamiatają
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-05-11 17:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieliśmy mieć postój od środy, ale mamy od poniedziałku, część ludzi idzie na żelki a część na urlopy, dlaczego majstrowie nie powiedzą, że mają być trzy zmiany tylko dowiadujemy się od konkretnych ludzi z biura
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-11 17:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od dzisiaj?a po ile ludzi na zelki skoro tam tez nie ma co robic
zdjecie uzytkownika
eeee - 2015-05-12 13:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na żelki idą ludzie z żelek,które są na czekoladzie, i pare osób, które mają mniej niż 10 dni urlopu
zdjecie uzytkownika
popp - 2015-05-12 15:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
otwórzcie kolejną spółkę i kolejne magazyny a Gabrysia i Jareczek niech robią ciecia aby podnieść wykresy zwolnić kolejnych ludzi z doświadczeniem kierowników i derektorów .Ukraińcy czekają
zdjecie uzytkownika
shrek - 2015-05-12 15:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eee - 2015-05-11 17:01:15]:
od poniedziałku? czyli już stoicie?
zdjecie uzytkownika
000 - 2015-05-12 15:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [shrek - 2015-05-12 15:18:16]:
od srody moze od dzisiaj a reszta idzie na zelki a ja sie pytam do czego tam?
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-05-13 19:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie nakręcajmy się... wiele gadania robimy, ale poczekajmy na fakty
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-05-13 22:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie fakty stoimy i już, jeszcze Beata z ekipą przebierze ten szajs Dutki i święto lasu. Dlaczego nie wypuszczą ludzi na pomostowki, kilka chętnych by się znalazło.Trzymanie na siłę nic nie pomoże a możne wpłynąć na fatalne wyniki finansowe i w 2 kwartale, bo 1 kw 2015 był najgorszy od 2 lat.
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2015-05-16 12:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co czytam to coraz dłużej te postoje macie to znaczy sprzedaż spada a ODRA dalej straty przynosi
zdjecie uzytkownika
zniecierpliwiona - 2015-05-18 23:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spokój cisza,nic się nie-dzieje, niech ktoś napisze czy zeszło z magazynu wracamy do pracy już od poniedziałku na dobre czy tylko na dorobienie czegoś pozdrawiam z urlopu
zdjecie uzytkownika
kooken - 2015-05-19 20:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jak to jest z tą pracą ? Bo ja chciałbym i szukam włąśnie czegoś bardziej stałego. Bo z tego co mówicie to rozumiem, że nie zawsze jest tak że praca jest ciągła ? Nie widzi mi się coś takiego. Bo mam do utrzymania rodzinę. Gdybyście mogli jeszcze powiedzieć na jakie zarobki mogę liczyć w ZPC Otmuchów to byłbym wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
SMUTNY - 2015-05-21 14:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kooken - 2015-05-19 20:02:02]:
Na 100% możesz liczyć na minimum reszta jak przez rok przynajmniej sobie żyły wyprujesz to dostaniesz coś premii, ale może być ze nie będzie Ci dane się wykazać ponieważ wcześniej dadzą Ci wypowiedzenie To jest rzeczywistość ZPC
zdjecie uzytkownika
pracownik z biura - 2015-05-23 18:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma idzie na psy nie wiezcie w tabelki to jest kłamstwo do dziś żaćłują że zamkli Gorzyczki bo takich wydajności jak w Gorzyczkach Mieli to wy nie osiągniecie nigdy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: brak odpowiedzi na cv ze strony państwa firmy po studiach się ludzi wysyła na staże gdzie te staże były odbyte w ramach studiów ale pani nawet nie wysiliła się określiła brak doświadczenia kierowanie zespołem badawczym na studiach jest brakiem doświadczenia
Pytania: więc moje pytanie brzmi skoro są stanowiska i wymagania i człowiek poświęca czas na wysłanie cv odnośnie danej oferty po prestiżowej uczelni to chyba powinno się takie rzeczy doceniać i ktoś powinien mieć nad tym nadzór i kompetencje a nie określać przez telefon czy się ktoś nadaje czy też nie
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-05-24 11:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niema tak źle zaczynamy pracować, nie wiem jak długo, czy z magazynu zeszło ale zaczynamy i to jest ważne
zdjecie uzytkownika
iiii - 2015-05-27 21:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawe jak długo będziemy pracowac
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPC OTMUCHÓW S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZPC OTMUCHÓW S.A.?
Zadaj pytanie
alert