Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPC Otmuchów

Pracowałeś w firmie ZPC Otmuchów i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-01-15 11:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A za te nierealne wymagania na stanowisku kierownik zmiany w Otmuchowie to chyba wynagrodzenie co najmniej 5 tys. na rękę?Jeszcze nie widziałem takiej listy obowiązków i zadań w żadnej ofercie pracy,no ale może płaca też niezła,coś wiecie?
zdjecie uzytkownika
JOLKA - 2015-01-15 14:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nowy - 2015-01-15 11:15:30]:
Nawet kierownik wydziału nie ma 5.000 a odpowiada za jeszcze więcej- ale chcesz to możesz się sprawdzić , może dadzą Ci więcej, dokładnie nie wiem ale fury mają marne
zdjecie uzytkownika
stanssep - 2015-01-16 20:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powstaja nowe spolki.Jedna jest w Niwnicy.Chlopaki mowia ze ich szef nakazal ochronie dokladnie ich kontrolowac,gdy wjezdzaja i wyjezdzaja.Pewnie boi sie o swoja kase.Wiecie co to za jeden?
zdjecie uzytkownika
pracownik z biura - 2015-01-17 18:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To znaczy firma idzie na dno poczekajcie jeszcze troche nie będzie roboty zaraz będą zwalniać a pierwsze agencja pracy wyleci Popek nie ma skrupułów i dalej będzie udawał że firma dobrze stoi to jest kłamstwo popaczcie na giełde tam widać wszystko jak ktoś się zna na tym
zdjecie uzytkownika
ha - 2015-01-17 19:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracownik z biura - 2015-01-17 18:14:29]:
Zarobi na pracownikach z Ukrainy,nie lepiej dać swoim zarobić i zmniejszyć rotacje ludzi. Dziwi mnie polityka tej firmy, co chcą osiągnąć.
zdjecie uzytkownika
obcy - 2015-01-18 07:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stanssep - 2015-01-16 20:20:30]:
To znaczy że w innych spółkach nie macie ochrony i można wynieść co się chcę?
zdjecie uzytkownika
REALNY - 2015-01-18 10:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2015-01-15 11:15:30]:
oferta pracy dla kierownika zmiany już zniknęła, może już wybrali tego co spełni te wymagania - życzę powodzenia
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-01-19 09:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co z prezesem od sprzedaży już ucieka czyżby sprzedaż siadła i lepiej uciec w pseudo chwale niż poczekać na dalsze wyniki finansowe
zdjecie uzytkownika
suchy - 2015-01-19 14:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2015-01-19 09:39:37]:
On zawsze ucieka,gdzie by nie pracowal.To jego hobby,namieszac i zwiac.Gdzie juz on nie pracowa.l
zdjecie uzytkownika
bioły - 2015-01-20 00:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [suchy - 2015-01-19 14:56:20]:
i na nic powtarzanie tu sloganów że kapitan opuszcza swój okręt jako ostatni... w tym przypadku ucieka jako pierwszy i tylko się za nim kurzy. No nic, przyjdzie następny i miejmy nadzieje , że będzie lepiej zarządzał tą firmą. Wiem , że nie jest to łatwe , ale jakoś inne firmy potrafią być normalnie zarządzane
zdjecie uzytkownika
bioły - 2015-01-20 00:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [suchy - 2015-01-19 14:56:20]:
i na nic powtarzanie tu sloganów że kapitan opuszcza swój okręt jako ostatni... w tym przypadku ucieka jako pierwszy i tylko się za nim kurzy. No nic, przyjdzie następny i miejmy nadzieje , że będzie lepiej zarządzał tą firmą. Wiem , że nie jest to łatwe , ale jakoś inne firmy potrafią być normalnie zarządzane
zdjecie uzytkownika
kk - 2015-01-20 17:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bioły - 2015-01-20 00:43:34]:
takich cyrków jeszcze nie było obcinać ludziom stawki dość że głodowe, niech sobie Majewski obetnie, straszą że Ukraińcy przyjdą i nas wymienią - zobaczymy
zdjecie uzytkownika
pracownik z biura - 2015-01-20 17:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak pisałem wcześniej zakład finansowo bardzo zle stoi obcięcie stawek to jest początek zaraz będą obcinać ludzi na liniach żeby zaoszczędzic jeden wice prezes już się zwolnił bo widzał co się dzieje szukajcie innej pracy ci co mają stałe umowy czymać się do końca w Gorzyczkach jak ludzi zwalniali mieli duże odprawy plus oczkodowanie za utrate pracy były fajne sumy
zdjecie uzytkownika
pracownik z biura - 2015-01-22 18:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Kapitanowicz tam gdzie był prezesem lub wice prezesem z wielkich zakładów zostały małe butki i taka jest prawda
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-22 21:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba BUDKI ????
zdjecie uzytkownika
***** - 2015-01-22 22:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik z biura - 2015-01-20 17:51:01]:
Nie opowiadaj że Gorzyczki w czasie przejęcia "Odry" zwalniani byli tam pracownicy Ci to mieli odprawy 9-miesieczne tam się lała kasa
zdjecie uzytkownika
bb - 2015-01-22 22:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik z biura - 2015-01-22 18:11:23]:
No to mądry, wiedział kiedy dać nogę - tej wersji się trzymajcie
zdjecie uzytkownika
pracownik z biura - 2015-01-23 10:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gigantyczne pieniadze poszly do odry zeby zaklad ratowac i di Gorzyczek na gigantyczne odprawyz zaklad stoi pusty a wszystkie oplaty czeba placic i kare do energetyki za nie wywiazywanie sie z umowy a umowa polega na tym ze w miesiacu mieli wykorzystac dana ilosc pradu i za to ze nie wykorzystuja tyle pradu co w umowie za to placa wielkie kary
zdjecie uzytkownika
niunia - 2015-01-23 17:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co myslicie o ukrainkach ?Polki sa zwalniane a ukrainki wskakuja na ich miejsca ?
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-01-24 16:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niunia - 2015-01-23 17:48:46]:
to ukrainki pokażą jak sie zbiera 300 numerkow bo z agencji zbieraly niektore ponad 200 i tak poszły do domu u nas bezrobocie ale obcy bedą robic paranoja kierowników dajcie z ukrainy i dyrekcje tez bedzie taniej polak niby u siebie a nie u siebie,,,,,
zdjecie uzytkownika
stanssep - 2015-01-24 21:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obcy - 2015-01-18 07:47:46]:
Nie o to chodzi.Nikt nie wynosi.Ochroniarze z tej firmy prawdopodobnie,a nawet na pewno nie maja licencji.Ochroniarz bez licencji nie ma prawa kontroli.On ochrania jedynie obiekty,sklepy itp.Jesli zauważy ze ktoś cos kradnie lub niszczy,może jedynie zatrzymać i powiadomić policje.Nie może zrewidować,a tym bardziej grzebać w bagaznikach.Jeśli tak robi to lampie prawo.
zdjecie uzytkownika
wpieniony - 2015-01-25 20:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolek - 2015-01-24 16:51:31]:
To może kadrę kierowniczą wymienić na ukraińską,jak się kierownik dogaduje z Ukrainkami skoro po polsku nie umie z polkami. Dziękujemy Panie kierowniku że nas Pan bronił ale jak to się mówi na czekoladzie to najszybciej idzie wymiana kierownika. A jeszcze jedno proszę zadbać dostateczną ilość odzieży to nie będziemy nosić do prania, w nocy zimno a bluz niema na nowej hali zimno wieje z każdej strony zróbcie coś od siebie a nie piszcie bzdurnych zarządzeń
zdjecie uzytkownika
Слава Україні - 2015-01-27 22:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Слава Україні
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: brak odpowiedzi na cv ze strony państwa firmy po studiach się ludzi wysyła na staże gdzie te staże były odbyte w ramach studiów ale pani nawet nie wysiliła się określiła brak doświadczenia kierowanie zespołem badawczym na studiach jest brakiem doświadczenia
Pytania: więc moje pytanie brzmi skoro są stanowiska i wymagania i człowiek poświęca czas na wysłanie cv odnośnie danej oferty po prestiżowej uczelni to chyba powinno się takie rzeczy doceniać i ktoś powinien mieć nad tym nadzór i kompetencje a nie określać przez telefon czy się ktoś nadaje czy też nie
zdjecie uzytkownika
lulu - 2015-01-28 10:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umów nie przedłuzacie bo praca dla ukraiców nie kazdy ukrainiec sie nadaje nie szanujecie naszych którzy chcą pracowac zbywacie naszych .Tak sie nie robi nie patrzycie sie ze my też mamy rodziny do wyżywienia .Jeszcze wam to bokiem wyjdziez Ukraicami wy myslicie ze oni lepiej pracuja jak my haha.TANIA SIŁA ROBOCZA Z NICH WSTYDZIE SIE SZKODA GADAC GRODZ ZE WY MACIE POSADKE I KASE A MY NIE.
zdjecie uzytkownika
SWÓJ - 2015-01-28 16:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezes ZPC zatrudnia rodaków BANDERY człowieka który wymordował naszych rodaków na
terenach byłej polski mało tego oni uważają Bandere za bohatera narodowego ,Prezes zwalnia pracowników z kraju którym brakuje często na jedzenie i są jednymi żywicielami rodzin a daje prace UKRAIŃCOM ,a kierownictwo ma pretensje że polki ich nie rozumieją dziewczyny chyba musicie uczyć się języka ukraińskiego to są normalnie JAJA A czy prezes wie że przyjdzie czas i na niego bo chodzą słuchy że prezes też ma być z UKRAINY to się dopiero będzie działo . Polacy ja wyjeżdżają do pracy do innych krajów muszą i jest to wymagane odgórnie przez pracodawców czy agencjie pracy musi znać język tego kraju do którego się udaje choćby komunikatywnie Prezesie może zatrudni pan tłumacza to jest SKANDAL przez duże S
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPC Otmuchów
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZPC Otmuchów?
Zadaj pytanie
x