Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: ZPC OTMUCHÓW S.A.

zdjecie uzytkownika
Mucha - 2016-01-21 14:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to skoro są zyski to trzeba się tylko cieszyć @Elizabet ja się cieszę, zresztą jestem pogodną osobą. Zdrowy rozsądek zwłaszcza w tej branży są pożądane
zdjecie uzytkownika
Elizabet - 2016-01-21 21:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tej wersji @Mucha się trzymajmy to będzie nam łatwiej przetrwać tą burze
zdjecie uzytkownika
Black Belt - 2016-01-22 19:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Barbie dzisiaj ma urodziny ?? :D
zdjecie uzytkownika
topielec - 2016-01-23 19:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Black Belt - 2016-01-22 19:49:35]:
ech, rozumiem , ze Wy tutaj w dalszym ciagu załatwiacie jakieś prywaty. No to już Wasza sprawa oczywiście... Dajcie znać lepiej czy nie szukają znowu kogoś do pracy tutaj?
zdjecie uzytkownika
nnn - 2016-01-26 23:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto niby ma odpowiedzieć na to pytanie, jesteś zainteresowany to dzwoń do działu kadr
zdjecie uzytkownika
Mucha - 2016-01-27 11:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak @Elizabet najważniejsze to po prostu być uśmiechniętą osobą, ogólnie w ZPC Otmuchow warto wnieść trochę ciepła i zrozumienia, od tego jeszcze nikt nie umarł
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2016-01-28 00:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje, rozpłacz się i płacz,siedź w domu, Pis Ci dołoży. A co (usunięte przez administratora) ma do tego że Biedronka mało bierze towaru , szukać pracy nikt nikomu nie broni,powodzenia
zdjecie uzytkownika
kleo - 2016-02-03 14:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tak, uśmiechajmy się, jest super, zapraszamy do ZPC!!!
zdjecie uzytkownika
czek - 2016-02-05 19:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o ZPC OTMUCHÓW to na ich stronie internetowej znalazłem informację o tym, że oferują staże i praktyki dla osób, które mają problem ze znalezieniem pracy, lub są po 50 r.ż/ Według mnie to duża szansa podniesienia kwalifikacji.
zdjecie uzytkownika
Elizabet - 2016-02-06 17:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
masz racje szczególnie te po 50 przed emeryturą maja szanse na poznanie prawdziwej pracy. Ja mam wrażenie ze o tych stażach to pisze osoba dla picu i dla odwrócenia uwagi od rzeczy ważnych.
zdjecie uzytkownika
pszemcio - 2016-02-07 19:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To super, że można znaleźć staż u nich nawet będąc już po 50 roku życia, to zdecydowana szansa dla takich osób, a przecież dobrze mogą zarobić, a wiadomo czy mają też takie same benefity jak inni pracownicy?
zdjecie uzytkownika
nnnnn - 2016-02-08 16:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Albo jesteś naiwny,albo takiego udajesz,ale wydaje się że to drugie
zdjecie uzytkownika
TOLA - 2016-02-08 21:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W ZPC jest teraz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ludzi wypędzają na nowe urlopy, a jest początek roku, a co bedzie dalej
zdjecie uzytkownika
Mucha - 2016-02-09 20:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to tylko chwilowy przestój z tego co wiem i będzie dużo lepiej w najbliższym czasie, widocznie tak wypadło akurat, myślę że to przypadek @Tola i nie można się tym sugerować
zdjecie uzytkownika
bolo - 2016-02-10 21:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Cały czas pisze tam gdzie jest (usunięte przez administratora) z durzych zakładów zostają budki z lodami tak jak zpc otmuchów zaczynal taj skończy od lodów zaczoł i od lodow skończy i na pewno ten wpis usuną
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2016-02-11 12:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze być nie wesoło, ponieważ teraz ceny wyrobów pójdą w górę po podniesieniu podatku, to sprzedaż spadnie ale to nie będzie wina pana prezesa od produkcji że będzie musiał zwolnic kilka pracowników.
zdjecie uzytkownika
Mucha - 2016-02-11 21:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale przeciez nie wszystkich @ala nie wszystkich, zresztą nowy koleś prawdopodobnie podciągnie całość do góry, tak mi się przynajmniej wydaje, a Wam nie?
zdjecie uzytkownika
iii - 2016-02-14 11:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Tak już podciągnął , chcecie tylko sprzedawać do biedronki ? Firma zatrudnia sztab ludzi w sprzedaży i przedstawicieli handlowych! Zwalanie było zawsze na produkcje i parcie na ludzi produkcyjnych . Jakie zamówienia robią przedstawiciele handlowi? śladowe ilości .Tak kiepskiej sprzedaży nie było .A wiec problem to sprzedaż
zdjecie uzytkownika
Ława - 2016-02-14 20:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
skoro problemem jest sprzedaż, to chyba ważne, by zatrudnili odpowiednich przedstawicieli handlowych i dodatkowo kogoś, kto nimi dobrze pokieruje :) pozdro @iii
zdjecie uzytkownika
2 - 2016-02-15 13:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skąd ich nabrać, w tych czasach tak trudnych szczególnie dla sprzedaży, bardzo trudno jest sprzedać słodycze i to wszystko co w naszym zakładzie jest produkowane. Konkurencja na rynki bardzo duża, a zwłaszcza świadomość społeczeństwa na temat zdrowego odżywiania. I jak tu wciskać kit klientowi.Może macie pomysły to zgłaszajcie,ale nie tego typu wymienić kadrę bo to już się nie sprawdza
zdjecie uzytkownika
Mucha - 2016-02-16 20:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biedronka akurat jest niezłym sprzedawcą i niezłym odbiorcą towaru @iii i chociaż masz rację, że najlepiej byłoby jakby szło "w kazdą stronę" to jednak trzeba też przyznać, że nie ma dramatu
zdjecie uzytkownika
lili - 2016-02-17 18:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro macie świadomość, że konkurencja jest duża to może warto przyłożyć się do jakości, priorytetem powinna być jakość , a nie tylko ilość :-)
zdjecie uzytkownika
Mucha - 2016-02-21 15:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bolo konkurencja nie śpi i jest coraz większa, nic nie poradzimy chyba w tym temacie, ale też nie ma na co narzekać, bywało dużo gorzej i wychodziło się na prostą
zdjecie uzytkownika
gtu@ - 2016-02-24 12:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [Mucha - 2016-02-21 15:46:08]:
Dużo gorzej to jest teraz a bywało tylko lepiej...
zdjecie uzytkownika
Złoty - 2016-02-27 12:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem, że prażynki ze Wschowy mają przenieść do Otmuchowa. Słyszeliście coś na ten temat. Będą przyjęcia? Od kiedy?
zdjecie uzytkownika
nnn - 2016-02-27 15:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wie co słychać u Pana (usunięte przez administratora) to były swojskie chłopy.
zdjecie uzytkownika
!!!! - 2016-02-27 16:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złoty do otmuchowa czy do nysy?
zdjecie uzytkownika
mmm - 2016-02-27 17:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet jak to jest prawda co wątpię, to najpierw trzeba przygotować wydział nie uważasz, a to się nie dzieje z godz. na godz.
zdjecie uzytkownika
Złoty - 2016-02-28 17:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [!!!! - 2016-02-27 16:45:49]:
Ja słyszałem o Otmuchowie, ale może chodzilo o całą grupe.
zdjecie uzytkownika
głowa - 2016-02-28 20:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro mają nastąpić jakieś zmiany, to szukajcie w tym plusów. Ja nie pracuję w tym zakładzie, pewnie niewiele wiem, ale zazwyczaj takie rzeczy są ku dobremu, dla pracowników i firmy w całokształcie :)
zdjecie uzytkownika
spider - 2016-03-01 20:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zazwyczaj takie zmiany nie są przeprowadzane z dnia na dzień, a co dopiero z godziny na godzinę @Złoty. Chyba nie macie się czego obawiać, na pewno nikt pracy nie straci
zdjecie uzytkownika
Arek - 2016-03-08 16:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja Wam powiem, że bardzo miło wyglądają te ogłoszenia na kierowców Kat E i C i powiem Wam, że nawet spróbowałbym swoich sił, ale tak naprawdę jak to jest z tym zawodem, płacą?
zdjecie uzytkownika
ciekawska - 2016-03-15 10:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spore zmiany przed nami prawda ?
zdjecie uzytkownika
123 - 2016-03-15 17:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jakie co odwołali kogoś za wyniki
co te wpisy tak znikają
ile nas pracowników kosztuje ta cenzura
zdjecie uzytkownika
123 - 2016-03-15 17:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
jakie co odwołali kogoś za wyniki
co te wpisy tak znikają
ile nas pracowników kosztuje ta cenzura
zdjecie uzytkownika
banan - 2016-03-15 20:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jakich konkretnych zmianach @ciakawska piszesz? mi się firma nie kojarzy ze zmianami, ale z tracyją pewną jeśli chodzi o produkcję słodkości itd., jak dla mnie dobry smak, lepszy od tych koncernowych
zdjecie uzytkownika
123 - 2016-03-16 15:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
lub sie nie pojawia a za pozytywne sami płacą
zdjecie uzytkownika
zimek - 2016-03-19 20:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
banan, uwazam bardzo podobnie. Ja bardzo lubie ich słodkości, szczególnie landrusy mleczne oraz chałwe z bakaliami, idealne do kawki, czy herbatki. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-03-31 12:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tak cicho, ze czekolada stoi to fakt ale na innych wydzialach ruch jest nawet przyjęcia się szykują. To jest nieźle jak na prognozy z wpisów
zdjecie uzytkownika
frews - 2016-04-01 11:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
A co się dziwisz że cicho,jak cenzura działa.Wszystkie wpisy z minimalną krytyka ZPC znikają albo się nie pojawiają, a jak tam jest to każdy kto pracuje to wie...
zdjecie uzytkownika
Mucha - 2016-04-05 11:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem gdzie Ty widzisz cenzurę, bo ja jakoś niespecjalnie ją widzę, nie wiem zupełnie o co Ci może chodzić, więc nie ogarniam tematu za bardzo, daj żyć
zdjecie uzytkownika
123 - 2016-04-05 15:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
i znowu mucha przyleciała jak nasze wpisy pozjadała
zdjecie uzytkownika
123 - 2016-04-05 15:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
i znowu mucha przyleciała jak nasze wpisy pozjadała
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-04-16 20:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nikt nie pisze, czy wszystko kasują?A może już pozamiatane ,żenada taki zakład zniszczyć
zdjecie uzytkownika
miiii - 2016-04-20 01:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
noooooo
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2016-04-20 15:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W gorzyczkach było tak samo jak była mirana najpierw sprzedała jedną linie produkcyjną a potem wszystko upadło do dzisiaj jeszcze poprzednia włascicielka wiśi nam kase ale syndyk nie ma z czego brać bo wszysdko sprzedane a w Gorzyczkach stoi zakład i niszczeje niech go sprzeda będzie kasa
zdjecie uzytkownika
cvbhjk - 2016-05-06 23:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ! czy ZPC OTMUCHÓW S.A. poszukuje pracowników? Bede wdzięczna za jakiekolwiek informacje w tym temacie! pozdrawiam i czekam na info. z góry dzieki
zdjecie uzytkownika
rrrr - 2016-05-16 12:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze tylko 3 dni, a później pójdę się napić z pewną grupą -pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: brak odpowiedzi na cv ze strony państwa firmy po studiach się ludzi wysyła na staże gdzie te staże były odbyte w ramach studiów ale pani nawet nie wysiliła się określiła brak doświadczenia kierowanie zespołem badawczym na studiach jest brakiem doświadczenia
Pytania: więc moje pytanie brzmi skoro są stanowiska i wymagania i człowiek poświęca czas na wysłanie cv odnośnie danej oferty po prestiżowej uczelni to chyba powinno się takie rzeczy doceniać i ktoś powinien mieć nad tym nadzór i kompetencje a nie określać przez telefon czy się ktoś nadaje czy też nie
zdjecie uzytkownika
ress - 2016-05-24 10:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mucha znowu zgłodniała i wpisy pozjadała
zdjecie uzytkownika
bo co - 2016-05-27 14:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam prezesi i dyrektorzy się wypoczywa na długim weekendzie?, pozdrowienia z hali ZPC od pracowników produkcji, tych co pracują w systemie 4-zmianowym bez weekendów i normalnych godzin snu zarabiając najniższą krajową. Odpoczywajcie, żebyście potem mieli czas na nowe "fantastyczne pomysły"... tylko ludzi coraz mniej na tej hali...

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ZPC OTMUCHÓW S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPC OTMUCHÓW S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert