Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPC Otmuchów

Pracowałeś w firmie ZPC Otmuchów i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mania - 2015-02-26 19:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolejne panie z żelek idą na czekoladę
zdjecie uzytkownika
mmm - 2015-02-26 20:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co w tym złego ze panie z żelek bedą z nami pracowały?Chyba lepsze panie z żelek niż kolejne ukrainki prawda ????
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-02-26 23:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
który technolog poleciał a co z Piechem też mu podziękowali czy jeszcze nie to z poprzedniej ekipy tylko kadrowa ,logistyk i księgowa nieruszone
zdjecie uzytkownika
czekoladka - 2015-02-26 23:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i czy coś złego ????? panie z żelek, kto nie wie to te panie z żelek były kiedyś paniami z czekolady i premie miały po 30 % bo były takie wydajne, jak nie było co robić na czekoladzie to wylądowały na żelkach a potem to ich już z żelek nie oddali - poznali się na nich. Dobry był kabaret jak chcieli je na czekoladę a one tam już się wyuczyły i żelki postawiły się i ich nie oddali. Jak przyjdą do nas te dziewczyny na pewno wydajność będzie większa niż z tymi starszymi kobietami z Ukrainy
zdjecie uzytkownika
czekoladka - 2015-02-27 00:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [111 - 2015-02-26 16:23:23]:
nie wiem czy miałeś do czynienia z panem Tycem ale On krzywdy prostym ludziom nie robi, jest normalny, uśmiechnięty jak z nami rozmawia i nie gryzie, my już o tym wiemy my pracujemy i On to widze i wie ile robimy bo majstrzy wysyłają raporty po zmianie, goni tych nierobów co udają że pracują, mechanicy wychodzą z siebie bo awarie sa po 4 godziny takie graty pozwozili że teraz to tylko awarie. My na kademie będziemy mieć nowy pas za strasznie wielką kasę by było lepiej zbierać, to i dla nas się coś dobrego robi , bo przy zbieraniu będzie można usiąść, kto chce pracować to pracuje i nie ględzi a kto nie to niech siedzi w domu.
zdjecie uzytkownika
ggggggggggg - 2015-02-27 17:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czekoladka - 2015-02-27 00:04:51]:
Trzeba było się podpisać, jak już właziłaś w cztery litery to przynajmniej by wiedział kto go liże, atak robiłaś na darmo
zdjecie uzytkownika
lal - 2015-02-27 19:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak by się podpisał to chyba wyrok by na siebie wykonał hi hi
zdjecie uzytkownika
ZPC schodzi na psy! - 2015-02-28 11:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
1. Zwolnienia osób które pracują oddanie firmie parę lat.
2. Ważelnia-Maszyny na których sie pracuje to gorzej niż katastrofa a ton od nas wymagają.
3. Marne zarobki jak za taka prace na niektórych stanowiskach.
Nie chce sie tu rozpisywać bo zabrakło by mi słów co tu sie wyprawia!!

Chcesz zarobić, chcesz być zadowolony z pracy i warunków?

Szukaj gdziekolwiek indziej tylko nie w ZPC OTMUCHÓW!!!!
zdjecie uzytkownika
JONY - 2015-02-28 14:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Powiem to jest k.rwa cyrk!!!!! Typowe Polskie ZOO.i dlatego wole siedziec za granicą i wiem za co robie i mam w...b..e na to co do mnie gadaja robie swoje ,a nie opi...olą mnie ,zwolnia okłamią ,okradną koleżanki z kasy z szafki wydłubią oczy bo trza 5Ton zrobic i ni h..a mniej to jest POLSKIE ZOO i sami to se robimy a te ... , sie cieszą bo maja kase a LUDZIE to niech się zabijaja i tyle .
zdjecie uzytkownika
ccccccccccc - 2015-02-28 14:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZPC schodzi na psy! - 2015-02-28 11:38:27]:
Pisz że chodzi o wydział czekoladowy, na innych wydziałach nie jest tak źle a na Żelkach to wręcz genialnie- jak się niema pracy to można sprzątać od świtu do nocy i tam sami geniusze kierownik dyrektor mistrzowie
zdjecie uzytkownika
WoW!!! - 2015-02-28 15:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ccccccccccc - 2015-02-28 14:58:53]:
...no to sanitarki, BRC itp. na 5+ macie
zdjecie uzytkownika
vvvvvvvvvvvvvvv - 2015-02-28 19:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WoW!!! - 2015-02-28 15:57:39]:
Tak na żelkach najlepsza "uzdrowicielka" donosiciel niejednemu się już przysłużyła ale trafi na swojego
zdjecie uzytkownika
oooooooooo - 2015-02-28 22:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [vvvvvvvvvvvvvvv - 2015-02-28 19:24:18]:
W Gorzyczkach byl taki sam CYRK ale nareszcie sie to skonczylo i mam nadzieje ze niektorym którzy byli u wladzy i mieli zwyklych pracownikow za nic dało do myslenia
zdjecie uzytkownika
IIIIIIIIIIIIIIIIIIII - 2015-03-01 10:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [oooooooooo - 2015-02-28 22:14:44]:
Tacy się nie uczą, ani nie wyciągają wniosków, oni myślą że ich to nie dotyczy, nawet jak ich zwolnią, to zaczynają od pczątku
zdjecie uzytkownika
bebebe - 2015-03-02 21:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [IIIIIIIIIIIIIIIIIIII - 2015-03-01 10:25:48]:
Znowu wymienili kierownika na czekoladzie, niech ten nowy szybko zrobi zdjęcie i zostawi na stołówce, może się okazać że brygada przyjdzie po wolnym a już go nie będzie.Cytat" spieszcie się kochać ludzi tak szybko odchodzą" już nie aktualny może ktoś wymyśli coś nowego
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-03-02 21:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bebebe - 2015-03-02 21:27:07]:
Czytałam wczoraj na temat PDO w Orlenie to jest program dobrowolnego odejścia z firmy, dają 100.000 zł i tak się zastanawiałam ile osób zostało by W NASZEJ FIRMIE doliczyłam się około 20 - pozostali by uciekli, TO NIE JEST ŻART TYLKO ZGROZA
zdjecie uzytkownika
yyyyyyyyyyyyy - 2015-03-03 13:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-03-02 21:36:44]:
Nie jest tak źle, przy takiej kwocie zostało by około 50 osób pozostali by wiali ile sił
zdjecie uzytkownika
gg - 2015-03-03 13:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moze ktoś zastanowi sie dlaczego .B ja tak mysle z to nie w ludziach na kierowniczych jest problem .tylko z tymi krzesełkami na ktorych siedza ,bo sa poprostu za twarde
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-03-03 14:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto został teraz kierownikiem na czekoladzie?
zdjecie uzytkownika
mm - 2015-03-03 15:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dawid lampka kierownik żelek
zdjecie uzytkownika
olemen - 2015-03-03 21:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra Panowie, to nie jest forum Orlenu, żeby pisac o ich programie dobrowolnych odejść, zresztą ten program jak znam życie nie dotyczy wszystkich pracowników, tylko Tych, których zapewne roczne pensja przekraczają ten próg dobrowolny. Jak teraz sie wiedzie w ZPC Otmuchów, bo czytałem, że nie robicie już żelków dla frugo.
zdjecie uzytkownika
eeeeeeeeeeeee - 2015-03-03 21:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mm - 2015-03-03 15:47:14]:
Jest kierownikiem na żelkach i czekoladzie? no to tęga głowa
zdjecie uzytkownika
ssssssssssssssss - 2015-03-03 23:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olemen - 2015-03-03 21:15:03]:
A tak naprawdę to co chcesz wiedzieć? bo frugo to już wiedziałeś
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: brak odpowiedzi na cv ze strony państwa firmy po studiach się ludzi wysyła na staże gdzie te staże były odbyte w ramach studiów ale pani nawet nie wysiliła się określiła brak doświadczenia kierowanie zespołem badawczym na studiach jest brakiem doświadczenia
Pytania: więc moje pytanie brzmi skoro są stanowiska i wymagania i człowiek poświęca czas na wysłanie cv odnośnie danej oferty po prestiżowej uczelni to chyba powinno się takie rzeczy doceniać i ktoś powinien mieć nad tym nadzór i kompetencje a nie określać przez telefon czy się ktoś nadaje czy też nie
zdjecie uzytkownika
ktoś17 - 2015-03-05 21:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
'a niech mi ktoś powie co to za burak jest na 2 brygadzie na starym wydziale na bombonierach gośka co trzepie i rządzi dziewczynami rozkazuje i ma za nic ludzi a majster i prowadząca się jej chyba boja wszystkich p.d..e.da.a, łazi jakby była nawiedzona dziwie się że nikt z nią porządku nie zrobił wszystkich obgaduje, miesza aż słuchać się nie chce jak dziewczyny się żalą, to co wyrabia bo z naszego wydziału ja w...b..i za rozdarty pysk!na dodatek wymyśla jakieś historyjki wyssane z palca bo sie nudzi i szuka sensacji sztucznych a humory jakie ma! takie "nic" zakład trzyma, to jest chore bo jakby Kierownik wiedział co dzieje to szybko by ją posprzątał chyba że ma szersze plecy niż d..e.i niech jej ktoś ją skopie dobrze radzę
zdjecie uzytkownika
Gimby - 2015-03-06 04:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra dziecko wyżaliłaś się, ale czy chociaż jedna osoba cię zrozumiała?
Napisz po Polsku o co ci chodzi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPC Otmuchów
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZPC Otmuchów?
Zadaj pytanie