Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPC Otmuchów

Pracowałeś w firmie ZPC Otmuchów i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
PRZEDSTAWICIELKA - 2014-09-10 07:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BYŁAM PRZEDSTAWICIELKĄ W TEJ PSEUDO FIRMIE. WYNAGRODZENIA TO SĄ WIĘKSZE CHYBA NAWET NA ZMYWAKU W BARZE MLECZNYM, TOTALNY BRAK POMOCY ZE STRONY PRZEŁOŻONYCH A MOŻE POWINNAM ICH NAZWAĆ BANDĄ ŚCIEMNIACZY. DLA KOGOŚ KTO CHCIAŁBY SIĘ ZWIĄZAĆ Z TĄ FIRMĄ ODPOWIADAM SZKODA CZASU. SAMOCHÓD TO OKLEJONY TRABANT Z ZAKLEJONYMI TYLNYMI SZYBAMI ŻEBY NIC NIE BYŁO WIDAĆ PODCZAS WYJAZDU Z PARKINGU.
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-09-10 09:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracowałem w tej firmie i wielu innych firmach poza województwem . Płaca żenująca sprzątaczka zarabia 2 razy wiecej. Zbieranina ludzi z : agencji pracy , pośredniaka ,starzystów ,oczywiście ludzie zdesperowani .Stanowisko automatyka prawie za najniższą krajową . Praca totalna porażka brak Palowania chaos . Dowiedziałem sie że osoby nawet na wyższych stanowiska zarabiają śmieszne pieniądze . Wielu kierowników i pracowników na wyższych stanowiskach z wieloletnim stażem rezygnuje z pracy za upokażające stawki. To oznacza że coś jest nie tak
zdjecie uzytkownika
888888888888 - 2014-09-10 21:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nowa forma NIEWOLNICTWA bo jakze inaczej nazwac taką harowke za tak marne grosze
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-09-11 15:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A prezes zaciera ręce ze ma takie wielkie zyski a my pracujemy za małe pieniądze a związki zawodowe są tylko na papierku
zdjecie uzytkownika
xd - 2014-09-12 04:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiem tylko tyle ze maja byc kontrole inspekcji byl donos lub bedzie
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-09-13 18:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Te kontrole nic nie dadzą bo i tak jak na przykład idziesz z nocki na zmianę 2 to i tak w kompuie piszą inaczej i w całym systemie że miałes 12godzin przerwy między zmianami ZPC zakład pracy cieńko płaconej to znaczy 1680zł brutto śmiech na sali a prezes rączki zaciera a jak był Węgierek on by Gorzyczek nie dał zamkńać on był cały czas za Gorzyczkami pozdrowienia dla roboli za marne pieniądze
zdjecie uzytkownika
kinga - 2014-09-15 20:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PROSZĘ MI POWIEDZIEĆ GDZIE MOGĘ ZAKUPIĆ WASZE WYROBY BO JESTEM BYŁĄ PRACOWNICĄ TEJ FIRMY I NIECH NIKT MI NIE POWIE ŻE MOGĘ DOSTAĆ WASZE WYROBY W BIEDRONCE ,BO NIE INTERESUJE MNIE PTASIE MLECZKO W BOMBONIERCE TYLKO GALARETKA W CZEKOLADZIE,DUETKA,BANANKI-LUZ W OTMUCHOWIE,NYSIE NIGDZIE TEGO NIE MA PROSZĘ O WSKAZÓWKI
zdjecie uzytkownika
zbulwersowana - 2014-09-16 15:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy pisza jak jest zle, niedobrze - nie zastanawialiscie sie tylko, ze to od WAS zalezy jak bedzie dalej ? jezeli kazdy zacznie sie sprzeciwiac, to moze uda sie cos zdzialac. A jesli kazdy milczy, to jak ma byc lepiej? kazdy boi sie o prace, ale nie mozna pozwalac na ponizanie sie! Niewolnictwo w 21wieku! Katastrofa!
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-09-17 20:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak was załatwił Popek
zdjecie uzytkownika
woras - 2014-09-18 02:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zbulwersowana - 2014-09-16 15:36:03]:
ok wszystko ładnie pięknie w Twojej wypowiedzi, ale chyba w fabryce która zajmuje się wytwarzaniem słodyczy nie szukasz teraz bohaterów , którzy rzucą wszystko i pójdą walczyć z kierownictwem ZPC Otmuchów? bo jeżeli taki jest Twój cel to raczej nic z tego. Widocznie ludziom nie jest tak źle jak piszą...
zdjecie uzytkownika
Mumia - 2014-09-18 23:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [żonkil - 2014-08-23 22:53:10]:
Żonkil, nie polecam ci żadnej pracy, na żadnym stanowisku w tej firmie - no może tylko na wysokich stołkach. Na stanowiskach specjalistycznych płace są ŻENUJĄCE (już lepiej pracować w biedronce) a odpowiedzialność ogromna, z miesiąca na miesiąc obowiązków przybywa, a wynagrodzenie bez zmian, w wielu przypadkach nawet spada!!! Żenada! Czas pracy w praktyce nienormowany, bo ma być zrobione, nikogo nie interesuje że siedzisz po godzinach, oczywiście za friko. Warunki pracy zależą od zakładu, nie licz na fajerwerki, brak kasy na szkolenia, kiepskie narzędzia pracy. No chyba że nie masz doświadczenia to jest to jakaś szansa dla ciebie, ale jak masz to trzymaj się z daleka. Aha I w tej firmie dobrze jest tylko tym, którzy nic nie robią oprócz włażenia w tyłek przełożonemu i kablowania - jeśli czujesz w sobie potencjał na rasowego (usunięte przez administratora) i potrafisz przekonująco hołdować durnym pomysłom swojego szefa to zapraszamy!!!
zdjecie uzytkownika
dziunia - 2014-09-19 15:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Teraz to dopiero się zaczęło,porobili LIDERÓW a tym to się dopiero w główkach poprzewracało.Dostali trochę władzy i dwa złote więcej i palma odbija.
zdjecie uzytkownika
koleżanka Dziuni - 2014-09-22 13:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dziunia - 2014-09-19 15:18:59]:
Tak z tymi liderami to porażka,nie mają przeszkolenia jak obchodzić się z ludzmi dostali trochę władzy i w główka im się przewraca . Dali władzę ludziom po zawodówce totalna paranoja .
zdjecie uzytkownika
banan - 2014-09-23 08:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koleżanka Dziuni - 2014-09-22 13:13:12]:
zal wam sami ze soba sie nie mozecie dogadac a po zawodowce to ty jestes albo po gimnazjum moze sama dasz swoja propozycje i bedzie super liderem
zdjecie uzytkownika
naja - 2014-09-26 16:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co zrobili z PG to szok, ale nie miał skrupułów dla nikogo zwalniał kogo chciał,przesuwał na stołki jak chciał, i skończyło się kasiora fura komóra, zostali jeszcze inni którzy myślą że jest im to dane na zawsze. Niech się zastanowią jak gnębię ludzi, żeby mogli sobie w lustro spojrzeć jak zostaną na lodzie.
zdjecie uzytkownika
rysio - 2014-09-26 18:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pan dyrektor szybko się pakował nawet kubek zostawił :) czekamy na wylot s.k bo on bęndzie miał 5 minut na spakowanie a w sumie to słyszałem że mu kam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na koniec wsadzą
zdjecie uzytkownika
pysia:) - 2014-09-26 19:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej a nie wiedziecie co dalej z żelkami ?
zdjecie uzytkownika
misio - 2014-09-26 19:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej
kogo jeszcze wczoraj zwolnili
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-09-26 21:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rysio - 2014-09-26 18:43:55]:
Na muchomora już czeka wypowiedzenie z końcem miesiaca tylko on o tym nie wie
zdjecie uzytkownika
popo - 2014-09-27 07:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto to jest muchomor jakiś ( usunięte przez administratora ) ????
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-09-27 07:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Który dyrektor został zwolniony????
zdjecie uzytkownika
srolo - 2014-09-27 16:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda że firma do końca grudnia ma być sprzedana ? I ludzie pójdą do UP na bruk
zdjecie uzytkownika
srololo - 2014-09-27 16:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaaa do końca września...ale jak pójdą do UP, to nie na bruk...no chyba że UP da im zatrudnienie przy układaniu kostki BRUKowej...
zdjecie uzytkownika
fizia mizia - 2014-09-29 10:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dziunia - 2014-09-19 15:18:59]:
A KIEROWNIKOM ZMIANY TO NIE . tYM TO PALMA odje... szczególnie IW i Te,STa. Tylko na kamerach siedzą. Dajcie prowadzącym prowadzić linie a Liderzy nie nich wpierd.. miedzy wódkę i zakonską
zdjecie uzytkownika
sd - 2014-09-30 13:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście nie jest żadną tajemnicą, że na rynku pracy nie brakuje nieuczciwych firm i pracodawców. Wielu rzeczywiście oferuje warunki gorsze, niż powinni. Są pracownicy, którzy wynajmowani do pracy przez agencje, za taką samą pracę dostają dużo niższe stawki.. To one są największym złem, które szkodzi nie tylko pracownikom ale rodzinom.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPC Otmuchów
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x