Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPC Otmuchów

Pracowałeś w firmie ZPC Otmuchów i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
RS - 2015-03-25 20:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym u was pracować na stanowisku operatora linii ( poprzednio Jutrzenka - 10 lat) , czy będę miał rozmowę z jakąś GABI ?? Rysiek
zdjecie uzytkownika
5555555 - 2015-03-26 12:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RS - 2015-03-25 20:27:59]:
Z Gabi będziesz rozmawiać jak Cię będzie zwalniać
zdjecie uzytkownika
KAPO - 2015-03-26 21:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam pytanie czy to nasza premia poszła do utylizacji? w postaci Duetki pod dyktando nowej technolog ,nie da sobie nic powiedzieć wie wszystko najlepiej, całe lata żeśmy gotowali Duetkę ale takich cyrków nie było,kto zato załaci panie Kania, to Pan nam wciskał ze łom to nasza premia Te co nad nami stoją, któreś kolejne z rzedu( zwariować można dajcie pracować normalnie) jak nie mają zajęcia na żelkach to posadzcie je do pasa wiela nie nazbierają, ale korzyść będze więkrza niż to przeszkadzanie normalnie pracującym na zmianie.
zdjecie uzytkownika
milky way - 2015-03-27 00:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego Księciuniu i Tołdi z żelek zagarnęli władzę na czekoladzie?
Bo mają nadzieję znaleźć w ptasim mleczku gumijagody ale nic z tego nie będzie bo te już dawno zeżarła Milka bo niby dlaczego jest taka fioletowa?
zdjecie uzytkownika
89645 - 2015-03-27 15:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludziska piszcie jak wygląda naprawdę praca w zpc
nikt wam tu nic nie zrobi,nie mogą was tu sięgnąć a jak wyrzucicie z siebie to co wam leży na wątrobie to i zdrowsi będziecie a i innym pomożecie,żeby wiedzieli na co się piszą.
pozdro dla wszystkich pracowników,którzy stali się ofiarami radosnej twórczości paru smutnych panów
zdjecie uzytkownika
m - 2015-03-27 16:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej zielonooka z warzelni nieźle mieszasz...
MASZ TAKIE OCZY ZIELONE,ZIELONE JAK LETNI WIATR ZACZAROWANYCH LASÓW
I ZACZAROWANYCH MALW

DLA CIEBIE MAŁY OGRODNIK ZASADZIŁ GROSZKÓW TYSIĄC
W KAPOCIE STRACHA NA WRÓBLE PRAGNĄŁ CI MIŁOŚĆ PRZYSIĄC

WIĘC Z KOSZEM GROSZKÓW MAŁY STRACH PIERWSZY RAZ SPOJRZAŁ CI W OCZY
O TYSIĄC WIĘCEJ ZNALAZŁ BARW
NIŻ WYŚNIŁ SOBIE W NOCY

no i się namieszało...
zdjecie uzytkownika
pink - 2015-03-27 18:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto to ta zielonooka ? napisz jej imie chociaz ?i na ktorym jest wydziale ? chyba ci niezle za skore zalazla !!
zdjecie uzytkownika
IIIIIIIII - 2015-03-27 22:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [89645 - 2015-03-27 15:36:59]:
Nie podpuszczaj dobrze wiesz jaka jest tu praca, zresztą jak wszędzie w Polsce, trzeba robić dużo za małe pieniądze - wystarczy czy jeszcze coś dodać
zdjecie uzytkownika
m - 2015-03-28 11:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [IIIIIIIII - 2015-03-27 22:53:00]:
ojoj,jeszcze jak zalazła i mam ją pod skórą jak u Franka Sinatry IVE GOT YOU UNDER MY SKIN i powiem Ci pinky pink to,że spotkałem ją na swojej drodze jest najlepszą rzeczą jaka mogła mi się przytrafić w zpc. ale jak śpiewa Budka Suflera BO DO TANGA TRZEBA DWOJGA...
resztę dopowiedz sobie sama...
ale ciągle mam nadzieję i dlatego to piszę
pozdro

zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2015-03-28 23:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...i tak to jest ty tyraj a inne tylko piszą ...
zdjecie uzytkownika
kkkkkkkk - 2015-03-28 23:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nieznajoma - 2015-03-28 23:39:51]:
wcale się nie dziwię ze na tym wydziale tak się zle dziek=je skoro pracują takie głąby
zdjecie uzytkownika
pppppp - 2015-03-28 23:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KAPO - 2015-03-26 21:24:40]:
Dlaczego nikt się nie wypowiedział w sprawie Duetki , nie jest to ważne - ok zobaczymy jaka będziemy mieli premię
zdjecie uzytkownika
***** - 2015-03-29 01:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
premia bedzie fajna dla majsta i pani o......ktora nie zna niestety sie na mleku
zdjecie uzytkownika
uyg - 2015-03-29 14:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kkkkkkkk - 2015-03-28 23:45:10]:
a ty na jakim wydziale u was to tak różowo jest? i tylko nie głąby ,nikt cię nie wyzywa
zdjecie uzytkownika
znajoma - 2015-03-29 14:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kkkkkkkk - 2015-03-28 23:45:10]:
a ty kto królowa angielska jesteś? to te głąby jak ich nazywasz ciągną ten cały interes.poczytaj sobie wyniki za zeszły rok na portalspożywczy to zobaczysz ,że to czekolada pcha to wszystko do przodu
zdjecie uzytkownika
pink - 2015-03-29 15:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o co chodzI z ta duetka?
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2015-03-29 17:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z duetką i nie tylko chodzi o to że Jareczek z Bakalanu pozwalniał ludzi z ogromna wiedza i doświadczeniem .I nie może teraz ustawić maszyn ani dobrać surowców .Zastąpił ludźmi bez doświadczenia niestety to nie jest nowa linia żelek Bosch za gruba kasę która stoi bo niema zbytu na żelki ,Rozwalił cala sprzedaż .Teraz usiłuje podnieść wykres zwolnieniami ludzi z produkcji .A a sprzedazy jak niebylo tak niema
zdjecie uzytkownika
888 - 2015-03-29 20:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale na warzelni pracują ludzie z bardzo dużym doświadczeniem i wiedzą, tylko wystarczy z tej wiedzy skorzystać a nie udowadniać na siłę ze jest się mądrzejszym, to żaden wstyd się pytać ,tylko mądrość.
zdjecie uzytkownika
Ciepły - 2015-03-30 19:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [888 - 2015-03-29 20:30:44]:
Słyszałem że Jaro w Bakalanie mieszał rodzynki z orzeszkami :D
zdjecie uzytkownika
wdzieczni - 2015-03-31 20:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY WIECIE ŻE ODESZŁA NASZA NAJLEPSZA KIEROWNICZKA MAJSTROWA I ODESZŁY RAZEM ZNIA NASZE NAJLEPSZE WSPOMNIENIA BYŁA NAJEPSZA KIEROWNICZKA POTRAFIŁA WALCZYĆ O PRACOWNIKA BYŁA NAJDŁUZEJ KIEROWNIKIEM I NIGY NIE BYŁO TAKIEGO SYFU IPONIZENIA PRACOWNIKA DZIEKUJEMY PANI JADZIU.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-03-31 22:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na czekoladzie jest teraz kierownikiem Pan Lampka ten co nić nie umie W Gorzyczkach na niczym się nie znał kierowniczce dupe lizał a za plecami ja obgadywał do wszystkich Lampka to kawał chama pilnujcie się bo to kapuś
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-03-31 22:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze jedni naprawde się pilnujcie bo z każdą pierdoła lata do biura i kapuje
zdjecie uzytkownika
Damian - 2015-04-01 13:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w Nysie jest Monisia super laska musze mieć jej telefon , szkoda że nie jesteśmy razem na zmianie dla jej oczu i ust zapie... 24 na dobę
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: brak odpowiedzi na cv ze strony państwa firmy po studiach się ludzi wysyła na staże gdzie te staże były odbyte w ramach studiów ale pani nawet nie wysiliła się określiła brak doświadczenia kierowanie zespołem badawczym na studiach jest brakiem doświadczenia
Pytania: więc moje pytanie brzmi skoro są stanowiska i wymagania i człowiek poświęca czas na wysłanie cv odnośnie danej oferty po prestiżowej uczelni to chyba powinno się takie rzeczy doceniać i ktoś powinien mieć nad tym nadzór i kompetencje a nie określać przez telefon czy się ktoś nadaje czy też nie
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2015-04-01 19:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czym Monika teraz jest w Nysie a wiesz że jest samotna to startuj Damian
zdjecie uzytkownika
MANIEK - 2015-04-02 09:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AKTO TAK DONOSI DO BIURKA BOZENA
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPC Otmuchów
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZPC Otmuchów?
Zadaj pytanie