Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPC Otmuchów

Pracowałeś w firmie ZPC Otmuchów i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
BB - 2014-11-16 13:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [C.B.A. - 2014-11-14 23:06:48]:
Co takiego zrobił Ci Gruszka, na pewno cię zwolnił ponieważ byłeś nierobem innej opcji nie widzę
zdjecie uzytkownika
Ktosiu - 2014-11-18 17:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Największy wariat/ka w ZPC to? dopisujcie... Bedzie przynajmniej jakaś zabawa na tym forum:D
zdjecie uzytkownika
onaaaaaa****** - 2014-11-18 19:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty
zdjecie uzytkownika
jatyona - 2014-11-19 11:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zxcxzc - 2014-11-08 17:01:26]:
Piszesz takie rezczy nie widząc tak naprawdę co piszesz, skoro tak was źle traktuja dlaczego nikt tego nie powie tej prowadzącej tylki pisze beznadziejne posty na forum. Tutaj odwagę macie wielką a tak siedzicie cicho. a co do zatrzymywania lini jakiś czas temu było odgórnie ustalone, że nie zatrzymuje się pasa. żal takich ludzi jak Ty, którzy piszą głupoty bo ktoś coś powiedział!
zdjecie uzytkownika
inma - 2014-11-19 11:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zxcxzc - 2014-11-08 17:01:26]:
Z tego co wiem to prowadzaca nie mówi " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tych na zbieraniu" tylko , zeby robiøy odstepy a co do wyplat tez slyszalem co innego. ale niesty ludzie tacy sa nie wiem czy to zazdrosc, brak innych spraw czy poprostu ludzka glupota, Dorosli ludzie a zachowuja sie jak dzieci. A skoro wam tak zle na tej zmianie u tej prowwadzacej przeniescie sie na inna zmiane, i tylko czekac az kolejna prowadzaca bedzie opisana jako ta najgorsza.
zdjecie uzytkownika
Abc - 2014-11-19 15:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zxcxzc - 2014-11-08 17:01:26]:
Śmiać mi sie chce jak czytam takie wypowiedzi. Pomysl sama jaka jestes życiową niedorajda zeby pisać ze ktos komus obrabia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a robi dokładnie to samo tyle ze przez internet. Dodatkowo nie masz jeszcze swojego zdania tylko naiwnie wierzysz w to co ktoś ci powoedzial nie zastanawiając sie czy ma to jaki kolwiek zwiazek z rzeczywistością czy ktoś po prosu toba manipuluje. "Ty na szczęście nie jesteś na jej zmanie" ale wszystko wiesz najlepiej. No po prostu żal takich ludzi. To ze w zakladzie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to wiedza chyba wszyscy. Zarzad sobie nie radzi bo sa nie kompetenti. Nie poteafia planować producji i kierwac kadra. Ryba psuje sie od głowy a prowadzace pewnie tak samo jak ty chcialy by sobie cala zmane stac plotkowac i nqlepiej popjac do tego kawke po czym pójść do domu. Ale niestety sa naciski z gory i kaza pracowac a tak ograniczona jednostka jak ty tego nie rozumie i placze do monitora na jedynego przełożonego z ktorym ma jakis kontakt i obwinia o to ze ci w zyciu nie wyszlo.
zdjecie uzytkownika
12 - 2014-11-19 19:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Abc - 2014-11-19 15:00:21]:
Żenada z innych wydziałów nie piszą,tylko z czekolady przecież wszędzie jest cieczko pracować trzeba za siedzenie nie płacą. Tak więc dajcie na wstrzymanie z tym opluwaniem wstyd mi za was BRC otrzymaliście a mówili że jest bałagan, nie było malowania trawy na zielono tak jak co roku i nie potrzebnej paniki
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-11-23 21:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, co tam teraz słychać w ZPC Otmuchów? Bowiem czytałem, że w kwietniu chcieli zamknąć Gorzyczki w ramach oszczędności, stało się tak? Teraz jak patrze na ich stronę internetowa to maja kilka ogłoszeń o pracę, czy oznacza to, że wyszli na prostą, czy jednak maja jakieś wewnętrzne kłopoty i ludzie odchodzą?
zdjecie uzytkownika
mama - 2014-11-24 05:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorzyczki to historia
zdjecie uzytkownika
xd - 2014-11-24 19:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
ta firma to syf,dalej na układach,przesuwanie obowiazków majstrów na pracowników dadzą1 zł podwyzki i gra niech hołota zapierdziela za nich robotę,niewiem dlaczego trzymają jeszcze tą nie pamiętam imienia co z byłym
dyr. w nysie skresiali people przyjetych na firmę i przyjmowali przez pośredników,i jeszcze dlaczego na liniach tamgdzie pracuje 2 osoby robi jedna?
cwaniaki,pachołki kapitalistów jednym słowem grabki,i biorą wszystko szatażem bo jak nie to wek,ranking tej firmy spadła na zero,co ja piszę to by było za dobrze,poniżej
zdjecie uzytkownika
bambo - 2014-11-29 10:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jedna osoba na stanowisku zamiast dwie to jest czysty wyzysk Czlowieka a prezes ino kase liczy ile to firma zarabia a podrugie to jest normalne w tej firmie Nie polecam pracy w tej firmie jak sa zapisy na sobote i niedzele a sie nie zapiszesz to strasza ludzi zwolnieniami Zycze firmie zeby biedronka kopla zpc otmuchow w cztery litery tak jak pewna firma co brala od was zelki
zdjecie uzytkownika
mmm - 2014-11-30 16:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bambo - 2014-11-29 10:57:04]:
o to postęp jest jak ja tam pracowałem to zapisywało się na soboty i niedzielę na wolne (oczywiście ilość miejsc ograniczona)
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-12-01 23:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Horror to co wyrabiają te stare wygi z ludżmi czysty mobbing i pomiatanie ludżmi na najniższą krajową WYŚCIG SZCZURÓW SZKODA SŁÓW
zdjecie uzytkownika
j.w. - 2014-12-02 08:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dodam że pracowałam w Nysie,na batonach.póżniej na chrupkach,tygodniowa umowa i spadówa,PIP musi się tym zająć,STAŁE PRACOWNICE ORDYNARNE,CHAMSTWO NIEDOOPISANIA
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-12-03 11:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Współczuję kierownikom zmian,którzy mają ciągle nowe osoby na zmianie z agencji pracy,które trzeba szkolić,wypisywać milion papierów,a większość po kilku dniach rzuca prace i tak w kółko.Przecież to jest nieopłacalne,panie prezesie.Poza tym nie da się posklejać produkcji ludźmi z agencji pracy,za najniższą krajową.
ZPC czeka przykry koniec,jeśli władza u góry nie przejrzy szybko na oczy,zarządzanie na odległość to jest porażka jak widać.Zapraszamy na produkcję Pana Prezesa i na rozmowę z ludźmi tam pracującymi.
zdjecie uzytkownika
yogo - 2014-12-04 23:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-12-03 11:48:57]:
Ty nie żałuj kierowników tylko pracowników którzy muszą z nimi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 8 godz.
zdjecie uzytkownika
3333333333333 - 2014-12-05 22:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yogo - 2014-12-04 23:15:45]:
MASZ RACJE
zdjecie uzytkownika
karmelowy kowboj - 2014-12-08 13:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie tutaj w swoich postach sporo o mobingu, to się kłóci z dobrymi opiniami o firmie które zbieram face to facebook.jeśli na serio jest mobing w firmie to proszę napiszcie jakieś konkretne przykłady, śmiało. proszę o to jeśli są bo zamierzam starac się u nich o pracę i to dla mnie bardzo ważne info, z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-12-08 19:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak jak ktos wczesniej pisal najciekawsze sa stale pracownice-chamowa na calego,wydaje sie ze pracuje pare lat i moze wszystko,a zaklad traktuje prawie jak swoja wlasnosc,tylko ze chyba nie wiedza ze jest takie powiedzenie ze nie ma ludzi niezastapionych,a na kazda chamowe mozna znalezc paragraf...a jeszcze lepsze sa te nowoprzyjete tzw [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak ja na nich mowie,co to lataja za tymi stalymi i tak swiergocza..a po katach obrabiaja im kazdy wie co,jednym slowem kariere w tym zakladzie robi sie wlasnie w ten sposob,pracowici i spokojni ludzie niestety nie maja szans..
zdjecie uzytkownika
yogo - 2014-12-08 20:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miki - 2014-12-08 19:20:45]:
Znalazła się pracowita i spokojna,której co chwilę trzeba przypominać,żeby złapała za miotłę i pozamiatała,bo sama na to nie wpadnie.Najlepiej założyć rączkę lewą na drugą lewą i przyjąć postawę roszczeniową a potem pyszczyć na forum na stałych pracowników. A dlaczego ty nie jesteś taka wygadana w pracy?
zdjecie uzytkownika
!!!!!!!!!!! - 2014-12-09 21:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yogo - 2014-12-08 20:26:04]:
MIKI ma racje to prawda i tak samo bylo w Gorzyczkach -te panie myslaly ze one niezastapione bo na stalych umowach i co - nie mow HOP JAK......
zdjecie uzytkownika
altae - 2014-12-10 16:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [!!!!!!!!!!! - 2014-12-09 21:02:36]:
Miki prawdopodobnie nie nadaje się do tej pracy i może niech poszuka innej.Nie wiem jak było w Gorzyczkach, w Nysie na Śniadaniowym i Chrupkach jest ciezko i trzeba miec ruchy, nie ma zmiluj sie ,bo nikt za nikogo nie bedzie robil.
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-12-13 11:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yogo - 2014-12-08 20:26:04]:
Miki juz tam nie pracuje ,bo nie jest dupolizem,a jak tam pracowal to swoja robote robil,miki ma teraz lepsza prace i lepsze towarzystwo,bo w pracy nie wazne co sie robi,ale z jakimi ludzmi,ale jak sie siedzi na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w jednym miejsu przez kilka lat to sie nie wie,tylko ze kazdy zaklad kiedys upadnie,nic nie trwa wiecznie...a wtedy nie wiadomo kiedy i gdzie sie spotkamy,w kazdej pracy trzeba miec ruchy i kazdy do prawie kazdej pracy sie nadaje,ale nie kazdy nadaje sie do wspolpracy z innymi a tam jest praca zespolowa,niektorym,podkreslam ze nie wszystkim,wydaje sie ze sa u siebie w domu a nie w pracy,nie maja pojecia chyba co to jest praca zespolowa,nie znaja slowa tolerancja
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: brak odpowiedzi na cv ze strony państwa firmy po studiach się ludzi wysyła na staże gdzie te staże były odbyte w ramach studiów ale pani nawet nie wysiliła się określiła brak doświadczenia kierowanie zespołem badawczym na studiach jest brakiem doświadczenia
Pytania: więc moje pytanie brzmi skoro są stanowiska i wymagania i człowiek poświęca czas na wysłanie cv odnośnie danej oferty po prestiżowej uczelni to chyba powinno się takie rzeczy doceniać i ktoś powinien mieć nad tym nadzór i kompetencje a nie określać przez telefon czy się ktoś nadaje czy też nie
zdjecie uzytkownika
kaczor donald - 2014-12-13 15:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miki - 2014-12-13 11:15:24]:
No i chwała Bogu , że już miki maus z nami nie pracujesz bo takich wiecznie jeczacych nam tu nie potrzeba.
zdjecie uzytkownika
1111 - 2014-12-16 13:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miki - 2014-12-13 11:15:24]:
No jak ty nie potrafiłeś posadzić swojego tyłka w jednym zakładzie przez kilka lat to z ciebie pracownik jak z koziej(usunięte przez administratora) trąba panie niedoopolizie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPC Otmuchów
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZPC Otmuchów?
Zadaj pytanie
x