ZPC OTMUCHÓW S.A.

Otmuchów

Opinie o ZPC OTMUCHÓW S.A.

123 2016-04-05 15:45
i znowu mucha przyleciała jak nasze wpisy pozjadała
4
123 2016-04-05 15:45
i znowu mucha przyleciała jak nasze wpisy pozjadała
4
xxx 2016-04-16 20:22
Nikt nie pisze, czy wszystko kasują?A może już pozamiatane ,żenada taki zakład zniszczyć
2
miiii 2016-04-20 01:33
noooooo
Rambo 2016-04-20 15:46
W gorzyczkach było tak samo jak była mirana najpierw sprzedała jedną linie produkcyjną a potem wszystko upadło do dzisiaj jeszcze poprzednia włascicielka wiśi nam kase ale syndyk nie ma z czego brać bo wszysdko sprzedane a w Gorzyczkach stoi zakład i niszczeje niech go sprzeda będzie kasa
2
rrrr 2016-05-16 12:14
Jeszcze tylko 3 dni, a później pójdę się napić z pewną grupą -pozdrawiam
ress 2016-05-24 10:34
Mucha znowu zgłodniała i wpisy pozjadała
1
to jest to 2016-05-29 16:51
Zanim przeczytają to nadgorliwi informatycy to wykasują,a przecież nikt im nie powie , a Oni sami uważają że jakby nie ich ciężka praca, to was już dawno by nie było na tych halach
2
www 2016-06-12 22:20
macie najlepsze ptasie mleczko co (usunięte przez administratora) krawat na szyje założył
www 2016-06-12 22:21
macie najlepsze ptasie mleczko co (usunięte przez administratora) krawat na szyje założył
wsciekła 2016-06-13 22:52
Niema dla Ciebie nic swiętego? Daj (usunięte przez administratora) i swiety spokój
1
zmartwiona 2016-07-31 15:39
Co tu się wyprawia, ludzi zwalniają, i to dobrych maja zostać naiwni to co zostało na czekoladzie to porażka
Mucha 2016-07-31 21:41
Gdzie tam zwalniają ludzi, przecież nic się nie dzieje, to jakieś plotki, ploteczki, krzywe akcje po co
Gość 2016-09-02 18:44
Porażająca dedukcja :)
bolo 2016-09-02 19:08
to są jakieś bezsensowne pogłoski, może wypuszczane przez konkurencje tylko po to, żeby zaszkodzić firmie. Nie dziwi mnie już taka praktyka w dzisiejszych czasach....
qkaka 2016-10-03 12:50
@Tomek aha czyli po prostu trzeba trochę poczekać jednak na te oferty pracy chociaż z drugiej strony to i tak dobrze ze chociaż jest szansa ze one beda
1
1111 2016-10-25 17:50
Dziękujemy (usunięte przez administratora) za te wszystkie lata, bywało różnie.ale my to wszystko rozumiemy.Dziekujemy za to że nigdy nie był Pan chamski i zawsze mial Pan czas na wysluchanie pracownika . Jesteśmy z Panem
18
www 2016-10-26 14:21
Dajcie ludziom umowy przez zakład bo wrócili dobrzy ludzie co dobrze pracowali przed zwolnieniem ich! A te umowy przez agencję dajcie ludziom co nigdy nie pracowali w ZPC.
3
www 2016-10-26 14:24
Dajcie ludziom umowy przez zakład bo wrócili dobrzy ludzie co dobrze pracowali przed zwolnieniem ich! A te umowy przez agencję dajcie ludziom co nigdy nie pracowali w ZPC.
onaona 2016-10-27 17:11
Coty nysak piszesz? A może cie zwolnili za nierubstwo. Jestem pracownicą łatwo nie jest ale moim zdaniem i innych pracowników poleciała nie ta osoba właśnie przezukłady.
12
ZZZ 2016-11-01 14:52
Czy teraz, aby uzyskać fabrykę??
2
xxxx 2016-11-03 18:27
Rozwin temat ,nic nie rozumiem
zadowolona 2016-11-12 13:20
Tak bedzie dokad bedzie (usunięte przez administratora) ponieważ odkad on nastał, (usunięte przez administratora) niech się poci BRC na karku niech sie wykaze, najlepiej niech wyjdzie przed portiernie i przekona auditora że niema czasu na sprzatanie bo produktywnosć spadnie i on poleci
11
zdziwiony 2016-11-14 15:57
Coś pomyliłeś koleś, nie wchodzi sie 2 razy do tj samej rzeki, a zresztą co On takiego dobrego zrobił żeby po niego sięgali ponownie ,on był człowiekiem (usunięte przez administratora)
1
123 2016-11-14 20:39
a co (usunięte przez administratora) tak wam zle było
5
Piotrek 2016-11-15 21:08
Typowe radio Erewań- nie (usunięte przez administratora) , a (usunięte przez administratora) i nie w Zarządzie, a w Radzie Nadzorczej...
4
Sumienie 2016-11-17 21:17
Ciekawe kto czuje się tak bardzo zagrożony, że cały czas zleca usuwanie pochlebnych komentarzy o byłym zastępcy dyrektora w Nysie. My i tak wiemy swoje, to nie on powinien zostać zwolniony.
17
ktosik 2016-11-18 10:08
Panie Wojtku, życzymy aby Pan znalazł normalną prace. Jesteśmy z Panem, całym sercem, grzybów nie lubimy bo często są trujące.
20
pewna 2016-11-18 10:25
No kto, no kto,jak z tego wynika to ten ktory powinien być usunięty,ale zresztą pan Krzysiu będzie tego pilnował, za dużo utopił w akcjach Zpc żeby pozwolić by to upadło. to konkretny Facet
7
mały 2016-11-23 15:53
Ja bym chciał się zwrócić do pana kierownika kiedy dacie umowy przez zakład ?ile można chodzić i podpisywać umowy ludzie zlitujcie się!Panie kierowniku trzeba przyciągać ludzi do pracy i dać tym ludziom umowy przez zakład co już długo i kiedyś robili przez zakład!
1
123 2016-11-30 09:41
wszystko jest tymczasowe nawet nowy prezes jak sam mówi
7
Zniesmaczony 2017-01-03 09:32
Moj poprzedni wpis zostal usunięty, pytam dlaczego! Czyżby ktos nie chce by do zarzadu i do kontrahetow nie docieralytakie zle informacje?. Boisz sie czlowieku napisac? Czy administracja go worku dostala odpowiednie pieniadze. Zgodnie z regulaminem nikogo nie pomowilem ani nie pisalem nie prawdy! Chce aby kazdy zaczerpnal informacji o zakladzie ,wiedzial jak to wyglada od srodka.
15
Scarlett 2017-01-03 10:50
Kapitanie, statek tonie pójdziecie na dno.
14
bum 2017-01-06 08:22
Oni tylko prawde usuwaja a Kapitanowicz i tak nic nie umie
13
xxx 2017-01-06 22:38
Kto jest teraz prawą ręką szefa
4
xxx 2017-01-09 16:57
Ale usuwają komentarze. Piszcie kto jest przydupasem
4
Sc 2017-01-09 17:00
Elokwentny Adrian
1
Onna222 2017-01-15 13:13
Daje mu do pół roku i wyleci razem ze swoją świtą.
14
estefanos28 2017-01-16 10:58
Świta to międzyinnymi (G.M.) zNysy. jego już dawno nie powinno być w tejfirmie.
14
cccc 2017-01-16 20:14
Jak sie trzyma Grzyb czy MB zwalił wszystko na niego, za audyt Tesko -tego jeszcze nie było żeby Nysa nie zaliczyła audytu. Jarkowi piana poszła jak biegał niech sobie zażyje Melise
12
obr 2017-01-17 09:32
Niech sie biedronka dowie ze nysa auditu nie przeszla ale wsty ale jazda dobrze im tak oszczedzaja na wszystkim ha ha ha
18
wera11 2017-01-19 14:20
To już jest koniec nie ma już nic jesteśmy wolni możemy iść....
15
v 2017-01-31 10:57
San escobar i ... dżej.kej
1
jaskólka 2017-02-01 12:02
Niema tak żle gorzej bywało o tej porze , jest praca i to jest ważne ,że mało płacą ,że wpienia Cię grzyb chodzący po hali , przeżyjesz jeszcze nie jedną burze w tej firmie. Juz nie długo wiosna i to jest wazne
3
Miku 2017-02-01 14:36
Panie PREZESIE. Szukając oszczednosci albo zobaczyc gdzie kasa wyplywa to powiem tylko tyle. PROSZE SIE DOBRZE PRZYJRZEĆ.
2
Anastazja 18 2017-02-01 22:37
G.M. doczeka wiosny czy już poleciał? - nieodpowiednią osoba na wysokim stanowisku dzięki układom.
10
jaskólka 2017-02-02 12:02
A co to prezes kamaleon , zeby oczy miał wkoło głowy, pisz jasniej albo nie pisz wcale
kapitanie mój kapitanie 2017-02-03 11:21
czyżby kolejny statek za twymi sterami tonął?
4
Miku 2017-02-06 12:49
To jest sugestia , nie mi jest wydawac opinie na temat ludkow, tylko po to by prezes mial konkretne osoby na oku , nie trudno zauważyć gdzie pieniążki moga dryfowac. A pozatym piszesz ze chcesz wiedziec kto!? Czyzbys niechcial uslyszesz swojego pseudonimu? ;)
2
Pisarz8888 2017-02-09 20:08
Żeby było dobrze muszą skończyć się układy.
Nie ma co ukrywać że są ppprzyjmowani ludzie na wysokich stanowiskach po układach. Ludzie z doświadczeniem natomiast są zwalniania albo sami się zwalniają bo nie wytrzymują już tego stylu zarządzania jaki wprowadził kapitan i ciągłych zmian. Atmosfera w pracy jest mocno negatywną ale kto sobie coś z tego robi jak dla nich człowiek to sztuka, którą można zastąpić byle kim. Tą bylejakość doprowadzi firmę na dno.
15
Zostaw swoją opinię o ZPC OTMUCHÓW S.A. - Otmuchów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPC OTMUCHÓW S.A.