E Wedel

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 356 ocen.

Opinie o E Wedel

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E Wedel

Joanna

Aby poprawić atmosferę w pracy i zwiększyć motywację do wykonywanych obowiązków, to wszelakie uwagi, niewłaściwe, zachowania innych pracowników, problemy zawsze warto zgłaszać bezpośrednio do przełożonych i rozwiązywać je wewnątrz firmy. W tym miejscu również przypominam, że forum służy do wymiany rzetelnych informacji, w tym przypadku, o E Wedel jako pracodawcy.

GJG
@Joanna 10.11.2017 09:21
Aby poprawić atmosferę w pracy i zwiększyć motywację do wykonywanych obowiązków, to wszelakie uwagi, niewłaściwe, zachowania in...

Idą duże zmiany. Bedzie ciekawie i nie mowię tu o nowym HR. Starzy musza się obawiac zmian.

SZCZECIN

SZCZECIN -Przedstawiciel Handlowy w Dziale Sprzedaży Impulsowej NIE APLIKUJCIE, TOTALNA PORAŻKA. MOIM ZDANIEM SZKODA ZYCIA.

Old Man
@Liniowy, ale nie sędzia :) 06.11.2017 23:48
Szczecin, GW czytam regularnie i wiesz co? Chciałbym, aby Firma poprosiła o Twoje IP. To nie pierwszy Twój komentarz a zmiany...

Uwierz mi że to nie jest jeden desperacji tylko głębszy problem ludzi których ktoś doprowadził do takiej frustracji że to piszą. O ile Mi wiadomo mamy w tym kraju wolność wypowiedzi chyba że wydarła się tu cenzury PiS:) Tu nikt nie szkaluje firmy tylko pisze o niekompetencji przełożonych którzy robią krzywdę reputacji tej firmy. Przecież wyniki GPTW mówią wszystko firma TAK zarządzanie NIE. Nie bądź hipokrytą i czytaj ze zrozumieniem.

Liniowy, ale nie sędzia
@Old Man 07.11.2017 06:14
Uwierz mi że to nie jest jeden desperacji tylko głębszy problem ludzi których ktoś doprowadził do takiej frustracji że to piszą...

Niestety, ale nie uwierzę... Jestem w Wedlu ok. 6 lat i o ile wiem to z konkretnymi przykładami można lub należy udać się "wyżej". Powtórzę - z konkretnymi a nie szkalować i Firmę i przełożonych pod przykrywką anonimowości na forum. Nie wciskaj mi ciemnoty bo to również nie pierwsza firma w której pracuję. "Płaczą" niestety Ci, którzy nie radzą sobie ze zrealizowaniem celów i standardów. A najłatwiej zrzucić winę na wszystkich i wszystko i to jeszcze w necie. Proszę nie pisz mi o hipokryzji...

Mordor

Wiecie co fakt jest jeden i nie trzeba tu o nim pisać! Ludzie odchodzą a najlepiej widać to w Warszawie na Zamoyskiego 28/30 :) Prawda jest gorzka jak nasza czekolada a problem duży jak wasze targety. Dużo wartościowych ludzi odchodzi a kiedyś wszyscy bardzo chcieli tu być!

Mrtimer

Widzę ,że u IPH klimaty nie lepsze. Wszyscy zaraz odejdziemy . Kasa coraz słabsza a roboty ciągle więcej. Sytuacja z EC na pewno nie pomoże.

Mucia

Przecież napisał że "na sklepie" czyli w Biedronce na Wedlu HAHA Przecież po kłótni z EC na Wedlu to tylko w Biedronce na sklepie można popracować bo nigdzie indziej nie ma waszych produktów i nikt po was nie płacze. Szanujących się PH zapraszamy do "normalnych" firm.

Mucia
@Marlon 27.10.2017 09:44
A co byś powiedział gdybyś się dowiedział że można Cię zidentyfikować po IP? Wyobraź sobie że nagle tracisz anonimowość która d...

A kto tu oczernie firmę:) firma jest ok i dobrze by się w niej pracowało gdyby nie ludzie którzy w niej są. Znajdę pracę sam się zwolnię bo to co się dzieję nie pozwala normalnie działać w strukturze.

Zastanów się
@Mucia 27.10.2017 11:38
A kto tu oczernie firmę:) firma jest ok i dobrze by się w niej pracowało gdyby nie ludzie którzy w niej są. Znajdę pracę sam si...

Zastanów się. Jednego dnia piszesz "waszych produktów", a kolejnego że "się zwolnisz." Człowieku po co oczerniasz swego Pracodawcę . Zwolnij się i przestań jątrzyć

Miły

Ojojoj co się dzieje w "królestwie P." najpierw ogłoszenie na Zielonej a teraz podobno Szczecin ucieka czyżby kolejne dyscyplinarki w podziękowaniu za oddaną pracę? Akcja czyste ręce byle nikt nie zdążył dodać dwa do dwóch a święci zostali świętymi Brawo Ty.

xyz

Witam będę zaczynał pracę w wedlu na sklepie i tutaj moje pytanie Ile zarobię miesięcznie? Czy praca jest ciężka? wypłata jest na konto czy do ręki?

Mortimer

Tak jak i tych dostałem tą nową pracę po znajomości tylko Ja nikomu w d..nie wchodziłem żeby ją dostać albo nie robię tego dla sportu lub dlatego że to lubię by tu pracować

Mortimer

Pracę dostałem od razu ludzie wiedzą że nie jestem nieudacznikiem i potrafię ciężko pracować. Takich ludzi się ceni na rynku i poleca. Tego nie widzi mój przełożony. Zaczynam 1 grudnia:) w miesiąc zwalnia się wielu i tego też tu nikt nie dostrzega a z resztą co Mi zrobią Ja mam czyste konto i czyste sumienie w odróżnieniu co do niektórych i nie mam się czego wstydzić.

Mortimer

Zauważyliście że na dystrykcie całkiem zbagatelizowano problem naszych targetów?! Fajerwerki do odwrócenia uwagi zawsze potrafią robić. W d..ie mają że nie zarabiamy pieniędzy ważne że oni siedzą na swoich stołeczkach i nie muszą się pałować z niemożliwym. Ja zaczynam wysyłać CVki lepiej nie będzie a szkoda bo to była fajna firma.

kolega Mortimera
@Mortimer 14.10.2017 22:25
Dziękuję Wedelowi (za łatę wytrwania w korpo) bo już mam nową pracę na dniach dowie się o tym mój "manager" jeśli ta...

Mortimer, ja byłem na Dystrykcie w Arche i potwierdzam, że Temat był poruszony, ale zakładam, że mogłeś być na innym DM. Co do Twojej postawy; jednego dnia - po dystrykcie piszesz, że mają nas gdzieś bo nic nie wspominają o targetach i zaczynasz wysyłać CV a następnego i to w sobotę, trapi Cię już coś zupełnie innego a mianowicie Twój ASM. Na dodatek masz już nową pracę. Spójności nie widzę żadnej, no z wyjątkiem szkalowania swojego pracodawcy. Jeżeli piszesz o mobbingu to mam pytanie: dlaczego nie pójdziesz z tym Wyżej?Ja bym tak zrobił, ale Ty wolisz się użalać nad sobą, próbując szukać wsparcia w necie. Nie tędy droga. Widzę, że brakuje Ci odwagi i zakładam, że tak samo jest z Twoją pracą w terenie. Twój nowy pracodawca może czuć się szczęściarzem, że mu się trafił taki Diament - oślizgły.

Zdziwiony
@kolega Mortimera 15.10.2017 19:39
Mortimer, ja byłem na Dystrykcie w Arche i potwierdzam, że Temat był poruszony, ale zakładam, że mogłeś być na innym DM. Co do...

Kolega Mortimer jest chyba naprawdę mocny. 13 października w piątek pisze, że zaczyna wysyłać CV bo lepiej nie będzie, a już dzień później był chyba na rekrutacji i dostał nową pracę. W sobotę napisał "bo już mam nową pracę na dniach dowie się o tym mój "manager". Ekspres z niego. Myślę, że będzie długo kombinował w Wedlu żeby go nie namierzyli.

Tolek

Witam, odnośnie pracy na produkcji, to firma zatrudnia przez Agencje, na pół etatu, stawka 14 zł. brutto, praca praktycznie tylko i wyłącznie przy taśmie produkcyjnej. Albo wolniejsza, ale stojąca połączona z dzwiganiem, albo siedząca szybka połączona z szybkim przebieraniem rękami. Co cwansi przychodzą pół godziny wcześniej żeby wybrać lżejsze stanowisko. Na gapiostwo nie ma czasu. Zapiernicz i tyle, tylko z mocnym zaparciem się wyrobią, tylko czemu taka stawka...

Street Fucker

W czwartek znów jedziemy poucztować by zapomnieć i targetach:) Może w końcu zamiast nadmuchanych pychą gadek wyświetli ktoś wpisy z Goworka lub pokaże jaka rotacja jest w firmie? Widać gołym okiem na Pracuj.pl efekty GPTW. Do zobaczenia przy barze muszę tam najeść się i napić by chociaż tam poczuć premię za ciężką pracę.

anonim

(usunięte przez administratora)

Sucz

Co się dzieje w Wedlu że taki wysyp ogłoszeń na PH?

twardo stąpający
@Chłopiec na zebrze 02.10.2017 18:30
Możesz się nie zgadzać - jeśli nie wiesz jak wygląda praca w innych firmach i Wedel jest dla Ciebie pierwszą firmą , jeśli prac...

Wszystko pięknie, wszystko wspaniale, ale ... nie wszystko rozumiem :) to pewnie pochodna mojego wieku. Po pierwsze: po co podpis Chłopiec na zebrze? Po drugie: co Ty tu jeszcze robisz? A na koniec zadaj sobie pytanie niczym Kennedy: Nie pytaj co Firma zrobiła dla Ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla Firmy? Wszędzie jest pełno malkontentów a co raz mniej real fighters. Chłopie, wiesz dlaczego odczuwasz złą atmosferę? Odpowiedź jest prosta: sam się i wszystkich dookoła nakręcasz. Zakładam, że jak przeliczysz to wybierzesz pracę na etacie w Biedrze, tylko wtedy z okien wieżowca zobaczysz odbicie w szybie, swojej wiecznie niezadowolonej facjaty. Wsiądź koleżko lepiej na hulajnogę i ciśnij tam, gdzie za darmo dają kasę.

Kakaowy
@Chłopiec na zebrze 02.10.2017 18:30
Możesz się nie zgadzać - jeśli nie wiesz jak wygląda praca w innych firmach i Wedel jest dla Ciebie pierwszą firmą , jeśli prac...

To co piszesz to dokładnie charakterystyka dwóch firm, w których pracowałem przez ostatnie kilka lat, oraz tych kilku w których ludzi znam. Godziny, kwota, zadania itp, różnica w tym, że tu Astra, tam Focus, tam Octawia, gdzie indziej Fabia le 500zł więcej ;) a jak trochę spokoju to tylko na parę miesięcy a potem znowu orka.. Zmiana często kończy się trafieniem na to samo, ale od dołu drabinki. FMCG umałro, ph sa martwi stary ;) parafrazując Pidżamę

Ron

Jakoś średnio nam ten wrzesień idzie co:/ reklama kosztuje , konkursy kosztują a skąd to brać? Raz na wozie raz pod wozem. Czemu ostatnio ciągle podcwozem!

Bruno

Ja też jestem zainteresowany ofertą na Zielonej proszę o info

Potencjalny

Witam. Mam pytanko jest oferta na ZG czy ktoś może Mi napisać dlaczego PH odchodzi? Widywałem go na punktach i dawał radę ,ludzie chyba go lubili handlowali z nim więc dlaczego odchodzi? Powiedzcie czy warto aplikować jego już nie zapytam. Co jest na plus co na minus? Będę wdzięczny

Potencjalny
@Dyzio 14.09.2017 21:35
Taki dobry ,że aż sam o sobie musi pisać;-)

Gdzie pisze? Tu jest dużo informacji ale ciężko wybrać rzetelne. Pomóżcie bo chcę próbować

StreetFighter
@Potencjalny 15.09.2017 07:47
Gdzie pisze? Tu jest dużo informacji ale ciężko wybrać rzetelne. Pomóżcie bo chcę próbować

Jeśli chcesz próbować próbuj:) nie głupio pytasz... masz doświadczenie , lubisz walczyć , nie boisz się stresu i wielozadaniowości... próbuj. Tu trzeba mieć jaja i dużo samozaparcia i jak znany wieszcz mówił "czasami zagruźć zęby" :) Ja polecam. Doświadczenie jakie zdobędziesz pozwoli Ci decydować gdzie w życiu zmierzasz

Mały Nicky

Gdzie jest wódka tam się dzieje:) wyluzować można było ale "sposób na wódkę" stosuje powszechnie Putin i wszyscy go "kochają" :P

ALEX

Witam, pojawiło się ogłoszenie na PH Rzeszów . Możecie napisać jak wyglądają warunki zatrudnienia auto itd. .Jak się pracuje na tym stanowisku?

Gracz

Meczyki męczące ale spoko. Fajne miejsce na spotkanie.

piłkarz

Integracja super. Dziękuję

Bob

Nie wiem jak wy ale ta cała integracja to raczej średnio nam wychodzi ludzie rzucają się sobie do gardłem ,rywalizacja a nie integracja a jedyne co dobre to jedzenie i picie:) No może chwilowy uśmiech Joanny to jakaś nowość:P

Bobowa
@Bob 06.09.2017 19:29
Nie wiem jak wy ale ta cała integracja to raczej średnio nam wychodzi ludzie rzucają się sobie do gardłem ,rywalizacja a nie in...

PEWIEN BOB ZE WSI BOBOWA POJECHAŁ PO BÓB DO SOCHOCINA, NAKUPIŁ NIEMAŁO, ZJADŁ ILE SIĘ DAŁO, ŹLE WSPOMINA GO KLOZETOWA. Bob zrób coś z sobą bo jak widać życie strasznie Ci ciąży!

real Joe
@Bob 06.09.2017 19:29
Nie wiem jak wy ale ta cała integracja to raczej średnio nam wychodzi ludzie rzucają się sobie do gardłem ,rywalizacja a nie in...

Bob'ek nie przesadzaj. Jak dla mnie całość na duży plus. Fajnie, że jako Impulsi mogliśmy spotkać się na imprezie Działu. Mam tylko nadzieję, że tego typu eventy - będą cyklicznie np. co rok :)

Hetman

Mało nas mało nas do pieczenia chleba:P a szlachta się chce bawić i jutro wódki będzie więcej dla nas przynajmniej wypijemy za tych których już nie ma

Bo

Kto odchodzi z Impulsów?! Rotacja tu staje się MEGA duża czy Asterki nie pomogły?:) JJ odchodzi i teraz się zacznie dziać!

Pik

Następny IPH odchodzi. Coś ta czekolada ludzią szkodzi

Smyk

XYZ jakie zmiany? Co wiesz?

XXX

Przecież w Wedlu czekolada jest gorzka:) a managerowie zawsze mają różowe okulary tylko że ludzie zwalniają się i uciekają bo widzą i czują że to nie jest już to co było kiedyś

Jacek

Menagerowie prowadzą rekrutacje na Ukrainie. Pilnie i sumiennie ... Z resztą czego się spodziewać ? Dział HR tak czarował, że z nadgodzinami wychodziło że pracowało się za 8 złoty za godzinę W Wedlu człowiek sioę nauczył pić pić i pić....

z produkcji

tak to prawda zle się dzieje w Wedlu, to nie są ostatnie zmiany.

szt

wiadomość dnia dyrektor hr lotte po 7 latach w trybie natychmiastowym został zwolniony. zapanowała wielka radość

Bill

Ilu IPH szuka pracy? Dajcie okeja jeśli szukacie. Ja znam siebie i jeszcze jednego:)

Lider Kolarzówka

Praca w Wedlu ma być niebawem po 12 godzin (przerwa obiadowa 30 + 2x relaksy po 5) Praca od 6-18, 18-6 Stawka 10 na godziene Zapraszam

Co Cię Kocha

Cudowny Cukierek Lider Kolarzówka, wcześniej się u niego Polki biły, teraz będzie Ukraina na potęgę piła. Wypijmy za błędy, również błędy Cukierka

Monia

Witam. Chce aplikować na stanowisko Impulsowego PH czy ktoś może mi opowiedzieć czym to się różni od PH że tylko o Impulsowych można tu poczytać i trudno wybrać te właściwe właściwe prawdziwe dające obraz wpisy. Widzę że coś jest na rzeczy i nie chcę startować jeśli choć w połowie to co piszą jest prawdą bo szkoda czasu i zdrowia

Prezydent RP

Widzę po urlopie nic się nie zmieniło Bo następne ogłoszenie na Pracuj.pl się znów pojawiło:) Ilu jeszcze ludzi świeżą głowę mając Porzucić Wedla nagle, w net zachciało??? Kierownicy wypoczną to się wtedy zacznie Bo chęci nabiorą na tą wspólną jazdę Ale się zaskoczyć bardzo mogą wtedy Bo nas już nie będzie i co zrobią wtedy???

Giguś

Idź na tą rozmowę te dwie osoby które będą siedzieć na przeciw to cały krajobraz tej firmy i to co zobaczysz Vis a Vis siebie i to co od nich emanuje to to co będziesz miał na codzień

yyyyyy

Jutro mam rozmowę w sprawie rekrutacji na IPH Śląskie. Rozumiem, że szkoda marnować czasu?

Mufasa

Czy to prawda że RKSI mają zacząć jeździć na "Safari" i dobijać już konającą zwierzynę? Niech tylko pamiętają że ranne zwierze nie mając już nic do stracenia może bardzo poranić myśliwego. Warto zastanowić się czy takie "Safari" jest humanitarne lub czy da zamierzone rezultaty bo w pewnym momencie zabraknie zwierzyny i nie będzie do kogo strzelać. A z tym chyba już zaczyna być problem.

Lucedk

Do pracy przyjeżdza Ukraina, bo Polska wie że czekolada jest z gorzkiego kakao ....

Lucek z pucek

Fabryka przyjemności .... z dnia na dzień jestem bliższy zdania buldożer i zaorać !!! Ja się zwalniam bo już nie mogę wytrzymać w tym kołchozie !! Powodzenia pozostałym !!

Trelek

Tak jak w całej Polsce haha! Wszyscy szukają pracy , a Managerowie prowadzą rekrutacje jak widać

Tomek

Jak atmosfera w impulsach na Górnym Śląsku ? Da się normalnie pracować i wyrobić w 8-9 godzin pracy ?

Król BoBo

Te pieniądze nie wystarczą Ci na pokrycie strat na zdrowiu psychicznym i nigdy za nie nie kupisz czasu który ta firma zabierze Ci z życia

Gwiazda

Hej, Jestem przed rozmowa kwalifikacyjna na ph. Jak wygladaja etapy rekrutacji? I pytanie o zarobki ? Jaka jest podstawa ph w tej firmie i warunki umowy ? Z gory dzieki za konkretne info na moje pytania.

Kibic

Widziałem ostatnio Przedstawiciela z Wedla o 6.30 na punkcie składał dwa stojaki jednocześnie zapierdzielał jak świstak na taśmie , uśmiechu tam nie było a ludzie na parkingu raczej patrzyli z żalem jak musi zaiwaniać od rana. Czy to standard w tej firmie że o tej godzinie już walczycie czy w ogóle nie zasypiacie ku chwale Wedel marki?! Biedne trybiki oby chociaż wystarczało wam czasu na życie.

Mickey

Wie pan że w Wedlu PH który jest "normalny i nie robi problemów" to wyjątek na plus dla klienta ale firma napewno odbierze to inaczej. Tu PH ma być od wciskania na siłę , egzekucji bez skrupułów oraz bycia bezuczuciowym gnojem. I wtedy jest dobrym profesjonalnym PH. To krypto reklama dla tego PH. w firmie ale jak odejdzie to będzie mógł patrzeć na siebie w lustrze.

Klient

Czy ktoś może Mi podać namiar na Przedstawiciela na okolicę Zielonej Góry? Otwieram sklep i chcę by przyjechał. Tylko ten co robi starą A2 i Świebodzin bo z nim nie ma problemów i normalny jest. Liczę na szybki kontakt chcę się towarować. CHata Polska Zawada

Joanna

Chętnie dowiemy się więcej na temat Waszych doświadczeń z pracy w E Wedel oraz tego, czym firma wyróżnia się jako pracodawca spośród firm z branży. Jednak nie jest to miejsce na obrażanie innych uczestników wątku.

EU

@Raissa BRAWO TY :)

Raissa

Wydaje mi się, że praca w tym miejscu nie jest dobrym pomysłem. Po dwóch rekrutacjach i zero odezwu mogę śmiało stwierdzić, że firma nie wie jakich ludzi szuka. Rekrutacja na poziomie zerowym. Jeśli już przeprowadza się rekrutacje na stanowiska specjalistyczne to powinno się zrobić test z excela, rozmowę w języku agielskim, test analityczny. Wielcy rekruterzy po rozmowach nawet nie raczą powiadomić o wynikach rekrutacji. Podejrzewam również, że zarobki są mierne do nakładu pracy. Niby firma z tradycją, którą wykupiła spółka zagraniczna a dalej jest tam zle. Ludzie tam robią, a nie pracują...chodzą do pracy bo muszę, nie wkładają serca w swoją pracę, bo atmosfera jaka tam panuje nie sprzyja temu.

Raissa
@Wed 27.06.2017 23:52
Twoja frustracja mówi sama za siebie. Jak widać firmy nie biją się o Ciebie. Ups.

Dobrze, że o ciebie się biją:) szybciej może cię zwolnią z tego Wedla niż myślisz...czytając goldenline co drugi użytkownik piszę, że w każdym momencie można być zwolnionym...uuuu....widać jak siedzisz 10 lat na jednym stanowisku w jednej firmie :) to w cv mega doświadczenie musisz mieć....Możesz podzielić się z innymi firmami doświadczeniem i doktorat w przyszłości zrobisz?

Raissa
@Wed 27.06.2017 23:52
Twoja frustracja mówi sama za siebie. Jak widać firmy nie biją się o Ciebie. Ups.

Dobrze, że zatrudniają takich ludzi jak wy....głupimi ludźmi zawsze się łatwiej zarządza, niż mądrymi :). I tym kończę swój wywód :) życzę dalszego rozwoju w strukturach firmy WEDEL.

Zostaw opinię o E Wedel - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E Wedel