anonim - 2009-02-06 11:05:13
praca na produkcji jak to na produkcji raz zapieprz że nóg i rąk nie czujesz ale najgorsze jest to w jaki sposób traktuje się pracowników. po pierwsze nie ma szans na zatrudnienie przez Wedel nawet po kilku latach przepracowanych za pośrednictwem agencji pracy - trzeba by było mieć baaardzo szerokie plecy!!!!! a po drugie mogą ci podziekować za pracę z dnia na dzień,często zdażają sie przestoje w produkcji i wtedy pracowników tymczasowych odsyłają do domu bez jikiejkolwiek informacji kiedy znów będzie praca.jest to tylko praca tymczasowa i cały czas musisz szukać sobie innego zajęcia bo z dnia na dzień możesz zostać na lodzie
zgadzam się z powyższą opinią i tak jest do dziś dnia. Pracowałem bardzo długo w wedlu i naoglądałem się sporo nieciekawych rzeczy.
Zatrudniają i zwalniają bez podania przyczyny, dodam, że nie raz widziałem jak kobiety mdlały na produkcji bo było za mało osób a produkcję kazali przyspieszyć. Potem przestoje, bo za dużo towaru i tak w koło, przez cały rok.
Jesteś nowy lub nowa? Nikogo to nie obchodzi. Bez jakiegokolwiek przeszkolenia stajesz na linii i [usunięte przez moderatora], a to czy dajesz sobie radę czy nie to od ciebie zależy. Jak nie dajesz rady, to zwalniają i zatrudniają nowego jelenia do roboty.
Niestety renoma firmy może rośnie na zewnątrz, i ludzi, którzy kupują słodycze nie wiedzą jakim wysiłkiem i niesprawiedliwym traktowaniem pracownika jest okupiony towar, który wszyscy zachwalają.
Chcesz stracić zdrowie i nerwy? Idź do Wedla. To jest slogan na dzień dzisiejszy. A bez jakichkolwiek znajomości nie wybijesz się na wyższe stanowiska, chociażbyś zaharował(a) się na śmierć... no może pośmiertny medal dadzą :P