Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Milex sp.zoo

Opinie o Milex sp.zoo

zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-05-19 13:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,chciałbym się dowiedzieć czy po kursie na pewno jest możliwość podjęcia pracy,czy nie zaryzykuję pojechania na kurs a następnie dowiem się że nie ma dla mnie pracy ?
zdjecie uzytkownika
piotrus - 2014-05-22 15:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na pewno wyjedziesz
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-05-26 11:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, przez jaka firme lepiej jechac milex czy ms meat. Ktos sie orientuje ktora lepiej placi?
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-05-28 08:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dajcie się skusić na pracę w milex lub kamil. Wszystkie najgorsze opinie to prawda, a i dodam że jeszcze do domu trzeba za coś jeździć nikt za darmo was nie zawiezie.
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-05-28 10:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to jednak lepiej przez ms meat jechac, jakie jest tam tepo pracy pracowalem w polsce jako rozbieracz-wykrawacz czy jest az tak ciezko jak pisza inni, morze jechali bez doswiadczenia i nie dali rady.
zdjecie uzytkownika
dunin - 2014-05-28 13:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
raczej nikt bez wcześniejszego doświadczenia do takiej pracy by się nie pchał. Wydaję mi się, że tak jak wszędzie cisną na wynik...
zdjecie uzytkownika
DonCzicio - 2014-06-01 09:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miejscowość : Sogel
Zakład pracy Weidemark
Moja opinia dotyczy brygadzisty pracującemu na dziale pakowania [Vacum].
Po pierwsze primo: Ów brygadzista ksywa: Czarodziej. Na co dzień w pracy ubliża pracownikom, wyzywa używając słów typu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nieudacznik ,pedał,kondon strasząc przy tym zwolnieniem.Ogólnie nie pomaga pracownikom , a opiekun nic z tym nie robi pomimo wielu skarg. Podsumowując jeżeli nie macie noża na gardle nie przyjeżdżajcie tutaj.
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-06-01 18:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to nikt nie umie mu sie przeciwstawic albo tak samo sie do niego odzywac, chyba wszyscy sie go mocno boja ja to bym mu zajebal w lep.
zdjecie uzytkownika
m - 2014-06-07 22:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DonCzicio - 2014-06-01 09:18:28]:
taki sam jest wielki majster zawny malina,... szmaci i nic innego nie robi . nie rozumie wladz milex ze takiego trzymaja , on tylko psuje reputacje tej firmie
zdjecie uzytkownika
DonCzicio - 2014-06-08 08:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m - 2014-06-07 22:06:04]:
Z tym się akurat zgodzę. Ja rozumiem to , że chcą mieć jak największą wydajność , ale to nie powinno być kosztem psychiki pracowników. Chociaż z drugiej strony niektórzy to tacy idioci , że inaczej się do nich nie dotrze , ale to mniejszość.Jak to mówią: "głupiego nie można obrazić". Tacy powinni tam pracować.
zdjecie uzytkownika
dunin - 2014-06-08 19:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DonCzicio - 2014-06-08 08:56:37]:
widocznie to jest tylko Twoje zdanie, a nie władzy. Dla nich liczy się wydajność ponad wszystkie inne normy
zdjecie uzytkownika
bobas - 2014-06-17 17:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jedzie ktoś może na 23 czerwca na szkolenie i to prawda co tu piszą o tej firmie?
zdjecie uzytkownika
DonCzicio - 2014-06-18 01:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bobas - 2014-06-17 17:06:18]:
No na pewno te informacje nie są wyssane z palca.A to szkolenie to ściema. Nic praktycznie się nie nauczysz.Tylko liźniesz teorii i minimalna część to praktyka.
zdjecie uzytkownika
czesiu - 2014-06-18 07:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DonCzicio - 2014-06-18 01:31:39]:
DonCzicio co ty gadasz napewno w ryja ciągle dawałeś albo jesteś jeden z tych co mamusia kazała sobie prace znaleść i teraz szukasz usprawiedliwienia na to ze jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nigdzie sobie nie radzisz. Co do szkolenia to z tego co pamiętam to jest 95% praktyki na rozbiorze . Ja jakoś po szkoleniu pracuję 7 miesięcy po szoleniu , nie powiem na poczatku było ciężko ale to normalak iak w każdej innej pracy .
zdjecie uzytkownika
Orejro - 2014-06-18 07:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto w ogóle prowadzi to szkolenie, bo to może jest kwestia złego podejścia do tematu, albo tak fatalnego przekazywania tych informacji...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-19 12:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzysiek - 2014-05-28 10:30:10]:
No własnie kolego masz racje tam nie ma nic za darmo nawet do polski o wyjazd trzeba sie prosic,pracowałem w tej firmie ładnych pare latek i troszke rzeczy widzialem i wszystko co tu piszą to niestety jest prawda nie polecam tej pracy nikomu.POZDRAWIAM WSZYSTKICH MAJSTRÓW.Ps świat jest mały kiedys sie spotkamy przy tasmie narka.
zdjecie uzytkownika
WhereAreYou - 2014-06-22 01:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemka ktoś mi powie na jakiej ulicy są dokładnie te szkolenia 23czerwca ? :D nie mogę się do nich dodzwonić a ulicy zapomialem szukałem w internecie i znalazłem Gryfice otok 32 to tam ?
zdjecie uzytkownika
siemka - 2014-06-24 21:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wyjeżdżam do miasta Rheda przez firmę Kamil był tam ktoś może powie coś więcej o warunkach jakie tam są ?
zdjecie uzytkownika
Orejro - 2014-06-25 00:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaraz zaraz, a co, robią problemy żeby wyjechać z powrotem do Polski? Trochę to dziwne zachowanie z ich strony.
zdjecie uzytkownika
j - 2014-06-25 16:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-06-19 12:13:16]:
swiete słowa co do majstrow :)
zdjecie uzytkownika
łysysss - 2014-06-25 19:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oo Jedziesz do Rheda tam to życie różami usłane masz :D jak coś. Weź zestaw maści duzo jedzenia no i wjazdowe ;) Czekamy heheh :D
zdjecie uzytkownika
Orejro - 2014-06-26 01:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się co kryje się pod tą ironią, co takiego ciekawego a raczej nieciekawego jest w Rhedzie...
zdjecie uzytkownika
bremen - 2014-06-28 12:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś wie jak jest w bremenhaven ? był tam ktoś lub jest ?
zdjecie uzytkownika
baca - 2014-07-01 09:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bremen - 2014-06-28 12:17:21]:
chłopie nie pchaj sie do bremen [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> NU2w
zdjecie uzytkownika
borowik - 2014-07-04 17:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakto jest niedosyc że płacą 5,70 na godzinę to przy 200godzinach wychodzi niecałe 900 euro.matematyka się zmieniła,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
hipol - 2014-07-05 12:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos na szkolenie 14.07.?
zdjecie uzytkownika
łysyyyy - 2014-07-07 01:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie kryje pod Redha ? Praca bardzo cieżka praca... I marne Eur ;) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Orejro - 2014-07-08 08:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No taki marny znowu być nie może, bo w jaki sposób nakręcaliby ludzi do pracy? Coś konkretnego muszą zaproponować...
zdjecie uzytkownika
ksisii - 2014-07-13 11:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę w poniedziałek do Rheda ktoś napisze jakie są warunki mieszkalne i po ile osób w pokojach ?
zdjecie uzytkownika
Daniel Grzyb - 2014-07-13 18:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mili pracownicy sami dajecie się okradać a ja tylko wykorzystuję sytuację,szkoda mi Was ale mam wydatki.
zdjecie uzytkownika
Nic - 2014-07-13 21:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Daniel Grzyb - 2014-07-13 18:05:58]:
Jeżeli coś piszesz to miej ta godność i podpisz sie a nie wypisujesz bzdury pod czyimś nazwiskiem
zdjecie uzytkownika
N - 2014-07-16 15:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nic - 2014-07-13 21:16:20]:
TO NIE BZDURY TO FAKTY
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2014-07-17 07:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a już niedługo od 1 sierpnia najniższa stawka do 7.75 euro
zdjecie uzytkownika
forest - 2014-07-17 09:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grzegorz - 2014-07-17 07:50:56]:
swięta prawda i nikt nie bedzie mógł mniej zapłacic niż 7.75 EURO
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-07-17 16:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za załatwienie obojętnie jakiej sprawy proszę nie przychodzić z pustymi rękami,lubię dobre koniaki i nie tylko,a to że pracujecie za takie niskie wypłaty to Wasza sprawa bo sami się na to godzicie.Czyli mogę jeszcze mniejsze stawki dawać ha ha.Więcej dla mnie i tak trzymajcie,podoba mi się.Oczywiście pozdrawiam i życzę miłej pracy jak przedwczoraj 13 godzin.
zdjecie uzytkownika
rufus - 2014-07-17 21:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byloby wszystko w porządku gdybys się ze mną dzielił...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-17 21:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam,to nie są oszczerstwa.Ciężko pracujemy a grzyb i rufus nie zapisują dokładnie godzin.na wyplate brakuje sporo euro ale oni uważają ze to nic wielkiego.Dodac kilkanascie oszukanych równa sie ładna sumka dla nas....mozna ciezko pracowac,nawet po 13 godzin ale chcemy miec z tego pieniądze dla rodzin w Polsce..po to tu jestesmy
zdjecie uzytkownika
daniel - 2014-07-18 19:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co mnie opchodza wasze rodziny wy tu jestescie dla mnie nie dla rodzin
zdjecie uzytkownika
cygan - 2014-07-19 09:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Orejro - 2014-06-18 07:33:38]:
Szkolenie prowadzi pan z wieloletnim doświadczeniem i przekazuje wiedzę bardzo przystępnie jeżeli tylko słuchasz i chcesz pojąć to wszystkiego da się nauczyć. to prwada że 95% to praca na rozbiorze a nigdzie nie jest łatwo. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-07-20 11:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi Rufusie jak zostaniesz opiekunem to będziesz miał dostęp do kasy,a narazie dociskaj ludzi aby szybciej pracowali,możesz przecież brać od ludzi pieniądze za lżejsze stanowisko pracy,musisz sam pomyśleć jak wyciągnąć kasę od ludzi.
zdjecie uzytkownika
rufus - 2014-07-21 19:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jade do szwecji
zdjecie uzytkownika
ziutek - 2014-07-22 16:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponoć na weissenfels jest jakaś pani Ewa która bardzo lubi chłopców,kto to taki??
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-23 21:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o danielu i rufusie to prawda.dobre
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-23 21:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przyjezdzajcie do mileksu do weissenfels bo robisz cały miesiąc i zarabiasz 700 euro i to jeszcze z wielkim ale.kradną godziny i walą kary za byle co...
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-07-24 18:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kary są po to abym miał więcej pieniędzy dla siebie,czy nie potraficie tego zrozumieć i uszanować,mam rodzine i wydatki.tak naprawde to obiojetnie ile wam zapłace i ile dam kar to i tak będziecie robić a ja będe was strzygł jak barany hi hi.
zdjecie uzytkownika
kim - 2014-07-25 20:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wilman już przejmuje w rhedzie po polskich firmach kontrakty i jakoś dziwne że płaci dużo więcej niż milex,także pakować garki sikory,przemki,grzyby,i inne cuda natury i do trzęsacza konie karmić lub hotel sprzątać.lepiej żeby wypłacili godziny normalnie w Weissenfels bo będą chować auta jak majstry z triady.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-07-27 21:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie coś na temat obecnych warunków w Niemczech po szkoleniu. Do jakich firm przydzielają ,czy nowe umowy gwarantują uchwaloną minimalną stawkę,Jakie konto walutowe i złotówkowe warto założyć,Ile euro trzeba mieć aby przeżyć pierwszy miesiąc
zdjecie uzytkownika
mnbv - 2014-07-29 14:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferta pracy w Niemczech dobre warunki stawka minimum 9 euro netto 01723256338
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Odbywana jest rozmowa ogólna na stołówce zakładowej gdzie obiecuje sie cudów. Najpierw mówia o zarobkach około 6/8 tys zl, a potem ze sie super pracuje i super warunki. Sama rekrutacja odbywa sie w atmosferze luznej i niemajacej nic wspolnego z selekcja pracownikow.
Pytania: Kto i gdzie wczesniej pracowal? i na tym koniec. Reszta pytan wogole nie na temat pracy.
zdjecie uzytkownika
Dzwoniłem - 2014-07-29 15:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mnbv - 2014-07-29 14:59:46]:
Jedna wielka ściema . Oszust uwaga !!!
zdjecie uzytkownika
diablo - 2014-07-30 07:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mnbv - 2014-07-29 14:59:46]:
jak już podajesz numer to podaj nazwę firmy , jaki zakład, na jakich warunkach i czy to legal a nie sam telefon na kartę podajesz i ile to brutto z tych 9.Czy wieprzowina czy wołowina i jaki element. Takich magików to już było wiele na przykład Pan T. Trzciński. Daje duże stawki ale tylko po to aby później okradać pracowników i suma sumarum wychodzi 5 e

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milex sp.zoo

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert