logo Milex sp.zoo

Milex sp.zoo

Szczecin

Opinie o Milex sp.zoo

Daniel 2014-07-20 11:34:04
Drogi Rufusie jak zostaniesz opiekunem to będziesz miał dostęp do kasy,a narazie dociskaj ludzi aby szybciej pracowali,możesz przecież brać od ludzi pieniądze za lżejsze stanowisko pracy,musisz sam pomyśleć jak wyciągnąć kasę od ludzi.
rufus 2014-07-21 19:34:59
jade do szwecji
2
ziutek 2014-07-22 16:01:12
ponoć na weissenfels jest jakaś pani Ewa która bardzo lubi chłopców,kto to taki??
pracownik 2014-07-23 21:35:57
o danielu i rufusie to prawda.dobre
pracownik 2014-07-23 21:38:46
nie przyjezdzajcie do mileksu do weissenfels bo robisz cały miesiąc i zarabiasz 700 euro i to jeszcze z wielkim ale.kradną godziny i walą kary za byle co...
Daniel 2014-07-24 18:10:18
Kary są po to abym miał więcej pieniędzy dla siebie,czy nie potraficie tego zrozumieć i uszanować,mam rodzine i wydatki.tak naprawde to obiojetnie ile wam zapłace i ile dam kar to i tak będziecie robić a ja będe was strzygł jak barany hi hi.
1
kim 2014-07-25 20:26:18
Wilman już przejmuje w rhedzie po polskich firmach kontrakty i jakoś dziwne że płaci dużo więcej niż milex,także pakować garki sikory,przemki,grzyby,i inne cuda natury i do trzęsacza konie karmić lub hotel sprzątać.lepiej żeby wypłacili godziny normalnie w Weissenfels bo będą chować auta jak majstry z triady.
nowy 2014-07-27 21:58:52
Napiszcie coś na temat obecnych warunków w Niemczech po szkoleniu. Do jakich firm przydzielają ,czy nowe umowy gwarantują uchwaloną minimalną stawkę,Jakie konto walutowe i złotówkowe warto założyć,Ile euro trzeba mieć aby przeżyć pierwszy miesiąc
mnbv 2014-07-29 14:59:46
Oferta pracy w Niemczech dobre warunki stawka minimum 9 euro netto 01723256338
Dzwoniłem 2014-07-29 15:39:38
Jedna wielka ściema . Oszust uwaga !!!
diablo 2014-07-30 07:08:55
jak już podajesz numer to podaj nazwę firmy , jaki zakład, na jakich warunkach i czy to legal a nie sam telefon na kartę podajesz i ile to brutto z tych 9.Czy wieprzowina czy wołowina i jaki element. Takich magików to już było wiele na przykład Pan T. Trzciński. Daje duże stawki ale tylko po to aby później okradać pracowników i suma sumarum wychodzi 5 e
wujas 2014-08-01 23:48:06
Nie jedziecie do Firmy Tönnies przez firmę kamil i milex w sumie wcale tam się nie opłaca jeździć pracujesz tam masakrycznie ciężko za 2osoby na raz a i tak nie zarobisz tam więcej niż 800 euro za cały miesiąc zarabiając śmiesznie 5 euro na godzine ludzie sprzątający ulice więcej zarabiają niż polacy w Tönnisie :-) ja właśnie z tamtąd uciekłem
wasyl 2014-08-02 15:32:34
Milex i kamil to najwieksze oszusty,szkolą ludzi przez miesiąc a potem wysyłają do tonniesa za 5 euro a nawet jak masz ponad 200 godzin to i tak dostaniesz 700-800euro.taka prawda sikory,przemki ,grzyby,spie......c do karap..dy d..e lizać do trzęsacza a nie ludzi okradać.Pamiętaj grzybek żeby godzin nie brakowało za lipiec bo urlop zdrowotny się szykuje dla ciebie.
olo 2014-08-02 22:32:29
To prawda co piszą o milexie złodzieje ale na przyjęcu otwarcie mówią ile płacą a barany się godzą i zapieprzają za 5.20euro a potem narzekają gamonie.Mam pytanko wie ktoś gdzie pojechała para z Duringu Kasia z Jarkiem .
xxx 2014-08-02 23:59:36
Z tego co wiem Jarek pracuje jako majster w Holandii a Kasia była na chorobowym bo mają chore dziecko a teraz od września ma do niego dołączyć. Aż tak źle się porobiło, że takie komentarze negatywne....No ale czego się spodziewali mając za opiekunów oszustów
olo 2014-08-03 18:35:40
A nie czasem w niemczech przy Holandi są na niemieckich warunkach a chodzi mi o miejscowość tam ponoć pracuje paru z Duringu
aga 2014-08-03 19:55:20
Widze ze muj wpis o I ( usunięte przez administratora )pracujacych w Milexie ktos usunał PODEJZEWAM że to ktoś z kierownictwa .Najwidoczniej wstydzą sie ze mają w swojei brygadzie złodzieji i kryminalistów .Jednak to prawda co o nich pisza .Ostatnio w Reda w kauflandzie widziałem na tablicy ich zdiecia i napis Ein Ladendieb .I co kierownictwo na to. Czy dalej bedziecie ich ukrywac?
k 2014-08-04 14:01:28
nic nie daj te nasze wpisy, wpisy ludzi co uczciwie pracowali i zostali oszukani, wierzcie mi ze firm jest duzo i szanuja tam ludzi a nie tak jak w milexsie, during niby upadl dla milex gdzie szanowny pan A zwany malina teraz pojdzie hmmm... moze spotka sie z nami gdzies na tasmie co????
xxx 2014-08-04 15:16:19
tak tam pracuje paru dzięki Jarkowi i Kasi , może kokosów nie zarabiają ale mają darmowy hotel pracują tylko 8 godzin z wieloma przerwami od 6 do 14 a za soboty mają płatne oddzielnie także kto chce idzie do pracy a kto chce ma wolne , no i szacunek przełożonych a nie chamstwo
Misia 2014-08-04 18:23:21
I stało sie dziś podpisywałem umowę w Milexie pierwsza ze stawka 7.75e /h
Wiec to wszystko prawda .
olo 2014-08-04 20:57:31
Wiem kolego ale znasz miejscowość w niemczech w której są.
olo 2014-08-04 20:57:31
Wiem kolego ale znasz miejscowość w niemczech w której są.
1
xxx 2014-08-05 13:22:23
Tak,ale nie mi podawać takie informacje. Jak ktoś chce niech się z nimi skontaktuje znajomi wiedzą jak bo mają numery
olo 2014-08-05 15:44:41
Okej Kolego jeśli to taka tajemnica to w porządku.
xxx 2014-08-05 19:46:14
milex zakończył kontrakt w duringu a z nas opiekun zrobił baranów naopowiadał bajek że wrócimy z powrotem realizować inny kontrakt a okazało się że to wielka ściema. troszczył się o swoją i maliny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i co teraz cycku powiesz ludziom gdzie są nasze rzeczy które kazałeś zostawić w hotelu czemu nie odbierasz telefonu boisz się i tak prędzej czy później nawiniesz się na któregoś z nas
s
1
XXXXXx 2014-08-05 21:19:00
No właśnie zrobił nas Milex w balona i szanowny opiekun Waldemar... Wlasnie gdzie sa nasze rzeczy.. Urlop jedna wielka sciema ludzie siedza w domach i czekaja jak na zbawienie. Ze ty mozesz spokojnie spac. Pozdrowienia panie W
1
swoj 2014-08-06 07:47:22
Dobrze wam tak rozpieszczone skórwiele jak do roboty to zawsze pod góre jak teraz to nie wiecie co ze sobą zrobić i macie żale do wszystkich tylko nie do siebie :):):):)
swój 2014-08-06 07:48:36
Dobrze wam tak rozpieszczone( usunięte przez administratora ) jak do roboty to zawsze pod góre jak teraz to nie wiecie co ze sobą zrobić i macie żale do wszystkich tylko nie do siebie :):):):)
1
daga 2014-08-06 09:30:58
Pospolity klamczuch szkoda ze masz już szczękę. Jak byś miał swoje zęby to byś już ich nie mial
daga 2014-08-06 09:31:43
Pospolity klamczuch szkoda ze masz już szczękę. Jak byś miał swoje zęby to byś już ich nie mial cycu jeden
waldek 2014-08-06 10:29:22
Hymmm...firma MILEX-jaka mam wystawic opinie???? hehe az sie smiac chce,PAN przez wielkie W....,jeden wielki oszust [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jakim prawem włamuje sie do pokojów na hotelu co nie ma zadnego prawa zabrac zadnej rzeczy bez naszej wiedzy,nawet nie mial smialosci o tym poinformowac a gołąbek tez okazal sie oszustem bo razem z W...opruznia pokoje,KŁAMCZUCHY i jeszcze ma smiałość powiedzieć ze jak do pracy to podgóre a mamy spojrzec na siebie ???? pfffff...sam zobacz na siebie,jaka masz pelna kieszen:)zadowolony????dupolizie???
waldek 2014-08-06 13:07:43
ejjj tyle nam zabral kasy ze przynajmniej starczy mu na koszty sadowe i zostanie z głowa w nocniku :D pzdr dla pana Waldemara:D
waldek 2014-08-06 13:56:37
Gołąbek majster? on dostał zielony czepek bo już nie było innego wyjścia, przez przypadek mu się udało uzyskać,majster taśmy to taki co potrafi na każdym stanowisku stąnąć w razie komuś się coś stanie a on nic nie potrafi tylko łopatkę zbierać i wywozić, a jak podpierdzielał nas wszystkich to i zielony dostał,ciekawe ile waldek dal mu w łapę za włamanie się do pokoi naszych.
1
Jaaa 2014-08-06 14:37:33
Zdązyli wszystkie pokoje oproznic i co teraz bedzie z pracownikami.?
zz 2014-08-06 17:58:31
a dlaczego usunięto mój wpis co cycku baranie bez szkoły ciekawe co ty zrobisz jak cię opuści milex my pracownicy sobie bez milexu poradzimy a ty gołąbek gdzie pójdzie a pan prezes k wie że gołąbek miał przez ciebie co tydzień tankowanego busa i jeżdził do polski
1
Słynny 2014-08-06 22:23:35
Oj żal wam wszystkim dupę ściska jak czytam te wypowiedzi fryzjerów z duringu to aż mi was szkoda nauczyliscie sie jednego i macie pretensje do całego swiata mało jest firm tam nikt nikogo nie trzymał na łańcuchu tylko wam pasowało jedno stanowisko przez cały rok i co miesiąc pretensje dlaczego takie małe wypłaty wescie sie w garść i dalej do roboty a nie tylko płaczecie jak znasz robotę jeden z drugim to jaki problem jedna czy droga firma dla fachowca to chyba żaden problem lecz dla kowala czy fryzjera to jest problem bo inne firmy wymagają więcej niż taki milex i najlepiej wypisywać same bzdury i winę zrzucić na kogoś innego i tylko płakać te opinie to piszą sami kowale i same pijaki albo praca albo na kuroniowke pozdrawiam cały duringu
1
u 2014-08-06 22:33:23
ktory to pisze malina czy grzyb.... bo tylko wy jestescie zdolni to takiej wypowiedzi
2
Słynny 2014-08-06 23:13:55
Człowieku ogarnij sie i stan przed lustrem a zobaczysz samo płaczące dno nic więcej tylko wiecznie narzekasz bo to cię boli i wymyslasz cuda a nic naprawdę nie umiesz konkretnie zrobić teraz pojedziemy do trzesacza ganiąc bydło na łąki do zobaczyska
xxx 2014-08-07 09:34:36
słuchajcie wiara z duringu za to co zrobił cyc z naszymi rzeczami pozostawionymi w pokojach trzeba po prostu zgrać się i założyć zbiorowy pozew o naruszenie własności osobistej tak zostawić tego nie można jakie on ma prawo nasze rzeczy wyrzucać na ulice
wiara 2014-08-07 10:10:02
widzę że ktoś tu pomyślał trzeba ich uwalić bo potraktowali nas jak szmaciarzy pozew zbiorowy to nie duża kasa a sąd odda nam ją jak wygramy niech cyc cierpi a poza tym spójrzcie na swoje wypłaty bo mi ostatni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] okroił
swój 2014-08-07 14:45:58
pały i nic poza tym dobrze to jest wszystko nieroby i alkoholiki
zzzz 2014-08-07 15:51:21
z tych nierobow i alkocholikow to waldek ma za co zyc teraz
Do słynny 2014-08-07 17:31:45
słynny zapraszam do osterfeld Fachowcu jak z koziej d..upy trąbka.Ludzi się nie okrada.zobaczymy jak ci pot po oberschalach będzie leciał,Wątroba czeka na takich THE BEST.
yyyy 2014-08-09 16:58:46
i co cycu cała załoga wraca do duringu tak tak tyle że już ty malina i ten lizusdupa gołąb nie macie do zakładu wstępu pozdrawiam was życząc powodzenia

jak to wraca? piero rumuni nie dali rade
yyyy 2014-08-09 22:55:33
i co cycu cała załoga wraca do duringu tak tak tyle że już ty malina i ten lizusdupa gołąb nie macie do zakładu wstępu pozdrawiam was życząc powodzenia


ściema to co piszesz żarty sobie stroisz sam to wymyśliłeś/aś
wiola 2014-08-10 09:19:06
za lipiec ponad 200godzin 750euro,za sierpień ponad 200godzin 1100euro to nowe przepisy czy grzyb się os..rał że na urlop zdrowotny pojedzie.
kolega 2014-08-11 02:13:50
trzeba isc do gwiazdy to nam pomoze z cycem porzadek zrobic,a niech sie zona cycka dowie jak ja wali w rogi nadal,a mial juz niby swiety byc,matki polki w duringu nie chcieli bo kradla to w trzesaczu zapiepsza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pewnie wezmie ja do sogel bo juz nie bedzie musial sie jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z timotejem dzielic,cycu z boczkow dobrze widac jak agatce reke w spodnie wlozyles,czeka cie sad uuuuuuuuu oddasz wszystko co nam ukradles
1
miki 2014-08-11 08:50:52
Witam,czy ktoś coś wie na temat Zakładów Mięsnych "Górzyca",czy to rzetelny zakład itp.?
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX 2014-08-12 11:46:23
Teraz wypisujecie bzdury i brednie... Waldek byc może nas nie oklamal moze sam do konca nie wiedzial czy bedzie kontrakt w nowej firmie cz go nie bedzie. Po co teraz wypsywac glupoty. Milex zaproponowal inne kontrakty. Robic sie nie chciało tylko wiecznie marudzenie bylo wielcy fachowcy za 10 zł. A niech kazdy popatrzy na siebie malo chlopakow po lizingach jezdzilo a w Polsce zony i dzieci. To chyba ich sprawa co robia sa dorosli niech kazdy teraz na swoja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] popatrzy. Bo oczerniac jest latwo. Najwiecej Ci co nic nie robia maja teraz do powiedzenia. Zobaczycie teraz co to znaczy praca.Bo wam zawsze bylo zle.. To teraz macie. Zero przestrzegania zasad. Jak kazali rece myc nie myli tylko patrzyl kto gdzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Na myjke jak lecieli to malo sie nie pozabijali. Szkoda ze do roboty nie bylo spieszno tylko wiecznie na kacu przychodzenie... To jest wina pracownikow ze na duringu nie ma kontraktu. Bo tylko przyjsc odpierdo**lic robote i spierdolic na hotel sie napic alkoholu. A teraz bedziecie Waldka oczerniac zrobił co musiał. Hotele oproznił ale rzeczy ma u siebie na hotelu. Niech kazdy spojrzy na siebie a pozniej oczernia innych. Bo nie jeden z Was jest gorszy od Waldka.. ! Pozdro
n 2014-08-12 22:30:59
chyba dawał ci coś na boku ze piszesz takie bzdury....
Zostaw swoją opinię o Milex sp.zoo - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milex sp.zoo