Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Milex sp.zoo

Opinie o Milex sp.zoo

zdjecie uzytkownika
m - 2014-06-07 22:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DonCzicio - 2014-06-01 09:18:28]:
taki sam jest wielki majster zawny malina,... szmaci i nic innego nie robi . nie rozumie wladz milex ze takiego trzymaja , on tylko psuje reputacje tej firmie
zdjecie uzytkownika
DonCzicio - 2014-06-08 08:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m - 2014-06-07 22:06:04]:
Z tym się akurat zgodzę. Ja rozumiem to , że chcą mieć jak największą wydajność , ale to nie powinno być kosztem psychiki pracowników. Chociaż z drugiej strony niektórzy to tacy idioci , że inaczej się do nich nie dotrze , ale to mniejszość.Jak to mówią: "głupiego nie można obrazić". Tacy powinni tam pracować.
zdjecie uzytkownika
dunin - 2014-06-08 19:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DonCzicio - 2014-06-08 08:56:37]:
widocznie to jest tylko Twoje zdanie, a nie władzy. Dla nich liczy się wydajność ponad wszystkie inne normy
zdjecie uzytkownika
bobas - 2014-06-17 17:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jedzie ktoś może na 23 czerwca na szkolenie i to prawda co tu piszą o tej firmie?
zdjecie uzytkownika
DonCzicio - 2014-06-18 01:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bobas - 2014-06-17 17:06:18]:
No na pewno te informacje nie są wyssane z palca.A to szkolenie to ściema. Nic praktycznie się nie nauczysz.Tylko liźniesz teorii i minimalna część to praktyka.
zdjecie uzytkownika
czesiu - 2014-06-18 07:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DonCzicio - 2014-06-18 01:31:39]:
DonCzicio co ty gadasz napewno w ryja ciągle dawałeś albo jesteś jeden z tych co mamusia kazała sobie prace znaleść i teraz szukasz usprawiedliwienia na to ze jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nigdzie sobie nie radzisz. Co do szkolenia to z tego co pamiętam to jest 95% praktyki na rozbiorze . Ja jakoś po szkoleniu pracuję 7 miesięcy po szoleniu , nie powiem na poczatku było ciężko ale to normalak iak w każdej innej pracy .
zdjecie uzytkownika
Orejro - 2014-06-18 07:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto w ogóle prowadzi to szkolenie, bo to może jest kwestia złego podejścia do tematu, albo tak fatalnego przekazywania tych informacji...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-19 12:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzysiek - 2014-05-28 10:30:10]:
No własnie kolego masz racje tam nie ma nic za darmo nawet do polski o wyjazd trzeba sie prosic,pracowałem w tej firmie ładnych pare latek i troszke rzeczy widzialem i wszystko co tu piszą to niestety jest prawda nie polecam tej pracy nikomu.POZDRAWIAM WSZYSTKICH MAJSTRÓW.Ps świat jest mały kiedys sie spotkamy przy tasmie narka.
zdjecie uzytkownika
WhereAreYou - 2014-06-22 01:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemka ktoś mi powie na jakiej ulicy są dokładnie te szkolenia 23czerwca ? :D nie mogę się do nich dodzwonić a ulicy zapomialem szukałem w internecie i znalazłem Gryfice otok 32 to tam ?
zdjecie uzytkownika
siemka - 2014-06-24 21:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wyjeżdżam do miasta Rheda przez firmę Kamil był tam ktoś może powie coś więcej o warunkach jakie tam są ?
zdjecie uzytkownika
Orejro - 2014-06-25 00:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaraz zaraz, a co, robią problemy żeby wyjechać z powrotem do Polski? Trochę to dziwne zachowanie z ich strony.
zdjecie uzytkownika
j - 2014-06-25 16:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-06-19 12:13:16]:
swiete słowa co do majstrow :)
zdjecie uzytkownika
łysysss - 2014-06-25 19:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oo Jedziesz do Rheda tam to życie różami usłane masz :D jak coś. Weź zestaw maści duzo jedzenia no i wjazdowe ;) Czekamy heheh :D
zdjecie uzytkownika
Orejro - 2014-06-26 01:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się co kryje się pod tą ironią, co takiego ciekawego a raczej nieciekawego jest w Rhedzie...
zdjecie uzytkownika
bremen - 2014-06-28 12:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś wie jak jest w bremenhaven ? był tam ktoś lub jest ?
zdjecie uzytkownika
baca - 2014-07-01 09:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bremen - 2014-06-28 12:17:21]:
chłopie nie pchaj sie do bremen [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> NU2w
zdjecie uzytkownika
borowik - 2014-07-04 17:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakto jest niedosyc że płacą 5,70 na godzinę to przy 200godzinach wychodzi niecałe 900 euro.matematyka się zmieniła,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
hipol - 2014-07-05 12:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos na szkolenie 14.07.?
zdjecie uzytkownika
łysyyyy - 2014-07-07 01:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie kryje pod Redha ? Praca bardzo cieżka praca... I marne Eur ;) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Orejro - 2014-07-08 08:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No taki marny znowu być nie może, bo w jaki sposób nakręcaliby ludzi do pracy? Coś konkretnego muszą zaproponować...
zdjecie uzytkownika
ksisii - 2014-07-13 11:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę w poniedziałek do Rheda ktoś napisze jakie są warunki mieszkalne i po ile osób w pokojach ?
zdjecie uzytkownika
Daniel Grzyb - 2014-07-13 18:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mili pracownicy sami dajecie się okradać a ja tylko wykorzystuję sytuację,szkoda mi Was ale mam wydatki.
zdjecie uzytkownika
Nic - 2014-07-13 21:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Daniel Grzyb - 2014-07-13 18:05:58]:
Jeżeli coś piszesz to miej ta godność i podpisz sie a nie wypisujesz bzdury pod czyimś nazwiskiem
zdjecie uzytkownika
N - 2014-07-16 15:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nic - 2014-07-13 21:16:20]:
TO NIE BZDURY TO FAKTY
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2014-07-17 07:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a już niedługo od 1 sierpnia najniższa stawka do 7.75 euro
zdjecie uzytkownika
forest - 2014-07-17 09:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grzegorz - 2014-07-17 07:50:56]:
swięta prawda i nikt nie bedzie mógł mniej zapłacic niż 7.75 EURO
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-07-17 16:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za załatwienie obojętnie jakiej sprawy proszę nie przychodzić z pustymi rękami,lubię dobre koniaki i nie tylko,a to że pracujecie za takie niskie wypłaty to Wasza sprawa bo sami się na to godzicie.Czyli mogę jeszcze mniejsze stawki dawać ha ha.Więcej dla mnie i tak trzymajcie,podoba mi się.Oczywiście pozdrawiam i życzę miłej pracy jak przedwczoraj 13 godzin.
zdjecie uzytkownika
rufus - 2014-07-17 21:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byloby wszystko w porządku gdybys się ze mną dzielił...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-17 21:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam,to nie są oszczerstwa.Ciężko pracujemy a grzyb i rufus nie zapisują dokładnie godzin.na wyplate brakuje sporo euro ale oni uważają ze to nic wielkiego.Dodac kilkanascie oszukanych równa sie ładna sumka dla nas....mozna ciezko pracowac,nawet po 13 godzin ale chcemy miec z tego pieniądze dla rodzin w Polsce..po to tu jestesmy
zdjecie uzytkownika
daniel - 2014-07-18 19:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co mnie opchodza wasze rodziny wy tu jestescie dla mnie nie dla rodzin
zdjecie uzytkownika
cygan - 2014-07-19 09:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Orejro - 2014-06-18 07:33:38]:
Szkolenie prowadzi pan z wieloletnim doświadczeniem i przekazuje wiedzę bardzo przystępnie jeżeli tylko słuchasz i chcesz pojąć to wszystkiego da się nauczyć. to prwada że 95% to praca na rozbiorze a nigdzie nie jest łatwo. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-07-20 11:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi Rufusie jak zostaniesz opiekunem to będziesz miał dostęp do kasy,a narazie dociskaj ludzi aby szybciej pracowali,możesz przecież brać od ludzi pieniądze za lżejsze stanowisko pracy,musisz sam pomyśleć jak wyciągnąć kasę od ludzi.
zdjecie uzytkownika
rufus - 2014-07-21 19:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jade do szwecji
zdjecie uzytkownika
ziutek - 2014-07-22 16:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponoć na weissenfels jest jakaś pani Ewa która bardzo lubi chłopców,kto to taki??
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-23 21:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o danielu i rufusie to prawda.dobre
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-23 21:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przyjezdzajcie do mileksu do weissenfels bo robisz cały miesiąc i zarabiasz 700 euro i to jeszcze z wielkim ale.kradną godziny i walą kary za byle co...
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-07-24 18:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kary są po to abym miał więcej pieniędzy dla siebie,czy nie potraficie tego zrozumieć i uszanować,mam rodzine i wydatki.tak naprawde to obiojetnie ile wam zapłace i ile dam kar to i tak będziecie robić a ja będe was strzygł jak barany hi hi.
zdjecie uzytkownika
kim - 2014-07-25 20:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wilman już przejmuje w rhedzie po polskich firmach kontrakty i jakoś dziwne że płaci dużo więcej niż milex,także pakować garki sikory,przemki,grzyby,i inne cuda natury i do trzęsacza konie karmić lub hotel sprzątać.lepiej żeby wypłacili godziny normalnie w Weissenfels bo będą chować auta jak majstry z triady.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-07-27 21:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie coś na temat obecnych warunków w Niemczech po szkoleniu. Do jakich firm przydzielają ,czy nowe umowy gwarantują uchwaloną minimalną stawkę,Jakie konto walutowe i złotówkowe warto założyć,Ile euro trzeba mieć aby przeżyć pierwszy miesiąc
zdjecie uzytkownika
mnbv - 2014-07-29 14:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferta pracy w Niemczech dobre warunki stawka minimum 9 euro netto 01723256338
zdjecie uzytkownika
Dzwoniłem - 2014-07-29 15:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mnbv - 2014-07-29 14:59:46]:
Jedna wielka ściema . Oszust uwaga !!!
zdjecie uzytkownika
diablo - 2014-07-30 07:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mnbv - 2014-07-29 14:59:46]:
jak już podajesz numer to podaj nazwę firmy , jaki zakład, na jakich warunkach i czy to legal a nie sam telefon na kartę podajesz i ile to brutto z tych 9.Czy wieprzowina czy wołowina i jaki element. Takich magików to już było wiele na przykład Pan T. Trzciński. Daje duże stawki ale tylko po to aby później okradać pracowników i suma sumarum wychodzi 5 e
zdjecie uzytkownika
wujas - 2014-08-01 23:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jedziecie do Firmy Tönnies przez firmę kamil i milex w sumie wcale tam się nie opłaca jeździć pracujesz tam masakrycznie ciężko za 2osoby na raz a i tak nie zarobisz tam więcej niż 800 euro za cały miesiąc zarabiając śmiesznie 5 euro na godzine ludzie sprzątający ulice więcej zarabiają niż polacy w Tönnisie :-) ja właśnie z tamtąd uciekłem
zdjecie uzytkownika
wasyl - 2014-08-02 15:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Milex i kamil to najwieksze oszusty,szkolą ludzi przez miesiąc a potem wysyłają do tonniesa za 5 euro a nawet jak masz ponad 200 godzin to i tak dostaniesz 700-800euro.taka prawda sikory,przemki ,grzyby,spie......c do karap..dy d..e lizać do trzęsacza a nie ludzi okradać.Pamiętaj grzybek żeby godzin nie brakowało za lipiec bo urlop zdrowotny się szykuje dla ciebie.
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-08-02 22:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda co piszą o milexie złodzieje ale na przyjęcu otwarcie mówią ile płacą a barany się godzą i zapieprzają za 5.20euro a potem narzekają gamonie.Mam pytanko wie ktoś gdzie pojechała para z Duringu Kasia z Jarkiem .
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-02 23:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem Jarek pracuje jako majster w Holandii a Kasia była na chorobowym bo mają chore dziecko a teraz od września ma do niego dołączyć. Aż tak źle się porobiło, że takie komentarze negatywne....No ale czego się spodziewali mając za opiekunów oszustów
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-08-03 18:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie czasem w niemczech przy Holandi są na niemieckich warunkach a chodzi mi o miejscowość tam ponoć pracuje paru z Duringu
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-08-03 19:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze muj wpis o I ( usunięte przez administratora )pracujacych w Milexie ktos usunał PODEJZEWAM że to ktoś z kierownictwa .Najwidoczniej wstydzą sie ze mają w swojei brygadzie złodzieji i kryminalistów .Jednak to prawda co o nich pisza .Ostatnio w Reda w kauflandzie widziałem na tablicy ich zdiecia i napis Ein Ladendieb .I co kierownictwo na to. Czy dalej bedziecie ich ukrywac?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Odbywana jest rozmowa ogólna na stołówce zakładowej gdzie obiecuje sie cudów. Najpierw mówia o zarobkach około 6/8 tys zl, a potem ze sie super pracuje i super warunki. Sama rekrutacja odbywa sie w atmosferze luznej i niemajacej nic wspolnego z selekcja pracownikow.
Pytania: Kto i gdzie wczesniej pracowal? i na tym koniec. Reszta pytan wogole nie na temat pracy.
zdjecie uzytkownika
k - 2014-08-04 14:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nie daj te nasze wpisy, wpisy ludzi co uczciwie pracowali i zostali oszukani, wierzcie mi ze firm jest duzo i szanuja tam ludzi a nie tak jak w milexsie, during niby upadl dla milex gdzie szanowny pan A zwany malina teraz pojdzie hmmm... moze spotka sie z nami gdzies na tasmie co????
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-04 15:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak tam pracuje paru dzięki Jarkowi i Kasi , może kokosów nie zarabiają ale mają darmowy hotel pracują tylko 8 godzin z wieloma przerwami od 6 do 14 a za soboty mają płatne oddzielnie także kto chce idzie do pracy a kto chce ma wolne , no i szacunek przełożonych a nie chamstwo

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Milex sp.zoo!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milex sp.zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert