Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Milex sp.zoo

Pracowałeś w firmie Milex sp.zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-01-19 09:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej znalezc nowa prace niz harować jak wół, ja skorzystałem ze strony Rekrutacyjnej Rewolucji po zarejestrowaniu masz pelno ofert poprzez rekrutacje wielu firm ;)
zdjecie uzytkownika
falubaz - 2015-01-19 21:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luzer - 2015-01-11 10:50:11]:
Siema luzer co do jednego to masz rację co godzin i kasy firma nas kroi ,reszta mnie nie obchodzi ,dla mnie ważne jest żeby mi uczciwie zapłacili za moje przepracowane godziny a ostatnio mnie oszukali , na innym kontrakcie chłopak też był n urlopie i zarobił dużo więcej nie wiem jak to jest czy firma nas inaczej traktuje bo mniejszy kontrakt ,jeszcze jedno trzeba coś z tym zrobić a nie tylko nażekać
zdjecie uzytkownika
janek30 - 2015-01-20 19:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie do osób,które były na przyuczeniu w Gryficach.Czy jest jakaś stawka godzinowa czy za darmo pracujemy ? Pytam bo w podobnej firmie płacą 10 zł na godzinę
zdjecie uzytkownika
Młoda - 2015-01-20 20:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
King kong bardzo wporzadku gościu . A to ze "drze pape" to czasem trzeba wkoncu jest majstrem i za to mu płacą pracowałam tam troche na uboju i idzie pracować jak się chce !! Ludzie przestańcie narzekać .. Jak ktoś chce pracować to bedzie pracował !! pozdrowienia dla całej ubojni no i oczywiscie Kong konga i Marcina ;))
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-01-21 16:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem ze mam pretensje tylko co do godzin i do tego ze pracodawca nie zapewnia ubezpieczenia reszta jest norma wiadomo ze polak polaka okrada :D
zdjecie uzytkownika
nnnnnnnnnnnn - 2015-01-22 08:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o jakim ty ubezpieczeniu mówisz ? przeciez zus jest zapłacony
zdjecie uzytkownika
gtg - 2015-01-22 19:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-12-20 16:07:19]:
Ja pamiętam dobra była ,,!!,
zdjecie uzytkownika
www - 2015-01-22 21:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Młoda - 2015-01-20 20:45:54]:
za darmo robisz na kursie
zdjecie uzytkownika
bubus - 2015-01-29 18:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wszystkim mam pytanko jak wyglada sytuacja obecnie na wyjazdach z kamila do niemiec ja mialem propozycie wyjazdu ale kolesie moi pojechali i poprostu odradzili mi wyjazd .bo lipa byla rok temu jak to teraz wyglada
zdjecie uzytkownika
rzeźnik - 2015-01-30 21:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam - 2015-01-21 16:31:56]:
Młoda a czemu nie napisałaś jak Kin Kong chłopaczka prawie zakatował stalką na hotelu? I co zrobiła firma z tym faktem nic King Kong nadal jest Majstrem a Zielińskiego za to że wezwał karetkę wywalono do innej ubojni
zdjecie uzytkownika
fiodor - 2015-02-02 22:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje w tej firmie to norma zwalnia sie odpowiedzialnych ludzi na podstawiewyssanych z palca pomowien a kable i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] moga na kacu lub na gazie i dalej pracuja majstrowie sa carami i bogami maja swoje panstwo w panstwie zaloge niewolnikow irobia co im sie podoba ze mna majster tez pojechal podobnie jak z ziolkiem ja mu zycye dlugiego zycia aby ydazyl odpokutowac krzywdy jakie wyrzadzil tylu ludziom pozbawiajac ich pracy nie kumam jak prezesi mimo tylu sygnalow nic nie robia podejrzewam ze skargi po drodze poprostu sie gubia pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rzeźnik - 2015-02-08 16:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystko dochodzi do prezesów ale tak długi jak długo taśma będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak długo majstrowie będą mieli wsparcie i poparcie prezesów a zwykli pracownicy nie będą mieli na to wpływu, chyba że zbiorą się w grupę i nie zejdą na taśmę, ale jest to nie realne ponieważ nie umiemy się skrzyknąć
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-02-12 20:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogarnijcie się ludzie !praca jak wszędzie nigdzie nie jest lekko!a jak ktoś liczy że za (usunięte przez administratora)zarobi..? nie ma zmiłuj...
zdjecie uzytkownika
fiodor - 2015-02-13 21:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu nie chodzi o prace ale o traktowanie ludzi przez pseudomajstrow o ponizanie szmacenie traktowanie ludzi jak gorszy gatunek a to napewno dobrze nie wplywa na wydajnosc nie ma z niewolnika pracownika
zdjecie uzytkownika
Oszukani i okradzeni - 2015-02-27 15:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam. Tą opinie wystawiam dla normalnych ludzi szukajacych normalnej pracy w celu zarobkowym. Tez odbylem "szkolenie" o ile to mozna tak nazwac bo sie uczycie trzymac noz i go ostrzyc tylko bo z tempem pracy to niema nic wspolnego!!!. zaplacilismy za okres 3 tyg a pod dwoch nas odeslano na odgibanie panszczyzny w Trzesaczu przy RURACH WODOCIAGOWYCH a to przeciez szkolenie przy miesie!!! hahaha. ZA tydzien pobytu nie dostalismy ani grosza ani info co i jak. Potem wyjazd do Niemiec i szok po dojezdzie do Redy. Syf i malaria, kolega nie dostal lozka wiec kazano mu spac na korytarzu!!! w pokojach grzyby na scianach, smierdzi i pelno butelek jak w melinie, szafki trzeba se kombinowac bo jak sa dwie to trzeci musi se z wystawek na smieciach szukac dla siebie!!! Okradaja ludzi z telefonow itd..., patologia totalna jedna lazienka na kilkunastu chlopa!!! kuchnia to jak u kociary co ma ze 30 kotow na chacie!!!! chlanie na kwaterach wiec o wyspaniu sobie zapomnijcie!!!. Ludzie kto chce normalnej pracy to odrazu rezygnujcie bo sie wykosztujecie a was okradna jeszcze i nic nie zarobicie!!!. W wiezieniu maja lepszy socjal niz tam!!! Firma oszukuje, kradnie i robi z ludzmi co chce!!!.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-02-28 09:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oszukani i okradzeni - 2015-02-27 15:16:57]:
przyjechaliscie narobiliście zamętu 8 osób na mieszkaniu cztero pokojowym to żaden problem tylko jak się woli porównać wiezienie z mieszkaniem zakładowym to coś z psychika jest nie tak natomiast co do zarobków pomiędzy 1450. A. 1800 euro to jest ok
Spróbuj zarobić takie pieniądze a przy okazji zapłać za mieszkanie 60 euro
Wiec do roboty chłopcy a nie użalacie się żeby wszyscy się politowali
Dodam jeszcze ze pracuje tu cztery i pół roku i nie zamierzam nigdzie wyjeżdżać
zdjecie uzytkownika
M - 2015-02-28 11:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nareszcie ktoś pisze do rzeczy .wszystko zależy od ciebie ,czy jesteś normalny czy lubisz chlać wódę i wokół chlew robisz ,nabierzesz zaliczek,nie chodzisz do roboty bo zachlałeś ryja dzień wcześniej i zapłaciłeś karę (informują cię o tym ale tego nikt nie pamięta)Później co do wypłaty to okradli mnie oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pilnuj swoich spraw to będzie ok.a to że ciężko to chyba normalne.
zdjecie uzytkownika
_razor_ - 2015-03-02 16:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie. 9 marca rozpoczyna się szkolenie w Gryficach. Otóż jestem uczestnikiem na tym kursie. Za kurs opłata 350zł, jedzenie we własnym zakresie. Po ukończeniu kursu podpisanie kontraktu i wyjazd do Niemczech. Płaca od 8 do 12 euro na godzinę. Pytanie czy opłaca się tam jechać do pracy? Z opinii wynika że większość narzeka na majstra który nie ma szacunku do ludzi. Czy można tam jechać swoim samochodem? I gdzie wgl ta ubojnia jest bo w ogłoszeniua że w Berlinie. Dzięx za odp.
zdjecie uzytkownika
MAGDA - 2015-03-03 07:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [_razor_ - 2015-03-02 16:01:34]:
Witam
W celu sprostowania:
Szkolenie jest darmowe opłata o której Pan wspomina "350,00" zł jest opłatą za zakwaterowanie a nie szkolenie. Ponieważ szkolenie trwa 15 dni roboczych konieczne jest zakwaterowanie uczestników przyjezdnych. Wyżywienie jest tak jak Pan wspominał we własnym zakresie po szkoleniu, natomiast w trakcie szkolenia zapewnione jest śniadanie w Zakładzie dla uczestników.
zdjecie uzytkownika
krzychu - 2015-03-03 16:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAGDA - 2015-03-03 07:16:17]:
W celu sprostowania? To dlaczego nie odpowiedziała Pani na reszte pytań między innymi gdzie znajduje sienubojnia bo w ogłoszeniu napisane jest że w Berlinie. Dlaczego brygadziści traktują pracowników jak śmieci? Dlaczego żadna interwencja w tej sprawie nie jest podjęta?
zdjecie uzytkownika
cis - 2015-03-05 08:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem o jakim Berlinie muwisz, milex nigdy nie mial i nie ma kontraktu w Berlinie
zdjecie uzytkownika
normalny31 - 2015-03-17 22:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim mam pytanie odnośnie warunków na pokojach naprawdę taki syf panuje i spać niema na czym słyszałem ,że nawet wifi jest na pokojach??? a co do reszty to norma jak wszędzie
zdjecie uzytkownika
haa - 2015-03-19 12:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wi - fi jak sobie narysujesz maja racje t
traktuja i ponizaja czym my jestesmy ludźmi czy smiecmi lepiej te swinie traktuja niz ludzi
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Odbywana jest rozmowa ogólna na stołówce zakładowej gdzie obiecuje sie cudów. Najpierw mówia o zarobkach około 6/8 tys zl, a potem ze sie super pracuje i super warunki. Sama rekrutacja odbywa sie w atmosferze luznej i niemajacej nic wspolnego z selekcja pracownikow.
Pytania: Kto i gdzie wczesniej pracowal? i na tym koniec. Reszta pytan wogole nie na temat pracy.
zdjecie uzytkownika
Krzychu - 2015-03-20 08:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja niedługo wyjeżdzam właśnie do pracy ale do waisenfels. Wiadomo, kolorowo nie będzie jak to polak na emigracji ale gdzie w polsce tyle zapłacą? Jak ktoś ma problem z alkoholem bądź innymi używkami to takiego na zbity pysk powinni wywalać z pracy! Tak samo ludzi którzy siedzieli w pierdlu. Uważam że każdy powinien być dokładnie sprawdzony przed zatrudnieniem a nie zatrudnią typa co siedział 10 lat i strach z nim w pokoju mieszkać bo nie wiadomo co takiemu może odjebać.. Czy dobierać się będzie chciał ( słynne mydełko w pierdlu ) czy okraść czy zabić... Majster musi czasem się rozedrzeć. Jak będzie traktował ludzi jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to go zwolnią bo swojego nie będą robić.
zdjecie uzytkownika
hajto - 2015-03-20 11:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [M - 2015-02-28 11:41:58]:
Gościu jesli wychowałeś sie w syfie i chlewie to siedz tam bo kazdy ma swoj klimat w ktorym czuje sie najlepiej. Tak jak ty mas ztam na pokoju to ja mam tak w piwnicy... . To ze ty nie masz ambicji i honoru i siedzisz tam bo ci dobrze to zachowaj dla siebie takie podejscie ja mam wieksze ambicje niz syf, picie, kradziejstwa i oszustwa a tymbardziej stosowanie mobingu przez brygadzistów... , w dodatku co sie dorobiles przez te lata twoje pracy? kupiles ziemie? budujesz sie? hahaha... odpowiedz madralo ??? ja wole robic pieniadze w konkretnym miejscu i z konkretnymi ludzmi na poziomie a nie inteligencja i kultura podobna do swin na tym uboju . Dziekuje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milex sp.zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Milex sp.zoo?
Zadaj pytanie