Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Milex sp.zoo

Pracowałeś w firmie Milex sp.zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wiara - 2014-08-07 10:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-08-07 09:34:36]:
widzę że ktoś tu pomyślał trzeba ich uwalić bo potraktowali nas jak szmaciarzy pozew zbiorowy to nie duża kasa a sąd odda nam ją jak wygramy niech cyc cierpi a poza tym spójrzcie na swoje wypłaty bo mi ostatni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] okroił
zdjecie uzytkownika
swój - 2014-08-07 14:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Słynny - 2014-08-06 22:23:35]:
pały i nic poza tym dobrze to jest wszystko nieroby i alkoholiki
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2014-08-07 15:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tych nierobow i alkocholikow to waldek ma za co zyc teraz
zdjecie uzytkownika
Do słynny - 2014-08-07 17:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słynny zapraszam do osterfeld Fachowcu jak z koziej d..upy trąbka.Ludzi się nie okrada.zobaczymy jak ci pot po oberschalach będzie leciał,Wątroba czeka na takich THE BEST.
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-08-09 16:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co cycu cała załoga wraca do duringu tak tak tyle że już ty malina i ten lizusdupa gołąb nie macie do zakładu wstępu pozdrawiam was życząc powodzenia

jak to wraca? piero rumuni nie dali rade
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-08-09 22:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co cycu cała załoga wraca do duringu tak tak tyle że już ty malina i ten lizusdupa gołąb nie macie do zakładu wstępu pozdrawiam was życząc powodzenia


ściema to co piszesz żarty sobie stroisz sam to wymyśliłeś/aś
zdjecie uzytkownika
wiola - 2014-08-10 09:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za lipiec ponad 200godzin 750euro,za sierpień ponad 200godzin 1100euro to nowe przepisy czy grzyb się os..rał że na urlop zdrowotny pojedzie.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-08-11 02:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba isc do gwiazdy to nam pomoze z cycem porzadek zrobic,a niech sie zona cycka dowie jak ja wali w rogi nadal,a mial juz niby swiety byc,matki polki w duringu nie chcieli bo kradla to w trzesaczu zapiepsza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pewnie wezmie ja do sogel bo juz nie bedzie musial sie jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z timotejem dzielic,cycu z boczkow dobrze widac jak agatce reke w spodnie wlozyles,czeka cie sad uuuuuuuuu oddasz wszystko co nam ukradles
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-08-11 08:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,czy ktoś coś wie na temat Zakładów Mięsnych "Górzyca",czy to rzetelny zakład itp.?
zdjecie uzytkownika
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX - 2014-08-12 11:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz wypisujecie bzdury i brednie... Waldek byc może nas nie oklamal moze sam do konca nie wiedzial czy bedzie kontrakt w nowej firmie cz go nie bedzie. Po co teraz wypsywac glupoty. Milex zaproponowal inne kontrakty. Robic sie nie chciało tylko wiecznie marudzenie bylo wielcy fachowcy za 10 zł. A niech kazdy popatrzy na siebie malo chlopakow po lizingach jezdzilo a w Polsce zony i dzieci. To chyba ich sprawa co robia sa dorosli niech kazdy teraz na swoja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] popatrzy. Bo oczerniac jest latwo. Najwiecej Ci co nic nie robia maja teraz do powiedzenia. Zobaczycie teraz co to znaczy praca.Bo wam zawsze bylo zle.. To teraz macie. Zero przestrzegania zasad. Jak kazali rece myc nie myli tylko patrzyl kto gdzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Na myjke jak lecieli to malo sie nie pozabijali. Szkoda ze do roboty nie bylo spieszno tylko wiecznie na kacu przychodzenie... To jest wina pracownikow ze na duringu nie ma kontraktu. Bo tylko przyjsc odpierdo**lic robote i spierdolic na hotel sie napic alkoholu. A teraz bedziecie Waldka oczerniac zrobił co musiał. Hotele oproznił ale rzeczy ma u siebie na hotelu. Niech kazdy spojrzy na siebie a pozniej oczernia innych. Bo nie jeden z Was jest gorszy od Waldka.. ! Pozdro
zdjecie uzytkownika
n - 2014-08-12 22:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX - 2014-08-12 11:46:23]:
chyba dawał ci coś na boku ze piszesz takie bzdury....
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-13 08:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha, dobre, ta osoba co to pisała sama siebie ośmiesza. Ten Pan jest szują jakich mało i my wszyscy o tym dobrze wiemy a jeśli by chodziło o pozew zbiorowy to wielu innych już dawno nie pracujących by się przyłączyło .
zdjecie uzytkownika
n. - 2014-08-19 10:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX - 2014-08-12 11:46:23]:
Boszeeeeee jaki/a ty jesteś durny/a. To wina pracowników,że się rozwalił kontrakt na Durringu?????? I właśnie dlatego,że są tacy beznadziejni to Niemcy z pocałowaniem ręki biorą do roboty tychże pracowników,dlatego wydzwaniali za nimi do Polski???? Ogarnij się i pomyśl 5 razy zanim się wypowiesz,bo myślenie jak widać nie jest twoją mocną stroną. Jakim trzeba być kretynem,żeby takie pierdoły głosić?
zdjecie uzytkownika
hdsjdkh - 2014-08-19 19:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niemcy..? Z tego co mi wiadomo to Ewa nie jest niemką. I wiadomo, że lepiej zatrudnić Polaka niz brac firmę. I wytłumacz mi co to sa za niemieckie warunki stawka od 5do 8 euro i bez umowy. I dlaczego tyle osób zjechało z powrotem do Polski i wrocilo do milexu,,, Wiec za bardzo sobie ni polepszyliscie
zdjecie uzytkownika
malutka - 2014-08-22 22:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hmm .. Malina i Waldek ? Ci Ludzie to już dawno sa skonczeni !
Waldek Do tej pory nie wydal mi wynikow ze szpitala i pieniedzy ktore musialam wplacac za szpital ! A jak dzwonilam to udal glupiego ! Kontaktowala z Nim sie inspekcja pracy i ludzie z ambasady wgl telefonow nie odbieral . A teraz do dnia dzisiejszego naliczane sa odsetki i waldek wisi mi 1500 euro .. Czlowiek zapieprzal jak głupi a okradali Cie z wlasne wyplaty !!
Fakt Ludzie z Luny na prawde w porzadku i z reszty holtelow rowniez .
Pozdrawiam !
zdjecie uzytkownika
m - 2014-08-23 22:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [malutka - 2014-08-22 22:00:46]:
pozdrawiam.... cała była LUNE :)
zdjecie uzytkownika
MARTA KAZIMIERCZAK - 2014-08-24 14:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zal mi was kolezanki i koledzy,ktorzy wypisujecie opinie, a nie macie odwagi sie podpisac wlasnym imieniem i nazwiskiem,nadal sie boicie?PYTAM KOGO,CZEGO???.W wiekszosci macie racje co do dzialan wspanialej firmy i jeszcze wspanialszego opiekuna.ALE DUZO "SZCZEKACIE " :) A MALO ROBICIE.NIEDLUGO NAPISZE OBSZERNA OPINIE ,KROK PO KROKU O FIRMIE I PANU W.G(JAK SIE SAM PODPISUJE)DO WALDKA:SPOTKAMY SIE JESZCZE ALE JUZ NA INNEJ DRODZE.A WY LUDZIE MIEJCIE ODWAGE I NIE PODPISUJCIE SIE "X" BO TO JEST ZALOSNE I PAMIEJTAJCIE "W KUPIE SILA"JAK ROBIC PORZADKI TO TERAZ :)
zdjecie uzytkownika
m - 2014-08-25 10:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MARTA KAZIMIERCZAK - 2014-08-24 14:11:24]:
brawo marta :) ty jednak jestes silna
zdjecie uzytkownika
malutka - 2014-08-26 21:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m - 2014-08-25 10:52:57]:
Silna ? To malo powiedziane ! Dziewczyna nie znajac Jezyka poradzila sobie znakomicie i zniszczyla caly milex . I ja Równiez pozdrawiam Lune i milo was wspominam ! Co niektorych oczwiscie ! :) Bo co z niektorymi do tej pory utrzymuje kontakt .
zdjecie uzytkownika
Kosz - 2014-08-27 00:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Milex korzysta z funduszy unijnych więc tak do końca nie można powiedzieć, że firma będzie czy jest zniszczona. Jeżeli taki byłby efekt rządów tych, którzy niekoniecznie znają się na swoich obowiązkach to na pewno całe dofinansowanie musieliby zwrócić - na to sobie na pewno nie pozwolą. A jeżeli cały czas jest problem to powinni pomyśleć o innej osobie kierującej.
zdjecie uzytkownika
fama - 2014-08-27 19:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złodiejaszkom z Milexu grunt pod nogami sie pali .Ani brygadzista ani prokurator im nie pomoże.
zdjecie uzytkownika
degustator - 2014-08-31 17:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam teraz szkolenie i nie wiem jeszcze gdzie pojade. czy naprawde jest tak ciezko? nie jestem rzeznikiem ale sie staram. wychodze z zalozenia ze ciezka praca moge osiagnac wiele. mam nadzieje ze nawiaze wiele ciekawych znajomosci. jestem podekscytowany i gotowy na wszelkie wyzwania. dajcie jakies szczere opinie o miejscach gdzie moge trafic po szkoleniu w firmie kamil. dziekuje bardzo.
zdjecie uzytkownika
byla - 2014-08-31 20:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam!!! w koncu ktos zrobi porzadek w Duringu!!! Zostalam za kogos zwolniona niby za mieso ktorego nie wzielam??? inni wynosza tonani? A malina tego nie widzi???Pozdrawiam Lune Henia z bytomia jak pracuje jeszcze Pa
zdjecie uzytkownika
Byla2012 - 2014-08-31 21:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wtedy pojechalam do tego syfu??? Obecnie jestem na urlopie maciezynskim mam240 zl ciekawe jak z tego wyzyc??? Za cos czego nie zrobilam a co niektrxy darabiaja sie niezlych aut i to na oczach Maliny i Waldka i jest ok
zdjecie uzytkownika
m.....a - 2014-08-31 21:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Byla2012 - 2014-08-31 21:19:15]:
teraz masz i tak duzo bo ja po 6miesiacach macierzyńskiego dostawałam 160zl ok.ale nic z tym nie zrobisz, teraz jestem na urlopie i też pewnie beda próbowali mnie oszukać . pozdrawiam E.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milex sp.zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski