Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Milex sp.zoo

Pracowałeś w firmie Milex sp.zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Byla2012 - 2014-08-31 21:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wtedy pojechalam do tego syfu??? Obecnie jestem na urlopie maciezynskim mam240 zl ciekawe jak z tego wyzyc??? Za cos czego nie zrobilam a co niektrxy darabiaja sie niezlych aut i to na oczach Maliny i Waldka i jest ok
zdjecie uzytkownika
m.....a - 2014-08-31 21:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Byla2012 - 2014-08-31 21:19:15]:
teraz masz i tak duzo bo ja po 6miesiacach macierzyńskiego dostawałam 160zl ok.ale nic z tym nie zrobisz, teraz jestem na urlopie i też pewnie beda próbowali mnie oszukać . pozdrawiam E.
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-09-09 15:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam wypłata w duringu nie za bogato?
zdjecie uzytkownika
Miki - 2014-09-12 15:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem tak przerobisz 270-300h na uboju zaliczą ci 160 taka prawda bez ubezpieczenia jak chcesz do lekarza na wlasny koszt. Kinkong tylko drze morde a sam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi tylko stoi i sie gapi taka prawda a ty na flumenie popierdalasz.
A taśma zasówa jak rudy w 4 pancernych i ludzie nie wyrabiają.A jeśli chodzi o higiene w pracy to mit.
zdjecie uzytkownika
Master - 2014-09-28 02:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na uboju w Tonniesie w Rheda Wiedenbruck kilka miesięcy, tępo jest zabójcze, pracowałem głównie na odkurzaczu, rano palców nie mogłem wyprostować inne stanowiska nie lepsze. Niema czasu praktycznie na nic, dwie godziny wcześniej ałtobusem wyjerzdzasz i tam siedzisz, po pracy czekasz na ałtobus czasami nawet 1,5 godziny. Wszystko co piszą w opiniach to prawda Polak tam jest nikim Rumuni i Bułgarzy są lepiej traktowani i mają lepszą kasę...
zdjecie uzytkownika
leon - 2014-09-30 11:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [byla - 2014-08-31 20:47:49]:
Witam.Mam nadzieje że jeszcze nie pojechałeś .Ja byłem 2 lata temu też mi odradzano byłem 5 tygodni po pięciu tygodniach wsiadłem w samochód i wróciłem do domu warunki nie do opisania większość ludzi to chamstwo. też tak myślałem pojade zarobię wrócę .Naprawdę odradzam wiem ciężko przyjąć to do wiadomości tym bardziej że w Polsce praca jest jaka jest ale powtarzam te pieniądze nie są tego wartne mam nadzieje że przekonałem ale decyzja należy do ciebie ja żałowałem ale przynajmniej nikt mi nie będzie wmawiał że nic nie robiłem w tym kierunku żeby sobie polepszyć życie .
zdjecie uzytkownika
wwww. - 2014-10-01 21:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktos wie co w sprawie stosia czy ktos za to beknal i czy w bremen nadal ten sam majster inadal taki mobing i 0 poszanowania ludzi i zwalniania na kaprys bizona.
zdjecie uzytkownika
wwww. - 2014-10-02 17:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy sprawie smierci kolegi na tasmie tez ukrecono leb sa lepsi od mafii pruszkowskiej jezeli cos wiecie dajcie znac
zdjecie uzytkownika
Bohater - 2014-10-06 22:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wwww. - 2014-10-02 17:25:22]:
Co ty opowiadasz ? Nie zyje ? Jak mozesz podaj coś wiecej pracowalem pare lat temu tam za rządow bizona... Zdziwiony jestem ze dalej ten uboj maja. Milex jest jak ta reszta firm w jeden worek i do rowu.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-10-07 20:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prawda ze nie zyje stosio.bizon dalej rzadzi .
zdjecie uzytkownika
wwww - 2014-10-10 18:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem wtedy na uboju w bremen wglowie mi sie nie miesci ze to tak wyciszyli czlowiek nie zyje a dla majstra i opie kuna dla firmy wajta wajta. byly smieszne przesluchania ludzi przez bhp ze szczecina potem kilku ludzi ktorzy mieli odwage powiedziec prawde zostalo wdziwny sposob zwolnionych inni maja przerabane ja ciesze sie ze juz nie tkwie wtym bagnie ale stosia nie moge odzalowac spokojny bezkonfliktowy kolega mozna bylo temu zapobiec
zdjecie uzytkownika
RAFAL - 2014-10-12 22:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK TO WSZYSTKO PRAWDA CO OPISUJA NIE POLECAM NIKOMU TEJ PRACY STRATA CZASU/I NERWÓW
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-10-14 01:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wwww - 2014-10-10 18:54:28]:
Skoro takie rzeczy tam się dzieją to dlaczego mają jeszcze pracowników? Te szkolenia o których piszą na stronie w ogóle się odbywają? I czy ktoś sprawdzał warunki pracy w firmie prócz bhp?
zdjecie uzytkownika
mmm - 2014-10-20 21:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko nie mówcie,ze timotej z ta co i cycuch..........
zdjecie uzytkownika
RAFAL - 2014-10-22 22:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DLATEGO MAJA JESZCZE PRACOWNIKOW PONIEWAZ KAZDY NOWY NIE WIE JAK TAM JEST KAZDY CHCE ZAROBIC......DOPIERO SZYDLO Z WORKA WYCHODZI JAK JESTESMY NA MIEJSCU,NIE POLECAM SAM TAM BYLEM LEPIEJ SZUKAC COS INNEGO NIE PRZEZ AGENCJE?LEPIEJ SZUKAC NA WLASNA REKE..... ALBO DOSTOSOWAC SIE W POLSCE ,WIEM ZE JEST CIEZKO W PL Z PRACA ALE LICZY SIE PSYCHIKA,ZANIM POJEDZIESZ TAM DOBRZE SIE ZASTANOW.....
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-10-23 20:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka czy moze mi ktoś odpowiedzieć, czy Dymek jeszcze pracuje i co on teraz robi???
zdjecie uzytkownika
Marcelka - 2014-10-25 10:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciała bym tu wypowiedzieć się na temat CZARODZIEJA ZE szczecina pracującego w sogel .Typ straszne natrętny szmaci ludzi ,część damskiej ekipy ma najgorzej ponieważ jeżeli nie ulegnie się temu facetowi tak jak było w moim przypadku to zostanie się najgorszą kur.. i szmatą.Znajdę sobie inną prace a do lóżka z nim nie pojdę.Praca za tyłek nic z tego.Przestroga dla jadących tam kobiet do pracy DZIEWCZYNY NIE DAJCIE SIĘ TEMU HU..WI CZARODZIEJOWi powinni zrobić z nim wreszcie pożądek to jest karygodne zachowanie
zdjecie uzytkownika
mmi - 2014-10-25 17:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sami podpoząkwaliście się zasadom ktore tam są.Nic nie wymagacie ,to tacy jak sikora,kojot,czrodziej,schrek,rumun,aborygen i wielu innych czują sie pewnie bo mają za sobą szefów firm.Brak jaj u wszystkich powoduje że te kur..wy się panoszą jak ksiądz mieędzyinnymi w steine.Obić mor.dypo pracy ,auta taż mają,to zrobić porzadek,anie sie żalić tutaj.
zdjecie uzytkownika
rzeźnik - 2014-10-26 11:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Milex żeruje na naiwności ludzi, obiecuje złote góry i na tym się kończy. Co do sprawy Stosia który zmarł to rodzina nie dostała nawet złotówki a sprawa została umorzona.
Dalej opiekunowie to banda imbecylów która okrada ludzi na godzinach, a jeden karze co ładniejszej Pani iść z sobą do łóżka ( tak to o panu mowa Janku Ch. jak będę miał Twój adres to z miłą chęcią odwiedzę Twoja żonę i pokarze jej nagrania jak wykorzystujesz kobiety), no i mamy majstrów a to banda imbecyli która jedynie co potrafi to zastraszać ludzi i szantażować ich. A co lepsi to potrafili tak człowieka skatować że ten w szpitalu lądował połamany.
zdjecie uzytkownika
fiodor - 2014-10-26 20:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gdzie milex wykopuje tych h opiekunow i majstrow dlaczego mimo sygnalow nic nie robia taki pan janek ch 'pan waldek g majsrowie ktorzy potrafia uderzyc pracownika pan piotr bizon R k pan dymek pan king kong i nadal pracuja sa bezkarni banda zlodzieji iszulerow jezeli ktorys kiedys stanie na mojej drodze skopie im d py szkoda swiatla by pisac o tych idiotach i imbecylach zal ludzi ktorzy ciezko pracuja z dala od rodzin a takie ''ZERA''ich okradaja pozdrawiam za nic nie wrocilbym do tego gowna nara
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-10-28 17:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marcelka - 2014-10-25 10:57:25]:
Przecież to się nadaje do kryminału.... takie rzeczy tylko u nas, serio :/ @Marcelka tylko Ty się postawilas? Zglaszalas to gdzieś? Podchodzi przynajmniej pod mobbing. Tylko sporo stresu i czasu to kosztuje :/
zdjecie uzytkownika
rrrrr - 2014-10-29 21:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fiodor - 2014-10-26 20:42:47]:
maszcalkowita racje zlodzieje i imbecyle
zdjecie uzytkownika
rzeźnik - 2014-10-30 17:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym samym budynku co Milex jest jedna z najlepszych kancelarii adwokackich w Szczecinie i Karapuda korzysta z ich usług, więc batalia sądowa ma tylko sens jeśli pójdzie pozew zbiorowy przeciwko tej firmie
zdjecie uzytkownika
wolny czlowiek - 2014-10-31 19:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tępe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarabiają po 8 euro na godzine i dalej wam żle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szukać innej roboty nie mazać się i czekać aż wam mamusia z tatusiem daadzą na jaranie i chlanie wieczne skamlanie i sądzenie sie. to tylko potraficie
zdjecie uzytkownika
RAFAL - 2014-10-31 23:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wszystko prawda co tu wypisuja odradzam tam pracy wyzysk i kanciarstwo odradzam szkoda waszej psychiki .a ty
wolny czlowiek................nie badz taki madry sam sobie tam rob jak tobie pasuje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milex sp.zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x