Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Milex sp.zoo

Pracowałeś w firmie Milex sp.zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
RAFAL - 2014-10-12 22:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK TO WSZYSTKO PRAWDA CO OPISUJA NIE POLECAM NIKOMU TEJ PRACY STRATA CZASU/I NERWÓW
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-10-14 01:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wwww - 2014-10-10 18:54:28]:
Skoro takie rzeczy tam się dzieją to dlaczego mają jeszcze pracowników? Te szkolenia o których piszą na stronie w ogóle się odbywają? I czy ktoś sprawdzał warunki pracy w firmie prócz bhp?
zdjecie uzytkownika
mmm - 2014-10-20 21:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tylko nie mówcie,ze timotej z ta co i cycuch..........
zdjecie uzytkownika
RAFAL - 2014-10-22 22:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DLATEGO MAJA JESZCZE PRACOWNIKOW PONIEWAZ KAZDY NOWY NIE WIE JAK TAM JEST KAZDY CHCE ZAROBIC......DOPIERO SZYDLO Z WORKA WYCHODZI JAK JESTESMY NA MIEJSCU,NIE POLECAM SAM TAM BYLEM LEPIEJ SZUKAC COS INNEGO NIE PRZEZ AGENCJE?LEPIEJ SZUKAC NA WLASNA REKE..... ALBO DOSTOSOWAC SIE W POLSCE ,WIEM ZE JEST CIEZKO W PL Z PRACA ALE LICZY SIE PSYCHIKA,ZANIM POJEDZIESZ TAM DOBRZE SIE ZASTANOW.....
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-10-23 20:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka czy moze mi ktoś odpowiedzieć, czy Dymek jeszcze pracuje i co on teraz robi???
zdjecie uzytkownika
Marcelka - 2014-10-25 10:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciała bym tu wypowiedzieć się na temat CZARODZIEJA ZE szczecina pracującego w sogel .Typ straszne natrętny szmaci ludzi ,część damskiej ekipy ma najgorzej ponieważ jeżeli nie ulegnie się temu facetowi tak jak było w moim przypadku to zostanie się najgorszą kur.. i szmatą.Znajdę sobie inną prace a do lóżka z nim nie pojdę.Praca za tyłek nic z tego.Przestroga dla jadących tam kobiet do pracy DZIEWCZYNY NIE DAJCIE SIĘ TEMU HU..WI CZARODZIEJOWi powinni zrobić z nim wreszcie pożądek to jest karygodne zachowanie
zdjecie uzytkownika
mmi - 2014-10-25 17:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sami podpoząkwaliście się zasadom ktore tam są.Nic nie wymagacie ,to tacy jak sikora,kojot,czrodziej,schrek,rumun,aborygen i wielu innych czują sie pewnie bo mają za sobą szefów firm.Brak jaj u wszystkich powoduje że te kur..wy się panoszą jak ksiądz mieędzyinnymi w steine.Obić mor.dypo pracy ,auta taż mają,to zrobić porzadek,anie sie żalić tutaj.
zdjecie uzytkownika
rzeźnik - 2014-10-26 11:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Milex żeruje na naiwności ludzi, obiecuje złote góry i na tym się kończy. Co do sprawy Stosia który zmarł to rodzina nie dostała nawet złotówki a sprawa została umorzona.
Dalej opiekunowie to banda imbecylów która okrada ludzi na godzinach, a jeden karze co ładniejszej Pani iść z sobą do łóżka ( tak to o panu mowa Janku Ch. jak będę miał Twój adres to z miłą chęcią odwiedzę Twoja żonę i pokarze jej nagrania jak wykorzystujesz kobiety), no i mamy majstrów a to banda imbecyli która jedynie co potrafi to zastraszać ludzi i szantażować ich. A co lepsi to potrafili tak człowieka skatować że ten w szpitalu lądował połamany.
zdjecie uzytkownika
fiodor - 2014-10-26 20:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gdzie milex wykopuje tych h opiekunow i majstrow dlaczego mimo sygnalow nic nie robia taki pan janek ch 'pan waldek g majsrowie ktorzy potrafia uderzyc pracownika pan piotr bizon R k pan dymek pan king kong i nadal pracuja sa bezkarni banda zlodzieji iszulerow jezeli ktorys kiedys stanie na mojej drodze skopie im d py szkoda swiatla by pisac o tych idiotach i imbecylach zal ludzi ktorzy ciezko pracuja z dala od rodzin a takie ''ZERA''ich okradaja pozdrawiam za nic nie wrocilbym do tego gowna nara
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-10-28 17:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marcelka - 2014-10-25 10:57:25]:
Przecież to się nadaje do kryminału.... takie rzeczy tylko u nas, serio :/ @Marcelka tylko Ty się postawilas? Zglaszalas to gdzieś? Podchodzi przynajmniej pod mobbing. Tylko sporo stresu i czasu to kosztuje :/
zdjecie uzytkownika
rrrrr - 2014-10-29 21:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fiodor - 2014-10-26 20:42:47]:
maszcalkowita racje zlodzieje i imbecyle
zdjecie uzytkownika
rzeźnik - 2014-10-30 17:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym samym budynku co Milex jest jedna z najlepszych kancelarii adwokackich w Szczecinie i Karapuda korzysta z ich usług, więc batalia sądowa ma tylko sens jeśli pójdzie pozew zbiorowy przeciwko tej firmie
zdjecie uzytkownika
RAFAL - 2014-10-31 23:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wszystko prawda co tu wypisuja odradzam tam pracy wyzysk i kanciarstwo odradzam szkoda waszej psychiki .a ty
wolny czlowiek................nie badz taki madry sam sobie tam rob jak tobie pasuje.
zdjecie uzytkownika
wolny człowiek - 2014-11-03 18:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RAFAL - 2014-10-31 23:15:17]:
To przestańcie się nad sobą użalać i dajcie pracować wszystkim tym co tu pracują od lat tak jak ja :):):)
zdjecie uzytkownika
RAFAL - 2014-11-03 19:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie sieje bzdur tylko bwiem bo tam bylem i wiem jak tam jest zostalem oszukany przez ta firme a po drugie to hamuj slownictwo i nierob tyle bledow
zdjecie uzytkownika
Ona - 2014-11-04 18:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam robisz błędy " nie" z czasownikami piszemy osobno
zdjecie uzytkownika
fiodor - 2014-11-07 18:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego usunieto moja opinie kto to kontroluje idecyduje co ma zostac a co wyciac zdenerwowalo mnie to nie jest to powazne.
zdjecie uzytkownika
Jack Daniels - 2014-11-11 19:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Daniel ile jeszcze potrzebujesz ,okradasz ludzi z pensji i jeeszcz flaszke ludzie muszą przynieść za poproszenie załatwienia czegoś.Zwykła kurw.a polska jesteś.Już niedługo wyjedziessz z Weissenfels.
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-11-13 22:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAJA JESZCZE PRACOWNIKOW PONIEWAZ KAZDY NOWY NIE WIE JAK TAM JEST KAZDY CHCE ZAROBIC......DOPIERO SZYDLO Z WORKA WYCHODZI JAK JESTESMY NA MIEJSCU,NIE POLECAM SAM TAM BYLEM LEPIEJ SZUKAC COS INNEGO NIE PRZEZ AGENCJE?LEPIEJ SZUKAC NA WLASNA REKE..... ALBO DOSTOSOWAC SIE W POLSCE ,WIEM ZE JEST CIEZKO W PL Z PRACA ALE LICZY SIE PSYCHIKA,ZANIM POJEDZIESZ TAM DOBRZE SIE ZASTANOW.....
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-11-14 14:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opinii nikt nie usuwa poza administratorem i to też tylko wtedy, kiedy naruszają w jakimś stopniu regulamin, a jego trzeba jednak przestrzegać, prawda? Macie więcej informacji o tym jak wygląda u nich praca, chodzi mi konkretnie o godziny pracy, w jakich się pracuje, dajcie znać koniecznie jak to wygląda.
zdjecie uzytkownika
rotgier - 2014-11-14 14:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszelkie prace związane z rolnictwem oraz produkcją chętnie przyjmę ale jakoś w internecie nie mogę znaleźć żadnych ofert pracy od Milex a wierzę że na pewno są. pomożecie? no i dajcie znać jak tam ogólnie warunnki i ile można wydusić od nich kaski co miesiąc. mam już doświadczenie zawodowe związane ze wspomnianymi braNŻAmi
zdjecie uzytkownika
dominik - 2014-11-15 00:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo nie znajdziesz
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-18 21:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robert - 2014-11-13 22:53:54]:
racja popieram tesz czekam nawet znam adres jego
zdjecie uzytkownika
mariola - 2014-11-20 13:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witama do pracy sie wybieram. Jak tam jest z hotelami w verlu sa damskie i meskie?czy w rhedzie jest dla kobiet tylko??
zdjecie uzytkownika
Arab - 2014-11-22 20:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam forumowiczów. pracowałem w Sogel krótka opinia co do pracy i do majstrów. wiec tak praca cieżka, tempo zabójcze płaca śmieszna co do wykonywanej pracy, godziny obcinane, w ogóle atmosfera słaba. co do majstrów nie napisze wulgaryzmów bo i tak zaraz admin je usunie, ale ogólnie jak bym ich spotkał i miał pistolet waliłbym im po kolanach tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] samochody podpalił. nie polecam pracy w firmie milex
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milex sp.zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x