Kobus

Kobyłka

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 121 ocen.

Opinie o Kobus

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kobus

XX

kochałam się strasznie w Sławku :) lata szkolne hihihi

Mdzin

No bo jak już zatrudnić to osobę dość ogarniętą, która się na tym zna @jokrou. Tak jak szukali kasjerki to wymagali doświadczenia na takim stanowisku.

anonim

(usunięte przez administratora)

nikuś

Domin wniosek z tego że nie czytasz ze zrozumieniem. Z treści postów jasno wynika, że firma jest w stanie upadłości, że zajął się nią syndyk sądowy i nie zatrudnia pracowników.

była pracownica

Podobno syndyk wypłaca jakieś pieniądze. Wiecie coś na ten temat?

Szczęśliwy

Pani kierownik wyjechała do Belgii i sprząta kible w domach

zuza

To musiałeś pracować za czasów świetności piekarni. Na przestrzeni lat zamiast rozwijać się upadała.Morale także.

Robert

Pracowałem w tej piekarni 7,5 roku i bardzo mile wspominam ten czas, a zwłaszcza Pana Ignacego.

XXX

Jeśli chodzi o K.P. wiem że uporała się z finansami i zaczęła własną działalność z tego co widać to chyba na dobre wyszła jej rezygnacja z pracy

XXX

Pani kierownik pewnie razem ze swoimi podwładnymi pójdzie do biedronki ale tam trzeba pracować więc na pewno długo tam nie zostaną chyba że kolejnej kierowniczce będą wchodziły w tyłek

wesoły Romek

Najgorzej jak to upadnie całkiem. Ciekawe gdzie pani kierownik będzie pomiatać ludzmi wtedy. Może w końcu ktoś nauczy ją szacunku do człowieka .

Ciekawy

A kto to jest K.P. znacie laskę na jakim stanowisku była.

WŚCIEKŁA

Witajcie z tego co mi wiadomo to K.P. rozliczyła się z KOBUSAMI więc to jej sprawa ile czego ma ale tak serio to może szuka pracownika. Macie do nie namiar

c.b.ś

Podobno nie jedną, na Żoliborzu widzialem drugą a słuchy mnie dochodzą ze to ma byc cala sieć....

111

Czy to prawda że K.P.ma cukiernię podobno tak

MARZENA

Ja też szukam jakiegoś kontaktu z księgową.Nie otrzymałam świadectwa pracy.

nikuś
@MARZENA 19.04.2015 15:16
Ja też szukam jakiegoś kontaktu z księgową.Nie otrzymałam świadectwa pracy.

Od 24.03 firmę przejął syndyk i on zajmuje się wszystkimi sprawami pracowniczymi.

kierowca (były już hehe)

Pojęcia o marketingu to ona nie mniała i widać bezszczelna jest na maksa w tak szybkim czasie znalesć drugom piekarnie co można zniszczyć

###

Tak teraz robi w Kolaczu doprowadzi ich do upadku tak jak to zrobila z Kobusem. Jej to byl bala sie jej szczoty powierzyc a co mowiac o interesie.

zaskoczony

Żyje i ma się dobrze.

kierowca (były już hehe)

Czy ktoś wie co się stało z marzeną A. Podobno poszła niszczyć inną piekarnie w nowym dworze

Pracownik

czy ma ktoś z was nr do księgowej Kobusa, bo to podobno jedyna osoba z którą można się jeszcze kontaktowac?

buhsha były prackamil takiej firmy

Kolejny pracodawca który szuka winnych. Boże chroń nas przed takimi ludźmi . Współczuję pracownikom. Trzymajcie się i nie dajcie się.

yyyy

Ludzie co wy piszecie, co trzeba mieć w głowie żeby pisać takie bzdury. Każdy pracownik poniósł klęskę w takiej sytuacji. Nie jeden człowiek pracuje żeby postawić dom. Niektórzy mają po dwa i nikt nic nie wspomina. Po to się pracuje żeby coś mieć. A każdy pod każdym może się wpisać i do tego nie trzeba mieć studiów.

yyyy

Ludzie co wy piszecie, co trzeba mieć w głowie żeby pisać takie bzdury. Każdy pracownik poniósł klęskę w takiej sytuacji. Nie jeden człowiek pracuje żeby postawić dom. Niektórzy mają po dwa i nikt nic nie wspomina. Po to się pracuje żeby coś mieć. A każdy pod każdym może się wpisać i do tego nie trzeba mieć studiów.

zszokowany

A są jakieś wieści bo w samej firmie to wielki smutek

nikuś

Ciekawe czy ktoś dostał oficjalną informację z biura o tym co się dzieje w tej firmie?

Beata

Drodzy pracownicy mysle że tą sprawę zgłoszę do Uwagi warto niech inni się tym zajmą .pozdrawiam

zszokowany

do sądu dopiero po wyroku o upadłości narazie wniosek cofnięto

zszokowany

do sądu dopiero po wyroku o upadłości narazie wniosek cofnięto

ChceSwojePeniadze

Pewnie każdy jak ja dostał karteczkę i wpisał na niej swój numer konta i teraz cierpliwie macie zamiar czekać na pieniądze które łaskawie przeleje wam komornik. Jak dla mnie to mydlenie oczu, żebyśmy nie poszli do sądu i nie zawracali du.y komornikowi i przypadkiem nie uszczuplili jego zarobku o nasze pieniądze, a przypuszczam że to jest kilkaset tysięcy złotych. Wierzcie lub nie, ale tylko sądownie odzyskamy nasze pieniądze, musimy się zebrać i coś z tym zrobić.

nikuś

Miło, że ktoś wie więcej niż pracownicy.

raf

Masz rację tylko gamonie tak piszą bo nie mają nic i zazdroszczą.

szczęśliwy
@raf 03.03.2015 21:38
Masz rację tylko gamonie tak piszą bo nie mają nic i zazdroszczą.

kolejny członek rodziny KOBUSA się odezwał

szczęśliwy
@hihihi 03.03.2015 21:44
Zamiast interesować się o swoją du.e to szukają h.ja do du.y

po co pisać "to mój oststni wpis" jak i tak piszesz siroto ze wsi(z podlasia)

nicram

o mój Boże kochany większość to katolicy pobożni a jad tu jak obszczy murki na Pradze litości ludzie stało się i już trzeba żyć dalej to co cie nie zabije to cię wzmocni > ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO DOBREGO

piekarka

PIEKARZE zajmijcie sie powaznymi sprawami.. Po co zastanawiac sie co jeszcze zostalo mu czy nie.. Z tego co wiem koni nie ma swoich. Idzcie do sadu zamiast tu sie udzielac i tracic czas !

mala

To co teraz? Co z naszymi pieniedzmi?

oburzony

LUDZIE CZY WY JESTEŚCIE IDIOTAMI!!! ZAMIAST WYPISYWAĆ GŁUPOTY MOŻE JEDNAK ZASTANÓWCIE SIĘ NAD TYM JAK ODZYSKAĆ SWOJE PIENIĄDZE!!! CO WAM K...RWA DA ZASTANAWIANIE SIĘ CZY KONIE JUŻ SPRZEDALI CZY NIE?!! OD TEGO CHYBA NIE ZALEŻY WASZE ŻYCIE. WIDZĘ ŻE NIEŹLI Z WAS BOGACZE SKORO GDZIEŚ MACIE SWOJE PIENIĄDZE. JAK TACY PRACOWNICY TO NIC DZIWNEGO ŻE FIRMA PADŁA.

śmiechnasali

Serio nie wstydzicie się pisać takich bezpodstawnych głupot o tych ludziach ? Zwłaszcza, że wiele komentujących tu osób zawdzięcza im bardzo dużo. Tylko jak widać zapomnieli, kto ich wyciągnął z dziury zabitej dechami i tyle lat pomagał wyjść na ludzi i się ustatkować. Pamiętajcie nikt szczęścia na cudzym nieszczęściu nie zbuduje!

realny
@śmiechnasali 01.03.2015 19:59
Serio nie wstydzicie się pisać takich bezpodstawnych głupot o tych ludziach ? Zwłaszcza, że wiele komentujących tu osób zawdzię...

Bingo!!! Popieram.

były.

Wszyscy teraz na panią prezes, chyba to trochę nie w porządku... Właściciele otoczyli się nieodpowiednimi ludźmi, którzy chyba nigdy w interesie firmy nie działali(raczej tylko w swoim)...Pozdrawiam

były dostawca

A wy którzy teraz krzyczycie najgłośniej to patentowe lenie. Obserwowałem was jak dostarczałem surowce. Krzywdzicie tych mądrych i solidnych a teraz nie mają pracy. Czy wam nie wstyd.??? A co WAS interesuje czytanie ewangelii w kościele?.

były klient

BRAWO! Nareszcie sprawiedliwa ocena!!!

Normalny
@były klient 01.03.2015 16:07
BRAWO! Nareszcie sprawiedliwa ocena!!!

Człowieku, co ty tu o jakichś sytuacjach rynkowych bredzisz, pieczywo to towar, który zawsze schodził i będzie schodził, wystarczy dwóch trzech dobrych przedstawicieli, a nie jakiś goguś.

były klient
@Normalny 01.03.2015 16:26
Człowieku, co ty tu o jakichś sytuacjach rynkowych bredzisz, pieczywo to towar, który zawsze schodził i będzie schodził, wystar...

A co ty człowieku wiesz o kosztach produkcji pieczywa. Zamiast się wymądrzać przeczytaj cos w Przeglądzie Piekarniczym i Cukierniczym nieuku?!

Były pracownik

LUDZIE DO CIEMNEJ CHOLERY CZY MUSICIE ZACHOWYWAĆ SIĘ JAK HIENY CMENTARNE!!! KRZYWDZICIE WŁAŚCICIELI, KTÓRZY DAWALI WAM PRACĘ I ROZWIĄZYWALI WASZE OSOBISTE SPRAWY!!! TO DOBRZY I UCZCIWI LUDZIE.!!! NIE JESTEŚCIE W STANIE POJĄĆ JAKA JEST SYTUACJA RYNKOWA I EKONOMICZNA W PIEKARNIACH. W TEJ KWESTII NIE MACIE PRAWA BYĆ I WYMYŚLAĆ GŁUPOTY NA TEMAT TYCH LUDZI!!! BYŁY PRACOWNIK

haha
@też były pracownik 02.03.2015 21:53
jak byłeś kierownikiem 20 lat u kuzyna w piekarni co co ty wiesz o uczciwej pracy.teraz pójdziesz na zasiłek to się nauczysz ja...

Posłuchaj człowieku i cała reszta KIEROWNIK I JEGO RODZINA nie wypisują tutaj żadnych kretynizmów a jak będą żyć to ich sprawa. Dom i samochód nie są ze złota jak się pracuje a nie zajmuje bezpodstawnym obrażaniem innych to się ma ( zazdrość to paskudna cecha ). Zajmij się robotą to też coś osiągniesz. Pierwszy i ostatni wpis !!!!!

były pracownik
@haha 03.03.2015 07:19
Posłuchaj człowieku i cała reszta KIEROWNIK I JEGO RODZINA nie wypisują tutaj żadnych kretynizmów a jak będą żyć to ich sprawa....

a co ty wiesz o prawdziwej pracy człowieczku.Tacy jak ty oraz siostra (jedna i druga)i mama oraz tata wykończyliście KOBUSA .wy jak zawsze spadniecie na cztery łapy a co mają powiedzieć szeregowi pracownicy jak nie mają kasy żeby nakarmić dzieci? może pomożesz i zrobisz stołówkę dla tych rodzin?

Normalny

Ludzie, piszecie zła Beatka, zły ten zły tamten (chociaż to prawda), spójrzcie na siebie jak robote odpier..liście, pracownicy co rusz pijani, opóźnienia, sklepy wkur..one. Zamiast pisać pierdoły, może warto było by zebrać się i powalczyć o to co wam się należy.

huk

maja maja jezdza nowym iwekiem synka

dora
@huk 28.02.2015 21:05
maja maja jezdza nowym iwekiem synka

koni już nie mają sprzedali

JERZY

tEN kOBUS TEŻ CHYBA JAKIES KONIE MIAŁ? NO I W KOSCIELE Z PZREJĘCIEM CZYTAŁ EWANGIELIĘ- TAK TRZYMAC, TYLKO LUDZI W BAMBUKO ŁADOWAL

zszokowany

Czy dzisiaj ktoś przybędzie pod kobusa

Była klientka piekarni

Szczerze Wam współczuje. Nie dajcie się, róbcie wszystko, użyjcie wszystkich możliwości by odzyskać pieniądze. Takim darmozjadom, złodziejom, chamom nie można popuścić !

Franek

Mazury,to prywatna własność.Coś musi zostać.

anonim

(usunięte przez administratora)

anim

Dlatego że dopiero wpłynął wniosek a kiedy sąd się do niego odniesie i czy go nie odrzuci to się dopiero okaże..można również telefonicznie to sprawdzać

icodalej

ludzie mleko się rozlało.chyba każdy się spodziewał ze wcześniej czy pózniej to nastąpi. Może warto by było skupić się na tym co się nam nalezy. KAŻDEMU CHYBA ZALEŻY NA PIENIĄDZACH KTÓRE NAM WISZĄ. DO TEGO JEŚLI SIĘ NIE MYLE PRZY TEGO TYPU ZWOLNIENIACH NIEKTÓRYM MOŻE NALEŻEĆ SIĘ ODPRAWA. CHYBA WARTO ZASTANOWIĆ SIĘ CO DALEJ. JAK SIĘ WSZYSCY NIE ZBIERZEMY TO G... DOSTANIEMY.

ofiara kobusa

Witam wszystkich.Jak chodzi o upadłość kobusa to wniosek wpłynął 23.02.2015.Podaję sygnaturę sprawy gdyby ktoś chciał sprawdzić czy już padli czy jeszcze nie:10GU241/15

wiola
@ofiara kobusa 26.02.2015 08:40
Witam wszystkich.Jak chodzi o upadłość kobusa to wniosek wpłynął 23.02.2015.Podaję sygnaturę sprawy gdyby ktoś chciał sprawdzić...

Wchodzę żeby sprawdzić ta sygnature sprawy a tu nigdzie nic nie ma!!!! gdzie to sprawdzić

oszukana
@wiola 09.03.2015 10:00
Wchodzę żeby sprawdzić ta sygnature sprawy a tu nigdzie nic nie ma!!!! gdzie to sprawdzić

Wszelkie informacje dotyczące tej sprawy można uzyskać pod numerami tel.(sąd upadłosciowy w Warszawie) 22 3341393;223341392. Sygnatura sprawy :XGU241/15.(X-10 rzymskie).

luna

To ze ciebie pchaja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to nie znaczy że kazdego. Co zabolala prawda,ojej idz do mamusi i sie wyplacz,albo idz do programu chlopaki do wziecia to cos dla ciebie prostaku. Zal mi takich ludzi jak ty, ograniczonych umyslowo bo pewnie masz problemy z samym soba a tylek rozepchany że resztki mózgu wylecialy jesli cos tam jeszcze miałeś w co watpie.. przynajmiej sie posmielismy z ciebie ....i domyslamy sie ze należysz do rodziny bezmozgowcow...wspolczujemy.... ha ha ha (usunięte przez administratora)..widze ze potrzebujesz odbudowy choc czesci mózgu bo calosci nie da rady wiec przeslij numer konta przesle 1% podatku na to ,Bóg z Toba

Zostaw opinię o Kobus - Kobyłka

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kobus