logo GP People

GP People

Toruń

Opinie o GP People

Michał Śliczniak, Fracnja 2015-09-15 12:07
Z przyjemnością opisuje współprace z Firmą GP People poprzez, którą zostałem wydelegowany do pracy na Korsyce. Praca odbywała się w zakładach przetwórstwa mięsnego(obsługa całego procesu produkcji). Praca nie była ciężka i jeśli ktoś chciałby zdobyć doświdczenie przy produkcji wyrobów mięsnych - to jest to świetne miejsce, ponieważ pracuje się na różnych stanowiskach co urozmaica twoją praktykę. Pensja na czas i nigdy nie doliczyłem się błędu w kalkulacji mojego wynagrodzenia poza tym zadbali również o mieszkanie i paliwo do pracy- dla mnie bomba. Niestety dojechałem dopiero na koniec sezonu przez co czuje niedosyt i z chęcią tam wrócę. Poznałem tam wiele ciekawych osób, zarówno polaków jak i francuzów bo firma zatrudnia wiele narodowości. Przepiękny klimat wyspy- plaże, góry, słońce, wspanili ludzie, piękne francuski i korsykanki oraz niesamowite doświadczenia :)
Szczere oddanie i zaangażowanie pośredników w kontakcie ze mną było miłym zaskoczeniem że po podpisaniu kontraktu, kontakt z pośrednikiem był równie dobry jak i przed, bo taka troska rzadko się zdaża. Każda prośba i problem był załatwiany przez moją "Panią Pośrednik", której oficjalnie dziękuję :) Posiadane zdolności interpersonalne sprawiają że, stanowi Pani doskonałą wizytówke firmy.
Podsumowując całokształt- nie mam zastrzeżeń co do GP People i jeśli będzie tylko taka możliwość to skorzystam z ich pośrednictwa ponownie. Podkreśle jeszcze że mam 27 lat i jest to moja pierwsza w pełni pozytywna opinia o pośredniku!
basiawp 2015-09-22 10:41
No nie wiem, wszystkie pozytywne opinie i napisane poprawnie, bardzo podobnym stylem. Sami sobie piszecie opinie?
Pozdrawiam
6
Ania 2015-10-15 11:23
Dziękuje za organizacje wyjazdu do hotelu w Bawarii w Niemczech. Pracowalismy tam z chłopakiem przez 9 miesięcy. Warunki mieszkaniowe, jedzenie i wypłata była zgodna z ogłoszeniem. Chętnie wyjedziemy raz jeszcze bo kontrakt się już skończył. Prosimy dac znac jeśli sa nowe oferty pracy.
Leszek Pyrz, Niemcy 2015-11-02 12:29
Witam.Chcialem pochwalic firme rekrutującą do pracy w Niemczech gppeople w pomocy zalatwien spraw finansowych jak i biurowych.fIirma jest rzetelna i spełniła moje oczekiwania.Na samym poczatku pani mówiła i ostrzegała że może być problem z trudnym klientam co było prawdą. Więc wielki szacunek za nie utajenie informacji przed pracownikiem.Firma jest wypłacalna i nie było nigdy problemów z wypłatami.
Ania, stylistka, praca w Köln 2015-11-27 08:39
chciałabym podziekowac agencji gppeople za znalezienie pracy dla stylistki paznokci w samym centrum Köln. Praca spełnia moje oczekiwania, dostajemy też duże napiwki, a standard mieszkania określam jako dobry.
Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam.
Jan Kępski operator cnc 2016-01-12 09:11
Dziękuje za danie mi szansy w pracy w Niemczech. Po 3 miesiącach wdrożyłem siue i planuje sprowadzic tu rodzine. Praca ciezka ale warunki na miejscu takie jak były obiecane przed wyjazdem.
Pozdrowienia dla agencji gppeople
Diana Tyburek, praca Niemcy 2016-02-09 11:05
Miła współpraca. Szybkie załatwienie formalności,jak również kontakt i zainteresowanie po przyjezdzie!
Pozdrawiam!

Robert Kostrzewski, parkieciarz, Kolonia, Niemcy 2016-02-23 12:21
Z firmą GE People miałem przyjemność mieć do czynienia ponad rok temu dostałem ofertę pracy za granicą która bardzo mi odpowiadała.Pracownicy firmy zajęli się mną profesjonalnie i rzetelnie za co jestem im wdzięczny i dziękuje
Marcin 2016-03-03 22:53
Witam, pracowałem przez GP w drukarni, sama praca bez szału jak to w Toruniu ale musze pochwalić świetna i pomocną obsługe. Pracowałem już w paru agencjach to wiem co pisze. Do tego kaska zawsze na czas. Życzę powodzenia dziewczyno w toruniu.
praca w Niemczech, kucharze 2016-03-25 09:42
W imieniu Małgorzaty Wachol oraz Mieszka Feliniak, dziękuję serdecznie za poświęcony czas, opiekę oraz zaangażowanie w sprawy dotyczące naszego zatrudnienia.
praca w Szwajcarii 2016-05-10 10:18
Dziękuję całej Firmie gppeople - za rzetelność firmy , Pani za ogromne wsparcie i wiarygodność, cierpliwość i pomoc
Danke schön! danke schön! danke schön! :)
Mariusz Kozłowski, monter namiotów w Niemczech 2016-07-01 13:13
Agencja GP People bardzo profesjonalnie zajęła się zorganizowaniem mojego wyjazdu do pracy za granicą.Zostalem poinformowany o warunkach mieszkalnych oraz finansowych jakich mogę się spodziewać na miejscu.Jak się okazało po przyjeździe było nawet lepiej niż zostało mi to opisane.Jest to mój pierwszy wyjazd z kraju ale na szczęście wszystko okazalo się w jak najlepszym porządku
monter, Niemcy 2016-07-12 11:12
Wyplata na koncie nawet kilka dni przed pierwszym i możliwość nadgodzin:) W razie jakichkolwiek problemów na miejscu typu internet, zaliczka, urlop wystarczy kontakt z przedstawicielem w Polsce i w miarę możliwości w ciągu kilku dni wszystko jest załatwione. Bardzo miło będę wspominał współpracę z agencją GP People
średniak 2016-07-14 13:13
Ta agencja jako pośrednik w rekrutacji krajowej wypadła strasznie słabo. Rekrutacja na zwykłe stanowisko biurowe (sekretarka/asystentka) wyglądała jakby była prowadzona na managera średniego szczebla co najmniej. Wyśrubowany test kompetencji (kilka zadań, w tym matematyczne po angielsku, osobne na kartce i osobne na komputerze), na który przewidziano śmiesznie mało czasu. Wątpię, żeby taka rekrutacja była wymaganiem stawianym przez firmę do której był nabór, raczej widzimisię rekruterki. Jeszcze owa pani, podczas mojego testu, głośno wyrażała swoje zdanie na temat poprzednich kandydatów, jakoby byli oni strasznie słabi, "przecież test jest prosty, takie rzeczy robi się na co dzień w firmach" - otóż nie, nie robi się, a co więcej łatwiejsze testy są na kontrolera ruchu lotniczego. Rekruterce wtórowała stażystka, która oprócz ostentacyjnego ziewania, głośno mówiła o tym jak to "musi iść siusiu i już więcej nie może pić bo tak będzie biegać" - bardzo profesjonalne... Podczas rozmowy, w miarę upływu czasu, entuzjazm rekruterki opadał a ona zaczęła się na mnie wyżywać podważając moje kompetencje, kwalifikacje, oznajmiając wyniośle, że jest gorzej niż to wygląda w cv. OK, może agencja chciała znaleźć super błyskotliwego pracownika z wysokimi kwalifikacjami, który pracowałby za trochę więcej niż najniższa krajowa, ale niestety na spotkanie przyszli sami średniacy. No cóż, ogłoszenie pojawiało się później jeszcze przez kilka miesięcy, widać jeszcze się taki nie urodził...
3
magda 2016-07-14 15:30
Dzień Dobry,
test na to stanowisko składał się z kilku zadań, które polegały na utworzeniu tabelki z podanymi danymi, stworzeniu korespondencji seryjnej, obliczeniu procentów oraz sprawdzających podstawową znajomość angielskiego.
Oczywiście określenie poziomu trudności jest subiektywne. Czas celowo był krótki, ponieważ sprawdzał umiejętność zarządzania czasem i ustalania priorytetów, co na stanowisku Asystentki jest bardzo ważne i było jednym z wymagań.
Jeśli chodzi o zachowanie osób rekrutujących, bardzo dbamy, aby było ono zawsze najwyższej jakości. Jeśli ma Pani uwagi w tym temacie - prosimy o bezpośredni kontakt na adres mailowy: marketing@gppeople.pl.
Mamy nadzieję, że uda się Pani znaleźć wymarzoną pracę i zawsze chętnie służymy w tym temacie pomocą.
magda 2016-07-14 15:31
Dzień Dobry,
test na to stanowisko składał się z kilku zadań, które polegały na utworzeniu tabelki z podanymi danymi, stworzeniu korespondencji seryjnej, obliczeniu procentów oraz sprawdzających podstawową znajomość angielskiego.
Oczywiście określenie poziomu trudności jest subiektywne. Czas celowo był krótki, ponieważ sprawdzał umiejętność zarządzania czasem i ustalania priorytetów, co na stanowisku Asystentki jest bardzo ważne i było jednym z wymagań.
Jeśli chodzi o zachowanie osób rekrutujących, bardzo dbamy, aby było ono zawsze najwyższej jakości. Jeśli ma Pani uwagi w tym temacie - prosimy o bezpośredni kontakt na adres mailowy: marketing@gppeople.pl.
Mamy nadzieję, że uda się Pani znaleźć wymarzoną pracę i zawsze chętnie służymy w tym temacie pomocą.
magda 2016-07-14 15:40
Dzień Dobry,
w opisanej przez Pana ofercie jest informacją, że pary są mile widziane, ale nie preferowane. Klient poszukuje 2 osób do pracy i w taki sposób informujemy o tym, aby pary poszukujące pracy za granicą wiedziały, że mogą wspólnie aplikować na to stanowisko, a takich zgłoszeń od par mamy dużo. Dlatego proszę bez obaw aplikować na stanowisko :)
poszukujący pracy . 2016-07-29 22:18
Dzięki za ostrzeżenie odnośnie pracy w Ludwigslust .
1
PRACOWNIK PRP -PROFILE .LUDWIGSLUST. 2016-08-01 01:31
PRACOWNIK PRP - PROFILE. Oczywiście umowa jest legalna ok to fakt ,ale jest mały mankament popracujesz np dwa tygodnie i pani Brygadzisce się nie spodobasz i szefowi dostaniesz wypowiedzenie i spadaj do pl a za to ci nie zapłaci i to samo praktykuję z nie zapłatą jak sam chcesz rozwiązać umowę mówiąc krótko ta firma zero BHP częste wypadki w pracy maszyny to porażka pod względem technicznym .A pani pośredniczka S.D. TO KŁAMIE JAK Z NUT ABY ZŁAPAĆ GOŚCIA I TAM GO WYSŁAĆ BO OD GŁOWY MA 500 EURO. POZDRAWIAM I ŻYCZĘ MIŁEJ PRACY W PRP -PROFILE :-(
1
PRACOWNIK PRP -PROFILE .LUDWIGSLUST. 2016-08-01 14:41
Widzę że pracownicy GP People starają się oczyścić tego pracodawcę który nie szanuję ludzi a mało tego ma za nic.A ja przy swoim i ostrzegam ludzi od złego pracodawcy bo ja osobiście niebawem odchodzę i zwalniam wakat i zapraszam na stanowisko operatora CNC DO PRP-Profile w Ludwigslust .
1
PRACOWNIK PRP -PROFILE .LUDWIGSLUST. 2016-08-01 16:47
ha dobre pytanie o tym nie wspominałem na ofercie pracy pisze 10,50 euro brutto i tak jest a + premia 400 euro co piszę to można zapomnieć bo to czysta ściema to tak szczerze wyidzię na renke 1100 euro jak przepracujesz wszystkie soboty a to rzadko bywa no i dolicz sobie opłata mieszkania i utrzymanie .
1
PRACOWNIK PRP -PROFILE .LUDWIGSLUST. 2016-08-01 16:54
zaczynają mnie męczyć dziecinne pytania a raczej podpucha ok przyjedz to sam się przekonasz ......pozdrawiam
1
Fancy 2016-08-10 21:28
Nigdy więcej!Do czasu kiedy pracujesz jest miła atmosfera ,ale jeśli praca ci nie odpowiada i chcesz rozwiązać umowę doświadczysz wredności pracownika agencji której imienia "narazie"nie wymienię"szanowna pani!".Zero informacji celowe wprowadzanie w błąd żeby oszukać na wynagrodzeniu,opieszałość i chamstwo.
2
Anita 2016-08-11 08:49
Uważajcie na tą Agencję mój mąż miał jechać do Niemiec kilka lat temu ,po zajechaniu na miejsce dostają nocleg w slamsie.Posikane materace ,porozwalane meble,-spali w samochodzie.W dniu następnym pojechali na spotkanie z pracodawcą a tam -brak umowy warunki niezgodne z tym co obiecywała Pani w Polsce.Oczywiście telefony alarmowe są wyłanczane więc nic nie można zrobić.Uważajcie
1
Anita 2016-08-13 09:48
do @PRACOWNIK PRP -PROFILE ---ja mogę pokazać Panu umowę podpisaną w firmie GP People i zdjęcia z mieszkania i z tego co zastali oddelegowani pracownicy .Tak jak powiedziałam wcześniej TA AGENCJA TO JEDNA WIELKA ŚCIEMA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] TO MAŁO POWIEDZIANE
1
PRACOWNIK PRP -PROFILE .LUDWIGSLUST. 2016-08-17 09:08
a moj komentarz zostal wykasowany bo została napisana prawda hehe ze dostaja 500 Euro za scieme . Uwazajcie na tego posrednika
magda 2016-08-17 11:29
Dzień Dobry,
GP People przykłada ogromną wagę do jakości naszych ofert i obsługi, więc chcielibyśmy wiedzieć, jeśli coś jest nie tak. Kiedy miała miejsce ta sytuacja i w jakim mieście? Prosimy o kontakt na: marketing@gppeople.pl - wyjaśnimy te sytuację. To bardzo ważne, abyśmy wiedzieli o takich sytuacjach, dlatego proszę do nas napisać.
magda 2016-08-17 11:33
Dzień Dobry,
GP People przykłada ogromną wagę do jakości naszych ofert i obsługi, więc chcielibyśmy wiedzieć, jeśli coś jest nie tak. Jeśli są jakieś uwagi, spotkała Państwa nieprzyjemna sytuacja lub chcieliby się Państwo podzielić uwagami dotyczącymi pracy - prosimy o kontakt na: marketing@gppeople.pl. Te informacje są dla nas bardzo ważne, dlatego proszę do nas pisać.
Przemek 2016-09-20 14:07
Dziekuje gppepol za znalezienie pracy w Niemczech i pomoc ze wszystkim na miejscu. Wyjechalem bez znajomosci jezyka, ale firma ze wszystkim mi pomogla. Polecam goraco i pozdrawiam!!
Justyna - praktykantka 2016-09-22 21:34
Jestem bardzo zadowolona z praktyki odbytej w firmie GP People. Praktyka przeprowadzona rzetelnie w profesjonalny sposób. Umożliwia nabycie przydatnej wiedzy i umiejętności. Miła atmosfera sprzyja efektywnemu oddaniu się pracy. Bardzo chętnie pracowałabym w takiej kulturze organizacyjnej.
1
Waldek 2016-10-13 19:14
GpPeople, praca w ludwigslust, omijać szeroko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie normalna praca, okropne warunki pracy, tylko dla wytrwałych
ttr 2016-10-13 19:29
@Waldek a czy mógłbyś w jakiś sposób rozwinąć swoją wypowiedz bo takie ogólne informacje nie trafiają do każdego przecież warto by było chyba podać jakieś szczegóły, konkrety albo przykłady nie uważasz?
Mariusz 2016-11-09 13:57
A ja jestem wdzieczny firmie za znalezienie dobrej pracy. Mialem zarabiac 1200 a teraz dostaje 1700 eur, bo daja duzo nadgodzin i mozna sobie dorobic. Umowa i zakwaterowanie tez okazaly sie wporzadku i pracuje wreszcie na warunkach niemieckich. Polecam !!
Przemek Galiński 2016-11-30 22:44
Firma GP PEOPLE skierowała mnie do pracy w Niemczech. Wszystko poszło pięknie. Zaangażowanie, pełna opieka i pomoc w kontaktach z niemieckim pracodawcą podczas całego pobytu. Ale co najważniejsze, zastane warunki w pełni pokryły się z tymi zawartymi w umowie, warto więc firmie zaufać, bo to zjawisko niestandardowe. Kasa wypłacana bez opóźnień, pracy momentami aż za dużo (nadgodziny!), Zakwaterowanie na normalnym, ludzkim poziomie. Chcę podziękować i polecić innym.
George03 2016-12-16 06:24
Nie polecam zostałem zatrudniony na stanowisko którego nie ma bo firma od 16 grudnia nie pracuje czego nikt mi nie mówił. A pani A z Bydgoskiego oddziału glupa paliła. Zatrudnila ze mną sjeszxe 2 osoby wszystko pięknie, a jak poszedłem to się pytali jaka praca przecież mówiliśmy by nie zatrudniani już do nas ludzi. Istna paranoja.
Miluś 2017-01-15 18:59
Już się cieszę bo myślę że dostanę w GP pracę, super firma.
Małgorzata Wachol, Mieszko Feliniak, praca w Niemc 2017-01-23 13:55
Nazywam się Małgorzata Wachol i od ponad roku współpracuję z Państwa firmą. Nigdy wcześniej nie korzystałam z usług pośredników pracy, gdyż nie miałam do nich zaufania. Po poznaniu GP people zmieniłam zdanie. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona, gdyż firma z ogromnym zaangażowaniem i profesjonalizmem zajęła się poszukiwaniem pracy dla dwóch całkiem nieznanych osób. Dopiero teraz mogę podziękować osobiście, gdyż mam przerwę w pracy. Mam nadzieję, że nie jestem jedyną osoba doceniającą zalety GP people. Bardzo dziękuję za poświęcenie nam dużej ilości czasu, okazaną pomoc nie tylko w załatwianiu pracy, ale również w trakcie jej trwania. Dużo zdrowia i dalszych sukcesów, liczymy na dalszą owocną współpracę.
1
magda 2017-01-23 15:16
Pani Małgorzato, bardzo dziękujemy za opinię i cieszymy się, ze mogliśmy pomóc :) Pozdrawiamy!
Miki 2017-01-30 19:10
Ja dołączę się do pochwał dla GP. Super firma, godna polecenia. Zawsze gotowi pomóc osobom pracującym poza krajem i nie tylko. Malkontentom dziękujemy.
xes 2017-02-18 16:19
ajak z mieszkaniami ???
magda 2017-02-21 08:13
Przykładamy ogromną wagę do obsługi pracowników, dlatego jeśli coś jest nie tak - np. z mieszkaniem itp. prosimy o bezpośredni kontakt, np. mailowy na: marketing@gppeople.pl.pl Tylko posiadając informacje jesteśmy w stanie odpowiednio reagować. Dlatego prosimy o kontakt bezpośredni.
Milos 2017-02-24 10:31
Bardzo cenię tę agencję za ich profesjonalne działania. Mają szeroki asortyment prac i każdy może wybrać cos dla siebie. Jak czytam wpisy na tym forum to uważam, że złośliwość ludzka nie ma granic.!!
1
magda 2017-02-24 11:23
Bardzo dziękujemy za opinię :)
Patrycja 2017-02-28 08:39
Firma GP People dodała niedawno kilka nowych ofert pracy. Może ktoś był już na rozmowie i chciałby podzielić się swoimi wrażeniami z tego spotkania? :)
Patrycja 2017-03-06 15:03
Wiesz jak GP People motywuje swoich pracowników? Jeśli nie, to koniecznie zajrzyj do zakładki "Wywiad"- tam się tego dowiesz! ;)
Patrycja 2017-03-10 13:28
Franek, jakie to było stanowisko?
Wqurwiony 2017-03-11 10:38
Niedobra firma ,bardzo niepolecam bo ucinają wynagrodzenie ,godziny,wogule nieodbierają telefonu,pełne aroganstwo,hamstwo,zawisc i obłuda firma-naganiacz najgorszy z najgorszych bardzo silnie nie polecam tych oszustów , Firma dla najgorszych co niepotrafią liczyc i nieznają angielskiego jenzyka i mają klapy na oczach bo tylko takie matoły wtym bagnie długo pracują i dają sie oszukiwac przez gp posrany ,niepolecam tych oszustów &bumelantów anty polskich z polskich wsi na wschodzie !!!! pszez tę alafirme straciłem mnustwo zdrowia i pieniedzy pracując u jednego wiesniaka ,ODRADZAM TYM BUMELANTÓW NA MAXA I Z CAŁEGO SERCA poniewasz dotej pory mi zalegają za pszepracowaną prace ponad 3.ooo €uro(pszez pół roku sie nazbierało)
magda 2017-03-13 09:37
Bardzo dbamy o to, aby naszych pracowników nie spotkały żadne nieprzyjemności, a wszystkie problematyczne sytuacje wyjaśniamy. Dlatego proszę o kontakt bezpośrednio z nami. Tyko posiadając wszystkie informacje możemy dany problem rozwiązać: marketing@gppeople.pl, tel.56 65 104 68.
magda 2017-03-13 19:51
Ponawiam prośbę, aby kontaktować się bezpośrednio z nami. Tyko w ten sposób możemy poznać Państwa problemy i je rozwiązać. Dane kontaktowe: marketing@gppeople.pl, tel.56 65 104 68.
Bartek cb 2017-03-23 14:59
Odradzam boto nieuczciwa firma gdysz ucinają wynagrodzie,ucinają godziny,zapomnij o płatnym urlopie bez interwencji adwogata lepiej niezatrudnic sie unich ,zaliczki o wiele zawyźane od tej prawdziwej sumy np . Mi odliczono zaliczek 3oo euro a wziełem 180 euro, oczywiscie moźna dzwonic ale albo nieodbierają albo masz wracac jak cisie niepodoba do Polski ,taka to firmaŁańcuchy
Zostaw swoją opinię o GP People - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GP People