brak logo

Delnet Jarosław Ciura

Częstochowa

Opinie o Delnet Jarosław Ciura

A. 2012-07-02 16:10:45
Nie wiem co tutaj robi ta powyższa opinia ale mam wrażenie że jest sztucznie wygenerowana przez samego właściciela. Firma Delnet jest jedną wielką pomyłką. Radzę przyjrzeć się opiniom na innych formach żeby tak naprawdę wiedzieć że tej firmie daleko do solidności a współpraca z nią była uciążliwa. Wspomniani wyżej \"specjaliści\" co jakiś czas się zmieniają i cały czas zrzucają winę na błędy poprzedników. Jedno warto podkreślić że serwis jest specjalistą w spóźnianiu się. A jeśli chodzi o samego Pana [usunięte przez moderatora] to nie dość że nie radzi sobie z całą sytuacją, nie umie rozwiązywać problemów pojawiających się w jego firmę to jeszcze jak ktoś tylko za bardzo zacznie upominać się o swoje (czyli normalnie działający Internet) to zostanie wyzwany i dostanie zakaz kontaktowania się z nim. Faktycznie można wiele nauczyć się po współpracy z tą firmą- przede wszystkim tego że trzeba jej unikać!
Pawel 2012-07-12 12:08:10
Mam internet z Delnetu i jestem bardzo zadowolony od 4-5 lat zero problemów - kiedyś była awaria to była usunięta w czasie paru godzin.
Bardzo polecam. PS Po wcześniejszym komentarzu widzę ze konkurencja różnych metod się chwyta :]
Gawron79 2012-07-13 21:47:38
Tak jak mój poprzednik też korzystam z internetu firmy delnet i jak narazie zero problemów a juz mija 3 rok od podpisania umowy. Powiem szczerze że nawet często korzystam i nie było jeszcze nigdy przerwy tak żeby coś nie działalo. Moja ocena 10/10 .
Magda 2012-07-13 22:56:59
Witam ja również korzystam z usług delnetu i jedyne co mnie przerazilo to jeden pracownik - miał na imię [usunięte przez moderatora] - cały czas próbował rozmawiac na tematy nie związane z jego obowiązkami , miedzy innymi wspólny spacer itd..... Nie wspominając juz że widząc go raz u siebie potem dwa kolejne razy na mieście wiecznie nie ogolony brudny i woniący. Ciesze sie ze juz nie pracuje . Firma jak najbardziej OK tez 10/10 ..
A. 2012-07-14 14:17:14
Magda - 2012-07-13 22:56:59

Witam ja również korzystam z usług delnetu i jedyne co mnie przerazilo to jeden pracownik - miał na imię [usunięte przez moderatora] - cały czas próbował rozmawiac na tematy nie związane z jego obowiązkami , miedzy innymi wspólny spacer itd..... Nie wspominając juz że widząc go raz u siebie potem dwa kolejne razy na mieście wiecznie nie ogolony brudny i woniący. Ciesze sie ze juz nie pracuje . Firma jak najbardziej OK tez 10/10 ..
niesamowite zjawisko....przez rok nikt nie napisal zadnej opinii na temat firmy Delnet a po jednej negatywnej nagle znalazlo sie tylu jej "fanow"...
Andrzej 2012-11-04 14:46:24
Jestem w tej firmie od paru lat i serdecznie od radzam mieć tam internet.Zawsze prawie niestabilnie działa.Brak kontaktu zszefem bo zawsze blokuje do siebie dostęp,a jak coś jest nie tak to trzeba wezwać sewis który mówi że wszystko jest oki.
Serdecznie od radzam....
robson 2012-12-05 17:48:14
Szczyt ludzkiej bezczelności!
niezadowolony z firmy DELNET 2013-01-12 15:30:01
To najgorsza Firma internetowa w Częstochowie, szczyt braku profesjonalizmu o zwykłej kultury kontaktu z klientem. Jeśli umówiony jesteś powiedzmy na dziś o 16 z instalatorem - to wiedz że dziś na pewno nie przyjedzie... oczywiście nikt Cie o tym fakcie nie poinformuje... sam musisz ponownie w dniu jutrzejszym się umawiać na spotkanie.... a pani w rejestracji dziwi się miłym głosem.... "ojej tak? nie przyjechał... ale jak to?... hmm to ja ponownie zgłoszę to instalatorowi - jednym słowem żal, porażka i dno dna :D
Częstochowianin 2013-03-14 14:22:55
Parę lat z netem od tej firmy minęło. Mimo dobrego początku i pewnych plusów, zdecydowałem się przejść do konkurencji.

Jeśli net dobrze chodzi, to praktycznie nie jest potrzebny kontakt z obsługą - stąd pewnie wiele pozytywnych opinii. U mnie jednak zaczęły się problemy i niestety nie były one po mojej stronie. Chłopcy "techniczni" myśleli pewnie, że każdy jest tępą blondynką i wciśniecie kitu o "spalonej karcie" łyknie jak kura ziarno... a net tak samo chodził z ich kartą jak i tą niby-spaloną. To tylko 1 epizod!

Problem polega na tym, że w razie problemów nie ma do kogo kompetentnego się zwrócić i pogadać, choć p. [usunięte przez moderatora] twierdzi, że "zawsze możemy się dogadać". Szkoda tylko p. [usunięte przez moderatora], że pan sobie o tym przypomniał jak już rezygnowałem z dalszej współpracy z Delnetem. Stwierdzenie, że "u nas wszystko jest w porządku", gdy nie mogłem nawet na głupie google wejść, było gwoździem do trumny. Teraz co druga osoba jest po studiach albo po szkole informatycznej i takie podejście do klienta może zaowocować tylko jednym.

Nie polecam tej firmy. Konkurencja w tej samej cenie daje to samo, tylko że działające.
watar 2013-12-02 18:28:10
nie wiem mam 4mb niby wszystko ok ale jak ludzie i gimbusy wracają do domu to po godzinie 17 zapomnij o 4mb czasami nawet 100 kb pokazuje odradzam
wsaadman 2013-12-10 13:34:03
Powiem tak - tarzanie się we własnych fekaliach jest prawdopodobnie o wiele bardziej przyjemne od korzystania z usług firmy delnet. Chore ceny (30zł za 2mb? pozwolę to sobie przemilczeć), CIĄGŁE - powtarzam - CIĄGŁE awarie, zerowy kontakt z serwisem i obsługą klienta. Jedna wielka katastrofa, nie polecam nikomu.
karol 2015-02-16 14:54:31
hej, myślę że dobrze trafiłem i że wy się orientujecie - czy Delnet rozprowadza po prostu internet tak jak inne firmy tego typu? w sensie że wiedzie, płacę ileś tam i mam w domu łącze internetowe o wybranym przepływie danych? to tak działa czy nie? bo nie jest to dla mnie jakoś do końca jasne. Jeśli wiecie to powiedzcie
marcin 2015-06-30 14:07:09
Internet działa dobrze - za 25 zł mam najmniej 10 Mega wiec chyba ok
Opinia 2016-04-12 16:49:08
Internet nie spełnia moich oczekiwań , częste rozłączanie , wymówki o tym że w następnym tygodniu będzie lepiej , nic się nie zmienia. Jeżeli wymagasz dużo od internetu to nie polecam.
magia 2016-05-10 08:23:51
i tak moim zdaniem firma sobie daje radę na tle silnej konkurencji innych operatorów, mój net super śmiga
1
Zostaw swoją opinię o Delnet Jarosław Ciura - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delnet Jarosław Ciura