brak logo

Remont-Bud Usługi Wykończeniowo-Remontowe Wiesław Ślipek

Szczecin

Opinie o Remont-Bud Usługi Wykończeniowo-Remontowe Wiesław Ślipek

Cyryl 2013-10-26 17:46:15
Firma REMONT-BUD Pana Wiesława Ślipek wykonywała dla mnie remont całego mojego domu bylem mile zaskoczony bardzo solidnie wykonała firma Pana Wiesława cały remont domu choć ja w twym czasie przebywałem zagranicą można tą firmę sama zostawić bo jest solidna i ma dobrych pracowników . Polecam Firmę Remont-Bud
1
Marek 2013-11-01 05:40:30
Firma Remont-bud wykonywała u mojego Taty Ocieplenie Domu i chodniki z kostki brukowej solidnie wykonane prace miły Szef Firmy Tak Trzymać Panie Wiesławie
P.S.
Te głupie opisy które tu znalazłem na temat tego Pana myślę że są nie prawdziwe by oczernić człowieka niech Pan panie Wiesławie nie daje się konkurencji .
ewa 2014-05-19 11:04:34
bardzo solidna firma to co piszą na temat Pana Wiesława i jego firmy to jakieś bajki słowny i rzeczowy ma normalne ceny a inne firmy próbowały mnie na ciągnąć mnie Polecam firmę Pana Wiesława
1
Ewa 2014-06-03 11:01:17
Witam firma remont-bud wykonywała u mnie remont domu byłam mile zaskoczona wraz z mężem . Bardzo szybko uwinęli się z remontem . Firma ma normalne ceny bez naciągania . Polecam firmę Pana Wiesława REMONT- BUD . Przeczytałam tu opinie o tej firmie i myślę że to złośliwość konkurencji
Piotr 2014-07-16 10:30:40
Polecam Firmę Remont- Bud jako rzetelną firmę wykonywała dla nas rozbudowę domu Piotr
Jach P 2014-08-07 00:30:06
Przestań Wiechu pisać sam o sobie pochlrbstwa bo to jest śmieszne. Ty nie potrafisz sam sobie tyłka podejrzeć a co dopiero mówić o remoncie.ha ha ha. Gwoździe od wkręta nie odróżni Jach
1
Antoni 2014-09-10 13:09:59
Firma Remont-bud wykonywała dla mię na Ul. Mieszka I kostkę brukową i elewację bardzo solidnie prace zostały wykonane bez problemu .
P 2014-09-10 13:17:39
Żal mi pana P. bo pan tylko potrafi pisać na każdego w internecie bzdury jak panu coś nie wyjdzie jaki pan musi być mały żal mi pana ile już pan obsmarował ludzi oprócz Pana Wiesława ???
Darek Ł. 2014-09-10 13:22:47
WIESIU NIECH TEN PAN POKAŻE JAKĄŚ PRACĘ KTÓRĄ WYKONAŁ KIEDYŚ SAM . BO MYŚLĘ ŻE TAKIEJ NIE MA . A ON JEST ZNANY ŻE SMARUJE WSZYSTKICH JAK COŚ JEMU NIE WYJDZIE OLEJ JEGO NIE JEST WART BY SIĘ NIM ZAJMOWAĆ
Goska 2014-09-10 13:39:13
wiesiu ten pan wszystkich smaruje na necie i na ulicy mnie też a morze niech sam napiszę za co jego zwolnili z pierwszej pracy Pozdrawiam G.
Adam 2014-10-09 09:02:33
Właśnie dziś firma remont-bud skończyła remont mojego zalanego mieszkania bardzo szybko się uwineła i solidnie polecam firmę remont-bud jako dobrego wykonawce .Adam
Podjuchy 2014-10-26 20:40:31
Remont-bud wykonywała remont poddasza u mojej mamy w bardzo szybko zrobili remont i za normalne pieniądze polecam firmę Pana Wiesława Anna Krawczyk
Sybol 2015-01-13 10:19:43
Pracuje u tego pana jest ok. kasa jest płacona na czas pracuje już w firmie Remont-Bud 4 lata z przerwami szef nienawidzi alkoholu w pracy .
Rafciu 2015-07-14 21:13:34
Pracuję firmie Remont-Bud od roku i jest ok.
arysto 2015-11-24 09:35:24
Witam , nie znam jakości usług tej Firmy ale osobiście robiłem usługę obudowy kominka u Pana Wieśka i z wypłatą nie było żadnego problemu ,opinie tego typu że nie płaci pieniędzy czy podobne są dla mnie przynajmniej dziwne.Pozdrawiam.
Alan i Ewa 2016-03-03 06:58:11
Firma Remont-Bud dziś skończyła remont Domu u mnie remont został przeprowadzony fachowo i czysto Polecam !!! Alan i Ewa
arek 2016-10-16 13:24:41
a nie wiesz jak teraz? W sumie to jest martwy sezon na jakies prace budowlane, ewentualnie może jakieś wykończenia?
Zostaw swoją opinię o Remont-Bud Usługi Wykończeniowo-Remontowe Wiesław Ślipek - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Remont-Bud Usługi Wykończeniowo-Remontowe Wiesław Ślipek