Drobimex

Szczecin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 117 ocen.

Opinie o Drobimex

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drobimex

Agata

@Xxxx albo może zmieniły się plany firmy? Nie wiem, trudno mi jest się odnieść do tej sytuacji, ale faktycznie - zachowanie nie wydaje się być profesjonalne. Czy zaprosili Cię chociaż do udziału w innych rekrutacjach, przeprosili? Takie sytuacje mogą mieć miejsce, pytanie - czy firma potrafiła się w niej odpowiednio zachować?

xxxx
@Agata 04.10.2017 16:06
@Xxxx albo może zmieniły się plany firmy? Nie wiem, trudno mi jest się odnieść do tej sytuacji, ale faktycznie - zachowanie nie...

oczywiście,że nie zaprosili :) słabe zachowanie,tym bardziej,że na rozmowę przejechałem ponad 100 km ;))

Agata

@Xxxx ale nie podpisałeś żadnej umowy? Ciekawi mnie, jak to wyglądało w praktyce - czy to nieporozumienie, czy też faktycznie firma prowadziła nadal rekrutacje i to zachowanie może wydać się nieprofesjonalne, chociaż coraz częstsze. W zasadzie pracownicy poszukując pracy, też czasami obierają podobna praktykę. A więc to było jedyne wyjaśnienie, jakie Ci przedstawiono?

Xxxx
@Agata 19.09.2017 07:39
@Xxxx ale nie podpisałeś żadnej umowy? Ciekawi mnie, jak to wyglądało w praktyce - czy to nieporozumienie, czy też faktycznie f...

Powiedzieli mi ,że zapraszają mnie za15 dni na obchód po zakładzie i podpisanie umowy.No ale dzień przed zadzwonili i podziękowali heh.Umowy nie podpisałem.Przedstawione warunki mi odpowiadały,zgodziłem się na pensję.Widocznie znaleźli kogoś taniej.????

Agata

@Xxxx a jak wyglądała ta rekrutacja na to stanowisko? Czy też miałeś awansować po prostu w strukturach firmy? Możesz napisać coś więcej na ten temat?

Xxxx
@Agata 05.09.2017 19:49
@Xxxx a jak wyglądała ta rekrutacja na to stanowisko? Czy też miałeś awansować po prostu w strukturach firmy? Możesz napisać co...

Najpierw miałem sie uczyć od któregoś zmianowego,potem mialem dostać swoją zmianę po rozbudowie.

Xxxx

Miałem byc kierownikiem zmiany,byłem po rozmowie, dwa dni przed przyjazdem dowiedziałem się,że mam nie przyjeżdżać bo znaleziono juz kogoś,pozdrawiam ????

Agata

Jak widać każdy ma inne odczucia @lejeń, więc warto pamiętać, żeby tutaj na forum podawać przede wszystkim fakty dotyczące zatrudnienia. W ten sposób każdy będzie mógł ocenić Drobimex własną miarą.

Agata

Na pewno jest w tym trochę prawdy, że na początku trzeba negocjować jak najlepsze warunki @dajcieznaćjakjest, ale czy później naprawdę, żadna podwyżka nie jest możliwa? Nawet wtedy kiedy pracodawca widzi postęp w pracy pracownika?

dajcie znać jak jest

Napiszcie jak jest teraz z zarobkami? Ja tylko mogę powiedzieć od osoby, która tam pracuje, że jest gruby zaap****, że z wolnego ściągaja jak już z łaski się dostanie, ale wyciąga 4000 "na rękę", a przed świętami jak się zap*** po 114-18 godzin przez 31 dni pod rząd, to wyciągnęła 10.000 z nadgodzinami. Może po prostu większość tutaj marudzących, to nie znające swojej wartości ludzie, którzy na wstępie zgodzili się na takie niskie zarobki i przez to są wykorzystywani przez pracodawcę, bo często jest tak, ile wynegocjujesz na samym początku będziesz przy tym trwać przez wiele lat z łaską o jakąś podwyżkę

Agata

Pisałeś ten komentarz już dawno tego @gośćnieproszony ale może mógłbyś odnieść się do pracy w Drobimexie też teraz? Jak wygląda sytuacja z ofertami pracy i czy zmieniło się coś w kwestii szefa?

Skazany na śmierć

Jak jesteście ciekawi jak jest w firmie i się chcecie czegoś dowiedzieć to przed firmą zawsze po 14 stoją pracownicy i czekają na autobusy :D jeśli chcecie znać prawdę to pytajcie zwykłego pracownika nie brygadzistę albo kierownika :) tyle w temacie :D

raja

W sumie cały czas pokazują się u nich jakieś oferty pracy, ale mnie by najbardziej interesowało ogłoszenie na specjalistę ds. procesów, bo o stabilne zatrudnienie wcale nie jest trudno.

anonim

(usunięte przez administratora)

@ciekawy@

nio próbuj szanse jak w lotto, ostatnio parcie na ludków z Animex-u, nawet jest jeden co z młotkiem lata ;P

@ciekawy@
@@ciekawy@ 07.05.2016 17:58
nio próbuj szanse jak w lotto, ostatnio parcie na ludków z Animex-u, nawet jest jeden co z młotkiem lata ;P...

na jakim stanowisko szukasz pracy ?

anonim

(usunięte przez administratora)

@ciekawy@

niskiego ? tzn? jakieś cyfry ?

hue hue

a 2 zastraszają pracowników bo każdy się boi z tego względu ze zatrudniają na ich miejsce inne narodowsci i mowia ze jeśli nie pasuje to się zwolnij albo jak nie przyjdziesz na tzw" sobata dla ochotnikow a ta sobota jest niby dla chętnych ale sprobowalo by się nie rzyjsc to już kaplica" a oni zatruniaja np. robia tam czeczeni jest nawet mongol i moldawia ukraina i gruzja nawet jeden tatar jest a im placa ochlapy a oni wala po 12 a polacy się buntują i dlatego jest jak jest

Huehue

Jestem bylym pracownikiem pracowałem tam 4 lata. :) jedynie czego mi szkoda to ludzi których tam poznałem bo sa naprawdę zajebisci i mam kontakt z wieloma do tej pory :) ale to nieliczne osoby bo dużo jest wrednych i podpier.... żeby tylko się podlizać praca ciezka o godzinie 13 50 10 min przed fajrantem mowia ze zostajesz na nocke albo ze w sobote do pracy bądź nadgodziny praca na akord kasa slaba ciężko dostać podwyzke bo ludzie pracujący tam mieli mniej niż ja a ja tez nie miałem dużo ogolnie rzecz biorac jeśli masz do zrobienia 3 tony mowia ze mało było by dobrze jakby poszlo 5 jak się postarasz i zrobisz te 5 to mowia ze mało masz 7 i tak w kolko az się będzie robilo tysiące ton a oni ze mało im wiecznie mało kierownictwo wredne nie maja pojęcia o niczym kierowniczka się mnie ytala ile jest towaru na magazynie choć sprawdzala nie dostaniesz wolnego nawet gdy by się umieralo a kierownictwo bierze urlopy bo ma np. katar o wolne jest ciezkoo najlepiej jest brac zwolnienie jak ma się już lepsza umowę czysty wyzysk rzecz mowiac kiedyś zwolnili chłopaka bo nie mieli dla niego obuwia odpowiedniego szkoda gadac i pisać z reszta

nick

Czy to prawda, że telefony służbowe pracowników mają zablokowaną funkcję fotografowania?

anonim

(usunięte przez administratora)

weteran

"stabline" no fakt dostajesz, a później bez zmian

Mika

Czy ktoś z kadry zarządczej może się wypowiedzieć? Lubię produkty tej firmy, ale te negatywne wypowiedzi ............ Jest aż tak źle?

relax

no fakt ,za zwolnienia ludziska na bruk,a ci zostają są mamieni lepszymi zarobkami(hiihi przez głupka jednego),przecież ukraińcy przejmą hale i zostaną tylko nieliczni

ga bor

no swoją drogą to już chyba nasi pracownicy na wylocie, teraz, pracownicy z ukrainy mają pole do popisu za grosze po 12 godzin,żałosne

mała

Praca dla ludzi bez wykształcenia.Szanjący się człowiek nie da sobą pomietać PSEUDO BRYGADZISTCE która o swojej załodze mówi MURZYNY...DNO ...KOMPLETNIE SAMA SOBĄ NIC NIE PREZENTUJE, A PANOSZY SIĘ TYLKO DLATEGO BO SAMA PRZEPRACOWAŁA I WYTRWAŁA W TYM OBOZIE PRACY KUPE LAT.Pracownicy nie doceniani,przepracowani i nerwowi.ODRADZAM W 100% WYTRWAŁAM CAŁE 5 DNI

pan z

Produkty dobre. W końcu firma rządzi placowy i ochrona. Na stołówce ochrona zagląda w kanapki czy nie są z mięsem z zakłady, chore, a sami kradną drzewo i sobie przy kontenerze rąbią do kominka. Placowy nawet ma służbowy samochód którym jeździ po placu, tylko jest jeden problem nie ma prawka- panie prezesie jak to jest.

Pan X

Proponuje skontaktować się z odpowiednim i niezależnym dietetykiem wyjaśni ci parę spraw w tym temacie

Pan X

Jasne ze tak ale pokaz mi szynkę w kurczaku w której części ona się znajduje :)A jeszcze parę lat temu chemia spożywcza nie była tak rozwinięta i nie było mowy o produkcji wędlin drobiowych Poza tym oglądaj program i słuchaj panią Wiem co jem Poza tym widzę ze jesteś obeznany w temacie wiec kiełbasa o smaku owoców leśnych nie będzie niczym dziwnym :)

pan Y

widze że pan X to wielki ekspert, a tak naprawde mało wie... Szanowny panie dziś chemia spożywcza jest wszedzie stosowana , a mieso oddzielone mechanicznie - niech pan sobie wyobrazi - oddziela się także z wieprzowiny jak i wołowiny ! A potem i tak piszesz pan że tą padline i tak czasem jesz .

Pan X

Jak wszystkie drobiarskie produkty to padlina i mięso oddzielone mechanicznie czyli odpady z kurczaka a dziś niema strat i nic się nie marnuje .Rozwinięta chemia spożywcza pozwala robić szynkę itp z drobiu .Jeśli chodzi o wygląd walory smakowe bardzo to jest dobre proponuje spróbować Ogólnie unikam wyrobów drobiowych co nie znaczy ze czasem coś tam zjem

Pan M

Wszędzie będzie lepiej niż w Drobimexie.W pełni zgadzam się z Pan X

pan y

A gdzie jest lepiej?może zna ktoś zakład gdzie pensja jest godna pracy?

bambuła
@pan y 31.01.2015 12:55
A gdzie jest lepiej?może zna ktoś zakład gdzie pensja jest godna pracy?

na pierwszym to dopiero kopalnia pylica syf i brud tam robią skazani na śmierć

Pan X

Wystarczy popatrzec na starych pracowników jacy sa zajechani a wiekszosc to okaleczeni fizycznie ludzie niezadko zostawili tam zycie i co z tego maja marne pensje DROBIMEX=WYZYSK-Na pierwszych odcinkach praca 10-12godz standard

Pan X

DROBIMEX-orka w nieludzkim tepie dzien w dzien nadgodziny za kture dostajesz dzien wolny ochlapy jak ci zostana placa co kwartal a MONDI,PPL co 8miesiecy Miesieczna pensja poniza pracownika a na swieta dostaniesz paczke z parówkami drobiowymi normalnie europa tylko ze ta daleko wschodnia

Jadzia

witam ja tam pracowałam bardzo długo wyzysk wyzysk i jeszcze raz wyzysk!!!tzw:kadry to leniwe dziewuszysko i ignorant smutasy i k....y umowy śmieciowe! syf kiła i mogiła odradzam

MRCOOK

Z tego co wiem, zakłady produkcyjne za granicą mają własne serwisy sprzątające. Po wykonaniu pracy, jeśli dobiegła 14 idziesz do domu bez względu na to czy zostawiłeś po sobie syf.

kaka

praca akordowa a płaca zdecydowanie za niska

Kamieni Kupa

I jak tu być zdrowym w tym chorym Kraju. Następne wybory znowu z sfałszowane. Śmiech na sali. 27% wyborców dalej PO popiera. Masakra. Akurat nasz rejon jest najbardziej przesiąknięty całą Platformą, więc jak tu być zdrowym. :( Ciekawe kiedy będą te "wyniki" z ruskich serwerów :(

Muminek

Co do wyborów to są one fałszowane. 280tyś głosów zostało unieważnionych w poprzednich wyborach do europarlamentu. Czy 280tyś polaków była na tyle głupia, aby nie potrafiła zakreślić jednego krzyżyka? Widać w jakim Kraju my żyjemy :P Władza robi z nas jaja. A większość polaków nawet o tym nie wie, że Polska istnieje tylko teoretycznie. :P pozdrawiam z zielonej wyspy :P Ps. Dobrze, że już tu dawno nie pracuję :)

Daniel

Rozumiem, że jest kryzys, który pogłębia się z dnia na dzień. No, ale z jednej strony ludzie non-stop głosują na tą same partie, która już dawno pokazały, że nie dbają o interesy Polski. Już nie chcę wspomnąć o samych obietnicach, ale o wiele gorszych rzeczach co wyrabiają. Mam nadzieje, że przyszłe wybory 16.11.2014 nie wygra znowu PO, które rządzi z ok. już 7 lat. Mogę tylko wywnioskować, że Polacy to głupi naród albo, że wybory są fałszowane. Chodzi tu chyba o ten największy % wyborców. pozdrawiam

Daniel

Co do zwiększania zatrudnienia jak Racik powiedział to jest to jedynie plus dla pracodawcy, bo więcej zarobi. A przy tak dużej rotacji pracowników, którzy większości odchodzą z tego zakładu, iż mało zarabiają w dodatku praca nie jest lekka, to nie wiem czy jest sens w ogóle zwiększać zatrudnienie w Polsce. Niech najpierw zadba o godne warunki i płacę dla pracowników a nie o swój portfel. Co z tego, że powstają nowe zakłady pracy jak te pieniądze nie pozwalają na godne warunki do życia. Już nie wspominając o dobrej emeryturze na starość.

Po For Green SHeeP Peoples ;=)

Niech inwestuję w nowe miejsca pracy dla murzynów. Może chińczyków przegonimy :P A nie lepiej za miskę ryżu robić? Taniej wyjdzie dla Prezesa. W końcu i tak dzieci się nie rodzą, młodzi mieszkają z rodzicami,babciami to miska ryżu dla każdego wystarczy. Tylko jakieś tam podatki od miski, żeby jeszcze jakoś nasi PO-litycy mogli sobie spokojnie podróżować.

XD

Z daleka od tego zakładu, bo to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Normalny szanujący się człowiek nie będzie tam pracować chyba, że musi, bo ma rodzinę (Wielkie Współczucia tego piekła dla tych, którzy tam pracują jednocześnie muszą utrzymać rodzinę.

GreenSheep

Prezes zamiast dbać o pracowników, dobre wynagrodzenie to on inwestuję miliony w nowe hale produkcyjne, żeby ludzie mogli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za minimalną krajową. A on miał, więcej w kieszeni. Jakby tak każdy zrobił protest w tym zakładzie to może by coś ruszyło tego prezesa. No, ale każdy siedzi cicho, bo media mówią, że Polska to zielona wyspa. A Tusk sam spier*** na emigrację zarobkową do Brukseli. Co z tego, że w Polsce powstają nowe miejsca pracy jak za takie pieniądze młody człowiek nie ma żadnych perspektyw na życie. Co z tego, że będzie pracować do 67 roku życia jak i tak pracując tutaj nawet 50 lat dostanie 1000zł emerytury i wózek inwalidzki gratis. Ta płaca w Polsce przeraża. Tyle mamy zasobów po ziemią, tyle bogactw. A każdy tylko siedzi cicho a jak przyjdą wybory to wygrywa jakiś pajac, który jest najbardziej zareklamowany przez media. W tym zakładzie powinni zwolnić tą produkcję albo dodać więcej osób. Nie ma to Jak Szczecin chyba najgorsze miejsce do szukania pracy. Nie ma co się dziwić wystarczy spojrzeć, że wybory wygrywa tutaj zawsze Platforma.

GreenSheep

Jednak mieliście rację. To nie jest praca taka łatwa, a najgorsze, że się szybko zapieprza z produkcją. Nie wiem jak z wynagrodzeniem czy zwiększa się w tym zakładzie, ale minimalna krajowa to jak ktoś ma rodzinę to naprawdę wielkie współczucia, a szczególnie dla tych starszych Kobiet, bo za takie pieniądze to może tylko pracować, jeść i spać. Prezes pewnie zbija kasę na was, bo czym szybciej pracujecie tym więcej ma w kieszeni. Tak jak Tusk, któremu płacicie podatki a on was robi w konia. No już musiał uciec bo afera taśmowa go do tego zmusiła. No cóż młody ma jeszcze szansę uciec z tego Kraju, gdzie mu będzie się się lepiej żyło. I tego wam życzę :)

Świeżak

Szukam pracy znacie jakieś firmy, które nie mają jakiś wymagań np. doświadczenia wyższego bądź średniego wykształcenia? Aktualnie uczę się zaocznie i chcę skończyć te liceum ogólnokształcące, aby mieć średnie wykształcenie. Nie wiem czy nie będę chodził i się pytał czy za darmo nie mogę popracować w jakimś zakładzie, żeby zdobyć doświadczenie np. miesiąc, bo co ja zrobię. Mam znowu szkołę robić, która nie daję mi gwarancji, że będę miał pracę. Co to za Patologia w tym kraju. 1. Skąd ja wezmę doświadczenie, jak w ofertach pracy wymagają doświadczenia. 2. Co to da, że mamy pracować do 67 roku życia jak i tak coraz większe bezrobocie, i pracy nie ma. Bez Sens.

Świeżak

Haha, Byłem u 2 pośrednikach. Czekam na "telefon" :P Znak ktoś jakie mają wymagania co do CV? Wcześniej też pracowałem na produkcji spożywczej. Przy wyjściu ochroniarz się na mnie tak wydarł jak by był pod wpływem jakiś środków, bo wyszedłem drzwiami, które miały napis "osobom nieupoważnionym wstęp wzbroniony". Przy wejściu do pośrednika ochroniarz musiał spać albo go w ogóle nie było bo nic nie powiedział dopiero jak wychodziłem. Rozumiem miał prawo, ale nie z taką agresją jak jakiś alkoholik. Już widzę jaki tam klimat panuję. No, ale w takiej zajebistej atmosferze to bym chyba za 2 tyś nie chciał robić. Nie ma to jak Polska atmosfera w chyba większości zakładach pracy. Nie ma co się dziwić, jak dużo osób nawet po kilku latach pracy dalej zapierdziela w tym kraju za grosze to też dużo osobom szajba odbija.

MAX TV

Masz 100% rację bo ja jeszcze tam nie pracowałem, Dzięki Bogu :) No, ale jak bez podwyżek to właśnie widać co to za firma lipna. Dlatego wspomniałem, że Szczecin nie ma się czym tak naprawdę chwalić, jeśli chodzi o pracę i godne warunki do życia. O dziwo mnie interesuję tylko skąd się bierze te poparcie PO takie duże w Szczecinie? Normalny zdrowy człowiek już dawno bym przestał głosować na tą partię a w szczególności w tak słabym mieście jakim jest Szczecin. Ale, dla tych, którzy dalej głosują na te rządy.... To wam się należy!!!! :-) ZAPIERDALAJCIE !!!!I IDŹCIE TUSKA I ANGELI BUTY LIZAĆ TERAZ JUŻ NIEDŁUGO POD EURO PARLAMENTEM !!!!MOŻE W KOŃCU SIĘ OBUDZICIE JAK BĘDZIECIE ZDYCHAĆ Z GŁODU !! ALBO WAS HOMOSIE Z RUCHAJĄ RAZEM Z PALIKOTEM!!!! xD PS. MAX KOLONKO, MÓWIĘ JAK JEST, NOWY JORK :P

byly

A pracowałeś tam lub pracujesz? Popracuj tam a póżniej wychwalaj. Zobacz jak ludzie tam zapierdzielają w zimnie i za jakie pieniądze. Nowoczesność kosztem ludzi. Znam takich co pracują tam juz po 6-7 lat bez żadnej podwyżki bo nie ma na to pieniędzy

lejeń
@byly 01.09.2014 17:58
A pracowałeś tam lub pracujesz? Popracuj tam a póżniej wychwalaj. Zobacz jak ludzie tam zapierdzielają w zimnie i za jakie pien...

Ja tam pracowałem pare lat temu i powiem ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mi sie pracowalo. jest chlodno ale to chyba wiesz gdzie do pracy idziesz, nie? sa srednie wyplaty do ktorych mozna dobic premie za obecnosc oraz uznaniowa jak sie nic nie spieprzy przez miesiac. nikt nikogo do niczego nie zmusza jak nie odpowiada mozna szukac pracy gdzie indziej. a dyrektorem nie jest czasem kobieta?

OLEJ

A co do tych większości negatywnych opinii. To zamiast narzekać to najpierw się bierzcie do nauki i przestańcie głosować na te same partie, które nie dbają o interesy Polski. Chyba, że ktoś już się obudził i nie oddaję już więcej głosów na ten rząd. A jak ktoś nie idzie w ogóle na wybory to po prostu popiera obecny rząd i może mieć pretensję tylko do siebie bo nie ma innego wyjścia. Można iść głosować albo patrzeć jak mniejszość będzie w kółko decydować kto będzie ciągle rządził. Jak patrzę jaka partia w Szczecinie zawsze zwycięża większością głosów to mi szczęka odpada. A to akurat robi się śmieszne. Z jednej strony ludzie w Szczecinie narzekają a z drugiej strony ciągle te same ryje w telewizji. pozdrawiam

Świeżak

przepraszam na olx.pl - super nowa nazwa, bardzo łatwa w zapamiętaniu :P Taka ciekawostka : Firma DGS otrzymała tytuł firmy roku województwa zachodniopomorskiego. No to jak to prawda to Szczecin ma się czym pochwalić :P Jak ktoś szuka innej pracy niż w drobimex. To może spróbować tam pójść na szkolenie, która trwa 2-4 godzin. Ja byłem, ale słabo mi poszło, więc nie doczekałem się nawet telefonu. Polecam tym, którym nie mają problemów z trzęsącymi się rękoma, mają dobry wzrok oraz posiadają dobre zdolności manualne pracy pod mikroskopem. :P

Świeżak

Aha, Dzięki. Ja na stanowisko: Pakowaczy/wykrawaczy drobiu. Czym się różnią te 2 pośredniki? Przecież to chyba na te same stanowiska przyjmują? Jak widać po ofertach pracy z tablica.pl.

Świeżak

Wiecie jakiego pośrednia wybrać najlepiej bo są 2 Mondi i PPL? Czy to nie ma różnicy? Ile trzeba nie więcej czekać na przyjęcie nowego pracownika? Mi Mówiono, że do 2 tygodni powinien dostać odpowiedź.

xyz
@Świeżak 29.08.2014 17:33
Wiecie jakiego pośrednia wybrać najlepiej bo są 2 Mondi i PPL? Czy to nie ma różnicy? Ile trzeba nie więcej czekać na przyjęcie...

zgłoś się w obu, a na jakie stanowisko się szykujesz?

były pracownik

I wszystko na ten temat. To pytanie mówi wszystko na temat kto tam pracuje i kto chce tam pracować. Chyba że kolega chce palnikiem robić kurczaki z rożna :)albo przyspawać je ze sobą :)

xxx
@były pracownik 27.03.2014 18:05
I wszystko na ten temat. To pytanie mówi wszystko na temat kto tam pracuje i kto chce tam pracować. Chyba że kolega chce palnik...

Jak byście chcieli wiedzieć bo pewnie wypowiadacie się na tematy o których zupełnie nie macie pojęcia. Przy każdym np. zakładzie drobiarskim a także każdym innym w którym jest linia techniczna musi być warsztat! I napewno kilku ślusarzy!!!!

zygi

Wita mam pytanie a czy firmie drobimex potrzebujom spawacza na warsztat bede bardzo wdzieczny za odp

Zostaw opinię o Drobimex - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drobimex