brak logo

Bor-Bud Usługi Budowlane Mariusz Borkowski

Morany

Opinie o Bor-Bud Usługi Budowlane Mariusz Borkowski

CIEŚLA 2012-02-07 12:18:04
PAN [usunięte przez moderatora] PEWNIE BY SOBIE ŻYCZYŁ, ALE TA OPINIA TO TYLKO BEŁKOT PIJANEGO IDIOTY
1
sławek 2012-02-23 15:51:13
spodkałem sie z fismą bor-bud i moja opinia jest taka:pijaki,agresywni i wszyscy na czarno pracuja. A pan mariusz kretasz ktory ma zaliczona odsiadke i zawiasy.i w dodatku niesprawne i kradzione busy.
1
gość 2012-03-02 14:33:35
mieszkam na moranach i znam [usunięte przez moderatora] i popieram wypowiedz wyrzej.to poprostu pijak i kombinator.
cipher 2012-05-19 11:31:24
Nikomu nie polecam tej firmy. Właściciel to kryminalista, któremu słoma wystaje z butów. Prawa pracownicze w tej firmie nie istnieją a busy, którymi wysyła ludzi na budowy nadają się tylko na złom. Większość pracowników to alkoholicy i narkomanii - wliczając w to prowadzących brygad. W dodatku Pan [usunięte przez moderatora] prowadzi swojego rodzaju \"melinę\", w której sprzedaje rosyjski tytoń bez polskich znaków akcyzy...
gość 2012-05-24 18:32:57
tak tak dobrze napisane,[usunięte przez moderatora] czyli ten caly pan [usunięte przez moderatora] to poprostu burak ze wsi.wiem ze niebawem znowu idzie siedziec,pewnie znów bedzie sie ukrywał np.u [usunięte przez moderatora]
oszukany 2012-11-20 23:26:04
gość - 2012-05-24 18:32:57

tak tak dobrze napisane,[usunięte przez moderatora] czyli ten caly pan [usunięte przez moderatora] to poprostu burak ze wsi.wiem ze niebawem znowu idzie siedziec,pewnie znów bedzie sie ukrywał np.u [usunięte przez moderatora]
[usunięte przez moderatora]obecnie mieszka przy ulicy
[usunięte przez moderatora] w Gdańsku jeździ aurorą srebrną na rejestracji [usunięte przez moderatora].
Pozdrawiam.
xxxx 2012-12-02 13:22:46
jakis idiota wypisuje bzdury i myli ludzi podajac wyrzej wymieniony adres nie zdziwie sie jak mieszkaniec tego adresu poda go sadu
snajk 2013-08-04 18:10:41
bardzo dobra firma jest bor bud szanuje
on 2013-09-12 11:28:48
piszecie ze to burak a sami wypowiedziec sie nie potraficie buraki a [usunięte przez moderatora] ma łeb to kreci a buraki sztachetami sie dusza na wzajem
Franek z Gdańska 2014-05-10 20:40:38
Bardzo dobra firma, robota na czas. Pracownicy podchodza bardzo profesjonalnie do zlecen. Szef konkretny dotrzymuje terminow. Wyksztalcony i swiatly umysl.(usunięte przez administratora)
robson 2014-08-31 00:50:48
tak znam tą firmę jestem brygadzistą z BAUHAUSU znam tego pracodawcę dziwię się tym ludziom co u niego pracują rze go nie spalili uwierzcie mi znam gnoja ale nie pracowałem u niego jego niestać na mnie ale co ja słyszałem co on wyrabia ze swymi ludmi to szok znam gnoja znam omijajcie go z daleka

1
krzysztof 2015-01-29 02:29:07
Chciałbym ponowić pytanie poprzednika, czy ktoś jest zorientowany co na dzień dzisiejszy dzieje się w Bor - Budzie? Może coś wyjaśniło się w sprawie terminowych płatności i zliczania godzin na które narzekaliście? I czy ktoś może opisać jak wyglądały jego początki w firmie - na co można liczyć? Czy były premie na święta w tym roku?
jokers 2015-02-22 13:55:33
Hej, szukam pracy, czy istnieje szansa, że znajdę ją w tej firmie ... Interesuje mnie, ile mógłbym zarobić, odpowie ktoś mam też pytanie, co do sposobu rekrutacji, w jaki sposób wysyłaliście CV.. Na maila, czy może osobiście Jak wygląda atmosfera w pracy i kontakty z przełozonym dziekuje za informacje pozdrawiam
amboży kleks 2015-02-28 13:25:42
nie ma żadnego cv. jeśli wiesz gdzie teraz budują iź tam, pogadaj z majstrem i robisz. tyle
Anonim 2015-03-07 20:02:04
Scina na godziny , oszukuje . Ta firma nie powinna istnieć . Z chęcią bym popatrzal jak mu ta firmę zamykają
1
Lenka 2015-05-06 11:09:14
Nikomu nie polecam tej firmy. Pracowali w niej moil bliscy. Płaci tak jak mu się podoba, jednym mniej, drugim wiecej. Większość pracuje na czarno. Wypłaty są indywidualne w zależności jak się umowisz z panem M. A gdy podejmiesz decyzję że chcesz dejść to albo wca wyplaty le nie dostaniesz wyplaty albo tak zacznie ci odliczać że prawie nic ci nie zostanie. Pan M nawet nie potrafi się wysłowić a jak napiszę smsa to nie wiadomo o co mu chodzi, tyle w tej wiadomości jest błędów. Na terenie naszej gminy wieści szybko się rozchodzą dlatego też ostatnio pan M zatrudnia ludzi z Malborka, Tczewa, Nowego Stawu i okolicznych wiosek, gdyż w Dzierzgoniu jest coraz mniej chętnych. Jeśli ktoś szuka pracy tosię proszę się zastanowić bo nawet jeśli wyda ci się że jest ok to przy zwolnieniu zostaniesz totalnie oszukany
2
Anonim 2015-07-29 15:53:49
Gdyba ta firma była faktycznie tak złą jak tu opisujecie, nikt by już w niej nie pracował i nie pozwoliłby sobie na w/w traktowanie, a jednak nadal istnieje i się rozwija. Znam osoby które tam pracują od początku istnienia firmy i najwidoczniej jest im dobrze skoro pracują w tej firmie tyle lat, sam tam pracowałem i nigdy nie było problemów z wypłatą, zaliczkami itp....Oczywiście najlepiej jest obrzucić Pana M. błotem, bo źle rozliczył, bo nie wypłacił zgodnie z ustaleniami.. Tylko ciekawe czy osoby tak życzliwie wypowiadające się same zachowały się w porządku.. Jak znam życie i branże budowlaną, to pewnie było zwolnienie z dnia na dzień bez wcześniejszego poinformowania,chodzenie w kratkę itd.., więc później nie dziwcie się, że objechał wam na stawce.. Polecam osobą które poważnie myślą o pracy. Pan M. docenia dobrych pracowników.
2
warszawiaczek 2015-07-29 16:28:52
koleś to największy oszust w historii,niby wszystko fajnie a jak przychodzi co do czego to rzekomo nie ma kasy,jest zwykłym kanciarzem i jeździ kradzionymi samochodami,do tego robią tam kryminaliści którzy pewnie ukrywają się przed policją i są największymi fuszerami jakich widziałem
2
Bartek 2015-08-04 09:12:57
Najwidoczniej ktoś za tą fuszerkę płaci i daje mu nowe zlecenia, bo skoro ciągle przyjmuję do pracy to chłopak musi mieć robotę.. Widać, że chłopak się rozwija, a wam pewnie żal d..e ściska. Większość pseudo biznesmenów już dawno swoje interesy pozamykało, albo tonie w długach. Ciekawa teoria Warszawiaczek, kradnie samochody, a później nimi pracownicy jeżdżą do pracy ???, jak wiadomo busy są jednymi z najczęściej kontrolowanych pojazdów i pewnie wiele razy były sprawdzane skoro codziennie ludzie dojeżdżają nimi do pracy, a jakoś nigdy nie słyszałem o aferze z kradzionymi samochodami w tej firmie.
zleceniobiorca 2015-12-18 15:46:37
Niestety wszystko co złe na temat tej firmy można powiedzieć, to należałoby powiedzieć. Nie płacą za potwierdzone przez siebie faktury i zaakceptowane protokoły. Wystarczy sprawdzić w KRD ile jest wpisów i na jakie kwoty- z czegoś to wynika.
ktoś, co coś wie 2016-02-17 18:30:42
Firma DNO!!! Niesłowny GW (ja to tłumaczę jako Gówniany Wykonawca).
Co do płatności to szkoda gadać... nieterminowi, nierzetelni i niesłowni.
P.M 2016-07-13 15:44:57
Pracowałem w firmie u pana o imienu wymienionym wielokrotnie wyżej jakieś 2 lata temu i szczerze żałuję.. Nie dość że dał nędzną stawkę(wtedy nie miałem innego wyboru) to jeszcze na czarno,zniszczone busy nadawały się na złom jedynie i prowadziły je osoby bez uprawnień na długich trasach.
Dawał tylko pieniądze na zaliczki po 100 zł tygodniowo za pracę nawet po 14 godzin dziennie,stawaka ustalona w moim przypadku wynosiła 10 zł za godzinę,pracowałem tam przez półtora miesiąca i wisi mi pieniądzę za cały ten okres,ale jak to wiadomo wielce wielmożny morański książe oszukał także kolegów z mojej wsi koło Malborka,w sumie kwota którą jest winny nam 4 to ponad 5 tysięcy złotych,nie mówiąc o osobach z jego rejonów które oszukiwał i wykorzystywał,dziwie się jedynie że nie dostał łupni,ale spokojnie pozew zbiorowy zostanie złożony niebawem,nie wiem czy morański książe jest świadomy ale karma wraca....
1
Wal 2016-07-13 20:27:04
Wiesz co, nie wydaje mi się, abyś miał rację kolego ponieważ firma jest w tym momencie w swoim rozkwicie i coraz lepiej jest
Zostaw swoją opinię o Bor-Bud Usługi Budowlane Mariusz Borkowski - Morany
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bor-Bud Usługi Budowlane Mariusz Borkowski