brak logo

Hangsen Sp. z o.o.

Bytom

Opinie o Hangsen Sp. z o.o.

xyz 2015-01-13 12:17
Praca z Chińczykami jest tak sama jak z Polakami. Albo się ich lubi albo nie. Pracowałam na produkcji (nie broniąc nikogo) fajna grupa ludzi (z małymi wyjątkami),szefowie ok, firma dopiero się rozwija więc płaca minimalna ale przynajmniej jest umowa.
8
acip 2015-02-12 20:23
Xyz dobre zarty
2
Do xyz 2015-04-13 21:48
Wiem, kim jest xyz. Jak się jest lizusem to się ma dobrze, ale wiem, że inteligentna jesteś i szkoda, że się dajesz "poniżać" za najniższą krajową.
Dobrze płacone mają tylko Ci, co mają tam robotę po znajomości. Przynajmiej wiemy jak ciańko zarabiasz.
8
2015-06-25 10:04
Popieram
bumbum 2015-06-28 20:01
Praca jak praca ale fakt wymagania względem nowych pracowników duże, poganianie itp. Robię tam i myślę o zrezygnowaniu bo przecież zawsze można coś znaleźć lepszego, jak każdy w Polsce chcemy godnie zarabiać. Praca bardziej dorywcza niżstala, jeżeli ktoś chce dorobicto proszę bardzo i tak nie wiem po ilu dniach mogą mnie zwolnić tak jak wyżej też dużo słyszałem o dziwnych zwolnieniach w tej firmie. Na produkcji nie robiłem, a już usłyszałem że za wolno robie. Do sedna jeżeli brakuje pieniędzy lepsze to niż nic. Ale zastanowilbym się dobrze czy warto ją popełnilem ten błąd i żałuje... A mogłem sobie robić dalej w magazynie :-)
4
Maja 2015-08-17 09:35
@Eryk
Jak długo pracujesz w Hangsen i jak ci się podoba praca tam? Chciała bym złożyć w tej firmie CV więc pierw chciała bym poznać jakieś opinie.
hehe 2015-08-17 12:08
Ciekawe tylko czemu złe opinie wywalaja??? to juz daje do myslenia - prawda w oczy kole co? zwalniaja za byle co i to sie nie zmieni!!! Masz znajomości to ok a jak nie to długo nie porobisz...zależy od charakteru .PRACOWAŁAM I NIE POLECAM !!!
5
do pracownik byly 2016-02-08 15:45
Nie ma tutaj negatywnych komentarzy bo kazdy taki komentarz zostanie usunięty jedyny pozytyw to taki ze wyplata jest na czas a reszta jak wysokość wyplaty, atmosfera pozostaje bez komentarza. "Byly pracownik"podpisywales stertę dokumentów o zachowaniu tajemnicy więc pewnie prawnik z hangsena Cię dopadnie.
3
do aplikujacych o pracę 2016-02-15 16:21
Jak myślicie że ta firma to jakieś korpo to jesteście w błędzie. Powodzenia tym co się na to nabrali. Firma jest spółką zoo i zatrudnia mniej niz 50 pracowników. Jak marzycie o stabilnym zatrudnieniu to ... nie do hangsena droga.
5
Do misiak 2016-05-02 17:59
Niestety, ale zwykli pracownicy mają większą wiedzę oraz kwalifikacje niż Panie w biurze.
Chłopak który ma licencjat z administracji pracuje na produkcji.
Pani, która nie ma żadnych studiów pracuje w administracji i cała fabryka o tym wie.
3
do sus 2016-05-04 17:38
Można u nich porządnie zarobić jak ma się znajomosci.
Jest to firma produkcyjna wiec zatrudniają akurat jak mają zamowienia i stąd ta umowa zlecenie.
4
do sus 2016-05-04 17:57
Zatrudniaja na 3 tyg bo akurat jest robota bo sa zamówienia. Potem zegnaj. Mozna u nich porządnie zarobić ale to jednak trzeba być raczej znajomymi szefostwa i pani manager hr.
3
do czcinka 2016-05-12 17:01
Zapomnij o stabilnym zatrudnieniu jako tlumacz. W Hangsenie jeszcze bardziej
1
summer 2016-05-12 18:16
Dlaczego uważasz, że niemożliwe jest zatrudnienie się na stałe w Hangsenie jako tłumacz?
do czcinka 2016-05-12 18:25
Zapomnij o stabilnym zatrudnieniu jako tlumacz. W Hangsenie jeszcze bardziej
summer 2016-05-12 18:28
Dlaczego uważasz, że niemożliwe jest zatrudnienie się na stałe w Hangsenie jako tłumacz? Czyżby ludzie na tym stanowisku tak często się zmieniali?
Ciekawy 2016-05-13 22:48
A w ktorym pokoju pracuje ten tlumacz i od ktorej?
Omnis 2016-06-30 10:17
Jak ta firma sie sie rozwijac, skoro ja, jako firma handlujaca w rejonie Niemcy, Austria i Szwajcaria, nie dostalem do dzisiaj odpowiedzi na zapytanie ofertowe. Mail zostapotwierdzony potwierdzony po 5 dniach od daty wyslania. Kto tam siedzi w biurach to nie wiem ale wiem jedno. Firma jest bardzo niepowazna!!!
1
ciekawy 2016-08-02 16:56
Firma chińska i otwiera firmę w Europie i rzekomo produkuje liquidy z europejskich składników? Bardzo ciekawe a zarazem podejrzane, bo caly swiat kupuje z Chin skladniki bo są znacznie tańsze. .. Ten caly opis tej firmy wydaje mi się podejrzany... W UE jest luka w prawie na temat pochodzemia towaru i można napisać co się chce na opisie produktu odnośnie pochodzenia. Wcale bym się nie zdziwil gdyby to byla sciema z tymi europejskimi skladnikami zeby upchnac chińską produkcję do Europy
4
Infor 2016-08-09 09:01
Aktualnie szukaja informatyka. Czy możecie powiedzieć jak wygląda praca informatyka, ile może zarobić i co sie stało z poprzednim( jeśli taki był) Czy w ogóle warto się w to pakować?
obiektywny 2016-08-10 23:07
Poprzedni pewnie nie spdobal się Pani HR manager to się go pozbyla jak kazdego innego pracownika. Lepiej pomyśleć o firmie takich jak Performance niz pakować sie w firmie ktora udaje ze jest korpo z wysokiej półki.
3
do gh 2016-08-13 10:16
Nie w każdej korpo tak jest :) akurat Performance i inne co do takich nie należa. W malych i średnich firmach tak są ludzie traktowani o czym napisal ghi nie mozna liczyć na premie i dodatki :) Hangsen jest tego dobrym przykładem. ..
1
ssssss 2016-08-17 21:32
Ciekawe na jakim stanowisku tak dobrze płacą bo napewno nie na produkcji
1
ssssss 2016-08-17 21:32
Ciekawe na jakim stanowisku tak dobrze płacą bo napewno nie na produkcji
1
ssss 2016-08-18 12:48
Pracowałam tam i nie polecam dla mnie czysty wyzysk zwalniają kiedy chcą i dają śmieszne umowy o pracę za śmieszne pieniądze a ludzi traktują jak roboty ale życzę powodzenia i wytrwałości pozdrawiam
1
zygzak 2016-09-28 17:09
Najdłużej staz pracy w tej firmie to maax. 1,5 roku. Kazdy kto jest normalny dlugo tam nie pozostanie. Zalasne są te komentarze jak "na Bytom". W miasra osciennych dwa razy więcej się zarobi.
2
nowy 2016-10-19 08:26
Ile na rękę idzie zarobić na produkcji?
1
nowy 2016-10-20 09:22
W tym problem że jest to moja pierwsza praca. Obawiam się tej rozmowy a szczególnie pytań o kasę.Powiem za mało i będę pracował za grosze.Powiem za dużo i mi podziękują.Trudno jest więc dla mnie ustalić ile mogę powiedzieć. 2koła na rękę to dużo czy mało?
sssss 2016-11-01 18:07
Zalosne sa te wymagania w ofertach o pracę. Ludzie którzy sa tam po znajomosci szefostwa w polowie tych wymagań nie spelniaja o czym się przekonałem. Miejsce dobre na pierwszą pracę a nie na kolejna lub stala prace bo dlugo się tam nie wytrzyma.
5
były pracownik 2017-03-07 21:59
Dziwna firma, duży bałagan. Jako nowa osoba nie wiedziałem kto za co odpowiada, co mogę a czego nie. Niby oczekują samodzielności, ale nie ma warunków aby tak pracować. Dużym plusem wypłata na czas. Aż dziw że w takim bałaganie ktoś to ogarnia. Atmosfera w biurach nieciekawa, na produkcji trochę lepiej.
2
do pracownik byly 2017-03-19 07:32
Wow.. widzę komentarz z 2017. Jestem pod wrażeniem ze ta firma jeszcze istnieje. Czyli od 2013 nic się niezmieniło z tym balaganem. Niestety tez tam pracowalem.... Jak jeszcze ta firma istnieje to ja nie wiem... widocznie ludzie sa frajerzy skoro myślą ze chinska firma będzie sprzedawać plyny z europejskich składników, gdzie na logike to co chinskie jest tanie to dziwne zeby mieli używać europejskich skladnikow, które sa kilkakrotnie razy droższe.
1
pracownik 2017-05-17 15:43
fatalne warunki, nadgodziny wymagane mówisz że nie chcesz zostawać odrazu pytają dlaczego co masz takiego ważnego do roboty i czy aby jest to na tyle ważne, w dzień pracy dowiadujesz się że musisz wyrobić 4godz pytanie: w tygoniu? nieee dziennie od dziś + obowiązkowa sobota jeśli szukasz pracy stabilnej w określonych godz pracy zapomnij o tej firmie. Mówią że to dla nas że będzie więcej zamówień będziemy mieli prace chcą zwiększać produkcje i wysyłke w miesiącu zapytaj co będziecie z tego mieli wy zwylkli pracownicy produkcji skoro zwiększa się obrót to cię wyśmieją. Przerwa 15min zanim weźmiesz kanapki dojdziesz na jadalnie zostaje 10min ogólnie nie polecam firmy chyba że przejściowo.
aaaaa 2017-05-21 12:27
NIE POLECAM FIRMY !! firma dobra na okres przejściowy jeśli szukasz stałej pracy to nie w tej firmie, z miesiąca na miesiąc rób więcej rób szybciej zostawaj nadgodziny nie jedz nie pij nie mrugaj a stawka taka sama, firma bez przyszłości na zleceniówce niecałe 10zł na godz przy dobrym miesiącu 23dni - 184godz - 1840zł(nadgodziny wypłacane) po podpisaniu umowy o prace przechodzi się na stawke 1600zł na miesiąc stała stawka nadgodziny do wybrania po podpisaniu umowy mają cie w garści każą zostawać po 4nadgodziny na dzień przychodzić w soboty 0 premii w firmie a wymagają, nie ma co szukać tam przyszłości
mmaaaat 2017-05-21 12:31
odradzam, pierwszy raz spotkałem taką produkcje pracuj jak robot więcej więcej więcej nadgzodziny soboty czasami niedziele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0 premii nadgodziny nie są wymagane wręcz wymuszane w poniedziałek pracujesz we wtorek już nie nie polecam
Zostaw swoją opinię o Hangsen Sp. z o.o. - Bytom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hangsen Sp. z o.o.