brak logo

Hangsen Sp. z o.o.

Bytom

Opinie o Hangsen Sp. z o.o.

xyz 2015-01-13 12:17:19
Praca z Chińczykami jest tak sama jak z Polakami. Albo się ich lubi albo nie. Pracowałam na produkcji (nie broniąc nikogo) fajna grupa ludzi (z małymi wyjątkami),szefowie ok, firma dopiero się rozwija więc płaca minimalna ale przynajmniej jest umowa.
7
acip 2015-02-12 20:23:47
Xyz dobre zarty
2
Do xyz 2015-04-13 21:48:33
Wiem, kim jest xyz. Jak się jest lizusem to się ma dobrze, ale wiem, że inteligentna jesteś i szkoda, że się dajesz "poniżać" za najniższą krajową.
Dobrze płacone mają tylko Ci, co mają tam robotę po znajomości. Przynajmiej wiemy jak ciańko zarabiasz.
6
2015-06-25 10:04:58
Popieram
bumbum 2015-06-28 20:01:33
Praca jak praca ale fakt wymagania względem nowych pracowników duże, poganianie itp. Robię tam i myślę o zrezygnowaniu bo przecież zawsze można coś znaleźć lepszego, jak każdy w Polsce chcemy godnie zarabiać. Praca bardziej dorywcza niżstala, jeżeli ktoś chce dorobicto proszę bardzo i tak nie wiem po ilu dniach mogą mnie zwolnić tak jak wyżej też dużo słyszałem o dziwnych zwolnieniach w tej firmie. Na produkcji nie robiłem, a już usłyszałem że za wolno robie. Do sedna jeżeli brakuje pieniędzy lepsze to niż nic. Ale zastanowilbym się dobrze czy warto ją popełnilem ten błąd i żałuje... A mogłem sobie robić dalej w magazynie :-)
3
Maja 2015-08-17 09:35:24
@Eryk
Jak długo pracujesz w Hangsen i jak ci się podoba praca tam? Chciała bym złożyć w tej firmie CV więc pierw chciała bym poznać jakieś opinie.
hehe 2015-08-17 12:08:29
Ciekawe tylko czemu złe opinie wywalaja??? to juz daje do myslenia - prawda w oczy kole co? zwalniaja za byle co i to sie nie zmieni!!! Masz znajomości to ok a jak nie to długo nie porobisz...zależy od charakteru .PRACOWAŁAM I NIE POLECAM !!!
5
do pracownik byly 2016-02-08 15:45:35
Nie ma tutaj negatywnych komentarzy bo kazdy taki komentarz zostanie usunięty jedyny pozytyw to taki ze wyplata jest na czas a reszta jak wysokość wyplaty, atmosfera pozostaje bez komentarza. "Byly pracownik"podpisywales stertę dokumentów o zachowaniu tajemnicy więc pewnie prawnik z hangsena Cię dopadnie.
2
do aplikujacych o pracę 2016-02-15 16:21:26
Jak myślicie że ta firma to jakieś korpo to jesteście w błędzie. Powodzenia tym co się na to nabrali. Firma jest spółką zoo i zatrudnia mniej niz 50 pracowników. Jak marzycie o stabilnym zatrudnieniu to ... nie do hangsena droga.
2
Do misiak 2016-05-02 17:59:03
Niestety, ale zwykli pracownicy mają większą wiedzę oraz kwalifikacje niż Panie w biurze.
Chłopak który ma licencjat z administracji pracuje na produkcji.
Pani, która nie ma żadnych studiów pracuje w administracji i cała fabryka o tym wie.
2
do sus 2016-05-04 17:38:29
Można u nich porządnie zarobić jak ma się znajomosci.
Jest to firma produkcyjna wiec zatrudniają akurat jak mają zamowienia i stąd ta umowa zlecenie.
2
do sus 2016-05-04 17:57:14
Zatrudniaja na 3 tyg bo akurat jest robota bo sa zamówienia. Potem zegnaj. Mozna u nich porządnie zarobić ale to jednak trzeba być raczej znajomymi szefostwa i pani manager hr.
2
do czcinka 2016-05-12 17:01:45
Zapomnij o stabilnym zatrudnieniu jako tlumacz. W Hangsenie jeszcze bardziej
1
summer 2016-05-12 18:16:59
Dlaczego uważasz, że niemożliwe jest zatrudnienie się na stałe w Hangsenie jako tłumacz?
do czcinka 2016-05-12 18:25:46
Zapomnij o stabilnym zatrudnieniu jako tlumacz. W Hangsenie jeszcze bardziej
summer 2016-05-12 18:28:12
Dlaczego uważasz, że niemożliwe jest zatrudnienie się na stałe w Hangsenie jako tłumacz? Czyżby ludzie na tym stanowisku tak często się zmieniali?
Ciekawy 2016-05-13 22:48:37
A w ktorym pokoju pracuje ten tlumacz i od ktorej?
Omnis 2016-06-30 10:17:43
Jak ta firma sie sie rozwijac, skoro ja, jako firma handlujaca w rejonie Niemcy, Austria i Szwajcaria, nie dostalem do dzisiaj odpowiedzi na zapytanie ofertowe. Mail zostapotwierdzony potwierdzony po 5 dniach od daty wyslania. Kto tam siedzi w biurach to nie wiem ale wiem jedno. Firma jest bardzo niepowazna!!!
ciekawy 2016-08-02 16:56:47
Firma chińska i otwiera firmę w Europie i rzekomo produkuje liquidy z europejskich składników? Bardzo ciekawe a zarazem podejrzane, bo caly swiat kupuje z Chin skladniki bo są znacznie tańsze. .. Ten caly opis tej firmy wydaje mi się podejrzany... W UE jest luka w prawie na temat pochodzemia towaru i można napisać co się chce na opisie produktu odnośnie pochodzenia. Wcale bym się nie zdziwil gdyby to byla sciema z tymi europejskimi skladnikami zeby upchnac chińską produkcję do Europy
1
Infor 2016-08-09 09:01:44
Aktualnie szukaja informatyka. Czy możecie powiedzieć jak wygląda praca informatyka, ile może zarobić i co sie stało z poprzednim( jeśli taki był) Czy w ogóle warto się w to pakować?
obiektywny 2016-08-10 23:07:09
Poprzedni pewnie nie spdobal się Pani HR manager to się go pozbyla jak kazdego innego pracownika. Lepiej pomyśleć o firmie takich jak Performance niz pakować sie w firmie ktora udaje ze jest korpo z wysokiej półki.
2
do gh 2016-08-13 10:16:34
Nie w każdej korpo tak jest :) akurat Performance i inne co do takich nie należa. W malych i średnich firmach tak są ludzie traktowani o czym napisal ghi nie mozna liczyć na premie i dodatki :) Hangsen jest tego dobrym przykładem. ..
1
ssssss 2016-08-17 21:32:27
Ciekawe na jakim stanowisku tak dobrze płacą bo napewno nie na produkcji
1
ssssss 2016-08-17 21:32:56
Ciekawe na jakim stanowisku tak dobrze płacą bo napewno nie na produkcji
1
ssss 2016-08-18 12:48:11
Pracowałam tam i nie polecam dla mnie czysty wyzysk zwalniają kiedy chcą i dają śmieszne umowy o pracę za śmieszne pieniądze a ludzi traktują jak roboty ale życzę powodzenia i wytrwałości pozdrawiam
zygzak 2016-09-28 17:09:22
Najdłużej staz pracy w tej firmie to maax. 1,5 roku. Kazdy kto jest normalny dlugo tam nie pozostanie. Zalasne są te komentarze jak "na Bytom". W miasra osciennych dwa razy więcej się zarobi.
1
nowy 2016-10-19 08:26:05
Ile na rękę idzie zarobić na produkcji?
nowy 2016-10-20 09:22:55
W tym problem że jest to moja pierwsza praca. Obawiam się tej rozmowy a szczególnie pytań o kasę.Powiem za mało i będę pracował za grosze.Powiem za dużo i mi podziękują.Trudno jest więc dla mnie ustalić ile mogę powiedzieć. 2koła na rękę to dużo czy mało?
sssss 2016-11-01 18:07:45
Zalosne sa te wymagania w ofertach o pracę. Ludzie którzy sa tam po znajomosci szefostwa w polowie tych wymagań nie spelniaja o czym się przekonałem. Miejsce dobre na pierwszą pracę a nie na kolejna lub stala prace bo dlugo się tam nie wytrzyma.
1
Zostaw swoją opinię o Hangsen Sp. z o.o. - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hangsen Sp. z o.o.