POCH S.A.

Gliwice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 69 ocen.

Opinie o POCH S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POCH S.A.

Natalia

Jak obecnie ma się sytuacja w POCH S.A.? Czy nadal jest problem z zachorowaniami w firmie, czy ta sytuacja jakoś się uspokoiła? Może ktoś odnieść się do tego aspektu?

Natalia

@Pracownik ale to jest faktyczny problem w firmie? Czy w takim razie pracodawca ma świadomość, że takie zachorowania mają miejsce? Jeżeli statystyka jest duża, to warto zaalarmować firmę.

Natalia

@Pracownik czyli nie jesteś zatrudniony w POCH S.A.? Firma prowadzi działalność legalnie, więc środowisko pracownicze powinno być bezpieczne dla każdej osoby przebywającej na terenie zakładu. Możesz napisać, dlaczego masz wątpliwości?

Pracownik
@Natalia 22.07.2017 15:30
@Pracownik czyli nie jesteś zatrudniony w POCH S.A.? Firma prowadzi działalność legalnie, więc środowisko pracownicze powinno b...

Ponieważ bardzo wiele osób ma później poważne problemy z wątrobą. Chciałem się dowiedzieć czy jest tu ktoś kto mógłby coś więcej o tym powiedzieć.

Pracownik

A jak ze zdrowiem? Można pracować spokojnie, czy za rok wysiądzie wątroba?

wzx

jakieś informacje na temat tego jak jest teraz? Zastanawiam się nad złożeniem CV do działu farmacji na produkcji. Warto?

Jurek Ch

Nie polecam jest źle a może być jeszcze gorzej

T.CH
@Jurek Ch 17.05.2017 17:52
Nie polecam jest źle a może być jeszcze gorzej

Jurek nie dramatyzuj

Pusia

Witam. Mam pytanie... Ile mozna zarobić w tej firmie?

Dana
@T.CH 25.04.2017 14:40
To zależy od stanowiska, działu, doświadczenia zawodowego i ilości nadgodzin ale ogólnie kasa się zgadza...

Produkcyjni pod firmą jaką umowę mają? Po jakim czasie się przechodzi pod POCH? Trankwalder prowadzi obecnie nabór.

T.CH
@Dana 29.04.2017 17:23
Produkcyjni pod firmą jaką umowę mają? Po jakim czasie się przechodzi pod POCH? Trankwalder prowadzi obecnie nabór....

Też robiłem przez trekwaldnera wszystko było ok. bony, nadgodziny. Przeszedłem wcześniej pod awantora i nie żałuje. Praca jest spoko przełożeni też każdy jest kowalem swojego losu

E-100

Cenzura działa na całego więc to jednak jest prawda

E-100

Były górnik ostro fedruje na jej przodku ale w sumie jak wam tak dobrze nie moja sprawa

E-100

Były górnik ostro fedruje na jej przodku ale w sumie jak wam tak dobrze nie moja sprawa

Michał

Dobry wieczór Poszukuje opinii o stanowiskach specjalistów w dziale kontroli jakości. Jaki jest szef dzialu, pracownicy, godziny pracy. no i oczywiście na jakiego rzedu wynagrodzenie można liczyć. Dziękuję i pozdrawiam

Tomek CH

Ludzie co wy za bzdury wypisujecie nie chce się wam pracować oki strefa czeka za najniższą krajową. Pracuje na magazynie jest spoko robota jest kasa się zgadza nadgodziny bonny też więc wszystko jest gites. Fakt na początku pracowałem przez agencje ale wszystkie dodatki miałem jak każdy inny pracownik i byłem tak traktowany nie dali mi odczuć że jak z agencji to gorszy. Dyrekcja kierownictwo koordynatorzy są spoko i w porządku z każdym miżna się dogadać zawsze idą na ręke, więc skończcie się nad sobą użalać i wymyślać historie z arhiwum x

Łotr

I warto wspomnieć o kontaktach intymnych w relacji przełożona- podwładny brak szacunku dla siebie nic mnie już nie zdziwi

dejzi

Chcialabym zlozyc zyczenia wesolych swiat i wszystkiego co naj;epsze w nadchodzacym nowym roku wszystkim tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dzieki, ktorym stracilam prace, tylko dlatego ze jestem osoba zetelna i suminna a strach i uklady w tej firmie sa najwazniejsze. Powodzenia.

Adaś
@dejzi 26.12.2016 19:16
Chcialabym zlozyc zyczenia wesolych swiat i wszystkiego co naj;epsze w nadchodzacym nowym roku wszystkim tym [usunięte przez ad...

Możesz rozwinąć ten temat?

E-100
@dejzi 26.12.2016 19:16
Chcialabym zlozyc zyczenia wesolych swiat i wszystkiego co naj;epsze w nadchodzacym nowym roku wszystkim tym [usunięte przez ad...

Masz racje daisy donosy podkładanie świń fałsz obłuda i zakłamanie są na porządku dziennym w tym korporacyjnym szambie kiedyś dawno temu jak zaczynałem tu prace było normalnie ludzie byli dla siebie "ludzcy" a dzisiaj jakby mogli to by się potopili w szklance wody

Łotr

Jak pracownik avantora szczerze nie polecam zmiany jakie tu zaszły niestety nie wyszły na dobre a wręcz przeciwnie robi się coraz gorzej. Cyrk na kółkach

E-100

Wzorajsza wigilia zakładowa korporacyjna stypa najgorzej zachowywali się te kierownicze nierobole nabrali tyle żarcia jakby nie jedli od miesiąca a później i tak połowa została na stole dno szambo i metr mułu i do tego wazeliniarsko- lodziarskie nagrody

Miś

Zaczyna się robić strefa oj przewraca się wam w głowach dobrze się zastanówcie jeżeli zamierzacie tam pracować

Sam wiesz kto

Nie polecam kosmiczne pomysły z nową produkcją transfery do scl-a wprowadzają coraz większe zamieszanie

robot

Głupota niektórych razi po oczach znane nazwisko to nie wszystko a ostatnio coraz częściej dochodze do wniosku że ta firma uratowała niektórym życie

wojsko

Korporacyjny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam

E-100

Z końcem roku kończymy współprace z sigmą a później mają zwalniać ludzi więc nie łudźcie się że będzie lepiej teraz wiem po co było wyliczanie wydajności

anonim

(usunięte przez administratora)

E-100

Na razie jest cisza przed burzą więc chyba ten kosmiczny pomysł umrze śmiercią naturalną oby tak się stało

E-100

Zaczyna się powoli robić strefa, wyliczanie czasu do do minuty czyli akord.Prędzej czy później doprowadzi to do wzrostu wypadków a mieliśmy pracować przede wszystkim bezpiecznie.

anonim

(usunięte przez administratora)

new

powiedzcie tak uczciwie , ile na reke dostane jako nowy pracownik.Czy na te 2 tysiace na reke z dodatkami moge liczyc?

T.CH

Jak czytam te opinie to nie wiem czy śmiać się czy płakać, fakt czasem jest zapierdol a czasem luz ale nie ma ukrytego akordu jak na strefie. Bezpieczeństwo jest najważniejsze okulary, kaski trzeba nosić dla własnego i innych bezpieczeństwa. Zmiany które zachodzą w firmie w dłuższej perspektywie wyjdą wszystkim na dobre. Na swoim przykładzie powiem wam warto cierpliwie czekać

E-100

Premia za znalezienie 4 nirmisów i za zrealizowaniw celów ale i tak wszystko jest po znajomiści nepotyzm na całego

anonim

(usunięte przez administratora)

E-100

Premii jako takiej nie ma są bony i jest roczną premia za zrealizowane cele a w rzeczywistości przyznawana po znajomości rządzi korporacyjny układ sitwa klika jak zwał tak zwał trzeba umieć się w tym odnaleźć nie zwariować i zachować resztki godności i człowieczeństwa

E-100

Premii jako takiej nie ma są bony i jest roczną premia za zrealizowane cele a w rzeczywistości przyznawana po znajomości rządzi korporacyjny układ sitwa klika jak zwał tak zwał trzeba umieć się w tym odnaleźć nie zwariować i zachować resztki godności i człowieczeństwa

th

Pracownik produkcji (m/k) (atrakcyjne wynagrodzenie) Region wykonywanej pracy: Gliwice (śląskie) Nr referencyjny: MA/GL/0716/jobs.pl Miejsce pracy: Gliwice Nr ref.: MA/GL/0716 Obowiązki: - prace magazynowe przy rozlewaniu substancji chemicznych, - sporządzanie dokumentacji magazynowej, - etykietowanie butelek, - przygotowanie materiału do wysyłki, - dbanie o porządek w magazynie. Wymagania: - chęć do pracy, - bardzo dobry stan zdrowia. Oferujemy: - ofertę pracy bezpośrednio u naszego klienta, - liczne dodatki do wynagrodzenia, - pracę w systemie 3-zmianowym w godzinach 6.00-14.00, 14.00-22.00, 22:00-6:00 od poniedziałku do piątku, - pracę od zaraz, - wynagrodzenie 3300 zł brutto/miesiąc + premia na koniec roku 5000 zł brutto. Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji za pomocą formularza internetowego.

E-100
@th 21.09.2016 19:01
Pracownik produkcji (m/k) (atrakcyjne wynagrodzenie) Region wykonywanej pracy: Gliwice (śląskie) Nr referencyjny: MA/GL/0716/...

Może się w końcu obudzili ale to raczej na nową halę przy rozlewaniu roztworów soli więc mało szkodliwe a agencja no cóż każdy tak zaczynał

E-100

Korporacyjna droga do kariery drabina sukcesu maxymalna konfidencja i kółko fotograficzne

new
@E-100 15.09.2016 18:09
Korporacyjna droga do kariery drabina sukcesu maxymalna konfidencja i kółko fotograficzne

przeciez bylo takie ogloszenie przez agencje trenkwalder.

new

Pojawilo sie ogloszenie , ze potrzebuja na magazyn przy rozlewaniu chemikaliow .Oferuja 3300 brutto + 5000 premii na koniec roku.Mam watpliwosci , czy ta oferta jest prawdziwa.Na ile moge liczyc na poczatek

E-100
@new 29.08.2016 19:27
Pojawilo sie ogloszenie , ze potrzebuja na magazyn przy rozlewaniu chemikaliow .Oferuja 3300 brutto + 5000 premii na koniec rok...

Chyba cię pogrzało jakie 3300? dostaniesz najwyżej 2300 i to brutto a premia roczna 5000 bzdura wyssana z palca i obowiązkowo przez agencję no chyba że masz znajomości albo odpowiednie nazwisko to od razu robisz pod firmą.C oś mi się wydaje że ten post jest założony celowo przez firmowego kreta

E-100

Nowy prezen nowe nadzieje nowe szanse nowe plany ale niestety problemy dalej te same ciągle mało ciągle za wolno zaczyna się powoli strefa

anonim

(usunięte przez administratora)

E-100

Jeżeli jesteś pracownikiem avantora to prędzej czy później się i tak dowiesz najszybciej na palarnii a jeżeli nie to lepiej nie pytaj

E-100

Kolejny wypadek na magazynie pośpiech rutyna braki sprzętowe nawał zadań to było do przewidzenia a może się skończyć jeszcze gorzej oby nie

Fikus

Polsko amerykański kabaret brak szacunku dla człowieka to norma a ilość bezsensownychbi nieprzemyślanych pomysłów przekracza najśmielsze oczekiwania ogólnie nie polecam

produkcja

Papiery do Trenkwaltera Katowice i na rozmowę do Avantora na pracownika produkcji, 2000pln brutto + 200pln bony + dodatki zmianowe + nadgodziny

staż

Czy przyjmuja tam dużo stażystów ? czy jest szansa na stałe zatrudnienie i czy staże sa płatne?

bobek

Trwają zwolnienia więc sięzadstanówcie zanim złożycie tam papiery a pozatym i tak najpierw robisz pod agencją

marzanna

racionalne myślenie polskiego mózgu w pracy to logika i sens.......!!! Jest jedno miejsce, w którym Amerykanie zachowują się logicznie i sensownie – w banku.!!!!!!!!!!!!!!!

nikt

Nie tyle nienawiścią tylko boli mnie jak w tej firmie traktuje się zwykłego pracownika produkcyjnego masa niespełnionych obietnic błędnych decyzji i tylko tyle.A firma jako taka nie jest zła rozwija się idą zmiany na lepsze

nikt

Nie ściemniajcie na wojsko i tak pójdą znajomki, układy i układziki tak działa amerykańska korporacja a ostatni wypadek na magazynie handlowym? I tak dalej będzie tak samo nic to nie zmieni

marzanna
@nikt 14.02.2015 12:40
Nie ściemniajcie na wojsko i tak pójdą znajomki, układy i układziki tak działa amerykańska korporacja a ostatni wypadek na maga...

zmień pracę ,bo jak widzę pałasz nienawiścią do tej pracy i firmy

Rury
@nikt 14.02.2015 12:40
Nie ściemniajcie na wojsko i tak pójdą znajomki, układy i układziki tak działa amerykańska korporacja a ostatni wypadek na maga...

Do pracy przy wojsku idzie zawsze kupa luda, kto jest chętny. Nadgodziny zawsze płatne. Amerykanie nie mają na to wpływu. A co do wypadku, są miejsca w sprzęcie, w które palców nie wolno wkładać. Bo jak się włoży to potem boli...

anonim

(usunięte przez administratora)

MARZANNA

około marca ruszają prace na potrzeby wojska, może warto spróbować zlozyć swoje CV ważne aby dostać się do środka a potem starać się o przeniesienie do działu który odpowiada twoim aspiracją

anonim

(usunięte przez administratora)

marzanna

Twoje CV moze trochę poleżeć a telefon może nie zadzwonić trwają zwolnienia, ale jeżeli już to tak jak napisał "konik" nie mieć spiętej pupy no i bez nerwów bo nerwy to prosta droga do kłamstwa,a klamstwo ma krótkie nogi,i nie udawaj że wszystko wiesz!i umiesz!bo takich osób nie ma.Powodzenia

ja

Polsko amerykański kabaret, ciągłe audyty kontrole z których tak naprawde nic nie wynika.

ja

Polsko amerykański kabaret, ciągłe audyty kontrole z których tak naprawde nic nie wynika.

ja

Bony po 10 zł za każdy dzień pracy a zabawa w czerwcu tzw.dzień chemika więcej nie napisze bo biurowcy albo inny szpiegują takie fora na polecenie kierownictwa

pl

Nie ma co narzekać jak w każdej robocie są sprzedawczyki lizodupy i krzykacze ale ogólna atmosfera jest spoko

były

Szczególnie jak robisz przrz pośrednika żadnego socialu dobrze że chociaż są bony i zabawa integracyjna co roku

Rysiek

Jak ktoś chce czegoś sie nauczyć i ma ambicje to da tutaj rade. Czasu trzeba mieć dużo. A płace sa średnie - ani nie za niskie ani nie za wysokie.

poszukujący

Napisz proszę coś więcej o POCH?

lolo

beznadzieja

Zostaw opinię o POCH S.A. - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POCH S.A.