Avantor Performance Materials Poland SA

• Ziemięcice

3. Opinie o pracodawcach Gliwice
  5. Opinie o Avantor Performance Materials Poland SA

Opinie o Avantor Performance Materials Poland SA Gliwice

Nie przegap nowości o Avantor Performance Materials Poland SA!

11.06.2021 12:35

Pozytywna atmosfera, ciekawa praca. Wyrozumiali przełożeni. Jest ok.

07.05.2021 11:42

Z jakich powodów pracownicy kończą współpracę z Avantor Performance Materials Poland POCH? Czy sami rezygnują ze współpracy, czy są zwalniani?
    zespół kadrowy

11.06.2021 11:14

Tak jak w każdej firmie są osoby, które same rezygnują z różnych przyczyn oraz takie, którym np. nie zaoferowano kolejnej umowy po okresie próbnym, bo współpraca nie przebiegała w sposób zadowalający. Co warte podkreślenia, wszystko odbywa się z poszanowaniem pracownika i zgodnie z obowiązującymi przepisami. Pracownik rezygnujący z zatrudnienia w Avantor może podać przyczynę, do czego jest zachęcany. Nie jest to jednak obowiązkowe. Odpowiedzi bywają pomocne w wprowadzaniu zmian.
    ast98

11.06.2021 08:14

czy premie na produkcji są wypłacane regularnie w całości?
    zespół kadrowy

11.06.2021 11:04

Premie są premiami kwartalnymi i zawsze wypłacane są na czas. W ostatnich kilku kwartałach wypłacone w całości czyli 10% wynagrodzenia. Jednak w danym kwartale na wysokość premii ma wpływ kilka czynników określonych odgórnie.
    Gigio

03.06.2021 11:24

Pracowało się tu i tam na Śląsku przez ostatnich kilkanaście lat, w Avantorze jestem odkąd połączył się z VWR. Trzeba przyznać, że jeśli pracujesz tu jako specjalista to w większości przypadków masz sensownego szefa. Krzywda się nie dzieje a ludzie otwarci i normalni.
    Arti

31.05.2021 12:06

W porównaniu z innymi firmami jest całkiem spoko

26.05.2021 16:59

Firma bardzo dynamiczna i rozwojowa. Wchodzą nowe rzeczy więc jest wiele nowych wyzwań. Bardzo fajna i miła atmosfera ale wiadomo, że wymagają jak zresztą wszędzie. Warto polecić

04.07.2019 10:24

20.11.2020 18:03

To tylko i wyłącznie Twoje zdanie, że nie można używać imion i nazwisk.
    Marek Nowaczyk

26.05.2021 12:23

Nie, to nie jest moje zdanie, ale RODO. Ale widzę, że Ty odwagi nie masz aby podać swojego imienia. Słabe. Brak odwagi
    Pawel

14.05.2021 09:10

Fajna firma, fajni ludzie, kasa na czas
    :-)

17.05.2021 16:39

Kasa tak ludzie w większości spoko choć zdarzają się konfidenci i pajace z manią wielkości i rozdmuchanym ego ale ogólnie jest spoko

01.05.2021 13:14

klient

02.05.2021 20:40

sprowostawnie za kadencji tej pani zapadla decyzja o zamknieciu ssc,przed zamknieciem po decyzji pani zmienila prace
    :-)

03.05.2021 11:40

Są jeszcze większe cudaki na firmie
    BFG 9000

24.03.2021 15:50

Piesek Leszek chodzi na smyczy skacze do piłeczki
    Bemben

06.11.2020 17:12

Witam zaczynam pracę w tym miesiącu jaka atmosfera w firmie i czy często zdążają się nadgodzinami
    Bemben

22.11.2020 13:34

Ok dzięki już pracuje na razie wszystko jest ok
    XXX

26.11.2020 14:44

@sephiroth Uważam, że praca jest bardzo fajna, ludzie mili i atmosfera też ok. Z innymi osobami też się dobrze pracuje. Ciekawe o jaką osobę Ci chodzi?... Myślę, że nie ma co pisać takich rzeczy o kimś, że ktoś się niby rządzi czy coś. Bo się usłyszało od kogoś, a może nie do końca się go zrozumiało lub ktoś przeinaczył sprawę i powstają plotki, które są niepotrzebne. Myślę, że jak się ma do kogoś jakieś uwagi, to powinno się z tą osobą porozmawiać i wyjaśnić to między sobą. W pracy powinniśmy się po prostu dogadywać jedni z drugimi. :)
    Taki se

19.08.2020 18:08

Jakie są stawki za niedzielę? Bo początkowa stawka tyłka nie urywa.
    ;)

19.09.2020 19:45

Niedziele są dla wybranych
    Elo

16.09.2020 20:47

Jakie są zarobki na stanowisku specjalisty obsługi klienta z niemieckim? Z góry dzięki za odpowiedź

11.06.2020 11:50

Czy Avantor Performance Materials Poland POCH ma ściśle ustalone godziny pracy?

14.06.2020 00:07

tak ma- 8 godzin niektóre działy maja 3 zmiany

02.03.2020 09:40

Czy w obrębie jednego działu w Avantor Performance Materials Poland POCH są wewnętrzne rekrutacje na liderów?

31.05.2020 12:56

Po zebraniu wiedzy(albo i nie jak jest taka potrzeba?) na danym dziale możesz zostać prowadzącym zmianę coś jak "lider " ale wiele osób myli te pojęcia -prowadzący zmianę to osoba która przychodzi na zmianę i wypełnia polecenia koordynatora,dba o bezpieczeństwo pracowników,pomaga zorganizować pracę, pobiera i podpisuje raporty itp....ale NIE RZĄDZI DZIAŁEM!!
    Ana

31.01.2020 13:55

Ile można zarobić na produkcji na rękę? Czy weekendy sa wolne?

30.05.2020 09:56

Około 2.500 -2.800 pln na rękę .Tak soboty są wolne zawsze ! a niedziele jak są i jak chcesz to idziesz (dobrze płatne)-pozdrawiam
    Roki

14.02.2020 22:30

Co do wypadkow w tym zakładzie szkoda ze nikt nie mowi w zeszłym roku wypadek bardzo poważny człowiek został ochalapany kwasem azotowym 60% po twarzy , co za (usunięte przez administratora) daje nowego pracownika na rozlewanie kasu zaledwie po dwóch tygodniach od zatrudnienia bez przyłbicy , szok BHP powinno tam być codziennie a jest sporadycznie i to jak cos się zdarzy
    Karina

03.02.2020 11:06

Czy sa aktualnie przyjecia na produkcję. Zastanawiam sie czy warto składać tam cv.
    Prosze o rade

22.12.2019 13:11

Zastanawiam się nad pracą w Avantorze ale czy praca jest tam bezpieczna jeśli chodzi o styczność z chemią? Są jakieś zachorowania, alergie?
    Były

22.12.2019 20:34

Za mojej kadencji o niczym nie słyszałem ale może takie sprawy są niewygodne i zamiatali je pod dywan
    Były

14.12.2019 10:01

Takiego cyrku nie widziałem dawno chociaż robiłem na kopie. Udają znawców ekspertów w każdej dziedzinie fachowców najwyższych lotów a tak naprawde są nikim małymi pionkami a ludzi traktują jak meble

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Avantor Performance Materials Poland SA?

Kontakt - Avantor Performance Materials Poland SA

Sowińskiego 11 44-101 Gliwice

Branża główna: Przemysł chemiczny i surowce

08.11.2019 21:16

Jeden wielki układ jeden łazi plącze się po kątach ściemnia czego się nie dotknie to spieprzy a i tak trzymają go na siłe
    Abc

15.08.2019 15:38

Jak w każdej firmie są tu układy i ukladziki. Trzeba uważać z kim się rozmawia a najlepiej zająć się swoją robotą i resztę(usunięte przez administratora) Wypłata zawsze na czas, bony i O ile ktoś dobrze potrafi się dogadać, to przełożeni są w porządku. Atmosfera w pracy też spoko. Trzeba być człowiekiem dla człowieka i samo to wystarcza. Ja nie narzekam choć są dni gorsze. Śmiało mogę polecić osobą twardo stąpającym po ziemi i z głową na karku.
    Mirek

25.09.2019 14:15

Standard jak w innych firmach, niewiele tego ,ale podejście do pracownika dobre i atmosfera całkiem niezła.
    AS

31.10.2019 07:48

1. Bony jeżeli Twoje stanowisko jest zakwalifikowane do bonów. 2. Automat z kawą - 20zł (miesięcznie). 3. Bufet - 30 zł (miesięcznie). 4. Premia co kwartał (zazwyczaj niewielka ale jest). 5. Jakieś dopłaty do Luxmedu - jeżeli chcesz. Inne: szkolenia itp.
    Karola

25.09.2019 21:45

Chciałam zapytać czy są przyjęcia do dla kobiet? Praca jest ciężka? Ile na początek za miesiąc zł netto?
    AS

31.10.2019 07:44

Możesz złożyć dokumenty do kadr. Jak będzie wolne stanowisko to Ci zadzwonią :)

12.09.2019 21:33

Nadgodziny po znajomością i handel paletami na hasioku

30.07.2019 19:42

Czy ktoś może napisać jak faktycznie jest obecnie w firmie a nie jakieś żale i pierdoły.Zarobki premie itp.
    B52

16.06.2019 21:12

Niektórym to ta firma uratowała życie

25.04.2019 04:50

Przyjemność o smaku owocowym i wszystko załatwionie
    jabłko jad

11.05.2019 18:59

owoce i zdrowy food rządzi
    Black hole

31.05.2019 15:13

Jak się załatwia wszystko w pracy w wiadomy sposób????????????
    Luidzi

05.01.2019 14:06

Słusznie , że jeden rządzi bo gdyby pozwolić innym to dopiero byłby bałagan!!
    Worker

05.01.2019 22:42

Tak tylko ten (usunięte przez administratora) uważa się za Boga a to zwykły pracownik pozer

18.04.2019 20:16

Pozorowanie pracy przesiadywanie w szatni albo w birze

03.04.2019 18:30

Nie polecam brak szacunku najważniejszy jest plan i wyścig szczurów
    Juju

26.02.2019 14:54

W ofercie warunki nijak maja się do realnych na 2 etapie rozmowy.... Nie polecam...
    Jurek Ch

17.05.2017 17:52

Nie polecam jest źle a może być jeszcze gorzej
    T.CH

18.05.2017 17:29

Jurek nie dramatyzuj
    Akadur

29.03.2018 08:39

POCH uj żeś się tutaj przyjął!
    Natalia

22.07.2017 15:30

@Pracownik czyli nie jesteś zatrudniony w POCH S.A.? Firma prowadzi działalność legalnie, więc środowisko pracownicze powinno być bezpieczne dla każdej osoby przebywającej na terenie zakładu. Możesz napisać, dlaczego masz wątpliwości?

02.08.2017 08:47

Ponieważ bardzo wiele osób ma później poważne problemy z wątrobą. Chciałem się dowiedzieć czy jest tu ktoś kto mógłby coś więcej o tym powiedzieć.

03.07.2017 10:37

A jak ze zdrowiem? Można pracować spokojnie, czy za rok wysiądzie wątroba?
    wzx

27.06.2017 12:05

jakieś informacje na temat tego jak jest teraz? Zastanawiam się nad złożeniem CV do działu farmacji na produkcji. Warto?

06.04.2017 18:53

Cenzura działa na całego więc to jednak jest prawda

13.03.2017 22:02

Były górnik ostro fedruje na jej przodku ale w sumie jak wam tak dobrze nie moja sprawa

13.03.2017 22:01

Michał

09.03.2017 20:56

Dobry wieczór Poszukuje opinii o stanowiskach specjalistów w dziale kontroli jakości. Jaki jest szef dzialu, pracownicy, godziny pracy. no i oczywiście na jakiego rzedu wynagrodzenie można liczyć. Dziękuję i pozdrawiam
    Tomek CH

03.01.2017 06:58

Ludzie co wy za bzdury wypisujecie nie chce się wam pracować oki strefa czeka za najniższą krajową. Pracuje na magazynie jest spoko robota jest kasa się zgadza nadgodziny bonny też więc wszystko jest gites. Fakt na początku pracowałem przez agencje ale wszystkie dodatki miałem jak każdy inny pracownik i byłem tak traktowany nie dali mi odczuć że jak z agencji to gorszy. Dyrekcja kierownictwo koordynatorzy są spoko i w porządku z każdym miżna się dogadać zawsze idą na ręke, więc skończcie się nad sobą użalać i wymyślać historie z arhiwum x
    Łotr

02.01.2017 22:02

I warto wspomnieć o kontaktach intymnych w relacji przełożona- podwładny brak szacunku dla siebie nic mnie już nie zdziwi

Zostaw merytoryczną opinię o Avantor Performance Materials Poland SA