Mam pytanie, czy Wasi przedstawiciele są przygotowani merytorycznie do swojej pracy??? Sprzedaży na tzw. litość, biedną szarą myszkę to jest dramat... Niby Pani już wiekowa a takie bzdury opowiada... Masakra zero kompetencji - tylko kupcie bo ja mam plan do zrobienia. Nie polecam - farmaceutka z Wałbrzycha.
Niby było tu już nieaktualne ogłoszenie a ja za to widzę jeszcze więcej innych na necie. oni maja teraz jakieś większe rotacje czy może ta firma sie rozwija? Nie chce aplikować jak może tu być niepewnie z pracą
Koordynator działu zakupów w porównaniu z handlowcem ma oznaczenie w ogłoszeniu, że to praca stacjonarna. Jednak w zakresie obowiązków widzę wyjazdy służbowe na targi i do producentów. Jak często są organizowane i jak wyglądają?
Niestety też ta Pani próbowała sprzedać - wcisnąć Wasze produkty na wzbudzeniu litości. Granie słodkiej babci z emeryturka na którą musi doczekać.... Pomyłka.
Było miło ale się skończyło. Przyszedł czas na rozwój, na awans, nowe projekty. Na pewno firma Cię dużo nauczy. Doświadczenie warte lat pracy. Natomiast odejście to była również decyzja doskonała. Co do wynagrodzenia bywa różnie. Trzeba sobie wszystko wynegocjować.
dzień dobry, w ostatnim czasie pojawiło się kolejny raz w przeciągu kwartału kolejne ogłoszenie na przedstawiciela farmaceutycznego na teren wielkopolski? Czy wobec powyższego / wysłałem cv/ praca w firmie jest stabilna ? czy zespół sprzedażowy jest stabilny? Jak z zarzadzaniem zespołu - czy jest osoba z dobrymi kompetencjami, która prowadzi zespół ? Ile wizyt dziennie należy wykonać ? jak wyglądają godziny pracy?
Czy pracownicy ICB Pharma Sp.j. mają możliwość uczestnictwa w jakichś formach integracji?
W ciągu roku organizowane jest wspólne wyjście w góry, zwykle z podziałem: męska część załogi ma swoją formę wyjazdu, żeńska swoją. Ponadto coroczne wigilie firmowe i spotkania integracyjne, do których powoli wracamy po czasach pandemii.
To zależy od indywidualnych ustaleń, czasami okres próbny trwa 3 miesiące, czasami 6. Potem można starać się o umowę na czas nieokreślony.
Czy firma oferuje darmową opiekę medyczną (np. Medicover, Luxmed) i ubezpieczenie na życie?
Można liczyć na dofinansowanie lekcji wybranego języka obcego, dofinansowanie zajęć sportowych (karta Medicover Sport) czy finansowanie wybranego kursu/szkolenia/studiów podyplomowych z zakresu związanego z pełnionymi obowiązkami.
Nowe osoby też mogą na nie liczyć, być może budżet na szkolenie pracownika można wykorzystać rzeczywiście dopiero po okresie próbnym, szczerze nie pamiętam. Co do zarobków to wszystko zależy od stanowiska, doświadczenia, rozmowy rekrutacyjnej. Bardzo trudno podać jakieś "ogólne" widełki płacowe.
Dlaczego produkty ICB są rzadko zamawiane przez klientów? pytam bo jest ogłoszenie o pracę na przedstawiciela farm. lecz słyszałam od klientów że słabo to wyglada pod katem zakupowym? poprze o rzetelne opinie.
Trudno się odnieść, bo produktów ICB Pharma ma w portfolio wiele. Jeden z naszych produktów aptecznych wyprzedził np. w minionym roku swojego największego konkurenta, który bardzo szeroko się reklamuje i do tej pory miał większość udziału w rynku. Przy zdecydowanie mniejszym nakładzie na reklamę, to bardzo duży sukces. Kolejnym dowodem na jakość i popularność produktów może być choćby to, że nikt nie zmusza czy nawet nie nakłania pracowników do zakupu naszych preparatów, a mimo to zdecydowana większość to robi. Preparaty przeciw komarom czy na problemy skórne są po prostu skuteczne.
W komentarzu brałem pod uwagę udział produktu w rynku. Były to dane z raportów sprzedażowych i wolę nie podawać nazwy produktu. Umożliwiłoby to bardzo łatwą identyfikację naszej konkurencji, a tym samym mogło być odebrane jako nieuczciwa praktyka.
Dobra atmosfera to mit, a zgrany zespół to jedynie hasło reklamowe. Długoletni pracownicy (włącznie z kierownictwem) uważają się za lepszych od nowych pracowników i dają im to odczuć na każdym kroku , plotki na każdym kroku. Osoby na produkcję są zatrudnione a po miesiącu zwalniane. Ładne uśmiechy i imprezy integracyjne nie zastąpią zwykłej ludzkiej serdeczności. Nikt „głośno” prawdy nie powie bo boi się o pracę a firma stwarza pozory – „jacy my jesteśmy fajni i super”, cóż to tylko pozory....
W przypadku współpracy sezonowej, osoby zainteresowane zawsze są informowane o czasowym charakterze pracy (z możliwością jej przedłużenia) oraz pytane czy taka sezonowa praca im odpowiada. Co do atmosfery to każda firma przez lata wypracowuje własną i niepowtarzalną. Wiem, że jest wielu pracowników, którzy cenią sobie "klimat" ICB i nie są to jedynie osoby z wieloletnim stażem. Mam kontakt z osobami pracującymi ok. roku (sam jestem jedną z takich osób)i widzimy, że bardzo szybko można "odnaleźć się" w firmie. Czy jest fajnie i super? owszem, całkiem często :)
Oczywiście, że jest możliwe pozostanie w firmie na dłużej, także po zakończeniu sezonu wzmożonej pracy. Wszystko zależy od indywidualnych ustaleń i tego jak współpraca się rozwinie :)
Można dostać umowę na dłuższy czas jak będziesz sie starał.
2-3 tys.
Dokladnie tak jest. Plus (usunięte przez administratora) i niesprawiedlwosc w pracy i zarobkach....
Witam, na jakie miesięczne wynagrodzenie brutto może liczyć pracownik konfekcji w Icb Pharma? Pozdrawiam
Ogłoszenie na Pakowacz do ICB Pharma Sp.j. pojawiało się w GoWork.pl, polecacie aplikować?
Nie polecam tej firmy ani Agencji która zatrudnia osoby do pracy w tej firmie Praca przyjemna ale dużo osób robiących na złość obgadujacych jedna druga donoszących musisz dobrze żyć z brygadzistka żeby tam pracować (usunięte przez administratora) niesamowity Jeżeli dobrze ci idzie to już nie lubią cię Pseudo rodzinna firma która nie ma nic wspólnego ze sprawiedliwym traktowaniem pracowników Powinni się zastanowić czy lepszy pracownik dobrze wykonujący swoją prace czy pracownik ktory wie jak obijać się żeby nikt nie zauważył Totalna żenada nie polecam zwalniają ciagle nowych pomimo ze starzy się obijają
Na jakie wynagrodzenie (przedział) może liczyć nowo zatrudniony pracownik do laboratorium (studia magisterskie i dwa lata doświadczenia w labie)? Czy to jest praca na stałe czy tylko 'przystanek na ścieżce kariery zawodowej? Pozdrawiam
Niestety nie polecę pracy w tej firmie. Praca nie jest ciężka, monotonna ale prosta jednak zatrudniają osoby na miesiąc góra dwa przez agencje gdy jest zapotrzebowanie a potem nie przedłużają umowy mówiąc że to praca sezonowa. Jeśli ktoś szuka pracy na dłużej to na pewno nie tam.
W branży, w której działa firma (jak w wielu innych), występuje pewna sezonowość. Na początku nawiązywania współpracy zawsze informujemy o jej sezonowym charakterze oraz pytamy zainteresowane osoby czy taka forma zatrudnienia jest dla nich akceptowalna.
Czy wypłacają dodatkowe nagrody w ICB Pharma Sp.j.?
Jakie maja podejście do osób z orzeczeniem o niepełnosprawności ?
Czy ICB Pharma Sp.j. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
Wiele osób zainteresowałaby kwestia, związana z możliwością rozwoju w ICB Pharma Sp.j.. Czy taka w ogóle w niej istnieje?
Tak, w ICB Pharma funkcjonują budżety rozwojowe i pracownicy są zachęcani do korzystania z nich. W ich ramach można podnosić kwalifikacje związane z obecnym lub planowanym stanowiskiem pracy przez udział w kursach, szkoleniach, seminariach, studiach podyplomowych itp.
Dzień dobry, jakie są zarobi proponowane przez firmę dla specjalisty chromatografisty z dużym doświadczeniem w anakizie środków ochrony roślin?
Niestety nie, a szkoda, bo mam lepszy dojazd :(
Witam, na czym polega praca ustawiacza w icb? Pozdrawiam
Praca ustawiacza/opratora maszyn polega między innymi na: - przygotowaniu maszyn i urządzeń do pracy - prawidłowym ustawieniu oraz doborze odpowiednich parametrów sprzętu - weryfikacji jakości towaru oraz bieżącej kontroli ustawień - koordynowaniu pracy przy liniach produkcyjnych
Jak się pracuje w ICB Pharma Sp.j.?
Zobacz opinie na temat firmy ICB Pharma Sp.j. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 8.
Jakie są opinie pracowników o pracy w ICB Pharma Sp.j.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 0 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!