brak logo

Chempur Firma Produkcyjna Marcin Piątek

Tarnowskie Góry

Opinie o Chempur Firma Produkcyjna Marcin Piątek

tuskaszenka 2013-03-04 19:15:46
Masakra. Firma na poziomie Ukrainy. Jakość odczynników poniżej krytyki. Zastanawiam się, jakim cudem u nas na UMCS wygrała przetarg w 2012. Uważam to za sabotaż. Odpowiedzialni za to powinni beknąć. Chlorek rtęci (II) jest tak zanieczyszczony chlorkiem rtęci (I), że roztwór wodny jest bardzo mętny.
ami 2013-07-25 18:20:37
chyba cie [usunięte przez moderatora] ale to konkretnie
igi 2013-07-25 18:40:53
szajs firma totalne kalectwo proces produkcji na poziomie starożytnego egiptu choć tam wiedzieli co robią a tu totalna ciemnota dyrekcji oczy mają [usunięte przez moderatora] zarośnięte
Amanda 2013-08-01 02:27:03
Kochani stanowczo odradzam to miejsce.Omijajcie ich szerokim łukiem.Szkoda marnowac czas i zdrowie pracując w takim chlewie.
Waldi 2014-01-24 23:49:18
Nie wypłaca pieniedzy na czas
Dmitri 2014-01-31 19:15:39
Wszystkie komentarze to prawda.Nie dosc że warunki pracy do bani,nawet kwiatki zdechły to jeszcze przedłuża z wypłata pieniedzy.
Elżbieta 2014-02-02 19:54:51
Jeżeli w dalszym ciągu będą sie niewłaściwie obchodzic ze swoimi odczynnikami zatruwając nas i przy okazji środowisko sąsiedzkie powiadomie Wojewódzki Inspektorat Ochrony Środowiska.Już wiele razy czuc było jakiś fetor.
craft 2014-02-04 11:40:45
A dlaczego tak jest? Bo przecież prawie wszyscy pracownicy to "#d E B i L E". A tak wogóle to po co firmie budowlanej chemicy??? Niepojęte...
Rumcajs 2014-02-21 08:03:22
Jednak ja uważam, że warto być przyjętym do pracy do Chempuru, zarobisz tyle samo, co pracownik z wieloletnim doświadczeniem, ale się tyle nie naharujesz, bo nie znasz jeszcze dokładnie firmy, szef Cię "doceni" przy przedłużaniu umowy, a stary pracownik musi "rypać" za grosze. Taka hierarchia w tej firmie, że nowi zarabiają lepiej od doświadczonych pracowników, a pani w biurze lepiej od kierowników.
Tak czy siak 10-ego "nibywypłatę" masz na koncie.
Ciekawski 2014-02-26 00:26:07
Bede tegorocznym absolwentem. Juz od dawna zaznajamiam sie z rynkiem pracy w branży chemicznej zeby miec jako tako orientacje. Zastanawia mnie fakt że ogloszenie chempuru bardzo dlugo widnialo w PUP-ie w Piekarach i co jakis czas bylo powielane. Czy naprawde tam jest tak zle,że ludzie rezygnowali,a moze nikt sie nie zglosil bo ma zła opinie.Zawsze tak jest,że jak za dlugo jest jakies ogloszenie to kiła. Doradzcie szczerze czy skladac cv.
biuro 2014-02-26 08:47:39
absolwentem czego?? ogłoszenie w PUP-ie dotyczy techników! jesteś technikiem? bo w tej chwili w Polsce są sami magistrzy, technik to okaz, zjawisko, a jeszcze jak coś umie, to po prostu kosmiczne zjawisko.
1
Frik 2014-03-03 22:33:48
I to jest właśnie to. Biuro o godzinie 8.47 przeglada komentaże o chempurze (usunięte przez administratora)
1
Kaszana 2014-03-10 22:02:33
Ale to ogłoszenie było chyba 2 lata w urzędzie z odstepami. Tak czy owak juz sie dowiedzialem z wiarygodnego zródła. Nic tu po mnie. Jestem technikiem Mam zamiar studiować elektrochemie a ta firma jest podobno niewyplacalna.
atlas 2014-03-13 12:18:52
HHmm, jaką pracę po elektrochemii można znaleźć oprócz fizycznej w galwanizerni u podobnież skąpego żyd-a?
atlas 2014-03-16 15:40:25
Haha :) Akurat to się nie zmieniło :) Ale "jaki pan taki kram"
Romkę za kromkę 2014-03-21 22:31:34
W tej firmie przewineło sie juz mnóstwo różnego elementu.(usunięte przez administratora) Niekiedy mysle ze szkola zawodowa to tez za duzo zeby skonczyc w chempurze za te grosze i podtruwac sie powolutku. Nasuwaja sie niecenzuralne słowa ale przemilcze to. Moja ocena w pełni negatywna.
Lodzia 2014-03-27 17:27:51
Dzieki chempurowi cierpie na zwyrodnieniowy ból stawów. Tyle se narobilam na stare lata!
Dobromir 2014-04-08 22:03:59
Chce przekazać chempurowi swój 1% podatku tylko podajcie mi numer KRS
JUŻ WEEKEND 2014-04-11 13:04:00
a piątek jest extra :)
1
Kolendra 2014-04-23 13:09:20
Posępne,nieszczęśliwe twarze czekające na sprawiedliwość
ktoś 2014-04-24 18:04:42
Owszem, w takich warunkach pracy, rak to tylko jedna z chorób, której można się nabawić! Ale jeszcze szybciej można dostać nerwicy - po miłych słowach,(usunięte przez administratora) "sprawiedliwości" jaka panuje w tym zakładzie!
atlas 2014-04-24 18:08:58
hhmm... ciekawe to wg mnie jest porownanie załogi do kleszczy. (usunięte przez administratora)
bob 2014-04-24 19:02:29
heh :) jak czerwony kleszcz to ja wygladam gdy slysze np. o zakupie nowego auta... po prostu krew mnie zalewa!
Amator kaset video 2014-04-28 18:31:49
Główną cechą tej firmy jeżeli chodzi o efekt wizualny jest archaiczność.Wchodząc tam ma się wrażenie jakby żyło sie trzy dekady wstecz.Niektórzy pracownicy znakomicie wkomponowują się w ten obraz zniszczenia i upadku.
2
bobik 2014-05-25 18:22:33
noooo, produkują w garażach, warsztatach i wiatach.
Mały Głód 2014-05-31 23:28:57
Nie jestem egoistą więc powiem. Nikomu nie życze aby wylądował w chempurze. Jeżeli jednak jakaś sytuacja życiowa sprawi że tak sie stanie musicie stanąc przed wyborem:jak jesz to nie kurzysz a jak kurzysz to nie jesz.Jak dostaje wypłate to nie wiem co z nią zrobić.(usunięte przez administratora)
Grażyna 2014-06-04 22:51:22
Chciałam tylko nadmienić ze z powodu szkodliwych substancji w tym zakładzie mam problemy zdrowotne dotyczące górnych i dolnych dróg oddechowych. Jestem już po Ustroniu a teraz czeka mnie sanatorium w Jedlinie-Zdroju
The final countdown 2014-07-05 00:10:02
Gdzie im tam do Europy !!!
Polecony 2014-07-09 20:14:48
W tych autach wyglądaja jak glonojady
atlas 2014-07-16 09:25:39
WIdziałem kiedyś ogłoszenie o pracy z atrakcyjnym zarobkiem dla mężczyzn, w stawie z kaczkami, ale trzeba stać po pas w wodzie :)
Amanda 2014-07-16 20:35:52
Kochani stanowczo odradzam to miejsce. Szkoda marnowac czas i zdrowie pracując w takim chlewie.
Elżbieta 2014-08-05 12:57:29
Jeżeli w dalszym ciągu bedą się niewłaściwie obchodzic ze swoimi odczynnikami powiadomie Wojewódzki Inspektorat Ochrony Środowiska. Już kilka razy czuć było jakiś fetor.
1
Ciekawski 2014-08-05 18:57:03
Będe tegorocznym absolwentem. Juz od dawna zaznanamiam sie z rynkiem pracy w branży chemicznej żeby mieć jako tako orientacje.Zastanawia mnie fakt że ogłoszenie chempuru bardzo długo widniało w PUP-ie w Piekarach i co jakiś czas było powielane.Czy naprawde tam jest tak zle,że ludzie rezygnowali,a może nikt sie nie zgłosił bo ma złą opinie.Zawsze tak jest,że jak za długo jest jakieś ogłoszenie to kiła.Doradzcie szczerze czy składać CV.
Odp.na fetor 2014-08-06 19:32:06
Opowiem wam anegdotkę,historię,a może morał.Struś zniósł duże jednokolorowe jajo.W środku jajo to było niewykształcone,może jakiś tam zarodek był,ale pozostawione zaczęło cuchnąć siarkowodorem przenosząc swój odór na innych.Co zrobił struś?Dobił jajo,wyniósł za płot i poszedł do sklepu po bardziej reprezentacyjną pisankę.
4
atlas 2014-08-08 11:07:33
Kiedyś przed wakacjami zostawiliśmy jajo za szafą w klasie... czy to znaczy że jesteśmy strusiami? :)
Głupi struś... a mógł wrzucić jajo do miejskiej kanalizacji jak inne ptaki robią i byłoby po kłopocie i bez smrodu... a w razie czego wmówiłoby się ślepym kretom inspektorom że zbiorniki to utylizatory wybierane przez mrówkojady a nie zwykłe (usunięte przez administratora)z odprowadzeniem do najbliższej rzeki...
opinia 2014-08-13 13:12:45
zainteresowanym podam prawdziwą opinię o chempurze, ale tylko na maila. jesteś ciekawy - pytaj: opinia@vp.pl
były pracownik 2014-09-04 12:26:10
Witam Pracowałem w tej firmie jakiś czas temu przez rok w oddziale Piekary, wyplata (tzn zapomoga) wpływała regularnie i na czas, jeśli chodzi o produkcje w tej firmie to wytwarzanie czynnika przemysłowego od czda różniło się tylko ilością pieluch tetrowych użytych do cedzenia, dyrektor CHABR bardzo cholerykowaty, jeśli szukasz pracy to można iść popracować, w końcu w domu tych paru stówek nie wysiedzisz i dalej czegoś szukać. A zakład rzeczywiście wygląda jak z poprzedniej epoki, aż dziw że chandlują np. z mennicą państwową.. .ale to może z powodu ceny.
Kaszana 2014-09-17 20:18:05
Ale to ogłoszenie było chyba 2 lata w urzedzie z odstepami.Tak czy owak juz sie dowiedzialem z wiarygodnego źródła.Nic tu po mnie.Jestem technikiem.Mam zamiar studiowac elektrochemie a ta firma jest podobno niewypłacalna.
1
syf 2014-09-25 18:02:32
(usunięte przez administratora) Podobnie wyglądają chempurowskie magazyny tylko bardziej ułożone jest wszystko.Zgadzam się że chempur powinien byc traktowany jako przejściówka.
1
Maska 2015-01-07 19:23:57
Pracowałam w wielu miejscach,ale to coś co zwie się chempurem wspominam najgorzej pod każdym względem a raczej nie wspominam tylko chce zapomniec ale niekiedy się przypomni.W moim odczuciu obowiązkiem jest przestrzec przed tym miejscem zwłaszcza młodych.Tam zawsze był problem z pracownikami a raczej ich brakiem.Kto by tam robił w takim smrodzie,za tą stawke z debilami.
2
atlas 2015-01-12 08:00:48
Dlaczego z debilami? Przeciez w koncu tam juz nie "pracujesz" masko...
ktoś szczery 2015-10-17 00:16:31
słuchajcie to wszystko niestety prawda tam tak jest i na pewno się to nie zmieni to nie jest praca dla normalnych ludzi bo kogoś takiego zniszczy psychicznie i fizycznie.NIE WARTO TRUĆ ORGANIZMU ZA NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ bo na coś więcej nie ma co oczekiwać. wystarczająco czasu tam spędziłem i nie ma co gadać tylko trzeba działać i uciekać z tej firmy jak najdalej!!!dYREKTOR TEJ FIRMY MA BARDZO DUZY PROBLEM ZE SOBĄ CO NIESTETY ODBIJA SIĘ NA INNYCH NIC TYLKO WSPÓLCZUĆ TYM LUDZIOM BO NIEKTÓRZY BOJĄ SIE ODEZWAĆ I ZMIENIĆ PRACĘ. ODRADZAM SZCZERZE!!
KTOS SZCZERY 2015-10-17 14:45:54
to wszystko to nic jest o wiele wiele gorzej, że jak komuś się opowiada to włosy się jeżą, ale strach opowiadać szczególy bo na tego typu forach bo różnie bywa nikt nie chce sobie kłopotów narobić, ale proszę mi wierzyć, że tam nerwica to na pewno a na nowotwór są mega szanse bo nie ma warunków do pracy z takimi szkodliwymi odczynnikami. o dyrekcji szkoda czasu pisać, o płacy również. Ja znam to wszystko od podszewki codziennie byłem świadkiem takich rzeczy że szok!! pozdrawiam
rutyna 2015-11-16 16:01:25
To sobie kup gripex w czopku i usiadz na tym swoin stanowisku jako jedyna osoba zeby sie szybciej wchlonal.
Ogloszenia chempuru zalegaja w urzedzie,kasy nie ma,chetnych tez nie.
atlas 2015-12-04 09:05:47
Nie kojarzę żeby ktoś z up się tu ostatnio przyjmował więc ogłoszenie znikło bo są jeszcze ogłoszenia innych normalnych firm do których ludzie idą a dla tej widocznie brakło miejsca i sensu. A jeśli to było ogłoszenie w gazecie to widocznie zapłacili za mało (lub jeszcze wcale) i to całkiem naturalne że po jakimś czasie zdjęli.
taki on 2016-01-13 22:07:21
nikt normalny nie pójdzie tam pracować...ludzie ogarnijcie się bezrobocie spada obecnie ponad 9% było ponad 13% są lepsze możliwości trzeba tylko ruszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i uwierzyć w siebie to co tam proponują to można wyśmiać. Nie ma chętnych chemików do pracy to zatrudniają po podstawówce do rozlewania odczynników, ludzi któży niewiele wiedzą jak bardz narażają zdrowie, wszystko do czasu...
1
widik 2016-01-20 19:31:55
na chwile tak ale nie na stałe bo dyr.tam to desperat i niszczy ludziom zycie
widik 2016-01-20 19:32:30
na chwile tak ale nie na stałe bo dyr.tam to desperat i niszczy ludziom zycie
zawsze tam gdzie ty 2016-01-29 15:17:39
psychiatryk :)
poprawa 2016-05-07 22:59:11
wakacje sie zbliżają i niestety nie widzę żadnych ofert stażu, czy praktyk. A szkoda bo byłabym zainteresowana
Zostaw swoją opinię o Chempur Firma Produkcyjna Marcin Piątek - Tarnowskie Góry
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Chempur Firma Produkcyjna Marcin Piątek