Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Auto Rawski Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Auto Rawski Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Majster - 2013-01-08 21:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Nikomu nie polecam tego pracodawcy. [usunięte przez moderatora] DOG szacunek?! Każdy się odpłaca ty co dostaje, szef nie szanuje pracowników to i pracownicy mają go w [usunięte przez moderatora], tylko każdy udaje ten szacunek który jest wymuszony siłą.


A TE WSZYSTKIE POSTY... ŻAL "UDERZ W STÓŁ TO NOŻYCE SIĘ ODEZWĄ"
zdjecie uzytkownika
Mariooo - 2013-01-10 00:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracuję w serwisie i mi osobiście bardzo się podoba. Praca w ciszy i spokoju. Nikt nie krzyczy,nikt nie lata...każdy robi to co do niego należy...muzyczka gra w tle :) Jeżeli chodzi o szefa to hmmm...szef,jak szef ale na pewno nie jest tyranem,zarówno z nim jak i kierownictwem można się porozumieć. Wychodzę 2 razy w ciągu dnia na papierosa i nie ma z tym problemu więc nie wiem o czym pisał poprzednik w swoim komentarzu. Jeżeli ktoś zna się na mechanice i jest to jego pasja to da sobie radę w tym zakładzie bez problemu. Aby tylko nie podpaść. Co do rodziny w pracy...w całym serwisie są to raptem 3 osoby więc nie przesadzajmy.
zdjecie uzytkownika
Mat - 2013-01-10 00:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Osobiście zgadzam się z P.Martą Z. [usunięte przez moderatora]. Mój znajomy pracował w tym zakładzie i mówił,że jest całkiem OK. Więc wydaje mi się,że można polecić.
zdjecie uzytkownika
000) - 2013-01-10 00:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PŁACA SPOKO
PRACA SPOKO
SZEF TEŻ SPOKO

NIE MA NA CO NARZEKAĆ JAK NA RAZIE.

A ten portal nie służy do chatowania "Majster"
Było ci źle,zwolniłeś się i nie ma co się żalić.
Chociaż z tego co słyszałem to jeżeli szef kogoś nie zwolni pracownicy nie odchodzą.
zdjecie uzytkownika
... - 2013-01-10 23:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie!!! ogarnijcie się to nie jest miejsce na wypisywanie takich oszczerstw!!!a to następny dowód na to,że takie rzeczy wypisują osoby ,które zostały zwolnione...i niestety nie mogą się z tym pogodzić...
zdjecie uzytkownika
Norbert Krzyw. - 2013-01-13 23:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OSOBISCIE DZIWIE SIE SWOIM POPRZEDNIKOM JEZELI CHODZI O NEGATYWNE KOMENTARZE. PRACA WPORZADKU ZAPEWNIAM. JEZELI ZNACIE SIE NA MECHANICE TO W PRACY NIE BEDZIE PROBLEMU ABY TYLKO NIE SCIEMNIAC I NIE KOMBINOWAC BO TO NAJGORSZE CO MOZE BYC. PŁACA OK.30% NIZSZA NIZ U FUSA ALE NIE MA CO NARZEKAC.
zdjecie uzytkownika
MaTaSa - 2013-04-01 22:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miejsce jak dla mnie pozytywne.Szef i kierownicy w porządku,kasa spoko.Świetne warunki pracy.Polecam.
zdjecie uzytkownika
A - 2013-04-01 22:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLECAM przez duże P :) Fajny serwis
zdjecie uzytkownika
A - 2013-04-27 17:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam ten warsztat szef docenia prace wykonywana przez pracowników, kasa i godziny pracy spoko. Atmosfera bardzo miła. Aby nie urować.
zdjecie uzytkownika
Swierzak - 2013-06-04 15:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Zastanawiam się nad pracą w tej firmie jako magazynier. Możecie napisać czy coś się zmieniło po ostatnich wpisach ? Czas pracy dalej 10 godzin, umowa na 1600,00 zł brutto [usunięte przez moderatora] ???
zdjecie uzytkownika
Robert - 2013-06-07 19:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jako anonimy piszecie takie farmazony że aż szkoda czasu czytać !!!
zdjecie uzytkownika
Ka - 2013-06-10 09:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca spoko. Mi się bardzo podoba. Atmosfera dobra, kierownicy w porządku. W porównaniu do wczesniejszego serwisu gdzie pracowałem po prostu niebo, a ziemia
zdjecie uzytkownika
ORto - 2013-06-10 09:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRAKTYCZNIE NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK NADGODZINY TZN. MOŻE RAZ MAX DWA W MIESIĄCU TRZEBA ZOSTAĆ PO GODZINACH 1-2 GODZ. ALE TO CO ZROBISZ PRZEZ TEN CZAS JEST DOPISANE DO TWOJEGO KONTA I PRZY PENSJI JESTES Z TEGO ROZLICZANY WIĘC KASĘ NORMALNIE DOSTAJESZ
zdjecie uzytkownika
KaMARG - 2013-07-28 21:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera w pracy spoko, szkoda tylko że nie potrafią docenić pracy jaką wykonuje pracownik i prawidłowo go wynagrodzić. Pieniądze jak na serwis BMW śmieszne. Dziwie się, że nikt tego nie sprawdzi. Ogromny mankament autoryzowany serwis BMW nie posiada klimatyzacji na halach. Oceniam na 3.
zdjecie uzytkownika
u9 - 2013-07-28 21:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Pieniądze żadne.
zdjecie uzytkownika
-I-I- - 2013-07-28 21:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijac ich, pieniedzy nie zarobicie.
zdjecie uzytkownika
MarR - 2013-08-01 08:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki pracy kiepskie, szef oszczędza na wszystkim a w szczególności na ubraniach roboczych. Śmieszne ale prawdziwe. Duży mankament w ASO BMW brak klimatyzacji. Co jak na taki serwis powinno być niedopuszczalne. Pieniądze jak na inne Warszawskie ASO małe, a jaka odpowiedzialność.
zdjecie uzytkownika
An - 2013-08-09 21:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie masz ubrania lub zniszczysz swoje, prosisz o nowe i zamawiają ci od ręki wiec moze pracowales kiedyś bo teraz warunki sie zmienimy.Pieniadze na prawde Male ale praca spox
zdjecie uzytkownika
RAF RAF - 2013-09-04 11:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK NA SERWIS BMW PIENIĄDZE KIEPSKIE. POWINNI BARDZIEJ DOCENIAĆ PRACOWNIKÓW.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-03-01 21:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja z innej strony. Moja naprawa auta to porażka na prawie całej linii.
Najtańsze zamienniki aby się trzymało. Poiprawki i znowu stracony czas.
Nie polecam !!!
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-04-27 18:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rawski stracił autoryzację,
zdjecie uzytkownika
Prawnik - 2014-05-12 09:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie opanujcie się i przestańcie wypisywać bzdury,bo możecie mieć z tego tytułu problemy prawne,z moich informacji wynika ,że firma Auto Rawski skierowała sprawę do prawników i informatyków na ustalenie waszych danych i wyciągnięcie konsekwencji prawnych.
zdjecie uzytkownika
CR - 2014-05-12 10:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie zamienniki!!!???Nie wiem czy wiesz ,że servis autoryzowany nie może pozwolić sobie na montaż zamienników ,ponieważ mogą stracić autoryzację....no chyba ,żę sam dostarczyłeś zamienniki na własną odpowiedzialność(żeby było taniej!!!!!PO TANIOŚCI!!!!!!!!!!HA,HA,HA
zdjecie uzytkownika
bolesław - 2014-05-15 01:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla czego nie mają autoryzacji?
zdjecie uzytkownika
blechacz - 2014-07-04 14:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie, odswieze stary watek dotyczacy auto rawski . zobaczylem wczoraj ogloszenie dotyczace pracy dla blacharza samochodowego . jakis czas temu pracowalem jako blacharz , niestety pozniej chcialem zmienic zawod co nie wyszlo mi na dobre . teraz chcialbym wrocic do branzy , a natrafilem na to ogloszenie . moje pytanie dotyczy zarobkow jakie oferowane sa przez auto rawski i ogolnej atmosfery w pracy . jest tutaj ktos kto tam pracowal albo pracuje i jest w stanie mi odpowiedziec na te moje pytania . pozdro
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Rawski Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x