Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Auto Rawski Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Auto Rawski Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
A - 2013-04-27 17:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam ten warsztat szef docenia prace wykonywana przez pracowników, kasa i godziny pracy spoko. Atmosfera bardzo miła. Aby nie urować.
zdjecie uzytkownika
Swierzak - 2013-06-04 15:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Zastanawiam się nad pracą w tej firmie jako magazynier. Możecie napisać czy coś się zmieniło po ostatnich wpisach ? Czas pracy dalej 10 godzin, umowa na 1600,00 zł brutto [usunięte przez moderatora] ???
zdjecie uzytkownika
Robert - 2013-06-07 19:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie jako anonimy piszecie takie farmazony że aż szkoda czasu czytać !!!
zdjecie uzytkownika
Ka - 2013-06-10 09:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca spoko. Mi się bardzo podoba. Atmosfera dobra, kierownicy w porządku. W porównaniu do wczesniejszego serwisu gdzie pracowałem po prostu niebo, a ziemia
zdjecie uzytkownika
ORto - 2013-06-10 09:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRAKTYCZNIE NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK NADGODZINY TZN. MOŻE RAZ MAX DWA W MIESIĄCU TRZEBA ZOSTAĆ PO GODZINACH 1-2 GODZ. ALE TO CO ZROBISZ PRZEZ TEN CZAS JEST DOPISANE DO TWOJEGO KONTA I PRZY PENSJI JESTES Z TEGO ROZLICZANY WIĘC KASĘ NORMALNIE DOSTAJESZ
zdjecie uzytkownika
KaMARG - 2013-07-28 21:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Atmosfera w pracy spoko, szkoda tylko że nie potrafią docenić pracy jaką wykonuje pracownik i prawidłowo go wynagrodzić. Pieniądze jak na serwis BMW śmieszne. Dziwie się, że nikt tego nie sprawdzi. Ogromny mankament autoryzowany serwis BMW nie posiada klimatyzacji na halach. Oceniam na 3.
zdjecie uzytkownika
u9 - 2013-07-28 21:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Pieniądze żadne.
zdjecie uzytkownika
-I-I- - 2013-07-28 21:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijac ich, pieniedzy nie zarobicie.
zdjecie uzytkownika
MarR - 2013-08-01 08:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki pracy kiepskie, szef oszczędza na wszystkim a w szczególności na ubraniach roboczych. Śmieszne ale prawdziwe. Duży mankament w ASO BMW brak klimatyzacji. Co jak na taki serwis powinno być niedopuszczalne. Pieniądze jak na inne Warszawskie ASO małe, a jaka odpowiedzialność.
zdjecie uzytkownika
An - 2013-08-09 21:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie masz ubrania lub zniszczysz swoje, prosisz o nowe i zamawiają ci od ręki wiec moze pracowales kiedyś bo teraz warunki sie zmienimy.Pieniadze na prawde Male ale praca spox
zdjecie uzytkownika
RAF RAF - 2013-09-04 11:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK NA SERWIS BMW PIENIĄDZE KIEPSKIE. POWINNI BARDZIEJ DOCENIAĆ PRACOWNIKÓW.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-03-01 21:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja z innej strony. Moja naprawa auta to porażka na prawie całej linii.
Najtańsze zamienniki aby się trzymało. Poiprawki i znowu stracony czas.
Nie polecam !!!
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-04-27 18:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rawski stracił autoryzację,
zdjecie uzytkownika
Prawnik - 2014-05-12 09:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie opanujcie się i przestańcie wypisywać bzdury,bo możecie mieć z tego tytułu problemy prawne,z moich informacji wynika ,że firma Auto Rawski skierowała sprawę do prawników i informatyków na ustalenie waszych danych i wyciągnięcie konsekwencji prawnych.
zdjecie uzytkownika
CR - 2014-05-12 10:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie zamienniki!!!???Nie wiem czy wiesz ,że servis autoryzowany nie może pozwolić sobie na montaż zamienników ,ponieważ mogą stracić autoryzację....no chyba ,żę sam dostarczyłeś zamienniki na własną odpowiedzialność(żeby było taniej!!!!!PO TANIOŚCI!!!!!!!!!!HA,HA,HA
zdjecie uzytkownika
bolesław - 2014-05-15 01:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla czego nie mają autoryzacji?
zdjecie uzytkownika
blechacz - 2014-07-04 14:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie, odswieze stary watek dotyczacy auto rawski . zobaczylem wczoraj ogloszenie dotyczace pracy dla blacharza samochodowego . jakis czas temu pracowalem jako blacharz , niestety pozniej chcialem zmienic zawod co nie wyszlo mi na dobre . teraz chcialbym wrocic do branzy , a natrafilem na to ogloszenie . moje pytanie dotyczy zarobkow jakie oferowane sa przez auto rawski i ogolnej atmosfery w pracy . jest tutaj ktos kto tam pracowal albo pracuje i jest w stanie mi odpowiedziec na te moje pytania . pozdro
zdjecie uzytkownika
stefano - 2014-09-17 12:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szef moze i spoko, ale pracuje w tym serwisie aż 11 osób z rodziny. Rodzina sama się nie szanuje a co dopiero mowa o pracownikach. Żenada! Praca po 10 godz soboty po 8 a zatrudnienie na 1280zl. Kuzwa to ma być serwis? Gdzie jest BMW Polska? Powinni im zabrac autoryzacje. Ze jeszcze nikt nie dobral im sie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie polecam. Kto u nich pracowal wie jakie są prawa, prawo Rawskich.
zdjecie uzytkownika
Olaf Luba - 2014-09-18 14:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRACOWAŁEM W TYM "SERWISIE" KILKA LAT I MOIM ZDANIEM POZYTYWNE KOMENTARZE O ZAKŁADZIE SĄ PISANE TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZEZ... KAŻDY WIE KOGO. JAK WYGLĄDA WSPÓŁPRACA CÓŻ JESTEŚ ZAREJESTROWANY NA NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ, BRAK DODATKOWYCH PROFITÓW. ATMOSFERA MOŻE PO OTWARCIU WARSZTATU BYŁA DOBRA ALE GDY JUŻ JA PRZYSZEDŁEM BYŁA BEZNADZIEJNA I NIE DO WYTRZYMANIA DO TEGO W STU PROCENTACH ZGADZAM SIĘ Z KOMENTEM "STEFANO" OSOBIŚCIE NIE POLECAM ALE PRZYJDZIE SPRAWDZIĆ TO SAMI SIĘ PRZEKONACIE BO OGŁOSZENIE NA RÓŻNE STANOWISKA WISZĄ OD PARU LAT. DLATEGO Z CAŁYM SZACUNKIEM DROGI WŁAŚCICIELU TAKIM ZACHOWANIEM TWÓJ WARSZTAT DŁUGO NIE BĘDZIE PROSPEROWAŁ TRZEBA SIĘ SZANOWAĆ NA WZAJEM. CESZĘ SIĘ ŻE MOJA WSPÓŁPRACA W TYM MIEJSCU ZOSTAŁA ZAKOŃCZONA I MAM NORMALNĄ PRACĘ
zdjecie uzytkownika
Marek marecki - 2014-09-18 14:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestey doloze negatywny komentarz pracowalem krotko ale tylko ze wzgledu na to ze tam po prostu nie da sie wytrzymac chyba ze masz nerwy ze stali. przykre jest to jak w dzisiejszych czasach czlowiek moze zachowywac sie w taki sposob w stosunku do drugiej osoby a to ze pracowalem na nizszym stanowisku (ktorego nie dostalem po znajomosci) nie powinno miec znaczenia wykonywalem swoje obowiazki jak najlepiej. wynagrodzenie male i brak dodatkow
zdjecie uzytkownika
autostrader - 2014-09-18 17:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co pisaliscie na temat pracy w serwisie to na prawde jest prowdziwa informacja? bo pracowac tyle godzin za taka kase. a przeciez z tego co sam sie orientuje to marza na takich uslugach jest na prawde spora. generalnie powiem szczerze ze to troche slaba sprawa. hmm a ciekawi mnie na jakich stanowiskach rpacuja te osoby z rodziny?
zdjecie uzytkownika
Bawaria motors - 2014-09-19 20:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam te negatywne wpisy praca po 10 godzin najniższa krajowa atmosfera zależna od dnia ale ogólnie każdy ma w d..... co robi aby to zrobić bo czy się starasz czy nie to i tak nie masz z tego nic a wręcz przeciwnie przy każdej okazji chcą cie obciążyć kosztami za byle co i nigdy nie wiesz ile zarobisz (tyczy się warsztatu i blacharni )Oczywiście cała rodzina rozproszona po całej firmie na różnych stanowiskach i nigdy się nie mylą i wszystko robią najlepiej.Bardzo duża rotacja ludzi ze względu na niska płace ogromne wymagania i brak poszanowania .Jeżeli chcesz tu pracować to lepiej idz do Biedronki tam szybciej się dorobisz.
zdjecie uzytkownika
dzięki - 2014-10-03 18:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no Teraz przeczytałem opinie uzytkownika o nicku "Bawaria motors" i jestem zainteresowany tym, czy to co napisał jest prawdą. jest ktoś w stanie to powtwierdzić? Mam ostatnio wrażenie, że większość firm stawia na takich rotacyjnych pracowników. nie wiem za bardzo co to za polityka i co tym można zyskać ale chyba wszędzie już tak jest :( smutne..
zdjecie uzytkownika
KLIENT BMW - 2014-10-09 16:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE OBSMAROWUJECIE WSZYSTKIE SERWISY ZACZYNAJĄC OD BAWARI,INCHAPE KOŃCZĄC NA RAWSKIM.W KAŻDEJ Z TYCH FIRM TRZEBA PRACOWAĆ,A NIE SIĘ OBIJAĆ.GDYBYŚCIE BYLI SOLIDNYMI PRACOWNIKAMI TO NADAL BYŚCIE PRACOWALI W TYCH FIRMACH,BO W KAŻDEJ Z NICH OD WIELU LAT PRACUJĄ DO DZIŚ DZIESIĄTKI LUDZI I DZIĘKI NIM FIRMY SIĘ ROZWIJAJĄ.JAKO UŻYTKOWNIK BMW MIAŁEM OKAZJĘ BYĆ W KAŻDYM Z TYCH SERWISÓW I JAKO KLIENT MAM JAK NAJBARDZIEJ POZYTYWNE ODCZUCIA...
zdjecie uzytkownika
kjaj - 2014-10-24 17:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i naraszcie mądre słowa, pewnie obijacie się w pracy, a potem są narzekania, że gdzie są podwyżki, dlaczego nie chcą dawać urlopów i krzywo się patrzą jak na koleją przerwe wychodzicie i przedłużacie, bo idzecie na papieroska. Wszystko ma swoje granice i sądzę, ze w tej firmie też. Mam racje, pewnie tak?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Rawski Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x