Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Auto Rawski

Pracowałeś w firmie Auto Rawski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Majster - 2012-11-05 21:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma koszmarna, każdy na każdego \"kabluje\", połowa pracowników to rodzina właściciela, czyli szlachta nawet nie można się odezwać. Atmosfera w firmie ?! nie ma atmosfery cały czas wrzaski [usunięte przez moderatora] O zarobkach nie wspomnę bo kazdy ma na umowie 1500 brutto [usunięte przez moderatora] dla porównania pracownik zajmując się szkodami komunikacyjnymi w Bawrii albo w Inchape dostaje ok3500 i pracuje na zmiany po 8 godzi. Firma oszczędza na wszystkim, nawet nie ma gorących napoi dla pracowników, na 10 godz pracy tylko 30 minut przerwy a za palenie w pracy 100zł kary. nie ma żadnych [usunięte przez moderatora] premii. dziwie się że BMW Polska na to pozwala.
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2012-12-27 00:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety muszę przyznać rację poprzednikowi. Na rozmowie wszystko pięknie,natomiast gdy przyszło do pracy...koszmarne rozczarowanie. Praca po 10-11 godzin dziennie, przerwa 20-30 min max z wyjścia do toalety trzeba się tłumaczyć. [usunięte przez moderatora] Pensja max 2600zł. Zwykły pracownik nie ma nic do powiedzenia[usunięte przez moderatora].Rzeczywiście 70% pracowników to rodzina [usunięte przez moderatora] Może dlatego serwis tak prosperuje...do tego coraz więcej reklamacji ze strony klientów zarówno do naprawy jak i obsługi klientów. Również dziwię się że BMW nic z tym nie robi. Taka marka powinna się szanować. Świeży serwis...szkoda,że tak to wszystko wygląda.
zdjecie uzytkownika
Marta Zurich - 2012-12-29 20:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o naprawę auta to większość mojej rodziny naprawia auta u P.Rawskiego i muszę przyznać,że osobiście jesteśmy zachwyceni. Obsługa i serwis fenomenalny. Wszystko podane klientowi czarno na białym. Brak tzw.gwiazdek czy ukrytych kosztów.Z tego co mi wiadomo mają mnóstwo zadowolonych klientów. O reklamacjach osobiście nic mi nie wiadomo. Napiszę tylko co myślę o komentarzach moich poprzedników...tak więc uważam,że nie ma nic złego w przyjmowaniu do pracy swojej rodziny (oczywiście jeżeli posiada ukierunkowane wykształcenie) to wręcz normalna kolei rzeczy,po drugie co do palenia w miejscu pracy-sama stosuję kary w wysokości 100zł ponieważ palenie w miejscach publicznych jest zabronione.Co do wynagrodzenia hmm...jeżeli komuś nie odpowiada nie musi tam pracować :) Moje zdanie.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2013-01-04 15:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...I JESZCZE JEDNO ...NIEŹLE CI TEN RAWSKI NA ODCISK MUSIAŁ NADEPNĄĆ...I DZIWIĘ SIĘ ,ŻE WCIĄŻ TAM PRACUJESZ JAK BYŚ MIAŁ TROCHĘ HONORU TO BYŚ BZDUR NIE WYPISYWAŁ I PO PROSTU SIĘ ZWOLNIŁ...NO CHYBA ,ŻE WCALE NIE JEST TAK ŹLE JAK PISZESZ...:) POZDRAWIAM....:)
zdjecie uzytkownika
dog - 2013-01-05 23:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie , każdy pracodawca ma wady i zalety, nie dziwi mnie to że szef T.R. nie pozwala na to co chcieliby pracownicy poprostu dba o to aby jego firma prosperowała jak najlepiej inaczej nie byłoby zadowolonych klientów itp.trzeba patrzec w obie strony, może jak by czlowiek sie staral, nie dyskutowal z szefem to i on bylby lepszy dla was moze nie odrazu ale pamietajcie na SZACUNEK SZEFA TRZEBA SOBIE ZAPRACOWAC - i tak jest wszedzie, wiem cos o tym. nie sztuka jest obczerniac kogos w necie anonimowo tylko sztuka i wielka odwaga jest powiedziec prosto w oczy co lezy komu na sercu. moze szef to pusci mimo uszu ale doceni odwage i postawe pracownika, a moze pomysli "jednak ma racje...", trzeba cos z tym zrobic. a ci co nazekaj to maja droge wolna - czemu nie pojda gdzie indziej, boja sie ale czego szef znajdzie na ich miejsce byc moze kogos lepszego, napewno firma z tego powodu nie ucierpi. owszem sa i tacy ktozy nie sa zadowoleni z uslug danej firmy bo nic nie jest doskonale ale napewno auto Rawski potrafi zbobilizowac sie i naprawic swoje bledy, jak kazdy. wescie to pod uwage a nie miezycie kazdego jedna miarka- moze to zazdrosc....hmhmhm? to moja opinia na ten temat zreszta na temat wszystkich szefów tak powaznych firm:):)
zdjecie uzytkownika
Majster - 2013-01-08 21:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Nikomu nie polecam tego pracodawcy. [usunięte przez moderatora] DOG szacunek?! Każdy się odpłaca ty co dostaje, szef nie szanuje pracowników to i pracownicy mają go w [usunięte przez moderatora], tylko każdy udaje ten szacunek który jest wymuszony siłą.


A TE WSZYSTKIE POSTY... ŻAL "UDERZ W STÓŁ TO NOŻYCE SIĘ ODEZWĄ"
zdjecie uzytkownika
Mariooo - 2013-01-10 00:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracuję w serwisie i mi osobiście bardzo się podoba. Praca w ciszy i spokoju. Nikt nie krzyczy,nikt nie lata...każdy robi to co do niego należy...muzyczka gra w tle :) Jeżeli chodzi o szefa to hmmm...szef,jak szef ale na pewno nie jest tyranem,zarówno z nim jak i kierownictwem można się porozumieć. Wychodzę 2 razy w ciągu dnia na papierosa i nie ma z tym problemu więc nie wiem o czym pisał poprzednik w swoim komentarzu. Jeżeli ktoś zna się na mechanice i jest to jego pasja to da sobie radę w tym zakładzie bez problemu. Aby tylko nie podpaść. Co do rodziny w pracy...w całym serwisie są to raptem 3 osoby więc nie przesadzajmy.
zdjecie uzytkownika
Mat - 2013-01-10 00:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Osobiście zgadzam się z P.Martą Z. [usunięte przez moderatora]. Mój znajomy pracował w tym zakładzie i mówił,że jest całkiem OK. Więc wydaje mi się,że można polecić.
zdjecie uzytkownika
000) - 2013-01-10 00:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PŁACA SPOKO
PRACA SPOKO
SZEF TEŻ SPOKO

NIE MA NA CO NARZEKAĆ JAK NA RAZIE.

A ten portal nie służy do chatowania "Majster"
Było ci źle,zwolniłeś się i nie ma co się żalić.
Chociaż z tego co słyszałem to jeżeli szef kogoś nie zwolni pracownicy nie odchodzą.
zdjecie uzytkownika
... - 2013-01-10 23:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie!!! ogarnijcie się to nie jest miejsce na wypisywanie takich oszczerstw!!!a to następny dowód na to,że takie rzeczy wypisują osoby ,które zostały zwolnione...i niestety nie mogą się z tym pogodzić...
zdjecie uzytkownika
Norbert Krzyw. - 2013-01-13 23:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OSOBISCIE DZIWIE SIE SWOIM POPRZEDNIKOM JEZELI CHODZI O NEGATYWNE KOMENTARZE. PRACA WPORZADKU ZAPEWNIAM. JEZELI ZNACIE SIE NA MECHANICE TO W PRACY NIE BEDZIE PROBLEMU ABY TYLKO NIE SCIEMNIAC I NIE KOMBINOWAC BO TO NAJGORSZE CO MOZE BYC. PŁACA OK.30% NIZSZA NIZ U FUSA ALE NIE MA CO NARZEKAC.
zdjecie uzytkownika
MaTaSa - 2013-04-01 22:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miejsce jak dla mnie pozytywne.Szef i kierownicy w porządku,kasa spoko.Świetne warunki pracy.Polecam.
zdjecie uzytkownika
A - 2013-04-01 22:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLECAM przez duże P :) Fajny serwis
zdjecie uzytkownika
A - 2013-04-27 17:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam ten warsztat szef docenia prace wykonywana przez pracowników, kasa i godziny pracy spoko. Atmosfera bardzo miła. Aby nie urować.
zdjecie uzytkownika
Swierzak - 2013-06-04 15:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Zastanawiam się nad pracą w tej firmie jako magazynier. Możecie napisać czy coś się zmieniło po ostatnich wpisach ? Czas pracy dalej 10 godzin, umowa na 1600,00 zł brutto [usunięte przez moderatora] ???
zdjecie uzytkownika
Robert - 2013-06-07 19:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie jako anonimy piszecie takie farmazony że aż szkoda czasu czytać !!!
zdjecie uzytkownika
Ka - 2013-06-10 09:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca spoko. Mi się bardzo podoba. Atmosfera dobra, kierownicy w porządku. W porównaniu do wczesniejszego serwisu gdzie pracowałem po prostu niebo, a ziemia
zdjecie uzytkownika
ORto - 2013-06-10 09:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRAKTYCZNIE NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK NADGODZINY TZN. MOŻE RAZ MAX DWA W MIESIĄCU TRZEBA ZOSTAĆ PO GODZINACH 1-2 GODZ. ALE TO CO ZROBISZ PRZEZ TEN CZAS JEST DOPISANE DO TWOJEGO KONTA I PRZY PENSJI JESTES Z TEGO ROZLICZANY WIĘC KASĘ NORMALNIE DOSTAJESZ
zdjecie uzytkownika
KaMARG - 2013-07-28 21:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Atmosfera w pracy spoko, szkoda tylko że nie potrafią docenić pracy jaką wykonuje pracownik i prawidłowo go wynagrodzić. Pieniądze jak na serwis BMW śmieszne. Dziwie się, że nikt tego nie sprawdzi. Ogromny mankament autoryzowany serwis BMW nie posiada klimatyzacji na halach. Oceniam na 3.
zdjecie uzytkownika
u9 - 2013-07-28 21:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Pieniądze żadne.
zdjecie uzytkownika
-I-I- - 2013-07-28 21:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijac ich, pieniedzy nie zarobicie.
zdjecie uzytkownika
MarR - 2013-08-01 08:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki pracy kiepskie, szef oszczędza na wszystkim a w szczególności na ubraniach roboczych. Śmieszne ale prawdziwe. Duży mankament w ASO BMW brak klimatyzacji. Co jak na taki serwis powinno być niedopuszczalne. Pieniądze jak na inne Warszawskie ASO małe, a jaka odpowiedzialność.
zdjecie uzytkownika
An - 2013-08-09 21:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie masz ubrania lub zniszczysz swoje, prosisz o nowe i zamawiają ci od ręki wiec moze pracowales kiedyś bo teraz warunki sie zmienimy.Pieniadze na prawde Male ale praca spox
zdjecie uzytkownika
RAF RAF - 2013-09-04 11:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK NA SERWIS BMW PIENIĄDZE KIEPSKIE. POWINNI BARDZIEJ DOCENIAĆ PRACOWNIKÓW.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-03-01 21:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja z innej strony. Moja naprawa auta to porażka na prawie całej linii.
Najtańsze zamienniki aby się trzymało. Poiprawki i znowu stracony czas.
Nie polecam !!!
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-04-27 18:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rawski stracił autoryzację,
zdjecie uzytkownika
Prawnik - 2014-05-12 09:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie opanujcie się i przestańcie wypisywać bzdury,bo możecie mieć z tego tytułu problemy prawne,z moich informacji wynika ,że firma Auto Rawski skierowała sprawę do prawników i informatyków na ustalenie waszych danych i wyciągnięcie konsekwencji prawnych.
zdjecie uzytkownika
CR - 2014-05-12 10:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie zamienniki!!!???Nie wiem czy wiesz ,że servis autoryzowany nie może pozwolić sobie na montaż zamienników ,ponieważ mogą stracić autoryzację....no chyba ,żę sam dostarczyłeś zamienniki na własną odpowiedzialność(żeby było taniej!!!!!PO TANIOŚCI!!!!!!!!!!HA,HA,HA
zdjecie uzytkownika
bolesław - 2014-05-15 01:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla czego nie mają autoryzacji?
zdjecie uzytkownika
blechacz - 2014-07-04 14:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie, odswieze stary watek dotyczacy auto rawski . zobaczylem wczoraj ogloszenie dotyczace pracy dla blacharza samochodowego . jakis czas temu pracowalem jako blacharz , niestety pozniej chcialem zmienic zawod co nie wyszlo mi na dobre . teraz chcialbym wrocic do branzy , a natrafilem na to ogloszenie . moje pytanie dotyczy zarobkow jakie oferowane sa przez auto rawski i ogolnej atmosfery w pracy . jest tutaj ktos kto tam pracowal albo pracuje i jest w stanie mi odpowiedziec na te moje pytania . pozdro
zdjecie uzytkownika
stefano - 2014-09-17 12:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szef moze i spoko, ale pracuje w tym serwisie aż 11 osób z rodziny. Rodzina sama się nie szanuje a co dopiero mowa o pracownikach. Żenada! Praca po 10 godz soboty po 8 a zatrudnienie na 1280zl. Kuzwa to ma być serwis? Gdzie jest BMW Polska? Powinni im zabrac autoryzacje. Ze jeszcze nikt nie dobral im sie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie polecam. Kto u nich pracowal wie jakie są prawa, prawo Rawskich.
zdjecie uzytkownika
Olaf Luba - 2014-09-18 14:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRACOWAŁEM W TYM "SERWISIE" KILKA LAT I MOIM ZDANIEM POZYTYWNE KOMENTARZE O ZAKŁADZIE SĄ PISANE TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZEZ... KAŻDY WIE KOGO. JAK WYGLĄDA WSPÓŁPRACA CÓŻ JESTEŚ ZAREJESTROWANY NA NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ, BRAK DODATKOWYCH PROFITÓW. ATMOSFERA MOŻE PO OTWARCIU WARSZTATU BYŁA DOBRA ALE GDY JUŻ JA PRZYSZEDŁEM BYŁA BEZNADZIEJNA I NIE DO WYTRZYMANIA DO TEGO W STU PROCENTACH ZGADZAM SIĘ Z KOMENTEM "STEFANO" OSOBIŚCIE NIE POLECAM ALE PRZYJDZIE SPRAWDZIĆ TO SAMI SIĘ PRZEKONACIE BO OGŁOSZENIE NA RÓŻNE STANOWISKA WISZĄ OD PARU LAT. DLATEGO Z CAŁYM SZACUNKIEM DROGI WŁAŚCICIELU TAKIM ZACHOWANIEM TWÓJ WARSZTAT DŁUGO NIE BĘDZIE PROSPEROWAŁ TRZEBA SIĘ SZANOWAĆ NA WZAJEM. CESZĘ SIĘ ŻE MOJA WSPÓŁPRACA W TYM MIEJSCU ZOSTAŁA ZAKOŃCZONA I MAM NORMALNĄ PRACĘ
zdjecie uzytkownika
Marek marecki - 2014-09-18 14:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestey doloze negatywny komentarz pracowalem krotko ale tylko ze wzgledu na to ze tam po prostu nie da sie wytrzymac chyba ze masz nerwy ze stali. przykre jest to jak w dzisiejszych czasach czlowiek moze zachowywac sie w taki sposob w stosunku do drugiej osoby a to ze pracowalem na nizszym stanowisku (ktorego nie dostalem po znajomosci) nie powinno miec znaczenia wykonywalem swoje obowiazki jak najlepiej. wynagrodzenie male i brak dodatkow
zdjecie uzytkownika
autostrader - 2014-09-18 17:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co pisaliscie na temat pracy w serwisie to na prawde jest prowdziwa informacja? bo pracowac tyle godzin za taka kase. a przeciez z tego co sam sie orientuje to marza na takich uslugach jest na prawde spora. generalnie powiem szczerze ze to troche slaba sprawa. hmm a ciekawi mnie na jakich stanowiskach rpacuja te osoby z rodziny?
zdjecie uzytkownika
Bawaria motors - 2014-09-19 20:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Potwierdzam te negatywne wpisy praca po 10 godzin najniższa krajowa atmosfera zależna od dnia ale ogólnie każdy ma w d..... co robi aby to zrobić bo czy się starasz czy nie to i tak nie masz z tego nic a wręcz przeciwnie przy każdej okazji chcą cie obciążyć kosztami za byle co i nigdy nie wiesz ile zarobisz (tyczy się warsztatu i blacharni )Oczywiście cała rodzina rozproszona po całej firmie na różnych stanowiskach i nigdy się nie mylą i wszystko robią najlepiej.Bardzo duża rotacja ludzi ze względu na niska płace ogromne wymagania i brak poszanowania .Jeżeli chcesz tu pracować to lepiej idz do Biedronki tam szybciej się dorobisz.
zdjecie uzytkownika
dzięki - 2014-10-03 18:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no Teraz przeczytałem opinie uzytkownika o nicku "Bawaria motors" i jestem zainteresowany tym, czy to co napisał jest prawdą. jest ktoś w stanie to powtwierdzić? Mam ostatnio wrażenie, że większość firm stawia na takich rotacyjnych pracowników. nie wiem za bardzo co to za polityka i co tym można zyskać ale chyba wszędzie już tak jest :( smutne..
zdjecie uzytkownika
KLIENT BMW - 2014-10-09 16:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE OBSMAROWUJECIE WSZYSTKIE SERWISY ZACZYNAJĄC OD BAWARI,INCHAPE KOŃCZĄC NA RAWSKIM.W KAŻDEJ Z TYCH FIRM TRZEBA PRACOWAĆ,A NIE SIĘ OBIJAĆ.GDYBYŚCIE BYLI SOLIDNYMI PRACOWNIKAMI TO NADAL BYŚCIE PRACOWALI W TYCH FIRMACH,BO W KAŻDEJ Z NICH OD WIELU LAT PRACUJĄ DO DZIŚ DZIESIĄTKI LUDZI I DZIĘKI NIM FIRMY SIĘ ROZWIJAJĄ.JAKO UŻYTKOWNIK BMW MIAŁEM OKAZJĘ BYĆ W KAŻDYM Z TYCH SERWISÓW I JAKO KLIENT MAM JAK NAJBARDZIEJ POZYTYWNE ODCZUCIA...
zdjecie uzytkownika
kjaj - 2014-10-24 17:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i naraszcie mądre słowa, pewnie obijacie się w pracy, a potem są narzekania, że gdzie są podwyżki, dlaczego nie chcą dawać urlopów i krzywo się patrzą jak na koleją przerwe wychodzicie i przedłużacie, bo idzecie na papieroska. Wszystko ma swoje granice i sądzę, ze w tej firmie też. Mam racje, pewnie tak?
zdjecie uzytkownika
Mar Ars Wi - 2015-01-05 23:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam nie będę oczerniał pracodawcy itd. bo każdy kto tam pracował, pracuje wie jak wszystko wygląda. Ktoś powyżej napisał, że są tam ludzie którzy pracują wiele lat jasne, że są natomiast należy podkreślić, że jest to rodzina. A co do pracowników... cóż kolejna gafa w komentarzu powyżej ponieważ ZNACZNA większość zwalnia się sama,a nie zostaje zwolniona (co warto mieć na uwadze). Jeżeli chodzi o pracę są trzy mankamenty: WYNAGRODZENIE, ATMOSFERA i BRAK JAKICHKOLWIEK PROFITÓW. Z szacunkiem różnie. Szef w miarę ok ALE POLECAM SPRAWDZENIE I PRZEKONANIE SIĘ NA WŁASNEJ SKÓRZE
zdjecie uzytkownika
konio - 2015-01-08 19:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"KLIENCIE BMW" i "KJAJ" musisz być z rodziny, a wręcz to jest pewne ze jesteś z rodziny. Bo obstajesz za panem Rawskim az pekam ze smiechu. Ludzie w tym warsztacie zmieni się atmosfera jak zostanie zredukowany etat rodzinny. Polowa rodziny to beztalencia i po zawodówkach ale jacy to oni nie sa madrzy itp. zenada... . Szef jest może i narwany ale da się z nim dogadać. Generalnie PORAZKA,tak zwany OBCY nie ma tam zycia jest gnojony i szmacony.Omijajcie ten warsztat, niby dlaczego ogłoszenia ida już od 3 lat na te same stanowiska??? Kto się obija? Byles widziales? to nie Pie..dol pajacu " kjaj"
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-01-23 19:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam umowa śmieciowa żadna pieniądze marne nie ma żadnych dodatków multisportów czy dodatkowej opieki zdrowotnej
zdjecie uzytkownika
Pawex - 2015-03-30 16:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem o co chodzi z tymi komentarzami tutaj. Nie pracowałem ale wielokrotnie korzystałem, korzystam i korzystał będę (pewnie do pierwszego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] upu). Skierowany zostałem z BMW Polska do ww. warsztatu, i dopiero tutaj znalazł sie mistrz co wiedział gdzie i co dlega mojej maszynie! Obsługa na najwyższym poziomie. Na warsztacie wszyscy uśmiechnięci. Rozmowa z mechanikiem który wie co robi!
zdjecie uzytkownika
jaskier0 - 2015-04-07 09:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umiejętność pracy pod presją czasu i stresu nie są widocznie udziałem każdego. Firma rozwijająca się intensywnie, więc nie ma co się dziwić, że panuje tu czasem lekki bałagan ale da się tu normalnie pracować bez nazwiska na R...
zdjecie uzytkownika
kroaczki - 2015-06-17 05:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nad bałaganem trzeba umieć zapanować, a organizacja w firmie nie jest że tak powiem najwyższej klasy, jednak nie jest tak bardzo zauważalne jakby mogło się wydawać, bo mimo małych zaniedbań firma spisuje się całkiem dobrze, jedynie mogłaby bardziej dbać o pracownika i lepszą umowę dać, czy jakieś benefity.
zdjecie uzytkownika
didi - 2015-12-21 22:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda że prezes tak swoich rodaków traktuje finansowo -czyli płaci mało.Fundamentem każdej firmy są ludzie,ale nie w Polsce.Prezes zapomniał że pracuje dla Niemców a,oni mają takiego Polaczka w du....aby tylko kasa sie zgadzała z Polski.Polak Polaka wyd...jesteśmy jak kraje Azjatyckie wyzysk
zdjecie uzytkownika
mehu - 2015-12-29 13:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Gość dziwne, myślałem, że zapewniają dla pracowników właśnie jakieś benefity. Trzeba mieć nadzieję, że to się poprawi, ale zobacz, że atmosfera jest dobra, bo wszyscy się ze sobą dogadują.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Znalazłem ogłoszenie w gazecie. Zadzwniłem, po uzyskani telefonicznej informacji, przesłałem dokumenty rekrutacyjne pocztą elektroniczną. Po kilku dniach dostałem telefon z zaproszeniem na rozmowę rekrutacyjną.
Pytania: Zostałem wypytany o wcześniejsze zajęcia związane ze stanowiskiem o które się ubiegałem. Na koniec padło pytanie o moje oczekiwania względem pracy!
zdjecie uzytkownika
RozczarowanyKlient - 2016-02-29 19:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dziś udało mi się wyrwać auto ze szponów "Autoryzowanego Serwisu BMW RAWSKI" za sprawdzenie 5 kości zapłaciłem 800 zł trwało to 4 dni i spalili mi nawigację i chcieli za jej naprawę 3600 zł .
LUDZIE UWAŻAJCIE OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM TEN SERWIS .
zdjecie uzytkownika
kjaj - 2016-04-07 13:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda u nich praca jako Doradca serwisu mechanicznego? bo jeszcze chyba jest aktualna, nie wiem tylko co z zarobkami, bo podobno średnio można po 3 tys zarobić u nich.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Auto Rawski!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Rawski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert