Finalnie faktycznie bez sensu jeśli maja tu mała kasę proponować… ale to każdy tak ma ze nie za dużo stad wyciągnie czy może to też zależy od tego jak kto sie ustawi? Może trzeba tylko pogadać z kimś odpowiednim?
kazdy dostaje psie pieniadze chyba ze wytrzymasz dluugo to cos podwyzsza albo zostaniesz psem ogrodnika pfu...poganiaczem brygadzista ja doszedlem do wniosku ze nie sa w stanie mi uuccziwie zaplacic ni epolecam nikomu...
ja bym walczyl o swoje to moze tak malo by nie podwyzszyli tylko cos wiecej by mi skapnelo. podwyzszaja juz potem na stale i nie ma naglego ciecia na byle czym?
obiecanki cacanki bedzie premia ited itp premia raz na 3 miesiace jak nie bedziesz chory i wogole bedziesz w pracy ciezka fizyczna robota za marne grosze lasowice wilekie chociaz socjal i zaplecze na poziomie jak szukasz lepszych zarobkow nie polecam
To mówicie, że warunki takie sobie i o dobrych stawkach mam zapomnieć? Ale chyba można liczyć na więcej niż minimalna krajowa? Gdzie teraz dają minimum za ciężką pracę nikt by chyba nie pracował.
Jakie są zarobki (widełki) na stanowisko elektromontera i elektromechanika?
Nabór trwa w sieci na posadę Młodszego Konstruktora. A ja właśnie szukam pracy i jestem ciekawa takiej pracy. Czy wiecie, jaką kasę dają na początek? Jest info o atrakcyjnym wynagrodzeniu, ale to nie jest konkretna stawka. Może ktoś tu zna chociaż widełki płacowe?
Blyss Polska to firma z wieloletnim stażem która w szybkim tempie rozwoju zyskała miano lidera na rynku przyczep samochodowych oraz zabudów pojazdów. Doświadczenie, kompetencje to są główne cele i założenia firmy. Jak zatem pracuje się w tym miejscu i na jakie warunki wynagrodzenia można liczyć? Może pracownik tej firmy zostawi opinie czy poleca pracę w Blyss?
Jako pracownik tej firmy mogę polecić pracę w tej firmie, pracuję od samego początku, jak tylko otwarto oddział w Polsce. Wymagania jak w każdej innej firmie - bez pracy nie ma kołaczy. Warunki pracy też są zadowalające. Duże pole do wykazania się samodzielnością, odpowiedzialnością.
witam, Czy jest mozliwość skontaktować się z Panią i porozmawiać na temat firmy. Z powodu ogłoszenia pracy chciałabym posłuchać kogos z drugiej strony
Prymitywna manufaktura okropnie zarządzana ,system płacowy wzorowany na grze w trzy karty,podpucha w jeden lub dwa miesiące,póżniej tylko przegrywasz, Zarządzający bardziej zainteresowani utrzymaniem się na stołkach niż wydajnością,postępem, inwencją Na zwyczajnych zasadach nie masz szans na awanse,natomiast wielu wygrzeje się w twoim ciepełku. Jak masz ambicje to Ich na Ciebie nie stać
@A.R. możesz polecić pracę, bo od samego początku podlizujesz się osobą zarządzającym (najpierw jednemu, potem drugiemu i teraz trzeciemu dyrektorowi) rzucając przy tym kłody pod nogi swoim kolegom i koleżankom, których byś utopiła w szklance wody. Nagrywanie kolegów telefonem ? Hehe ? za co ? co ci obiecali ?
hej firma wystawila ogloszenie - Specjalista ds. obsługi zamówień w miejscowosci Lasowice Wielkie a na stronnie www jest ze firma znajduje sie w Jasienie, czy miedzy tymi oddzialami jest jakis dobry dojazd lub firma zapewnia dojazd busem pracowniczym ?
Firma Blyss Polska Sp. z o.o. rekrutuje właśnie na stanowisko Logistyk. Zastanawiam się, czy wysłać tam swoje CV. Co sądzicie o tej firmie? Warto spróbować?
Na portalu Lento.pl pojawiła się ostatnio oferta na stanowisko brak. Czy może ktoś podzielić się wrażeniami z pracy w tej firmie?
A na jakim stanowisku pracujesz i gdzie? Bo akurat na stronie firmy jest sporo ofert teraz, jedną nawet mąż jest zainteresowany. Patrzymy że to nie jest wszystko w jednej lokalizacji. No a co do tych dodatków finansowych w szczególności na święta to prawdę mówiąc w wielu firmach nie ma nic, nawet tych groszy na opłatek... A co byś powiedział o atmosferze, ta Twoja zła opinia też jej dotyczy? No i z tego co czytamy to we wszystkich ogłoszeniach są wymienione benefity typu prywatna opieka i karta sportowa, to się zgadza tak? Bo jak tak to jakieś dodatki jednak są... No i jest też mowa o możliwościach rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji, co na ten temat byś powiedział Ty lub ktoś inny? Awanse są? Szkolenia?
Słyszałem ze maja wysokie wynagrodzenia?
Czy ktoś z obecnych pracowników może mi powiedzieć jaka jest atmosfera pracy w tej firmie? Ludzie są mili i wyrozumiali czy wręcz przeciwnie? Na ile zmian się pracuje w tej firmie? Czy w tej firmie są obowiązkowe nadgodziny? Jeśli tak to czy są one często?.
Jak się pracuje w Blyss Polska Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Blyss Polska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Blyss Polska Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!