Opinie o Nissan Polody w Poznań

Branże: Produkcja samochodów osobowych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Nissan Polody w Poznań

Uciekać jak najdalej z tego miejsca. Tak jak możnaprzeczytać w starszych komentarzach, wszystko to szczera prawda. Model zarządzania firmą głęboka (usunięte przez administratora) Czas sie zatrzymał w latach 90 tych. Beznadziejne wynagrodzenie w stsosunku do obecnego rynku pracy i realiów życia. Wszyscy którzy odeszli z tej firmy osiągnęli sukces. Poniżanie pracowników jest to jak chleb powszedni i jest to na porządku dziennym. Brak szacunku, żadnej hierarchii, bez wzgledu na lata pracy itd. Pracowałem tu dość krótko ale to tylko strata czasu. Ulubiony sposób to wieczne zastraszanie. Pewnie stare nawyki i przyzwyczajenia. Nie polecam. Jest to naprawdę przykre, że tak można w 2024 traktować ludzi. Normalny wyzysk.

Lilka
@Były pracownik

Na pierwszy rzut oka opinia wygląda słabo ale nie widzę jakichś większych konkretów. jeśli zastraszają to czym na przykład?

Rysiu z klanu

No nie przesadzajmy. Rozpisało się robactwo co sobie nie radziło i pluje jadem z kąta pod miotłą siedząc. Fakt faktem atmosfera jest w tej firmie ciężka, szefostwo da się lubić, nawet czasem dosyć pozytywnie. Pracujesz to zarobisz. Myślę, że jesli nic nie reprezentujesz swoją osobą, to nie masz czego szukać w tej firmie. Dla mnie pozytywnie.

hejka
@Jaskier

najwiecej zarabia mitsubishi , szefostwo dostaje prowizje ze sprzedazy od mitsubishi, serwis nie zarabia ,serwis to gwarancje, dopiero naprawa po gwarancji zarabia ale to tez idzie do mitsubishi bo oni zainwestowali w placowke w danym kraju najwiecej, Polody nie jest mechanikiem tylkoopiekunem placowki, menedzerem, wynajetym przez sluzby, czy to zle nie sadze bo ktos musi to robic, przeciez nikt nie bedzie jechal do japonii po nowe auto po to koncerny maja swoich dilerow w kazdym kraju

NowA Nowy wpis

Niech ktoś doradzi ,czy składać CV w tej firmie do recepcji ktoś mi ja polecił że jest spoko ale opinie są nie ciekawe.

On Nowy wpis
@NowA

Pracuje się dobrze miła atmosfera.

Dora Nowy wpis

Ja z innej beczki, na co pracownikowi recepcji prawo jazdy? Do przestawiania aut klientów co przyjechali na serwis? Dziwne to dla mnie

Lucek Nowy wpis

Wiecie co wam powiem , czytam i czytam i takich bzdur w tej firmie nie ma wypłata jest zawsze 5 a jest taka na jajka pracownik wypracował nigdy nie bala później i zawsze jest zgodna z umową i planami jakie wykonał

Ooo

Wiecie co nie chce mi sie wierzyć zeby było tu tak źle. Nawet co do awansów wybrzydzacie i podwyżek. Jak mają dobrego pracownika na pokładzie to co, kilka zl podwyzki ido widzenia? No błagam

zbyniu

A dużo jest jakiś osób które teraz pouciekaly? Bo ze zwolnienia sie zdarzają to akurat normalne. Sama firma też chyba nie jest taka święta i kogoś zwolnila?

@zbyniu

Jak nie dadzą podwyżek pracownikom to będą mogli się przebrać w lumpy i sami tyrać. Ludzie nie są głupi żeby za wszawe grosze się pruć a na koniec miesiąca łaska wielka że w ogóle zapłaci. Śmiech na sali. A co ty piszesz o jakimś uciekaniu? Ludzie świadomie, z godnością i głową do góry się zwalniali. Poszli tam gdzie się zarabia dobre pieniądze i docenia pracownika. Tam wszytko kuleje. Absurd goni absurd. Braki w personelu są straszne. Po zatrudniali jakiś przygłupów i myślą że oni coś potrafią. A ci co jeszcze tam są i są dobrzy, to tylko kwestia czasu kiedy pójdą tam gdzie się zarabia pieniądze.

ruda
@9

Nazywanie kogoś przygłupem też niestety wprowadza słaba atmosferę… wszyscy w pracy tak do siebie sie odnoszą?

Jak wspominasz rozmowę kwalifikacyjną w firmie Nissan Polody? Czy warunki oferowane przez pracodawcę zgadzały się z informacjami zawartymi w ogłoszeniu? Jak przebiegło spotkanie? Podziel się swoimi wrażeniami.
kaj

Piszecie o wyzysku ale konkrety nie padają. Bo chyba minimalnej tu nie ma tylko wiecej co?

Pasquale

Jak wygląda praca w polody Przeźmierowo?

norbi

Ja coś czuje ze warunki bankowo sie u was poprawia skoro sa niby tak tragiczne ze ci co pracują już chodzą na rozmowy. nikt nie miał jeszcze proponowanych lepszych stawek po rzuceniu papierami? Czasem to działa

Lilka
@Były pracownik

Człowiek

Chce dowiedzieć się więcje o tej atmosferze i traktowaniu pracowników. No bo są dwa różne fronty, że wszystko ok i szef ok albo że ludzie nie sa sprawiedliwie traktowanie. Obecnie jak to wygląda? Wiecie może to stare wpisy i faktycznie nie ma podziałów?

Anetka

Ale za to pewnie nieźle płacą więc sobie tutaj się pożalicie a potem pracujecie dalej. Tak, to kasa trzyma? Duża?

Rysiu z klanu

Jaskier
@Rysiu z klanu

Tak Piotrusiu, tak tak, rodzinka zarobi he he

Heniu
@Rysiu z klanu

Nie zgadzam się. Ja aktualnie pracuję i nie potwierdzam. Pracownicy nie sa sprawiedliwie traktowani( i nie ma to zwiazku z ich pracowitością inteligencją itp), szefostwo… cuż… szkoda die rozpisywać…trza dpadać

Odpowiadam
@Rysiu z klanu

Kto tu pluje jadem, byli lub obecni pracownicy wyrażają swoje zdanie na temat firmy. Mają do tego prawo, po to istnieje ta strona. Nie nazywają nikogo robactwem, po prostu NIE polecajà tejże firmy, nikt generalnie nie poleca, zdania sà podobne, więc to chyba nie przypadek? W agresywny sposób zwykle proboje tlumaczyc sie winny? Wyrazajac sie w taki wlasnie sposob tylko potwierdza zresztą negatywne komentarze

hejka
@Jaskier

Beti

Na ich stronie jest oferta dla kierownika działu handlowego. Wymagają wykształcenia minimum średniego. Ile dostaje pensji taki pracownik z takim wykształceniem? A jak ja mam wyższe, to dzięki studiom dostałabym na start więcej?

c
@Beti

dzięki studiom nic więcej nie dostaniesz

Zawiedziony

Pracowałem w tej firmie . Nie polecam. Przez cały okres pracy, ani podwyżki, ani wypłaty za nadgodziny nic. Bardzo kiepskie warunki pracy. Poziom wynagrodzeń żenujący. Brak kultury biznesowej Pana Prezesa który nie nadaje się na to stanowisko. Poniżanie pracowników , wieczne wrzaski i krzyki .Wymagania, którym nie idzie sprostać.Zero zrozumienia. Wieczne krzyki i fochy. Katastrofa. Firma zatrzymała się na poziomie lat 90. Pomieszczenia socjalne dla pracownika - szkoda spisać. Nic od siebie, a od reszty wszystko za darmo. Zero refleksji przy takich rotacjach - brak pomysłu na zarządzanie.. Zero zdolności do podejmowania decyzji.Wiecznie zajęty tylko nie wiadomo czym. Odchodzą najbardziej lojalni i oddani pracownicy - to już chyba mówi samo za siebie. W skrócie - w tej firmie pracownik jest najgorszym złem!

Obiektywny
@Zawiedziony

Ty Zawiedziony w zeznaniach się gubisz, brak pomysłu na zarządzanie ? Gość 4 salony postawil !!! Odchodzą najbardziej oddani i lojalni .... co to za lojalność się pytam a w temacie kasy, przestańcie głupoty pisać, tylko nygusy i nieudaczniki nie zarabiają .

k

zarabiają donosiciele, podlizusy,

nick
@Obiektywny

ciekawe tylko dlaczego ci "nieudacznicy" nagle w innych firmach zaczynają super zarabiać, są doceniani i zadowoleni...

Ggg

Niech by sobie i 20 postawił. Lepszym człowiekiem nie będzie,

@
@Zawiedziony

Cała prawda. Do dnia dzisiejszego nic się nie zmieniło. Wieczne poniżanie, krzyki i (usunięte przez administratora) przez Prezesa. Dawno powinien przekazać paleczke dzieciom swoim a nie robić wieczny zament i psuć atmosferę w pracy.

Doniu
@Zawiedziony

Nadal tam pracuję i jak czytam te wpisy to widzę te twarze które nic nie wnoszą do biznesu nic do firmy nic do samych siebie tylko chcą brać i wymagać a wystarczy trochę kultury obycia z światem jaki ich otacza i trochę sumiennej pracy nad sobą i w pracy. Ja na święta dostałem 500 mało czy dużo koleżanka w Lidlu 600 ale na paleciaku (usunięte przez administratora) od 6 do 14 a w pracy ma 2 przerwy i baterię w (usunięte przez administratora) i nie ma nic więcej niż ja. Popracuję jeszcze i pewnie zmienię na inna prace ale wiem ze sie tu nauczyłem dużo. Poprzednie z branży była dużo gorsza i berdzie znana w Poznaniu.

...

Czy w tym roku dostaniemy chociaż raz premie swiąteczne jak inni? Może jakieś symboliczne 1500zł dodatkowo?

anon
@...

Symbolczne 1500 haha, karta sodexo 300zł i bujaj sie, tak ich dziad wynagrodził

Faktycznie zarobki takie słabe, jak ktoś tutaj pisze niżej? Zajrzałem tutaj, bo takie ogłoszenie jest specjalista ds. gwarancji. No i właśnie nie podają tej stawki, ktoś może chociaż przybliżyć mi, ile mniej więcej tam można zarobić? Jest w ogóle jakaś podstawa?

Q
@anonim

Beznadziejne wynagrodzenie, brak jakichkolwiek dodatków dla pracownika, brak możliwości rozwoju. Głęboka (usunięte przez administratora) Najgorsze miejsce pracy jakie można sobie wyobrazić w największym koszmarze.

Nissan Polody szuka kandydatów na stanowisko Sprzedawca. Wiecie, na jakie wynagrodzenie można liczyć podczas okresu próbnego w tej firmie? Czy rzeczywiście można zarobić 6000 ?

Gosr
@Administrator

6000? W normalnej firmie handlowiec zarabia grubo ponad 20 30 tyś. Ty chcesz tyrać za 6000zł? (usunięte przez administratora)Uciekać jak najdalej od tego miejsca.

Izabela

Jak wygląda praca na kierownika w dziale handlowym? Bo widzę tu same wpisy praktycznie o szeregowych pracownikach, a akurat ja bym była zainteresowana managerską pozycją, na którą jest ogłoszenie właśnie. Lubię pracę z zespołem i mam już trochę doświadczenia, a dużo tutaj jest osób podległych do nadzoru?

@
@Izabela

Z kierownika satjesz się handlowcem. Tylko w papierach masz zaznaczone ,że stanowisko kierownicze ale jest to stanowisko pseudo kierownicze.

@Izabela

Przychodź, zwalnia sie własnie miejsce w handlowym.

Katarzyna

Hej, chciałabym dopytać o ofertę pracy na pracownika aktywnej recepcji ze strony firmy. Jest to stanowisko jednoetatowe czy są jakies zmiany? Poza tym nie podano widełek, wie ktos jak to wygląda? Myslę nad złożeniem cv, pomóżcie!

@Katarzyna

W dyskoncie spożywczym masz wieksze możliwości rozwoju i wynagrodzenie.

ONA
@Katarzyna

Do twoich obowiązków może należeć tez np sprzątanie, chyba że podliżesz się szefowi i bedziesz jego pupilką

Anka
@Katarzyna

Do zamknięcia. Upadłość konsumencka żeby mieli za co długi pospłacać. Praca tam to nierozwojowe (usunięte przez administratora). To cofanie sie w czasie do (usunięte przez administratora). Każdy dzień to strata życia, zdrowia i wszystkiego co liczy się w życiu. Zarzadzanie przez nie mającego pojęcia o rzeczywistości i obecnych realiach (usunięte przez administratora) bojącego sie o swoją posadkę na którą wskoczył przez pomyłkę, wszystko kosztem morali i personelu. (usunięte przez administratora)na każdym kroku. Odradzam jakikolwiek kontakt i styczność z tą porąbaną firmą! Pracownicy w tej firmie jest nawiększym złem, (usunięte przez administratora) A oni, na każdym kroku pokaz zakłamania i obłudy. Ale spokojnie zła karma wraca. Zobaczycie.

Idzie zima

Czy w tym obiekcie jest ogrzewanie? Jaka średnia temperatura towarzyszy w ciągu dnia w budynku ?

Czy pracownicy w Nissan Polody dogadują się między sobą?

X
@Pytanie

Nie, kablują na siebie, obgadują się i podkładają innym nogi

Z
@X

Nie wszyscy tacy są ale są etatowe kable i donosiciele. Bardzo interesują sie życiem prywatnym innych, zbierają ploty i herezje i potem ze słoikiem wazeliny idą kapować i sprzedawać na góre. I na wypłatę wpada wtedy dodatek funkcyjny dla kabla i donosiciela i premia za lizanie(usunięte przez administratora)

Klient

Potwierdzam. Nikomu nie polecam tej firmy. Ja czuję się (usunięte przez administratora) przy zakupie Mitsubishi. ŻENADA.

Zostaw merytoryczną opinię o Nissan Polody - Poznań

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Nissan Polody?

Zobacz opinie na temat firmy Nissan Polody tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 24.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Nissan Polody?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 21, z czego 2 to opinie pozytywne, 16 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

gemius

Ranking Użytkownicy