Active Medica Personal

Biała Podlaska

Opinie o Active Medica Personal

Jurek 2014-08-25 17:21:16
Pracuje ktoś w tej firmie,jak płacą czy wogóle placą,jak z zakwaterowaniem prosze o szybką odpowiec.
5
info 2014-09-03 10:02:01
Firma Active Medica aktualnie poszukuje osób zainteresowanych pracą w Niemczech dla Niemieckich partnerów tzn że umowę o pracę podpisują Państwo z niemiecką firmą .
andre 2014-10-10 14:08:26
Witam jestem zainteresowany praca za operatora wózka widloewgo w Niemczech. J niemiecki komunikatywny doswiadczenie 4 lata w magazynie .posiadamy certyfikat na wózek.proszę o kontakt. (usunięte przez administratora)
3
.. 2014-10-31 10:05:40
Zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub email gdzie udzielimy wszystkich informacji które Panią interesują.
(usunięte przez administratora)
2
thess 2014-11-19 13:09:10
Cześć, dla wszystkich zainteresowanych pracą w takiej branży, ACTIVE MEDICA ŁUKASZ JEZIOR właśnie ogłosiła nową ofertę pracy. Ci którzy już pracują, możecie skomentować i ocenić czy warto? Agencja Pracy AKTIVMED24 wpisana do krajowego rejestru agencji pośrednictwa pracy pod numerem 10051 poszukuje dla stab...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5671104?keywords=&region=
pan czujny 2014-12-13 14:04:43
no wiem wiem ale jeśli dam tłumaczenie takiej umowy do firmy translatorskiej to taki przekład nie kosztuje tylo co batonik. jest opcja żeby firma mi zwróciła koszty za takie tłumaczenie? w sumie to z ich powodu musiałbym takie tłumaczenie wykonać i stawiają człowieka pod ścianą. szkoda że nie byłoby w polskiej formie:(
zniesmaczona 2015-01-06 18:34:57
Active medica nie odpisuje na emaile z zapytaniem.....pewnie maja w nosie przyszłych pracowników, nawet zarobków nie podaja w ogłoszeniach! Czyżby zatrudniali na polską umowe.Może ktos sie wypowie.
5
,, 2015-01-07 21:47:58
Active Medica zajmuje się rekrutacją dla firm Zagranicznych i Polskich to z nimi podpisywane są umowy o pracę.
Firmy Niemieckie - umowa Niemiecka
Firmy Polskie - umowa Polska
itp.
2
pawel 2015-02-18 08:22:22
ta firma to jakiś kit nikt nawet słowa o niej nienapisał
1
,, 2015-02-18 10:09:38
Płaca jest w euro jeśli osoba pracuje zagranicą.
.. 2015-02-26 15:55:29
Jaki kit ?
Firma zajmuje się rekrutacją pracowników dla Partnerów z Niemiec i innych krajów. Dlatego umowę o pracę osoba która pozytywnie przejdzie rekrutację zawiera z Pracodawcą Niemieckim lub Angielskim.
Chyba że Pan szuka pracy w zespole Active Medica to proszę skontaktować się bezpośrednio z Firmą
.. 2015-02-26 15:57:57
Jaki kit ?
Firma zajmuje się rekrutacją pracowników dla Partnerów z Niemiec i innych krajów. Dlatego umowę o pracę osoba która pozytywnie przejdzie rekrutację zawiera z Pracodawcą Niemieckim lub Angielskim.
Chyba że Pan szuka pracy w zespole Active Medica to proszę skontaktować się bezpośrednio z Firmą
ja34 2015-03-04 11:22:57
Coś to podejrzane firma jest oferty pracy są a opinii brak...
1
od Firmy 2015-03-04 13:32:28
Opinii na temat pracy w firmie active medica może nie ma dlatego że tak jak informowaliśmy wcześniej Firma rekrutuje dla innych Pracodawców z którymi kandydat podpisuje umowę o pracę.
zatrudniony 2015-03-24 20:44:55
Wyjechałem do pracy za pośrednictwem Active Medica. Fachowo było wszystko załatwione, dopięte. Jestem zadowolony, obsługa ok. Fakt bez języka nie przejdziecie, ale to z tego co pamiętam jest zaznaczone w ogłoszeniach...Pozdrawiam
carerka 2015-04-18 01:16:00
To kompletnie zwariowana firma! Na żadne pytanie nie chce odpowiedzieć.A może tylko dane zbierają aby kredyt na mnie wziąć?! Podejrzane,bo szukają do Anglii do prawie każdego miasta.FIKCJA! cZY KTOS PRACUJE WOGOLE U NICH? A jeżeli tak to za ile-bo normalna wyplata opiekunki to 500F/tygodniowo. Co za lekceważenie ludzi-nic nie chcą napisac-gdzie,za ile,kim mam się opiekować,masz tylko wysłać CV!!!!! NIEJEDNEMU JUZ ZABRANO LICENCJE za takie działania.Stracisz kase na telefony, podróż, szkolenie i....wrócisz do PL z niczym.Już raz przerabiałam pewnego Pana z PL.
2
.. 2015-04-21 11:33:08
Praca jest w firmie Angielskiej. Firma Active Medica nie jest pracodawcą. Wszystkie informację podawane są osobom które przyślą aplikację CV ( nie potrzebujemy danych osobowych ) druga rozmowa rekrutacyjna jest z Firmą Angielską.
polecam 2015-07-22 14:41:34
Pracuję dzięki pomocy active medica. Na chwilę obecną jestem zadowolony. Ze strony firmy niemieckiej, w której pracuję załatwiane jest wszystko na czas.
Warto było poczekać na odpowiednie zlecenie.
Pozdrowienia
Nowa 2015-09-10 09:45:28
Witam dzwonilam do biura i pani kazala wyslac cv ile to ciekawe potrwa...Ogolnie interesuje mnie pakowanie miesa czy wie ktos w jakich miastach w Niemczech przyjmuja i jak tam jest,,,prosze o jakies opinie
1
zawiedziony 2015-09-22 22:09:33
Wygląda na to, że firma jedynie zbiera dane petentów. Drugi miesiąc publikuje te same ogłoszenia dot. pracy za granicą, a na wysłane mailem zgłoszenie z CV przez miesiąc nawet nie raczyli odpowiedzieć.
abc 2015-09-23 09:13:13
witam przyjechałem do niemiec przez ta firmę tydzień trzeba siedziec na hotelu za nim do pracy pójdziesz ..w Polsce odpowiadają na cv mi odp w ciagu tygodnia ale za nim tu sie dostaniesz trzeba przejść rozmowę po niemiecku i wtedy mówią czy dostałeś prace .ogolnie dojazd do pracy około 30 km nie wiem jak długo tutaj po pracuje przynajmniej miesiac musze
3
helus 2015-10-08 09:22:08
Nowa zajrzyj na opinie o Concept Plus oni oferuja prace przy pakowaniu miesa i zatrudniaja wszystkich bez wyjatku :)
1
Violka 2015-10-15 19:29:09
Ja też polecam. W moim przypadku wszystko było w porządku już na samym poczatku. Wysłałam CV przez stronę http://www.activemedica.eu i już na drugi dzień miałam od nich telefon. Pani była bardzo uprzejma i miła, wyjaśniła wszystko. Dostałam kilka ofert i wyjechałam. Tak owszem 2 dni była w hotelu ale tylko dla tego, że to była decyzja pracodawcy bym mogła odpocząć po podróży. Nawet podczas podpisywania umowy pomagali, bo były punkty których nie zrozumiałam. Ja polecam!
1
Violka 2015-10-15 19:29:14
Ja też polecam. W moim przypadku wszystko było w porządku już na samym poczatku. Wysłałam CV przez stronę http://www.activemedica.eu i już na drugi dzień miałam od nich telefon. Pani była bardzo uprzejma i miła, wyjaśniła wszystko. Dostałam kilka ofert i wyjechałam. Tak owszem 2 dni była w hotelu ale tylko dla tego, że to była decyzja pracodawcy bym mogła odpocząć po podróży. Nawet podczas podpisywania umowy pomagali, bo były punkty których nie zrozumiałam. Ja polecam!
1
lolek 2015-10-29 19:45:28
Pracuję już pół roku przez Active Medica i jest wszystko w porządku. Wypłata jest na czas, w razie konieczności pomoc ze strony biura odnośnie zaliczki lub zmiany kwatery. Firma do której zostałem skierowany jest uczciwa, także nie żałuję ;P
3
Oskar 2015-11-18 22:12:51
Co w tym dziwnego, że są zadowoleni i są niezadowoleni. To rzecz normalna
każdy z nas ma przecież prawo wypowiedzieć się na ten temat. Ja osobiści z nimi nie wyjeżdżałem, ale mój brat był z nimi kilka razy i generalnie jakoś
strasznie nie narzekał. Mieszkał w okolicy Koln , warunki nie oszukujmy się nie były jak w 5 gwiazdkowym hotelu, no ale przecież pojechał do pracy a nie na wakacje. Z tego co mówił to wyposażenie nie było najgorsze, to co najpotrzebniejsze to miał. Generalnie był zadowolony, zarobił całkiem fajnie i tyle. Wszystko zależy od Twojego podejścia do tematu.
aga81 2015-12-28 21:38:11
Wyjechałam z nimi do Niemiec i jestem zadowolona, pieniazki byly w terminie, umowa, ubezpieczenie i dodatkowy plus dla koordynatora który rzeczywiście odpowiadał na telefony :)
mat 2016-01-15 15:00:15
witam dostałem oferte pracy jako malarz do Niemiec wie ktos cos wiecej na ten temat ?? pracuje tam ktos?/
xyz 2016-01-18 20:21:59
Pracuje ktoś jako opiekun osób starszych w Anglii?
3
xyz 2016-01-20 19:24:51
W grudniu było ogłoszenie, bodajże na monsterpolska że poszukuja opiekunów do Domów Opieki
Basia 2016-01-25 13:20:42
Witam,
Ja pracuje jako opiekunka osób starszych w Anglii, dokładnie w południowej części. Pojechałam raz w tamtym roku, byłam chyba ze 3 miesiące później musiałam zostać w Polsce, ale teraz znowu wyjeżdżam. Jeśli chodzi o mnie, to wszystko było w porządku, pomogli mi w zorganizowaniu wyjazdu, dokumenty itp. ogólnie wszystko załatwiają. Rodzinę do której chciałam pojechać, mogłam sobie sama wybrać.Jak byłam w Anglii i miałam problem z podopieczną,to wysłałam tylko sms- a oddzwaniali do mnie, żeby pomóc. Pytali nawet, czy mi nie zmienić podopiecznej. Wyjeżdżam znowu z tą agencją, bo nie chcę ryzykować.
lozu 2016-01-26 23:16:26
No wiesz, jak mają dobre kontrakty, to szybko schodzą oferty :)Kontaktowałem się dziś w sprawie pracy na spawacza i wszystko wygląda bardzo dobrze. Będę się raczej decydował. Ktoś coś wie na ten temat?
marusia 2016-02-07 18:46:04
DOBRE żarty.
2
Maxxx 2016-02-10 11:27:53
Wyjeżdżam teraz od marca do Niemiec, mam dograną robotę jako Elektryk. To co mogę powiedzieć, to dobrą kasę oferują.
miś 2016-02-17 14:34:20
Witam czy może ktoś podrzucić coś konkretnegona temat tej firmy?
polecam 2016-02-18 12:06:26
miś - co dokładnie cię interesuje? Stawek nie znam , bo wiem, że na każdym stanowisku inaczej

pytaj jak coś
Jagoda 2016-03-08 14:51:40
Basia. Czy mozesz się ze mną skontaktować. Chciałabym cos wiecej sie dowiedziec a propos pracy w Anglii przez te firme. Z gory dziekuje! Jagoda_3500@wp.pl
Ola 2016-08-10 06:27:32
No, ok, ktoś wie czy oszukają? Czy budują zaufanie I szacunek? Czy jak wiele łapie z łapani na już..nie zawiera ją umowy o czasie..czy jest w Polsce agencja z którą bez uprzedzenia mozna wspolpracowalam? ziemlewska@tlen.pl
karol 2016-09-07 09:17:07
ciekawa firma
ania 2016-09-14 15:36:15
Hej. Jedzie ktoś na mięso do Niemiec z tej firmy ?
bartek 2016-10-03 13:41:11
witam
czy pracowal ktos w Niemczech przy drobiu i moze cos tu napisac na temat warunkow ?
Bartek
marian 2016-10-11 17:07:11
Własnie robią nabór za zbrojarzy do finlandi czy ktoś już może pracuje
wirion 2016-10-11 17:08:37
Jeśli chodzi o pracę poza granicami kraju no to głównie zależy wysokość wypłaty od ilości godzin pracy, jakie przepracujesz w danym okresie rozliczeniowym. Jeśli jest ich sporo to bez większego problemu łapie się fajną wypłatę i naprawdę nikt nie narzeka.
3
gsmx 2016-11-16 14:44:30
witam chciałbym się dowiedzieć na temat brukarstwa mam 5/6 miesiecy jako brukarz ale ja bardziej sądze jako pomocnik ... chciałbym prace za granicą jakąś ciekawą najlepiej jako brukarz lub pomocnik gdzie dobrze się zarobi oraz dobry jest pracodawca i jest umowa a nie jak teraz na czarno .... :( dlatego wszelkie prace na temat brukarstwa i itp prosze wysyłać na Gsmx95@wp.pl z góry dziekuje .. pozdrawiam
karol 2016-11-23 23:49:45
Przez agencję pracy najlepiej szukać za granicą bo tak jechać i bez sensu tracić pieniądze na pobyt i w tym czasie szukać pracy to trochę nie tego :) Ja byłem zatrudniony przez tą agencję (usunięte przez administratora) i oferują na prawdę bardzo dobre warunki :)
Zostaw swoją opinię o Active Medica Personal - Biała Podlaska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Active Medica Personal