Opinie o Truly Sp. z o.o. w Warszawa

Poniżej przeczytasz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o firmie Truly Sp. z o.o.. Przeczytasz poniżej też opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Truly Sp. z o.o. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Marketing, reklama i PR - działalności agencji reklamowych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Truly Sp. z o.o. w Warszawa

baner wywiady
Nick Nowy wpis

Firma chyba już zamknięta? Czy ktoś korzystał z usług marketingu i reklamy tej firmy? Jakość okey? Dlaczego nie polecacie?

Paulina Nowy wpis

Ostrzegam.sumiennie wystrzegaj nie się Laury Krzepis, cwaniara. i oszóstka do potęgi. Jeżeli kiedykolwiek spotkacie ja, usłyszycie o niej lub będziecie mieli coś z nią do czynienia od razu ucinajcie kontakt. Kobieta bez sumienia i jakiejś krzty moralności. Dawniej jak udało.sie nam ustalić oszukiwała ludzi zawierając z nimi umowy na niby tańszy prąd.

Byly Nowy wpis

Ostrzegam przed Laurą Krzepis, osoba skrajnie fałszywa i cyniczna. Oszukóje pracowników i klientów.

Hubert Nowy wpis

Nieprawdopodobne robienie młodych ludzi w trombe. Najgorsza była menadżerka od siedmiu boleści, tleniona blondyna odpowiedzialna za parzenie kawy, ale w swoim mniemaniu za wszystko.

Czy zechciałbyś podzielić się z nami wrażeniami ze spotkania rekrutacyjnego w firmie Truly Sp. z o.o.? Jak oceniasz poziom trudności oraz atmosferę spotkania? Z chęcią dowiemy się wszystkich niezbędnych szczegółów dotyczących przebiegu rekrutacji.
logo firmy Konsultant w Dziale Wsparcia Sprzedaży
Polenergia Fotowoltaika S.A.
(12 opinii)
logo firmy Nauczyciel rytmiki od 09.2023
(499 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Agent Celny (przyszły Kierownik Agencji Celnej)
Warszawa
VALIANS INTERNATIONAL Sp. z o.o.
(5 opinii)
logo firmy Przedstawiciel/ka Onkofundacji - Fundraiser/ka
Alivia Fundacja Onkologiczna
(23 opinii)
Aplikuj na wiele ofert

No i jak ma się firma Truly Sp. z o.o. w mieście Warszawa? Coś się dzieje w firmie? Czekamy na nowe info.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Truly Sp. z o.o. - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Truly Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Truly Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Truly Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Truly Sp. z o.o.
0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Domaniewska 45
    02-672 Warszawa
  • NIP: 5213570942 REGON: 142420870 KRS: 0000357922
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)