brak logo

Nord Capital

Gdynia

Opinie o Nord Capital

KAsia 2015-03-03 16:21:27
Czy ktoś mógłby napisać jak jest w chwili obecnej w firmie?Czy atmosfera nadal jest ciężka, czy coś się zmieniło?Chodzi mi głownie o pracę w działach finansowych. W najbliższych dniach wybieram się na rozmowę i nie wiem czy w ogóle zawracać sobie głowę tą firmą po przeczytaniu waszych komentarzy.
2
KAsia 2015-03-03 16:24:40
Czy ktoś mógłby napisać jak jest w chwili obecnej w firmie?Czy atmosfera nadal jest ciężka, czy coś się zmieniło?Chodzi mi głownie o pracę w działach finansowych. W najbliższych dniach wybieram się na rozmowę i nie wiem czy w ogóle zawracać sobie głowę tą firmą po przeczytaniu waszych komentarzy.
2
GLADIATOR 2015-03-07 23:10:16
w tej firmie jest jak w każdej innej -po prostu musisz pracować i to sumiennie bo za to ci płacą,a płacą regularnie.Pensja jest zawsze na koncie przed 10-tym każdego m-ca.Pracuję już tam kilka lat i jest ok.w każdej firmie jest raz lepiej raz gorzej jeśli chodzi o atmosferę ,ale atmosferę w firmie tworzą pracownicy i to od nich zależy jak ułożą swoje relacje.
3
Były 2015-03-10 19:19:01
Gladiator , co Ty człowieku bredzisz ! Ile Ty pracujesz ,ze tak piszesz !
Pogadaj z osobami , które już tam nie pracują. Pracować trzeba wszędzie i nikt z byłych nie narzekał na ilość pracy , odpowiedzialność , wymagane zaangażowanie .
Ta firma to TERROR , TERROR I TERROR do nieskończoności . Niby pookładana struktura , ale tylko na papierze. Będąc Dyrektorem , Kierownikiem czy Fizolem jesteś tak samo bez możliwości podejmowania trafnych decyzji .Wszystko i każdego kontrolują właściciele osobiście .Ciągłe zmiany oczekiwań . Jak mają zły humor to nawet na Twoje Dzień Dobry na korytarzu Ci nie odpowiedzą . Rozwój , szkolenia - zapomnij!!!!!!!!!! Jak Cię już wyssają ,to albo sam się zwolnisz , albo zrobią Ci prezent zrobią i w piątek ( zawsze przed wolnym ) , albo przed długim weekendem ... lub innymi świętami dadzą Ci wypowiedzenie. Po jakimś czasie uznasz ,że to rzeczywiście był PREZENT . Bo wszędzie lepiej niż w Nordzie . Nawet do kibla chodzisz pod kontrolą , ile razy , jak długo itd . Żadna ceniąca się firma nie pozwoli sobie na tak częstą wymianę kadry . Można byłoby powiedzieć ,że nie umieją rekrutować ! A przemielili naprawdę tak lojalnych ludzi,że aż ich szkoda . A pracują w innych nowych firmach i są docenieni , mają wyniki - bez nadzoru , terroru i pracują z przyjemnością w pełni odpowiedzialni za swoje zadania . I można !
Realia są takie - w dobrych firmach nie ma wolnych etatów , bo pracownika się docenia i nie zwalnia , tylko do Nord stale rekrutuje na wszystkie po kolei stanowiska . Ma już chyba abonament wykupiony na portalch pracy.
Jedyny plus , to ,że płacą w terminie o dziwo .
7
Mała 2015-03-13 10:33:26
Czy może ktoś powiedzieć o pracy w dziale ksiegowym? jaka panuje tam atmosfera? czy warto tam składac papiery?co z zarobkami w dziale?
2
Życzliwy 2015-03-20 23:29:18
Jest takie przysłowie. " KROWA KTÓRA DUŻO BUCZY MAŁO MLEKA DAJE " i ty "MAŁA " jesteś tą krową. W dobrych firmach brak etatu dla takich jak ty. PROSTE !!!
Życzliwy
były 2015-03-21 19:50:34
Cała firma jest na tyle toksyczna,że odstrasza już ludzi,którzy mają troche oleju w głowie.Pracownicy,którzy mieli swoje zdanie albo nie uginali karku przed szefem sami odeszli lub zostali usunięci.Nie miało znaczenia ich zaangażowanie i dotyczasowy okres nienagannej pracy.Pracowników,którzy zostali w tej firmie można podzielić na trzy grupy
1/mają pobrane kredyty-trzeba płacić
2/ludzie miejscowi-blisko do pracy
3/lizusy,bez honoru,donosiciele,którzy zrobją wszystko aby się przypodobać szefostwu,nie ma dla nich znaczenia,czy pogrążą osobę sobie bliską lub postronną-liczy się efekt końcowy
Pozdrawiam zdesperowanych i wytrwałych.
5
Asia 2015-03-26 22:14:58
Wiemy kim jesteś były pracowniku. w większości bzdury wypisujesz. Boli Cię że sam nie zdążyłeś złożyć wypowiedzenia. Zachowaj te szczere rady dla siebie a nie strasz ludzi.
KTOS 2015-03-27 16:59:49
Niestety smutna ale szczera prawda to :ze od niedawna w tym zakładzie wdrążono terror psychiczny nękanie pracowników bez wyjątku jednym słowem MOBBING.I to ma pomóc w wydajności produkcji? Nie wierzę że około stu albo i więcej ludzi wykonuje żle swoją pracę.
Krzysiek 2015-03-28 21:03:58
Jesteś lub jesteście żałośni,piszesz wiemy?Zły typ/jestem Krzysiek/,może Ty się przedstawisz i ujawnisz na forum/wiem kim jesteś/.A co się tyczy wypowiedzenia,to masz rację,żałuję powinienem zrobić to wcześniej.Radzę Ci,nie rób sobie wstydu,ja nie straszę i nie wyciągam brudów na zewnątrz.Nie chcę Cię smucić,ale mam się całkiem dobrze.
Krzysiek 2015-03-28 21:03:59
Jesteś lub jesteście żałośni,piszesz wiemy?Zły typ/jestem Krzysiek/,może Ty się przedstawisz i ujawnisz na forum/wiem kim jesteś/.A co się tyczy wypowiedzenia,to masz rację,żałuję powinienem zrobić to wcześniej.Radzę Ci,nie rób sobie wstydu,ja nie straszę i nie wyciągam brudów na zewnątrz.Nie chcę Cię smucić,ale mam się całkiem dobrze.
Krzysiek 2015-03-28 21:18:38
Sorki KTOS,to jest odpowiedż dla "Asia"?-która/y/ pisze o mnie bzdury.
Krzysiek 2015-03-28 21:18:38
Sorki KTOS,to jest odpowiedż dla "Asia"?-która/y/ pisze o mnie bzdury.
Berkynta 2015-03-28 21:25:14
Jest obecnie lipa, tyle wam powiem.
Były 2015-04-09 19:47:21
rada dla radzia:
Nie zawracaj sobie głowy tym "obozem pracy ". Szukaj roboty gdzie indziej , obojętnie jakie stanowisko cie interesuje . Ta sytuacja nie trwa od dzisiaj , popatrz na opinie, historia sięga już kilka lat w ostatnim czasie z nasileniem na co raz gorsze opinie . Wyrazy współczucia dla wszystkich , którzy jeszcze tam trwają ... żal mi Was szczerze ... koledzy , koleżanki z Norda . Wprowadzane są co raz bardziej rygorystyczne metody pracy jak słyszę , czy koniec jest już tak bliski ???
radzio: jesteś za dobry dla Norda - choć cie nie znam . Decyzja oczywiście należy do Ciebie - sam ja podejmiesz, w razie co przypomnisz sobie te wpisy.
Chcesz czszegółów , poczytaj wszystkie portale , po co się powtarzać .
POWODZENIA W ZNALEZIENIU PRACY W FIRMIE , KTÓRĄ BĘDZIESZ MÓGŁ SIĘ POCHWALIĆ
3
Były pracownik 2015-04-23 15:56:39
Praca w firmie to porażka. Osoby, ktore tam pracują to ludzie zawistni,aroganccy,bezczelni- i takich właśnie ceni firma.Szefowie działów to osoby z przypadku, które zamiast wiedzy mogą pochwalić się brakiem jakiegokolwiek taktu i życzliwości.Nikt normalny nie chciałby tam pracować, każdy siedzi tylko po to, aby wypłatę odebrać 10-tego. Wypłaty są w terminie, za to kwoty marne, żadnych podwyżek, premii, żadnych bonów na święta itp. Odradzam wszystkim zainteresowanym.
2
CAPSBIM 2015-05-21 09:24:02
Dziwi mnie bardzo zawiść ludzka, jaka jest tu pokazana. Dlaczego macie pretensje ? Bo już nie pracujecie, bo się nie sprawdziliście? Pracuję tu od dwóch lat, i jakoś nie podzielam waszego zdania. A jak ktoś przy wyborze pracy kieruje się tylko opiniami z tego portalu, to współczuję.
CAPSBIM 2015-05-24 15:03:03
to może się przedstaw z nazwiska to powiemy ci czemu tam pracujesz
odpowiedź dla jagi 2015-08-14 12:17:38
'Jaga tobie to się firmy pomyliły.na tej stronie są opinie dotyczące firmy ,nord capital'z Rekowa Górnego.Jest to zakład rybny
okoń 2015-08-19 22:00:18
niezły dowcip. powodzenia i czekam jak szybko napiszesz, że to chora firma i ludzi tam pracujący, pamiętaj aby na początku Ci powiedzieli, że nie możesz chodzić na L4 i że za samochód płacisz, paliwo itp...
karola 2015-10-01 18:21:15
i co dostałaś się, wiesz ile osob szukają bo ogłoszenie na stronie dalej wisi, jak wygląda rekrutacja i jakie warunki?
ktoto 2015-11-28 00:19:32
pracujesz tam jeszcze czy juz nie ?
odpowiedź dla ghf 2015-11-30 17:50:20
Znowu mylicie firmy.Na tej stronie są opinie dotyczące NORD CAPITAL w Rekowie Górnym -to jest zakład rybny i o ile wiem nie mają żadnych placówek partnerskich w Jaśle czy Kielcach.Pozdrawiam
prezes 2015-12-12 18:44:47
zakład pracy chronionej-nord capital rekowo
krzysiek 2015-12-16 00:50:55
Dobra firma nie musi szukać pracowników,w NC lepiej?-fantaska.
xxl 2016-01-16 20:55:40
NO NA takim stanowisku to już trzeba odróżniać śledzia od flądry
Admin2 2016-01-27 19:57:39
bardziej pangę od mintaja, gdyż firma prawie wyłącznie handluje rybami z Chin
xxl 2016-01-30 00:57:02
no na takim etapie firma się rozkręca,widać to po ilości wakatów
xxl 2016-02-05 23:49:35
Zobacz co piszą poprzednicy,na temat tej firmy szkoda kliknięć,chcesz poznać 'najlepszego"?pracodawcę na Wybrzeżu to próbuj-powodzenia
Okon 2016-03-08 18:42:11
Najgorsza firma w jakiej pracowalem. Nie polecam.
prezes 2016-04-01 23:35:45
kupujcie moją rybę,jeszcze chwila i bar z fontanną wyprowadzi mnie na prostą
KLIENT 2016-04-01 23:40:20
Karol wszystko może to i prezesowi też pomoże
były 2016-04-02 20:31:11
Te bułeczki są bardzo nieświerze i mają dużo zakalca,skończył się wam abonament na portalu Pracuj?
odpowiedź na rtg 2016-05-09 22:18:41
Znowu mylicie firmy -na tej stronie są opinie dotyczące Nord Capital w Rekowie Górnym .Jest to zakład rybny i na 100% nie mają żadnych filii w Radomiu .
Imini 2016-05-27 04:31:18
Masakra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] atmosfera taka ze każdy wbija niż w plecy gdy tylko nadarzy sie okazja nikomu nie polecam nawet wrogowi ...
xxxxxx 2016-06-04 21:23:13
Faktycznie jest kilka osób, które wbijają nóż w plecy, a przy okazji donoszą do właścicieli.. ale to są zazdrosne niedowartościowane osoby, które same pewnie nie miały lekko i teraz się mszczą..trzymać się z daleka i jest ok. Wiele do życzenia pozostawia dyrektor.. Jak masz słabą psychę, nie dasz rady.
smakosz 2016-06-09 21:09:44
mylicie dwie firmy nord capital-finanse i nord capital-ryby,pytam raz jeszcze gdzie ten wypasiony bar,niech wystawją dmuchany zamek i odpalą błękitną dumę prezesa
odp.na eryk 2016-06-14 18:10:46
Ten wątek dotyczy firmy Nord capital -RYBY.A jeśli chodzi o bar to już niedługo bodajże od 20 czerwca.
odp na szu szu 2016-06-16 20:49:00
Bar otwierają przy firmie tj.w Rekowie Górnym ul Pucka .Będą serwować owoce morza i różne gatunki ryb no i oczywiście homary!
odp na szu szu 2016-06-18 23:50:57
właściciel zarozumialec to i ceny brane z chmur/wszystkim mówi,że jemu nie zależy na zysku/-to jest tylko przydrożny bar-opakowanie dobre zawartość poniżej smażalni na każdej plaży
odp.na mikołaj 2016-06-27 21:09:48
NORD CAPITAL -RYBY!!!-nie ma Placówek partnerskich.Czytajcie uważnie wpisy i nie zadawajcie głupich pytań.
odp.na mikołaj 2016-06-27 21:10:16
NORD CAPITAL -RYBY!!!-nie ma Placówek partnerskich.Czytajcie uważnie wpisy i nie zadawajcie głupich pytań.
xxx 2016-07-11 17:13:28
Nord Capital mieści się w Rekowie Górnym
xxl 2016-07-15 00:52:45
coś kiepska frekwencja w tym barze,prezes przy stoliku z jakimś pracowniczkiem oj cieniutko
Marcin 2016-07-18 23:00:29
Pracowałem tam jakieś dwa lata temu na produkcji.
Warunki to umowa-zlecenie i 10 zł za godzinę brutto.
Z kierownictwem nie miałem tam zbyt wiele do czynienie więc się nie wypowiem, ale atmosfera pracy wśród zwykłych pracowników fatalna. Tempo pracy b. wysokie. Poganianie, ciągłe pretensje itd.
Jedno z gorszych miejsc pracy w jakich miałem nieszczęście pracować.
Marcin 2016-07-20 10:06:32
Chcesz powiedzieć, że teraz tam jest jeszcze gorzej? ;)
Słyszałem, że dużo zależało od tego na jaką zmianę się trafiło (ta druga miała być podobno lepsza).
xxl 2016-07-22 21:45:01
szkoda mi ludzi, którym rozum odebrało
1
xxl 2016-07-23 21:35:31
Gościu teraz to mnie rozbawiłeś do łez ,ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha .
3
gladiator 2016-10-15 20:40:29
w Nordzie nastał spokój -zero nowych opinii
men 2016-10-15 20:44:20
czy jak się do was pójdzie na stanowisko Kierownik Placówki Partnerskiej, a są jak widzę nowe ogłoszenia, to jest możliwa jeszcze jakaś scieżka kariery i może jakaś mozliwość awansu? bardzo mnie kusi żeby od razu wskoczyć na tak wysokie stanowisko ale żeby nie utknąć na nim na amen
Zostaw swoją opinię o Nord Capital - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nord Capital