brak logo

XL Tape-International Sp. z o.o.

Kielce

Opinie o XL Tape-International Sp. z o.o.

TomekZBiura 2017-02-05 20:15
Chciałbym przeprosić użytkowników tego serwisu za moje wpisy. Były one nie na miejscu i mogły urazić wiele osób, gdyż jest to serwis poświęcony pracodawcy, a nie pracownikom! Tak więc chciałbym z całego serca Przeprosić osoby wymienione w moich wpisach. Jak juz wspomniałem były one nie na miejscu i sprowadziły lawine nienawiści w stronę Pana Patryka, Pana Rafała, Pani Agnieszki przedewszystkim do tych osób. Przepraszam! Wprowadziłem niepotrzebny zamęt, który był przejawem głupoty, mojej głupoty! Dobranoc
TomekZBiura 2017-02-05 20:19
Osoby urażone moimi wpisami zapraszam do prywatnych rozmów na adres email: witold.kowalski1@wp.pl
Pracownik xl-tape 2017-02-05 22:02
Ha ha ktoś się zesrał.Pisze a teraz odkręca to Ja pracuje juź dlugo w firmie i znam Patryka i Rafała on tego tak nie zostawi to facet nieobliczalny,wariat ale ok.Jak to przeczyta będzie napewno zły bo jaki jest to jest ale te opinie nie bardzo na miejscu.Ktoś sie boi i przeprasza,ludzie weźcie sie za prace i swoje sprawy.
Neo 2017-02-06 08:38
Nie na miejscu to jest większość pracowników w tej firmie. Zwłaszcza tych na kierowniczych i dyrektorskich stanowiskach. Właśnie to forum świetnie pokazuje poziom kultury w XL TAPE. Więc drogi potencjalny przyszły pracowniku jeżeli chcesz być codziennie obgadywany, pomawiany, dyskryminowany za wygląd, poglądy, charakter to zapraszam do pracy. Po paru latach gwarantuję choroby psychosomatyczne, depresje, nerwice i inne problemy zdrowotne. Jeżeli pracujesz w firmie gdzie wszyscy są sobie życzliwi, szanują się na wzajem i sobie pomagają a Ty lubisz plotkować, kablować i siać pomówienia to praca idealna dla Ciebie. Gratuluję Wam wszystkim obecni pracownicy delfina - osiągnęliście dno i kopiecie dalej :)
9
Mr. Bean 2017-02-12 16:24
Witam,

czy ktoś w ostatnich dniach był na rozmowie rekrutacyjnej na PH ?
Jakie warunki proponują na chwilę obecną ? Proszę o wypowiedź tylko osoby które były na rozmowie.

Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
Grześ 2017-02-13 15:56
Warunki:
1. Podstawa najniższa krajowa.
2. Pierwsza umowa o pracę na 3 miesiące - okres próbny.
3. Premia 2% brutto od sprzedaży po przekroczeniu progu ( nie pamiętam jaki był próg, ale dość wysoki).
4. Samochód służbowy Berlingo tylko do celów służbowych (GPS). OC+AC. Ma CB. W razie wypadku kara finansowa (chyba 300 zł, ale nie wiem czy brutto czy netto).
5. Narzędzia pracy: tablet i telefon.
6. Umowa lojalnościowa na szkolenia - jeżeli odejdziesz z pracy w ciągu 2 lat to musisz zwrócić koszty szkolenia, włącznie z pierwszymi szkoleniami wdrażającymi do pracy.
7. Ubezpieczenie grupowe opłaca pracownik - potrącane co miesiąc z wypłaty.
8. Jest fundusz świadczeń socjalnych - 400 zł dwa razy do roku na święta.
I to tyle... Ja nie byłem zainteresowany ofertą....
10
Michael 2017-02-16 08:25
Dobrze, że tu zajrzałem bo bym niepotrzebnie jechał na rozmowę do Kielc 200km. PS. W ofercie są wypisane wymagania: Umiejętność badania i odpowiadania na potrzeby klienta. Czy to jakiś analfabeta pisał. To jest zdanie niepoprawne gramatycznie.
PH 2017-02-19 17:20
Nowy Rok , Nowy XL , ludzie wierzyli ze cos sie zmieni , nie zawiedli sie...
Pensja-podstawa wzrosła o 500zl , także podstawa wynosi 2000 na rękę. Premie na święta to 400zl i 600zl .Fajnie fajnie ale wzrosły tez plany i tu uwaga , drugi rok firma podniosła plany o 50% , w ubiegłym roku fajnie to poszło dużo nowego asortymentu ale dało sie to zrobic. Oczywiście nie wszyscy , sa tereny na których handlowy robią po 20-30 tys obrotu i dostają marna wypłaty 2tys +1,4% prowizji , zapomniałbym ze do wypłaty liczone jest jeszcze poszerzenie , ale ile można sprzedawać nowości , kiedyś to sie kończy. Sa rownież dobre rynki na których średnia wypłat wynosi ok 3,5-4tys , trzeba sie wstrzelić a i popracować.
Wiadomo ze każdy chce zarabiać jak najwiecej dlatego bardziej ambitni ,znudzeni, Ci co dostali inna ofertę uciekają. Normalne , bo większość firm na rynku proponuje lepsze warunki np. Samochód służbowy do własnej dyspozycji (limit bądź bez) , umowa na stałe czego w xl nie ma żaden handlowiec i KR , czy podstawa.
Inna sprawa to sprzedaż i wysyłka towaru.
Firma wychodzi z założenia ze towar max 48h jest u klienta , bywa z tym różnie , każda negocjacje cenowe Twoje z klientem musi byc zaakceptowane przez dyrekcje , sprzedajemy dwa razy , raz dla kontrahenta , drugi dla dyrektora (MB bądź PG) Twoje nieszczęście jak nie ma ich w pracy , zamówienia stoją w firmie nawet do tygodnia, a i to kierownik musi niejednokrotnie sie napocić by przekonać dyrekcje by zaakceptował wysyłkę.
To dość częste zjawisko u dobrego handlowca co handluje a nie jeździ i zbiera zamówienia , ceny jak wiadomo sa wysokie , wiec i często zk stoją.
Małe tereny to kolejny problem , nie wiem czy wszędzie ale u mnie tak było, xl domagał sie 1wizyta1tydzien co nie zdaje rezultatu, bo ma sie markety,sklepy,sklepiki w których możesz byc raz w miesiącu i w zupełności wystarczy.
Liczba kontrahentów w systemie a realna ich liczba to dwa światy , inne światy , przez okres dwóch lat w danej firmie proszony byłem conajmniej 3 krotnie o opis wszystkich kontrahentów w celu uporządkowania listy , np wykasowania bo firma nie istnieje,zmiana nipu czy bankrut. W firmie widza 100komtrahentow z czego w rzeczywistości połowy nie ma juz na rynku. Większość tych firm to znajome firmy dla wcześniejszych handlowców wpisane do systemu by sprzedać cos jednokrotnie i dostać 100zl za zrobienie poszerzenia. Podsumowując przez dwa lata nie udało sie wykreślić żadnej firmy.
Promocje- to kolejny punkt który warto omówić , wiadomo ze każda firma wypycha towar zalegający na magazynach bo magazynowanie tez kosztuje , tu trzeba to jednak przemyśleć . Dlaczego zawsze jest , kup X zestawów Y ,aotrzymasz karton taśmy gratis , po co sprzedawać X zestawów i dawać taśmę najtańsza , nie lepiej zejść do ceny zakupu by jak najszybciej zjeść ze stanów ?! Firma sprzedaje cos co bedzie zalegało na punktach ,a za razem zapycha kontrahenta taśma by nie brał taśm z konkurencji. Zima rozdają koszulki polo , a latem polary , Czy nie powinno byc inaczej hmm?!
Zlikwidowano nam program dzięki któremu sami mogliśmy decydować komu co dac co zawsze poprawia relacje handlowiec-kontrahent ,oczywiście towar był z listy, dyrekcja doszła do wniosku ze za dużo tracą , dodam jedynie ze na ilość rozdanych rzeczy decydowało poszerzenie , czyli jeżeli sprzedaż wiecej nowości to masz większy budźet. Skończyło sie..

Tyle mi przyszło do głowy w kilka min, a i tak dobry felieton wyszedł. Ogólnie jeżeli ktoś jest laikiem i trafi dobry teren moze popracować by zdobyć doświadczenie i iść dalej , zły teren spowoduje Twoja niechęć do dalszej pracy w roli PH. Poza doświadczeniem praca w xl nauczy nas napewno kłamać , ale i rozpoznawać kłamstwo , wiec sa jakieś plusy , kolejnym z nich jest za to napewno to ze zawsze bedziesz miał wypłatę na koncie ostatniego dnia Miesiąca.
Pozdrawiam H.. :)
14
0988776 2017-02-19 18:50
Odnośnie klientów też dostałem po poprzedniku (zakład fryzjerski, stomatologia itd.) i też tego nie mogę usunąć. Poprzednik "sprzedał" jedną sztukę taśmy, żeby miał GPSa zaznaczonego i mógł stawać i korzystać z usług. A Xl nie chce tego usunąć śmieszne.
3
Michał 2017-02-21 11:16
Zapomniałeś wspomnieć, że aby dostać prowizję to trzeba zrobić próg 80 tys. lub 100 tys. - różne są umowy. Więc taki handlowiec co progu nie zrobi to dostanie podstawę 2000. Pokaż mi w firmie handlowców, którzy w grudniu lub lutym robią 80 tys. (może jeden na 100 jak mu się uda ze dwie ściany wstawić). Jeżeli jest jak to nazwałeś "dobry rynek" to tylko przez chwilę, rozwiniesz sprzedaż, dostaniesz plan +50% na kolejny rok i już się kończą dobre zarobki. Dali teraz podstawę 2000 zł bo już nikt nie chciał tu pracować. W pewnym sensie zostali do tego zmuszeni przez sytuację na rynku pracy. Ja tam w żadne "dobre zmiany" nie wierzę w tej firmie. Prezes jest skąpy i nastawiony tylko na wyzysk pracowników. Najpierw Ci da aby Ci później zabrać z innej strony i sumarycznie zarobisz mało a napracujesz się dużo. Podniesie podstawę, zabierze premię i narzędzia (promocje, gadżety itp.) dołoży plan +50% do zeszłego roku.
20
PH 2017-02-22 23:14
Oczywiście ,zgadzam się z Tobą całkowicie,zatrudniałem sie to miale 60tys na umowie, pozniej byly aneksy i 80 bądź 100. W chwili obecnej robiac 60tys obrotu bez wiekszych poszerzen zarabiamy 2800-3000 , kazdy niech sam sobie odpowie czy to duzo czy malo.Jak w każdej korporacji liczą się cyferki , same słowa prezesa wypowiedziane na którymś z zebran są wymowne..."jeżeli czegoś nie robisz,z czymś sobie nie radzisz, wylatujesz...przychodzi kolejny nic mu nie mówimy i on to robi" , albo dyrektor MB "handlowiec powinien pracować w jednej firmie maks 3 lata"
2
PH2 2017-02-23 21:17
Piszesz w liczbie mnogiej "zarabiamy", może TY zarabiasz i ciekawe za co Ci jeszcze płacą bo jak w ubiegłym roku zrobiłem 62 tys. to dostałem 2200. Jak miałem we wrześniu (jeden z lepszych miesięcy) 91 tys. to dostałem 2800. Za 117 tys. w lipcu (najlepszy miesiąc) dostałem 3500. I takie wyniki robi większość kolegów. Jak znajomy zrobił w lipcu największy wynik w całej firmie 170 tys. to dostał wypłatę 4500. Coś tu kręcisz.
1
PH2 2017-02-23 21:26
Dodam, że średnio w ubiegłym roku zarobiłem około 3 tys. na rękę a miałem najlepsze wyniki w swoim regionie. Były lepsze wyniki w innych regionach (jest 16 regionów). Jednak nie ma marzyć o średniej 4 tys. może się uda przez jeden rok pracując po 12 godzin dziennie + stanie na promocjach w weekendy. Ogólnie praca ciężka, stresująca, dużo pracy po godzinach, raportów wieczorami, zbędnych tabelek, których i tak nikt nie czyta, dziwne zadania, które robią z pracowników pośmiewisko u klientów, ciągłe błędy, pomyłki, a co najgorsze więcej się użeram z pracodawcą niż z konkurencją.
9
Zasmucony losem pracowników xl-a 2017-02-26 21:52
Nawet konkurencja nie chce pracowników z XL-a :) niestety XL wypacza handlowców co dla konkurencji jest dużym plusem, fakt faktem mieszaja na rynku ( reklama, programy tv) ale w ostatecznym rozrachunku dużo tracą u klientów.
9
Paulina 2017-03-01 14:21
@PH2, bardzo stresująca praca? Jak długo już tam jesteś? ;)
2017-03-09 08:08
a więc twierdzenie dyrektora jest błędne, pewnie nie ma dostępu do ostatnich badań dla sprzedaży - budownictwo?
Pozdrawiam JŚ
CzyWarto 2017-03-09 09:22
Chce startować na stanowisko PH w tej firmę proszę o informacje
Jaka jest podstawa
Jaką jest premia
Czy plany można zrealizować
Jaki samochód i czy można używać prywatnie
Czy można awansować w firmie
Jak wygląda dzień pracy (ile godzin,czy po pracy tabelki i raporty)
Jaką jest pozycja marki na rynku
Czy sprzedaż jest do detalu i hurtowni
Jak markę odbierają klienci
Jak wygląda kontakt z przełożonymi

Pozdrawiam
Paulina 2017-03-09 10:31
Kto pomoże @CzyWarto?
Filip 2017-03-09 16:52
1. Podstawa 2000 netto
2. Premia 1,4% netto od netto po przekroczeniu 100 tys. obrotu.
3. Plany z kosmosu. Co roku wzrost planu o 50%. Jak trafisz na rozwinięty rynek to niewykonalne.
4. Citroen Berlingo tylko na użytek służbowy, nawet na kilometr się nie ruszysz prywatnie (GPS).
5. Awansować można - raczej nie są brane pod uwagę kompetencji. Trzeba sobie wyrabiać układy i przytakiwać na wszystko.
6. Praca w terenie minimum 8:00 - 16:00. Realnie przynajmniej godzinę więcej w terenie + raporty w domu, około 1-2 godziny dziennie.
7. Pozycja marki na rynku największa w segmencie akcesoriów malarskich.
8. Sprzedaż do sklepów z farbami, składów budowlanych.
9. Marka znana i lubiana. Za to klienci narzekają na współpracę bo firma nie jest prokliencka.
10. To zależy od przełożonego. Jeśli chodzi o dyrekcję to relacje fatalne (jesteś baranem do wydojenia). Bezpośredni przełożony - zależy od regionu.
7
JD 2017-03-09 18:06
NieWarto
3
Paulina 2017-03-10 10:53
@Filip dziękuję za szczegółowy komentarz. Jesteś zatrudniony w XL Tape-International Sp. z o.o., czy może już jesteś byłym pracownikiem?
Eddie 2017-03-14 10:47
Witam.Mam pytanie czy w regionie łódzkim często zmieniają się PH bo ciągle są zamieszczane ogłoszenia i kim jest w XL Tape Marek Kaczkowski?
Kamil 2017-03-14 17:32
Czy firma zwraca koszty za przyjazd na rozmowe kwalifikacyjną ????
Dziwi mnie również, ze nie będąc jeszcze pracownikiem mam egzamin z asortymentu firmy ?!
Paulina 2017-03-15 09:47
@Kamil rozumiem, że masz egzamin z asortymentu na pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej?
Kamil 2017-03-15 10:32
Tak. Pierwszy raz taka sytulacje mam. Po drugie sadze, ze dojazd na własny koszt chyba że będę miło zaskoczony
Paulina 2017-03-15 10:50
@Kamil proponuję, żeby skontaktować się z firmą w temacie dojazdu. Z pewnością dostaniesz rzetelne informacje.
Nick 2017-03-15 19:06
Nie pisz tak bo go zwolnia :)) Odnośnie dojazdu na rozmowę to nie zwracają kosztow
Paulina 2017-03-16 10:11
@PierwszySuperGoscXLTAPE, a Tobie jak się pracuje w XL Tape-International Sp. z o.o.? Co cenisz w pracy najbardziej?
ja 2017-03-16 12:01
To znaczy???Nie ma takiego stanowiska...
Praprzodek 2017-03-16 18:28
A nie prawda !!! Ja jestem pierwszym prawdziwym super GOŚCIEM!!
ja 2017-03-17 09:34
To co ty praprzodku jeszcze robisz na tej stronie chciałbyś być zabawny ,a wychodzi na to że jesteś super,ale beznadziejny .Niestety niczego konkretnego tutaj się nie dowiem o tej firmie bo tu sami rozżaleni byli pracownicy,którzy nie potrafią sobie z tą sytuacją poradzić .
2
Paulina 2017-03-17 09:41
@ja, czego chciałbyś konkretnie się dowiedzieć? Kto pomoże?
lord 2017-03-19 22:40
M K jest dobrym kierownikiem. W tym rejonie często nie zmieniają się handlowcy. Obecna ekipa 2-3 lata stażu
P 2017-03-21 09:17
Dodaj jeszcze umowę lojalnościowa i weksel in blanco
Antoni Antoni nikt Cię nie dogoni 2017-03-28 20:40
Na Mazowszu pojawił się dawno niewidziany kierownik który lubi zaniżać ceny , a może to jego sposób by zdobyć klienta .Mały Klient ma lepsze ceny od klienta dużego to ciekawe .Parodia
2
Ja 2017-03-29 08:18
Kolego nie tylko mały klient ma lepsze ceny od dużego a także dystrybutor jest tańszy od PH z xl-a o ok. 5% -jakaś paranoja.
2
zzzz 2017-03-31 00:16
a mrówki mają takie ceny, że chyba tylko idiota by kupił od nich taśmę. Zamiast w markecie mieć taniej to masz drożej. Delfin to chyba jakiś pionier jeśli chodzi o powaloną politykę cenową.
PowiemTak 2017-03-31 21:06
Tam wszystko stoi na głowie.
Ludzie jeśli praca przedstawiciela handlowego sprawia komuś przyjemność to w tej niby firmie obrzydnie wam to zajęcie gwarantuje !!!
Chyba praca w biedronce nie gwarantuje tyle stresu i patologii.
Przestrzegam przyszły narybek.
Jeśli macie do siebie szacunek dajcie sobie spokój z tą niby kolporacją.
Szkoda Waszego zdrowia. Zdrowie macie jedno. Filozofia zarządu jest taka:
" Jest jeszcze dużo naiwnych młodych ludzi, których można wydoić, wyssać, wycisnąć ile się da. Jak już młody człowiek połapie się, że jest dla nas kolejnym pionkiem dla zysku i da sobie spokój to z całą pewnością jest jeszcze wielu naiwnych"
Jeśli jesteś młodym pełnym wigoru, chęci do pracy człowiekiem nie marnuj swojej energii na to bagno.
8
Paulina 2017-04-03 11:10
@PowiemTak, skąd taka opinia? A co możesz dobrego powiedzieć o pracy w tym miejscu?
zainteresowany 2017-04-03 13:02
Jak z rejonem na śląsku, jaki kierownik jest, jak wyglada sytuacja tutaj z poszerzaniem asortymentu bo bez tego z tego co czytałem nie da się zarobić?
i ile realnie na tutejszym rynku da się zarobić?
Paulina 2017-04-04 09:19
Proszę nie publikować komentarzy na temat konkretnych pracowników.
conin 2017-04-04 16:46
Firmę tworzą ludzie i jak nie pisać o konkretnych. Czy ktoś ma napisać opinię, że menedżerowie to pijaki, którzy przynoszą wstyd firmie podczas otwartych imprez branżowych - skoro sprawa dotyczy konkretnych osób na nie wszystkich. Co istotniejsze to widzę, że jest w tej firmie jak było. Prezesura dostarcza "wrażeń" to i pracownicy mają problemy z alkoholem i zdrowiem, zwłaszcza psychicznym. Dyrektor paprykarz - śmiechu warte... za to jest to pozytywny przykład dla tych co chcą zrobić "karierę" w xl tape nie mając żadnych predyspozycji - zostań lizusem, składaj wymyślone donosy na kolegów a będziesz dyrektorem. Omijać tą firmę z daleka, najgorszy pracodawca jakiego kiedykolwiek spotkałem. 1600 komentarzy mówi wszystko!!!
9
ktoś 2017-04-05 09:30
Mam wrażenie ,że jesteś kolejną podstawioną osobą z xl-a , która ma na celu poprawę takiego wizerunku aby potencjalni pracownicy chcieli tu przyjść do pracy. Myślę ,że ludzie maja swój rozum i są w są w stanie rozróżnić wiarygodne opinie. Do czego ta firma jest jeszcze zdolna??? Widać ,że reklamy już nie pomagają , prezes jeszcze niczego się nie nauczył i nadal postępuje w kierunku upadku firmy.
1
Paulina 2017-04-05 09:47
@ktoś, jestem redaktorem serwisu GoWork.pl i w żaden sposób nie współpracuję z XL Tape-International Sp. z o.o. Więcej o moim zadaniu możesz dowiedzieć się klikając myszką na ikonkę mikrofonu przy moim nicku. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w tym miejscu.
Ph od niedawna 2017-04-15 20:13
Ja pracuję w BDT od niedawna i większość negatywnych opinii się sprawdza , nie zamierzam zagrzać tu miejsca na dłużej nie polecam .
5
Przeszkolony uświadomiony 2017-04-18 11:06
Badania lekarskie były ciekawe ???
Poczekaj na szkolenia :-)
Jak odejdziesz po kilku miesiącach to więcej zapłacisz za szkolenia niż zarobisz :-)))
Na spotkaniach były do podpisania właśnie takie lojalki.

1
Paulina 2017-04-19 13:58
@Ph od niedawna, po nicku wnioskuję, że jesteś zatrudniony na stanowisku: przedstawiciel handlowy. Wspominasz, że niektóre opinie sprawdzają się z rzeczywistością. Czy możesz powiedzieć o jakich sytuacjach konkretnie piszesz? Czy coś wzbudziło Twój niepokój?
Spostrzegawczy 2017-04-21 17:27
Moderatorka jak się patrzy :-)))
Taki pożytek, że cisza jak makiem zasiał.
1
Limak 2017-04-22 23:44
Dzieki tym opinią oszczwdzilem sobie wyjazdu jakiś czas temu do Kielc na rozmowę dzięki :)
tomek 2017-04-23 00:56
jak widać część osób coś wyniesie z tych opinii.
Zostaw swoją opinię o XL Tape-International Sp. z o.o. - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie XL Tape-International Sp. z o.o.