brak logo

XL Tape-International Sp. z o.o.

Kielce

Opinie o XL Tape-International Sp. z o.o.

Michał 2017-02-21 11:16
Zapomniałeś wspomnieć, że aby dostać prowizję to trzeba zrobić próg 80 tys. lub 100 tys. - różne są umowy. Więc taki handlowiec co progu nie zrobi to dostanie podstawę 2000. Pokaż mi w firmie handlowców, którzy w grudniu lub lutym robią 80 tys. (może jeden na 100 jak mu się uda ze dwie ściany wstawić). Jeżeli jest jak to nazwałeś "dobry rynek" to tylko przez chwilę, rozwiniesz sprzedaż, dostaniesz plan +50% na kolejny rok i już się kończą dobre zarobki. Dali teraz podstawę 2000 zł bo już nikt nie chciał tu pracować. W pewnym sensie zostali do tego zmuszeni przez sytuację na rynku pracy. Ja tam w żadne "dobre zmiany" nie wierzę w tej firmie. Prezes jest skąpy i nastawiony tylko na wyzysk pracowników. Najpierw Ci da aby Ci później zabrać z innej strony i sumarycznie zarobisz mało a napracujesz się dużo. Podniesie podstawę, zabierze premię i narzędzia (promocje, gadżety itp.) dołoży plan +50% do zeszłego roku.
20
PH 2017-02-22 23:14
Oczywiście ,zgadzam się z Tobą całkowicie,zatrudniałem sie to miale 60tys na umowie, pozniej byly aneksy i 80 bądź 100. W chwili obecnej robiac 60tys obrotu bez wiekszych poszerzen zarabiamy 2800-3000 , kazdy niech sam sobie odpowie czy to duzo czy malo.Jak w każdej korporacji liczą się cyferki , same słowa prezesa wypowiedziane na którymś z zebran są wymowne..."jeżeli czegoś nie robisz,z czymś sobie nie radzisz, wylatujesz...przychodzi kolejny nic mu nie mówimy i on to robi" , albo dyrektor MB "handlowiec powinien pracować w jednej firmie maks 3 lata"
2
PH2 2017-02-23 21:17
Piszesz w liczbie mnogiej "zarabiamy", może TY zarabiasz i ciekawe za co Ci jeszcze płacą bo jak w ubiegłym roku zrobiłem 62 tys. to dostałem 2200. Jak miałem we wrześniu (jeden z lepszych miesięcy) 91 tys. to dostałem 2800. Za 117 tys. w lipcu (najlepszy miesiąc) dostałem 3500. I takie wyniki robi większość kolegów. Jak znajomy zrobił w lipcu największy wynik w całej firmie 170 tys. to dostał wypłatę 4500. Coś tu kręcisz.
2
PH2 2017-02-23 21:26
Dodam, że średnio w ubiegłym roku zarobiłem około 3 tys. na rękę a miałem najlepsze wyniki w swoim regionie. Były lepsze wyniki w innych regionach (jest 16 regionów). Jednak nie ma marzyć o średniej 4 tys. może się uda przez jeden rok pracując po 12 godzin dziennie + stanie na promocjach w weekendy. Ogólnie praca ciężka, stresująca, dużo pracy po godzinach, raportów wieczorami, zbędnych tabelek, których i tak nikt nie czyta, dziwne zadania, które robią z pracowników pośmiewisko u klientów, ciągłe błędy, pomyłki, a co najgorsze więcej się użeram z pracodawcą niż z konkurencją.
9
Zasmucony losem pracowników xl-a 2017-02-26 21:52
Nawet konkurencja nie chce pracowników z XL-a :) niestety XL wypacza handlowców co dla konkurencji jest dużym plusem, fakt faktem mieszaja na rynku ( reklama, programy tv) ale w ostatecznym rozrachunku dużo tracą u klientów.
9
Paulina 2017-03-01 14:21
@PH2, bardzo stresująca praca? Jak długo już tam jesteś? ;)
2017-03-09 08:08
a więc twierdzenie dyrektora jest błędne, pewnie nie ma dostępu do ostatnich badań dla sprzedaży - budownictwo?
Pozdrawiam JŚ
CzyWarto 2017-03-09 09:22
Chce startować na stanowisko PH w tej firmę proszę o informacje
Jaka jest podstawa
Jaką jest premia
Czy plany można zrealizować
Jaki samochód i czy można używać prywatnie
Czy można awansować w firmie
Jak wygląda dzień pracy (ile godzin,czy po pracy tabelki i raporty)
Jaką jest pozycja marki na rynku
Czy sprzedaż jest do detalu i hurtowni
Jak markę odbierają klienci
Jak wygląda kontakt z przełożonymi

Pozdrawiam
Paulina 2017-03-09 10:31
Kto pomoże @CzyWarto?
Filip 2017-03-09 16:52
1. Podstawa 2000 netto
2. Premia 1,4% netto od netto po przekroczeniu 100 tys. obrotu.
3. Plany z kosmosu. Co roku wzrost planu o 50%. Jak trafisz na rozwinięty rynek to niewykonalne.
4. Citroen Berlingo tylko na użytek służbowy, nawet na kilometr się nie ruszysz prywatnie (GPS).
5. Awansować można - raczej nie są brane pod uwagę kompetencji. Trzeba sobie wyrabiać układy i przytakiwać na wszystko.
6. Praca w terenie minimum 8:00 - 16:00. Realnie przynajmniej godzinę więcej w terenie + raporty w domu, około 1-2 godziny dziennie.
7. Pozycja marki na rynku największa w segmencie akcesoriów malarskich.
8. Sprzedaż do sklepów z farbami, składów budowlanych.
9. Marka znana i lubiana. Za to klienci narzekają na współpracę bo firma nie jest prokliencka.
10. To zależy od przełożonego. Jeśli chodzi o dyrekcję to relacje fatalne (jesteś baranem do wydojenia). Bezpośredni przełożony - zależy od regionu.
8
JD 2017-03-09 18:06
NieWarto
3
Paulina 2017-03-10 10:53
@Filip dziękuję za szczegółowy komentarz. Jesteś zatrudniony w XL Tape-International Sp. z o.o., czy może już jesteś byłym pracownikiem?
Eddie 2017-03-14 10:47
Witam.Mam pytanie czy w regionie łódzkim często zmieniają się PH bo ciągle są zamieszczane ogłoszenia i kim jest w XL Tape Marek Kaczkowski?
Kamil 2017-03-14 17:32
Czy firma zwraca koszty za przyjazd na rozmowe kwalifikacyjną ????
Dziwi mnie również, ze nie będąc jeszcze pracownikiem mam egzamin z asortymentu firmy ?!
Paulina 2017-03-15 09:47
@Kamil rozumiem, że masz egzamin z asortymentu na pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej?
Kamil 2017-03-15 10:32
Tak. Pierwszy raz taka sytulacje mam. Po drugie sadze, ze dojazd na własny koszt chyba że będę miło zaskoczony
Paulina 2017-03-15 10:50
@Kamil proponuję, żeby skontaktować się z firmą w temacie dojazdu. Z pewnością dostaniesz rzetelne informacje.
Nick 2017-03-15 19:06
Nie pisz tak bo go zwolnia :)) Odnośnie dojazdu na rozmowę to nie zwracają kosztow
Paulina 2017-03-16 10:11
@PierwszySuperGoscXLTAPE, a Tobie jak się pracuje w XL Tape-International Sp. z o.o.? Co cenisz w pracy najbardziej?
ja 2017-03-16 12:01
To znaczy???Nie ma takiego stanowiska...
Praprzodek 2017-03-16 18:28
A nie prawda !!! Ja jestem pierwszym prawdziwym super GOŚCIEM!!
ja 2017-03-17 09:34
To co ty praprzodku jeszcze robisz na tej stronie chciałbyś być zabawny ,a wychodzi na to że jesteś super,ale beznadziejny .Niestety niczego konkretnego tutaj się nie dowiem o tej firmie bo tu sami rozżaleni byli pracownicy,którzy nie potrafią sobie z tą sytuacją poradzić .
2
Paulina 2017-03-17 09:41
@ja, czego chciałbyś konkretnie się dowiedzieć? Kto pomoże?
lord 2017-03-19 22:40
M K jest dobrym kierownikiem. W tym rejonie często nie zmieniają się handlowcy. Obecna ekipa 2-3 lata stażu
P 2017-03-21 09:17
Dodaj jeszcze umowę lojalnościowa i weksel in blanco
Antoni Antoni nikt Cię nie dogoni 2017-03-28 20:40
Na Mazowszu pojawił się dawno niewidziany kierownik który lubi zaniżać ceny , a może to jego sposób by zdobyć klienta .Mały Klient ma lepsze ceny od klienta dużego to ciekawe .Parodia
2
Ja 2017-03-29 08:18
Kolego nie tylko mały klient ma lepsze ceny od dużego a także dystrybutor jest tańszy od PH z xl-a o ok. 5% -jakaś paranoja.
2
zzzz 2017-03-31 00:16
a mrówki mają takie ceny, że chyba tylko idiota by kupił od nich taśmę. Zamiast w markecie mieć taniej to masz drożej. Delfin to chyba jakiś pionier jeśli chodzi o powaloną politykę cenową.
PowiemTak 2017-03-31 21:06
Tam wszystko stoi na głowie.
Ludzie jeśli praca przedstawiciela handlowego sprawia komuś przyjemność to w tej niby firmie obrzydnie wam to zajęcie gwarantuje !!!
Chyba praca w biedronce nie gwarantuje tyle stresu i patologii.
Przestrzegam przyszły narybek.
Jeśli macie do siebie szacunek dajcie sobie spokój z tą niby kolporacją.
Szkoda Waszego zdrowia. Zdrowie macie jedno. Filozofia zarządu jest taka:
" Jest jeszcze dużo naiwnych młodych ludzi, których można wydoić, wyssać, wycisnąć ile się da. Jak już młody człowiek połapie się, że jest dla nas kolejnym pionkiem dla zysku i da sobie spokój to z całą pewnością jest jeszcze wielu naiwnych"
Jeśli jesteś młodym pełnym wigoru, chęci do pracy człowiekiem nie marnuj swojej energii na to bagno.
8
Paulina 2017-04-03 11:10
@PowiemTak, skąd taka opinia? A co możesz dobrego powiedzieć o pracy w tym miejscu?
zainteresowany 2017-04-03 13:02
Jak z rejonem na śląsku, jaki kierownik jest, jak wyglada sytuacja tutaj z poszerzaniem asortymentu bo bez tego z tego co czytałem nie da się zarobić?
i ile realnie na tutejszym rynku da się zarobić?
Paulina 2017-04-04 09:19
Proszę nie publikować komentarzy na temat konkretnych pracowników.
conin 2017-04-04 16:46
Firmę tworzą ludzie i jak nie pisać o konkretnych. Czy ktoś ma napisać opinię, że menedżerowie to pijaki, którzy przynoszą wstyd firmie podczas otwartych imprez branżowych - skoro sprawa dotyczy konkretnych osób na nie wszystkich. Co istotniejsze to widzę, że jest w tej firmie jak było. Prezesura dostarcza "wrażeń" to i pracownicy mają problemy z alkoholem i zdrowiem, zwłaszcza psychicznym. Dyrektor paprykarz - śmiechu warte... za to jest to pozytywny przykład dla tych co chcą zrobić "karierę" w xl tape nie mając żadnych predyspozycji - zostań lizusem, składaj wymyślone donosy na kolegów a będziesz dyrektorem. Omijać tą firmę z daleka, najgorszy pracodawca jakiego kiedykolwiek spotkałem. 1600 komentarzy mówi wszystko!!!
10
ktoś 2017-04-05 09:30
Mam wrażenie ,że jesteś kolejną podstawioną osobą z xl-a , która ma na celu poprawę takiego wizerunku aby potencjalni pracownicy chcieli tu przyjść do pracy. Myślę ,że ludzie maja swój rozum i są w są w stanie rozróżnić wiarygodne opinie. Do czego ta firma jest jeszcze zdolna??? Widać ,że reklamy już nie pomagają , prezes jeszcze niczego się nie nauczył i nadal postępuje w kierunku upadku firmy.
1
Paulina 2017-04-05 09:47
@ktoś, jestem redaktorem serwisu GoWork.pl i w żaden sposób nie współpracuję z XL Tape-International Sp. z o.o. Więcej o moim zadaniu możesz dowiedzieć się klikając myszką na ikonkę mikrofonu przy moim nicku. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w tym miejscu.
Ph od niedawna 2017-04-15 20:13
Ja pracuję w BDT od niedawna i większość negatywnych opinii się sprawdza , nie zamierzam zagrzać tu miejsca na dłużej nie polecam .
6
Przeszkolony uświadomiony 2017-04-18 11:06
Badania lekarskie były ciekawe ???
Poczekaj na szkolenia :-)
Jak odejdziesz po kilku miesiącach to więcej zapłacisz za szkolenia niż zarobisz :-)))
Na spotkaniach były do podpisania właśnie takie lojalki.

1
Paulina 2017-04-19 13:58
@Ph od niedawna, po nicku wnioskuję, że jesteś zatrudniony na stanowisku: przedstawiciel handlowy. Wspominasz, że niektóre opinie sprawdzają się z rzeczywistością. Czy możesz powiedzieć o jakich sytuacjach konkretnie piszesz? Czy coś wzbudziło Twój niepokój?
Spostrzegawczy 2017-04-21 17:27
Moderatorka jak się patrzy :-)))
Taki pożytek, że cisza jak makiem zasiał.
1
Limak 2017-04-22 23:44
Dzieki tym opinią oszczwdzilem sobie wyjazdu jakiś czas temu do Kielc na rozmowę dzięki :)
tomek 2017-04-23 00:56
jak widać część osób coś wyniesie z tych opinii.
mx 2017-04-29 08:33
Najniższa krajowa na Handlowca ?! to chyba jakieś kpiny, doświadczony handlowiec ze stażem 10 letnim i wiedzą, nie zacznie pracy poniżej 3 z przodu na pasku, to co oni proponują to jakaś kpina no chyba , ze szukają nowicjusza bez doświadczenia zaczynającego swoją przygodę z handlem, który potraktuje ich przez 3 m-ce jako doświadczenie , żeby mieć co wpisać w CV do następnego pracodawcy. Zwroty za szkolenia ? hahaha po takim tekście pozostaje jedynie parsknąć w twarz odwrócić się na pięcie i opuścić przybytek jakiegoś oszołomskiego wyzyskiwacza, już kiedyś taki jeden był w Świętokrzyskim nazywali się Polonica - zdechł za podobne praktyki. Auto dla PH to jakaś kolejna bajka z d. Takie auto to dla "meczindajsera" ( celowo , żeby ktoś się nie czepił używam spolszczonych wersji) z "Kranczipsa" do rozwożenia towaru po spożywczakach a nie dla człowieka , który ma reprezentować "korpo" w relacjach B2B - nosz żenada do bólu. Kary za kolizje ? hahahaha nie no pacze i nie wierze co ja czytam !!! aż dziw bierze , że ktoś może pracować dla takich cwaniaków, Powiem tak , gdybym to nawet ja był sprawcą kolizji a nie daj Boże cokolwiek by mi się stało to z miejsca bym pozwał takiego "pracodawcę", że nie zapewnił mi należytej ochrony zdrowia i życia wyposażając mnie w auto o najniższej klasie bezpieczeństwa ! sądzę , ze to była by z moje strony podobna praktyka jaką stosuje ta firma wobec swoich pracowników. Niestety za atmosferę są odpowiedzialni sami pracownicy, ale jak to mówią gdzie jesteś takim się stajesz. Pozdrawiam i dziękuję.
12
Paulina 2017-05-04 10:00
@Spostrzegawczy, nie jestem moderatorem wątku. Nie współpracuję również z XL Tape-International Sp. z o.o. Jestem redaktorem Serwisu GoWork.pl Więcej o moim zadaniu dowiesz się, klikając myszką w ikonkę mikrofonu przy moim nicku. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w tym miejscu.
Soll 2017-05-08 14:16
Witam,
byłam na rozmowie do działu sprzedaży, zaproszono mnie na dzień próbny i teraz czytając to wszystko nie wiem czy iść. jak wygląda praca w dziale sprzedaży? może mi ktoś coś przybliżyć. Druga sprawa- została poinformowana że po okresie próbnym będę dostawała 2000 na rękę plus premia, a tu czytam o najniższych krajowych jak to wygląda na prawdę?. Barrdzo proszę o odpowież
1
dt 2017-05-15 16:34
w żadnej firmie nikt Cię nie zatrudni .
hjkl 2017-05-16 18:23
byłaś na rozmowie pracownika ds. exportu ?
mx 2017-05-17 13:10
hahahaha nie musi, ja cały czas pracuję w normalnej firmie , zaznaczam normalnej. A ty jesteś jednym z tych wyzyskiwaczy ? bo tym mi tu zalatuje , wiec lepiej podwiń ogon i wpełźnij do dziury z której wylazłeś.
Paulina 2017-05-17 13:24
@Soll piszesz, że byłaś na rozmowie kwalifikacyjnej do działu sprzedaży. Co więcej możesz napisać na temat jej przebiegu? Jakie pytania usłyszałaś, czy coś Cię zaskoczyło? Może masz również jakieś rady dla innych?
dt 2017-05-21 07:13
jakbyś pracował w "normalnej" firmie to byś nie latał po rozmowach kwalifikacyjnych....
2
dowaliles mu :) 2017-05-25 06:06
brawo ty !
Zostaw swoją opinię o XL Tape-International Sp. z o.o. - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie XL Tape-International Sp. z o.o.