Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Markisol

Pracowałeś w firmie Markisol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-18 20:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bledny traf zalosna istoto.. Ja potrafue docenic to co mam ale Ty nie! Zostaw w spokoju ludzi ktozy potrafia siac dobro!! W twoim przypadku to juz choroba i zazdrosc!!!
zdjecie uzytkownika
marmara - 2014-11-18 20:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra,i takie właśnie tu lizusy pracują i jeszcze się uczciwa podpisze.Skoro piszesz że uczciwa, to wszyscy Ci wierzymy hahahaha
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-18 20:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie trzeba byc lizusem kretynko zeby docenic dobrego czlowieka!
zdjecie uzytkownika
marmara - 2014-11-18 21:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie będę się z Tobą wdawać w jakąś polemikę, bo nie ma sensu. kierowniczka- PORAŻKA. kierownik zgodzę się ,można się z Nim dogadać czasem.
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-18 21:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie zycze sobie zebys kogokolwiek poniżala! Prosto w oczy to boicie sie spojzec i powiedziec a za plecami latwiej poprostu zalosne!
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-18 21:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No raczej nie wiec lepiej ogarnijcie sie bezmozgi.. Nie oczerniac ludzi ktozy sa uczciwi a jezeli myslicie ze kara za to Was ominie to sie mylicie.. Wroci do Was i to predko! Jak juz wspominalam nie trzeba sie do kogos podlizywac zeby go docenic.. Widac nie umiecie uszanowac tego uszanowac!!
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-11-18 21:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bezmózgi, idioto,wypierdki natury; Uczciwa, wstyd mi że pracujemy w jednym zakładzie.Kultura pełną gębą.
zdjecie uzytkownika
terrible - 2014-11-18 23:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalny zwierzyniec! wstyd! weźcie sie za robotę
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-19 05:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inaczej takich "ludzi" nie mozna nazwac istna zenada! Tak mi jest wstyd za Was zamiast zrozumiec to oczerniacie!!
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-19 05:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda w oczy kole!
zdjecie uzytkownika
Majka 25 - 2014-11-19 08:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
wszystkie wpisy o pani K oraz kierowniczce popieram .Kinga została zwolniona bo nie pozwalała sobą pomiatać, chwała za odwagę. życzę pani K oraz " kierowniczce"
tego aby spotkała ich wymierna kara do tego co robią w tej firmie z ludzimi.
gdzie jest Dyrekcja ?to ona powinna usunąć osoby które wprowadzają taka atmosferę panią K i panią W.
zdjecie uzytkownika
klutura - 2014-11-20 17:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba pierwszy kiulturalny wpis w tym temacie od dawien dawna. apleuję ludzie piszcie do siebie z jakimś szacunkiem chociaż odrobiną. Niektórzy tutaj wchodzą tak jak ja żeby uzyskać jakieś informacje a nie tylko czytać jakieś narzekania i gadanie na siebie. przecież to do niczego nie prowadzi....
zdjecie uzytkownika
really - 2014-11-20 20:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
właśnie z tych wpisów możesz uzyskać dużo informacji na temat tej firmy. Jeden drugiego utopiłby w łyżce wody. Człowiek człowiekowi wilkiem
zdjecie uzytkownika
A. - 2014-11-25 18:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Czy można prosić o jakieś bardziej precyzyjne wypowiedzi? Konkretne przykłady mobbingu? Zastraszania?
zdjecie uzytkownika
kamil El - 2015-02-27 01:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lizaki są za słodkie! - to moje oskarżenie. kieruję to do osoby która tu napisała o mobbingu. twoje oskarżenie znaczy tyle samo co moje. czyli nic. popieram A., jeśli już ktoś już się publicznie odważył i oskarża o mobbing bardzo ofensywnie to może chociaz jakieś konkretne przykłady? z góry dziękuję za konkretne odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
Even - 2015-03-13 19:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy wiedzieliście ale Markisol z Wejcherowa nie jest jedynym oddziałem na świecie samej firmy. Co ciekawsze każdy oddział specjalizuje się w czymś innym. Zastanawiam się tylko jak logistycznie im się to opłaca jeżeli w Polscy przykładowo nagła jest potrzeba na produkty wytwarzane w innym kraju - mam wrażenie, że to generuje trochę strat.
zdjecie uzytkownika
Posąg - 2015-03-31 05:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że dobrą praktyką byłoby ukierunkowywanie pracowników od samego początku na jeden oddział. Tak samo powinna wyglądać edukacja dzieciaków, że uczą się tego co ich kręci, a resztę powinni znać pobieżnie. Polityka przyjęta przez Markisol wydaje się rozsądna, tylko zastanawiam się komu udaje się to trzymać w wszystko w ryzach.
zdjecie uzytkownika
kociak - 2015-04-08 16:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda,ze Markisol w Wejherowie nie jest jedynym oddzialem firmy na swiecie,ale generalnie produkuje się te same rzeczy,czyli glownie rolety roznego rodzaju.Ale jak czytam te wszystkie opinie o atmosferze w tej firmie to wlosy się jeza na glowie.Chodza jednak sluchy,ze niedługo maja to sprzedać,a ludzie na zielona trawe.
zdjecie uzytkownika
koles - 2015-04-22 21:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Markisol Wejherowo prawdopodobnie ma tez siedzibę w Goscicinie/gora goscicinska/i robi się tam już rolety.Nie wiem skad ludzie wiedza, bo w zakładzie w Wejherowie nic się o tym nie mowi.
zdjecie uzytkownika
obserwator z magazynu - 2015-04-23 09:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jezeli kierownictwo a szczególnie kierowniczka W jest dobre wspaniale robi dużo dobrego dla ludzi to masakra..widac ze to wasze komentarze he przyklady mobbingu tu napisac a jutro wypowiedzenie.Wszystko do czasu ..
zdjecie uzytkownika
gwe - 2015-06-29 23:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie zarobki kobiety i faceci
zdjecie uzytkownika
Znający temat - 2015-07-06 07:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki uczciwe, wszystko oskładkowane (nadgodziny, dodatek nocny, premia ) , wypłata zawsze w terminie, nie tak jak w dużo firmach.
zdjecie uzytkownika
Woolf - 2015-07-08 02:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawę markisol szanuje swoich pracowników - takie wnioski można wysnuć, chociaż nie wiem czy tak samo kwestia przedstawia się podczas rozmowy rekrutacyjnej. Zwykle część pracodawców jest oschła i stara się pokazać jakąś zupełnie inną twarz do złej gry. Jak w ogóle wygląda etap rekrutacji do tej firmy powie ktoś?
zdjecie uzytkownika
znajacy temat - 2015-07-10 15:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Biora ludzi z posrediaka na 3 miesiące,bo za to placi pośredniak. Najczesciej sa to ludzie z ulicy, znajomi znajomych ,koleżanki kierowniczki W z Goscicina i tacy,ktorzy pytaja o prace w firmie.Niedawno zostały przyjęte nowe osoby,ale tylko do sierpnia,zrobilo sie tłoczno na hali.Ale teraz jest sezon urlopowy i nowoprzyjęci zasuwają.
zdjecie uzytkownika
przemek ziomek magazyn - 2015-07-24 06:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przemek.M z tartacznej mały tłusty lesser który ma dwie lewe ręce otworz oczy nim bd za puzno
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Markisol

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Markisol?
Zadaj pytanie
alert