Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Markisol

Pracowałeś w firmie Markisol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marmara - 2014-11-18 19:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TO CHYBA KIEROWNICZKA NAPISAŁA. NIEZŁY NICK HAHAHAH
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-18 19:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty sobie uwazaj zadna kierowniczka raczej zwykly uczciwy pracownik ale raczej o Tobie dagmaro nie mozna tego powiedziec tylko uczciwy pracownik wie jaka jest prawda.. Trzeba docenic Kierownictwo sa dobrymi uczciwymi ludzmi.. Duzo robia dla ludzi ale niektorzy raczej nie wiedza co to dobroc umieja tylko oczerniac!!
zdjecie uzytkownika
marmara - 2014-11-18 20:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani W załatwiła Ci pracę na bank i pewnie jesteś z jej wioski. masakra
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-18 20:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bledny traf zalosna istoto.. Ja potrafue docenic to co mam ale Ty nie! Zostaw w spokoju ludzi ktozy potrafia siac dobro!! W twoim przypadku to juz choroba i zazdrosc!!!
zdjecie uzytkownika
marmara - 2014-11-18 20:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra,i takie właśnie tu lizusy pracują i jeszcze się uczciwa podpisze.Skoro piszesz że uczciwa, to wszyscy Ci wierzymy hahahaha
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-18 20:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie trzeba byc lizusem kretynko zeby docenic dobrego czlowieka!
zdjecie uzytkownika
marmara - 2014-11-18 21:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie będę się z Tobą wdawać w jakąś polemikę, bo nie ma sensu. kierowniczka- PORAŻKA. kierownik zgodzę się ,można się z Nim dogadać czasem.
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-18 21:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie zycze sobie zebys kogokolwiek poniżala! Prosto w oczy to boicie sie spojzec i powiedziec a za plecami latwiej poprostu zalosne!
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-18 21:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No raczej nie wiec lepiej ogarnijcie sie bezmozgi.. Nie oczerniac ludzi ktozy sa uczciwi a jezeli myslicie ze kara za to Was ominie to sie mylicie.. Wroci do Was i to predko! Jak juz wspominalam nie trzeba sie do kogos podlizywac zeby go docenic.. Widac nie umiecie uszanowac tego uszanowac!!
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-11-18 21:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bezmózgi, idioto,wypierdki natury; Uczciwa, wstyd mi że pracujemy w jednym zakładzie.Kultura pełną gębą.
zdjecie uzytkownika
terrible - 2014-11-18 23:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalny zwierzyniec! wstyd! weźcie sie za robotę
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-19 05:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inaczej takich "ludzi" nie mozna nazwac istna zenada! Tak mi jest wstyd za Was zamiast zrozumiec to oczerniacie!!
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-19 05:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda w oczy kole!
zdjecie uzytkownika
Majka 25 - 2014-11-19 08:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
wszystkie wpisy o pani K oraz kierowniczce popieram .Kinga została zwolniona bo nie pozwalała sobą pomiatać, chwała za odwagę. życzę pani K oraz " kierowniczce"
tego aby spotkała ich wymierna kara do tego co robią w tej firmie z ludzimi.
gdzie jest Dyrekcja ?to ona powinna usunąć osoby które wprowadzają taka atmosferę panią K i panią W.
zdjecie uzytkownika
klutura - 2014-11-20 17:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba pierwszy kiulturalny wpis w tym temacie od dawien dawna. apleuję ludzie piszcie do siebie z jakimś szacunkiem chociaż odrobiną. Niektórzy tutaj wchodzą tak jak ja żeby uzyskać jakieś informacje a nie tylko czytać jakieś narzekania i gadanie na siebie. przecież to do niczego nie prowadzi....
zdjecie uzytkownika
really - 2014-11-20 20:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
właśnie z tych wpisów możesz uzyskać dużo informacji na temat tej firmy. Jeden drugiego utopiłby w łyżce wody. Człowiek człowiekowi wilkiem
zdjecie uzytkownika
A. - 2014-11-25 18:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Czy można prosić o jakieś bardziej precyzyjne wypowiedzi? Konkretne przykłady mobbingu? Zastraszania?
zdjecie uzytkownika
kamil El - 2015-02-27 01:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lizaki są za słodkie! - to moje oskarżenie. kieruję to do osoby która tu napisała o mobbingu. twoje oskarżenie znaczy tyle samo co moje. czyli nic. popieram A., jeśli już ktoś już się publicznie odważył i oskarża o mobbing bardzo ofensywnie to może chociaz jakieś konkretne przykłady? z góry dziękuję za konkretne odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
Even - 2015-03-13 19:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy wiedzieliście ale Markisol z Wejcherowa nie jest jedynym oddziałem na świecie samej firmy. Co ciekawsze każdy oddział specjalizuje się w czymś innym. Zastanawiam się tylko jak logistycznie im się to opłaca jeżeli w Polscy przykładowo nagła jest potrzeba na produkty wytwarzane w innym kraju - mam wrażenie, że to generuje trochę strat.
zdjecie uzytkownika
Posąg - 2015-03-31 05:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że dobrą praktyką byłoby ukierunkowywanie pracowników od samego początku na jeden oddział. Tak samo powinna wyglądać edukacja dzieciaków, że uczą się tego co ich kręci, a resztę powinni znać pobieżnie. Polityka przyjęta przez Markisol wydaje się rozsądna, tylko zastanawiam się komu udaje się to trzymać w wszystko w ryzach.
zdjecie uzytkownika
kociak - 2015-04-08 16:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda,ze Markisol w Wejherowie nie jest jedynym oddzialem firmy na swiecie,ale generalnie produkuje się te same rzeczy,czyli glownie rolety roznego rodzaju.Ale jak czytam te wszystkie opinie o atmosferze w tej firmie to wlosy się jeza na glowie.Chodza jednak sluchy,ze niedługo maja to sprzedać,a ludzie na zielona trawe.
zdjecie uzytkownika
koles - 2015-04-22 21:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Markisol Wejherowo prawdopodobnie ma tez siedzibę w Goscicinie/gora goscicinska/i robi się tam już rolety.Nie wiem skad ludzie wiedza, bo w zakładzie w Wejherowie nic się o tym nie mowi.
zdjecie uzytkownika
obserwator z magazynu - 2015-04-23 09:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jezeli kierownictwo a szczególnie kierowniczka W jest dobre wspaniale robi dużo dobrego dla ludzi to masakra..widac ze to wasze komentarze he przyklady mobbingu tu napisac a jutro wypowiedzenie.Wszystko do czasu ..
zdjecie uzytkownika
gwe - 2015-06-29 23:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie zarobki kobiety i faceci
zdjecie uzytkownika
Znający temat - 2015-07-06 07:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki uczciwe, wszystko oskładkowane (nadgodziny, dodatek nocny, premia ) , wypłata zawsze w terminie, nie tak jak w dużo firmach.
zdjecie uzytkownika
Woolf - 2015-07-08 02:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawę markisol szanuje swoich pracowników - takie wnioski można wysnuć, chociaż nie wiem czy tak samo kwestia przedstawia się podczas rozmowy rekrutacyjnej. Zwykle część pracodawców jest oschła i stara się pokazać jakąś zupełnie inną twarz do złej gry. Jak w ogóle wygląda etap rekrutacji do tej firmy powie ktoś?
zdjecie uzytkownika
znajacy temat - 2015-07-10 15:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Biora ludzi z posrediaka na 3 miesiące,bo za to placi pośredniak. Najczesciej sa to ludzie z ulicy, znajomi znajomych ,koleżanki kierowniczki W z Goscicina i tacy,ktorzy pytaja o prace w firmie.Niedawno zostały przyjęte nowe osoby,ale tylko do sierpnia,zrobilo sie tłoczno na hali.Ale teraz jest sezon urlopowy i nowoprzyjęci zasuwają.
zdjecie uzytkownika
przemek ziomek magazyn - 2015-07-24 06:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przemek.M z tartacznej mały tłusty lesser który ma dwie lewe ręce otworz oczy nim bd za puzno
zdjecie uzytkownika
lech - 2015-08-18 19:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobrze słyszeć, że markisol przestrzega praw pracowniczych i nie ma problemu z nadgodzinami, premiami, czy innymi dodatkami. Wiem co pisze, bo teraz takich uczciwych firm ze świecą szukać. Podejrzewam, że jak ktoś z pośredniaka sprawdzi się przez te 3 miesiące to zaproponują mu dalszą współpracę, bo czemu nie mieliby tego robić.
zdjecie uzytkownika
nuna - 2015-09-17 22:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak teraz sytuacja z zatrudnieniami? bo ja sie chce dostac do Markisol ale juz jakis czas nie widze zadnych ofert. moze ktoryc z pracownikow wie czy w najblizszym czasie beda? wiem ze firma ma spore doświadczenie w produkcji rolet, osłon przeciwsłonecznych i innych produktów do dekoracji okien wiec i dobrze pewnie mozna zarobic?
zdjecie uzytkownika
gapiszon - 2015-09-24 10:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie byłoby tak rozowo z wyplatami pensji,nadgodzin i premii,gdyby nie to ,ze pieniądze wyplaca IKEA.
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2015-10-18 13:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wszystkim, wszdlem na strone firmy internetowa i mam pytanie czy już ktoś z was zakupił coś z ich produktów, mają duży wybór , podobaja mi się ich niektóre produkty, jestem zainteresowany moskiererami zewnetrznymi, moze ktos z was korzystał już z ich usług, i powie mi cos na temat jakośći ich oraz ceny
zdjecie uzytkownika
henryk - 2015-11-17 00:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, z tego co widziałem Markisol poszukuje Kierownika Zaopatrzenia do Wejherowa. Opisali wymagania oraz zadania, ale nic nawet nie wspomnieli o ofercie w zamian. Może jest ktoś w stanie napisać czego w ogóle można się spodziewac, bo ja żeby iść na rozmowe musze brać dzień wolny to nie wiem czy warto.
zdjecie uzytkownika
PrzykroMi - 2015-11-17 18:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest tak: Zatrudniają ludzi na umowy o pracę ale nie myśl sobie ze na stale. W kazdej chwili,bez najmniejszego powodu mozesz zostac zwolniony. ot tak po prostu. Niewazne czy pracujesz dobrze czy zle, zwolnia Cie na zasadzie loterii gdy tylko dostana minimalnie mniejsze zamowienia. Zal mi, wrecz strasznie mi zal Moni ktora zapieprzała na montazu a ktora niewiadomo czemu wywalili na bolszewo a potem zwolnili calkowicie. Malo tu tak pracowitych osób jak ona mimo mnostwa zatrudnionych. Zal Blażeja ktory ciagle dostaje opr... Licza sie tylko ludzie znajomi kierownictwu. nic poza tym. Panie dyrektorze zmień kierowników i docen uczciwych pracowników!!! To moj apel!!
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-11-19 14:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hrenryk patrząc na wymagania, jakie stawia firma wobec potencjalnego kierownika zaopatrzenia, to chyba na pewno warto spróbować. Zresztą wysłanie CV nic nie kosztuje.
zdjecie uzytkownika
ukordi - 2015-11-21 17:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak pójdziesz na rozmowę kwalifikacyjną to wtedy dowiesz się pozostałych informacji, ewentualnie możesz sam ich zapytać.
zdjecie uzytkownika
muszyniana - 2015-11-23 20:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale raczej mają dobre warunki pracy, markisol to spoko firma w tym rejonie i na rozmowie masz rację, pewnie można dowiedzieć się wszystkiego
zdjecie uzytkownika
pokojowiec - 2015-12-15 07:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spoko firma? To chyba jakiś zart.Fakt,ze za to pozal się Boze kierownictwo,oprocz p.A.N trzeba się zabrać ostro.Ale Dyrekcja i tak nic nie zrobi z pania W. Ot i eszystko w temacie.

zdjecie uzytkownika
nuna - 2015-12-15 12:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mnei bardziej zainteresowalo stanowisko Kotrolera Produkcji, i rzeczywiscie przekonuje to ze od razu daja umowe o prace. nie ma co sie zastanawiac, aplikuje
zdjecie uzytkownika
kaja - 2016-01-13 00:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dużo tutaj opinii o pracy na produkcji, a czy ktos ma doświadczenie lub wiedzę jak wygląda praca biurowa np. Kontroler Produkcji? Jakie są zarobki?Jak wygląda taka praca? oferta brzmi atrakcyjnie (na tyle ile opisują) jednak bardzo mało szczegółów a ja obecnie mam stabilną pracę, dobrze zarabiam tyle, ze daleko dojeżdżam i tak szukam czegoś bliżej, ale czy warto zaryzykować? Na rozmowie rekrutacyjnej mogą mi powiedzieć wszystko w superlatywach, a ja chciałabym poznać fakty, potrzebuje szczerej i obiektywnej opinii pracowników, którzy najlepiej wiedzą co jest grane :-)
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2016-01-13 15:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@kaja, najlepiej jakbys zadzwonila do nich lub napisala maila,moze nie udziela ci informacji o finansach ale bedziesz wiedziala jak praca tam wyglada, zobacz jakie produkuja rzeczy, bo poczynajac od rolet do dekoratostwa
zdjecie uzytkownika
hesh - 2016-02-11 21:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klienci są zadowoleni z ich produktów, zwłaszcza z tych rolet, a to się przekłada na dobrą atmosferę w firmie. Super, że jest umowa o pracę, ale czy wypłata jest na czas? Dzięki
zdjecie uzytkownika
Storaz - 2016-02-27 11:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hesh, a ty w jakim pionie pracujesz - powiedz cos wiecej o atmosferze. Zastanawiam sie jakie sa widelki placowe ale mysle ze mniej niz 2500 to nie zaproponuja..
zdjecie uzytkownika
edfrg - 2016-03-06 18:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak z zarobkami niestety..ale podejrzewam ze uzalenione sa one od tego na jakim stanowksu sie pracuje oraz od tego jakie masz doswiadczenie i kwalifikacje
zdjecie uzytkownika
nuna - 2016-03-08 19:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Markisol to firma szwedzka działająca w wielu krajach Wschodniej Europy, Polska jest jednym z nich, produkują bardzo dobrej jakości rolety @Storaz takie firmy swoim pracownikom dają dobre warunki zatrudniernia
zdjecie uzytkownika
riaoaj - 2016-03-12 20:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i nie ma od nich żadnych nowych ofert pracy ale zwolnień tez nie ma, wiec nie ma co się przejmowac, sprawdzałem firmie i działa nadal dobrze, wiec czekamy na oferty.
zdjecie uzytkownika
lola - 2016-04-11 23:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też nie wiedzę żadnych nowych ofert pracy co jak na światową firmę działająca nawet w Chinach to może być niestety uznane za nieco niepokojące zjawisko
zdjecie uzytkownika
marko - 2016-05-11 20:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
yyy ogłoszenia są, wystarczy czasami poczekać. Bez nerwów, to chyba dobrze, że firma dzień w dzień nie ma rotacji, zwłaszcza, że mowa o Wejherowie jedynie. Obecnie potrzebują kierownika ds. jakości oraz kierownika zaopatrzenia. Druga oferta mi pasuje. :)
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-05-20 10:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Czas najwyższy powiedzieć co dzieje się na produkcji. Bo ludzimy się że dyrektor porostu nie ma o tym pojęcia a nie że się na to godzi. Często jesteśmy zmuszeni do czegoś co podchodzi pod mobbing. Zacznijmy może od humorkow kierowniczki, jak ma dobry to złota kobieta, jak zły to nawet ksera zrobić nie mozna bo już pretensje...
System 4 brygadowce, większość z nas się na niego nie godzi, ale zostaliśmy zmuszeni do podpisania aneksow już jakiś czas temu " inaczej zostaniecie zwolnieni" pracujemy w pocie czoła, czasami nawet nie mamy komponentów i obrywamy- bo mało zrobione. Może dyrektor sam spróbuję pracować na czymś czego nie ma... Automaty ciągle stoją, bo ciągła praca im nie służy. Chcielibyśmy wrócić na normalne zmiany, ale możemy zapomnieć.... Urlopów w wakacje już nam odmówiono, mogą wziąć tylko osoby które gdzieś wyjezdzaja- a reszta gorsza. Jasne, możemy się zwolnic ( ulubiony argument kierownictwa) ale po tym co ostatnio widać, nie zdobadziecie nowych pracowników bo Ci co przychodzą, uciekają z płaczem... Kwestia jeszcze picia alkoholu w pracy, nie fajnie pracuje się z mężczyznami od których czuć świeże piwo. Resztę zostawiamy pod dyrektora ocenę, wierzymy że jest to zwykła niewiedza, a nie odgorne wytyczne dotyczące traktowania pracowników...
zdjecie uzytkownika
amen - 2016-06-19 21:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ukrywajmy, że każdy ma jakieś humorny tak samo jak i ty iadomo,ze lepiej i łatwiej oceniac pracodawce i wytykac mu wszystkie błedy i poslizgi niz sobie, lae nie zapominajmy ze wszyscy jestesmy ludzmi i czasami zdarza sie nam jakies trudne sytuacje

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Markisol!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Markisol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert