Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Markisol

Pracowałeś w firmie Markisol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marmara - 2014-11-18 19:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TO CHYBA KIEROWNICZKA NAPISAŁA. NIEZŁY NICK HAHAHAH
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-18 19:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty sobie uwazaj zadna kierowniczka raczej zwykly uczciwy pracownik ale raczej o Tobie dagmaro nie mozna tego powiedziec tylko uczciwy pracownik wie jaka jest prawda.. Trzeba docenic Kierownictwo sa dobrymi uczciwymi ludzmi.. Duzo robia dla ludzi ale niektorzy raczej nie wiedza co to dobroc umieja tylko oczerniac!!
zdjecie uzytkownika
marmara - 2014-11-18 20:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani W załatwiła Ci pracę na bank i pewnie jesteś z jej wioski. masakra
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-18 20:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bledny traf zalosna istoto.. Ja potrafue docenic to co mam ale Ty nie! Zostaw w spokoju ludzi ktozy potrafia siac dobro!! W twoim przypadku to juz choroba i zazdrosc!!!
zdjecie uzytkownika
marmara - 2014-11-18 20:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra,i takie właśnie tu lizusy pracują i jeszcze się uczciwa podpisze.Skoro piszesz że uczciwa, to wszyscy Ci wierzymy hahahaha
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-18 20:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie trzeba byc lizusem kretynko zeby docenic dobrego czlowieka!
zdjecie uzytkownika
marmara - 2014-11-18 21:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie będę się z Tobą wdawać w jakąś polemikę, bo nie ma sensu. kierowniczka- PORAŻKA. kierownik zgodzę się ,można się z Nim dogadać czasem.
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-18 21:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie zycze sobie zebys kogokolwiek poniżala! Prosto w oczy to boicie sie spojzec i powiedziec a za plecami latwiej poprostu zalosne!
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-18 21:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No raczej nie wiec lepiej ogarnijcie sie bezmozgi.. Nie oczerniac ludzi ktozy sa uczciwi a jezeli myslicie ze kara za to Was ominie to sie mylicie.. Wroci do Was i to predko! Jak juz wspominalam nie trzeba sie do kogos podlizywac zeby go docenic.. Widac nie umiecie uszanowac tego uszanowac!!
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-11-18 21:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bezmózgi, idioto,wypierdki natury; Uczciwa, wstyd mi że pracujemy w jednym zakładzie.Kultura pełną gębą.
zdjecie uzytkownika
terrible - 2014-11-18 23:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalny zwierzyniec! wstyd! weźcie sie za robotę
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-19 05:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inaczej takich "ludzi" nie mozna nazwac istna zenada! Tak mi jest wstyd za Was zamiast zrozumiec to oczerniacie!!
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-19 05:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda w oczy kole!
zdjecie uzytkownika
Majka 25 - 2014-11-19 08:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
wszystkie wpisy o pani K oraz kierowniczce popieram .Kinga została zwolniona bo nie pozwalała sobą pomiatać, chwała za odwagę. życzę pani K oraz " kierowniczce"
tego aby spotkała ich wymierna kara do tego co robią w tej firmie z ludzimi.
gdzie jest Dyrekcja ?to ona powinna usunąć osoby które wprowadzają taka atmosferę panią K i panią W.
zdjecie uzytkownika
klutura - 2014-11-20 17:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba pierwszy kiulturalny wpis w tym temacie od dawien dawna. apleuję ludzie piszcie do siebie z jakimś szacunkiem chociaż odrobiną. Niektórzy tutaj wchodzą tak jak ja żeby uzyskać jakieś informacje a nie tylko czytać jakieś narzekania i gadanie na siebie. przecież to do niczego nie prowadzi....
zdjecie uzytkownika
really - 2014-11-20 20:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
właśnie z tych wpisów możesz uzyskać dużo informacji na temat tej firmy. Jeden drugiego utopiłby w łyżce wody. Człowiek człowiekowi wilkiem
zdjecie uzytkownika
A. - 2014-11-25 18:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Czy można prosić o jakieś bardziej precyzyjne wypowiedzi? Konkretne przykłady mobbingu? Zastraszania?
zdjecie uzytkownika
kamil El - 2015-02-27 01:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lizaki są za słodkie! - to moje oskarżenie. kieruję to do osoby która tu napisała o mobbingu. twoje oskarżenie znaczy tyle samo co moje. czyli nic. popieram A., jeśli już ktoś już się publicznie odważył i oskarża o mobbing bardzo ofensywnie to może chociaz jakieś konkretne przykłady? z góry dziękuję za konkretne odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
Even - 2015-03-13 19:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy wiedzieliście ale Markisol z Wejcherowa nie jest jedynym oddziałem na świecie samej firmy. Co ciekawsze każdy oddział specjalizuje się w czymś innym. Zastanawiam się tylko jak logistycznie im się to opłaca jeżeli w Polscy przykładowo nagła jest potrzeba na produkty wytwarzane w innym kraju - mam wrażenie, że to generuje trochę strat.
zdjecie uzytkownika
Posąg - 2015-03-31 05:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że dobrą praktyką byłoby ukierunkowywanie pracowników od samego początku na jeden oddział. Tak samo powinna wyglądać edukacja dzieciaków, że uczą się tego co ich kręci, a resztę powinni znać pobieżnie. Polityka przyjęta przez Markisol wydaje się rozsądna, tylko zastanawiam się komu udaje się to trzymać w wszystko w ryzach.
zdjecie uzytkownika
kociak - 2015-04-08 16:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda,ze Markisol w Wejherowie nie jest jedynym oddzialem firmy na swiecie,ale generalnie produkuje się te same rzeczy,czyli glownie rolety roznego rodzaju.Ale jak czytam te wszystkie opinie o atmosferze w tej firmie to wlosy się jeza na glowie.Chodza jednak sluchy,ze niedługo maja to sprzedać,a ludzie na zielona trawe.
zdjecie uzytkownika
koles - 2015-04-22 21:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Markisol Wejherowo prawdopodobnie ma tez siedzibę w Goscicinie/gora goscicinska/i robi się tam już rolety.Nie wiem skad ludzie wiedza, bo w zakładzie w Wejherowie nic się o tym nie mowi.
zdjecie uzytkownika
obserwator z magazynu - 2015-04-23 09:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jezeli kierownictwo a szczególnie kierowniczka W jest dobre wspaniale robi dużo dobrego dla ludzi to masakra..widac ze to wasze komentarze he przyklady mobbingu tu napisac a jutro wypowiedzenie.Wszystko do czasu ..
zdjecie uzytkownika
gwe - 2015-06-29 23:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie zarobki kobiety i faceci
zdjecie uzytkownika
Znający temat - 2015-07-06 07:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki uczciwe, wszystko oskładkowane (nadgodziny, dodatek nocny, premia ) , wypłata zawsze w terminie, nie tak jak w dużo firmach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Markisol

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Markisol?
Zadaj pytanie
alert