Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Markisol

Pracowałeś w firmie Markisol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bzz - 2012-02-18 14:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
nic tylko płakać.Przemiał ludzi jak na dworcu.Jak na szwedzkie zarobki to te 1400zł jak na 3 zmianową prace mogą sobie wsadzić ;) a co do produkcji to wielkie lub duże zamieszanie (brak koordynacji)
zdjecie uzytkownika
Ania - 2012-06-13 17:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .
zdjecie uzytkownika
aga - 2012-11-27 19:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
moja kumpela kiedys tam pracowała.cała ulica miała jej rolety .tak kradła:)
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-03-04 15:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Tylko płakać drą się na ciebie karzą robić sto rzeczy na raz zero organizacji pracy poprostu porażka :/
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-06-25 11:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
to jest po prostu armagedon! strasznie felerna firma , osoby pracujące na produkcji wręcz z zachowaniem karygodnym , szefostwo w jednej z placówek wraz z Kontrola jakości PORAŻKA , układy układziki, traktują ludzi jak śmieci, mobbing o czym Dyrektor placówki zapewne nie ma zielonego pojęcia! Plotki afery brak empatii zrozumienia! absurd! Idąc tam do pracy i przekraczając próg tej firmy aż się płakać chce.....
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-10-08 09:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak to prawda,ta firma to jedno wielkie dno.Dyrektor doskonale wie o mobbingu,ale nic z tym nie robi,bo to sierotowaty facet.Wiecej do powiedzenia ma wielka niby kierowniczka,ktora do pracy sciagnela cala swoja rodzine i wszystkich znajomych z Goscicina.Ogolnie bardzo wredna osoba.
zdjecie uzytkownika
dziadek - 2014-10-08 10:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dno i armagedon to lagodne slownictwo.To wola o pomste do nieba,co sie tam wyprawia.Wielkie panie brygadzistki, ktore tylko stoja,poganiajc ludzi do pracy. Same nic nie robia.Tylko wrzeszczec potrafia.Maja swoich donosicieli i lizusow,ktorzy za kablowanie nie musz tyle robic.A reszta zapieprza za psie pieniadze.
zdjecie uzytkownika
kibic - 2014-10-14 09:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opinie o tej firmie sa bardzo złe.Zwolnili juz sporo osobi i co najgorsze i nieludzkie wsrod zwolnionych sa samotne matki z 2 lub 3 dzieci. Natomiast emeryci i rencisci chodza i smieja sie,ze sa nietykalni.Swiete krowy.To jest szczy zwolnic samotna matke z dziecmi, a trzymac te osoby.ktore maja zabezpieczenie finansowe.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Markisol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x