brak logo

Markisol

Wejherowo

Opinie o Markisol

blablabla 2014-11-07 18:26:21
Chyba sie domyslam o kogo chodzi (pani K). Nie zgodze sie z opiniami na temat tej osoby. Jest to pracowita kobieta i potrafi wstawic sie za swoja zmiane a w zamian dostaje opie... od kierowniczki.Poza tym niektorzy przychodza do pracy dla zabicia czasu wiec nie dziwcie sie jej ze pogania do pracy. Jest brygadzistka i ma do tego prawo. W przeciwienstwie do innych brygadzistek to pracuje z innymi na zmianie. Negatywne opinie wystawiaja pewnie Ci ktorzy przychodza do pracy dla relaksu.
2
blablabla 2014-11-07 18:35:20
Lepiej niech ktos sie zabierze za kierowniczke ktora uwaza ze jest ponad prawem.Swoje niepowodzenia, bledy zrzuca na pracownikow (ktorym wczesniej kazala wykonac dana prace).Od momentu kiedy zostala kierowniczka w firmie zmienila sie atmosfera. Kazdy burczy na siebie.Jeden drugiego utopilby w lyzcze wody!Najlepiej maja Ci co "trzymaja jej palec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;. Jednych faworyzuje a drugich gnebi...tego nikt nie widzi?A moze Ci co wystawiaja opinie o pani K. tez maja w tym jakis biznes?
1
polak 2014-11-08 07:30:12
Tak bardzo pracowita,chyba najbardziej pracuje Jej jezyk,ktorym obrabia osoby,ktorych nie lubi i nie tylko ze swojej zmiany.Dla relaksu nikt tam nie przchodzi ,bo zapieprz jest duzy,a Ty chyba jestes jedna z lizusek pani K.za nimi to moze sie i wstawia, chociaz tez watpie.To jest osoba,ktora dba tylko o swoj wlasny interes.Takie wpisy,ze pracuje razem z innymi na zmianie to mit.Sama robi sobie przerwy kiedy chce.
3
haj 2014-11-10 11:30:20
Idz sie leczyć kobieto, chyba nie wiesz o czym mówisz.
1
Joanna 2014-11-10 12:41:00
Uszy mi więdna jak to czytam. Pracuję z ta kobieta kilkanascie lat i wiem jaka jest i czego mozna sie po niej spodziewac.Kazdy tylko potrafi narzekac.Jesli faktycznie pracuje sie wam tam zle to poszukacjcie sobie takiej pracy,ktora dawalaby wam wiecej satysfakcji.Moze praca na akord wam otworzy oczy?Domyslam sie,ze te idiotyczne wpisy na temat pani K. pisze osoba ktora zostala w ostatnim czasie zwolniona,albo zwrocono jej uwage.Kazdy widzi tylko bledy kogos. A czy Wy/Ty zawsze bylas taka idealna i swoje obowiazki wypelnialas w 100 procentach?Jesli nie potrafisz pracowac z zespole i podporzadkowac sie pod swojego przelozonego to zacznij zbierac puszki-bedziesz swoim panem i wladca,a tyle ile uzbierasz tyle zarobisz.Pamietaj jedno,ze zli ludzie maja zle wplywy....a tak jest w tej firmie....niestety
5
Katherine Zeta-Jones 2014-11-10 15:54:17
Jedno co mnie cieszy to że ta pani która pisze te obłudne komentarze( bo wszyscy już wiedzą kim ona jest) nie pracuje już w naszej firmie. Wymalowana jak kukła interesowała się wszystkim tylko nie swoją pracą, a reszcie która mysli że jest anonimowa i wypisuje bzdury radze przenieść sie do firmy obok i przerzucać skrzynki z piwem za 1000zł. Srać w swoje gniazdo-nieładnie! Gdyby każda robiła co do niej należy to nie było by wogóle takiej sytuacji, no ale cóż, jeżeli przychodzi się do pracy dla relaksu, poplotkować to radze wrócić do szkoły, może tam was nauczą kultury
3
konik 2014-11-11 16:22:33
Samam sie durnoto lecz. A jezeli chodzi o wymalownie sie to osoba jest zadbana, a nie jak niektorym sloma z butow wychodzi.Zgadzam sie,ze zle osoby maja zle wplywy w firmie.Nie wiem kto napisal opinie o Kierowniczce,ale jest bardzo trafna.Duzo spokojniej jest na zmianie Kierownika.
Boss 2014-11-14 06:56:51
Ten ko nie trzyma wrednej kierowniczce W z Weja palca wiadomo gdzie to ma przesrane a takich tu nie brakuje.Pani M z kontroli przez która zwalniaja sie osoby ! (Mobing)
2
Konik 2014-11-14 06:59:19
Dziekuje
ANE 2014-11-16 20:20:58
Dziewczyny po co ta zazdrość? Zostałyście zwolnione i teraz pora się z tym pogodzić. To że nie nadajecie sie do pracy to wasza wina, a nie Pani K czy kogokolwiek. Wyładujecie tylko swoje poty na tej klawiaturze a szczerze to trzeba bylo się wziąc do roboty. I nie sądze aby wasze wypociny dla kogoś tak znaczyło jak to że zostałyście wyrzucone za lenistwo.
P.S Kinga nie produkuj się już ;)
3
marmara 2014-11-18 10:05:46
wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.a co do kierowniczki: Nosił Wilk razy kilka, ponieśli i Wilka. Mam nadzieję że Dyrekcja zobaczy co się dzieje i Pani W DOSTANIE WILCZY BILET
uczciwa 2014-11-18 19:36:31
Powiem Wam jesdno wstydzcie sie.. Jestescie wypierdkami natury.. Kto dal Wam prawo oczerniac uczciwych ludzi. Zostawcie ich w spokoju... Kinga byla uczciwa przeciwienstwie do Was to przez nie ktore osoby zostala zwolniona byly na tyle zazdrosne że postanowily sie jej pozbyc beszczelne szmaty takich tu wiele.. Ale coz zazdrosc robi swoje ale pamietajcie to do Was wroci! I jeszcze jedno praca w Markisolu jest super a Kierownictwo wrecz wspaniale wiec nie zycze sobie zebyscie ich ponizali jak rowniez zostawcie Kinge w spokoju!!!
marmara 2014-11-18 19:49:17
TO CHYBA KIEROWNICZKA NAPISAŁA. NIEZŁY NICK HAHAHAH
1
uczciwa 2014-11-18 19:58:54
Ty sobie uwazaj zadna kierowniczka raczej zwykly uczciwy pracownik ale raczej o Tobie dagmaro nie mozna tego powiedziec tylko uczciwy pracownik wie jaka jest prawda.. Trzeba docenic Kierownictwo sa dobrymi uczciwymi ludzmi.. Duzo robia dla ludzi ale niektorzy raczej nie wiedza co to dobroc umieja tylko oczerniac!!
1
marmara 2014-11-18 20:19:14
Pani W załatwiła Ci pracę na bank i pewnie jesteś z jej wioski. masakra
3
uczciwa 2014-11-18 20:23:53
Bledny traf zalosna istoto.. Ja potrafue docenic to co mam ale Ty nie! Zostaw w spokoju ludzi ktozy potrafia siac dobro!! W twoim przypadku to juz choroba i zazdrosc!!!
2
marmara 2014-11-18 20:35:41
masakra,i takie właśnie tu lizusy pracują i jeszcze się uczciwa podpisze.Skoro piszesz że uczciwa, to wszyscy Ci wierzymy hahahaha
2
uczciwa 2014-11-18 20:44:40
Nie trzeba byc lizusem kretynko zeby docenic dobrego czlowieka!
marmara 2014-11-18 21:07:16
Nie będę się z Tobą wdawać w jakąś polemikę, bo nie ma sensu. kierowniczka- PORAŻKA. kierownik zgodzę się ,można się z Nim dogadać czasem.
2
uczciwa 2014-11-18 21:11:28
Nie zycze sobie zebys kogokolwiek poniżala! Prosto w oczy to boicie sie spojzec i powiedziec a za plecami latwiej poprostu zalosne!
2
uczciwa 2014-11-18 21:31:04
No raczej nie wiec lepiej ogarnijcie sie bezmozgi.. Nie oczerniac ludzi ktozy sa uczciwi a jezeli myslicie ze kara za to Was ominie to sie mylicie.. Wroci do Was i to predko! Jak juz wspominalam nie trzeba sie do kogos podlizywac zeby go docenic.. Widac nie umiecie uszanowac tego uszanowac!!
ania 2014-11-18 21:48:42
bezmózgi, idioto,wypierdki natury; Uczciwa, wstyd mi że pracujemy w jednym zakładzie.Kultura pełną gębą.
1
terrible 2014-11-18 23:01:57
normalny zwierzyniec! wstyd! weźcie sie za robotę
uczciwa 2014-11-19 05:37:25
Inaczej takich "ludzi" nie mozna nazwac istna zenada! Tak mi jest wstyd za Was zamiast zrozumiec to oczerniacie!!
uczciwa 2014-11-19 05:45:07
Prawda w oczy kole!
Majka 25 2014-11-19 08:27:36
wszystkie wpisy o pani K oraz kierowniczce popieram .Kinga została zwolniona bo nie pozwalała sobą pomiatać, chwała za odwagę. życzę pani K oraz " kierowniczce"
tego aby spotkała ich wymierna kara do tego co robią w tej firmie z ludzimi.
gdzie jest Dyrekcja ?to ona powinna usunąć osoby które wprowadzają taka atmosferę panią K i panią W.
8
really 2014-11-20 20:30:33
właśnie z tych wpisów możesz uzyskać dużo informacji na temat tej firmy. Jeden drugiego utopiłby w łyżce wody. Człowiek człowiekowi wilkiem
3
A. 2014-11-25 18:25:11
Czy można prosić o jakieś bardziej precyzyjne wypowiedzi? Konkretne przykłady mobbingu? Zastraszania?
11
Posąg 2015-03-31 05:58:07
Wydaje mi się, że dobrą praktyką byłoby ukierunkowywanie pracowników od samego początku na jeden oddział. Tak samo powinna wyglądać edukacja dzieciaków, że uczą się tego co ich kręci, a resztę powinni znać pobieżnie. Polityka przyjęta przez Markisol wydaje się rozsądna, tylko zastanawiam się komu udaje się to trzymać w wszystko w ryzach.
1
kociak 2015-04-08 16:50:15
To prawda,ze Markisol w Wejherowie nie jest jedynym oddzialem firmy na swiecie,ale generalnie produkuje się te same rzeczy,czyli glownie rolety roznego rodzaju.Ale jak czytam te wszystkie opinie o atmosferze w tej firmie to wlosy się jeza na glowie.Chodza jednak sluchy,ze niedługo maja to sprzedać,a ludzie na zielona trawe.
koles 2015-04-22 21:23:37
Markisol Wejherowo prawdopodobnie ma tez siedzibę w Goscicinie/gora goscicinska/i robi się tam już rolety.Nie wiem skad ludzie wiedza, bo w zakładzie w Wejherowie nic się o tym nie mowi.
obserwator z magazynu 2015-04-23 09:27:55
Jezeli kierownictwo a szczególnie kierowniczka W jest dobre wspaniale robi dużo dobrego dla ludzi to masakra..widac ze to wasze komentarze he przyklady mobbingu tu napisac a jutro wypowiedzenie.Wszystko do czasu ..
2
gwe 2015-06-29 23:50:39
a jakie zarobki kobiety i faceci
Znający temat 2015-07-06 07:31:59
Zarobki uczciwe, wszystko oskładkowane (nadgodziny, dodatek nocny, premia ) , wypłata zawsze w terminie, nie tak jak w dużo firmach.
znajacy temat 2015-07-10 15:21:21
Biora ludzi z posrediaka na 3 miesiące,bo za to placi pośredniak. Najczesciej sa to ludzie z ulicy, znajomi znajomych ,koleżanki kierowniczki W z Goscicina i tacy,ktorzy pytaja o prace w firmie.Niedawno zostały przyjęte nowe osoby,ale tylko do sierpnia,zrobilo sie tłoczno na hali.Ale teraz jest sezon urlopowy i nowoprzyjęci zasuwają.
6
przemek ziomek magazyn 2015-07-24 06:34:56
Przemek.M z tartacznej mały tłusty lesser który ma dwie lewe ręce otworz oczy nim bd za puzno
3
gapiszon 2015-09-24 10:31:57
Nie byłoby tak rozowo z wyplatami pensji,nadgodzin i premii,gdyby nie to ,ze pieniądze wyplaca IKEA.
PrzykroMi 2015-11-17 18:04:27
Jest tak: Zatrudniają ludzi na umowy o pracę ale nie myśl sobie ze na stale. W kazdej chwili,bez najmniejszego powodu mozesz zostac zwolniony. ot tak po prostu. Niewazne czy pracujesz dobrze czy zle, zwolnia Cie na zasadzie loterii gdy tylko dostana minimalnie mniejsze zamowienia. Zal mi, wrecz strasznie mi zal Moni ktora zapieprzała na montazu a ktora niewiadomo czemu wywalili na bolszewo a potem zwolnili calkowicie. Malo tu tak pracowitych osób jak ona mimo mnostwa zatrudnionych. Zal Blażeja ktory ciagle dostaje opr... Licza sie tylko ludzie znajomi kierownictwu. nic poza tym. Panie dyrektorze zmień kierowników i docen uczciwych pracowników!!! To moj apel!!
11
pokojowiec 2015-12-15 07:56:12
Spoko firma? To chyba jakiś zart.Fakt,ze za to pozal się Boze kierownictwo,oprocz p.A.N trzeba się zabrać ostro.Ale Dyrekcja i tak nic nie zrobi z pania W. Ot i eszystko w temacie.

3
kaja 2016-01-13 00:08:24
dużo tutaj opinii o pracy na produkcji, a czy ktos ma doświadczenie lub wiedzę jak wygląda praca biurowa np. Kontroler Produkcji? Jakie są zarobki?Jak wygląda taka praca? oferta brzmi atrakcyjnie (na tyle ile opisują) jednak bardzo mało szczegółów a ja obecnie mam stabilną pracę, dobrze zarabiam tyle, ze daleko dojeżdżam i tak szukam czegoś bliżej, ale czy warto zaryzykować? Na rozmowie rekrutacyjnej mogą mi powiedzieć wszystko w superlatywach, a ja chciałabym poznać fakty, potrzebuje szczerej i obiektywnej opinii pracowników, którzy najlepiej wiedzą co jest grane :-)
Pracownik 2016-05-20 10:27:26
Witam
Czas najwyższy powiedzieć co dzieje się na produkcji. Bo ludzimy się że dyrektor porostu nie ma o tym pojęcia a nie że się na to godzi. Często jesteśmy zmuszeni do czegoś co podchodzi pod mobbing. Zacznijmy może od humorkow kierowniczki, jak ma dobry to złota kobieta, jak zły to nawet ksera zrobić nie mozna bo już pretensje...
System 4 brygadowce, większość z nas się na niego nie godzi, ale zostaliśmy zmuszeni do podpisania aneksow już jakiś czas temu " inaczej zostaniecie zwolnieni" pracujemy w pocie czoła, czasami nawet nie mamy komponentów i obrywamy- bo mało zrobione. Może dyrektor sam spróbuję pracować na czymś czego nie ma... Automaty ciągle stoją, bo ciągła praca im nie służy. Chcielibyśmy wrócić na normalne zmiany, ale możemy zapomnieć.... Urlopów w wakacje już nam odmówiono, mogą wziąć tylko osoby które gdzieś wyjezdzaja- a reszta gorsza. Jasne, możemy się zwolnic ( ulubiony argument kierownictwa) ale po tym co ostatnio widać, nie zdobadziecie nowych pracowników bo Ci co przychodzą, uciekają z płaczem... Kwestia jeszcze picia alkoholu w pracy, nie fajnie pracuje się z mężczyznami od których czuć świeże piwo. Resztę zostawiamy pod dyrektora ocenę, wierzymy że jest to zwykła niewiedza, a nie odgorne wytyczne dotyczące traktowania pracowników...
10
pracownik 2016-08-20 16:43:38
Socjale???? Zapomnij! Oooo przepraszam, raz do roku bilet na koncert- 4sztuki na zmiane ( około 15 osób) ompreza integracyjna- wstęp 50 zł. I zniżka do siłowni ot cały socjal.....
5
Geronimo 2016-09-06 17:08:46
praca taka sobie, kierownictwo do kitu i jeszcze oszukują z wynagrodzeniem, premie przyznawane są na tak zwaną "gębę" lub po prostu od nazwiska, wielu pracownikow cierpi na rzecz nowych niekompetentnych ludzi ktorzy przychodzą do pracy. brygadziści też nie bardzo sie przejmują swoimi podwładnymi i nawet nie "stoją" za nimi wolą martwić się o swój tyłek. Naprawdę żal, dno i 5 metrów mułu. Gdzie jest dyrekcja? niestety siedzi w biurze i ma totalnie gdzieś co z pracownikami. system zmianowy tez leży po całości. Kultura przełożonych zależy od ich humoru, wiec nie oczekujcie w odpowiedzi na pozdrowienie słów "dzień dobry" jeśli kierownik ma zły humor lub sie nie wyspał. Jednym słowem porażka, nie zdziwię się jeśli firma upadnie bo nikt nie chce tam pracować.
7
pracownik 2016-09-13 23:25:05
Markisol nie ma aktualnie żadnych ogłoszeń o pracę ale z tego co mi wiadomo potrzebuje bardzo dużą ilość ludzi a chętnych brak warto zanieść swoje cv i nie zniechęcać się przez opinie :)
2
mietek 2016-09-21 19:59:59
Najniższa krajowa plus premia średnio około 350-400 i w zależności na ilu zmianach pracujesz i ile masz nadgodzin. Średnio na 4 zmianach 1600-1800 w zależności od premii na 3-2 zmianach z obowiazkowymi weekendami w pracy około 2200...
1
mietek 2016-09-27 10:44:02
Praca na zmiany: 2 lub 3 lub na 4 brygady. Przy zmianach 2-3 trzeba liczyć się z obowiązkowa sobota i często niedziela, jak nie to musisz się tłumaczyć czemu nie, i argumet musi być mocny.... Z tym że sobota i niedziela to nadgodziny. 4 brygadowka to 7 dni pracy i tak naprawdę 1,5 dnia wolnego i znów 7 dni itd...jeden " weekend" w miesiącu wolny... A raczej pół soboty jak po nocce wstaniesz i niedziela. A jeszcze nie przyzwyczajaj sie do zmian, bo w każdej chwiliozesz zostać przeniesiony na inną, nawet w swoje wolne dni mogą cie przerzucić gdzie indziej i pracujesz bez wolnego.....
2
pracownik 2016-09-27 10:47:02
Nie masz wyboru, czasami w miesiącu zaliczasz każda zmianę. Gdzie Ci każą tam idziesz ;) czasami wchodzą 12 i nie możesz się nie zgodzić.
3
edfrg 2016-09-27 11:01:36
wiecie co wydaje mi się ze to po prostu kwestia przezwyczjaenia takie 3 zmiany na początku nie będzie lawto
2
Ninja heh 2016-10-24 21:58:29
Jeden wielki syf!! Zmuszają ludzi do pracy w weekendy, nie obchodzi ich to ze jesteśmy zmęczone, dzwonią do ciebie i pytają dlaczego nie jestem na liście zapisana na sobotę!! Każą życie prywatne dostosować do pracy , jakaś masakra! Albo jeszcze lepiej JAKA JEST PRZYCZYNA ze nie chce Pani przyjść w sobotę ? Co to wogole ma znaczyć? Wnikają w życie prywatne ludzi !!!!
5
Ninja heh 2016-10-24 21:59:29
Jeden wielki syf!! Zmuszają ludzi do pracy w weekendy, nie obchodzi ich to ze jesteśmy zmęczone, dzwonią do ciebie i pytają dlaczego nie jestem na liście zapisana na sobotę!! Każą życie prywatne dostosować do pracy , jakaś masakra! Albo jeszcze lepiej JAKA JEST PRZYCZYNA ze nie chce Pani przyjść w sobotę ? Co to wogole ma znaczyć? Wnikają w życie prywatne ludzi !!!!
6
Zostaw swoją opinię o Markisol - Wejherowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Markisol