Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Markisol

Pracowałeś w firmie Markisol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
haj - 2014-11-10 11:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idz sie leczyć kobieto, chyba nie wiesz o czym mówisz.
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2014-11-10 12:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Uszy mi więdna jak to czytam. Pracuję z ta kobieta kilkanascie lat i wiem jaka jest i czego mozna sie po niej spodziewac.Kazdy tylko potrafi narzekac.Jesli faktycznie pracuje sie wam tam zle to poszukacjcie sobie takiej pracy,ktora dawalaby wam wiecej satysfakcji.Moze praca na akord wam otworzy oczy?Domyslam sie,ze te idiotyczne wpisy na temat pani K. pisze osoba ktora zostala w ostatnim czasie zwolniona,albo zwrocono jej uwage.Kazdy widzi tylko bledy kogos. A czy Wy/Ty zawsze bylas taka idealna i swoje obowiazki wypelnialas w 100 procentach?Jesli nie potrafisz pracowac z zespole i podporzadkowac sie pod swojego przelozonego to zacznij zbierac puszki-bedziesz swoim panem i wladca,a tyle ile uzbierasz tyle zarobisz.Pamietaj jedno,ze zli ludzie maja zle wplywy....a tak jest w tej firmie....niestety
zdjecie uzytkownika
Katherine Zeta-Jones - 2014-11-10 15:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jedno co mnie cieszy to że ta pani która pisze te obłudne komentarze( bo wszyscy już wiedzą kim ona jest) nie pracuje już w naszej firmie. Wymalowana jak kukła interesowała się wszystkim tylko nie swoją pracą, a reszcie która mysli że jest anonimowa i wypisuje bzdury radze przenieść sie do firmy obok i przerzucać skrzynki z piwem za 1000zł. Srać w swoje gniazdo-nieładnie! Gdyby każda robiła co do niej należy to nie było by wogóle takiej sytuacji, no ale cóż, jeżeli przychodzi się do pracy dla relaksu, poplotkować to radze wrócić do szkoły, może tam was nauczą kultury
zdjecie uzytkownika
konik - 2014-11-11 16:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Samam sie durnoto lecz. A jezeli chodzi o wymalownie sie to osoba jest zadbana, a nie jak niektorym sloma z butow wychodzi.Zgadzam sie,ze zle osoby maja zle wplywy w firmie.Nie wiem kto napisal opinie o Kierowniczce,ale jest bardzo trafna.Duzo spokojniej jest na zmianie Kierownika.
zdjecie uzytkownika
Boss - 2014-11-14 06:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten ko nie trzyma wrednej kierowniczce W z Weja palca wiadomo gdzie to ma przesrane a takich tu nie brakuje.Pani M z kontroli przez która zwalniaja sie osoby ! (Mobing)
zdjecie uzytkownika
Konik - 2014-11-14 06:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziekuje
zdjecie uzytkownika
ANE - 2014-11-16 20:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziewczyny po co ta zazdrość? Zostałyście zwolnione i teraz pora się z tym pogodzić. To że nie nadajecie sie do pracy to wasza wina, a nie Pani K czy kogokolwiek. Wyładujecie tylko swoje poty na tej klawiaturze a szczerze to trzeba bylo się wziąc do roboty. I nie sądze aby wasze wypociny dla kogoś tak znaczyło jak to że zostałyście wyrzucone za lenistwo.
P.S Kinga nie produkuj się już ;)
zdjecie uzytkownika
marmara - 2014-11-18 10:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.a co do kierowniczki: Nosił Wilk razy kilka, ponieśli i Wilka. Mam nadzieję że Dyrekcja zobaczy co się dzieje i Pani W DOSTANIE WILCZY BILET
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-18 19:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem Wam jesdno wstydzcie sie.. Jestescie wypierdkami natury.. Kto dal Wam prawo oczerniac uczciwych ludzi. Zostawcie ich w spokoju... Kinga byla uczciwa przeciwienstwie do Was to przez nie ktore osoby zostala zwolniona byly na tyle zazdrosne że postanowily sie jej pozbyc beszczelne szmaty takich tu wiele.. Ale coz zazdrosc robi swoje ale pamietajcie to do Was wroci! I jeszcze jedno praca w Markisolu jest super a Kierownictwo wrecz wspaniale wiec nie zycze sobie zebyscie ich ponizali jak rowniez zostawcie Kinge w spokoju!!!
zdjecie uzytkownika
marmara - 2014-11-18 19:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO CHYBA KIEROWNICZKA NAPISAŁA. NIEZŁY NICK HAHAHAH
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-18 19:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty sobie uwazaj zadna kierowniczka raczej zwykly uczciwy pracownik ale raczej o Tobie dagmaro nie mozna tego powiedziec tylko uczciwy pracownik wie jaka jest prawda.. Trzeba docenic Kierownictwo sa dobrymi uczciwymi ludzmi.. Duzo robia dla ludzi ale niektorzy raczej nie wiedza co to dobroc umieja tylko oczerniac!!
zdjecie uzytkownika
marmara - 2014-11-18 20:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani W załatwiła Ci pracę na bank i pewnie jesteś z jej wioski. masakra
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-18 20:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bledny traf zalosna istoto.. Ja potrafue docenic to co mam ale Ty nie! Zostaw w spokoju ludzi ktozy potrafia siac dobro!! W twoim przypadku to juz choroba i zazdrosc!!!
zdjecie uzytkownika
marmara - 2014-11-18 20:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra,i takie właśnie tu lizusy pracują i jeszcze się uczciwa podpisze.Skoro piszesz że uczciwa, to wszyscy Ci wierzymy hahahaha
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-18 20:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie trzeba byc lizusem kretynko zeby docenic dobrego czlowieka!
zdjecie uzytkownika
marmara - 2014-11-18 21:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie będę się z Tobą wdawać w jakąś polemikę, bo nie ma sensu. kierowniczka- PORAŻKA. kierownik zgodzę się ,można się z Nim dogadać czasem.
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-18 21:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zycze sobie zebys kogokolwiek poniżala! Prosto w oczy to boicie sie spojzec i powiedziec a za plecami latwiej poprostu zalosne!
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-18 21:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No raczej nie wiec lepiej ogarnijcie sie bezmozgi.. Nie oczerniac ludzi ktozy sa uczciwi a jezeli myslicie ze kara za to Was ominie to sie mylicie.. Wroci do Was i to predko! Jak juz wspominalam nie trzeba sie do kogos podlizywac zeby go docenic.. Widac nie umiecie uszanowac tego uszanowac!!
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-11-18 21:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bezmózgi, idioto,wypierdki natury; Uczciwa, wstyd mi że pracujemy w jednym zakładzie.Kultura pełną gębą.
zdjecie uzytkownika
terrible - 2014-11-18 23:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalny zwierzyniec! wstyd! weźcie sie za robotę
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-19 05:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inaczej takich "ludzi" nie mozna nazwac istna zenada! Tak mi jest wstyd za Was zamiast zrozumiec to oczerniacie!!
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2014-11-19 05:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda w oczy kole!
zdjecie uzytkownika
Majka 25 - 2014-11-19 08:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wszystkie wpisy o pani K oraz kierowniczce popieram .Kinga została zwolniona bo nie pozwalała sobą pomiatać, chwała za odwagę. życzę pani K oraz " kierowniczce"
tego aby spotkała ich wymierna kara do tego co robią w tej firmie z ludzimi.
gdzie jest Dyrekcja ?to ona powinna usunąć osoby które wprowadzają taka atmosferę panią K i panią W.
zdjecie uzytkownika
klutura - 2014-11-20 17:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba pierwszy kiulturalny wpis w tym temacie od dawien dawna. apleuję ludzie piszcie do siebie z jakimś szacunkiem chociaż odrobiną. Niektórzy tutaj wchodzą tak jak ja żeby uzyskać jakieś informacje a nie tylko czytać jakieś narzekania i gadanie na siebie. przecież to do niczego nie prowadzi....
zdjecie uzytkownika
really - 2014-11-20 20:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
właśnie z tych wpisów możesz uzyskać dużo informacji na temat tej firmy. Jeden drugiego utopiłby w łyżce wody. Człowiek człowiekowi wilkiem
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Markisol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x