EuroComfort

• Dąbcze
  • Lasocice
  • Trzebania
  • Klonówiec
Kraków - Euro-Comfort Sp. z o.o.
Leszno - Euro Comfort

3. Opinie o pracodawcach Leszno
  5. Opinie o EuroComfort

Opinie o EuroComfort Leszno

Nie przegap nowości o EuroComfort!

EuroComfort

21.10.2022 09:17

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za wszystkie zamieszczone opinie na temat naszej firmy, zarówno te pozytywne jak i mniej pochlebne.
    Widząc duże zainteresowanie firmą postanowiliśmy zaznaczyć swoja obecność w serwisie Gowork.pl. Czytamy treści pojawiające się na naszym profilu, aby móc udzielać rzetelnych odpowiedzi liczymy na kulturę wypowiedzi oraz merytoryczne komentarze – tylko do takich będziemy się odnosić.

Pozdrawiamy

16.03.2026 14:57

To raczej wasza uboga polska mentalność. Bo widziałem wielu pupilków kierowników, którzy byli polakami i co z tym zrobisz? Nie ruszysz, bo polak? Najlepiej dogadywałem się tam z obcokrajowcami, bo nie byli tak zawistni i fałszywi jak polskie grażynki ze szwalni.
    Bibliotekarz

10.05.2026 13:48

Powinniście umożliwić udostępnianie materiałów audiowizualnych xd

Piaskarz Stefan

29.04.2026 00:30

Chyba będą jakieś szkolenia. Już rozsyłają aviso. Sąsiadowi zostawili, ale jeszcze nie miał wolnej chwili, żeby przeczytać xD

eltoro

26.02.2026 14:04

an ordinary collective farm, everyone is afraid of everything as if it were a golden job, but for the lowest wages.

Hans Klin

12.02.2026 19:20

Ubezpieczenia Uniqa? Najlepiej unikać! Siła oddziaływania równa EC xD
    Aaa

10.10.2025 07:58

Pracowałam tam 2 lata to co tam się wyprawiało szkoda mówić. Rzucanie za ,,niby kare"człowieka po innych halach. Pracownicy którzy byli na wysokich stanowiskach wrócili na produkcję i wielkie zwolnienia. Zapomniał wół jak cielęciem był.

Hanessa

29.10.2025 13:38

Ile hal tyle brygadzistów od CZAPY. Pracowałam 4 lata i kierowniczka Eliza to najlepszy przełożony ever
    Jjj

27.06.2025 18:37

Znów upały dadzą się we znaki bo klimatyzacji brak a na namiotach to już w ogóle ponad 40 stopni

05.05.2025 15:21

Jaka jest praca na hali nr 20 i co tam się robi i na ile zmian
    Zosia

05.05.2025 13:41

Witam,jak wygląda praca w EC na dzień dzisiejszy?
    Wiesia

25.04.2025 21:06

Chciałbym się zapytać czy ktoś jeździ autobusem z Garzyna do EuroComfortu o której rano jest na przystanku który jest koło boiska bo w pondzialek jadę pierwszy dzień

30.01.2025 22:39

Jak tam po podwyżkach kochani ?
    Xyzuwma

03.03.2025 04:53

Żenada, człowiek zarabia coraz mniej. @Pracodawca
    @xyz

01.02.2025 20:48

Czy to prawda że w soboty kontrola jakości chodzi do pracy na nockę ?
    James

13.12.2023 14:44

Jak są zmiany w firmie Po rankach popołudnie czy nocki?
    Pracownik obozu

21.01.2025 20:46

Do kiedy 4 brygady na H20 Chodzą pogłoski że inne hale mają wejść na 4 brygady
    Ruda

10.01.2025 08:38

Witam dlaczego ciągle mówią że jest kryzys w tej firmie jak firma się rozwija i budują kolejne hale a pieniądze co nam zabrali za dyrektora poprzedniego siwego niby pożyczył a do teraz nie oddali pieniędzy socjalnych a wręcz zabrali co ludzi się należy
    Jjj

31.01.2024 09:16

Najlepsza firma w Lesznie jak się nie chce pracować to wszędzie źle :):) zapraszamy pracy dużo
    Leszno

19.12.2024 18:32

Pracujesz w tej firmie fizycznie?
    xxk

04.12.2024 20:13

Czy aktualnie Eurocomfort poszukuje pracowników na szwalnię?
    OlgaM83

17.10.2024 20:26

Witam,mam pytanie jak długo będzie na Hali 20 system 4-brygadowy? Chciałabym przyjść do pracy ale wolę 3 zmiany .

29.10.2024 20:09

Do końca roku albo i dłużej 4 brygady h20
    x

06.09.2024 23:31

Jak wyglądają zarobki w tej firmie?
    Doda

04.08.2024 11:42

Jak wyglądają dowozy do firmy? W jakich miejscowościach bus odbiera pracowników?
    Dd

31.07.2024 00:37

Jak wygląda praca na magazynier operator wózka widłowego i ile można zarobić ?
    Name

04.05.2024 10:57

Cześć jak się pracuje na dziale gdzie modernizuje się maszyny i składa szafy sterownicze oraz w utrzymaniu ruchu ?

02.06.2024 14:40

Bardzo źle, firma źle zarządzana przez pseudo kierowników. Dużo ludzi nie wytrzymuje psychiczne przez ich ego . Zostają nieliczni, ale coraz gorzej się dzieje. Kierownicy nie walczą o swoich dobrych pracowników, nie długo będą sami pracować ... Stołki ważniejsze niestety

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EuroComfort?

Kontakt - EuroComfort

Spółdzielcza 49 64-100 Leszno

NIP:6972035331

Branża główna: Wyposażenie i dekoracje wnętrz

12.01.2024 18:18

13.01.2024 21:10

Najniższa krajowa , i premie o ile się należy xD Czyli będzie lub nie będzie oto jest pytanie Pracy dużo tylko brak rąk do pracy Jedna osoba musi obsłużyć kilka stanowisk , a nie swoje tylko
    SZN

24.02.2024 16:09

To prawda. Wypłaty nawet dla pracowników z dużym stażem są nędzne i nierzadko jedna osoba wykonuje prace przeznaczone dla 2 osób.
    A

10.01.2024 15:24

Do którego dnia miesiąca są płatne wynagrodzenia?
    @Nitzche

25.10.2023 18:07

Hala nr.5 to raj ,a(usunięte przez administratora)Pan Menadzer to dar dla pracownika ciepły imily czlowie ,wzór.

08.09.2023 18:30

13.09.2023 17:38

Brygadzisci traktowani są jak zwykli pracownicy. Relacje z szefostwem mają na ogół dobre tak mi się wydaje . Na ogół rzadko kto chce zostać brygadzistom, bo wymagania coraz większe nie pokrywające zadań przy wynagrodzeniu. A to że powiedzą coś kierownictwu , traktowane jest jako atak jak się nie podoba to państwu dziękujemy . Od stycznia będzie zrównane wynagrodzenie wtedy się zacznie.
    Danka

09.09.2023 21:09

Czy na dzień dzisiejszy potrzebują krawcowe. Jestem po szkole branżowej .
    Karolek

09.01.2023 21:34

Jak wyglądają zarobki w firmie. Ale proszę poważne odpowiedzi. Jak to jest naprawdę. Godziny pracy , nadgodziny itp itd.

12.02.2023 11:47

Zarobki ,zarobkami Zależy na jaki dział chcesz się dostać Wszędzie są braki tzw Polaków:) Jeśli chcesz najniższą wystarczę dwie lewe ręce i biorą jak leci. A Gdy się wykażesz lub oddasz swoje poty w pracy itd . Zlitują się i dadzą więcej grosika . Ogólnie najlepiej opłacani są operatorzy stepomatow. I oczywiście najmniej się narobią. Ale wszystko i tak zależy od ciebie jaka wyrobisz sobie opinię ma co sobie pozwolisz gdy cię zmusza do pracy na określonym dziale

22.05.2023 17:48

Nadgodzin brak,realna i prawdziwa wypłata ok.2800zl praca na trzy zmiany.Na halach na dwie zmiany wypłata 2600zl.Zarobki nieadekwatne na tak ciężką pracę,kilka lat i garb.
    on

19.01.2023 13:59

Czy w Eurocomforcie też szykują się zwolnienia , tak jak w Euroline ?
    Termo

09.02.2023 13:58

Ale głupoty piszesz... Gdzie niby masz te zwolnienia?

19.01.2023 11:45

26.01.2023 11:42

Słyszałem, że 5000 zł na rękę ale sądzę, ze to brednie.

26.01.2023 23:12

Oczywiście że brednie Tyle zarabiają operatorzy stepomatow lub kierownik zmianowy Brygadziści zarabiają 3200-3500 netto o ile wszystko idzie zgodnie z wymogami Odpowiadają za wszystko Reklamacje ludzi do pracy Stres pracy ciągły tylko norma gonią Zapraszam chętnych by przekonali jak to jest

19.01.2023 04:00

Ile może wyciągnąć netto miesięcznie u Qas pracownik produkcyjny zd stażem powiedzmy 8 letnim a ile brygadzista ?

10.01.2023 10:06

Czy firma EuroComfort kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.
    Niki

10.01.2023 18:35

Absolutnie nie, na tych samych stanowiskach są różne płace, różnice są zarówno między mężczyznami i kobietami jak i miedzy kobietą a kobietą i mężczyzną a mężczyzną. Bywało tak że nowi pracownicy dostawali więcej niż starzy pracujący na tym stanowisku przez wiele lat.
    nick

28.09.2022 16:12

W pracy zimno, brak ciepłej wody, czas zgłosić do radia i inspekcji pracy. W niektórych biurach temperatura spadła poniżej 18 stopni co jest niezgodne z prawem jak i brak ciepłej wody. Pracownicy marzną a pan (usunięte przez administratora) co 2 dni samolotem sobie przylatuje
    Nicki

08.12.2022 20:21

Zgłosić do inspekcji pracy trzeba a nie gdzieś tam do Niemiec gdzie decyzje zapadają
    Czytelnik

20.12.2022 18:43

Marta nie bądź śmieszna” nie wie”
    Noname

03.04.2022 00:28

Tu się kierownik boi odezwać na górze bo tylko stołek się liczy, ba.. połowa po podstawówce bo siedzą tam po 20 lat i palec tak głęboko jak tylko idzie. Ba, każde zezwolenie dostają.. budują firmy w Polsce. Więc jakim prawem chcecie zwolnić Polaków? Jak Wam tak pracownicy z Ukrainy pasują to postawcie firme, tam, u nich? No i wisienka na torcie, właśnie kolega dzwonił.. socjal! Nie dość że i tak był biedny, to teraz całkiem zabrali. Siwy swoje nakradł ale przynajmniej kierownictwo czuło jakiś respekt.
    Hahahaha

08.12.2022 20:23

Oszczędności… zemszczą się szybko tylko pracownicy na tym ucierpia! Nieudolne to wszystko Uciekać trzeba bo coraz gorzej
    Nicki

12.12.2022 02:28

Krótka i ślepa droga do tego mroźna bo grzać szkoda tez
    Zwolniona ciężarna

21.02.2022 11:03

Jestem była pracownica tego (usunięte przez administratora) bo inaczej tego się nie da nazwać. Nie będę się rozpisywać jak traktują tam człowieka brygadzistki kierownictwo dyrektor. Pracując tam człowiek jest wystawiony na próbę swojej psychiki. Nie polecam nikomu kto szanuje się tam pracować ja pracowałam pół roku, mężczyźni którzy pracują z kobietami i są na stanowisku wyżej każą dźwigać tkaniny na dziale kołder które ważą ponad 60 kg. Ukraińcy w stosunku do Polek zachowują się bardzo źle, przechodząc obok mnie Ukrainiec nie raz złapał mnie tam gdzie nie powinien, jest tam mobbing ogromny. Kiedyś jak zasłabłam i mdlałam na nocce z przepracowania siedziałam sama na podłodze w hali a brygadzistki nie raczyła przyjść bo powiedziała że przesadzam. Dopiero po awanturze pracowników przyszła i pozwoliła odpocząć. To wszystko jest prawda ostrzegam tych co chcą się zatrudnić, bo nie chce żeby ktoś inny przeżywał to wszystko. Najważniejsze do czego zmierzam żeby wam opowiedzieć jest to że chodziłam ponad 3 tygodnie za kierowniczka z wypowiedzeniem mówiłam jej że mam ciężka sytuacja muszę wyjechać i chce złożyć wypowiedzenie 3 tygodnie wcześniej dlatego, zostałam totalnie olewana aż w końcu dostałam wypowiedzenie z mojej winy. Dwa miesiące później dowiedziałam się że jestem w ciąży. Adwokat powiedział że jest możliwość żeby mi cofnęli wypowiedzenie bo kobieta w ciąży jest w okresie chronionym. Jedyne co zarzucił mi euro comfort jest to że traktują to jako próbę wyłudzenia. Jestem w trakcie kontaktowania się z inspekcja pracy napewno tego nie zostawię.
    xxx

09.11.2022 15:26

popieram niedaj sie'pracowalem tam i wiem jak postepuja z niektorymi
    xxx

09.11.2022 15:24

jeden (usunięte przez administratora) .kolesiostwo na halach gdzie kierownicy maja swoich pupilkow...pozwalaja im chodzic na papierosa np operatoram na hali 16 a innych sie gna do pracy
    B.K

11.03.2022 09:53

Co tam słychać na hali nr 5?
    Co w trawie piszczy?

04.04.2022 20:59

Czy to prawda że pracownicy będą dopłacali za autobus zakładowy?? Niech ktoś się wypowie z kompetentnych tu na górze przy stołkach osób...
    M. P

17.06.2022 11:12

O też chciałbym wiedzieć. Pracowałem przez rok w 17 roku. Były nerwowe nastroje jak i zabawne. Pozdrawia wszystkich niesforny pracownik który nie chciał bandowac ????i chyba każdy się domyśla kto napisał. Aż papa się cieszy ????za stare dobre czasy
    mariusz

24.05.2022 20:20

Jakie są godziny zmian? Czy firma zapewnia jakiś dojazd z Rawicza, czy trzeba organizować własny transport?
    Wziuu

19.05.2022 10:02

Ludzie nie otrzymali socjalu, ale w miejsce tego Bus**** wydłużył sobie pas startowy na Leszczyńskim Lotnisku. Zamiast podwyżek inflacyjnych będziemy mogli oglądać loty z nowego pasa.
    Niki

01.04.2022 17:20

Co to za firma co ciepłej wody nie ma w kranie bo oszczędza kosztem pracowników na halach zimo bo skompia a szef co 2 dni samolotem przylatuje na to kasa jest
    Tesla

02.04.2022 21:06

Rower i maszyszny na dynamo będą ????????????????????
    TB

13.04.2022 23:27

Co za bzdury, ale to tak jak nasz (usunięte przez administratora) aby odwrócić uwagę od faktow jak zimno na halach i brak socjalnych warunkow to się bzdety wypisuje chroniąc tych co decyduja o takich ekonomicznych rozwiązaniach,,, żenujace choć są przyklady jak kariere na tym zbudowac mozna gdy wiedzy zero, DF idealny przykład
    Kaba

21.03.2022 10:55

Witam powiedzcie mi proszę z jakich przystanków odjeżdżają autobusy w Kościanie i o jakich godzinach .dostałem numer tel do przewoźnika lecz tyle że w tel znikły mi numery bynajmniej mały bąbel się zabawił. Z góry dziękuję za odpowiedź lub może ktoś ma nr do przewoźnika co jeździ na trasie koscian leszno do firmy eurocomfort
    Asia

17.11.2021 13:20

Dzień dobry. Złożyłam CV przez internet kilka dni temu. Po jakim czasie mogę spodziewać się jakiejkolwiek odpowiedzi? Czy może lepiej jechać na miejsce i tam porozmawiać i zostawić CV?
    Pink

01.12.2021 11:56

Po pierwsze stały tekst ich to jak będą tobą zainteresowani to się odezwą, czyli nigdy. Po drugie i tak jakbyś jechała zostawić CV to ochronie bo do kadr i tak cię nie wpuszczą na teren zakładu. A tak w ogóle to bardziej opłaca im się zatrudnić Ukrainę, tańsi, większe oszczędności dzięki nim bo nie muszą tyle zusu płacić, a tym bardziej więcej kasy dla dyrektorów i kierowników którzy wynajmują im mieszkania... Tu najlepiej powinien wypowiedzieć się dyrektor muchomor od kołder...

Zostaw merytoryczną opinię o EuroComfort