EuroComfort

• Dąbcze
  • Lasocice
  • Trzebania
  • Klonówiec
Kraków - Euro-Comfort Sp. z o.o.
Leszno - Euro Comfort

3. Opinie o pracodawcach Leszno
  5. Opinie o EuroComfort

Opinie o EuroComfort Leszno

Nie przegap nowości o EuroComfort!

Nata

03.03.2020 11:51

1.5 roku jak nie ma Siwego... I co sie zmieniło na lepsze?... No właśnie nic!!! Jest jeszcze gorzej niż było !!! Wielkie obietnice a z ludzi cały czas sie robi idiotów... Kierownictwo jak i WIELCY pseudo dyrektorzy... To jedna wielka porażka systemowa tej firmy JAK I PANA BUSKHAMPA... LUDZIE kompletnie bez kompetencji jak i poszanowania... (moze pewnie o to chodzi Góru lotnictwa leszczyńskiego ) alee panowie i panie z DE. obudzdzie sie boo na nowej hali juz widac wlasnie postepy jakie kąpetencje maja państwo vipy Rogosz-sieradzka... W E-C. Nic lepiej sie nie zapowiada... Atmosfer pseudo kierowników jest poprostu chamska,...

13.05.2020 22:50

Czym by nie była obarczona to się nie kradnie ????proste.Bo mu jeszcze było malo
    Miko

15.05.2020 00:05

A komuś coś ukradł? Komuś cos zginelo? Oskarzasz a masz dowody!.!? Polska durna mentalnosc i zawisc Kasiu przez ciebie przemawia,,, głupota
    Iryda

21.04.2020 22:15

Zdecydowanie nie polecam! Na hali numer 20 zima była nie do zniesienia - był czas, że ogrzewanie było całkowicie wyłączone - pracownicy pracowali w kurtkach i czapkach. Mimo zgłaszania problemu "górze" nikt na to nie reagował! Lidera, (usunięte przez administratora)również nic nie obchodzą pracownicy i produkcja. Właściwie rzadko kiedy można ją zastać, pewnie łatwiej byłoby ją znaleźć na zewnątrz na papierosie, gdzie spędza większośc czasu. Pani kierownik (usunięte przez administratora)- nie ma żadnego poszanowania do pracowników. (usunięte przez administratora) Obie traktują pracowników jak przedmioty, nakazy stania na baczność, na każdym kroku pokazują swoją wyższość. Mobbing, mobbing, mobbing...! Zwracają się do swoich podwładnych jak nastolatkowie, mimo że zdarza się że są to osoby starsze od nich. Wieczne straszenie że jest się mało wydajnym i można zaraz wylecieć z roboty. Może ktoś w końcu przejrzy na oczy i zauważy co tu się dzieje. Ludzie chcą pracować, ale nie w takich warunkach. Psychiczne wykańczanie ludzi. W obecnej sytuacji również boimy się o swoje zdrowie, pracujemy w dużej ilości osób obok siebie, procedury nie są stosowane, część ma nakaz chodzenia w maseczkach a wybrani chodzą jak chcą i nikt im nawet na to nie zwraca uwagi.
    Xxx

06.04.2020 13:27

Dużo ludzi już zwolnili ?
    NickniemozebycpustyjakPM

19.04.2020 00:56

Pracy tyle samo tylko kombinatorzy maja jej więcej... wkrótce zajrzy korona i plany z wyłudzeniem wezmą w łeb... geniusze... ech
    Funny

19.04.2020 01:00

Cenę za bufonadę już płaci zakład na Litwie,,, a z pare dni my, bo jak ta bezmyślność ma się skończyć inaczej sie pytam
    Wielbiciel

30.03.2020 18:36

z powodu kryzysu będą obciete wynagrodzenia i etaty dla pracowników EC przy czym koledzy z Ukrainy nadal pracują skoro dla nas nie ma pracy dlaczego oni mogą pracować 12 godzin dziennie a pracownicy EC na przymusowych urlopach
    Jaktupracowac

12.12.2019 00:19

Minął rok, i co? Zmieniło się na lepsze? Nowe układy na miejsce starych i taki sam bajzello tylko kompetencje i umiejętności kadry dyrektorskiej słabsze,,, i to o ile... (usunięte przez administratora)
    Ja tu robię

05.03.2020 22:01

Nic się nie zmieniło... nagonka trwa a niektórzy tylko dzięki niej na chleb maja bo niczym innym nigdy Się nie wykazali... filtron za mocny się okazał to lepiej wrócić i ryć i kopać na rękę która żyć dawalaa... sumienie można schować, przykryć premia ale wróci w odpowiedzi w odpowiednim momencie panie pm
    AntoniM

18.03.2020 19:10

Pytanie takie mam, czy aby na pewno speckomisja chcieć chce aby wszystko ujrzało światło dzienne? Sadze ze tak się stanie bo to nigdy jedna strona winna nie jest a struktury złożone i zależności mnóstwo ;) co to może przynieść nie mam pojęcia, ale są tacy którzy wiedza na pewno. Pozdrawiam zapaleńców od rękawiczek i innych „grubych afer”
    Dedus

14.03.2020 10:51

Korona virus sie rozprzestrzenia, szkoły zamykane na dwa tygodnie, zero zgrupowań, a w poniedziałek 16.03.20 do pracy pomimo światowej pandemii i zamykanych szkół i innych zakładów...Godne pożałowania kierownictwo które w obliczu kwarantanny półtora tysiąca ludzi ( na oko bo nie wiem dokładnie) nie podejmuje żadnych kroków. Jeśli coś wyjdzie na zakładzie i przejdzie zakład kwarantanne gdzie nikt nie będzie pewny czy jest chory zapomnijcie że będę w nim dłużej pracować...

15.03.2020 11:48

Zgadzam się z powyższym. Ludzie zaczynają się bać. Tak naprawdę to wszystko zależy od Niemców, oni muszą wyrazić zgodę.
    Prawda

16.03.2020 17:44

"Kwarantanna narodowa", a gdzie zapewnienie ludziom chociażby środków do dezynfekcji? Kpina. Biura odseparowane, a ludzie na halach najmniej ważni.
    Dzidzio

11.03.2020 17:23

Ile można wyciągnąć na rękę, system czterobrygadowy jak wygląda w Euro o forcie? Dzięki z góry za odpowiedź.

09.03.2020 18:18

Witam wszystkich obgadujacych źle się czujących w pracy itd.mam pytanie czy jest jeszcze brygadzistka Marzena czarne włosy i oczy ostatnio miałam przyjemność spotkać ja w Avenidzie w Poznaniu może jakieś namiary na Nią?Dziękuję
    Zbyszek

04.03.2020 21:52

A na nowej hali różne zarobki dla pracowników z EL i EC za ta sam prace i na tych samych stanowiskach i premie tylko dla pupilkow kierownika magazynu
    Paulla

21.02.2020 16:27

Nie pchajcie się do eurocomfortu za ten wyzysk i pieniądze nie warto nawet (usunięte przez administratora) żłozka podnosic.

12.12.2019 09:31

Jak wygląda podstawa w EuroComfort?
    H!6

11.02.2020 22:26

podstawa czy postawa - tu sie liczy klakierstwo i to aby laskawym okiem jasnie pan albo jego służalczy stołkowicze na ciebie popatrzyli - to wystarczy

18.07.2018 19:45

haha

09.08.2018 20:33

wyginaj do roboty do Eurokołochozu
    nic

11.02.2020 22:18

rodo w tej firmie nie istnieje i czas to zgłosić. zajmuja sie pierodlami i zastraszaniem ludzi a nie waznymi sprawami nie myslisz i nie mowisz tego co trzeba to mozesz sie zwolnic. ludzie znacza tu niewiele liczy sie co innego
    luzik

08.02.2020 21:25

Najlepsza atmosfera to chyba teraz w Centrum jest, że pracownicy masowo odchodzą, prawo dla dyrektora logistyki - tracisz najlepszych a to dopiero początek...
    nn

24.01.2020 21:47

A co sadzicie o nowym Centrum Logistycznym przy EC, tam to dopiero bałagan, śmieszne premie których pracownicy nie zobaczą,,zero organizacji, nikt tego bałaganu nie ogarnia... i dalej układy i układziki, nieudolne kierownictwo, trzymanie ludzi na wysokich stołkach bez kompetencji i umiejętności
    Natalia

29.12.2019 12:04

Witam. Mam pytanie jak wygląda praca kobiet na produkcji?
    Kasandra

15.08.2019 22:11

Czy pracownicy firmy Ardek jeszcze są w comforcie?
    Laleczka98

09.10.2019 23:24

Tak są ;)
    Zainteresowana

10.02.2019 16:29

Witam serdecznie! Mam kilka pytań odnośnie pracy w tej firmie. Czy jest ciężko dla kobiet? Jak wyglądają warunki pracy? Z góry dziękuję za konstruktywne odpowiedzi. Pozdrawiam!
    Sama odeszlam

30.09.2019 13:08

Jeśli dostaniesz się na dział P.Elizy praca fajna ale trzeba rzetelnie ja wykonywać...gorsza druga strona....jak brygadzistce Aldonie nie wejdziesz....i cię nie polubi non stop będzie Cię poniżała i kierowniczce podpiera....o byle co.a najgorsze jest to że sama P.Elizie (usunięte przez administratora) rąbie że osoba na takim stanowisku może wstawiać tekst.. .Bądź jak gołąb (usunięte przez administratora) na wszystko....więc uwaga na panią brygadzistke
    gość_777

02.07.2019 20:02

A ja z takim pytaniem do stałych pracowników :) Można u Was pracować na pół etatu?
    Katolik

02.01.2019 15:49

Witam wszystkich jak wyglądają zarobki warto się pchać? Pozdrawiam szczęśliwego nowego roku

10.01.2019 20:25

Na start ma każdy: - podstawa 2.250 zł - premia 10% - 225 zł Na rękę coś 1.780 zł Natomiast jeśli pracujesz na 4 zmiany będziesz miał na rękę: 2.040 zł
    Obecny

05.06.2019 22:06

A liczyłeś do tego dodatek nocny w wysokości 100 zł czyli na rękę około 70 zł za tydzień nocny?
    Ja981540

21.02.2019 07:47

(usunięte przez administratora)..

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EuroComfort?

Kontakt - EuroComfort

Spółdzielcza 49 64-100 Leszno

NIP:6972035331

Branże: Wyposażenie i dekoracje wnętrz
    Zainteresowana

10.02.2019 16:26

Poszukiwacz

15.01.2019 15:07

Ile zarabia referent ds wysyłek ?
    lukasz19770519

23.11.2018 19:36

Powiem tak niby (usunięte przez administratora) ale pracowałem w gorszych kierownicy niby chamscy ale nie wszyscy np H9 H10 H12 nie powiem że są święci ale oni też są ludźmi .Pracowałem 4 lata potem 7 lat przerwy i wróciłem i powiem że pewne rzeczy na plus się zmieniły
    Grauf

17.10.2018 11:38

Ponoć śmierdzi znów systemem pracy 4brygadowej na hali 20,16,18 i wszystkimi tymi co kieruje nasz przesympatyczny z milionami nieudolnych pomysłów Pan menadżer. Odkąd żyje a już trochę lat mam to moje oczy większego.. musiałbym tu teraz brzydko napisać ale te osoby co mają rozum sami sobie odpowiedzą. Ale wracając do meritum sprawy może byś się panie wypowiedział w końcu że wprowadzasz ten chory system gdzie się pracuje po 7 dni na okrągło i praktycznie tylko półtora dnia wolnego i znów maraton 7 dni. My za to będziemy w robocie naginac a Ty będziesz wraz z swoją elita przydupasow gdzie ich porobiles tylu od spraw niepotrzebnych siedział w domku na (usunięte przez administratora) I zajadal niedzielny rosołek a bydło do roboty.
    Pannamarianna

24.10.2018 23:23

No cóż, ja pracuje i mi tak ok. A ty albo sie zwolnij albo dostosuj. My nie płaczemy mimo ze tyle lat mamy 4brygady a ty pewnie z h16 i bol (usunięte przez administratora) bo państwo z 3 na 4 przeszło. Pech. Nam nie zmienia to czemu wy macie miec lepiej. Co my gorsze jesteśmy od tyle lat? Powinien caly zaklad zasmakować 4brygad:)
    GRAUF

29.10.2018 05:23

Jak lubisz być dymana i w każdy weekend siedzieć w robocie to sobie siedź jak widzisz inni się szanują i wolą weekend spędzać w domu z rodziną a to że Ty tyle lat robisz tzn ze w domu jesteś niemile widziana że nawet pies się cieszy kiedy w weekend jesteś w robocie bo cała kanapa jego. Normalny człowiek pracuje od poniedziałku do piątku ewentualnie może pójść w sobotę na nadgodziny.
    Majeczka

27.09.2018 16:00

witam podobno znowu zgon w euro conforcie w tym tygodniu .Ale firma milczy czy ktos cos wie
    Dobrypracownik

25.09.2018 22:48

Nienawidzę tej pracy, tych ludzi, tych kierowników, dyrektorów. Normalni ludzie pracuja, daja z siebie wiele a nawet głupiej podwyżki nie ma. Lepiej dac chajs na to ze przyprowadzimy kolejnych naiwnych co na 3.mc porobia i ot 1000zl. Ile ludzi w tym roku sie zwolniło? Ile. Zostało?
    anonymous

20.09.2018 18:46

Jak wygląda praca na magazynie? Warto się "pchać"?
    Karolina

23.08.2018 22:14

@Anonim Bardzo chętnie poznamy Twoją opinię o EuroComfort, ale zważ, proszę, że to, że Ty masz mocno negatywną opinię o firmie, nie upoważnia Cię do obrażania ludzi, którzy zdecydowali się kontynuować tam pracę. Napisz lepiej kilka konkretów, które przesądziły o Twojej negatywnej opinii o EuroComfort? Będzie to dużo bardziej pożyteczne i przydatne innym użytkownikom. Niepokoi mnie to co piszecie o wysokich temperaturach? Jak to się ma do wymagań bhp? Czy firma prowadzi w tym zakresie kontrole?

30.08.2018 13:10

No prowadzi tzn montuje u siebie w biurach klimatyzatory i to im wystarczy a bydło niech się grzeje
    kk

07.09.2018 09:19

A jak tam praca w byłym Arocie

22.08.2018 23:00

Jsk tam ludzie. Eurocomfort (usunięte przez administratora) istnieje jeszcze? Ci co sa w nim nadal gratuluje glupoty. Albo macie tak nasrane ze was gdzie indziej nie przyjma albo jestescie lewe rece. Wciaz tylko sie chwalić ze za darmo autobusy sa do tego gowna. Co z tego? Jak wypłaty marne. Babcinki i nawet młodzi paralitycy tacy jak Tonek L. Lub Dawid.L z hali 16. Albo Karolina P.wielka uczona a tkwi w tym bagnie pod biurkiem caly czas. Nie ma innych prac ludzie? Zrobic prawo jazdy i inna prace znalezc a nie bez prawo jazdy wciaz woza (usunięte przez administratora) autobusami.
    majunia

08.08.2018 12:36

czesc na hali nr 5 upal ponad 33 stopnie a dodatkowej przerwy nie ma bo trzeba normy zrobic a kierownik i Brygadzistki nic z tego sobie nie robia ze jest tyle stopni i ze pracownikom slabo a ich to nie rusza .Tam porzadnej Inspekcji Pracy Nie bylo w tym zakladzie .a po drogie pracownicy sie boja odezwac ,dla mnie to szok zeby ludzie ktorzy tam pracuja bali sie odezwac w kwesti przerwy dodatkowej .Poprostu pracownicy sa traktowani przez kierownika i Brygadzistki za nic za roboli .to tak jak bylo w Oswiecimiu za czasow wojny .pracownik ZEREM.pozdrawiam Czytelnikow

12.08.2018 23:22

To wybierzcie się grupa do waszego menadżera kierownika czy jak go tam zwał marasa i dajcie mu 15 minut na popracowanie przy maszynie jak jeb.. na gębę to otwórzcie rampe i girą go wyj...moze wtedy ktoś się za to weźmie jak jeden odjedzie z tego świata. A co do inspekcji to jest działalność dobrze opłacona przez każdą z firm w naszym kraju. Tu muszą ludzie sami zadziałać wyjść grupa i tyle zwolnić was nie zwołania bo kto wyprodukuje towary który jest objęty umową na czas ????
    Niki

09.08.2018 23:00

Eurocomfort 38 stopni Celsjusza na hali można zejść .Polecam tą firmę sauna i jeszcze ci za to zapłacą .Brać robotę w euro bo miejsca ogrsniczone:):)
    Bak

09.08.2018 23:08

Dzisiaj wywozilem odpad na N-1 myślałem ze mi mózg tam wypatruje jak rozładować odpad w tej temperaturze,zajebiście.

12.08.2018 23:13

To prawda temperatura jest nie do znieniesie a to też z powodu braku normalnego tlenu. Ale zastanawiam się ilu z was wyszło w czasie godzin pracy tak dobrowolnie po poinformowaniu brygadzisty że wychodzicie zaczerpnąć powietrza założę się że nikt kto tak na to wszystko jedzie. A dlaczego ponieważ dużo gadacie a mało czyńcie a macie do tego prawo by wyjść na powietrze i nawet do innych dobrodziejstw gdzie jest to opisane w kodeksie. A kto z was poszedł do tych 3 nierobow z bhp którzy siedząc w pomieszczeniu klimatyzowanym i nie ruszają (usunięte przez administratora) by sprawdzić w jakich warunkach ludzie muszą pracować nikt nie poszedł boicie się wręcz gdzie w dzisiejszych czasach macie nad nimi przewagę bo jak sami widzicie że ludzi chętnych do pracy jest brak i nawet 2tys za osobę nic tego nie zmieni dopóki doputy na stanowiskach kierowniczych, brygadzistowskich są największe głąby którzy swoje stanowiska maja za lizanie (usunięte przez administratora) menadżerom. Założę się że żadnej z tych osłow nie obrażają tu zwierzęta co roku nie czyta nowelizacji kodeksu pracy i tego co wolno na danym stanowisku czy też na danej hali robić włącznie z poruszaniem się osób pieszych bo dość często można ujrzeć drift na paleciaku jak na deskorolce. A najfajniejsze jest to że w te upały kierownicy menadżerowie w biurach maja klimatyzatory a rura od niego wychodzi wprost na hale tak by ludzia którzy i tak mają za gorącą (usunięte przez administratora) temperaturę bo co mnie tam oni interesują ważne że mi pot po (usunięte przez administratora) nie leci. Takiemu prostakowi należało by podejść i dać w gębę a najlepiej to mu tą rurę wsadzić do biura i dus się gn... Co do nowej oferty dam ci tysiaka jak przyprowadzisz cielaka to mnie rozje.. Firma dotknęła już dna całkowicie. Podwyżek nie będzie ale na debilizm kasę znajdą żal. Wszyscy moi znajomi się z tego śmieją do łez. Ludzie dostają umowy na stałe a i tak idą w (usunięte przez administratora) Bo mają dość tego całego cyrku, syfu tego że wiecznie coś nie tak ale jak można z gówna ukrecic bata to tak jak by nasrac w stringi no nie da się to logiczne ale te matoly na wyższych stolkach nie zrozumieją nawet jeśli się im to narysuje. Fajne jest też to jak przylatuje właściciel to jest wielkie sprzatanie eh dużo by można pisać o tej firmie bardzo dużo ale szkoda czasu warto czasem wejść poczytać z nudów.
    SamaraMorgan

11.08.2018 00:36

Nie polecam pracy tutaj NIKOMU przy zdrowych zmysłach. Atmosfera panująca w firmie jest okropna, i nie jest powodowana wyłącznie przez kierownictwo, które swoją drogą pozbawione jest logicznego planowania, zarządzania, sprawiedliwego postępowania. Firma prowadzona jest przez kolesiostwo, które rozdaje sobie premie na prawo i lewo, de facto za nic nierobienie. Dyrektor firmy traktuje ludzi jak swoją własność, nie szanując kompletnie nikogo. Skandaliczne jest prowadzenie firmy i zmuszanie ludzi do pracy na rozlatującym się sprzęcie. Moim zdaniem to zakrawa na znęcanie się nad ludźmi i narusza Prawa Człowieka ustanowione przez ONZ w 1948 roku. Prezes z Niemiec udaje, że ma klapki na oczach. I nie widzi niczego. Pracuję tutaj od ponad roku, i praca byłaby do zniesienia gdyby nie to, że ludzie ludziom na produkcji gotują sobie taki los. Nie będę generalizować, bo ludzi w EC można podzielić na 2 grupy: osoby dobre, szczere, miłe, uczciwe i lojalne, przykładające się do swojej pracy (stanowiące mniejszość) oraz osoby pozbawione kultury, czci, godności, będące wścibskie, roszczeniowe, chamskie, wredne, fałszywe, zakłamane, plugawe. I właśnie ta druga grupa, stanowiąca większość sprawia, że każdy kto tu przyjdzie nie chce tkwić w tym (usunięte przez administratora) Widziałem w EC wiele sytuacji. Pomijając to, że władze EC to ludzie będący nowobogackimi cwaniaczkami, które niczego w życiu nie osiągnęli i nie osiągną, bo stołek w EC zdobyty machlojami czy wazeliniarstwem jest gorszy od prostytuowania się, to ludzie na produkcji tworzą kwas. Potworny! Kiedy siedzę na stołówce, przechodzę przez halę na swoje stanowisko i słyszę dukanie łamaną polszczyzną, uszy zaczynają mi krwawić. Nikogo nie będę oceniać z powodu wykształcenia czy sytuacji materialnej, bo jest to najgorsze co można zrobić. Natomiast ocenianie przez zachowanie i charakter to inna sytuacja. Ludzie w EC to lenie, szowiniści, nacjonaliści, o poglądach, które w czasie ogólnej globalizacji na świecie są przestarzałe, a powiedziałbym, że i rasistowskie, ksenofobiczne. TROGLODYCKIE! Dla ratowania własnych tyłków ludzie potrafią tu kłamać w żywe oczy, sprzedając znajomych z pracy. Każdy też mądruje się na potęgę. I często widzę, że jedni chcą wchodzić w kompetencje innych osób. Przykład nie do pomyślenia. Jak pakująca może rozkazywać brygadzistce! Śmiech na sali. Poziom konwersacji pozostawia w EC wiele do życzenia. (usunięte przez administratora) i prostactwo jakie tu widzę wywala wszelkie skale. Nikogo tutaj nie powinno obchodzić kto co do garnka wkłada, w co się ubiera i z kim śpi! Niestety, właśnie tym żyje produkcja i kierownictwo. Ludzie, spójrzcie na siebie! Większości z Was można by było zarzucić 100 wad! Ocenianie innych przychodzi Wam łatwiej niż refleksja nad samym sobą! To już nawet nie jest wkurzające, ale przykre, bo pokazujecie sobą w jakim tandetnym kraju żyjemy, gdzie sensem życia jest obrażanie czy poniżanie innych by samych siebie dowartościować! Ukraina to też ciekawa sprawa. Z założenia miała być błogosławieństwem dla firmy, okazuje się inaczej. Nikt nie widzi w jaki sposób oni tutaj pracują. Już nawet o samą narodowość nie chodzi, ale o charakter. Za nic mają jakiekolwiek standardy współpracy, mają olewawcze nastawienie do wszystkiego. Nie wykonują poleceń. I tutaj muszę zwrócić uwagę, że ciężej pracują Polacy. Ale czyja to jest wina? Kierownictwa rzecz jasna! Przez Ukrainę firma pójdzie z torbami. Coraz częściej brygadziści wspominają o przychodzących reklamacjach. Jak myślicie, dlaczego? To pytanie pozostawiam do odpowiedzenia sobie samemu. Zresztą, chyba kadry to też zauważyły, bo zrodził się pomysł zachęcania do pracy Polaków. Nowa propozycja nagradzania za przyprowadzenie nowego pracownika to niemoralna koncepcja, poniżej wszelkiej krytyki. Osoby, które wpadły na ten pomysł pozamieniały się z małpami z Bonobo na mózgi. Ten pomysł jest tak podły, wredny, OBRZYDLIWY!!! I pokazuje, że ludzie dla zarobków będą w stanie do tego (usunięte przez administratora) przyprowadzić nawet przyjaciół! Kierownictwo ma za nic ludzi! Cofamy się do czasów niewolniczej pracy rodem z Ameryki przed wojną secesyjną! Firma Euro-Comfort, która na każdym kroku podkreśla swoją nowoczesność, burzy wszelkie standardy prawidłowego zarządzania korporacjami. Decyzyjność i opływ informacji jest rozlazły do potęgi n-tej. Jest niewydolny i grozi mu zapaść. Ten cały system A. to jakaś porażka. Stare badziewie z epoki Atari. Firma produkuje głupie poduszki, kołdry i materace. Każda najmniejsza pierdoła jest tutaj opisana numerkiem, co powinno eliminować jakiekolwiek pomyłki, ale to niektórych przerasta. Ile razy podstawiono mi złe poszewki! Ogarnijcie się! W EC pracują ludzie maluczcy, wszelka kreatywność jest natychmiast zabijana. Ludzie ambitni wygryzani są przez osoby, które leczą swoje kompleksy w trwającym wyścigu szczurów. Więc jeśli czytasz to, zastanawiając się czy warto się zatrudnić i masz szacunek do siebie, uciekaj jak najszybciej. Ja tu jeszcze trochę pobędę, siedząc z popcornem i oglądając ten cyrk.
    Anonimowy999

19.06.2018 23:18

Witam. Warunki pracy są straszne. Wózki bez kół, kobiety robią ciężkie rzeczy a panowie się przyglądają zero pomocy od innych pracowników, na halach ponad 30 stopni gorączki, pracownicy mdleja, za dużo pracy względem ilości osób, na hali 11a więcej osób do rządzenia niz do pracy, zero organizacji, sami musimy znajdować i szukać po innych halach pojemników do spakowania produkcji, brak karty na siłownię, coraz mniejsze dodatki na święta, toalety zapchane całe ubrudzone, przymusowe chodzenie na nadgodziny w soboty.
    majunia

08.08.2018 12:57

tak to prawda i nikt z tym nic nie robi jak by wiekrzosc ludzi zglosila do inspekcji pracy to moze by sie w koncu za eurokonfort zabrali
    Zainteresowany

30.07.2018 22:06

Witam. Czy ktoś może powiedzieć jak wygląda praca od strony biurowej w firmie? Czy atmosfera w biurach jest podobna jak na produkcji?
    Przemo1

22.06.2018 12:51

Kolejny wypadek w euro przez brak organizacji rozsądnego planowania i umiejętności zarządzania zasobami ludzkimi .Nie wiadomo czy facet wyjdzie z tego przygnieciny baltem 400 kg,raczej dobrze nie rokuje.Dlatego juz tam rzucam robotę od dziś .Idę zanieść wypowiedzenie.Pozdro a wszystko to za 1800 zl hejj !!!!.
    Uj Ci na matule

28.06.2018 14:17

G*wno wiesz i g*wno widziałeś , i zjedz je równo..najwięcej wiedza wszystko osoby te które nie uczestniczyły w tym wydarzeniu .. żałosne.

18.07.2018 06:40

Wiadomo co z tym Ukraincem się dzieje? Wyszedł z tego.
    Irek

15.07.2018 13:48

Czyżby praca w dobrej firmie przerosła niektórych!!
    Ziom

18.07.2018 06:37

W dobrej firmie!? TY chyba nie wiesz facet co piszesz. Znasz pojęcie słowo "dobra" wydaje mi się wręcz bym napisał że nie znasz znaczenie tego słowa więc odnies się do google.com i poczytaj na Wikipedii co to słowo oznacza.

12.07.2018 19:09

No to chłopaki z magazynu pianki współczuję teraz wam jeździć wózkiem z tymi bydlimi chwytakami. Wiadomo komu dziękować pseudo kierownikowi. Czekamy na pierwszy wypadek
    Karolina

01.07.2018 13:50

@Uj Ci na matule Po Twoim wpisie widzę, że aktualnie pracujesz w EuroComfort. Co mogłabyś/mógłbyś powiedzieć o pracy w tej firmie? @MonikaM Fajnie, że sobie żartujesz, ale bardziej pożądane byłoby gdybyś napisała choć kilka argumentów wprost opisujących warunki pracy w EuroComfort. Myślę, że wielu użytkowników byłoby ci wdzięcznych.
    MonikaM

01.07.2018 21:17

@Karolina, powiedz mi po co mam pisac jakie są warunki, skoro wszyscy wiedzą jak jest w owej firmie, każdy wie na co się pisze pracując tam. Btw jeśli ktoś chce wiedzieć więcej to poszukać różnych opini od różnych osob. Nie mam czasu na tak żałosna firme. Pozdrawiam .
    Jasiu wedrowniczek

22.06.2018 10:16

Odradzam prace w tej firmie nawet najgorszemu wrogowi.Jeden wielki bałagan a przełożeni mają na to wjeb.....ne .Wypadki powód zawsze winny pracownik nie zła organizacja i ogólny rozp...dal .W euro przełożeni nie ogarniaja juz niczego mają poprostu wszystko w dupie.Nie ma miejsca na paletę z towarem to sobie ja znajdź a może wypi..rol dyrektorowi pod okno biura niech h.. sobie coś z tym zrobi.Ukraina oszukiwana podpisują premie których na oczy nie widzą. Tu w końcu musi coś (usunięte przez administratora) bo innego wyjścia nie widzę. Omijać firmę komu zdrowie psychiczne mile.
    Czarno to widzę

22.06.2018 22:13

Zgadzam się w pełni z wypowiedzią. Brak miejsca na jaki kolwiek towar czy ten co przyjeżdża czy też został wyprodukowany. Kierownicy, menadżerowie maja wszystko głęboko w du... dla nich liczy się tylko to że cyferki w Excelu się zgadzają i mają co pokazać dyrektorowi że plany wykonany ale jakim kosztem oczywiście ludzi. Jak widzę ten sprzęt na którym ludzie pracują to aż podziwiam że ta firma jeszcze działa tzn ona już kuleje i to grubo. Wypadek nie ciekawy to prawda i wiadomo wina pracownika bo przecież firma nie ma sobie nic do zarzucenia. Panowie z działu bhp może ruszcie (usunięte przez administratora) z tego biura i wezmiecie się za sprawy związane z bhp ja rozumiem kawka z ekspresu smakuje. No chyba że czekacie aż coś się w firmie stanie na prawdę złego i ktoś przyplaci życiem a wtedy to się prokurator za was weźmie i najlepiej jak to będzie ten z Gostynia. I nie pierd... mi na szkoleniach o zasadach bhp bo wy ich nie przestrzegacie sami i nie pilnujecie tego tylko liczy się dla was to że gość był wysłuchał podpisał i wypad. Jeśli nie wiecie jak powinno funkcjonować firma to wybierzcie się do innych firm z okolic Leszna i zobaczcie co to jest bhp,5s. Co do premi Ukraińcow no wiadomo że jej nie mają z czegoś szefowa ich musiała kupić autobusik wiadomo że nie z swoich tylko cudzych tak samo jak my Polacy gdzie nasze socjalne wczasy tzw pod grusza i nie równo wypłacane. Rozumiem każdy ma inny żołądek ale każdy na to pracuje wiec po równo się daje. Panie dyrektorze czas zmienić co niektórych menadżerów i to by ludzie cieszyli się że przychodzą do pracy.
    Prawiczek

29.06.2018 07:21

Cała prawda!
    MonikaM

28.06.2018 14:25

Witam serdecznie Powiem krótko, polecam tą firmę, jest super, ludzie są przyjemni, brygadziscie są ludźmi, są momenty że nie ma w co ręce wsadzić, lecz ludzie są wyrozumiali i nie traktują nas jak szmaty. Chce przez to powiedzieć że Euro Comfort to jest to o czym marzyłam zawsze , stawka nie jest wcale taką mała 2200, żyć nie umierać, pozdrawiam wszystkich i zapraszam do Euro! (Żart)

Zostaw merytoryczną opinię o EuroComfort