Uwaga nie ma możliwości rezygnacji nawet jeśli zatrujesz się dietą i zrezygnujesz z dostaw firma nie odda pieniędzy za diety. Diety mają nieświeży zapach
Polecacie prace w tej restauracji ?
Czy firma działa również poza okresem letnim czy tylko w sezonie?
Jaki jest powód tak długiej ciszy na forum?
@Małgorzata Kurdziel, pracujesz nadal w Fregata Restauracja Sylwia Musiał? Czy w firmie zaszły jakieś zmiany, o których warto by było powiadomić przyszłych kandydatów?
Wspaniałe miejsce nad morzem. Willa Klara to miejsce z bajki
A słuchajcie ktoś wie czy oni zatrudniają tylko na wakacje? Z chęcią wyjechałabym do pracy ale tylko na trzy miesiące żeby sobie zarobić na studia, słyszałam, że z napiwkami to można sobie tutaj nieźle zarobić czy to prawda bo słyszałam to od znajomej?
ja kocham to miejsce i pracuje w nim o 3 lat nikt nie zmieni mojego zdania na temat warunków pracy i wynagrodzenia są bardzo bardzo dobre i pozdrawiam zeszłoroczny team z wami zawsze
(usunięte przez administratora)
załapać się da, jednak nie wiem czy pracując tylko w tym miejscu będziesz w stanie zarabiać wystarczajaco dużo ,aby poprzestać tylko na tej pracy i traktować ją jako taką pełno etatową. Ale spróbować zawsze możesz. Może będziesz pierwszą osobą , która zacznie porządnie zarabiać na napiwkach . powodzenia
Willa Klara Restauracja Fregata To najlepsze warunki z jakimi miałam kontakt w Jastarni. Cóż, mogę polecić, ale jeśli się nie spróbuje niczego się nie dowie. Szefostwo jest spoko, wypłaty są regularne, dają spanie w willi i jedzenie. Czego chcieć więcej? Jastarnia jest świetna więc w wolne dni można wyjść nad morze a dodam że plaża jest naprawdę blisko.
Ja dorabiam w restauracji Fregata co roku. Zdarzają się małe zgrzyty jak wszędzie, ale mi ta robota odpowiada i dobrze się zarabia.
(usunięte przez administratora)
(usunięte przez administratora)Nie buduj, nie inwestuj, nie dbaj o klienta. Zadbaj o pracowników. żenada
Fregata jest po rozbudowie,(usunięte przez administratora) Zmienili nazwę na willa Klara.(usunięte przez administratora)
Ja tam pracowałem 3 tygodnie. Poszedłem w dym bo myślałem że dyskoteki do ranka nie będą tak uciążliwe hehe. Ogólnie nie było źle tylko kamery pilnują piwka i nie było jak zakombinować. Szefowie są spoko
Ja tam pracowałam w lipcu. Co roku gdzieś dorabiam do wakacji. Ale czy tam jest zapiernicz? Nie masz pojęcia o robocie leniu a i nie wiesz na jakich już pracodawców trafiałam. Nie wiesz co piszesz
Pracowaliśmy we Fregacie trzy sezony jako kelnerzy dzień w dzień, od rana do wieczora. Nogi bolały, to fakt, ale napiwki wynagradzały wszystko. Osobiście polecamy pracę w tej knajpce. Miła atmosfera, właściciele super, klient zawsze zadowolony, bo dobre jedzenie tam dają.Pozdrawiamy.
Pracowałam w Fregacie cztery lata i było super. Dobrze wspominam te lata. Właścicielka dbała o nas bardzo,naprawdę nie mogliśmy narzekać. Bywały cieżkie dni, wiadomo jak to na sezonie. Jednak byłam na to przygotowana, bo wiem, że praca w gastronomi nie jest łatwa. Jednak coś za coś. Dobrze zarabiałam, miałam wyżywienie i nocleg za darmo. Doceniałam to, bo wiem jak różni potrafią być pracodawcy. Wiem, bo trochę doświadczyłam złego. Tamte lata były dla mnie beztroskie, czułam się doceniana, a mój pracodawca traktował mnie jak członka swojej rodziny.
nigdy w życiu- zgroza, nie można powiedzieć pieniądze wypłacą ale żeby były warte - chyba tylko tego co się wypłakało i o napiwkach zapomnij. Kamery wieczny(usunięte przez moderatora) i stres praca po 12 godzin i zakaz komórek do tego bez wolego i spróbuj zachorować. To jest sezon ale przesadzają. na początku mili ale potem... zastanówcie się 10 razy i lepiej szukajcie innego miejsca. Chora atmostfera. I do tego śpisz w jakiejś budzie gdzie strach wejść pod prysznic... Przykra ale prawda.