Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Best&West

Pracowałeś w firmie Best&West i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
amstaf226 - 2014-11-21 21:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem z warszaw2y ale otej firmie usluszalem od kolezanki z wroclawia to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszusci i nic wiecej uciekajcie z tamtad jak najszybciej podrodze zabierajcie wartosciowe rzeczy bo pieniedzy nie zobaczycie
zdjecie uzytkownika
inpak - 2015-01-30 09:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma Best West kupiła Allworks (zobaczcie sobie opinie o AllWorks ) i teraz sa niezłe jaja ludzie na oss nie dostaja pieniedzy.Codziennie inna sciema odnosnie wypłat.Jak dostaniemy kase odrozu uciekamy (i nie tylko my).Erkan gosciu z kurczakow na oss to niezly ...... tylko wszystkich goni i wywala do Polski ludzie tu sie znieniaja jak skerpety (codziniennie) odradzam a ci com zaryzykuja to jak dojada to sie przekonają.
zdjecie uzytkownika
swkg - 2015-02-06 17:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , jutro jadę do pracy do pakowania drobiu , proszę o jakieś informacje bo oczom nie wierzę co czytam :D
zdjecie uzytkownika
MYSZA - 2015-02-07 07:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [swkg - 2015-02-06 17:07:23]:
HEJ A Z JAKIEJ MIEJSCOWOSCI JEDZIESZ BO JA TEZ CHYBA SIE ZDECYDUJE NA TA PRACE NO CZYTAJAC TE OPINIE CZLOWIEK SIE ZNIECZECA SAMYM CZYTANIEM A O PRACY TO JUZ NIE WSPOMNE
zdjecie uzytkownika
pantera - 2015-02-09 13:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam i do mnie dzwonila kobieta mowila ze wyjazd w sobote czytam te opinie i niewiem dla was tez kazala przeslac skan dowodu i sofi
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-09 13:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczytajcie opinie o all works, będziecie wiedzieli gdzie jedziecie
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-02-10 16:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej a tez jade w sobote jestem z województwa kuj-pom ( usunięte przez administratora ) kto jedzie
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2015-02-15 16:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam stawki w best są? Takie same jak w all works??
zdjecie uzytkownika
Zbulwersowana - 2015-02-16 12:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja właśnie wróciłam po nie całych dwóch tygodniach bo się nie spodobałam Beniowi. Praca 3 dni w tygodniu, po odliczeniach na dojazd, domek i ubezpieczenie dostajesz 5 euro na godz. Śmieszne a jeszcze traktują cię jak robota. Nie można gadać, nie można nic nie robić nawet przez chwilkę bo wyjedziesz do Polski. A jak mu coś nie pasuje to jeszcze potrafi przyjść na bungal i w ryj dostaniesz. Masakra. Jeżeli chcesz pracować za 130 euro na tydzień to droga wolna............
zdjecie uzytkownika
Tragedia - 2015-02-16 18:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TRAGEDIA!!!!Ludzie nie dajcie się zbałamucić obietnicami.Na rękę wychodzi 5 euro na godzinę,traktują ludzi jak bydło.Ciągle wlepiają jakieś mandaty za byle co,aby tylko potrącić.W pracy jak na wyścigach nawet za strojem trzeba się prawie bić żeby dostać,przerwy-śmiechu warte odpisują ci po 15 minut a w rzeczywistości masz 8 bo musisz być na hali wcześniej i oczekiwać na dzwonek.Najgorszego wroga bym tam nie posłała.Omijać szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
tragedia - 2015-02-17 12:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tragedia siedzimy na domku bez pracy.Max tu sie pracuje 3 dni bo maja takie wymysły.Jejciu w Polsce wiecej zarobie niz tu.Ludzie nie dostaja wypłat jakaś masakra.My czekamy na przelew zeby chociaż miec na Busa do Polski.Nie słuchajcie Pani z biura niezle koloruje radze poszukać innej firmy
zdjecie uzytkownika
lela - 2015-02-17 20:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie jakies namiary swoje to da sie ich udupic. jak sie razem zgramy to da sie ich pograzyc mialam tam 3synow i ziecia pomuscie mi prosze to moj numer (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lela - 2015-02-17 20:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie jakies namiary swoje to da sie ich udupic. jak sie razem zgramy to da sie ich pograzyc mialam tam 3synow i ziecia pomuscie mi prosze to moj numer (usunięte przez administratora) idzcie tez na policje w alssmeer tam wam tez cos pomoga bylo tam duzo osub na ta firme
zdjecie uzytkownika
praca best - 2015-02-19 14:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostałem propozycje do pracy w Rosmalen- pakowanie, filetowanie. Proszę o szczerą opinie bo nie wiem co zrobić. Czy są godziny? Zakwaterowanie w Oss jakie są warunki na mieszkaniu?
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2015-02-20 20:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieszkasz w oss w bungalo na dużym ośrodku wczasowym.Te domki to masakra mieszka w nich po 6osob z czego łazienka jest szeroka na 1,5 długa na 3 i z tego ma korzystać 6 osób .Praca hhhmmm nie wiem czy to można nazwać praca. Tygodniowka po odciagnieciu wszystkiego i bez jedzenia i picia itp wychodzi około 130 - 150 euro .decyzja należy do ciebie ja tu zostaje jeszcze tydzień na szczęście p.s zaglladaj tu codziennie bo pracownicy kasuje wypowiedzi
zdjecie uzytkownika
Klaudiaa - 2015-02-22 13:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie. Co wypowiem sie na temat tych oszostów to nastepnego dnia juz nie ma mojej opinii. Oszukujecie ludzi bo sama sie o tym przekonałam ale chociaz pozwolcie im do cholery poznac prawde o was !!!!!!
zdjecie uzytkownika
MISIA - 2015-02-25 22:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylam 10 miesięcy na Oss!sami pijacy i cpuny.Są problemy z wyplatami.........nie jezdzcie tam!!!!!!!!!!!!polecam stronę niedziela.nl gdzie jest mnóstwo ogłoszeń do pracy(chociaż trzeba sprawdzać każdą agencje pracy)na kwiaty nie ma co jechać bo dostaje się godziny tylko na opłacenie domku i przez 2 tygodnie jest 10 godzin a zyc z czego............koordynatorzy(zwłaszcza Sebastian)maj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wszystko
zdjecie uzytkownika
Mee - 2015-02-26 11:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MISIA - 2015-02-25 22:57:20]:
Tak źle i tyle tam byłaś? :OO
zdjecie uzytkownika
raf - 2015-02-26 11:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,kto jedzie do pracy w tA sobote do pakowania ?
zdjecie uzytkownika
raf - 2015-02-26 11:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nowa - 2015-02-15 16:21:44]:
Hej,ja jade w sobote z Mazur
zdjecie uzytkownika
raf - 2015-02-26 12:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [praca best - 2015-02-19 14:50:10]:
Hej,skąd z mazur ?i z przewoznikiem z tej agencji jedziesz? ja z Olsztyna jestem.Jak masz Fb to wpisz Klimowski Rafał tam pogadamy.
zdjecie uzytkownika
raf - 2015-02-27 16:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co powiecie o Mirku na Oss ?
zdjecie uzytkownika
Monka - 2015-03-03 11:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam wyjazd na czwartek 5.03 do pakowania kwiatów. Czytając te komentarze, mam spore obawy. Co o tym sądzicie?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: nie ma rozmowy kwalifikacyjnej
Pytania:
zdjecie uzytkownika
lela - 2015-03-03 16:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez bym miala było tam 3 mojich wynów z best west tragedia pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lela - 2015-03-03 16:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzech moich synów sory slownik mi zwial
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Best&West
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Best&West?
Zadaj pytanie