Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Best&West

Pracowałeś w firmie Best&West i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
majkaa24 - 2014-03-06 15:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
best&west z tego co mi wiadomo nie ma oddzialu w polsce ale moze jednak jest? bynajmniej mi o tym nie wiadomo. wiem, ze siedzibe w nl maja w rijswijku i tyle. praca ok, jednego dnia mozna isc w jedno miejsce, drugiego juz zupelnie inna praca ale to zadna przeszkoda - ten kto chce zarobic tam mozna. mieszkania ok, syfu nie ma, wyplacalni, koordynator patryk w porzadku, krzysiu tez - trzeba umiec z nimi gadac i bedzie ok.
zdjecie uzytkownika
Madzia - 2014-03-07 22:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [majkaa24 - 2014-03-06 15:50:32]:
Hej Majka mam wielką prośbę czy mogłabyś mi napisać jakie mniej więcej są tam zarobki w wieku 19 lat . Ile mozna wyciągnąć tyg. ?
zdjecie uzytkownika
Wiki - 2014-04-04 22:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, czy ktos sie teraz wybiera do pracy z tej firmy? My wyjezdzamy w niedziele..
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2014-04-18 17:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylam w tej firmie i wlasnie wczoraj wrocilam do polski.masakra co za organizacja... porazka i dramat w jednym...mowili nam ze praca bedzie codziennie a okazalo sie ze siedzielismy na domku po 3 dni zarobilismy tylko na domek i busa.oszusci!!!
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-04-30 17:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. No wlasnie znow sie pojawila oferta pracy na bukiety. Tez bylam ciekawa czy ktos juz tam pracowal i jak jest faktycznie? Ludzie piszcie opinie o pracodawcach aby ludzie ktorzy chca podjac prace przez jakakolwiek agencje sie nie zawiodl..;!
zdjecie uzytkownika
karinka - 2014-05-17 21:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie wróciłam dzisiaj z pracy w Holandii z tą firmą i jak dla mnie super!!!
zdjecie uzytkownika
dominik1992 - 2014-06-25 13:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy z tego biura mozna wyjechac w parze i czy wymagaja zaswiadczenia o niekaralnośći?
zdjecie uzytkownika
por - 2014-10-26 14:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej wiecie cos może o tej firmie? chodzi mi głownie o prace w Legnicy. Pojawily się wlasnie oferty na interenecie, stad moje pytanie.
zdjecie uzytkownika
1324Ona - 2014-11-06 17:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sama mam okazje wyjazdu z ta agencja za 2tyg. waham sie bo opinie na prawde sa rozne.. nie moge sie niczego konkretnego dowiedziec. Sama nie wiem czy jechac czy nie. Co radzicie?
zdjecie uzytkownika
prawdomówny - 2014-11-10 10:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to jest jakaś porażka..... pokoje 4 osobowe a śpimy tam na łóżkach polowych w 9 osób. Ani warunków sanitarnych ani nic. praca za 10zł brutto za godz a w pracy pracuje się jak na akord, biały murzyn tylko bicza brak. przerwa śniadaniowa jedzona na polu beż względu na pogodę 2 toalety na kilka set osób nie polecam legnica DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
J.J - 2014-11-14 18:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dołączam się do wypowiedzi poprzedniczki ,tylko że my spałyśmy w piętnaście osób w pokoju,a obiecywali dwu-trzy osobowe dostawili nam fotele(oczywiście ruscy spali po dwóch trzech,dojścia do kuchni nie było do lodówki tym bardziej cała zawalona ruskim badziewiem) chłopy latali z genitaliami na wierzchu.Na zwrócenie uwagi powiedziano nam że jesteśmy rasistkami i jeszcze inne rzeczy których nie będę pisać bo to wulgaryzmy.Co do samej pracy 10 zł na godzinę brutto(ukryty akord) non stop poganiają jak pracujesz wolniej lecą przekleństwa w twoim kierunku(proszę uważać na P.Kaśkę i Olkę). Dojazd do pracy fatalny 150 w autobusie jak śledzie , nie było czym oddychać . Dojazd do Legnicy z Bartkiem fatalny (spóznił się na miejsce odbioru 1,5h ani przepraszam ani pocałuj w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a już o pomocy co do zapakowania bagażu nie wspomnę.Ta firma to jedno wielkie szambo i dno!!!!
zdjecie uzytkownika
Legnica - 2014-11-21 11:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I na dodatek turas nie chce zaplacic tak jak bylo obiecane 20.11 za pierwszy miesiac pracy.I mamy dostac kase dopiero 20.12 bo podobno sam nie ma.
Niech sobie bude z kebabami otworzy a nie zajmuje sie posrednictwem pracy.
Oszust (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Legnica - 2014-11-21 11:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I na dodatek turas nie chce zaplacic tak jak bylo obiecane 20.11 za pierwszy miesiac pracy.I mamy dostac kase dopiero 20.12 bo podobno sam nie ma.
Niech sobie bude z kebabami otworzy a nie zajmuje sie posrednictwem pracy.
Oszust pier....lony.
zdjecie uzytkownika
SIDIROPULOS - 2014-11-21 19:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja na temat tej firmy powiem tylko tyle - tak jak osoba powyżej potwierdzam,że jet to jedna,wielka banda oszustów i naciągaczy. Wyzyskują nasze siły (niektórzy,jak ja spędzają ponad 12 h poza domem zamiast 10;kwestia dojazdów do i z pracy),warunki na halach są koszmarne (brak ogrzewania,praca stojąca,stanowiska w większości na mokrych stanowiskach,przez co częste wypadki jak utraty przytomności,zasłabnięcia itp.,choinki pryskane chemikaliami co powoduje problemy ze zdrowiem,brak jakichkolwiek ubrań roboczych czy obuwia),sama przez tę pracę nabawiłam się poważnych problemów ze zdrowiem. Traktują tam ludzi jak bydło,gorzej bo nawet bydło ma lepsze warunki w oborach. Jesteśmy ich darmową siłą roboczą,która zawsze bez względu na wszystko musi mieć siły na pracę ponad nie. Jesteśmy traktowani gorzej niż w obozie pracy,to jest Alcatrass jakieś !!!!! Ludzie,walczcie o swoje prawa !!! Jesteśmy tylko ludźmi,nie robotami !!! Mamy prawo do wolnego słowa więc nie bójmy się go używać !!!
zdjecie uzytkownika
amstaf226 - 2014-11-21 20:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to lipa
zdjecie uzytkownika
amstaf226 - 2014-11-21 21:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem z warszaw2y ale otej firmie usluszalem od kolezanki z wroclawia to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszusci i nic wiecej uciekajcie z tamtad jak najszybciej podrodze zabierajcie wartosciowe rzeczy bo pieniedzy nie zobaczycie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Best&West
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Best&West?
Zadaj pytanie
x