Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Best&West

Pracowałeś w firmie Best&West i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
majkaa24 - 2014-03-06 15:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
best&west z tego co mi wiadomo nie ma oddzialu w polsce ale moze jednak jest? bynajmniej mi o tym nie wiadomo. wiem, ze siedzibe w nl maja w rijswijku i tyle. praca ok, jednego dnia mozna isc w jedno miejsce, drugiego juz zupelnie inna praca ale to zadna przeszkoda - ten kto chce zarobic tam mozna. mieszkania ok, syfu nie ma, wyplacalni, koordynator patryk w porzadku, krzysiu tez - trzeba umiec z nimi gadac i bedzie ok.
zdjecie uzytkownika
Madzia - 2014-03-07 22:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [majkaa24 - 2014-03-06 15:50:32]:
Hej Majka mam wielką prośbę czy mogłabyś mi napisać jakie mniej więcej są tam zarobki w wieku 19 lat . Ile mozna wyciągnąć tyg. ?
zdjecie uzytkownika
Wiki - 2014-04-04 22:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, czy ktos sie teraz wybiera do pracy z tej firmy? My wyjezdzamy w niedziele..
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2014-04-18 17:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylam w tej firmie i wlasnie wczoraj wrocilam do polski.masakra co za organizacja... porazka i dramat w jednym...mowili nam ze praca bedzie codziennie a okazalo sie ze siedzielismy na domku po 3 dni zarobilismy tylko na domek i busa.oszusci!!!
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-04-30 17:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. No wlasnie znow sie pojawila oferta pracy na bukiety. Tez bylam ciekawa czy ktos juz tam pracowal i jak jest faktycznie? Ludzie piszcie opinie o pracodawcach aby ludzie ktorzy chca podjac prace przez jakakolwiek agencje sie nie zawiodl..;!
zdjecie uzytkownika
karinka - 2014-05-17 21:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie wróciłam dzisiaj z pracy w Holandii z tą firmą i jak dla mnie super!!!
zdjecie uzytkownika
dominik1992 - 2014-06-25 13:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy z tego biura mozna wyjechac w parze i czy wymagaja zaswiadczenia o niekaralnośći?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Best&West
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x