Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Best&West

Pracowałeś w firmie Best&West i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lela - 2015-03-03 16:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez bym miala było tam 3 mojich wynów z best west tragedia pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lela - 2015-03-03 16:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzech moich synów sory slownik mi zwial
zdjecie uzytkownika
MISIA - 2015-03-05 21:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mee - 2015-02-26 11:01:13]:
pracowałam 10 miesięcy na Oss..........było cięzko ale były godziny i po 200 euro tygodniówki a w best west 50,70 euro
zdjecie uzytkownika
tomeklublin - 2015-03-09 11:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MISIA - 2015-03-05 21:33:55]:
50,70? dniówka? Tygodniowo.
Warto tam jechać???
Ktos napisze mi na meila jak tam jest.
tbp@vp.pl
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-03-09 14:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie odpiszcie mi na temat pracy w oss mam z bratem jechac w ta sobote a niechce umoczyc zaporzyczam sie na ten wyjazd i niewiem co robic?/? odp z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-03-09 14:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie odpiszcie mi na temat pracy w oss mam z bratem jechac w ta sobote a niechce umoczyc zaporzyczam sie na ten wyjazd i niewiem co robic?/? odp z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
lela - 2015-03-09 18:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2015-03-09 14:28:10]:
ja bym nie jechala bylo tam 3 synow w best west mojich masakra ale w oss niewiem ale to tez best west pazdrawiam
zdjecie uzytkownika
Byłam - 2015-03-09 20:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lela - 2015-03-09 18:12:50]:
A gdzie Twoi synowie są?
zdjecie uzytkownika
owockiwiciezadziwi - 2015-03-11 18:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś opinie i informacje na temat tego, co teraz dzieje się w Berkhout w Holandii?
zdjecie uzytkownika
lela - 2015-03-12 14:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Byłam - 2015-03-09 20:43:19]:
sa w innej firmie larytasow nie maja ale lepiej niz tam bylo przynajmniej na jedzenie maja ;-)
zdjecie uzytkownika
ms - 2015-03-15 14:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [raf - 2015-02-26 11:39:04]:
Mirek tragedia robota jeszcze gorsza mnie stamtądnikt nie wyrzuci sama uuciekała na udach tempo podstawa nie wyrabiam go com bać poleń i tyle
zdjecie uzytkownika
rysio - 2015-03-22 15:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [praca best - 2015-02-19 14:50:10]:
Napisz moze jeszcze co wyprawiali twoi synowie, ze handlowali narkotykami, ze jeden z nich bil sie z innymi i w dodatku grozil nozem... taka prawda o rodzinie Stroz.... Prosze Pani.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-23 20:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podajcie adres campingu best&west w OSS.PILNE!!
zdjecie uzytkownika
!!! - 2015-03-24 00:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiam moje 3 fajne lokatorki gosia ja nie zapomne hehe:)) daje rade . bungal 102 !!! sylwek dziekoweczka pamiec to rzecz swieta , kasia pozdro i danielek fajny majster
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2015-03-24 17:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [!!! - 2015-03-24 00:53:58]:
Jak naprawde jest w tej firmie czy to jest holenderska czy inna,bo opinie sa różne
zdjecie uzytkownika
merry28 - 2015-03-27 16:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wraz znarzyczonym szukamy pilne pracy mamy doświadczenie pracowslimy przy kwitkach na takiej bandzie czy warto wyjechać ztej agencji prosimy o odp pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mamoniowa - 2015-04-01 08:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam rozpoczęcia współpracy z tą firmą. Szkoda nerwów i czasu !!!!
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-04-06 18:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam uciekajcie z tej firmy dostalam z tej firmy telefon wraz z menrzem pojechalismy dobrze ze trafilam na dobrych ludzi i powiedzieli zeby nie jechac do pracy zaczeli nam mowic ze traktuja jak naj gorszych rozpinaja dla dziewczyn bluski nie patrza czy z boku stoj manz czy chlopak sciagaja spodnie wyzywaja cie poznalam znajomych co tylko jeden dzien pracowali i prosto z polski przyjechali siedzieli na sile kilka dni nie mieli gdzie sie podziac kazali im robic bez numeru sofi
zdjecie uzytkownika
MISIA - 2015-04-08 20:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-03-23 20:16:55]:
hej!
pisze się na adres hotelu i tam odbiera listy bądż paczki
Best Western Hotel de Naaldhof
Docfalaan 22/numer bungalu do którego ma dotrzeć list
5342 LD Oss
zdjecie uzytkownika
MISIA - 2015-04-08 20:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-03-23 20:16:55]:
Best Western Hotel de Naaldhof
Docfalaan 22/numer bungala gdzie chcesz dostarczyć list lub paczkę
5342 LD Oss
Nederland
zdjecie uzytkownika
Lolo - 2015-04-10 20:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Firma best west wczesniej byla znana jako firma All Works a nazwe zmienili bo ludzia kupe kasy wisza do teraz urlopowych ani wakacyjnych za tamten rok nie wyplacili. Ludzie to ost przez miesiac czasu ne dostawali wyplat mimo ze robili po 12godz i wiecej.Co z tego ze sa godz jak kasy na czas nie ma po za tym teraz najnizsza krajowa jest 8,66 brutto tyle firmy placa na godz a oni jakies 7 euro brutto wiec na czysto ma sie 4-4,5euro na godz a zapieprzac trzeba jak w jakims obozie. Dziewczy z udek musza norme 35 szalek po 5kg w ciagu dwoch godzin wyrobic gdzie to jest nienormalne bo w innych zakladach tego nie ma. Na zakladzie rzadzi Turek z marokancem pomiataja ludzmi jak szmatami jak sie czegos nie zrobi dobrze to mozna sie liczyc z tym ze juz moga po pierwszym dniu za prace podziekowac wiec nawet na powrot sie nie zarobi a wiele osob bez kasy potrafili wywiezc na stacje 20km dalej i mieli sobie sami wrocic do Polski bez niczego.Na bungalach masakryczne warunki ludzie po 6 na domkach na Oss mieszkaja a placic trzeba i to nie male pieniadze. Koordynatorka pozal sie boze wiecznie zacpana chodzi i nigdy nie ma czasu dla ludzi.Dlatego jak najbardziej nie polecam tej firmy bo jest mnustwo innych firm gdzie mozna w normalnych warunkach pracowac i godne pieniadze zarobic.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-04-17 20:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [raf - 2015-02-26 12:09:40]:
życzę powodzenia i zastanów się w czasie drogi na miejsce jak wrócić do polski zaraz po przyjezdzie na miejsce - masakra
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-04-17 20:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr - 2015-04-17 20:07:13]:
całkowicie popieram tą opinie i niech mi żaden frajer nie pisze że jest innaczej
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: nie ma rozmowy kwalifikacyjnej
Pytania:
zdjecie uzytkownika
LOL - 2015-05-01 13:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BestenWest to nie firma a banda naciagaczy ktorzy prubuja jak najwiecej nakrasc kosztem innych...karza pracowac po min. 12 godz dzinnie 5 dni w yygodniu...placa niecale 5 euro na godzine ...za wszystko sa kary...ludzi traktuja gorzej jak psy...wyzwiska i krzyki to tam norma....biura na miejscu jako takiego nie ma...jest czasem szef na 518 ale nieda sie tam wejsc ..
Doslownie potrafia czlowiekowi powiedziec zeby wypierdalal ...
Strach jest do nich wyskoczyc, slyszalem ze jak ktos robi problemy to go turasy ucza plywac w morzu...
Nikomu przy zdrowych zmyslach nie polecilbym tej firmy...
zdjecie uzytkownika
marcinek1980 - 2015-05-01 16:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monka - 2015-03-03 11:23:59]:
witam wszystkich odradzam komukolwiek jechać tam do pracy, mialem jechać w styczniu do pracy przez nich ale dobze ze nie pojechałem niema godzin niema za co życ tam, oszukują na każdym kroku przez telefon mowia ci ze jedziesz ich busem nie mozesz jechac swoim autem grozby straszenie, pracowałem w holandi przezjob center to ludzi widzialem jakimi oni autamijedzdili i wozili ludzi, po 12 w busie 9 osobowym, odpusci sobie jesli chcecie jechac poszukajcie ofert pracy prez job center albo wan koppen choc prawda jest czytajac opinie o innych firmach nie jest slodko sam wiem po co mlodzi jada do holandi do pracy, tylko po to bysie nachlac nacpac ni isc do pracy awantury burdy standard w kazdej firmie i taka jest opinia o polakach kradna cpaja i tak wkoło....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Best&West
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Best&West?
Zadaj pytanie