Opinie o Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit w Bielsko-Biała

Poniżej zobaczysz opinie aktualnych i byłych pracowników o pracodawcy Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit. Znajdziesz poniżej też opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Pośrednictwa pracy tymczasowej

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit w Bielsko-Biała

baner wywiady
Zinni

Totalnie i bez skrupułów NIE POLECAM TEJ FIRMY. Obiecują wynagrodzenie po 7 dniach od zakończenia pracy, po czym odwlekają zapłacenie, dopiero po postraszeniu ich konsekwencjami prawnymi nagle decydują się wypłacic pieniądze jednak nie jest to taka suma jaką obiecywała Pani, z którą rozmawiałam o stawce. Wypłata jest po prostu żenująca. Harujesz A pożniej DOSTAJESZ (usunięte przez administratora) WyKORZYSTUJĄ BIEDNYCH NAIWNYCH LUDZI, A POŻNIEJ ODWLEKAJĄ PŁATNOŚĆ, PRZESTRZEGAM PRZED TĄ PRACĄ, I TYMI LUDŹMI. Była tez sytuacja gdzie chłopak przejechał 100km do tej pracy po czym został odesłany z kwitkiem. Pani która zajmuje się formalnościami jest niekompetentna i bez przerwy mija się z prawdą. NIE POLECAM!

@Panna

Szanowna @Panna To, że od Nowego Roku olewają ludzi (odpisują mi na SMS-y po 3-4 dniach ostatnio a jeszcze w XI ub. roku odpisywali max. po 3/4 h od wysłania !) to prawda. Ale żeby czekać na wypłatę od lipca ub. roku to nie wierzę. W agencji pracy Jobman Group (sorry za lokowanie produktu innej agencji pracy) musiałem walczyć o wypłatę aż 1,5 m-ca ale sam sobie jestem winien niestety i do nikogo pretensji nie mam (podałem przez pośpiech zły numer konta bankowego). Od tego czas zawsze sprawdzam czy nr konta jest właściwy.

Kacper

Totalnie, ale to totalnie odradzam współpracę z koordynatorką Panią Sandrą Majewską. Rossman, Wodzisław Śląski karuzela. Osoba fałszywa, nie komunikatywna, totalne zero uważające się za KIEROWNIKA. Moja śmieciówa została rozwiązana z dnia na dzień. Jako firma psujecie sobie renomę takimi osobami jak Pani Kierownik ????

Włodziu Koordynator
@Pati

Wypisuje Pani głupoty i bezpodstawnie mnie atakuje. Proszę jeszcze raz ze zrozumieniem i chłodną głową przeczytać co napisałem. W żadnym komentarzu osobiście nie oceniłem pracy i osoby Pani Sandry. Dwukrotnie podkreśliłem, że jeśli ma ktoś jakieś uwagi do pracy koordynatora to niech zgłosi centrali. Jeśli tylko dwojga ludzi zgłasza uwagi, a reszta jest zadowolona ze współpracy z ww Panią Sandrą to tylko się cieszyć.

Paulina

Najgorsza współpraca jaką miałam do tej pory. Dobra współpraca z Sz. P ,, kierownik,, Sandrą Majewską jest nie możliwa. Na pierwszej rozmowie tradycyjnie naobiecywane gruszki na wierzbie, zapewnienia dobrej współpracy a w rzeczywistości problemy z grafikiem co tydzień oraz obrabianie d*upy za plecami. Jeśli to czytasz Sz. P. ,, kierownik,, , to nie ,,z nami jest coś nie tak,, tylko z Tobą ;) Sprawa naszej współpracy zostanie nagłośniona, ponieważ takiego braku szacunku oraz mobbingowania pracowników nie toleruje i nie pozostawię tego bez echa. Dodam jeszcze że gdybym nie zadzwoniła zapytać o grafik na nowy miesiąc nie dowiedziałabym się że już nie pracuje. PS: Ładne podtarcie sobie szanownych czterech liter pracownikami na okres świąteczny :)

Panna
@Wojo

Ja tam pracowałam i nikt mi o tygodniowkach nie powiedział tylko wypłata po 15tym,do tej pory za Listopad i grudzien mi nie zapłacili i jeszcze jakies wymyslaja kary ,kradna pieniadze Twoje które zapracowałam.Nie Róbcie tego błedu i nie pracujcie w tej firmie ~Work Prow.

Anna.

Jestem aktualnie pracownikiem agencji od ponad roku, przyznam z ciekawości weszłam sobie tutaj by poczytać opinie i zupełnie nie wiem jak wygląda współpraca na innych regionach, ale ja mam naprawdę bardzo pozytywne odczucia jeśli chodzi o tę firmę. Warunki pracy są przejrzyste - pracujesz, dostajesz pieniądze, nie pracujesz - nie zarabiasz. Nie mam problemu w kontakcie zarówno z koordynatorem, jak i ze sklepem - raczej nie ma problemu z dniami wolnymi, zamianą zmian. Odkąd tu pracuje, to żadne z powyższych nie miało jak dotąd miejsca.

Nick Nowy wpis

Agencja wporządku, wypłaty zawsze na czas . nie polecam współpracy z Panią Natalią Z. Niemiła , nie potrafi odpisywać na wiadomości , utrudniony kontakt , nie można liczyć na żadną pomoc ani nawet poradę z jej strony ! Takie osoby w ogóle nie powinny pracować w takich firmach !!

YV Nowy wpis
@Nick

Cześć, a jak to jest właśnie z tym koordynatorami, nie możesz po prostu wnieść o jakieś przeniesienie? Ile osób teraz było powołanych do obsługi? Sama jestem zainteresowana pracą, stąd pytania

Natalia Nowy wpis

Work profit w Warszawie. Zdecydowanie odradzam ta firmę..z dnia na dzień kasują zmiany w grafiku oczywiście nie informując o tym .parę godzin przed zleceniem.... Wysyłają na zlecenia których nie ma albo są o całkowicie innej godzinie. Dziewczynki obsługujące zlecenia Rossmana w Warszawie to jedna.wielka porażka.. bardzo niekompetentne, pyskate. Wiadomości na Messengerze nie czytają, wiszą nieprzeczytane od kilku miesięcy....Jedna osoba Mirosława pieloch ma podane nazwisko na Facebooku reszta panienek ma zamiast nazwiska słówko work. Dużo powie nam " nazwisko" - "praca".....Żałosne to. Dziewczyny kompletnie nie ogarniają zatrudnionych ludzi,.zmian, godzin

Prezesso Nowy wpis

Nie ma żadnej rekrutacji. Biorą każdego, bo brakuje ludzi do pracy. Jeżeli będziesz starać się i spodobasz się Rossmannowi to zlecenia będą. Często pracownicy sami rezygnują po pierwszym dniu.

Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit poszukuje osoby na stanowisko Wykładanie towaru. Czy ktoś z Was brał udział w procesie rekrutacji i chciałby podzielić się wrażeniami?

L51
@Pytanie

Kolego jako rekrutacja, łapią każdego jak leci. Rekrutacja polega na rozmowie przez telefon. Koordynator nie widzi cie na oczy. Czy się nadasz to się okaże na dniu próbnym. Idziesz na 2 godziny na dostawę i pracownicy Rossmana cie oceniają. Z własnego doświadczenia wiem że jest coraz gorzej o ludzi do pracy. Kandydaci przychodzą pospacerować.

brak

Feniks Sp. z o.o.
(12 opinii)
logo firmy Asystent/ka działu Sprzedaży i Obsługi Klienta
Poznań
Opengift.Pl Szymon Frieske Paweł Frieske sp.j.
(32 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
Joasia

Sądząc po ogłoszeniu na koordynatora- rekrutera, to chyba preferują młode osoby, bo umowa cywilnoprawna, status ucznia/studenta jest mile widziany... Znacie przypadki, kiedy koordynatorki mają więcej niż 26 lat? Można wynegocjować umowę o pracę zamiast zlecenia, gdy ma się doświadczenie rekruterskie?

@koordynator Patrycja Mikołaje

Serdecznie nie polecam Pani koordynator Patrycji Mikołajewskiej, obiecuje premie za przyjście na inny rossmann których nie wypłaca, zapomina zatwierdzić do wypłat, usuwała godziny na koncie pracownika, nie zawsze odbierała telefony pracowników,

Julia

Załóżmy, że chciałabym iść na wykładanie towaru, a skanera jeszcze nie używałam, ale się szybko uczę, to agencja przeszkoli mnie jeszcze przed pracą, czy w trakcie? Jakieś ponoć pakiety szkoleń są, czy jeszcze coś obejmują?

Rychu

Całkiem spoko warunki jak na pierwszą pracę. Wszystkie warunki przejrzyste, koordynatorka w porządku i kasa na czas.

Anna.

Serdecznie nie polecam współpracy z P.Magdaleną, kierowniczka regionu w Łodzi. Zapisuje na zmiany, które nie istnieją i o których sklep nie ma pojęcia. Utrudnia kontakt ze sklepem. Jest niezorganizowana. Popełnia wiele błędów a wyzywa od wariatów/wariatek. Utrudnia Pracę. Przepracowałam wiele miesięcy w tej firmie ale Pani kierownik skutecznie mnie zniechęciła i cały czas zniechęca innych pracowników. Serdecznie nie polecam jej jako koordynatorki.

Na jakich zasadach zawierana jest umowa o pracę w firmie Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit? Pojawiło się ogłoszenie na GoWork.pl 3 kwietnia

Jan P.

Polecam współpracę z firmą, Pan Paweł bardzo miły i przyjazny człowiek można się dogadać każdej sprawie

Żaneta O

Jako opinie na temat agencji mogę wypowiedzieć się, rzetelna firma, zawsze pieniążki na czas. Wspaniała atmosfera, to wszystko dzięki wspaniałemu koordynatorowi Pawłowi! Mega sympatyczny człowiek, zawsze pomógł w trudnych sytuacjach! Wprost stworzony to tego stanowiska! Polecam Pana Pawła! Paweł zostań z Nami!

Kierownik zmiany

Dobra robota, agencja też dobra no i pan Paweł!. Pracowałem rok ale już nie pracuje, wystarczy powiedzieć że było warto. Polecam tego allegrowicza

A

Dzięki firmie WorkProfit podjęłam pracę w okolicach Frankfurtu nad Menem. Początkowo współpraca nie układałam się korzystnie. Z czasem jednak emocje opadły i w momencie pojawienia się "normalnego" koordynatora Pawła, wiele spraw zostało rozwiązanych i wyprostowanych. To on w wielu przypadkach stawał murem za pracownikami i pomagał im w wielu niezrozumiałych dla nich sprawach. PAWEŁ NIE OPUSZCZAJ NAS!!!

P

Zbyt dużo negatywnych opinii. Nie mam pojęcia skąd. Pracuje rok. Warunki mieszkaniowe są dobre, praca super(świetna atmosfera, empatia ze strony brygadzistów pracowników. Wporządku pieniądze. Bardzo dużym plusem jest fakt że firma załatwia i opłaca mieszkanie. Na koniec najważniejsze. Najlepszy koordynator dostępny 24/h. Świetny człowiek. Po prostu ludzki. Wykonuje swoją pracę najlepiej jak potrafi. Nigdy nie miałam tak pozytywnych odczuć do agencji pracy, wszystko dzięki koordynatorowi.... #wracaj Paweł. Knuspr Frankfurt za Tobą tęskni!

Iuy

Czy zdarza się, że agencja bez słowa potrafi nie przedłużyć umowy i trzeba dopytywać się o zaistniałą sytuację?

@Iuy

Tak, zdarza się. Nie wiem czy w przyp. agencji pracy tymczasowej Work&Profit akurat ale tak było kiedyś jak pracowałem przez Grupę Progres (Progres HR).

beti

Czy do tymczasowej pracy w Rossmann potrzebna jest książeczka sanepidowska?

@beti

Nie wiem jak jest w marketach drogeryjnych niemieckiej sieci Rossmann (czerwony koń w logo; czarny to Ferrari he he) ale wydaje mi się, że książeczka SANEPiD-u jest jednak potrzebna jak w każdym przyp. obrotu żywnością. W tych sklepach jest w ofercie żywność na sprzedaż choć w mocno ograniczonym zakresie (przekąski, batoniki, wody i dobre jakościowo alkohole [wina] nawet !). Najlepiej spytaj swej koordynatorki lub ewentualnie kogoś z kierownictwa wybranego sklepu.

Pop

Jak wygląda kwestia potrąceń za nieobecność? Trzeba im płacić czy potrącają z pensji?

Pop
@Pop

W sensie czy ja im muszę wpłacać tę karę czy przy najbliższym zleceniu zostanie potrącona i nie muszę im płacić?

Brak słów.Więc krótko.Z czystym sumieniem nie polecam.Jedno wielkie (usunięte przez administratora).Żadnych pozytywów odnośnie tej pseudo firmy i ich koordynatorek.Tragedia!

Zostaw merytoryczną opinię o Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit - Bielsko-Biała

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit?

Zobacz opinie na temat firmy Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 264.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 242, z czego 189 to opinie pozytywne, 25 to opinie negatywne, a 28 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit?

Kandydaci do pracy w Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit napisali 3 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)