Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit

Bielsko-Biała

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 129 ocen.

Opinie o Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit

Karolka

Kiedy wyplata za listopad wie ktos?

gosia.....
@Karolka 14.12.2017 12:35
Kiedy wyplata za listopad wie ktos?

ja na przykład dostaje do 20 dnia każdego miesiąca,wiec wypłata za listopad powinna być 20 grudnia.Z resztą to wszystko jest opisane na koncie pracownika(w umowie)

gosia.....

Zawsze będą różne opinie,ale ja na przykład z tej agencji jestem bardzo zadowolona,pracuję w tesco przy wykładaniu towaru,więc mogę polecić ją tym którzy są zainteresowani i chcą pracować.....

Kasia R.

Jestem zadowolona ze współpracy. Dopasowali grafik do mojej dyspozycyjności, a na tym mi najbardziej zależało. Przedstawili warunki, założyłam konto, umowa tego samego dnia. Co do wynagrodzenia: bezproblemowo w terminie polecam !

jak w Nowym Tomyślu?

Ktoś z NT pracuje przez te agencje? Znalazłam ogłoszenie, zadzwoniłam, ale waham się bo nikt z moich znajomych przez nich nie pracował. Stawka zaskakująco dobra, grafik podobno elastyczny ,

Jak w Nowym Tomyślu?
@jak w Nowym Tomyślu? 28.11.2017 21:18
Ktoś z NT pracuje przez te agencje? Znalazłam ogłoszenie, zadzwoniłam, ale waham się bo nikt z moich znajomych przez nich nie p...

Nikt nie pracuje/wal?

dzastin
@jak w Nowym Tomyślu? 28.11.2017 21:18
Ktoś z NT pracuje przez te agencje? Znalazłam ogłoszenie, zadzwoniłam, ale waham się bo nikt z moich znajomych przez nich nie p...

ja pracowałam w grudniu ubiegłego roku. wspominam dobrze, papiery dostałam przed podjęciem pracy, a pieniądze wpłynęły dość szybko z tego co pamietam

Hmmm

Witam...Chciałbym się dowiedzieć bo doszły mnie słuchy że ta firma podobno organizuje inwentaryzacje. Czy to jest prawda? Czy jeśli tak jest to czy organizują wyjazdy w całej Polsce z możliwością wyjazdu i powrotu? Czy ktoś posiada takie informacje na ten temat???

Anka
@Hmmm 28.11.2017 15:45
Witam...Chciałbym się dowiedzieć bo doszły mnie słuchy że ta firma podobno organizuje inwentaryzacje. Czy to jest prawda? Czy j...

tak, ja byłam ost na takiej _ kameralne grono, jechałam z koordynatorka i dwoma pracownikami jej autem. Nawet na kawę wpadliśmy po inwentaryzacji.:) a miesiąc wcześniej nawet obiad dostaliśmy -i to była najlepsza inwentaryzacja na znakiem bylam :) mam stały kontakt z koordynatorka i ona mi pisze jak ma fajne oferty -czuje się jak vip hehehehe

hmmmm
@Anka 28.11.2017 21:28
tak, ja byłam ost na takiej _ kameralne grono, jechałam z koordynatorka i dwoma pracownikami jej autem. Nawet na kawę wpadliśmy...

Wszystko super,pięknie..ale bardziej sprostuje czy ta firma organizuje busa z kierowcą który wozi ludzi i ich przywozi bo jeśli nie to nie ma dalej sensu prowadzić tej rozmowy bo tak naprawdę niczego konkretnego się nie dowiedziałem.

Marta

Jestem zadowolona z współpracy która trwa od września.

wprowadzają w błąd przy stawkach

zgodnie z tym, co usłyszałam podpisując umowę miało być dokładnie 9,73zł netto, niestety przeliczając to co wyszło odciągają sobie trochę więcej, bo wyszło mi 9,55zł za godzinę netto. Co śmieszne teraz pracuję w tym samym miejscu za tę samą stawkę i wypłata przychodzi taka jak powinna co do grosza, czyli 9,73. Czyli coś tu jest nie tak, bo dalej opłacam te same składki. Nie dość, że człowiek zarabia śmieszne pieniądze, to jeszcze muszą z niego zedrzeć nawet tych kilkanaście złotych...

Simone
@wprowadzają w błąd przy stawkach 21.06.2017 18:57
zgodnie z tym, co usłyszałam podpisując umowę miało być dokładnie 9,73zł netto, niestety przeliczając to co wyszło odciągają so...

Ej, a nie miałeś odliczonej koszulki w postaci kaucji? Bo ja miałem ale mam mieć zwrconą jak nie będę chciał przedłużać umowy i koszulkę oddam.

Jolak
@wprowadzają w błąd przy stawkach 21.06.2017 18:57
zgodnie z tym, co usłyszałam podpisując umowę miało być dokładnie 9,73zł netto, niestety przeliczając to co wyszło odciągają so...

Hej, a odliczylas składkę admin. i ubezpieczeniw NNW? To jest w umowie

Góralka

Widziałem ich listę ofert pracy i są z daty lipcowej, czy są jeszcze aktualne? Może ktoś słyszał i mógłby podzielić się wiedzą? Mam o nich dobrą opinię!

ggg
@Góralka 19.10.2017 21:40
Widziałem ich listę ofert pracy i są z daty lipcowej, czy są jeszcze aktualne? Może ktoś słyszał i mógłby podzielić się wiedzą?...

zależy które oferty jak do marketów to tam zazwyczaj jest ciągłe zapotrzebowanie, najlepiej wysłać zapytanie lub zadzwonić bezpośrednio do koordynatora i zapytać o wolne miejsce do pracy. teraz przed świętami znowu będą mieć duże zapotrzebowanie.

gościówa

Kasa zawsze terminowo a od jakiegoś czasu nawet wcześniej może to zasługa internetowych kont pracowniczych co jest wielkim plusem, w końcu porządek z papierkami i wszystko czarno na białym, od razu widać czy są odprowadzane składki co w niektórych agencjach jest wielką zagadką

Lidka W.

Ostatnio jak szukałam pracy trafiłam na tą agencję i od miesiąca rozpoczęłam z nimi współpracę i to co mi sie najbardziej podoba to konto internetowe ( jaka to wygoda nie trzeba latać za każdym razem do biura ),fajną sprawą jest też możliwość dopasowania grafiku . Jak na razie jest ok . Jak jeszcze trochę popracuję postaram się napisać czy dalej wszystko jest ok.

Mary

Jak na Agencję Pracy Tymczasowej firma w porządku. Dobry kontakt z koordynatorem, fajne przejrzyste konto pracownika, poważne podejście do pracy (w innej agencji spotkałam się z kompletnym brakiem organizacji i takim lekceważącym podejściem do pracownika), pieniądze na czas. Polecam z czystym sumieniem.

Kaliszanka

Pracuje od dosc dawna, niemniej dopiero teraz pozwole sobie wystawić ocenę - majac pewność ze jest rzetelna. Od pewnego czasu troche sie zmienilo - ograniczenie papierowej administracji na rzecz konta w sieci i mozliwosc wgladu do wszystkich infornacji (w tym odprowadzonych skladek). Na te chwile samodzielnie wpisuje sie w grafik poprzez konto internetowe, modyfikujac zmiany tam gdzie jest to konieczne. W WorkProfit dorabiam, dlatego kwestia indywidualnego podejścia do mojej dyspozycyjnosci, ma kluczowe znaczenie. Wynagrodzenie otrzymuje zawsze przed czasem, sama pilnujac terminow rozliczenia swojej karty pracy jak i informowania o chorobie, ktora bieraz uniemożliwia mi dotarcie na zmiane (a to b.wazne). Oceniam na bdb

Anka

Wychowuję samotnie dziecko, jako jedyna Agencja dostosowali grafik do mojej dyspozycyjności (swoją drogą bardzo ubogiej). Dzięki temu mogę trochę dorobić i nie martwić się kto odbierze dziecko z przedszkola :) idą na rękę z grafikami, dniami wolnymi czy problemami na sklepie! Koordynatorka zawsze rozwiązuje problemy razem ze mną i reaguje na sytuacje. Pracuję 2 miesiąc w Wodzisławiu Śląskim, pieniążki już przyszły na konto, wszystko się zgadza :) Polecam Work&Profit!

Joker

Firma spoko, umowa przez internet, kasa szybciej niz zapowiadali. Stawka naprawde niczego sobie. To mowilem ja- pracownik od 3 msc

anonymous

pracuję od miesiąca-kontakt z koordynatorką wspaniały, wypłata w terminie.

Gość

Zaczęłam pracę od końca października. Póki co jestem zadowolona, mam stały kontakt z agentką. Dodatkowo jak na pracę tymczasową jest bardzo dobrze płatna. Mam nadzieję, że pieniądze dostane na czas. Poza tym, grafik i ilość godzin ustalam sobie sama, co jest idealne dla osoby, która w międzyczasie sie uczy. Myślę, że negatywne komentarze wynikają z pechowego trafu na agenta, albo z niekorzystnego miejsca pracy.

tadek

Pracuję dla nich na inwentaryzacjach a wcześniej robiłem na kasie. wole inwentury bo odpada kontakt z klientem :) Pieniądze są szybciej niż na umowie i tak było za każdym razem a robie od jakiś 8 miesiecy. Fajne jest to ze niczego mi nie narzucaja i sam sie wpisuje na te zlecenia które mi odpowiadaja a to ważne bo odkad mam stala prace to tu przychodze zaledwię kilka dni w miesiacu.

Justyna

Mam sobą dwie inwentaryzacje w Poznaniu - szybko i sprawnie kwestie papierkowe, a pieniądze na koncie przed czasem. Atmosfera w pracy ok, ludzie fajni - czekam na więcej ofert. Polecam

Karina

Możecie mi podpowiedzieć czy Work&Profit nie ma aktualnie nowych ofert pracy? Jak się pracuje w agencji, napiszcie kilka informacji. łatwiej podjąć decyzję.

Simone

Od wakacji pracuje w agecnji workprofit - miała tobyć praca tylko i wyłącznie na okres wakacji ale mamy październik a ja nadal tu robię hehe:) Podsumowując: + kasa na czas + grafik jak chcę + stały kontakt z koordynatorem - nawet jak nie odbiera, to pisze lub oddzwania + umowa podpisywana przez net + stały dostep do konta pracowniczego - dostajesz hasło i login i widzisz na co idą twoje złotówki - chwilami ciężka atmosfera w markecie ale to nie wina agencji - + i bym zapomniał ! dużo ofert dodatkowych dostaje na sms

JAcek99

Niestety w oddziale worku w moim miescie work leci sb w pełną pi**e z pracownikiem 5 miesiac pracy z 2 mies [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stówka (kontrahent nawet nie raczy odpisac mimo5x napisania) spartolona umowa po całosci. Warunek pracy daje zdrowo do myslenka jak mozna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robote. Firma nawet nie nalezy do firm które poganiaja etatowców poniewaz ci nawrt nie chca prowadzic twojej karty pracy (dokładnie wrecz sam musisz sie owszystko dopytywac i starac) NIE POLECAM.CHYBA ZE CHCESZ SIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NA MINE

Gniewny

Chciałbym powiedzieć, że Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit to spoko firma. Ja znalazłem sobie stałą pracę dzięki ich pośrednictwu, ale każdy musi spróbować.

zdegustowany

Firma kogucik nie polecam ..... Dzwoni miła Pani proponuje prace po czym okazuje się że firma podobno sie wycofała, za dwa dni mówi ze ma inna propozycje za ta sama kase zgadzam sie (zakłada konto pracownika) po czym przestaje sie kolejny raz ze mna kontaktowac. Przez ta agencje pracy przeleciały mi dwie inne miejsca pracy. Nie polecam chyba ze komuś nie zalezy na pracy to moze z ta firma bawic sie w ciuciu babke.

Gall

Nie znam tej agencji ale słyszałem , że dobrze sobie radzą.!

kebowka

ktoś z was przyjmował umowę online przez konto pracownika na ich stronie? W umowie mam taki zapis: "Miejsce wykonania zlecenia, należna stawka godzinowa plus ewentualne premie, a także zakres/rodzaj czynności świadczonych przez Zleceniobiorcę, ustalane będą przez strony każdorazowo przed podjęciem wykonywania czynności umownych i określane w dokumencie zwanym KARTĄ ZLECENIOBIORCY lub Kartą"

Bogusia

Ja w tej agencji pracowałam w latach 2010-2013 i nigdy nie zdarzyła się żadna wpadka firmie. Umowa podpisywana co miesiąc i pieniądze zawsze na czas. Zmiany dostosowane do mojego wolnego czasu. Koordynatorka zawsze pod telefonem - Irmina - teraz już nie pracuje a nowych nie znam. Jestem z Warszawy. Obecnie pracuję w Jobmanie ale chyba spróbuję w Worku. Więcej płacą. I pisząc opinie zawsze dodawajcie miejscowość bo może wszystkie nieprawidłowości to byle jaka praca jednej koordynatorki a z waszych wypowiedzi wynika, że to standard. Pozdrawiam wszystkich.

Janina

Czy może mi ktoś powiedzieć jak załatwić sobie pracę przez agencję? Czy potrzeba dokumenty z poprzednich firm, wszystko mi zaginęło a pracować muszę.?

Bogusia
@Janina 12.08.2017 20:05
Czy może mi ktoś powiedzieć jak załatwić sobie pracę przez agencję? Czy potrzeba dokumenty z poprzednich firm, wszystko mi zagi...

W agencji masz umowę zlecenie. Poza pracowniczą książeczką zdrowia nie są ci potrzebne żadne inne dokumenty z innych prac.

lolo

WSZYSTKO SPOKO, KASA NA CZAS, GRAFIKI NA BIEŻĄCO USTALANE

Justyna

Ależ mają długą listę ofert pracy. Jest jakiś powód takiej sytuacji? Czy niskie bezrobocie czy też jakiś inny powód, może ktoś podpowiedzieć?

Gość

Oszuści. Nie wypłacają. Miną drugi miesiąc. A jak się zacząłem dopominać to nic sobie z tego nie robią. Nie polecam tej agencji. Biorą kasę ze sklepu a sami nie płacą.

Kasia
@Gość 26.07.2017 19:16
Oszuści. Nie wypłacają. Miną drugi miesiąc. A jak się zacząłem dopominać to nic sobie z tego nie robią. Nie polecam tej agencji...

Nie wierzę, ponieważ jeżeli dostarczy się wszystkie dokumenty/skany/potwierdzenie godzin to nie ma szans, żeby nie wypłacili. Sprawdź czy nie zalegasz z jakimś dokumentem. Ja tak miałam z RMUA z zakładu pracy - muszą mieć potwierdzenie, że masz opłacane składki.

Justyna

Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit jak sama nazwa mówi mają pracę tymczasową. Niejedna osoba potrzebuje coś takiego na krótki czas a mało jest takich fajnych agencji jak ta. Ogólnie jestem zadowolona.

Judi

Od jakiegoś czasu firma pracuje na internetowych kontach pracowniczych. Na początku podchodziłam do tego z dystansem, bo nie wiedziałam na czym to będzie polegać, ale teraz jestem mega zadowolona! Podpisuję umowę nie wychodząc z domu, mam wgląd do wszystkich danych, wypłat czy rozliczeń. Czarno na białym, więc nie ma mowy o popełnieniu błędu. Przez dwa miesiące pracowałam w innej agencji, która nie dosyć, że nie zgłaszała mnie do ZUSu (pewnie do dziś bym o tym nie wiedziała, gdyby nie nagła wizyta u lekarza!) to jeszcze wypłacili mi o dniówkę za mało twierdząc, że nie wywiązałam się z obowiązków. Także mam porównanie.... i do innej agencji jak Work&Profit bym nie chciała już trafić.

Wojciech

Witam, dziś mamy 17.07.2017r. nadal nie otczymałem pensji za czerwiec. Wiem, że dokumenty są w porządku a wynagrodzenia niema. Od sierpnia rezygnuję. Nie polecam żadna firma tego typu nie wypłaca pieniędzy tak pużno .

Monia
@Wojciech 17.07.2017 17:42
Witam, dziś mamy 17.07.2017r. nadal nie otczymałem pensji za czerwiec. Wiem, że dokumenty są w porządku a wynagrodzenia niema...

Wynagrodzenia w tej firmie wypłacane są do 20-tego każdego miesiąca. Pracuje tu od 3 miesięcy i zawsze kasa jest na czas. Skoro się zatrudniles to tym samym zaakceptowales warunki pracy. Mi na wstępie powiedzieli, kiedy są przelewy.

Ola
@Monia 18.07.2017 21:49
Wynagrodzenia w tej firmie wypłacane są do 20-tego każdego miesiąca. Pracuje tu od 3 miesięcy i zawsze kasa jest na czas. Skoro...

Popieram Monie. Pracuje w Gliwicach, kasa zawsze na czas.

Góralka

Jaki jest powód , że Work&Profit mają tak długą listę ofert pracy? Nowe rejony pod opiekę? Słyszałem dobre zdanie o nich ale forum trochę narzeka na agencję!.

Góralka

Pracowałem za ich pośrednictwem i nie narzekam, ale zdarzyć się może wszystko.

Odradzam

Do podpisania umowy wszystko fajnie, potem człowiek chce się skontaktować z koordynatorem, to on nagle przepada. Zero odbierania telefonów, nie oddzwania, załapać się na rozmowę to jak trafić na otwartą linię w teleturnieju (nawet jeśli coś się dzieje i potrzebujecie pilnie się z nimi skontaktować to zapomnijcie). Cudem napisze smsa jeśli sam coś chce, maile odczytywane po ponad tygodniu. Zapewniają, że jest praca, po czym podpisuje się umowę i nagle nie mogą zapewnić tylu godzin, które obiecywali. Kpina a nie agencja pracy, nie pomagają ludziom w niczym a same problemy i stracone nerwy przez ludzi tam pracujących...

Góralka

Czy mógłby ktoś podpowiedzieć mi kilka informacji o agencji? Szukam pracy w Sosnowcu ale nic nie znalazłam a ponieważ słyszałam sporo dobrego o agencji to może warto spróbować? Jakie agencja podpisuje umowy z pracownikami? Jak rozliczają nasze godziny?

zaskoczona!

Generalnie nie chodzi tutaj o to kto wybiera pracę w sklepie, a kto aspiruje na wyższe stanowiska! Ludzie , na litość.... nie oceniajmy kogoś po tym jaką pracę wybrał! Chcecie chodzić na zakupy? Chcecie mieć w czym wybierać na półkach? No to nie oceniajcie kogoś po okładce !

Góralka

@dodi Jeśli masz dobre wykształcenie to dlaczego przy takim rynku pracy wybierasz wykładanie towaru w sklepie?. To są prace nisko wynagradzane! Natomiast nie mając wykształcenia niestety nie możemy liczyć na duże zarobki

radzę uważać na tę firmę

Szczerze nie polecam. Wykładałam towar na nockach i byłam zatrudniona przez tę agencję. Firma pilnie poszukiwała pracowników, dostałam informację, że praca jest co najmniej do końca miesiąca (z możliwością przedłużenia umowy) i mogę pracować nawet codziennie. Pytałam o to kilka razy, czy gwarantują pracę na ten miesiąc, bo w czerwcu wyjeżdżam za granicę i pilnie potrzebuję pieniędzy, cały czas zostałam zapewniana, że tak. Po czym przepracowałam zaledwie kilka dni i tak jak inni pracownicy zatrudnieni przez Work Profit dostałam informację, że pracy do końca miesiąca już dla nas nie ma. Dodam, że informację dostaliśmy smsem dokładnie godzinę przed planowanym rozpoczęciem pracy. Od razu oddzwoniłam do koordynatorki, ale już nie raczyła odebrać telefonu. Pracują tam niepoważni ludzie i szczerze radzę się zastanowić zanim podpiszecie z nimi umowę.

Iza

Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit jest jedną z wielu agencji pracy ale za to są solidną firmą. Niejednokrotnie korzystałam z ich pośrednictwa i zawsze miałam fajną pracę. Nie zdarzyły mi się niemiłe sytuacje i tak jak inni mogę ich pochwalić i polecić innym

dodi

Ja też pracuje na hali w Tesco, wykładam towary, tylko marna kasa nie całe 10zł netto, traktuje to jako tymczasowa praca bo za mało płacą by na dłużej się wiązać.

Karolina

Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit to pracodawca o którym pracownicy piszą bardzo pozytywne opinie. Oferty pracy jakie posiadają są dostosowane do potrzeb pracowników.

Zenek

Dużym plusem agencji jest to że ma się opieke koordynatora i wiesz komu zgłosić jak coś jest nie tak w pracy. Ogólnie praca z firmą układa się ok. A teraz od stycznia 2017 zarobki sporo wzrosły więc polecam. Ja pracowałem w Katowicach przez agencję i zawsze była dobra atmosfera a tym bardziej że nawet z koordynatorka pracowałem,więc ona też miała wszystko na oku.

asia

Fajni ludzie i obsługa pracownika Przede wszystkim firma zatrudnia legalnie i niczego nie ukrywa polecam w 100%

Greg

Jestem pracownikiem z dość długim stażem i cieszę się , że tu pracuję bo to super firma. Szanuja pracowników, całkiem przyzwoite pieniądze i ogólnie jest dobrze.

Beata N.

Wszystko na bardzo dobrym poziomie Wypłata na czas i nawet dostałyśmy z koleżanką podwyżki od stycznia :)

Góralka

Fajna agencja, polecam do korzystania z jej usług.

Kris

Wypłata miała być przed świętami. No była, choć myślałem że będzie wcześniej ;) umowę na styczeń już podpisałem. pracuję dorywczo. myślę że taka forma zatrudnienia jest najkorzystniejsza dla tych co dorabiają, a jak się uczą to już wogóle bajer. Ogolnie nie narzekam, grafik mam jak chce, ale zdarzylo mi się teraz opuścic kilka dni i ciekaw jestem czy naliczą mi karę. Oceniam na bdb w nadziei że koordynatorka to przeczyta i nie wlepi mi kary :) normalnie byłby bdb - (a minus za to że raz dostałem kase na ostatnią chwilę!)

aniulaaa

Ja tam jestem zadowolona, pracuję 3 miesiąc, pieniądze na czas (czasami nawet wcześniej), z umową nie mam problemów. Siostra pracowała rok temu przez tą firmę i w sumie zdecydowałam się na nią z jej polecenia i wcale nie żałuję :) Pit dostała do domu, więc z tym też nie było żadnego problemu Polecam w 100%

Zostaw opinię o Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit - Bielsko-Biała

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit