Obecnie firma Actio-HR Sp. z o.o. poszukuje na stanowiska Księgowa. Czy ktoś aplikuje?
Witam. Mam pytanie czy ktoś skorzystał z ich oferty pracy? Wydaje się zbyt dobra. https://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/spawacz-tig-szkolimy-od-podstaw-ogl64553274.html
Firma krzak . Nie polecam!
Actio szuka swemu klientowi pracowników produkcji spożywczej na trzy zmiany, do Gdańska albo do Gdyni https://www.gowork.pl/oferta-zewnetrzna/pracownik-produkcji-spozywczej,trojmiasto.plb6f3cf47621fab748ffc672086fd2c66,gdynia Jakie są zarobki i premie uznaniowe? Ktoś coś?
Na jakich zasadach zawierana jest umowa o pracę w firmie Actio-HR Sp. z o.o.? Pojawiło się ogłoszenie na Lento.pl 26 marca i zastanawiam się nad złożeniem CV.
Po szczegółowe informacje zapraszamy do kontaktu pod numer telefonu: tel. (58) 340 99 00 Pozdrawiamy serdecznie, Zespół ActioHR
@ex a na jaki numer dzwoniłeś ?
Nie polecam! Latwiej chyba dodzwonić się do papieża, a jeszcze mają taki (usunięte przez administratora) że niemal wszystkim pracownikom nie wypłacili całej pensji! Każdy został przez nich (usunięte przez administratora) na kilkaset złotych! Macie czas do przyszłego tygodnia nam je oddać! (usunięte przez administratora)
Jak funkcjonuje ta agencja? Informacji o niej w sieci właściwie nie ma, a oferty pracy przez nich proponowane mają zazwyczaj zaskakująco atrakcyjne stawki (jak na polskie realia oczywiście). Proszę o informacje.
Jakie mają wymagania wobec kandydatów? Jakieś konkretne kierunki studiów?
Witam jestem zatrudniona w actio od grudnia 2019r i jestem bardzo zadowolona kontakt z nimi szybko odbieraja tel. I odpisuja na smsy jezeli chodzi o formalnosci nigdy nie bylo zadnego problemu. Kiedy w zakladzie pracy pojawil sie przestuj z wiadomych powodow szybko znalezli prace zastepcza. Polecam.
Dziwne standardy rekutowania, ciągle te same oferty odświezane codziennie przez pół roku, bo chętnych nie ma na pracę przez pośredników- człowiek posiada wszystkie wymagane kwalifikacje, a zero odzewu.
Pracowałam przez chwilę z tą firmą i jestem zadowolona. Pieniądze na czas, dobry kontakt z biurem. Polecam.
Firma jest niepoważna. Prowadzą rozmowy,ustalają kiedy dana osoba ma przyjść na szkolenie BHP mówiąc,że wszystkie dane zostaną podane w mailu. Maila nie otrzymałam,po upomnieniu się smsowo,mailowo i telefonicznie (nikt nie odbierał) dalej nie wiedziałam kiedy i gdzie mam jakieś szkolenie.Brak jakiegokolwiek odzewu po rozmowie. Dodatkowo na formularzu osobowym podana była inna kwota za miesiąc pracy niż ta o której otrzymałam informacje kiedy zostalam zaproszona na rozmowę. Oczywiście ta na formularzu była niższa. Na pytanie dlaczego tak jest uslyszalam,ze takie sa warunki i nikt nie mowil o innej stawce (czy ktoś próbuje robic ze mnie debila?) . Takze ja osobiście odradzam chyba,że lubicie się wkurzać i bezsensownie marnować swój czas.
Jestem pracownikiem zatrudnionym przez Actio hr. Umowę podpisywałem niedawno i z tego co pamiętam w formularzu nie było żadnej informacji odnosnie wynagrodzenia, wszystko znajduje się w umowie. Nie wiem gdzie Pani to wynalazla. Co do kontaktu, nie mogę narzekać. Panie jeżeli nie odbierają, oddzwonią lub odpiszą.
ŻENADA! Obyłem rozmowę rekrutacyjną prawie 3 tygodnie temu. Zostałem poinformowany, iż otrzymam odpowiedź zwrotną w czasie max. 2 tygodni. Takowej nie otrzymałem po dziś dzień, nie rozumiem jak można nie dopilnować tak istotniej sprawy dla osoby, która odbyła rozmowę rekrutacyjną jaką jest odpowiedź w sprawie decyzji. Na podstawie dodatkowego tygodnia oczekiwania, jasnym jest, iż decyzja jest negatywna - tylko po co miałem czekać zamiast dostać odpowiedź w wyznaczonym terminie. Nie polecam, skoro nie mają szacunku do ludzi.
Rozumiem Twoje oburzenie zaistniałą sytuacją. Napisałeś, że odbyłeś rozmowę rekrutacyjną w Actio-HR. Czy pomimo braku odzewu ze strony pracodawcy, mógłbyś opisać jej przebieg i poziom merytoryczny? Jak przedstawiały się potencjalne warunki zatrudnienia?
Tesli nawet były jakieś błędy po stronie firmy to uważam, że przesadzacie z narzekaniem. Jak komuś zależy to wszystko wie
@Emilio Próbowałeś wyjaśnić sytuację związaną ze szkoleniem z Actio-HR Sp. z o.o.? Czasem okazuje się, że takie różnice są skutkiem nieporozumienia, a nie celowego wprowadzenia w błąd pracownika.
Nie polecam, wprowadzają w błąd i nie potrafią przekazać sprostowania od pracodawcy (dostałem informację, że szkolenie trwa 2 godziny, po czym okazało się, że dużo więcej), a co najlepsze na koniec umowy podsuwają aneks do podpisania z niższą stawka niż była oferowana...
Wystawiają oferty pracy ..lecz nie odzywają się.Nie wiadomo czy to agencja widmo czy zwykłe lenistwo.Człowiek posiada kwalifikacje ,ale im to nie robi.
Mnie zatrudniała agencja mg -solutions i tak na prawdę chyba bez nich nie znalazłbym tak szybko pracy. Potem jest fajnie, bo zawsze pare groszy więcej do wypłaty jak już zatrudni Cię bezpośrednio pracodawca :)
nie polecam (usunięte przez administratora)
Jak się pracuje w Actio-HR Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Actio-HR Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.